HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
115 TAG 52 FÉRFI 63 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
31 TAG 14 FÉRFI 17 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
29 TAG 15 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
33 TAG 15 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
13 TAG 4 FÉRFI 9 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Destiny Maeve Bluefox Yesterday at 11:07 am
írta  Rebecca Morgan Yesterday at 7:36 am
írta  Madison River Layton Pént. Szept. 15, 2017 10:33 pm
írta  Hella Deborah Blackbird Pént. Szept. 15, 2017 9:09 pm
írta  Michael Cooper Csüt. Szept. 14, 2017 3:15 pm
írta  Prof. Dr. Lester J Edison Szer. Szept. 13, 2017 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Szept. 10, 2017 10:48 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 1:00 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:57 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:38 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:50 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:49 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:46 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Aug. 21, 2017 7:06 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 20, 2017 12:32 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Aug. 19, 2017 5:26 pm
írta  Hannah B. Wilson Szomb. Aug. 19, 2017 12:10 pm
írta  Alignak Szomb. Aug. 19, 2017 9:04 am
írta  Dr. Emily Hart Kedd Aug. 15, 2017 7:09 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 13, 2017 4:19 pm
írta  Payne Holmes Szomb. Aug. 12, 2017 1:21 am
Alignak
 
Catherine Benedict
 
Hans Elfman
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 
Anguta
 
Hella Deborah Blackbird
 
J. Isaac Sladen
 
Corinne June Mouser
 

Share | .

 

 Istálló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6647
◯ IC REAG : 8460
Istálló // Vas. Ápr. 21, 2013 3:13 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 263
◯ HSZ : 12
◯ IC REAG : 11
◯ Lakhely : AK, Fairbanks

Re: Istálló // Pént. Szept. 30, 2016 11:04 pm

Félre ütött kezemet lassan eresztettem le, csalódottsággal vonásaimon. A megbántott fiú, aki nem érti, hogy miért bánik így vele az, akit már-már rögeszmésen szeret. Megadásról és visszavonulásról árulkodik mozdulatom, csakhogy ezzel együtt emléket szövök köré selyemzsinórból - az elsőt a sok közül, amiben még részesíteni szándékozom.
Erre is megfutamodás a válasza. Nyitom a szám, hogy megállítsam, bekebelezzem egy édes képpel, hogy ne tudjon menekülni, ám fejembe éles fájdalom nyilall, a farkas bennem zavartan rázza magát. Mindkét kezemet fejemre szorítottam halántékom tájékán. Légzésem egyenetlenebb, lábam megrogyott, de nem csuklott össze, hogy megalázó helyzetbe hozzon. Megtette helyette remegő hangom.
- Várj... - Hunyorogva nézek rá, szintet lüktet bennem a kín. Az utóbbi időben el-elkapott, és gyűlöltem, hogy nem leltem rá gyógymódot. Számomra olyasmi már valószínűleg nem is létezett. - Sajnálom. Túl sok... a Teremtőm szólt, de nem hittem neki. Segíts, Mia... olyan sok a hang...
Sok az emlék, a rabolt, amit orvul csaltam ki másokból, éltem le velük együtt életüket. Álszentek, jótevők, bűnözők, erőszaktevők, becsületesek és becstelenek. Nem tudom már, melyik hol kezdődik s végződik, hogy én hol vagyok mindeme masszából, hogy ki volt, aki leejtette a lányunkat és ki ölelte magához őt fázós estéken, ki fenyegette, hogy ne merje mágiáját használni.
- Mind itt van, érted? És mind mást tenne most és én... nem tudom, Mia. - Hajamba túrtam, hátráltam egy lépést, fejemet pedig lehorgasztottam. - Azt se tudom, létezik-e még egyáltalán olyan, hogy "én". És ha igen, vajon milyen lehet.
Csökött embrió, aminek a felnövését farkasom mohósága és saját telhetetlenségem gátolta meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sage Miller
Informátor
avatar

◯ Kor : 49
◯ HSZ : 95
◯ IC REAG : 82
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Istálló // Pént. Szept. 30, 2016 11:39 pm

Lépnék el mellette, de megakaszt benne a mozdulata, amivel a halántékára szorítja a kezeit, hallom, hogy a légzése egyenetlenebbé válik, láttam, ahogyan megrogyik a lába. Hosszú-hosszú évekkel ezelőtt még érte nyúltam volna, aggódón simítottam volna végig arcán, kérdezve, mi a baj, de most.. Most csak homlokom ráncolva nézem a jelenetet, a szavait hallva pedig még keményebbé válnak a vonásaim.
- Sok a hang? - kérdeztem vissza csodálkozással vegyes megdöbbenéssel. De ez nem az a kíváncsi visszakérdezés volt, sokkal inkább lapul a szavak mögött valamiféle dühös gúny, ahogyan a félelmem egyre inkább párolgott el, teret adva a haragomnak. Az évek óta egyre csak halmozódó haragomnak. - Ugye nem azt várod, hogy megsajnáljalak? Hogy majd segíteni fogok? Nekem szerinted nem volt sok a hang, amikor éjszaka is a fejemben visszhangzottak a szavaid? A tulajdon sikításom? Vagy a lányunk sírása? Ne merj idejönni és a segítségemet kérni, megértetted?! - léptem hozzá közelebb és ezúttal a bennem lapuló félelem a dühvel karöltve lökte felszínre bennem azon énemet, amit soha nem mutathattam meg neki, mert egyből elnyomta, mert egyből büntetett érte. Fenyegettem, habár tisztában voltam vele, hogy semmi esélyem ellene, a telefonom pedig a táskámban pihen a bejárat mellett lévő fogasokon, így segítséget hívni sem tudnék.
- Mit vársz tőlem, John? Hogy majd elfelejtve a múltat egyszer csak megbízom benned és felajánlom a segítségem? Nem érdekelsz. Gyűlöllek. És ne is álmodj róla, hogy segíteni fogok. Nem érdekel, ki vagy és miféle szörnyetegek lakoznak még benned, csak hagyj békén és kész - próbáltam minden határozottságom a szavaimba önteni, majd mondandóm végeztével ismét feltett szándékom volt, hogy elhaladva mellette vegyem célba a kijáratot, a holmimmal együtt. Nem könnyű ám az évekkel ezelőtt a zsigerekben megtelepedett félelmet csak úgy kitörölni onnan, szabadulni akartam tőle, el a közeléből, minél messzebb és lehetőleg minél hamarabb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 263
◯ HSZ : 12
◯ IC REAG : 11
◯ Lakhely : AK, Fairbanks

Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:16 pm

- Nem kérek sajnálatot, segítséget is azért, hogy mindez többé ne fordulhasson elő. - Továbbra is halántékomat dörzsöltem. Zúgott, mint a barlangok mélyén visszhangzó tenger morajlása. - Se veled, se mással.
Érthető volt dühe, bár ettől még rosszul esett, akár hitte, akár nem. Fájó az elutasítása, amivel a képletesen felé nyújtott, segítséget kérő kezet is elütötte, ám legalább valós arcát mutatta, s legalább elcsendesítette bennem a bűnbánó hangjait. Ugyanolyan, mint mindenki más, egyetlen porcikájával sem különb.
Lehorgasztott fejjel álltam, megereszkedett vállal. Ahogy észleltem, hogy felém tartott, nyilván távozási szándéktól vezérelve, arrébb léptem, félre útjából. Mellém ért, majd elkerült...

Hirtelen tört fel bennem engedetlensége felett érzett dühöm. Átmenet nélkül, olyan volt, mint egy robbanás, és én ehhez mérten mozdultam. Gyorsabban jóval, mint amire ember képes, gyorsabban, mint amire ő képes. Megmondtam, hogy nem alkalmazhat mágiát velem szemben, megmondtam, hogy maradjon a helyén. És most elmenne, ugyanúgy lelépne, mint évekkel ezelőtt. Ó, nem, drágám. Ezúttal nem. Többé már nem.
Mögé léptem és tarkón ütöttem, megfelelő erővel ahhoz, hogy eszméletét vessze, koponyája viszont ne törjön be. Igyekeztem erre figyelni, mert megölni - még? - nem akartam. Néztem, ahogy elterült az istálló padlóján, beteges ragaszkodással, pusztító agresszióval, a szerelem kicsavarodott, elkorcsosult érzésével. Mindennek a káosznak köszönhető tanácstalansággal emeltem karjaimba.
- Az én feleségem vagy. Most és mindörökké, ámen - ismételtem fogadalmunk egy részét, visszaemlékezve templomi esküvőnkre, amit az ő kedvéért tartottunk.
Te is emlékezni fogsz, erre és még sok másra, kitöltöm a gondolataidat, ahogy egykor volt, ám ezúttal képességem lesz a zálog, hogy soha többé ne telhessen el majd úgy nap az életedben, hogy ne gondolnál rám, ne jutnék eszedbe a legkisebb apróságról is. Pont, ahogy én jártam-keltem  kontinenst az elmúlt évek alatt.

//Ha te is úgy vele, mehetünk másik helyre. Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sage Miller
Informátor
avatar

◯ Kor : 49
◯ HSZ : 95
◯ IC REAG : 82
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:29 pm

- Abban én személy szerint nem tudok segíteni - volt némi keserűség a hangomban, de nem azért, mert annyira sajnáltam volna. - De hidd el, nem fogom annyiban hagyni a dolgot. Szerzek segítséget - ezt bizton megígérhetem. Számomra egyetlen módja létezett annak, hogy mindez ne történhessen meg újra, sem velem, sem mással. Abban pedig biztos vagyok, hogy bőven akad majd jelentkező, aki örömmel vállalkozna a feladatra. Mostanában úgysem kellett farkasokat megregulázni, örülhetnek majd a harcosaink, merthogy itt nem csak regulázni kell majd.
Mentem, egészen meglepődve, hogy félreállt az utamból és én botor! Számítanom kellett volna arra, hogy nem fog csak úgy elengedni, mégsem akartam megfélemlített préda módjára hátrálva távozni. Pedig lehet az lett volna hatásosabb. Bár ki tudja, gyorsaságával szemben semmit sem érek, még varázslattal sem igazán és amúgy sem lett volna időm, hogy bármit is reagáljak rá.
Sötétség. Hirtelen telepedett rám, kioltva a fellobbanó fájdalmat, megszűntetve a mardosó dühöt, félelmet, kétségbeesést. Egyetlen pillanat volt csupán, míg minden megszűnt bennem és nem maradt más, csak az üresség. A sötétség, mely kíméletlenül szippantott magába, kizárva annak a lehetőségét is, hogy attól rettegjek, mikor és hol fog kiköpni magából és ki fog akkor várni rám.

// Mehetünk! ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6647
◯ IC REAG : 8460
Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:34 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Istálló //

Vissza az elejére Go down
 

Istálló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 Similar topics

-
» Istálló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: E’Lemaître Lovarda-