HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Egon Candvelon
 

Share | .

 

 Virágüzlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Virágüzlet // Pént. Május 10, 2013 6:41 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 294
◯ HSZ : 166
◯ IC REAG : 143
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Virágüzlet // Hétf. Jún. 06, 2016 5:24 pm

- Értem! Jól van… - bólintottam végül, amikor bevallotta, hogy őt érdekelné, hogy meddig maradok a városban. – Nos, akkor megtudtad! – mivel már válaszoltam, így nem lehetett oka panaszra. Megtehettem volna, hogy mindezt nem vele vitatom meg, kicsit csábított is a gondolat, de azt hiszem, hogy még így jártam a legjobban. Legalább nem valami ismeretlen falkatagot küldtek a nyakamba lihegni. Azt hiszem, hogy azt nem viseltem volna túl jól, bárhogy nézem is. Nem szerettem soha ezeket a kötelező köröket, hiába tudom, hogy időnként szükség van rájuk.
- Ez jó hír, azt hiszem! – nyugtáztam a hallottakat elgondolkozva. – Úgy hallottam, hogy valamit adnom kell azért, hogy kóborként maradhassak a városban. Szolgálatot nem szívesen ajánlanék fel, ha nem muszáj… - tehát kizárásos alapon maradt az, hogy fizetni fogok. – Akkor gondolom valaki mégiscsak fog keresni, meg biztos ellenőrizni is fognak, hogy tényleg tiszták-e a szándékaim. – csak találgatni próbáltam, méghozzá logikusan végiggondolva a falka szemszögéből a dolgot. Nem nagyon tetszett, de ez elkerülhetetlen úgyis, mint ahogyan ez a találkozás is az volt.
- Mert elég távolinak és nyugisnak tűnt. – le akartam zárni ennyivel a témát. Tényleg le akartam, de végül csak beszéltem tovább, még mielőtt észbe kaphattam volna. – Mindig van célom… - fűztem hozzá, mintegy mellékesen. – Ó, a fenébe is, anya! Azért is, mert te itt vagy, és Nina azt akarta, hogy legyek a közeledben! – fújtam egyet végül mérgesen. Úgyis elmondtam volna valószínűleg előbb-utóbb, mert engem ismerve valószínűleg nem hinné el, hogy a véletlen hozott éppen abba a világvégi kisvárosba, amiben ő is él már nagyon régóta. Ráadásul ugye tudtam, hogy itt van az új otthona.
- Én itt voltam… - vontam meg a vállaimat. – Nekem senki nem mondta, hogy jobban járok, ha távol tartom magam a várostól! – valószínű egyébként, hogy akkor sem mentem volna el. Attól tartottam volna, hogyha Nina esetleg úgy dönt, hogy jön, és nem talál itt, akkor nem fog a nyomomra akadni olyan könnyen. Jó voltam abban, hogy eltűnjek, néha talán túlságosan is jó. Egyébként is aggódtam miatta, hiszen már hosszú hónapok óta nem hallottam felőle semmit. Tisztában vagyok azzal, hogy képes vigyázni magára, de mégiscsak összenőttünk már a századok alatt, így természetes, hogy érdekelt a sorsa, a hogyléte.
- Hú! Az keményen hangzik! – nem hittem volna, hogy még lehet nekem meglepetést okozni, de úgy látszik, hogy lehet. Erre azért én sem számítottam, pedig hittem a Szellemekben. – Tudom, hogy az embereknél is beállhat a klinikai halál és vissza tudják őket hozni, de nem ennyi ideig! – még mindig kicsit hitetlenkedve ráztam a fejem, mert nehezen lehet az ilyet felfogni. – Meg sem tudtam volna, ha mégsem éledsz fel… - eszméltem rá, és fogalmam sem volt hirtelen, hogyan érintene egy ilyen hír élesben. Valószínűleg akármilyen nehéz is beismernem, de nem fogadnám túl jól. Bármit gondoljon is rólam, azért nem teszek magasról a fejére, hiába adom elő azt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 314
◯ HSZ : 354
◯ IC REAG : 307
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Virágüzlet // Csüt. Jún. 09, 2016 9:58 pm

- Nos, nem, nem fognak ellenőrizni, lévén elég megbízható tagja vagyok a falkának. Azért valóban fognak, hogy behajtsák rajtad a megbeszélt összeget. – Ez nyilván nem én leszek, az érintettség okán sem, meg egyébként sem tudnék senki ellen hathatósan fellépni, nem hogy a saját, vérszerinti lányom ellen. - Bár, elvileg, hogyha rendesen fizeted, nem lesz belőle ilyen plusz kör. – Viszonylag ritkán van ezzel probléma, de előfordult már kétségtelenül az is.
Ráhagynám, de tényleg, hisz mégis mit mondhatnék rá? Nem forszírozhatom a valódi szándékait, még akkor sem, ha pontosan tudta, hogy itt vagyok. A mérges felcsattanásán kissé megütközöm, és mégis, minden frissen fellobbant aprócska haragszikrámat elnyomja az, hogy anyának szólított. Bármennyire is legyen felpaprikázott, muszáj legalább röpkén mosolyognom miatt.
- Szóval… azt a várost ítélte a legbiztonságosabbnak, ahol én is vagyok? Te viszont ennek ellenére kerültél… Nem mondom, hogy nem értem meg, és azt sem kérem megint, hogy adj nekem esélyt, de legalább néha fintorogj rám az utca másik oldaláról, vagy valami… – Jutalomfalat a szerencsétlennek, mondhatnám, noha annak maximum vele kapcsolatban érzem magam, ezen és Alignakon kívül az életem minden más területe meglepően rendben van jelenleg.
- Hála az égnek, hogy nem lett bajod. Én mondtam volna… igaz, ha nem küldtek volna el, magam is maradok, de nem voltam döntéshelyzetben sajnos. – Akármi van, én jövőre nem hagyom itt Emmettet, az biztos, még egy vörös holdat nem csinál végig nélkülem, ez is borzalmasan tragikusra sikerült. Minden rossz érzésem beigazolódott.
- Nos, feltételezéseim szerint ebben a világon semmi emberi nem volt. Nem élesztettek újjá, értelmetlen is lett volna felvágott torokkal, elvérezve. Egyszerűen csak hajnalban mindenkibe visszatért az élet, amint felkelt a nap. Sokkoló volt nagyon. – Mélyebben nem mennék bele, hisz nem illenék a saját lelki válságommal traktálnom, még korántsem járunk ott, hogy erre kapható legyen, és talán soha nem is fogunk, de én azért még reménykedek, s kellően türelmes is vagyok.
- Meglehet, pláne, hogy nem is szerettél volna megtalálni, bár, hogyha idővel eljutsz oda, hogy megkeress, és kérdezel felőlem, bizonyára megtudhattad volna, de mivel váratlanul ért az egész, nem hagytam búcsúüzenetet senkinek. Épphogy márciusban idekeveredtem tavaly, bele is csöppentem a Vörös Holdba, akkor még nem sokat tudtam róla… Idén meg nem volt szükséges felkészülnöm ilyesmire, hisz elmentem. – Jövőre nem tudom mi lesz, de összességében azt akarom valahol a szavaim mögé bújtatni, hogy vélhetőleg írtam volna neki is, hisz számomra sosem szűnt meg a felé irányuló fájdalmas hiány, azt hiszem, soha nem is fog, hisz a régi kislányomat, aki rajongott értem, sosem kaphatom vissza, megmenteni sem tudtam…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 294
◯ HSZ : 166
◯ IC REAG : 143
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Virágüzlet // Kedd Jún. 14, 2016 1:08 pm

- Nem szeretem túlzottan, ha szemmel tartanak, bár tudom, hogy egy falka által lakott városban ez már csak így megy. – tettem hozzá, hogy ne higgye azt, hogy tévképzeteim vannak az itteni élettel kapcsolatban. – De attól még nem fogok örülni neki. – zártam le a dolgot. Igazából nem tudtam pontosan, hogy miért éreztem úgy, hogy ezt el kell mondanom. Talán magamat is győzködtem róla, hiába volt igaz az állításom. Egyelőre csatlakozási szándékom még nem volt, mivel fogalmam sem volt arról, hogy meddig maradok. Így pedig egyik falka sem fogadna be szívesen szerintem. Meg nyilván én sem élveztem volna, elég volt már kétszer a falkabeli életből.
- Akkor jó! Azt nem bánnám! – nyugtáztam a hallottakat. Inkább fizetek rendesen, csak hagyjanak békén, és ne kötelezzenek semmi másra. Ezt inkább tekintettem befektetésnek, mint kényszernek, és máris jobban hangzott. A nyugodt életem biztosítása, ha úgy tetszik. Ez nekem megért volna jelenleg majdnem minden pénzt. Még jó, hogy ki is lett menekítve bőséggel, még ha mindenhez nem is fértem sajnos hozzá.
- Ezt így nem mondanám. Inkább csak tudja, hogy téged valóban érdekel a sorsom, mindenféle érdek, vagy hátsószándék nélkül. Biztos ezért akarta, hogy idejöjjek. – találgattam, mert az elválásunk alkalmával nem volt annyi időnk, hogy ezt alaposabban is átrágjuk. – Azt akarta, hogy valaki olyan legyen a közelemben, akiben ő is megbízik. Még ha nem is ismer… - mert ők nem találkoztak, legalábbis tudtommal. Az elbeszéléseimből azonban nagyon sok mindent képes volt kikövetkeztetni, mindig is okos nő volt, könnyen átlátta a dolgokat.
- Azért, ha összefutunk, nem fogok úgy tenni, mintha nem látnálak. – egy kicsit sértetten húztam fel az orrom. Végül most is idejöttem, vagy nem? Rég voltam már dacos kislány, azért tudom kezelni a kellemetlen szituációkat is. Az már más kérdés, hogy mennyire nem fűlött hozzá a fogam. Ezek után viszont kár lett volna eljátszanom azt, hogy meglepődök azon, hogy itt van, vagy előadom, hogy nem láttam. Nem ostoba ő sem, én meg ennél azért büszkébb vagyok. Túl alantas viselkedés lenne ez részemről. – Esélyekről pedig egyelőre még nem tudok gondolkodni. – mondtam meg őszintén. Nem mondtam neki, hogy nem adok esélyt, mert ez a találkozás is tekinthető egyfajta esélynek. Viszont most még azt sem tudtam kijelenteni, hogy próbáljuk meg.
- Értem! – sok egyebet nem tudtam erre mondani. Biztosan én is mentem volna a helyében, ha erre utasítanak, de én sem vagyok az a megfutamodós fajta. Bárhogy tűnt is a jelenlegi helyzet, én most sem léptem volna le, ha Nina nem akarja kerülni a feltűnést. Megértettem, és hallgattam rá, de tetszeni sosem tetszett a terv. Jobban éreztem magam akkor, ha vele lehettem. – Azt elhiszem! – dünnyögtem, miután elmondta a feltámadásának körülményeit. Ajkaim penge vékonnyá szűkültek, ahogy összeszorítottam a számat. Azért bosszantott a tudat, hogy valaki kezet mert emelni az anyámra. Ő nem egy harcos típus, nem úgy, mint én. Én azonban igazi túlélő vagyok, ha kell, akkor erőszak árán is.
- Ki tette? – utaltam itt a meggyilkolására. Talán nem is tudta, vagy nem számított már, de én mégis kíváncsi voltam rá. Vegye, aminek akarja, higgyen, amit szeretne. Akár félre is érthette a túlzott érdeklődésemet, annyi baj legyen. Tényleg érdekelt a dolog, és dühített az egész ügy. – Még sosem hallottam ilyenről… - tettem végül hozzá, némi gondolkodás után. Sokfelé jártam már a világban, de mégsem találkoztam még ilyen esettel korábban. Talán mégsem volt olyan jó ötlet éppen ide felköltözni, de már nem mehettem el. Addig nem, amíg Nina fel nem bukkan újra.
- Pontosan tudtam, hogy hol vagy. – mutattam rá erre az apróságra, szóval nem is kellett megtalálnom. – Csak márciusban? – kérdeztem értetlenül. – Úgy tudtam itt élsz évek óta… - ráncoltam a homlokomat értetlenül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 314
◯ HSZ : 354
◯ IC REAG : 307
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Virágüzlet // Szomb. Jún. 18, 2016 4:21 pm

- Sokan vannak így ezzel, erre csak azt tudom mondani, hogy együtt jár az ittléttel. – Engem aztán sehol sem zavart, a legtöbb helyre egyébként is tanulni mentem, a falkákkal éltem, mivel az Anernerkektől tanultam. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a körutazásomat siker koronáztam, de türelmes vagyok, előbb-utóbb tudom, fel fognak rám figyelni a Nagy Szellemek is, s akkor majd tudni fogom, hogy elértem oda, ahová jutni vágytam.
- Megoldjuk, nyilván senki nem fog a nyakadra járni, ha nincs rá okunk. – Mosolyodom el, bíztam benne, hogy nem lesz, már csak azért sem, mert nem szeretnék érdek terén a lányom és a falkám közé kerülni. Tekintettel arra, hogy láthatólag ez megnyugtatta, már én is jobban érzem magam ezzel kapcsolatban, és igyekszem majd úgy intézni, hogy megvalósítható legyen, illetőleg, hogyha esetleg nem fizetne, majd először én magam keressem meg, hogy ne érezze akkora tehernek.
- Egész jól ráérzett ahhoz képest, hogy semmit sem tud rólam. – Ebben nem voltam éppenséggel biztos, bár azt azért nem gondolnám, hogy Gwen bármi pozitívat nyilatkozott volna neki rólam, szóval ötletem sincsen, hogy mégis akkor miből gondolta. Ennyi idő után simán kiirthattam volna magamból az anyai érzéseket. Noha tény, hogy akkor nem kerestem volna meg, és írok neki leveleket.
- Ennek felettébb örülök. – Mosolyodom el, a sértettsége olyasmi, aminek okát aligha róhatja fel nekem, mint tudjuk, ide sem direkt jött, és ha nem alakul így, talán nem is találkoztunk volna még nagyon sokáig, vagy egyáltalán nem.
Esélyt nem is kértem, pont hogy nem, lévén nem állítanám döntéshelyzetbe, vagy kialakul, vagy nem, ez nem pár perces folyamat, meglehet, soha nem fog bízni bennem, és nem fogok többet tudni róla, mint bárki más ezen a világon, de mivel életem legnagyobb részében ez így volt, ezért talán nem halnék bele, ha nem tudnék rajta változtatni. Elvégre, tudni kell elengedni az életünkből az embereket, ha menni akarnak, ha most eltűnik, az legalább már a saját döntése lesz, nem más marja el őt tőlünk.
Kissé elcsendesedek, és elkomorodom, amikor a halálom a téma, ez még mindig olyasmi, amivel rettenetesen nehezen birkózom meg, de ha kíváncsi rám, annyi idő után, akkor úgy gondolom, igazán megtehetem azt, hogy válaszolok neki. Ki tudja, talán ha bezárkóznék, ő sem nyílna ki nekem soha. Így talán lehet rá remény.
-  Fogalmam sincs. Én magam. Alignak a saját bőrünket küldte ellenünk, de meghaltam, mielőtt vége szakadt volna a varázsának, vagy nevezzük inkább átoknak, és bárki is tette, ő meg nem emlékszik rá, mert senkiben sem maradtak meg a történtek. – Sóhajtottam fel, de ez így volt jól, nem akartam tudni, nem akartam ok nélkül haragudni senkire, vagy vádaskodni, hisz nem tehetett róla.
- Minden évben rettenetes az április, és idén gondolom, csak azért nem volt több áldozat, mert a falka jó része elhagyta a várost. – Bármennyire is tűnjön megfutamodásnak. Én örültem, hogy a kölykök biztonságban voltak, annak viszont határozottan nem, hogy nekem is mennem kellett, noha utólag talán jó volt így, talán engem kellett volna bántania Emmettnek, vagy nekem őt…
- Itt élek 1920 óta, igen, de elmentem egy úgymond tanulmányútra még 1995-ben, és csak tavaly tértem vissza. Szóval elég sokáig nem itt éltem, ezért volt több levelemen is más bélyegző. – Arra már nem vetemedtem volna, hogy akkor is megkeresem, hiszen nála volt a labda ilyen téren. Ugyanakkor, ha hamarabb téved erre, valószínűleg „megúszta” volna a velem aló találkozást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 294
◯ HSZ : 166
◯ IC REAG : 143
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Virágüzlet // Hétf. Jún. 20, 2016 12:37 pm

- Igen, de úgysem tervezek csatlakozni! – mondtam meg kerek perec, hiszen ezzel már most is tisztában voltam teljesen. – Nem azért, mert nem bírnék falkában élni, bár tény, hogy nem rajongok érte. Viszont fogalmam sincs, hogy meddig leszek a városban, nem teljesen rajtam múlik a dolog, és feleslegesnek érzem, hogy csatlakozok, majd néhány hónap múlva lelépek. – vontam meg a vállaimat, mert úgy véltem, ennyit legalább tudjon. Ha más nem is, ő tisztában lehet vele, és ha problémázna a falka valamely vezető tagja, akkor megmondhatja ezt. Azzal azonban nem volt problémám, hogy fizessek az ittlétemért cserébe.
- Nem sok vizet zavarok, ha más nem köt belém… - olyan egyszerűséggel mondtam, hogy ebből tudhatta, igazat beszélek. Nem vágytam feltűnésre, máskülönben már ő is tudott volna arról, hogy a városban élek. Még ha meg nem is keresett volna, de nem ült volna efféle nyílt megdöbbenés az arcán, mint amikor most összefutottunk. – De azt nem ígérem, hogy nem fogom megvédeni magam, ha olyan helyzet áll elő! – tettem hozzá, mintegy mellékesen. Nem voltam alapvetően harcias, vagy agresszív típus, de nem kellett félteni. Ha az érdekeim úgy kívánták, gondolkodás nélkül álltam ki magamért.
- Ki mondta, hogy semmit nem tud rólad? – kérdeztem vissza felvont szemöldökkel. – Attól még, hogy nem ismer, még tudhat dolgokat… - nyilván általam, de szerintem ezt egyedül is sikerült kitalálnia. – Látta a leveleidet is, van némi fogalma róla, hogy milyen típusú ember vagy! – vagy farkas, ahogy tetszik. A személyiségét a faja nem igazán befolyásolta ezen a téren szerintem, ha kicsit is olyan maradt, amilyennek emlékeztem rá. Meg ezek szerint akkor az eltelt évek sem voltak rá olyan hatással, mint mondjuk rám.
Azért az nem kerülte el a figyelmemet, hogy kicsit rossz kedve lett a halál-téma miatt, de ezt meg tudtam érteni. Valószínűleg én sem szívesen beszéltem volna erről a helyében, de ha egyszer én még ilyesmivel nem találkoztam, akkor várható volt, hogy felkelti majd az érdeklődésemet. Sajnos az ilyesmik mindig magukra vonják a figyelmemet, és egyébként is szeretek jól informált lenni, bármiről legyen is szó.
- Akkor mégsem te voltál, csak úgy nézett ki, mint te. – vontam le a következtetést végül, némi gondolkodás után. – Valakinek lennie kellett! – erősködtem tovább, de ha az illető nem emlékezett, ő meg magát látta, akkor úgysem fog kiderülni. Nem is tőle vártam a választ, inkább csak mérges voltam a helyzet miatt. Valaki megölte, és azt sem tudja, hogy kicsoda. Őrület! – Engem ez elkerült, bár nem tudom, hogy mi alapján. – jó, azért valamiről hallottam, vagy talán éreztem, de a halálesetek híre nem jutott el hozzám. Hogy is juthatott volna, mikor semmi közöm nem volt hozzá? Ha Nina mindezt előre tudta volna, biztos mégsem ide küld.
- Értem! – bólintottam, annyira bélyegzőket nem figyeltem ez idő során. Talán hiba, mert alapvetően azért mindenféle részletre oda szoktam figyelni, de ebből is látszott, hogy mennyire nem akartam tudomást venni róla, ugyanakkor mégis képtelen volta végleg megszakítani a kapcsolatot újra. Már csak ő maradt nekem, legalábbis a vér szerinti családomból. Ha vissza nem is írtam neki általában, de mindig elolvastam, hogy mi van vele. Hiába nem vallottam be magamnak teljesen, hogy még érdekel, ezekből az apróságokból mégis kitűnt.
- Azért, ha idejöttem volna, és utánad kérdezek, biztos valaki elmondta volna, hogy nem vagy már itt… - persze csak tippeltem, nem ismertem az ittenieket. Akkor meg a következő levelére már visszaírtam volna, hogy érdeklődjek felőle, merre is jár. De talán jól volt ez így, most jött el az idő. Eleget adtam magamnak is, meg neki is a legutóbbi találkozás óta, és ha az érzéseim nagyon sokat nem is változtak, azért talán picit enyhültem felé. Legalább látszott, hogy komolyan gondolta, amiket mondott. A sok évszázados sérelmeket azonban nagyon nehéz elhagyni, hiába tudtam már meg, hogy ő meg akart keresni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 314
◯ HSZ : 354
◯ IC REAG : 307
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Virágüzlet // Szer. Jún. 29, 2016 3:11 pm

- Nem is említettem hasonlót. – Azok után, hogy látni sem akart, tökéletesen biztos voltam abban, hogy nem tartozna ahhoz a falkához, amelyikhez én, tiszta sor, nincs is ezzel semmi baj részemről, igaz, valamilyen szinten elkeserít, mert ez a tény már önmagában is azt fémjelzi, hogy valóban nem fog sokáig itt maradni. Sok… relatív a mi életünkben, inkább fogalmazzunk úgy, hogy addig, amíg helyre nem tudjuk hozni a kapcsolatunkat. Mindenesetre, ez még minden szempontból a jövő zenéje, nem gondolkodom előre rajta, fölösleges. Úgyis nagyobb részt rajta múlik. - Tökéletesen érthető egyébként. –Mélyebben nem faggatom azt illetően, hogy mégis min múlik, ha nem rajta, vagy épp kin, erre egyelőre úgysem kapnék választ vélhetőleg, talán egyszer majd fény derül erre is.
- A falkában sem díjazzák a túlkapásokat, következésképpen csak senki sem várja el a magányosoktól, hogy ne védekezzenek, ha egy falkatag ok nélkül ront rájuk. – Igaz, sok minden csak értelmezés kérdése, de ebbe mélyebben nem áll szándékomban belemenni, mint ahogy azt sem magyarázom, rég felnőtt nő már, hogy a mi köreinkben egy kósza félreérthető megjegyzésen is sok minden félrecsúszhat.
- Ohh. – Préselem össze az ajkaimat, és most először érzem azt, hogy szívem szerint elküldeném. A leveleim neki szóltak, nem másnak, és az, hogy nem pusztán elmesélte, de meg is mutatta… nos, ez jelenleg bőven elég számomra ahhoz, hogy jelenleg eszembe sem jusson törni magam kettőnket illetően. Vélhetőleg csak azért nem lobbannak fel a harag aprócska szikrái, mert a tollat választottam az oltárnál. Egyéb esetben megtörténne, bár akkor is pajzsom rejtekében maradna a dolog, azt ő sosem lesz képes áttörni. Azt inkább nem ecsetelem, hogy személyemet illetően sem Gwen, sem pedig a leveleim nem festenek olyan mértékű képet, hogy azt lehessen mondani, tudják, milyen ember vagyok. A lányom életem közel 90%ában nem ismert, még ő sem tudhatja, nemhogy a teremtője.
- Ezt mondtam én is. Azonban nem tudom, ki volt, mert ő meg nem emlékezhet rá. – Vagy csak jól titkolja, de soha nem is akartam igazán tudni, megkérdezhetném, meg is kapnám rá a választ, de van egy olyan érzésem, hogy jobb nekem a tudatlanság homályában.
- Szerencsére… Fogalmam sincs, kiket, és miért választ ki Alignak. Van olyan falkatag, aki egyszer sem szenvedte el, és olyan is, aki már négyszer túlélte. Nincs benne logika. – Vagy, ha van is, az valami rendkívül csavart, megfejthetetlen rendszertelenség eredménye, nem egyébé.
- Igen, vélhetőleg így lett volna, mint ahogy azt is elmondták volna, hogy vissza fogok jönni. – Nem mintha túl sokat számítana, mindenesetre ettől még így esett volna. Mindazonáltal nem kergetek illúziókat, sosem jött volna ide, és kérdezett volna utánam, az egyszer biztos. A bejáratnál megrezzen a kis csengő, ennyi jutott hát nekünk mostanra a nyugodt négyszemközti csacsogásból, mégiscsak illenék dolgoznom is.
- Ohh, igen… ha esetleg a jövőben úgy döntenél, megkeresel, az egyetemi könyvtárban megtalálsz majd. Most viszont, bocsáss meg, de dolgoznom kell. Nagyon örültem… remélem, mihamarabb láthatlak újra. – Mosolyodom el, s bármennyire is essenek rosszul bizonyos dolgok, bármennyire tűnjön úgy, nem érdeklem igazán, semmi sem írja felül azt a tényt, hogy a gyermekem. Az én méhem gyümölcse, én hoztam a világra, én neveltem bájos, ifjú nővé, ez nem olyasmi, amit dac, harag, vélt vagy valós sérelmek felül képesek írni. Egyszer talán ő is be fogja ismerni.
- Szép napot, miben segíthetek? – Lépek oda a válogatni szándékozó vendéghez, s persze Gwen is megkapta a saját csokrát…

//Nagyon szépen köszönöm a játékot! <3333 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 294
◯ HSZ : 166
◯ IC REAG : 143
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Virágüzlet // Hétf. Júl. 04, 2016 6:57 pm

- Tudom, hogy nem említettél, egyszerűen csak megjegyeztem! - vontam meg a vállaimat könnyedén. Nekem nem fordult meg a fejemben, hogy azért ne csatlakozzak, mert ő a falka tagja. Egyszerűen csak így volt logikus, és elég megbízhatatlannak tűntem volna, örökre elvágva magam a városban, ha csatlakozok, és pár héttel később lelépek. Ez egyelőre nem rajtam múlt, de bármennyire tettem is magasról az ilyesmire, nem akartam egyből elásni minden lehetőségemet. Ki tudja, lehet éveket töltök majd itt mégis, és végül kénytelen leszek csatlakozni. Hiába nem tetszett ennek a lehetőségnek még csak a gondolata sem.
Annak azért örültem, hogy nem kezdett el faggatózni arról, hogy miért kérdéses a maradásom. Ez most még az én dolgom volt, és nem kívántam senkit sem beavatni, noha már Balthazar is pedzegette, hogy mi az oka a viselkedésemnek, és miért jöttem éppen ide. Meg tudtam érteni, hogy nem érti, beavatni viszont őt sem terveztem. Ahhoz még nagyobb bajban kellett volna lennem, hogy ezt megtegyem, hiszen sosem volt szokásom segítséget kérni olyantól, akit nem Ninának hívnak.
- Rendben, ezt jó tudni! - biccentettem, megköszönve a hasznos információt. - Legalább nem elvakultan falka függő mindenki. Mármint nem mindenáron védik a sajátjaikat. - javítottam ki magam, mert kicsit hülyén hangzott az előbbi kijelentésem, és nem éreztem teljesen érthetőnek.
Természetesen nem kerülte el a figyelmem, hogyan préselődtek össze az ajkai, így arca engedett következtetni a benne dúló viharra, még ha nem is szándékozott kimutatni. Nem szóltam semmit, de nem gondoltam volna, hogy ennyire a lelkébe gázolok egy elejtett megjegyzéssel. Bocsánatot viszont nem kértem miatta, hiszen Nina volt mellettem majdnem egész életemben, míg ő ennek csupán töredékét töltötte velem. Nyilván inkább hozzá voltam lojális, még ha nem is az anyám volt, hanem inkább olyan, mint egy nővér. Majd egyszer talán megérti, vagy elfogadja ezt, és megbarátkozik vele.
- És ha jól sejtem, te nem is nagyon akarod tudni... - állapítottam meg egy bólintás kíséretében. Azért örültem, hogy túlléptünk a levelek témáján, még mielőtt szóváltásba keverednénk miatta. - Furcsa, tényleg. Valahogy nem szívesen lennék ennek részese. - vallottam be, még ha gyávának tűnök is. Azért féltettem az életem, és nem kívántam a halált. Azt nem mondanám, hogy féltem tőle, de igyekeztem elkerülni az olyan helyzeteket, amik túl veszélyesek lehettek volna rám. Inkább vagyok túlélő, mint olyan, aki kísérti a kaszást.
- Értem! - nyugtáztam a hallottakat. Nem tudom, hogy egyáltalán akartam volna keresni valaha, vagy nem. És ha igen, és nem találom itt, akkor vártam volna-e rá, de ez már úgysem fog kiderülni. A sors úgy hozta, hogy most mind a ketten itt tartózkodtunk, akár tetszik nekünk, akár nem. Még mindig nem tudtam megállapítani, hogy mit szól a jelenlétemhez, de majd az idő úgyis eldönti. - A könyvtárban? - értetlenül ráncolta ma homlokomat, mert én eddig azt hittem, hogy itt dolgozik. - Jól van... - zártam végül a témát, hátrébb lépve a pulttól. Megfogtam a nekem készített rózsákat, és igyekezve nem felháborodni azon, hogy nagyjából ki lettem téve az üzletből, kivonultam a folyosóra.
Még vetettem egy utolsó pillantást felé a vállam felett, hogy aztán sietős léptekkel induljak meg a parkoló irányába. Különös találkozás volt ez, és nem számítottam rá, hogy ő fog elküldeni engem, és nem én hagyom őt faképnél. Ezen még gondolkoznom kellett, és rájönni, hogy miért éreztem sértőnek.

// Én is nagyon szépen köszönöm, élveztem!!! Smile <33333 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Virágüzlet // Csüt. Júl. 07, 2016 6:20 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Virágüzlet //

Vissza az elejére Go down
 

Virágüzlet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

 Similar topics

-
» Yamanaka birtok
» Lakónegyed
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Szabad Játék (1)
» [Küldetés] A virágmező

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Bentley Mall bevásárlóközpont-