HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
135 TAG 62 FÉRFI 73 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
14 TAG 5 FÉRFI 9 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Jamie Waldorf Today at 2:24 pm
írta  Wendy Camason Yesterday at 8:11 pm
írta  Ashton MacNamara Yesterday at 7:59 pm
írta  Catherine Benedict Yesterday at 7:32 am
írta  Dario Rodriguez Csüt. Okt. 20, 2016 9:50 pm
írta  Alignak Csüt. Okt. 20, 2016 7:03 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Okt. 20, 2016 6:31 am
írta  Rebecca Morgan Szer. Okt. 19, 2016 9:54 pm
írta  Balthazar Bluefox Szer. Okt. 19, 2016 8:38 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 6:11 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:52 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:34 pm
írta  Skyler R. Hamilton Szer. Okt. 19, 2016 1:17 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:07 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:27 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 10:22 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 9:50 pm
írta  Veronica Hawkins Hétf. Okt. 17, 2016 8:34 pm
írta  Jackson Carter Hétf. Okt. 17, 2016 7:28 pm
írta  Helena Ophélie Hagen Hétf. Okt. 17, 2016 7:25 pm
írta  Lester J. Edison Hétf. Okt. 17, 2016 3:39 pm
írta  Solomon LaChazar Vas. Okt. 16, 2016 8:44 pm
írta  Timothy Keldron Vas. Okt. 16, 2016 5:44 pm
írta  J. T. Harmon Vas. Okt. 16, 2016 4:39 pm
írta  Roxan A. Cruz Vas. Okt. 16, 2016 1:30 pm
írta  Rebecca Morgan Vas. Okt. 16, 2016 8:16 am
Alignak
 
Darren Northlake
 
Nessa O'Brien
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 
Gloria Dirtywater
 
Michael Cooper
 
Payne Holmes
 
Lester J. Edison
 
Corinne June Mouser
 

Share | .

 

 Futtató

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6097
◯ IC REAG : 7987
Futtató // Vas. Ápr. 21, 2013 3:13 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet

◯ Kor : 367
◯ HSZ : 130
◯ IC REAG : 94
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Futtató // Vas. Okt. 25, 2015 12:46 am

Mindent megdicsértem, csak azt a szexi bolyhos zoknit nem. Kezdem érteni, miért nem jön össze nekem normálisan egy nővel sem - vagy megölöm, vagy elfutok -, nem értékelem a kis apróságokat, az erőfeszítéseket, amiket a megjelenésük érdekében tesznek. De legalább az intéseket még értem, így viharos sebességgel slisszolok befelé, mert most semmi jó nem származna abból azt hiszem, ha én itt bármiben is ellenállást tanúsítanék.
- Nem vagy olyan? Ezt ne általánosítsd, most elhiszem, hogy nem vagy olyan, de amúgy... - ingattam a fejem, nem különb lubickolva az önsajnálata mocsarában, mint ő maga. Hát, na, akkora volt, hogy én is könnyen fürdőztem benne, kérés nélkül. Jó dolog ennyi mindent megosztani a másikkal, de ez azért lehet lassan túlzás nem? Nem. Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezt így megkérdezem tőle most.
Egész otthonosan mozgok amúgy, így külön kérés vagy igazgatás nélkül megyek és viszem a borokat a konyhába, hogy kérdés nélkül poharat és dugóhúzót kerítsek. Ha nem kér, most akkor is kap, mert bőven ráfér. Épp töltenék mindkettőnknek, amikor hallom azt a kétségbeesett és gyászos "minden"-t. Megállok a mozdulatban, a húzó hegye épp csak éri a parafadugót, s ahogy nézem, úgy hagyom, hogy energiáim lassan átöleljék. Visszalépek a konyhából, és bár nem értem, nem tudom, mi van, egyszerűen csak megállok és némán széttárom a karjaim, hogy jöjjön csak nyugodtan, ha mással nem is, egy öleléssel mindenképp tudok szolgálni.
Ha jött, erős ölelésbe zártam, nem titkolva, hogy erre azért már nekem is szükségem volt, bármennyire legyek tüskés alkalmanként és mutassam azt, hogy egyáltalán nincs igényem ilyesmire. Mindenkinek kell minden, csak a megfelelő kell, akinek merik mutatni, aki elől nincs mit szégyellni, nincs mit veszíteni, nincs mit titkolni, bármi is legyen az oka ennek az ösztönös bizalomnak.
- Először talán elmondhatnád, hogy milyen helyzetben vagy - mondtam államat a fején pihentetve, majd megsimogattam a hátát és kicsit elhúzódtam, hogy az arcába tudjak nézni. - Te jó ég, elképzelni nem tudom, mi az isten történhetett veled - mondtam eltűnődő szomorúsággal hangomban, mert így még tényleg nem láttam, akkor sem, amikor a bátyja lelépett.
Valamiért egyből azt feltételezem, hogy a dolog mögött nem "valami", hanem "valaki" áll, bár meg nem mondanám, ki. Minden esetre úgy tűnik, hogy az ősz a személyes drámák terepe lett, miután a tavasz a kollektív tragédiáké. Kíváncsi vagyok, a másik két évszak milyen sorsa jut. Illetve nem, ha csak ezek várnak ránk, inkább nem is akarom tudni.
- Gyere, mesélj - vontam magamhoz, miközben visszaballagtam a konyhába és befejeztem az előbbi műveletet. - Nem mondom, hogy jobb lesz, sem azt, hogy tudok segíteni, de a fene se tudja. Vagy észre kellett volna vennem valamit a zoknidon túl? - vontam fel a szemöldököm, megpróbálva némi könnyedséget csempészni a hangulatába, mielőtt megfullad a mocsarában. Csak beszéljen, meghallgatom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 353
◯ IC REAG : 402
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...


Re: Futtató // Vas. Okt. 25, 2015 12:31 pm

- Ne is mondd... még árnyéka sem vagyok önmagamnak. Tiszta szánalmas, mi? -csóváltam a fejem, ahogy becsaptam utána az ajtót, majd azzal a lendülettel fordítottam is el a kulcsot a zárban. Részben elzárva a menekülése útvonalát - kackac, mint ha pont egy szaros zár tartaná vissza - másrészt ma este már nem akarok más társaságot... Ő tudja, hogy szóljon hozzám, hogy ne akarjam instant leharapni a fejét érte... Vagy legalábbis ismer annyira, hogy jó eséllyel ezzel se lőjön nagyon mellé.
Áldom az eget,  hogy nem kell előásnom magamból az udvarias házigazdát, nem is menne, szóval hatalmas megkönnyebbülés, hogy Darim ennyire otthonosan mozog nálam. Mondjuk volt már itt nem egyszer, hülyén is jönne ki, ha még mindig ilyen apróságokkal fáradoznánk...
Megérzem az energiáit, és egy fáradt mosoly kúszik a képemre, hogy amikor meglátom a széttárt karjait, egy szót se kelljen szólnia, csak szó nélkül lenyomjak egy sprintet, a karjaiba vetve magam, hogy aztán szeretethiányos koalaként öleljem át, a pulcsijába fúrva az arcom.
- Komplikáltabban és nyakatekertebben, mint azt képzelnéd... -dünnyögöm a ruha anyagába, ahogy közben megérzem, hogy a buksimon támasztja az állát, a következő megjegyzésére pedig nem is mondok semmit, csak egy fáradt sóhajjal szusszanok neki. Nagy a kísértés, hogy a zsebembe nyúlva előhalásszam a gyűrűmet és a képébe toljam, az szavak nélkül is megmagyarázna mindent, de olyan jóleső, megnyugtató érzéssel tölt el a közelsége, hogy nem akaródzik elengedni.
Végül aztán percek múltán csak enged a szorításom, miután úgy érzem, sikerült némileg feltöltődnöm a nyugtató energiáiból, hogy aztán visszabattyogjunk a konyhába. Úgy se ittam napok óta semmit, ami itthon volt, az már napokkal ezelőtt elfogyott, azóta meg nem volt még időm, kedvem meg lelkierőm ahhoz, hogy elvonszoljam magam bevásárolni. Mondjuk a vörösbornál most töményebbet is el bírnék viselni, tudomisén, valami jó kis vodkát, vagy szívmelengető rumos teát, ha már egyébként is közeleg a tél, de aki a kicsit nem becsüli, ugyebár.
- Egyszer volt, hol nem volt... -kezdtem bele a felszólítására, majd nagyjából itt el is akadt a történet, a kezem a zsebembe mélyed, majd amikor újra előhúztam onnan és Darim képe elé toltam, a jegygyűrűm már ott virított az ujjamon, nagyjából szemmagasságban neki.
- Mondjuk ezt? Eddig nem igazán reklámoztam senkinek sem, de... igen, férjnél vagyok. Már úgy 250 éve... -tettem hozzá sietve, mielőtt még azt hinné, hogy a közelmúlt hagyatéka, valamelyik görbe hétvégéről. Ó, ha tudná, mennyire nem az...
- Még ember voltam... -feleltem révetegen, ahogy tovább folytattam lassacskán - Ezzel nincs is igazán semmi gond... az ott kezdődik, hogy eléggé hullámvasútra hajazó volt a házasságunk, tudod, egyszer fent, egyszer lent... -rajzoltam egy hullámot a levegőbe magam elé - Mármint nem úgy értem, amire alapból gondolnék, na... Néha tök jó volt az összhang, dúlt a l'amour, meg minden, néha meg egyszerűen képtelenek voltunk elviselni egymást, az egyik ilyen hullámvölgynél meg megelégeltem és megszöktem... -jah, tudom, igazi Hollywoodi sikerfilmbe illő történet - Aztán én is farkassá váltam, és 150 évvel később mit ad Isten? Kiderült, hogy a férjem él, és valójában ő is vérfarkas. Persze akkor sem maradtunk túl sokáig együtt... A probléma meg ott kezdődik, hogy ismét keresztezték egymást az útjaink, és... és ő is itt van a városban. És veszekedtünk, és megtudtam, hogy van egy alig pár éves fia, meg szerelmes valaki másba, és... és mindezd azok után, hogy nekem előtte azt mondta, hogy szeretné ismét megpróbálni velem, és... veszekedtünk, és nem tudom, most mitévő legyek... - gyűltek megint könnyek a szemembe, s amilyen vehemenciával kezdtem a történet elejét, olyan vérszegényen, kétségbeesetten és elhalóan ejtettem ki az utolsó szavakat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 367
◯ HSZ : 130
◯ IC REAG : 94
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Futtató // Vas. Okt. 25, 2015 10:44 pm

- Inkább ijesztő. - Szó szerint és átvitt értelemben is.
A zárkózásra megfordul a fejemben, hogy lehet most kéne még menekülőre fognom, mielőtt előkerülne a konyhakést és miszlikbe aprít, csak meg szüksége van némi depresszió- és feszültséglevezetésre. Szívesen húznám vele, de nem úgy néz ki, mint aki annyira vevő lenne most erre, így inkább megyek a konyhába tenni-venni, ami a hangulatának és fátyolos tekintetének köszönhetően nem tart sokáig.
Ölelem és hagyom, hogy amennyi erőt tud ebből meríteni, annyit merítsen. Nyúzott ő is rendesen, mostanában tényleg mindenki az, mintha újabb világ vége közeledne. A brazil szappanoperákban nincs ennyi minden, bár... csak egyszer néztem egyetlen sorozatot, azt is fogadásból. Horatióval kötöttük, még egy másik életben, én veszettem, de annyit adtam neki is ebből a tortúrából, hogy minden egyes rész után mentem és túlelemzett beszámolót tartottam José-Armando magánéletéről. Az egész beleégett az agyamba, mint egy levakarhatatlan pióca, álmatlan éjszakáimon magamban mondom fel a jeleneteket, remélve, hogy elalszom tőle.
Bor, igen, bor van, mert nem lealjasulási szándékkal jöttem, csak némi lélekmelegítéssel, ami mindkettőnkre ráfért, főleg őrá, ahogy elnéztem. Köszi a teát basszus! XD
Rám pedig egy összelapátolás fért volna, ahogy felmutatta az ujján a jegygyűrűt. Szentséges isten! Köpni nyelni nem tudtam, tökéletesen ledöbbentem valaki elvette, bátor, az biztos és minden, amit eztán mondott, csak megkésve ért el. Egy húzásra hajtottam fel a saját borom, aztán az övét is, aztán megint töltöttem. Ide tényleg valami sokkal erősebb kellet volna.
Lassan csorgott át rajtam minden nyúlós-ragadósan, mint a méz, de az íze messze nem hasonlított rá. Hitetlenkedve, elkerekedett szemmel néztem rá és ezt tényleg nem akartam elhinni, mert ha elhiszem, ha ez tényleg...
- Basszus, Odie - nyögtem, majd megragadtam az üveg nyakát meg a poharamat és elvonultam inkább, hogy leülhessek. Tök mindegy, hogy kanapé vagy fotel, le kellett tennem a hátsóm, s amint ez megvolt, beletúrtam a hajamba, majd töltöttem és ittam pár nagyobb kortyot. - Nem lenne se fair, se pártatlan, ha én ebben bármit is mondanék - mondtam csendesen, magam elé meredve a pohárban lötykölődő bort bámulva. - Ha azt mondom, küzdj érte, olyan lenne, mintha magamnak akarnék kedvezni, ha azt mondom, hagyd el, azzal meg mintha arra biztatnálak, hogy bassz ki vele.
Megráztam a fejem. Szerettem volna egy nagyot sóhajtani, mégsem ment.
- Az egyetlen, amit nyugodt szívvel kijelenthetek, hogy azt csináld, amitől nem törsz össze így. Ami neked jó, bármi is legyen az - fordultam felé, majd kissé összeráncoltam a homlokom. - De várj, ennek semmi értelme, ha másikat szereti, miért akarja veled újrakezdeni? 250 év telt el, az meg... - intettem a gyűrű felé, mintha valami húsevő virág lenne -... ennyire nem lehet komolyan venni a holtodiglan-holtomiglant! Ugye? - tettem hozzá bizonytalanul, mert őszintén szólva nekem ez meredek volt. Nagyon. Nem is hittem benne, olyan nincs, hogy az örökkévalóságok képesek legyünk valaki mellett letáborozni. Valami úgyis közbejön, nem?
Mindenesetre vicces, hogy pont nekem kéne ebben tanácsot adni, vagy valami okosat kifundálni. Pont nekem. Te jó ég!
- Amúgy meg... én csak két "kapcsolat terápiát" ismerek, szerintem egyiket sem akarod igazán - húztam el keserűen a számat. - Vagy ha mégis, akkor sokkal jobban kétségbeestél, mint normálisan és inkább aludj még pár napot, hátha kivered a fejedből a hülyeségeket. - Ittam még, nyugtalanul forgattam kezem között a poharat, majd ismét rá néztem. - Szereted? És most felejtsd el, hogy a férjed. Hím. Veszekedtek, kibékültök. Ilyenekbe avat be. Ha előtted áll és ránézel, vagy felbukkan hirtelen, mit érzel?
Darim S. Howl a párterapeuta, hölgyim és uraim, tessék megtapsolni. De azért amit tudok, megteszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 353
◯ IC REAG : 402
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...


Re: Futtató // Hétf. Okt. 26, 2015 11:51 pm

Amikor nem hogy a saját borát felhajtja húzóra, de még az enyémet is, csak megszeppenten pislogok rá. Ejha... Ennyire még engem sem sokkolt amikor először találkoztam újra a férjemmel 150 év után, bár az is hozzá tartozik az igazsághoz, nem épp borozás közben toppant be. De ha már képes volt meginni az enyémet, én sem vagyok rest az üveget elmarni tőle, és azt húzni meg kecsesen-nőiesen.
- Nekem mondod, Darim...? - csóváltam a fejem, miközben visszanyomtam az üveget a kezébe, hadd töltsön ha akar, vagy felőlem akár ihatunk ugyanabból is, az alkohol úgy is fertőtlenít, meg egyébként is vérfarkasok vagyunk, ez legyen a legnagyobb bajunk.
- Hogy... ezt hogy érted? - vontam fel a szemöldököm amikor előhozakodott nekem a pártatlansággal, mert lehet, hogy drága férjuram keresztbe-széltébe elpletykálta odafenn a hegyen házasságunk viszontagságait, ellenben nekem a kutya nem böfögött kettőt se idelent a hegy lábánál, hogy mi a helyzet... Így rohadtul nem illik a következő kis monológja a képbe számomra.
- Darim... Azt ne mondd, hogy meg akarod kérni a kezem, mert menten lemegyek hídba... Vagy inkább eliszom a maradék agyam, oly mindegy már. - felelem némi rémülettel a hangomban, na nem mint ha amúgy nem bírnám elképzelni, mint a férjem, biztos marha jókat szórakoznánk, de... na jó. Nem bírom elképzelni mint a férjem. Szerintem nincs az a piamennyiség, ami után menne.
- Mert engem is szeret. Azt hiszem... egyáltalán hogy a fenébe lehet valaki egyszerre két emberbe szerelmes? Nekem néha az az egy is sok. - felelem hitetlenkedve, amikor pedig előjön itt a 250 éves holtomiglan holtodiglannal...
- Mert, nem úgy nézünk ki? Ő is él, én is... - magyaráztam tovább, ahogy feltartottam az ujjamat, megforgatva, hogy több oldalról is szemügyre vehessem, mint ha nem ismerném még eléggé. De aztán csak fogom, szó nélkül lehúzom és visszasüllyesztem a macinaci zsebébe, jó helyen volt eddig is ott, ezután is elfér.
- Mi az a kettő? - nem én lennék, ha nem kérdezősködnék, pláne ha már ilyen felvezetéssel húzza el az orrom előtt a mézes madzagot. Mondanám, hogy honnan tudja, hogy nem akarom, úgy, hogy el se árulja? De azt hiszem, ismer annyira, hogy higgyek neki - ha azt mondta, hogy nem akarom...
- Hát... - kezdek bele töprengve, miközben tovább fészkelődök ültömben a kanapén Darim mellett - Gondolom a "...baszki, te élsz?!" most nem számít első reakciónak a hirtelen felbukkanása kapcsán... Sem a "hú, hogy te is vérfarkas vagy? C'est cool." Amúgy nem tudom... szeretem, azt hiszem... - vakargattam meg a tarkómat elgondolkozva - Lehet, hogy hülyén hangzik, de annak ellenére, hogy mondhatni, érdekházasság volt, még vele működött a legjobban ez az egész kapcsolatosdi. Tudod, azok a pillangók a gyomromban, amikor meglátom... Szerinted ha ezt mind megiszom, megfulladnak? Vagy csak tovább vergődnek szerencsétlenek a bor tetején úszkálva? - bújt elő belőlem a nagy kísérletező, miközben a borosüveggel szemeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 367
◯ HSZ : 130
◯ IC REAG : 94
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Futtató // Kedd. Okt. 27, 2015 3:41 pm

Látva, hogy csak úgy az üvegre húr rá, nekem is megjött hozzá a kedvem így nem vacakoltam a töltögetéssel, csak akkor, amikor kellett valami a kezembe, hogy lefoglaljam magam vele. Inkább beszéltem, magamhoz képest kifejezetten sokat, de úgy tűnik, a mondandóm mikéntjével sikerült tökéletesen félrevezetnem. Ez először nekem le sem esik, mert számomra tök egyértelmű a dolog.
Csak akkor esik le, mennyire is nem él a lakban, amikor jön a feltételezésével én pedig szinte a pánik küszöbéről tekintek rá dinnye nagyságú szemekkel.
- MI? Dehogy! Isten ments! - tiltakoztam és még a kanapéról is felpattantam, aztán rájöttem, hogy ez nem minden szempontból lehetett túl kellemes tiltakozás. - Mármint... Jobb napjaidon tényleg eszméletlen nőstény vagy, de ezt a házasságosdit meghagyom másnak, kösz - ráztam a fejem és emeltem fel védekező-elhárítón kezeimet. Nagy betűkkel a homlokomra volt innentől szerintem írva, hogy "NEM". - Jótól kérdezed - dörmögtem az orrom alatt az egyszerre kettőt szeretni témára. Én ehhez túl csökött voltam érzelmileg, egyet se tudtam normálisan szeretni, nem hogy kettőt. - Szerintem ilyen amúgy nincs. Az egyiket úgyis jobban szereti. - Legalábbis ez lenne a normális, nem?
Szinte fellélegzek, ahogy eltűnik az a gyűrű. A Gyűrűk Urában nem eshettek így pánikba tőle, mint én most, bár nem voltam egy ijedezős fajta, mégis van, ami jobb, ha tisztes távolságban van tőlem, csak a biztonság kedvéért.
Naná, hogy lecsapott a témára! Egek, nem is ő lenne... Egy percig csak elmerengve nézem, majd megvakarom az állam, és úgy döntök, ennél elcseszettebbek, ennél vacakabb helyzetben már úgysem lehetünk igazából, szóval tök mindegy.
- Vagy megölöd, vagy elrohansz, amikor úgy érzed, komolyra fordulhat részedről. Bár ez utóbbin már úgyis túl vagy, a rohanáson és a komolyabbra forduláson is. - Arra pedig nem fogom biztatni, hogy ölje meg Horatiót. Le is köpném magam. Éreztem, ahogy lassan görcsbe szorult a gyomrom az emlékektől és annak reményében, hogy ez oldódni fog, ittam még. - Szerinted ha rendelünk pizzát és lefizetjük a futárt, hoz nekünk valami töményet is? - Jah, most már nekem is kellett.
Hallgatok inkább, mindazt, amit az érzéseiről mond és egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy pillangók ellen molyirtót ajánljak neki, de lenyelem a megjegyzést.
- Nem tudom - húztam fel vállam tanácstalanul. - Én ciánoznám őket, az a tuti - igen, ez sokkal jobb, mint a molyirtó -, vagy egyéb finomság, minden esetre én legyilkolnám őket - húztam el a szám. Nekem nincsenek pillangóim. Nekem féltékenységem van és kisajátítási vágyam, ami elsősorban a farkasom követelőzése és még az sem hat meg elemileg egyelőre. Majd ha a nőstény akkor is hiányozni és kelleni fog, amikor nincs közelemben, majd akkor kezdek komolyan elgondolkodni azon, hogy a két út közül, amit ismerek, melyik legyen. Vagy kitalálok egy harmadikat, franc se tudja, nem akarok ezen gondolkodni, főleg nem most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 353
◯ IC REAG : 402
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...


Re: Futtató // Szer. Okt. 28, 2015 10:02 am

- Hála a jó égnek... - sóhajtottam megkönnyebbülve a tiltakozása láttán, ahogy leesett az a fránya nagy kő a szívemről, ismét meghúztam a vörösbort, hogy csak miután néhány nagy korttyal kevesebb nedű maradt benne, jusson el az agyamig a gondolat, hogy...
- Várj, de akkor meg... hogy értetted? - vontam fel a szemöldököm, csak legyintve a fényezésemre... most már úgy is késő, öregem, de legalább őszinte volt!
- Csak... azt akarod mondani, hogy... a Farkaslakban... Ezek szerint elmondta...? - kérdezem némi kétségbeeséssel a tekintetemben, a férjemre utalva, mert hogy én korábban nem reklámoztam a kutyának se, az is ziher, amúgy meg mégis, honnan vágná bárki is hogy mi a szitu?
- A pletykás vén fajtáját... és még a nőkre mondják, hogy pletykásak! - vágom be az újabb durcit, keblemre ölelve a borosüveget, csak arra is egyetértően bólintottam, hogy Darim osztja a véleményem a hogy-szerethet-valaki-egyszerre-kettőt témakörben. Na ezért értjük meg mi olyan jól egymást!
- Áh, megölni... - csóválom a fejem, több sebből is vérzik az ötlet, részben, mert erősebb is, idősebb is, mint én... részben mert ha megtenném, tekintve, hogy rangban is jóval felettem trónol, szedhetném a sátorfámat innen, a falka bosszúja elől menekülve, harmadrészt pedig úgy se lennék képes bántani...
- Hát... a problémák elől való elrohanásban már van tapasztalatom... Megszökünk együtt? - dobtam be én is a magam hamvában holt ötletet, persze, amikor végre le akarok telepedni egy helyben, naná, hogy pont akkor kell beütnie valami krachnak.
- Pénzért bármit. Naná, hogy hozna, csak ne megemlíteni a "Megjegyzés" rovatnál, akkor esélyesen egy körrel letudjuk a dolgot. - értettem mélységesen egyet, mielőtt elhebegnék-habognék valamit Darim kérdésére.
- Cián... annak szar az íze. - húztam el a szám, nem mint ha olyan sűrűn kóstoltam volna, de köztudott, hogy nem éppen étrend-kiegészítőnek szokták ajánlgatni a gyógyhatásai miatt. Ezzel nem lettünk előrébb.
- Szar ez az egész, úgy, ahogy van. - mondtam meg a tutit, azzal zombi módra feltápászkodtam a kanapéról, hogy bebattyogjak a szobámba a telefonért, meg valami pizzás szórólapot is guberáljak út közben, mert igaza van Darimnak, a kaja tuti segít. Pláne ha nekiállunk töményezni is, legalább tovább bírjuk a szenvedést és önsanyargatást.
- Ha már ennyi olaszunk van a falkában, valamelyikük igazán nyithatna pizzériát, nem gondolod? Aztán összedobhatnának pár húsosabb, kimondottan farkasoknak szántat is... tudnám is én, tenger gyümölcsei helyett erdő-mező gyümölcsei, szarvassal, vaddisznóval, nyúllal, meg hasonlókkal, nem csak ezek az olajbogyós paradicsomos izék lennének... Most képzeld el, milyen jól mutatna a főutcán: Dom Pizzériája... vagy De Luca olasz családi kifőzde... úgy is van egy rakás kölyke, legalább befoghatná őket melózni. - gondolkoztam hangosan, ahogy már lelki szemeim elé is vízionáltam a mindenféle full-extrás olasz finomságokat, meg az említett személyeket, az éttermük előtt pózolva, száz wattos vigyorral a képükön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 367
◯ HSZ : 130
◯ IC REAG : 94
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Futtató // Szer. Okt. 28, 2015 12:47 pm

- Úgy, hogy én másik oldalról vagyok érintett - húztam el a szám minden lelkesedés nélkül. - És nyugi, nem akkora pletykafészek, csak én szedegettem össze a morzsákat, bár ha erre-arra elhintették bánatukat, akkor a kilétedet leszámítva mások is ismerik a sztorit. - Ami nem tudom, mennyit jelent, mert lassan már egy név ide vagy oda... valaki meglátogatja hasonlóképp a nőstényt, esetleg pont így találja, beszél ő is és vége, a két sztori passzol. Bár nem tudom, meddig tervezik, vagy akarják titkolni.
- Naaa, nemem védelmének érdekében - Odie-ra pillantottam -, inkább nem mondok semmit - halkultam el a végére.
Megölni nem fogja, szökni úgysem szöknénk, legalábbis nem együtt, mert bár tényleg nagyon kedvelem és a barátom, nem hiszem, hogy vele mennék, ha csak nem készülök ki ténylegesen annyira, hogy erre a pontra eljussak. Így viszont a halvány mosolyon túl másra nem számíthat tőlem ilyen téren, inkább bedobom a pizza-tömény ötletet, amire ugyanúgy vevő, mint a szökésre.
Amíg Odie elballagott telefonért és papírért, én tovább iszogattam békés nyugalomban, egészen addig, amíg meg nem rezdült a mobil a zsebemben. Mindig felveszem és azonnal nézem az üzeneteket, rendőr vagyok és Tark, bármelyik fronton szükség lehet rám, méghozzá azonnal, így ilyesmivel nem szórakozok, kényeskedek. A bor amúgy sem erős, de ha az is lenne, jóval több kéne ennél ahhoz, hogy egyáltalán megérezzem, nemhogy berúgjak!
Hát ezért az üzenetért kár volt magam ennyire strapálni! Pont az előbb gondoltam arra, hogy amíg nem hiányzik csak úgy, addig nincs gáz, ki se mondtam, baszki, de a falra se festett nőstényördög csak azért is lemászott arról a kurva falról! Még ha csak lemászott volna, de ennek tetejében belém is mászott, nem is akárhogy.
Mire Odie visszajött a szórólappal és a telefonnal, nekem akadt egy "kis" problémám, aminek hála olyan szemérmetesen keresztbe tett lábbal ültem, mint egy elsőbálozó kis fruska. "Akarlak." Rohadt életben, akarj máskor, ne akkor, amikor a barátnődnél dekkolok és pasitokról beszélünk! Akarlak, faszom! Hát ja, pont az...
Mindazonáltal roppant viccesnek tartottam (volna) a falka olaszainak kifőzde-pizzérianyitását, ha nem feszült volna minden ott lent. Így azonban egyelőre mélyen hallgattam, kivártam a kismonológot és reménykedtem, hogy a végére nekem is végem lesz. Nem úgy, hogy kilövök, hanem úgy, hogy mondjuk sikerült magam elé vizionálnom II. Erzsébetet meztelenül a hóban, az talán elég kedvlohasztó lenne. A baj, hogy vizionáltam, de rohadtul nem az öreglányt. Picsába veled, Willow!
- Odie - szólaltam meg és igazából teljesen feleslegesen "takaróztam", ha létezne influenzás farkas, még az is érezte volna a felőlem érkező kangörcsszagot. Utállak Willow, annyira utállak, csak fussunk össze, megtéplek! - Kéne egy kis segítség.
Felálltam - kac-kac - és még jó, hogy farmerban voltam, mert egy laza melegítőben ez még látványosabb lett volna. Izgalmam mellett viszont a méreg is munkált bennem, képes üzenetek, drágám, olyat kapsz, baszki, csak tedd zsebre!
Csóri Odie azért... Az előbb azt hitte, el akarom venni én is, most meg látszólag beindultam rá. Volt már pár látogatásom és átiszogatott éjszakám vele, de ez messze visz mindent lassan.
- Viszonozni szeretném ezt - toltam az orra elé a máik nőstény üzenetét, amiből szerintem sejthette, hogyan vagyok én érintett az ő kis szerelmi kalandjukban és mire fel ez a... hirtelen kicsúcsosodó hangulat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 353
◯ IC REAG : 402
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...


Re: Futtató // Pént. Okt. 30, 2015 12:54 am

- Ó... Óóóóó........... - szaladt fel a szemöldököm a hirtelen megvilágosodás fényében - Hát igazán megnyugtató tudni, hogy valójában nem is szerelmi háromszögben leledzünk, hanem szerelmi-ki-tudja-hány-szögben... - vakargattam meg a tarkómat, majd hamar rájőve, hogy ez nem sokat javít a helyzeten, inkább ittam. Az legalább tuti.
- C'est merveilleux... - szóhajtottam fáradtan, mielőtt figyelmeztetően felemeltem volna a kezét - Ne is! Eddig és ne tovább! - most inkább maradnék a boldog tudatlanságban, sokkal kényelmesebb...
Helyette lecsapok a pizzás ötletére, és megyek is, hogy telefont meg valami étlapos szórólapot vadásszak hozzá, ám arra végképp nem számítok, hogy arra fogok visszatérni, amire... vagyis elsőre még nem is tűnik fel, csak az, hogy Darim mint ha kissé furán viselkedne, de hát én se a normál formámat hozom, biztos csak a fene nagy együttérzés jegyében ragadt át valami a hangulatomból... Hittem én, én naiv!
- Hm? - szakadok le a falka olaszainak étteremláncának gondolatáról egy szempillantás alatt, amikor meg még segítséget is kér tőlem, csak hitetlenkedve fakadok ki - Ez most komoly...? - nézek rá, csak azt se tudom, rajta hova nézzek igazából, meg ilyen problémákra milyen segítséget is vár.
- Várj, várj... kitalálom! Ez nem az aminek látszik, mi...? - mutattam felé, hogy még véletlenül se értse félre - Bár nem tudom, ha most bevallanád, hogy csak így akartad megfújni valamelyik kristálypoharunkat... - na jó, ez nagyon nem az.
- Hm? - hümmentettem amikor a segítség után meg már hirtelen a viszonzással jön nekem, aztán megpróbálok ráfókuszálni a képembe nyomott képernyőre, és egyből világosabbá válik a kép. Megint... holott lassan már esteledik.
- Add csak ide. - martam ki a kezéből a telefont, majd mielőtt még nagyon ellenkezhetett volna, lőttem is egy képet róla, hogy aztán visszanyomjam a kezébe a kütyüt.
- Tessék, költs valami szívhez szólót mellé, aztán nyomj rá a küldés gombra. És ne mozdulj, mindjárt jövök. - feleltem roppant szigorúan és eltökélten, azzal meg is indultam a konyha felé a segítségért - ami ép ésszel belegondolva talán nem sok jóra ad okot, de hát na... Azon belül is a hűtő tetején lévő minifagyasztóra csaptam le, hogy becserkésszek egy zacskó mirelit zöldborsót belőle. Kell jobb kedvlohasztó bárkinek is? Azért fájdalmas belegondolni, hogy úgy hűlt ki a férjemmel a házasságunk, hogy amikor egybe keltünk, még csak fel sem találták a fagyasztót.
- Parancsolj, csak most, csak neked! Elküldted már? És csinálod, vagy csináljam én? - emeltem fel Darim orra elé a kilónyi fagyott zöldséget, gondolom, nem kellett nagy logika hozzá, hogy miért hoztam, bár ha sokat tötymörög a válasszal, akkor döntök én helyette is, aztán már repül is a mirelit borsó... Hogy utána meg gondolom, fussak az életemért, mert biztos nem teszem zsebre, amit kapni fogok érte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6097
◯ IC REAG : 7987
Re: Futtató // Szomb. Jan. 02, 2016 2:03 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Futtató // Today at 7:48 pm

Vissza az elejére Go down
 

Futtató

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: E’Lemaître Lovarda-