HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Achilles Kilpatrick Kedd Május 22, 2018 5:59 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .


 

 Emma Ridley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Emma Ridley
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 168
◯ HSZ : 671
◯ IC REAG : 728
◯ Lakhely : FairbanksEmma Ridley // Kedd Május 07, 2013 6:07 pm

Emma Ridley

Folyamatban

Castor // [You must be registered and logged in to see this link.] // Kiruccanás és lazuláss

Kaptam Castortól egy sms-t, hogy az anchorage-i naplemente festői a lakosztályából, és le kellene fényképeznem. Egészen egyedi invitálás. Én meg mentem. Miért ne? Jobb, mint unni az agyam a szállodában egyedül. Igazság szerint, már egészen hiányoltam a társaságát, de persze ezt a világért sem vallanám be senkinek. Néha egy kicsit sajnálom, hogy ennyire az ínyemre való a pasi, de hát na, majdcsak valahol kiküszöbölöm ezt az aprócska problémát. Elég sok gebasz van manapság a falkájával, úgy vettem ki, ezért küldte magát egy kis kényszerszabadságra, és gondolom, már ő is rágta a kefét unalmában, nekem meg nincs közöm az övéihez, úgyhogy kapóra jöttem.

Jenny // [You must be registered and logged in to see this link.] // Őrült éjszaka a Slippery When Wet Tour-on

Múltidéző. Egy fantasztikus koncert, s az azt követő féktelen bulizás emléke.

Payne // [You must be registered and logged in to see this link.] // Jelentkező

Kíváncsian vártam ezt a napot, mert meghallgatásra készültem. A jelentkező időre befutott, és azt hiszem, joggal mondhatnám rá, hogy egy tündér. Nem is értem, hogy maradt még életben ezen a mocskos világon. Tehetségesnek tűnt, úgyhogy hamar úgy döntötte, próba alá vetem, aztán meglátjuk, hogy mit hoz ki a dologból. Embereket még nem nagyon fényképezett, de szerintem nem lesz vele probléma. Majd kiderül.

Befejezett

Jesse & Nori // [You must be registered and logged in to see this link.] // Dumaparty

Kimentem a tetőre, hogy lőjek pár képet, de társaságra akadtam odafenn. Jesse épp fenn szívta a friss levegő helyett a cigijét, én meg jó fej voltam, és felajánlottam neki a kávémat, látván, hogy milyen állapotban van. Utána felsántikált egy kiscsaj is, bizonyos Norina, aki egész idő alatt úgy sasolt, mintha szarvaim lennének. Látszott, hogy nem nagyon tud hová tenni. Elég szabad szájú kölyök, az tuti, de hát legalább életképes. Úgy tűnt, nem kímélik a falkában, és nem is bánja a dolgot. Ha egyszer lenne kölykök – nem lesz -, akkor szeretném, ha hozzá hasonló lenne.

Sarah, majd Vittoria // [You must be registered and logged in to see this link.] // Teliholdas móka, majd gyógyítás

Telihold volt, úgyhogy elindultam vadászni, „lőttem” is magamnak egy szép bivalyt, de alighogy ettem belőle pár falatot, nekem ugrott egy idegen nőstény, később megtudtam, hogy Sarah a neve, és kialakult egy szép kis adok-kapok köztünk. Szépen leamortizáltunk egymást, de be kell valljam, rohadt jól esett. Szükségem volt már erre az egészséges mértékű adrenalinra, nem kevésbé a fájdalomra. A lábam is eltörte, ami nem volt túl nyerő a gyors gyógyulásom miatt, és hamar össze is forrt, természetesen rosszul. Egy Vittoria nevű nőstény kapart végül össze, újra eltörte a lábam, és tette helyre. Mint kiderült, Castor húga. Kezdem úgy érezni, hogy minden a hím körül forog. Egyébként, a nőstény nagyon korrekt és kedves volt, bevitt a kórházba, kaptam csinos gipszet, aztán pedig visszavitt a hotelbe. Ja, meg azt mondta, jó lenne, ha egy napig nyugton maradnék. Haha…

Dante // [You must be registered and logged in to see this link.] // Szimatolás utánam

Beállított a stúdióba egy alak, és meglebegtette előttem Todd fényképét, miszerint szeretné kicsit feljavítani, mert már elég régi, és úgy mellesleg jó lenne ráíratni, hogy kinek szánja. Castor de Luca. Hahh, már addig is gyanús volt a dolog, de aztán már egyértelmű vált, hogy szívatnak. Kiderült, hogy meg akarta tudni, ártanék-e Castornak. Mondhatni, eléggé elítélhető módját választotta a dolognak, a stílusából meg konkrétan kiderült, hogy egy pöcs. Szóval elküldtem a picsába, ahová bevallása szerint szívesen menne… Az tuti, hogy nem lesz a szívem csücske a fazon, azt viszont könnyedén leszűrhettem, hogy Castor számít neki.

Rose // [You must be registered and logged in to see this link.] // Fénykép továbbítás

Nem szórakoztam sokat, pár nappal a Jesses incidensem után elmentem az Upperbe, hogy odaadjam a képet a vezetőjének. Mint kiderült, ő is Betolakodó farkas, sőt, mi több, egyenesen Jesse párja. Ami azt illeti, sütött róla, hogy odáig van a hímért. Kicsit felidézte bennem azt az érzést, hogy mennyire pocsék érzés ennyire egyedül lenni a nagyvilágban, de annál azért keményebb fából faragtak, hogy letaglózzon ez az érzés. Nagyon örült a képnek, én meg biztosra vettem, hogy ő nem fogja kidobni, úgyhogy nem tűnik el a semmiben egy jól elkapott pillanat.

Jesse // [You must be registered and logged in to see this link.] // Fotózás és üldöztetés

Bevettem magam kicsit a környező erdőségekbe, hogy csináljak pár képet, s hátha lelek valami szuper fotótémát. Meg is leltem, de pechemre pont egy vérfarkas személyében, ami elég hamar kiderült. A nyomomba is szegődött rögtön, és sikerült iszap birkóznunk egyet, én elég szerencsétlenül estem, és kificamodott a bokám. Végül megenyhülhetett rajtam, mert helyre tette… aztán meg megkerestük az öngyújtóját és megegyeztünk, hogy elviszem az Upper vezetőjének a készített képet, aztán kitörlöm. Amúgy, elég morcos egy alaknak tűnt, de végül is korrekt volt, szóval nem lehet okom panaszra. Most már csak arra vagyok kíváncsi, ki is neki az említett hely üzletvezetője.

Castor // [You must be registered and logged in to see this link.], majd  [You must be registered and logged in to see this link.]// Buli az 50-es évek jegyében

Az előző közös élményünk óta eltelt pár nap, és már kezdtem azt hinni, hogy valójában cseppet sem értékelte szórakoztató társaságomat, amikor reggel megleltem a meghívót az ajtóm előtt. Természetesen nem hagyhattam ki az alkalmat… Úgy tűnt, a VIP páholy kényelmét kénytelenek vagyunk mellőzni a polgármester miatt, de remekül szórakoztunk, legalábbis én. Jól táncol a hím, ehhez nem férhet semmi kétség. Aztán mégis úgy alakult, hogy kitúrtuk a polgármestert odafentről valami mondvacsinált megnyitó ürügyén. Elég sokat dumáltunk, de végül csak kilyukadtunk ott, ahová már a legutóbb is haladni kívántam. Nos… eléggé letaglózó volt, persze, a szó pozitív értelmében. Teljesen biztos, hogy felettébb élvezetes Castor társaságában tartózkodnom. Jó volt látni, hogy kicsit elengedi magát, bár utána megint magára zárta a vastag rácsait. Nem tudom, mi lehet a baja, de talán jobb is így.

Damien // [You must be registered and logged in to see this link.] // Lesz üzlet vagy sem?

Úgy döntöttem, hogy ideje a városba hozni a járgányomat, így felkerestem a szállítmányozási vállalatot. Pechem volt, mert Damien ott a góré, így mondanom sem kell, nem kötöttünk üzletet, eszemben sincs szívességgel lógni egy ilyen alaknak. Egyébként, most egész korrektül viselkedett, már a szívesség témát kivéve.

Bognár Balázs // [You must be registered and logged in to see this link.] // Segítsünk a sebesült farkason

Elég ramaty állapotban találtam vadászat közben egy sérült hímre. Hamar rájöttem, hogy a Betolakodók közé tartozik, így nem vacilláltam sokat, megtettem, amit tudtam, hogy viszonylag biztonságban visszavigyem a hotelbe. Nem vagyok ápolónő, úgyhogy csak remélhettem, hogy megmarad... Szerencsésen eljutottunk a szállodába, akkor még életben volt, úgyhogy vélhetőleg így is maradt. Remélem, mert így már olyan is akad, aki nekem tartozik. Üdítő gondolat…

Damien // [You must be registered and logged in to see this link.] // Grillcsirkézés az emlékeit vesztett tahóval…

Erről inkább ne is beszéljünk. Egy igazi kis tacskó, aki azt hiszi, ő tojta a spanyolviaszt. Elég ellenszenves figura, úgyhogy én sem viselkedtem vele másként...

Isabelle // [You must be registered and logged in to see this link.] // Alignak bukása - Kaland

A vörös Hold. Vér. Halál. Fájdalom. Üvöltés. Még. Nem emlékszem semmire, de az ott tartózkodó nőstényfarkas elmondása alapján megöltem két halandót. Kicsit egymást is megtéptük, fogalmam sincs, hogy mi vezetett, de sajnálom, hogy nem emlékszem rá. Bizonyosan élvezetes pillanatok voltak.

Castor // [You must be registered and logged in to see this link.] // Todd, a whiskey, és természetesan a fagyi

Nem kezdődött túl kellemesen, hamar elárulta, hogy ő ölte meg a Teremtőmet. Hogy haragszom-e rá miatta? Egyelőre még magam sem tudom... Azt mondta, lehetséges, hogy tud még segíteni, és találkozni akar még velem. Ennek örülök, minden apróságnak, ami közelebb visz ahhoz, hogy többet tudjak Toddról. A whiskey nagyon itatta magát, azt hiszem, túlságosan is sokat fecsegtem... Utána jött a fagyi, meg némi nem várt fülledtség telepedett arra az irodára. Mondhatni, kibújt belőlem a kisördög, bár igazság szerint nem bánom. Átléptünk egy határt, ebben biztos vagyok, de nem történt olyan, ami miatt nagyon kellene fognom a fejem. Jó, meglehet, jobban örültem volna, ha történik…

Castor // [You must be registered and logged in to see this link.] // Az első találkozásom az Alfával

A megérkezésem után hamar a bárban találtam magamat, akartam valakivel találkozni, aki a szállodában állomásozó falka tagja. Mondhatni, sikerült kifognom a legnagyobb „halat” a békés iszogatásom közepette, bár erről akkor még fogalmam sem volt. Annyit tudtam meg, hogy ő a szállodaigazgató. Egész jól szórakoztunk, kerülgettük egy ideig a forró kását, ami addig tartott, míg meg nem hallotta a nevem. Ez volt a belépőkártyám az Alfához, vagyis hozzá. Hamar az irodájában találtam magam…

Camille // [You must be registered and logged in to see this link.] // Az első Fairbanks-i farkas

Azt elég hamar megtapasztaltam, hogy ebben a városban semmi sincs ingyen. Nem mondhatnám, hogy kellemes találkozásnak indult, de végül nem téptük meg egymást, ami azt hiszem, plusz pont. Tőle tudtam meg, hogy Todd már halott, és hiába keresem. Többre utána már nem nagyon voltam kíváncsi. Tartozom neki, és ezt nem felejtem el, sosem szoktam…

KIVEL // [You must be registered and logged in to see this link.] // JÁTÉKCÍM

ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön

KIVEL // [You must be registered and logged in to see this link.] // JÁTÉKCÍM

ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jön a leírás ide jönA hozzászólást Emma Ridley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 30, 2013 12:33 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emma Ridley
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 168
◯ HSZ : 671
◯ IC REAG : 728
◯ Lakhely : FairbanksRe: Emma Ridley // Csüt. Szept. 12, 2013 1:26 pmFagyasztott


Mei // [You must be registered and logged in to see this link.] // Fotózás

Az egyik új asszisztensemmel indultunk az épp aktuális megrendelésünk teljesítésére, mi a Topmodell leszek műsor egyik fotózása volt a mi kis városunkban. Gondoltam, letesztelem, mennyire tudok együtt dolgozni a leányzóval. Igazából, nekem nem is volt gondom vele, kedveltem, de az hamar kibukott, hogy másokkal szemben azért akadhatnak problémák. A munkájára nem lehet panaszom, de a kommunikáció terén van még mit csiszolni.

Ray // [You must be registered and logged in to see this link.] // Úszás és józanodás

Kissé visszafogottnak tűnő hím, nagyjából egyidős lehet velem, és az is feltűnt, hogy azért nem vak a női bájakra... Azért, az hamar kiderült, hogy kapható lenne egyre, s másra, de nem éreztem épp alkalmasnak magam semmi hasonlóra. Ellenben azért egy masszázzsal megörvendeztettem…

Shannon // [You must be registered and logged in to see this link.] // Kölyöknevelés?

Az erdőben kószáltam, és kiszagolt egy kölyök, megpróbált mögém kerülni, de hát, azért ez nem így megy. Így inkább én hoztam rá a frászt. Rendesen felvágták a nyelvét, és nagyon úgy tűnt, ki akarja provokálni, hogy nekiugorjak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Emma Ridley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Játékvezetések-