HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Primrose Trevelyan Yesterday at 11:58 pm
írta  Alignak Yesterday at 11:36 pm
írta  Darren Northlake Yesterday at 11:21 pm
írta  Darren Northlake Yesterday at 2:34 pm
írta  Darren Northlake Yesterday at 2:18 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Yesterday at 11:13 am
írta  Wyatt L. Quinn Yesterday at 11:06 am
írta  Darren Northlake Yesterday at 10:21 am
írta  Celaena McDonald Yesterday at 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Rocky Pént. Nov. 17, 2017 7:19 pm
írta  Zachariah O. Danvers Csüt. Nov. 16, 2017 9:15 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 13, 2017 9:12 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:45 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Nov. 12, 2017 3:08 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Nov. 12, 2017 9:35 am
írta  Hans Elfman Pént. Nov. 10, 2017 1:42 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Nov. 07, 2017 7:13 am
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Primrose Trevelyan
 
Alignak
 
Daisy Corina Lacroix
 
Hans Elfman
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Rebecca Morgan
 
Rocky
 

Share | .

 

 Istálló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6688
◯ IC REAG : 8489
Istálló // Vas. Ápr. 21, 2013 3:13 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 263
◯ HSZ : 12
◯ IC REAG : 11
◯ Lakhely : AK, Fairbanks

Re: Istálló // Pént. Szept. 30, 2016 11:04 pm

Félre ütött kezemet lassan eresztettem le, csalódottsággal vonásaimon. A megbántott fiú, aki nem érti, hogy miért bánik így vele az, akit már-már rögeszmésen szeret. Megadásról és visszavonulásról árulkodik mozdulatom, csakhogy ezzel együtt emléket szövök köré selyemzsinórból - az elsőt a sok közül, amiben még részesíteni szándékozom.
Erre is megfutamodás a válasza. Nyitom a szám, hogy megállítsam, bekebelezzem egy édes képpel, hogy ne tudjon menekülni, ám fejembe éles fájdalom nyilall, a farkas bennem zavartan rázza magát. Mindkét kezemet fejemre szorítottam halántékom tájékán. Légzésem egyenetlenebb, lábam megrogyott, de nem csuklott össze, hogy megalázó helyzetbe hozzon. Megtette helyette remegő hangom.
- Várj... - Hunyorogva nézek rá, szintet lüktet bennem a kín. Az utóbbi időben el-elkapott, és gyűlöltem, hogy nem leltem rá gyógymódot. Számomra olyasmi már valószínűleg nem is létezett. - Sajnálom. Túl sok... a Teremtőm szólt, de nem hittem neki. Segíts, Mia... olyan sok a hang...
Sok az emlék, a rabolt, amit orvul csaltam ki másokból, éltem le velük együtt életüket. Álszentek, jótevők, bűnözők, erőszaktevők, becsületesek és becstelenek. Nem tudom már, melyik hol kezdődik s végződik, hogy én hol vagyok mindeme masszából, hogy ki volt, aki leejtette a lányunkat és ki ölelte magához őt fázós estéken, ki fenyegette, hogy ne merje mágiáját használni.
- Mind itt van, érted? És mind mást tenne most és én... nem tudom, Mia. - Hajamba túrtam, hátráltam egy lépést, fejemet pedig lehorgasztottam. - Azt se tudom, létezik-e még egyáltalán olyan, hogy "én". És ha igen, vajon milyen lehet.
Csökött embrió, aminek a felnövését farkasom mohósága és saját telhetetlenségem gátolta meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sage Miller
Informátor
avatar

◯ Kor : 49
◯ HSZ : 95
◯ IC REAG : 82
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Istálló // Pént. Szept. 30, 2016 11:39 pm

Lépnék el mellette, de megakaszt benne a mozdulata, amivel a halántékára szorítja a kezeit, hallom, hogy a légzése egyenetlenebbé válik, láttam, ahogyan megrogyik a lába. Hosszú-hosszú évekkel ezelőtt még érte nyúltam volna, aggódón simítottam volna végig arcán, kérdezve, mi a baj, de most.. Most csak homlokom ráncolva nézem a jelenetet, a szavait hallva pedig még keményebbé válnak a vonásaim.
- Sok a hang? - kérdeztem vissza csodálkozással vegyes megdöbbenéssel. De ez nem az a kíváncsi visszakérdezés volt, sokkal inkább lapul a szavak mögött valamiféle dühös gúny, ahogyan a félelmem egyre inkább párolgott el, teret adva a haragomnak. Az évek óta egyre csak halmozódó haragomnak. - Ugye nem azt várod, hogy megsajnáljalak? Hogy majd segíteni fogok? Nekem szerinted nem volt sok a hang, amikor éjszaka is a fejemben visszhangzottak a szavaid? A tulajdon sikításom? Vagy a lányunk sírása? Ne merj idejönni és a segítségemet kérni, megértetted?! - léptem hozzá közelebb és ezúttal a bennem lapuló félelem a dühvel karöltve lökte felszínre bennem azon énemet, amit soha nem mutathattam meg neki, mert egyből elnyomta, mert egyből büntetett érte. Fenyegettem, habár tisztában voltam vele, hogy semmi esélyem ellene, a telefonom pedig a táskámban pihen a bejárat mellett lévő fogasokon, így segítséget hívni sem tudnék.
- Mit vársz tőlem, John? Hogy majd elfelejtve a múltat egyszer csak megbízom benned és felajánlom a segítségem? Nem érdekelsz. Gyűlöllek. És ne is álmodj róla, hogy segíteni fogok. Nem érdekel, ki vagy és miféle szörnyetegek lakoznak még benned, csak hagyj békén és kész - próbáltam minden határozottságom a szavaimba önteni, majd mondandóm végeztével ismét feltett szándékom volt, hogy elhaladva mellette vegyem célba a kijáratot, a holmimmal együtt. Nem könnyű ám az évekkel ezelőtt a zsigerekben megtelepedett félelmet csak úgy kitörölni onnan, szabadulni akartam tőle, el a közeléből, minél messzebb és lehetőleg minél hamarabb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 263
◯ HSZ : 12
◯ IC REAG : 11
◯ Lakhely : AK, Fairbanks

Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:16 pm

- Nem kérek sajnálatot, segítséget is azért, hogy mindez többé ne fordulhasson elő. - Továbbra is halántékomat dörzsöltem. Zúgott, mint a barlangok mélyén visszhangzó tenger morajlása. - Se veled, se mással.
Érthető volt dühe, bár ettől még rosszul esett, akár hitte, akár nem. Fájó az elutasítása, amivel a képletesen felé nyújtott, segítséget kérő kezet is elütötte, ám legalább valós arcát mutatta, s legalább elcsendesítette bennem a bűnbánó hangjait. Ugyanolyan, mint mindenki más, egyetlen porcikájával sem különb.
Lehorgasztott fejjel álltam, megereszkedett vállal. Ahogy észleltem, hogy felém tartott, nyilván távozási szándéktól vezérelve, arrébb léptem, félre útjából. Mellém ért, majd elkerült...

Hirtelen tört fel bennem engedetlensége felett érzett dühöm. Átmenet nélkül, olyan volt, mint egy robbanás, és én ehhez mérten mozdultam. Gyorsabban jóval, mint amire ember képes, gyorsabban, mint amire ő képes. Megmondtam, hogy nem alkalmazhat mágiát velem szemben, megmondtam, hogy maradjon a helyén. És most elmenne, ugyanúgy lelépne, mint évekkel ezelőtt. Ó, nem, drágám. Ezúttal nem. Többé már nem.
Mögé léptem és tarkón ütöttem, megfelelő erővel ahhoz, hogy eszméletét vessze, koponyája viszont ne törjön be. Igyekeztem erre figyelni, mert megölni - még? - nem akartam. Néztem, ahogy elterült az istálló padlóján, beteges ragaszkodással, pusztító agresszióval, a szerelem kicsavarodott, elkorcsosult érzésével. Mindennek a káosznak köszönhető tanácstalansággal emeltem karjaimba.
- Az én feleségem vagy. Most és mindörökké, ámen - ismételtem fogadalmunk egy részét, visszaemlékezve templomi esküvőnkre, amit az ő kedvéért tartottunk.
Te is emlékezni fogsz, erre és még sok másra, kitöltöm a gondolataidat, ahogy egykor volt, ám ezúttal képességem lesz a zálog, hogy soha többé ne telhessen el majd úgy nap az életedben, hogy ne gondolnál rám, ne jutnék eszedbe a legkisebb apróságról is. Pont, ahogy én jártam-keltem  kontinenst az elmúlt évek alatt.

//Ha te is úgy vele, mehetünk másik helyre. Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sage Miller
Informátor
avatar

◯ Kor : 49
◯ HSZ : 95
◯ IC REAG : 82
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:29 pm

- Abban én személy szerint nem tudok segíteni - volt némi keserűség a hangomban, de nem azért, mert annyira sajnáltam volna. - De hidd el, nem fogom annyiban hagyni a dolgot. Szerzek segítséget - ezt bizton megígérhetem. Számomra egyetlen módja létezett annak, hogy mindez ne történhessen meg újra, sem velem, sem mással. Abban pedig biztos vagyok, hogy bőven akad majd jelentkező, aki örömmel vállalkozna a feladatra. Mostanában úgysem kellett farkasokat megregulázni, örülhetnek majd a harcosaink, merthogy itt nem csak regulázni kell majd.
Mentem, egészen meglepődve, hogy félreállt az utamból és én botor! Számítanom kellett volna arra, hogy nem fog csak úgy elengedni, mégsem akartam megfélemlített préda módjára hátrálva távozni. Pedig lehet az lett volna hatásosabb. Bár ki tudja, gyorsaságával szemben semmit sem érek, még varázslattal sem igazán és amúgy sem lett volna időm, hogy bármit is reagáljak rá.
Sötétség. Hirtelen telepedett rám, kioltva a fellobbanó fájdalmat, megszűntetve a mardosó dühöt, félelmet, kétségbeesést. Egyetlen pillanat volt csupán, míg minden megszűnt bennem és nem maradt más, csak az üresség. A sötétség, mely kíméletlenül szippantott magába, kizárva annak a lehetőségét is, hogy attól rettegjek, mikor és hol fog kiköpni magából és ki fog akkor várni rám.

// Mehetünk! ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6688
◯ IC REAG : 8489
Re: Istálló // Vas. Okt. 09, 2016 8:34 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 70
◯ IC REAG : 63
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Hipochondriája és eddigi élete miatt "kicsit" fura viselkedés

Re: Istálló // Csüt. Nov. 09, 2017 2:38 pm


Taco & Daphné


Nem igazán vágytam arra, hogy idejöjjek, de mégse volt sok választásom. Nagyiék eldöntötték, hogy ez remek kis családi program lesz, az apám meg biztosan nem fog itt felbukkanni, így nincs miért aggódni, vagy ha mégis jönne, akkor majd nagyi elküldi melegebb éghajlatra. Természetesen előadta, hogy mit csinálna akkor, mi pedig nanival dőltünk a nevetéstől, de ez se változtatott azon, hogy nem éreztem úgy, mint aki szeretne a lovarda közelébe menni. Gyerekként szerettem a pacikat és most se volt különösebb bajom velük addig, amíg csak messziről csodálja őket az ember.
Egyre nagyobb tömeggyűlt össze a bemutatóra, vagy éppen ahogyan egyre több lovat hoztak, hogy felülhessenek rá azok, akik ki szeretnék próbálni a lovaglást. Nekem pedig több lehetőség nem is kellett ahhoz, hogy inkább megpróbáljam a tömeget magam mögött hagyni. Lassan sasszéztam el onnan, hiszen szerencsére a legutóbbi balesetet követően már helyre jött a lábam is. Még olykor kicsit fájt, de semmi vészes. Még pár hét torna és azt mondták utána már arra se kell járnom.
Lassan dőltem neki az egyik futtatóhoz tartozó korlátnak, hiszen reménykedtem abban, hogy hamarosan nem lesz társaságom, de tévedtem. Alig merültem el a gondolataimban, miközben bebugyoláltam a kezemet is a kabátom ujjának rejtekébe, miután megigazítottam a sálamat és a sapkámat máris léptekre lettem figyelmes. Sietve fordultam meg és az istálló felől egy ismerős ló indult meg felém. Persze ő a futtatón belül volt - azt hiszem így hívják azt az elkerített részt - , míg én a „kerítés” túloldalán. Nagyot nyeltem és hirtelen lefagytam, ahogyan egyre közelebb jött. Nem tudom megmondani honnan, de éreztem, hogy ez ugyanaz a ló lesz, akivel múltkor is találkoztam. Csak állt, ahogyan én se mozdultam meg. Mintha farkasszemet néztünk volna, kész röhejes, de aztán megindult, én pedig riadtan léptem volna hátra, hogy megfordulva magam mögött hagyjam ezt a helyet is, de helyette inkább csak neki sétáltam valakinek. Sietve kezdtem el szabadkozni, majd amikor felpillantottam, akkor meglepetten pislogtam párat, hiszen a Conan a barbár volt itt. Nem is értem miért lepődtem meg ezen, hiszen ha a lova itt van, akkor vélhetően ő is.
- Bocsánat. – mondtam alig hallhatóan, miközben a lova a hátamnak nyomta az arcát, mire én csak szerettem volna távolabb kerülni. Még akkor is, ha a kabátomhoz ért, nem pedig hozzám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 387
◯ HSZ : 273
◯ IC REAG : 222
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Istálló // Vas. Nov. 12, 2017 8:30 pm

// Daphné & Taco //


Mikor itt nyomulok egész nap a lovakkal, az érdeklődő tisztaseggűekkel, akik még nem ültek nyeregben vagy régen, meg a kiskölykökkel, akkor tiszta családbarát feelingem van. Én a saját családom barátja vagyok elsősorban, a Falkáé és a hozzám tartozóké. Nagyon fontos érték számomra a család szeretete, de nem az idegenekkel. Mindig akad egy-kettő, akit lecsapnék. Általában megemberelik magukat, a társaságukban valaki csak rájön, hogy ha jöttek ingyenélni, akkor nem kéne beszólogatni. Aki a lovat basztatja, azt meg azonnal leszállítom és elzavarom a picsába. Itt rend van. Az új lovászom, meg pár segítő finomabb módszerekkel csinálja ugyanezt.
Jolly Joker ma közönségkedvenc. Főleg a gyerekek nyúzzák. Az egyik legbarátságosabb ló, hozzám is úgy került, hogy ilyet kerestem. Aranyat ér. Aranyat! Őt mindenki bírja, Bessie is, az a sikátori csaj is. Már rég láttam a kis nyuszit. Miután volt az az incidens a bunkó motorossal és a lovam ráugrott a nő lábára, szarul éreztem volna magam, ha hagyom a fenébe. Megkentem a kórház személyzetét, hogy nyomják meg az ellátást. Neki nem mondtam, legfeljebb a dokiktól, ápolóktól tudhatja. Dumáltunk párszor. Ott már nem félt annyira. Egyre kevésbé félt. De tudom, milyen ez. Nem múlik. Totálisan szembe kell menni vele, az meg már nem az én dolgom. Nem is láttam már régóta.
Éppen megdörgölöm az egyik kissrác fejét. Nagyon bátran ülte meg a lovat és ügyesen irányította. Anyukának épp lelkesen magyarázom, hogy a lurkónak érdemes lenne ezzel foglalkozni, mert van hozzá tehetsége és szíve. Mindkettőre nagy szükség van és ritkán járnak együtt. Lehet, hogy a jövő legnagyobb zsokéja jár a kezem alatt!
Jolly Joker elindul valamerre. Hagyom járkálni. Nála óvatosabb ló nincs is itt. Ha valaki a lábai alá kerülne, úgy kikerüli, mintha csapdát érezne. Ha nem ijesztik meg, nem csinál faszságot. Én még fűzöm a nőt, úgy látom, hajlik is rá, hogy még hozza a gyereket.
Hoppá! Tudom, hogy van telepátia, de ez nem az. Eszembe jut, hogy mit mondott. Régen lovagolt. És megint lépeget össze-vissza? Ahogy nekem jön, dühös fejjel fordulok meg, de rögvest vigyorba fordul a mérgem.
- Köszönjük szépen, Mr. Kilpatrick! Még jönni fogunk!
A kisgyerek maradna, de van még programjuk, kihallom a szavakból.
- Oké! Telón elérnek!
Intek nekik, aztán visszafordulok Daphné-hez, akinek Jolly Joker már a haját kergeti. Meg is rágja, ha eltalálja. Imád játszani vele.
- Szevasz, Csipkerózsika! Felébredtünk?
Elkapom a két vállát és vidáman megrázom. Sokkal jobb hangulatomban talált most, mint múltkor. Röhögök is egy nagyot, hogy látom. Kurvára örülök neki!
- Jöttél lónézőbe? Emlékszik rád. Na, Jolly Joker, most már elég!
Neki sose elég a játékból. Amíg én nem mondom. Abból viszont ért, így be is fejezi. De itt marad. Csak benéz, a fejét Daphné feje mellé dugja.
- Menjünk egy kört? Hogy vagy? Jól nézel ki!
Végignézek rajta. Helyes nő, de inkább azt figyelem, mi van az egészségével. Szerintem rendben lehet. Hogy a feje mikor javul meg, mikor űzi el a démonjait, az nem látszik és nem is ide tartozik. Érezze jól magát, ha itt van! Én már most sokkal jobban érzem magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 70
◯ IC REAG : 63
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Hipochondriája és eddigi élete miatt "kicsit" fura viselkedés

Re: Istálló // Hétf. Nov. 13, 2017 9:12 pm

Még mindig gyönyörű jószág volt, talán a legszebb is. Ehhez még én se voltam vak, de akkor is szerettem volna őket messzire elkerülni, ahogyan az embereket is. Ezért mentem kihaltabb részre, de persze, hogy Jolly Joker úgy döntött, hogy nem hagy egyedül. Én menekülnék előle, de helyette neki ütközöm a gazdájának, még kicsit hátra is tándorom, így pedig túl közel kerülök megint a lóhoz. Ő a nővel beszél, meg a gyerekkel, de nem igazán figyelek, inkább csak próbálom a hajamt kiszabadítani.
- Engedd már el! Nem kaja! – mormogom, miközben húzza is és fáj a fejem. Arra meg bele se merek gondolni, hogy a nyálával mennyi bacit is tett rá. Fúúúj, nem akarok a közelébe menni, de mielőtt igazán pánikba eshetnék, azelőtt megnyerem magamnak a férfi figyelmét is. Ahogyan pedig megszólal kicsit összerezdülök. Már egészen megszoktam a hanglejtését, meg a hangerejét is, de úgy néz ki túl könnyedén elszoktam tőle az elmúlt hetekben, mert most mégis váratlanul ért.
- Eddig se aludtam, csak nem tudtam járni. – hívom fel egy fontos különbségre a figyelmét, hiszen részben nekik köszönhetően került gipsz a lábamra. A hajamat pedig még mindig próbálom menteni, még szerencse, hogy viselek kesztyűt, mert különben lehet nem küzdenék ennyire harciasan, bár már így is kezdek aggódni, hogy nehogy a nyála átáztassa a kesztyűt, mert akkor eme védelmi frontom is megszűnik létezni.
- Köszönöm, de hamarabb is megmentetett volna. Bár nem értem miért a hajam, nem is ehető. – lépek kicsit távolabb a karámtól, mert nem akarom, hogy netán megint játszadozni akarjon velem. – Nem, én csak kísérőnek jöttem. Nem igazán akartam itt lenni, nem az én világom. Kicsiként talán az lett volna, de most? Ahh, nem! – legyintek is egyet a kezemmel, mert még mindig nem igazán vallanám be, hogy milyen betegségem van. Azt meg magam sem tudom, hogy az orvosok elmondták-e neki, amikor beszélt velük.
- Awww, nem. Én nem tudok lovagolni. – még a kezemet is felemelem védekezően. – Biztosan más szeretne, de én jobb ha nem ülök fel rá. – próbálok határozott lenni, de hát a nyúl se viszi sose a puskát, így képzelhető, hogy mennyire ment. – Köszönöm, egészen jól. Te? Miért nem tartasz nekik bemutatót? – terelni akarom a dolgokat, mielőtt még arra eszmélnék, hogy felpakolt a lóra én meg pánikrohamot kapnék. Kész csoda, hogy eddig még nem tört rám semmi hasonló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Istálló //

Vissza az elejére Go down
 

Istálló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 Similar topics

-
» Istálló

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: E’Lemaître Lovarda-