HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
136 TAG 62 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Catherine Benedict Today at 6:22 am
írta  Jackie Leigh Suresh Yesterday at 10:20 pm
írta  Catherine Benedict Yesterday at 2:19 pm
írta  Jackson Carter Vas. Dec. 04, 2016 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 04, 2016 4:43 pm
írta  Duncan Corvin Vas. Dec. 04, 2016 2:18 pm
írta  Declan S. Callaghan Szomb. Dec. 03, 2016 11:03 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Dec. 03, 2016 9:43 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Dec. 03, 2016 9:43 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:37 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:03 pm
írta  Lester J. Edison Pént. Dec. 02, 2016 6:04 pm
írta  Jamie Waldorf Szer. Nov. 30, 2016 3:53 pm
írta  Sage Miller Szer. Nov. 30, 2016 3:50 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Nov. 24, 2016 7:27 am
írta  Balthazar Bluefox Kedd. Nov. 22, 2016 8:30 pm
írta  Vendég Hétf. Nov. 21, 2016 12:46 pm
írta  Nessa O'Brien Hétf. Nov. 21, 2016 10:19 am
írta  Maya Honeycutt Szomb. Nov. 19, 2016 7:20 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:00 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 10:58 pm
írta  Jackson Carter Vas. Nov. 13, 2016 4:52 pm
írta  Roxan A. Cruz Csüt. Nov. 10, 2016 7:40 pm
írta  Achilles Kilpatrick Csüt. Nov. 10, 2016 7:13 pm
írta  Andrzej Krakowski Kedd. Nov. 08, 2016 8:06 pm
Darren Northlake
 
Alignak
 
Amaryllis Margaret Lux
 
Yetta Northlake-Nacrosh
 
David A. Blandern
 
Celeste M. Hagen
 
Balthazar Bluefox
 
Primrose Trevelyan
 
Duncan Corvin
 
Catherine Benedict
 

Share | .

 

 Empress Theatre & Cinema

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Empress Theatre & Cinema // Kedd. Márc. 05, 2013 10:56 am

First topic message reminder :Színház, club, filmszínház, mozi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Egon Candvelon
Gyógyító

◯ Kor : 198
◯ HSZ : 593
◯ IC REAG : 575

Re: Empress Theatre & Cinema // Kedd. Márc. 03, 2015 10:36 pm

Egon a lakásában ücsörgött egy kényelmes fotelben, amit nemrég vásárolt, és közben a tévét bámulta. Csonka kezével egy tál mogyorót tartott ölében, jobb kezével pedig mohón falatozgatott. Sérülése miatt nem töltött minden egyes munkanapot a műhelyben, és akkor sem teljes időben. Persze így kevesebb fizetés járt, de ez a részlet nem igazán zavarta. Szerencsére idióta vígjátékokból sohasem volt hiány, így derülten figyelte a műsort.
A feléje érkező telepatikus hang hatására megrezzent, aminek következtében a tál mogyoró megemelkedett az öléből, és hozzászokva, hogy vannak ujjai a felreppenő tál után kapott, de csak azt érte el, hogy messzebbre ütötte el a műanyag edényt, mintha csak hagyta volna lepottyanni. Ez viszont most egy cseppet sem érdekelte. Felismerte Joana energiáit és hangját az üzenetben, és nem tűnt úgy, mint aki egy újabb fogadás miatt szeretné ugratni őt. Bár ki tudja? Mindesetre Egon azonnal felpattant a fotelből, nem törődöve a szétszóródott mogyoróval, majd feleszegeti, ha hazaér.
- Jövök – üzente vissza, amikor ráhangolódott Joannára, majd felkapta sportcipőjét, kabátját, és az ablakhoz futott. Csonkjával kinyitotta azt, és kivettette magát a hóra. Nagyjából három métert zuhant, de semmi baja nem esett, és ez volt a leggyorsabb módja, hogy a Farkaslak elé keveredjen. A benti részen túl sokat kellett volna forgolódni, mire a bejárathoz ért volna. Esés közben megpillantotta a tarkot, de nem kockáztatott meg egy integetést, mivel akkor hülyén ért volna földet, így csak akkor intett, amikor feléje rohant. A lány, amikor meglátta őt, a terepjáró felé indult, és Egon is arra felé módosította zokniban történő futását.
- Rendben – válaszolta Joanának, és az anyósülésre be is vágódott. Jobb is, hogy nem ő vezet, hiszen még a cipőit is fel kellett vennie, valamint a kabátját is magára kellett húznia. Ráadásul ujjai hiányában kicsit óvatosabban tudott mostanában csak vezetni. Nem tudta, hova mennek, de nem is kérdezte. Komoly dologról lehetett szó, a sietségből és a lány elszánt tekintetéből felmérve legalábbis. Nyilvánvalóan falkaügy, így nem árt, ha felkészül. Cipőjét már rutinosan kötötte be másfél kézzel, és közben pajzsát is résnyire zárta. Joana repesztett és áthajtott néhány piroson, Egon viszont nem tette szóvá. Ha sietni kell, hát sietni kell.

Megérkeztek a színházhoz, és addigra Egon teljesen fel volt öltözve, bár bőrkesztyűjét otthon hagyta a nagy sietségben, de bízott benne, senki nem fog emlékezni hiányzó ujjaira, ha esetleg hónapokkal később újra meglátnák. Joana vezette, ő pedig követte, felkészülve egy esetleges támadásra. Szagok kavalkádja fogadta, farkasoké és embereké egyaránt, lejjebb akarta pajzsát húzni, de úgy tűnik addigra a tark már be is mérte, amiért ide jöttek. Egon ment a lány intése nyomán, jobbra és balra tekintgetve, figyelve mindenre maga körül. Egon is meglátta az ájult lányt, egy eldugott szegletben. Azonban addig nem ment közelebb, amíg Joana nem adott rá utasítást. Viszont bízott a lány ösztöneiben, és ha ő úgy ítélte meg, hogy ideje a sebesülttel törődni és nem kell rajtaütéstől tartani, akkor, bár nem minden aggodalom nélkül, de készségesen követte parancsát. Közelebb érve vérszag is megcsapta orrát.
Letérdelt a lány mellé, és szemügyre vette a fejét. Homlokán érte a sérülés. Küzdelemnek nem volt nyoma. Ruháit nem szaggatták fel, ettől függetlenül a testén persze lehettek zúzódások, de az bizonyos, hogy a támadója emberi alakban ütötte ki. Nyilván egy idősebb kóborral akadhatott össze, bár az okát nem sejthette. Ha tudott volna a lány hobbijáról, nyilván arra a következtetésre jutott volna, hogy nem tetszet a támadónak, amit festegetett és így fejezte ki utálatát, de mivel fogalma sem volt erről, így nem agyalt a miérteken. Épp kezét a lány fejére tette. Hallotta, ahogy ideiglenes társa járkál, és nyilván biztosítja a terepet, de nem foglalkozott most vele. Lehunyta a szemét és a lány sérülései után kutakodott. Elméjében megjelent a Fájdalomtérkép, és érezte tudatában a lány minden egyes sérülését. Nyakán szorítás enyhülő emléke, valamint arcán lüktető fájdalom, de ezek csupán statiszták voltak a főszereplő játéka mellett. Homlokán a csont betört és agyának homloklebenyi részét is elérte a sérülés. Ezt nem fogja tudni teljesen átvenni, viszont valamennyit képes lesz. Ahogy sejtette, a test többi része sértetlen volt. Akárki is ütötte ki jóval erősebb volt nála, ha ellenállás nélkül meg tudta ezt tenni. Peresze Egon nem ismerte fel a lányt, így nem tudhatta hány éves, pajzsát pedig nem szándékozott lejjebb ereszteni, hogy ezt kiderítse, amúgy is Joana biztosan ismeri, hiszen már jóval régebben a falka tagja. Majd útközben megvitatják, és az esetleges fenyegetést is, ami a szituációból adódhat.
Vérvonal képességére koncentrálva átvett valamennyit a fejsérülésből, aminek hatására homlokán irtózatos ütést érzett. Arca eltorzul fájdalmában, miközben fejét lejjebb hajtotta, majd kinyitotta a szemét. Látása homályos volt és apró fénypontok kezdtek el szeme sarkából a középpont felé úszni, majd néhány másodpercig kettős látása is kínozta. Nem sokat vett át a sérülésből, éppen csak annyit, hogy biztos kibírja a hotelig az utat. Nem lenne szerencsés, ha meghalna, mielőtt elmondhatná mi történt. Egy ilyen eset biztos rossz fényt vetne Egonra.
Homlokából csurogni kezdett a vér, de képes volt felállni. Sóhajtott egyet majd felnyalábolta a lányt, de előtte még kabátját a fejére terítette. Nem szerette volna, ha mialatt kifelé viszik, valaki felismerné és később kellemetlen kérdések kereszttüzébe keveredne a lány.
- Nyilván rendbe fog jönni – közölte a másikkal és követte Joanát. Bár az első lépések bizonytalanok voltak, még mindig jobb volt, hogy ő vitte, mintha a teljesen épp tark tette volna. A csapda lehetősége még mindig fennállt, bár már egyre valószínűtlenebb volt. Betették a lányt a hátsó ülésre, és a hotel felé indultak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 288
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103

Re: Empress Theatre & Cinema // Vas. Márc. 15, 2015 10:47 am

Pyrros | Joana | Egon | Leah

I fratelli uniti tra loro formano un fascio che pùo resistere agli sforzi più robusti.


Őszintén? Én is várok, de ezt nem közölhetem vele, ugyanis akármit gondol rólam, nem kenyerem direkt szemtelenkedni vele. Nem ez a specialitásom és a kedvenc hobbim, mások kiakasztásából éljen az, akinek nincsenek fontosabb feladatai. Én csak őszinte vagyok, de nem kendőzetlenül. Nem mindig legalábbis.
Nem tudhatom, hogy mit gondol a szavaimról, s mindarról, ami mögöttük van. Állati nagyot téved, s ezt sajnos kénytelen is lennék közölni vele, de megkímél mindkettőnket attól, hogy meg kelljen ezt cselekedjem. Csak szorítja a torkomat, beszél, amit beszél én pedig válaszolok. Nem érdekel, hogy mennyire vagyok a halál torkában, van ami az én életemnél előrébb való, s van, amit meg nem tudok lenyelni. Az egyik ilyen az, amikor megjegyzést tesznek Massimora, de ezen felül pedig az, hogyha megjegyzést tesznek az Alfámra. Nem véletlenül fogadtam el Castort, nem véletlenül tettem meg mindent, hogy testőrnek maga mellé vegyen. Ez egy olyan utca, ahová besétáltam, de ahonnan nem fogok és nem is akarok kisétálni.
- Lehet, hogy nem csak ön.
Teszek ennyi kiegészítést, elmorogva az orrom alatt. Kezd elegem lenni belőle, domináns vagyok, ezt ne felejtsük el, s mint ilyen nem fogom hagyni, hogy holmi megkövült paprikajancsik szórakozzanak velem. Ha halni kell, hát haljak úgy, hogy tudja az igazságot. Meg akart ismerni? Tessék. Ugyanolyan egoista vagyok, mint amilyennek az előző kijelentéséből ő tűnik. Ennyi az egész.
Szemet forgatnék, de nem alkalmas rá sem a hely, sem az idő. A farkas bennem morog, szívesen nekimenne a másikénak, de nem hülye, nem mozdul. A halálba nem akar szaladni, de éreztetni kívánja Kaskae dögével, hogy azért nem kéne átsétálnia olyan határokon, amilyeneken jelenleg tobzódik. A falka szent és ha nem is sérthetetlen, de a kötelességek adottak. Jelenteni fogom, ha lehetőségem nyílik rá, s ahelyett, hogy büszke lenne arra, hogy milyen lojális utódja van, még mindig kritizál? Egészségére, erre így tudok csak gondolni, nem máshogyan.
Felszegett állal, azzal a büszkeséggel várom az elkerülhetetlent, amit Ettore bácsi nevelt belém. Azzal, amitől kiemelkedhettem a többiek közül, mert nem esztelen vagyok, csak reálisan látom azt, hogy mire is szolgál és milyen dolog. Még csak nem is védem magam, semmilyen szinten nem ugrom neki, ezzel jelezve számára, hogy bízom benne. Miért? Magam sem tudom. De elhiszem, hogy nem megölni akar, hát tegye, üssön. Először, és utoljára. Amit kellett, azt megtettem, bebizonyítottam, hogy hű vagyok a falkámhoz, s hogy innentől Kaskae hogyan számol el magának a lelkiismeretével és azzal, hogy ennyire vak volt, az már nem az én gondom. Amíg a sötétség árnyai ölelnek, s az öntudatlanság tengere nyaldossa tagjaim, addig biztosan.
Mit sem érezhetek meg abból, hogy visznek, hogy hová visznek, erről gondoskodott. És mégis, a fájdalom torz grimasza helyett mintha mosoly játszana öntudatlan ajkaimon. Mert én győztem. A falka győzött. Én nem tudok erre máshogyan tekinteni.

//Köszönöm a játékot! Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Re: Empress Theatre & Cinema // Vas. Márc. 15, 2015 11:32 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Claude F. Deveraux
Nem Játékos Karakter - Wagabond

◯ Kor : 463
◯ HSZ : 138
◯ IC REAG : 129
Re: Empress Theatre & Cinema // Pént. Márc. 27, 2015 12:56 pm


Lynn & Claude


A színház előtt várakozom, nem tartottam bölcs gondolatnak, hogy egyből úgy nyissak, elé megyek s magam kísérem el. A színdarab kiválasztásában nem akadékoskodtam, kíváncsi típus vagyok és a modern műveket is megnézem, még ha utólag meg is van a véleményem róla, igyekszem megismerni a mait és a szélsőségest is.
Színháznak megfelelő öltözetet nem volt nehéz keresnem, mint ahogy az alkalomhoz illő ruházat is megvan. Az már más kérdés, hogy hordani tudni kell, és bár jól áll rajtam, természetesen viselem, azért a gyakorlott szem felismeri, hogy ez nem a mindennapi öltözetem. Ezt általában egy kézfogás meg szokta erősíteni.
Lynnel élveztem a billiárdot, a társaságát is, egyikünk sem egy kockába bezárva létező valaki. Vannak páran, akik ismerősként üdvözölnek, mint ahogy az itt dolgozók egy része is. A faburkolatok javítását elvállaltam, főként, mert nem tudták, de értéket őriznek jó pár helyen, amit ha kellően helyrehoznak, éke az épületnek és a hangulatnak.
Ha kocsival érkezik, akkor én nyitok neki ajtót, ha gyalog, akkor egy biccentéssel üdvözlöm. A mai napig szokatlan nekem, újra, a nyugati életmód testkulturája.
- Csodásan nézel ki, melletted csak elbújhatok. – üdvözlöm mosolyogva. – Köszönöm, hogy eljöttél. – kezemel a bejárati ajtót nyitom. – Bemegyünk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 300
◯ HSZ : 270
◯ IC REAG : 218
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : A két karját és mellkasát borító tetoválások


Re: Empress Theatre & Cinema // Szer. Ápr. 01, 2015 6:16 pm

Túl sok választási lehetőségünk sajnos nem volt, mert nem játszanak olyan sok mindent ebben a színházban, ráadásul jegyet szerezni sem olyan egyszerű, így kicsit messzebbre csúszott a találkánk, mint azt terveztük, de csak sikerült! Méghozzá a Két veronai nemes című előadásra, a hely mondjuk nem a legjobb, de megvan a jegy, úgyhogy a részemről teljesítve az alku első része. A vacsora pedig majd később, ha oda érünk.
A ruhámat nem válogattam sokáig, nem vagyok egy szoknyás típus, de ilyen alkalmakra csakis azt tartom elképzelhetőnek, méghozzá magas sarkúval. Ez is ritka látvány, de azért egy színházba mégsem jöhettem tornacipőben, kicsit fura lett volna. Így is érdekes látványt nyújt a bőrdzsekim, de azt úgyis leadjuk a ruhatárban, úgyhogy emiatt nem aggódom.
Kocsival érkezem, Claude pedig van olyan udvarias, hogy egyből ajtót nyit nekem. Ki is szállok, egyelőre csupán csizmában.
- Köszönöm, igazán udvarias tőled! - állok meg a kocsi ajtajában, egyrészt az ajtónyitást, másrészt a kedves szavakat is köszönöm, igazán jól esik. Mosolyogok is érte hálásan. - Ugyan. Én is köszönöm a lehetőséget. Egy pillanat - emelem fel a mutatóujjam, majd visszahajolok a kocsiba, hogy az anyósülésről kiszedjem a magas sarkúmat, majd nemes egyszerűséggel itt cseréljem le a bakancsot az elegánsabb lábbelire. Így már teljes az összkép. - Borzalmasan nehéz ilyen cipőben vezetni - jegyzem meg mosolyogva, bár szerintem nem kell túlmagyarázni a dolgot. De amint kész vagyok, hajítom is vissza a bakancsot, hogy aztán bezárva a kocsit induljak el Claude mellett.
- Most már mehetünk - továbbra is uralkodik a görbület az ajkaimon, ahogyan belépek az ajtón. - Remélem jó lesz a darab, jókat olvastam róla. Viszont előre is elnézést, sajnos nem sikerült a legjobb helyre jegyeket szereznem, elég korlátozottak voltak a lehetőségeim… - húzom el a számat, megvakarva a tarkómat. A ruhatárnál beadom a kabátomat, így Claude láthatja a megannyi tetoválást. Ilyenkor talán kicsit kellemetlen, amikor semmi sem fedi a karjaimat, elüt kissé az elegáns ruhámtól, de én már megszoktam, remélhetőleg a partneremet sem fogja zavarni, hogy esetlegesen megbámulnak. Nekem így tetszik és kész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Claude F. Deveraux
Nem Játékos Karakter - Wagabond

◯ Kor : 463
◯ HSZ : 138
◯ IC REAG : 129
Re: Empress Theatre & Cinema // Csüt. Ápr. 02, 2015 10:29 pm

Lynn & Claude

- Szívesen! – nem vagyok jártas illemben, a nyugatiba mostanában kezdek beleszokni és nem mindig találom el, mit kell tennem, főleg, hogy ennyit utazok. Éppen ezért duplán jólesik a dícsérete. – Persze. – sejtem, hogy nem kéne nézni, így elfordulok.
- Sár ellen beválik egy magassarkú. – bakancsban szoktam kocsit vezetni, de azok nem finom női autók. A magasított fapapucsokról nem is beszélve. Hányszor estem pofára benne…
- Ha nem lesz jó, dönthetünk a távozás mellett. Nem kötelező végignézni. – nézek fel a színház homlokzatára. – Néha a szokatlan nézőpont tesz kellemessé egy előadást. – mosolyodom el.
A tetoválásokra siklik a tekintetem, ahogy előbukkannak a kabát mögül. Pár évtizede talán még összevontam volna a szemöldököm magamban, azonban értékelni kezdtem benne a művésziességen túl a történetet mögötte. Mint a fafaragás. Nagyon is szakértő szemmel tekintek a tetoválásokon végig, amik láthatóak és azok mesélnek nekem viselőjéről, ez is látható rajtam.
- Mesteri a tetoválód. És illik hozzád a választás. – nézek rá. Ha nem jegyzem meg, az is zavaró, és szeretek dícsérni.
Helyet foglalva a nézőtéren elmosolyodom.
- Ennél jobb kukkolóhelyet nem is választhattunk volna. – még azt se mondhatom, hogy a nyakam elfárad.
Az előadás első fejezete alatt néha jókat derülök. Jók a színészek, a jelmez is tűrhető, ahhoz végképp nem értek. Ellenben a modern felfogása kellemesen elszórakoztat. Néha odaréved a tekintetem egy irányba a nézőtéren, hiába a nézőtéri sötétség, az arcot látom valamennyire, az alkattal együtt. De aztán újra az előadásba mélyedek.
Amikor kigyúl a szünetet is jelentő fény a nézőtéren is, azért odapillantok, ahová eddig csak kalandozott a tekintetem, hogy aztán tovahaladjon Lynn felé.
- Egy kis levegőzés vagy ital? – és némi frisebb levegő sem ártana. – Szórakoztató az előadás, köszönöm a meghívást. – nem udvariasságból mondom, valóban élveztem. – Milyennek tűnt az első felvonás?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 300
◯ HSZ : 270
◯ IC REAG : 218
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : A két karját és mellkasát borító tetoválások


Re: Empress Theatre & Cinema // Vas. Ápr. 12, 2015 5:59 pm

- Most komolyan elfordultál? - kérdezem vidám, nevetős hangon, mert kedves dolog, az tény, de csak a cipőmet veszem át. Amúgy sem vagyok szégyenlős alkat, a lábam meg amúgy is csak a lábam, szóval bolond volnék nagy dolgot csinálni mindez ellen.
- Még nem próbáltam, nem is szeretném - vigyorodom el szélesen. - Alapjáraton sportcipő mániás vagyok, vagy csizma, ha hidegebb van, de van azért olyan alkalom, amikor elkél magas sarkú. Csakhogy abban egyáltalán nem lehet vezetni, ezért van a cserebere - magyarázom nagy lelkesen, bár igazándiból nem is tudom, miért. Férfiakkal cipőkről beszélgetni… Hát nem tudom, mennyire kifizetődő, én mindenesetre bármiről el tudok dumálgatni, ha úgy van.
- Jól van - bólintok mosolyogva, azért szimpatikus a hozzáállás, hogy nem ragaszkodik annyira a dologhoz, ha borzalmas lesz az előadás. Bár ez meg olyan, hogy ki akar végignézni olyat, ami nem jó? Az igencsak mazochista hajlamra utalna, bár én magam olykor annak tartom, de korántsem ilyen téren.
- Hamarosan kiderül - válaszolok ugyanolyan széles görbülettel ajkaimon, mint az előbb. Felesleges előre aggódni a hely miatt és Caude-nak is tökéletesen igaza van. Majd akkor kiderül, ha odaérünk és elfoglaljuk a helyünket.
- Köszönöm - bólintok egy kedves mosoly kíséretében. - A tetoválóm és a magam nevében is. Mindegyiknek megvan a maga története - tájékoztatom a hímet anélkül, hogy mélyebben belevágnék a tetoválások történetébe. Tulajdonképpen ez az életem. Minden fontosabb momentuma megjelenik a bőrömbe vésve, örök emléket állítva mindannak, ami fontos számomra.
- Valóban jó kukkolóhely, csak bízom benne, hogy az a termetes hölgy - mutatok a sorunk szélén lévő lépcsőre, ahol egy igencsak szélesre dagadt asszony mászik felfelé a lépcsőn - nem pont mellénk fog leülni. Legyen ez akármennyire is gonosz dolog - jegyzem meg kuncogva, néha előítéletes vagyok, tudom jól, de elég csak arra gondolni, hogyha az az illető mellém ül le, máris csak fél székkel büszkélkedhetem.
- Hajajj… - jegyzem meg egyre ijedtebben, persze csak megjátszottan, amikor termetes asszonyság befordul a mi sorunkba. És közeledik. Egyre csak közeledik. Még véletlenül sem ül le sehova, végig követem a tekintetemmel és lássanak csodát, én leszek a szerencsés, aki mellett helyet foglal. Úgy éreztem! ~ Az ilyen helyzetekben mindig peches vagyok… ~ jegyzem meg a mellettem ülő hímnek, persze nevetős a hangom, viccesnek találom az egész szituációt, nem is én volnék, ha komolyan venném és elkezdenék pattogni. Ha esetleg felajánlja a helycserét, kedvesen elutasítom, lévén elég feltűnő lenne a dolog. Viszont mivel kevesebb helyem marad, észrevétlenül próbálok kicsit közelebb kusszanni a hímhez. Persze az nem érdekel, hogy Claude ezt észreveszi, inkább a hölgyet nem szeretném ilyesmivel megsérteni.
~ Ne haragudj, nem kívántam ilyen gyorsan csökkenteni a távolságot kettőnk között, de a helyzet így hozta ~ kuncogok továbbra is, képes vagyok viccet csinálni ebből az egészből, én meglehetősen jól szórakozom. A következő lehet az lesz, hogy Claude ölébe ülök, aztán meglátjuk, mi lesz. Persze ez még várathat magára.
Elkezdődik végül az előadás, egészen kellemes szórakozást ígérve. A színészi játék valóban remek és maga a történet is élvezhető. Azt hiszem jól választottam. Bár nem volt túl nagy a választék, de nem is az a lényeg.
- Egy kis friss levegőt elviselnék - köszörülöm meg a torkom és ha Claude is készen áll, én máris indulok, türelmesen megvárva, amíg az előttünk lévők is kicsoszognak a nézőtérről.
- Igazán nincsen mit - mosolyodom el, elvégre ez volt a megállapodás, nem igaz? - Kellemesen szórakoztató. Nem érkeztem semmiféle elvárással, így az első benyomások kellőképpen pozitívak. Neked? - kérdezek udvariasan vissza, de nem csak azért, mert az illem így diktálja. Valóban érdekel a véleménye.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Claude F. Deveraux
Nem Játékos Karakter - Wagabond

◯ Kor : 463
◯ HSZ : 138
◯ IC REAG : 129
Re: Empress Theatre & Cinema // Kedd. Ápr. 14, 2015 8:19 pm

Lynn & Claude

- Nem. Mosolyogva fordultam el. – somolygás a hangomban. Még szép, hogy elfordulok, ha segítség kell, úgyis szól. De majd pont Lynn lesz az, aki meg is teszi.
- Hát aki magassarkúban vezet, meg is érdemli. – Victoria a tizenötösöket favorizálja, ki akar törni a texasi levegőből, és úgy véli, hogy ezt a magassarkúval el is fogja érni. Utána már én vezettem inkább, sugallva neki, hogy a csinibabáknak sofőrjük van, helyes pasi formájában. Tudom, ego, de nem szerettem volna a gyászrovatban olvasni a nevét.
A hasonló döntésen biccentek egyet, hümmentve. Beidegződés, már nem is próbálom magamból kiölni, hiába nagyon idegen a külsőmhöz.
- Azt sejtem. – révedek vissza a tetoválásokra. – Beszédesek is. – nem fogom magam vissza, de ennél többet nem feszegetem a kérdést.
A mutatott irányba nézek.
- A rossz hírem az, hogy bizony mellénk fog ülni. Fogadjunk egy húszasban. – mosolygok. – Cseréljünk helyet, azt hiszem rossz úriember - ~ farkas ~ - vagyok és nekem kellett volna kívülre ülnöm. Fene azt a sima etikettet. Sosem voltam benne kerek.
Befordul a sorba, Lynn felé hajolok és ha feláll, hogy helyet cseréljünk, akkor úgy súgok gondolatban.
~ Csak úgy szajkózza a számot a fejében. Csaltam, a fogadásunk érvénytelen. ~ most nem akartam ebből hasznot húzni, nem is azért, inkább a hecc kedvéért fogadtam. ~ Rendben, ahogy szeretnéd, és helycserés kívánalom esetén csak jelezz. ~
A válaszra gondolkodom egy kicsit, majd kihajolok, a hölgy felé, hogy egyértelmű legyen, szinte kényszerítsem, hogy felém forduljon, majd „kedvesen” rámosolygok, ami azt jelenti, hogy az a sebhely csak úgy ordít felé. Ilyenkor egyáltalán nem szép látvány.
~ Nem haragszom. Egy kedves mosoly mindig hatásos… ~
Hagyom, hogy közelebb húzódjon, aztán a kedves ülőtársunk még mindig ülhet eggyel arrébb, van hely…
- Ez már igaz. Ettől még megköszönhetem, főleg, ha nagyon is jogos. Nem vagyok túlzottan művelt, ehhez mérten kellőképpen jól szórakoztam. – felelek.
Az alulműveltséget kevesen mutatják be magukról, rólam meg alapvetően hamar kiderül, így zsákbamacskát nem árulok. Ha nem derülne ki, akkor is kiderül, elég rám nézni.
- Annyi biztos, hogy a hölgy lehet, nem fogja köreinket zavarni a következő … felvonásban. – ismét egy kellemetlen érzet. – Gyakran jársz színházba? – a bakancs és tornacipő szeretete nem egyenesen arányos a színház kerülésével. – Van kedvenc előadásod?
A szünet végét jelző csengő ismét megszólal.
- Jobb, ha mi megyünk elöl.
Ezúttal úgy kormányozom, hogy ha beül a hölgyemény, akkor én üljek mellette.
~ Ki is mondta, hogy peches ilyen helyzetekben? ~ szólalok meg úgy nagyjából a felvonás közepe felé. Érzem a termetes nő kezét a combomon és kis híján felröhögök. De nem tudok. Érzem, hogy egyedül érzi magát. Szellemek! Még röhögni sem tudok ilyen helyzetben. Nem reagálok rá és egy idő múlva visszahúzódik a keze.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Re: Empress Theatre & Cinema // Csüt. Ápr. 30, 2015 11:11 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Empress Theatre & Cinema // Today at 1:06 pm

Vissza az elejére Go down
 

Empress Theatre & Cinema

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: 2nd Avenue-