HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Rebecca Morgan
 

Share | .

 

 Rakpart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Rakpart // Csüt. Dec. 15, 2011 12:40 pm

First topic message reminder :A hozzászólást Admin összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 10:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar

Re: Rakpart // Szer. Jan. 30, 2013 3:29 pm

Miközben a pasast hallgattam, végig figyeltem a környezetet, közben elővettem egy szál cigarettát és arra is rágyújtottam, az utóbbi időben szükségem volt a nikotinra, mert lecsillapította az idegeimet és addig sem mással foglalkoztam. Biccentettem a férfi üdvözlésére, elmondtam neki, hogy mit akarok, majd érdeklődve hallgattam végig őt, de számomra semmi érdekeset nem mondott . Új embernek tűnt a városban, és vagy tényleg nem látott semmit a környéken, vagy nem akart róla beszélni. Mindenesetre alaposan megjegyeztem az arcát, hogy a későbbiekben, ha kell, tudjam, kitől kérjek információt.
- Jól van, azért köszönöm, ha esetleg mégis látna valamit, szólhatna nekem. - Ekkor előhúztam egy névjegykártyát, a nevem volt rajta, a telefonszámom és azt is láthatta, hogy rendőr vagyok, pontosabban nyomozó.
- Hm? - Következő kérdésére érdeklődve pillantottam felé, majd nemlegesen ráztam meg a fejem, sajnos még én sem olyan rég tértem vissza a városba, ezért sem tudtam volna segíteni neki.
- Sajnálom, de ebben nem tudok segíteni, nem ismerem erre a hajósokat. Viszont..- Tekintetemmel a távolba pillantottam, majd kezemmel az egyik épületre böktem.
- Ott van egy remek kis kocsma, a tulaja elég jól ismeri az itteni munkaadókat, próbálja meg ott. - Kicsit útbaigazítottam őt, közben hátrébb léptem, úgy döntöttem, én magam is betérek majd a kocsmároshoz, hátha ő tud információval szolgálni nekem.
- Én sem tudom, őszintén szólva, sosem merültem el a hajóépítés fortélyaiban. Nos, ha gondolja, jöjjön velem a kocsmába, ott talán segítenek magának jó munkát szerezni.- Ezzel fogtam magam és megindultam a kocsma felé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar

Re: Rakpart // Pént. Feb. 01, 2013 4:24 pm

- Hát ha sör mellett még munka is akad azon a csapszéken, akkor bizony jó féle söntésnek fogom nevezni!
Széles vigyor terült szét az arcán, miközben a névjegykártyát is becsúsztatja zsebébe. Aztán követi a férfit a megadott irányba, bár mikor az elindul, egy pillanatra lemarad, hogy végig mérhesse annak mozgását, ritmusát, testalkatát. –Érdekes, hogy pont engem szúrt ki…- Jegyzi meg magában, ám már mozdul is és folytatja az igen közlékeny dokkmunkás szerepkörét.
- Mióta él itt északon? Biztos akad dolga bőven, ez az állami határok szélső régiója… Ennél már csak Hawaii lehet jobb paradicsom a feketekereskedelem számára az államokban… Volt pár komám akik bizony igencsak beletörték az életüket és az álkapcsukat is a piszkos pénzbe… Pedig mondtam én mindig, nem lesz az jó Jack koma… Be is csukták. Aki sokat beszél és félős ne akarjon gyorsan gazdagodni, mert abból csak rácsok avagy hullazsák lesz…
Látja ezért is tartok én itt, szerényen, de boldogan és néha tán kissé spiccesen is.
Újabb jól eső röhögést hallat, közben pedig láthatóan a hajókat figyeli, amik még perifériájába esnek.
- Árulja mán el nekem. Miféle italt isznak errefelé a helyiek csak, hogy könnyebb legyen a szocializáció… Tudja egy korsó ajtót nyit, két korsó szájat, a harmadik meg már perverzebb vizekre vezethet… Na de nem fárasztom ezzel a köz tisztes szolgálóját.
Mennyire van még az a becsületgondozó intézmény?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar

Re: Rakpart // Vas. Feb. 03, 2013 7:16 pm

Megindultam a kocsma felé, nyugodt, ám mégis határozott léptekkel, normál tempóban, de feltűnt, hogy a pasas megtorpant. Még csak hátra sem kellett pillantanom, hallottam a mozgását, neszezését. Ráadásul volt egy olyan megérzésem, hogy figyel, ez pedig rettentően zavart. Utáltam , ha figyelnek, főleg akkor, ha nem értettem ennek az okát. Az is feltűnt, hogy sokat beszél a pasas, ez kissé zavaró volt, úgy éreztem, mintha faggatózna, ezért úgy döntöttem, jobb az óvatosság.
- Születésem óta élek itt, szeretem ezt a helyet és még sosem jártam Hawaiion. - Zártam rövidre, kissé morcosnak tűnhettem, ez talán azért volt, mert utáltam magamról beszélni ismeretleneknek. A fickó közben felvette lépteim ritmusát és hamarosan beért engem, én ezt egy pillantással nyugtáztam.
- Ezek szerint nem túl jó életű cimborái voltak, hogy lehet, hogy maga nem keveredett bele semmiféle piszkos ügybe?- gyanakvóan tekintettem rá, nekem valamiért sántított a fickó, nem tudom miért, de volt egy olyan érzésem, hogy ne bízzak meg benne.
- Hogy mifélét?- Felvont szemöldökkel néztem rá, majd egyszerűen válaszoltam.
- Nem tudom , hogy mások mit isznak, én a sört kedvelem. - Ezzel le is tudtam az ügyet, újabb kérdésére odaböktem ujjammal az épületre.
- Itt is vagyunk, ez lenne a kikötői kocsma. - Kinyitottam az ajtót, úgy, hogy ő is beléphessen mellettem, aztán be is csuktam azt.
- Ott a csapos, Bernard, ha kell valami meló, tőle érdeklődhet, ő aztán mindenkit ismer errefelé. - Útbaigazítottam őt, én magam is odasétáltam.
- Helló Bernard, mond csak, nem tudnál valami munkalehetőséget ajánlani ennek a munkára szomjazó fiatalembernek? Új a városban, és meló kéne neki. Nem tudsz róla, nincs új hajó a kikötőben?- Úgy mellékesen még érdeklődtem is, közben tekintetemmel a kocsmát is végig pásztáztam.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar

Re: Rakpart // Kedd Feb. 05, 2013 12:55 pm

- Hát magából is harapófogóval kell kihúzni mindent, de hát biztos a rendőr lét teszi…
Ami Jack komámat illeti, ő mindig különc volt, be akart többünket is rángatni a piszkos üzelmeibe, de hírből ismertük a viszonyokat, és a szokásokat. A kis hal arra való, hogy bedobják. Ne haragudjon meg biztos úr, de általában a maga fejesei is valakitől kapnak pár nevet, amiért cserébe megint pár nevet békén hagynak… Ritkán hallani, hogy nagykutyákat csuknak le…
Én meg, mint mondtam jobban szerettem mindig is a békességet. Nem tagadom, hogy a cimbim alkoholt csempészett vámmentesen, de úgy voltam vele nekem nem kell őt feldobni, de beletenyerelni se az ő dolgába. Én ittam vele péntekenként, ő mesélt, aztán kajtattunk a kikötői ribik után, és ennyi… Nem szégyellem, s a törvény ne várja el senkitől, hogy a komáját feldobja…
Ez nem gyilkosság, vagy drogcsempészet, vagy ami még rosszabb valamiféle beteg perverzió, na azoknak jár a golyó…
Eközben elérik a kocsmaajtót és bizony fel is tárul a söntés tisztes képe. Chris pár gyors pillantást vet a bent lévőkre, majd vigyorogva indul meg a pultos felé.
- Üdvözlöm Bernard, Chris vagyok! Mielőtt még válaszolna gurítson nekem egy korsó sört. A segítőkész biztos úr is a vendégem, már ha a szolgálat nem köti…
Apró félmosoly, és egy túlontúl baráti váll bökés, tudja ő jól, hogy bizonyos hímek az ilyen megütközést nem szeretik, s a férfi túlontúl is gyanús. ~Túlzottan zárkózott, próbál fegyelmezett maradni, s kétségtelenül részletesen megfigyel, kicsi az esélye, hogy farkas, de a lehetőség adott…~
Nyugtázza magában belső elemzését, de nem zökken ki, helyette, amint megkapta sörét rögvest beszélni is kezd.
- Sok mindenhez nem értek, de dokkmunkásnak jobb vagyok, mint az átlag. Keveset kérdezek, sokat beszélek, és közben még dolgozni is szoktam, s ami a legfontosabb csak meló után vagyok részeg, de akkor eliszom a fizetésem, úgyhogy maga is jól jár velem!
Szel vigyor, és hangos röhögés, mely kétség kívül a Bernadnak is tetszeni fog. Ki fel is vázol pár lehetőséget rögvest…
- Kösz az infókat, maga egy aranyember, vagy inkább csapember? Amelyik jobban tetszik, maga választhat…
Ezt követően a nyomozó felé fordul.
- S merre tovább biztos úr? Akad valami fontos ügye mostanság? Vagy csak ilyen éber errefelé a rendíthetetlen őrség? Már ha érti a szófordulatot…
Újabb korty a sörből, majd a habot nevetve törli le arcáról. Próbálja tesztelni vajon mennyire feszíthető, az a bizonyos húr, mert bizony ha saját magával ülne most szemközt egy hétköznapi napon bizton szúrós tekintetet vágna.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar

Re: Rakpart // Szer. Feb. 06, 2013 5:46 pm

Miközben a kocsma felé sétáltunk, végig hallgattam a szokatlanul is közvetlen pasas meséjét a haverjáról és arról, hogy miféle balhékba keveredett az ő cimborája. A férfire pillantva csak hümmentettem egyet, talán egy kicsit a szemöldököm is felvontam, de különösebb megjegyzést nem akartam hozzáfűzni, csak ennyit mondtam:
- Még szerencse, hogy mindezekben nem vett részt, súlyos büntetést is akaszthattak volna a nyakába. - Továbbra sem akartam vele baráti hangot megütni, nem is igazán nyitottam felé, mivel nem ismertem a fazont, csupán információ szerzés céljából állítottam meg, ő azonban csak úgy lökte a dumát, ami kezdett gyanússá válni. A helyiek - főleg az egyszerű munkások - kifejezetten nem kedvelik a zsarukat, mivel egy rendőr általában mindenbe beleköt, akadékoskodik és néha visszaél a hatalmával. Ez alól persze kivétel voltam én, sosem léptem túl a határaimat, de ezt ő nem tudhatta. Számára csak egy zsernyák voltam, ő mégis készségesen bandukolt mellettem.
- Tessék, itt elegendő információhoz juthat. - Jegyeztem még meg, amikor odaértünk Bernardhoz, és bemutattam őket egymásnak. Míg szóba elegyedtek, én rágyújtottam egy szál cigarettára, majd kifordultam a pulttól, és alaposan szemügyre vettem a vendégeket, olyan arcot kerestem, akit esetleg már láthattam korábban az olajszállító környékén. Ez azonban nem jött be, a többség egyszerű, munka után lazító melósnak tűnt. Vállökés ért ebben a pillanatban, tekintetem megütközött újdonsült dokkmunkás ismerősömön, aki félmosollyal hívott meg egy pofa sörre. Nem kedveltem az efféle bizalmaskodást, az érintkezés ezen fajtáját sem szívleltem, de jól fegyelmezetten nem csináltam ebből problémát.
- Nem kérek, köszönöm, szolgálatban nem iszom...- Ezzel a lehető legfinomabban utasítottam vissza a meghívást. Már éppen menni készülődtem, még szívtam egy utolsót a cigarettámból, mikor a pasas újra megszólított, tekintetem rászegeztem, és szúrós pillantással néztem a szemeibe.
- Arra, amerre az utam visz...Nos, most mennem is kell - Leszálltam a bárszékről. - Magának sok sikert kívánok a munkakereséshez és további jó sörözést. - Félmosolyra húzódtak ajkaim, alaposan emlékeimbe véstem a pasas arcát.
- Majd még benézek Bernard, tartsák szemüket-fülüket nyitva. - Szóltam mindkettőjükhöz, majd elhagytam a helyiséget és visszaballagtam a rendőrörsre.

// köszönöm a játékot Smile //
Vissza az elejére Go down
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Rakpart // Pént. Márc. 01, 2013 3:28 pm

JÁTÉK FAGYASZTVA, később folytatható, ha a helyszín szabad
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Szomb. Márc. 02, 2013 5:38 pm

ABIGAIL

Múlt este már nem mászkáltam nagyon semerre, amikor megérkeztem. Késő is volt, meg kedvem se nagyon volt feltérképezni a várost az érdekes vonatút után. Mindenesetre arra azért volt eszem, hogy megnézzem a neten hol van az egyetem, hol tudok kocsit kölcsönözni, meg mi is a helyi taxicégnek a száma. Szóval ezzel a rengeteg információval felszerelkezve indultam neki ma reggel Fairbanks-nek, hogy egy kicsit körbekoslassak. Ráadásul még Ráhelhez is be kell ugranom, azt is minél előbb eszközölni kéne.
A taxissal közlöm, hogy valahol a parton tegyen ki, ne túl messze az egyetemtől, majd miután kiszállok és fizetek, szépen le is sétálok a rakpartra. Nem mintha különösebb vonzalmat éreznék a folyó iránt, vagy bármi ilyesmi, de innen azért valamelyest rálátok a városra és speciel egy kis séta még senkinek nem ártott. Főleg, hogy még rá is akarok gyújtani, mielőtt megérkezek az egyetemre, most meg a sok új, környezettudatos szabálynak köszönhetően, lényegében semmilyen publikus hely környékén sem lehet már szinte rágyújtani. Mintha ettől többen szoknának le...
Nem öltöztem túl, ami azt illeti, egyszerű farmert viselek sportcipővel. Mondjuk most rendesen a bőrdzseki alá öltöztem, tekintve, hogy tegnap szarrá fagytam, amíg beértem a hotelbe, szóval két pulóver is van rajtam. Nem vagyok én ehhez az északi klímához szokva.
Némi kotorászás után elő is kerül a dzsekim belső zsebéből a cigisdoboz és kiveszek belőle egy szálat, majd hamar az öngyújtót is előveszem és kissé megtorpanva rágyújtok, a dobozzal árnyékolva a lángot. Majd minden megy vissza a helyére, én pedig tovább baktatok a parton és lanyha érdeklődéssel figyelem a hömpölygő vizet magam mellett. A legösszetettebb gondolat, ami ennek hatására megfogalmazódik bennem, hogy ha sokáig nézem, akkor találnom kell egy nyilvános wc-t, mert be fogok hugyozni. Nem vagyok egy romantikus alkat, hogy a folyóról különféle magasztosabb gondolataim legyenek. Szürke, vizes, nyilván baromi hideg, hülye az a faszi, aki minden évben fogja magát _február_ kellős közepén és átússza. Talán valamikor az újságban olvastam ilyesmit. Beteg ember, egyszer majd jól belefullad, aztán majd nézhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Szomb. Márc. 02, 2013 10:06 pm

JERRY

Miután ma szabadnapot kaptam a síparadicsomban, úgy döntöttem, hogy kihasználom az időt és csavargok egyet a környéken, úgy se ártana jobban felfedezni a falut… khm, akarom mondani a várost, ha már hosszabb ideig maradok itt. Bő egy óra keresgélés után sikerült a pórázt is sikerült megtalálnom, így aztán Koda sem maradt ki a jóból, igaz, az majdnem újabb fél óra volt, mire sikerült rávarázsolnom a kis drágára a nyakörvet…
Persze miután kiléptünk az ajtón, szinte mindegy is volt, hogy én merre akarok menni, külső szemlélőnek inkább csak annyi tűnhetett fel, hogy hol próbálom visszafogni a kutyát a póráznál fogva, hol szinte „repülök” utána. Így aztán nem is nagyon volt kapacitásom nézelődni, mint ahogy azt korábban elképzeltem, csak rohantunk végig az utcákon. Bár otthon jó pár réteg ruhát magamra húztam a nagy hideg ellen, olyan 5-10 perc után kezdett felmerülni bennem az ötlet, hogy lehet, kevesebb is elég lett volna…
Nem tudom, mennyi idő telt el pontosan, de mire észbe kaptam, már a folyópart felé tartottunk ezerrel. Ahogy Koda a víz felé vette az irányt, egy kissé megijedtem, hogy a nagy lendülettel majd beleránt engem is, amihez nem sok kedvem lett volna, ám szerencsére csak a sekély vízbe gázolt bele, hogy igyon egy kicsit. Amíg ő lefetyelt, nekem végre alkalmam nyílt jobban körbenézni.
Hát, mit ne mondjak, elég lehangoló látvány volt. Minden csupa barna és szürke, mindenfelé kopaszon álló fák és megsárgult fű, ember szinte sehol senki. De sebaj, majd, ha tavaszodik, biztosan itt is zöldebbre vált a környezet, ugye? Ugye?!
A nagy elmélázásnak végül az lett a vége, hogy nem vettem észre, amikor a kutyus úgy döntött, hogy ennyi elég a pihenőből, majd újra nekiindult, ezzel kirántva a kezemből a pórázt. Persze én is egyből utána eredtem, de nem hogy 100 méteren, de 10 méteren is lefutott volna az apróság. Na igen, télikabátban nem olyan egyszerű sprintelni, ráadásul sosem voltam jó tesiből. Az, hogy a kutya megszökött, magában még nem is lett volna akkora gond, hisz a part teljesen kihalt volt. Vagyis… Amikor észrevettem, hogy egy valaki azért mégiscsak akad, és pont őt szemelte ki drága kiskutyám, egyből lesápadtam, majd próbáltam integetni, vagy kiáltani a férfinak, hogy vigyázzon, de nem voltam benne biztos, hogy észrevett-e.
Viszont az, hogy pár másodpercen belül biztosan tudomást szerez a dologról, az már halál biztos, ugyanis Koda nekifutásból vetette rá magát. No persze egyáltalán nem ellenséges szándékkal, csupán csak megörült, hogy végre új játszótársat talált magának, így aztán nem is habozott, sietve végigszimatolta, majd elkezdte össze-vissza nyalogatni a férfit.
Szerencsére nemsokára én is odaértem, így aztán ha a férfi eddig nem lökte le magáról, akkor most újra kézbe kaptam a pórázt, és megpróbáltam leszedni róla, miközben bősz mentegetőzésbe kezdtem:
-Jajj, ne haragudjon, annyira sajnálom, csak tudja a kutya kirántotta a kezemből a pórázt, én meg próbáltam utolérni, csak… jut eszembe, ugye nem sérült meg? Nem mint ha bántana a kutya, csak játszani akar… jesszus, gondolom, hogy mindenki ezt mondja a sajátjáról, de ez tényleg igaz! Te jó ég, tényleg, annyira sajnálom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Hétf. Márc. 04, 2013 5:42 pm

Mivel éppenséggel nézelődök séta közben, így azért nem esik különösebben nehezemre kiszúrni a rakparton tartózkodó egyetlen személyt és a kutyáját. Főleg ha az a személy egy kimondottan csinos lány, a szőkék egyébként is mindig különös módon vonzottak. Most jobb híján, csak a tekintetemet, innen távolról, miközben kifújom a cigifüstöt. Elég bosszantó, hogy itt Alaszkában olyan marhahideg van, hogy a leheletem párája és a füst, alig megkülönböztethető. Jó, utóbbi tovább megmarad.
Némileg meglep az integetés, de egyúttal azt is sikerül észlelnem, hogy az eb felém rohan. Persze a rohanásnak nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget, hiszen franc se gondolja, hogy épp tőlem akarna valamit. Meg aztán nem habzik a szája, nem vicsorog, vagy ugat meg, annyi ideje már bőven vagyok farkas, hogy valamennyire kiszúrjam, ha ilyen hasonszőrű pajtások fel akarnak falni. Ezzel szemben az integetés... mi a frászt akar? Kissé értetlenül összevonva a szemöldökeimet intek vissza a cigit tartó kezemmel. Most vagy ezt várta, vagy... vagy mit tudom én.
Áhá, de a kutya csak nem lassít, ahogy közelít és az utolsó pár méternél már meg is torpanok, mielőtt frontálisan ütköznénk. Lehet, hogy nagy kutya, de én nagyobb vagyok és még kicsit be is támasztok egyik lábammal, hogy tényleg ne kelljen hanyatt vágódnom. Ahogy felugrik, mancsait igyekszem elkapni, hogy tompítsam a lökést, közben félig szívott cigim kiesik a kezemből, de speciel ez a legkevesebb, egyelőre észre sem veszem.
- Hékás, mi van pajti?... Asszem összekeversz valakivel. - Próbálom a tudtára adni, de óhatatlanul is elvigyorodok. Az első, aki örül nekem Fairbanks-ben, ez igazán megtisztelő. Meg is dörgölöm a nyakánál a bundát, és még mielőtt megkísérelhetne teljesen összenyalni, le is lököm azért magamról. Azért a dzsekim ujja nyálas lett. Közben viszont a gazdi is megérkezik és vad mentegetőzésbe kezd, én pedig némi meglepettséggel, de azért bujkáló mosollyal hallgatom és emelem a kezem, hogy némileg elcsitítsam.
- Nyugi, csak megörült neki, hogy nincs póráz. Szerintem nem ártana gyakrabban anélkül sétáltatni, akkor nem lenne ilyen lelkes a szabadságtól. - Mutatok az előbb még csitító kezemmel az ebre, de fejemmel is felé biccentek. Egyébként kicsit hadarok és még akcentusom is van.
Majd szépen lehajolok a még mindig parázsló végű cigiért, megnézem, hogy nagyon dzsuvás-e, de mivel nem az, így beleszívok, nehogy már itt elaludjon nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Kedd Márc. 05, 2013 1:30 am

Az jó pont, hogy a távolból a pasas észrevett. Ahogy viszont visszainteget, egy csak az arcomba temetem a homlokom. Jesszus, ennyire béna lennék? Na mindegy, azért spurizok ezerrel, mielőtt a kiskutyám túlságosan is összemelegedne vele. Amikor Koda már egészen közel ér hozzá, szinte levegőt se merek venni, s már készülök is fel a legrosszabbra, hogy innen egyenes út a rendelőbe, amikor kellemeset csalódok. Lehet, hogy nem ártana végre hozzászoknom a gondolathoz, hogy aki nem vasággyal 50 kiló, mint én, azokat nem feltétlen vesz le egyből a lábáról egy ilyen kölyökkutya-támadás. Sőt, hidegvérrel lekezelik meg még hárítják is a dolgot.
Kicsit lassítok a tempón, részben mert már elmúlt a veszélyhelyzet, részben, mert sosem voltam valami jó futó, így hát mire odaérek hozzá, már csak egy lassú kocogás lesz a nagy rohanásból. Persze addigra a kölyökkutyus már vidáman vakkant a simogatásra, na meg ezerrel csóválja a farkát, ahogy nekilát, hogy legalább 3-szor körbeszimatolja legújabb ismerősét.
-Biztos? –nézek a férfira aggódó tekintettel, bár úgy tűnik, hogy tényleg jól lerendezte a dolgot.
-Igen, igen, azt hiszem, hogy igaza van… De olyan kis hiperaktív, hogy elég nehéz kivitelezni a dolgot, ugyanis bármi érdekeset észrevesz, már a nyomába is indul. Ott meg sajna még nem tartunk, hogy hallgasson a nevére, ugye, Koda? –nézek le, a blökire, aki miután végzett a simogatással, épp nekilátott, hogy kirojtozza egy kicsit a férfi farmerjának a szálát, mert miért ne?
-Koda? Koda, nem szabad! Jesszus, bocsánat… -hajolok le és próbálom arrébb rángatni a kutyát, kevéske sikerrel- Na, épp erről beszéltem. Ráadásul a foga is most jöhet, vagy nem tudom, talán új életcélnak tűzte ki, hogy mindent megrágcsál. Mondjuk múltkor a madarakat kergette meg a parton, akkor is alig bírtam vele. Hihetetlen, hogy mennyi energia van egy ilyen kis állatban, ha tudtam volna, lehet, hogy valami kisebb termetű háziállatot keresek. Na jó, azt hiszem, inkább visszarakom rá a pórázt… -majd a szavaimat tettre is váltottam, ahogy megláttam, hogy most meg a férfi cipőfűzőjét kezdte nyalogatni.
Csak követem a tekintetemmel, ahogy a férfi lehajol, majd egy cigarettával a kezében egyenesedik fel. Hm, vajon ezt is Koda miatt ejtette le? Remélem, azt legalább nem nyálazta össze… Mindenesetre, egy pár lépéssel arrébb állok, ahogy észreveszem, hogy épp felém száll a füst. Bár nagy a kísértés, hogy kikapjam a férfi kezéből, és eloltsam azt a füstölgő koporsószeget, ám ha nehezen is, de sikerül türtőztetnem magam. Sajnos, ahogy tapasztaltam, ismerősök még csak-csak elviselik, idegenek már jóval kevésbé…
-Amúgy, ha már így összetalálkoztunk, az én nevem Abigail. Örvendek a szerencsének. Egyébként gyakran sétál errefelé? Csak mert eddig még nem rémlik, hogy láttam volna…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Szer. Márc. 06, 2013 6:13 pm

Nem igazán tudom hova tenni az aggodalmát, hiszen szemmel láthatólag nincs kutya bajom se... mármint főleg kutyabajom nincs. Így a kérdésre csak némi értetlenséggel válaszolok az ábrázatomon, majd végül produkálok mellé, valami bólogatást is, szólni meg már felesleges, hiszen úgy fest a szöszi helyettem is beszél. Így maradok annál, hogy figyelem érdeklődőn. Bár sosem volt kutyám, azért voltam már annyit szőrös lények között, hogy ne lepjen meg az, amit a kölyökről mond.
- Amíg nem neveled belé, addig nem is fog. Neked kell a... - Ezen a pontok tekintek le a nadrágomat cibáló kutyára, így ha már úgyis le kell hajolnom és a nő nem is nagyon tud vele mit kezdeni, így inkább lerendezem én. Nem kell semmi szörnyűségre gondolni egyébként, csak kicsit megcsapom az orrát, hogy elmenjen a kedve ettől a rágcsálástól. Épp csak megsuhintom. Közben persze hallom, hogy a nő beszél.
- Szóval neked kell a nagyobb kutyának lenned. - Fejezem be végül a mondatomat, amikor felegyenesedek ugyebár már a cigivel. Amúgy nem vagyok akkora paraszt, nem felé fújom a füstöt, csak annyi megy rá, amennyit felé fúj a szél. Bár mint tudjuk, szépre száll a füst. Igazából nem is gond, hogy nagyrészt lemaradok a sztorirészről, tekintve, hogy amúgy se tudnék különösebben hozzászólni. A pórázra is egyszerűen csak vállat vonok, az ő kutyája végül is. Én már lerendeztem vele a rágcsálós dolgot.
Egyébként halál lazán tegezem le, szinte fel sem tűnik az ő magázása. Hozzászoktam már ahhoz, hogy a nagy átlag fiatalabb nálam, szóval ezt azért meg szoktam engedni magamnak. Kivéve persze, amikor valami hülye alá-fölérendeltségi viszony van.
A kérdésre először csak megrázom a fejem, közben szabad kezemet zsebre vágom, hiszen szemmel láthatólag továbbra sem sikerült kesztyűt beszereznem és éppenséggel lefagy.
- Új bútordarab vagyok, Jerry. Amúgy az egyetem felé tartok... arra van, igaz? - Általában nem kell rájátszanom az elveszett tekintetre, jön az magától, mint most is. Egyébként elmutatok irányba a kérdés mellé a cigit tartó kezemmel. Természetesen az a célom, hogy fogja magát és elkísérjen. Egyelőre rendes lánynak tűnik, szóval egyelőre csak utalgatok, aztán ha nem jön be, akkor majd konkrétabb leszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allegra Flemming
I. Gyógyító
avatar

◯ Kor : 27
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Rakpart // Csüt. Márc. 07, 2013 4:24 pm

*A rakaprton ücsörögve figyelem, ahogy a víz szép lassan andalog. Szeretem ezt a helyet, mert annyira nyugodt és itt ki tudok kapcsolni kicsit. Mára már végeztem az óráimmal és habár lenne mit tanulnom, inkább kijöttem ide - természetesen autóval - hogy egy kicsit lazítsak. Egy egyszerű, szerelmes regényt tartok a kezemben, ahogy az egyik sziklán ücsörgök. A szikla már majdnem bent van a vízben, szinte az alját csapdossák a hullámok, de nem bánom.Szeretek itt ülni, talán már törzshelyemmé vált ez a hely. Még jó, hogy eddig nem véstem bele a Legra nevet a sziklába, de lehet, hogy majd egyszer az is meg fog történni. Ahogy olvasgatom a könyvet, ugatásr leszek figyelmes, és ahogy oldalra nézek, nem messze tőlem meglátok két alakot és egy kutyát. Egy aranyos kutyust. Mosolyra húzom a számat és feltápászkodom a szikláról. Nem ismerem az embereket, de biztos vagyok benne, hogy a lány nem fog megharagudni, hogyha közelebb megyek és esetleg csatlakozom hozzájuk. Leugrok a szikláról, a könyvemet fonott rojtos táskámba süllyesztem, és megindulok a páros felé. Remélem ne mvalamirandevút, vagy ilyesmit zavarok meg. Ahogy egyre közelebb érkezem, felismerem Abigail-t, a Gyógyító mentort. Bizonyára emlékszik rám, hiszen találkozhattunk már egy párszor, bár hogy beszélgetni beszélgetünk-e komolyabban, arra nem emlékszem. A gyógyító közül igazából csak Maggie-hez állok közel, hiszen ő tanított gimiben is. Ahogy közelebb érek, nyilván felfigyel rám a kutyus is, majd mosolyogva, bár kissé zavarban állok meg a férfi háta mögött, szemben Abigail-lel.*
- Szia Abigail. Láttalak a szikláról és megtetszett a kutyusod. Eszméletlen aranyos. Szabad? *hajolok le és nyújtom ki a kezemet a kutyus felé, aki hogyha tényleg nem bánt, és kíváncsi, akkor valószínű, hogy odajön hozzám, én pedig megpróbálom megsimogatni.*
- Bocsi, nem akartam zavarni, csak... Öhm... Gondoltam ideköszönök. *motyogom zavartan, ahogy lassan felállok és a srácra nézek.*
- Helló, Legra vagyok. *mutatkozom be neki a kezemet nyújtva felé, majd krédőn nézek Abigail-re. Remélem, hogy tényleg nem zavartam meg semmit, vagy ha igen, akkor esetleg a nő szólni fog...*


//Remélem nem gond, hogyha csatlakozom. Hogyha igen, szóljatok bátran, és akkor törlöm a hsz-t! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Csüt. Márc. 07, 2013 10:58 pm

Kissé meglep, hogy a férfi milyen egyszerűen lerendezi a kutya közeledését, tőlem jobban talán csak a blöki döbbenhetett meg, aki egy időre le is mond a ruha-rongálásról, és inkább marad a szimatolásnál.
-Öhm… értem. Köszönöm a tanácsot, majd megpróbálom kivitelezni a dolgot valahogy. –nézek le a kis házi kedvencemre.
A fejrázásra egy kissé oldalra billentem a fejem, s már várom az élménybeszámolót, idekeveredésének történetét, amikor kemény 2 mondattal el is intézi és le is zárja a témát. Na mindegy, biztos csak nincs beszélgetős kedvében. Mindenesetre amikor a város felé mutat, én is megfordulok, hogy lássam.
-Azt hiszem, hogy inkább arra… -mutatok pár órával arrébb, de aztán elbizonytalanodok, és megint új irányba mutatok- Inkább erre… Húha, ott a templomtorony, az a… az a nagy épület amiről nem tudom, hogy micsoda, egy pillanat! Ezt megfognád egy kicsit? –azzal már lépek is mellé, és ha nem ellenkezik, akkor már nyomom is a kezébe a pórázt, hogy aztán nem kis küzdelmek árán, de elővarázsolok egy összehajtogatott térképet a zsebemből. Ha ellenkezne, akkor persze nem, de akkor kb. 3-szor annyit várhat…
Na igen, alapból egyszerűbb lenne a művelet, de nincs az a pénz, hogy én levegyem a kesztyűmet. Így viszont elbénázok egy darabig, mire széthajtogatom, majd megtalálom, hol vagyunk. Elkezdem nézegetni a térképet, majd valamivel később fordítok rajta egy 90 fokot jobbra, rá néhány pillanatra meg az ellenkező irányba egy 180-at, aztán én is körbefordultam lassan a tengelyem körül amíg betájoltam magam… Persze ha szeretne, Jerry is segíthet, de ha már ennyire új errefelé, akkor illene nekem jobban kiismernem magam a környéken. Illene…
-Szóval, itt vagyunk most, az egyetem pedig… itt van! –böktem az ujjammal az egyik szürke foltra a térképen, majd a levegőben is a helyes irány felé.
- Úgy tűnik, nem is tévedtél olyan sokat. Max. két órányit… -mosolyogtam fel a férfira- Ha gondolod, akkor elkísérlek odáig, egy párszor már jártam arra. Igaz, túl sokat egyelőre nem, mert még egy hónapja sincs, hogy itt vagyok… Tényleg, te mi járatban vagy erre? Csak nem mint új oktató? Vagy valami konferencia lesz? Vagy csak egy rokonlátogatás? –faggatom tovább, hátha kicsit megered a nyelve.
Oké, tudom, nem terveztem, hogy bemegyek a városba, de egy ilyen elveszett tekintet láttán kinek lenne szíve csak így itt hagyni? Tudom én jól, milyen nehéz úgy tájékozódni, hogy valaki újként csöppen bele egy város életébe, így aztán az a minimum, hogy segítek neki. Az meg, hogy közben én is átváltottam tegezésre, csak így utólag esett le… na mindegy, csak nem harap érte, vagy ha zavarja, majd szól. A kutyus viszont időközben egyre izgágább lesz, s nem sokkal később én is meghallom egy ismerős hangot hátam mögül, mire egyből megpördülök a tengelyem körül.
-Ó, Legra? Szia! –integetek neki vidáman, a kutyás kérdésre meg csak mosolyogva bólintok.
Persze, akárkinél is legyen a póráz, a kutya már iramodna is a lány felé, minden energiáját beleadva, hogy őt is körbeugrálja-nyalogassa örömében.
Én viszont a kérdés hallatán csak elvörösödök egy kissé, majd Jerryre nézek, s megrázom a fejem.
-Nem, ugyan, dehogy! Csak pár perce futottunk össze, segítek neki útba igazodni. –magyaráztam.//Engem nem zavar, bár csak akkor vettem észre amikor már megírtam a reagot, szóval kicsit meglepődtem Very Happy igen, tudom, még szoknom kell az itteni rendszert… de sebaj, írtam még hozzá, így remélem jó lesz Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Pént. Márc. 08, 2013 7:16 pm

Elégedett és apró mosollyal bólintok egyet arra, hogy megköszöni a tanácsot. Így nem is kell kimondanom hangosan, hogy szívesen tettem, a gesztusban ez is bőven benne van. Egyébként még agyalok, hogy mit is fűzhetnék hozzá a dologhoz, valami tanácsot, vagy egyebet, de speciel nem értek a kutyákhoz, csak annyira, amennyire a farkasoknak közük van hozzá. Nem vagyok híve az ilyen domesztikált állatoknak, hűséges partner ide, vagy oda.
Mondjuk reméltem, hogy jobban ismeri nálam a terepet, így pedig csak kapkodom a fejemet a folyton változó irányba, mint valami vadászkopó, aki szagot fogott. De nem fogtam szagot... helyette pórázt. Egyébként sincs egy túlságosan értelmiségi fejem, de a kezembe kerülő póráz okozta meglepettség, határozottan tovább ront az összképen. Igazából nem az a bajom, hogy nekem kell fogni, mert oké, engem még elrántani se tud... hanem az, hogy mi a frász az a nagy összehajtogatott papír. Ó, hogy térkép... áhhá. Némileg oldalra billentem a fejem, amikor elkezdi még forgatni is.
- Biztos nem szeretnéd, hogy esetleg én... - Orrnyergemet felráncolom, ahogy nagy óvatossággal igyekszek arra kilyukadni, hogy esetleg én is megnézhetném. Erre megtalálja, szóval inkább el is harapom a dolgot és csak valami sután bárgyú félmosollyal nyugtázom a dolgot. Ezek szerint jó irányba mentem, ami mondjuk különösebben nem lep meg, hiszen a taxist már egyszer megkérdeztem és ő is ezen az utcán mutatott végig. Légvonalban elég nehéz lenne megközelíteni.
- Hát... munka is, meg rokonlátogatás is. Kellemest a hasznossal, mert amolyan nyomozószerű lennék és él is itt a városban egy húgszerűségem, szóval... - Vállvonás és még nyilván be is fejezném, de ugyebár a blöki elkezd ugatni, meg rángatni, de én kemény vagyok, simán megtartom.
Már épp rászólnék az ebre, ha eszembe jutna a neve, de nincs így, viszont a hangra már egyébként is fordulok az irányába. Némi meglepettséggel tekintek végig a másik szőke lányon... ha tudom, hogy itt hemzsegnek ezek a szöszik, akkor előbb jövök, komolyan, de jellemzően Rachel erről egy szót sem írt.
Amikor Abigail bólint, akkor én nemes egyszerűséggel elengedem a kutya pórázát, hogy hagy húzza maga után, amíg üdvözli az új jövevényt. Én pedig már eldobom az egyébként kialudt cigim csikkjét, amit már vagy egy perce elfelejtettem szívni. Így közvetlen a mozdulatot követően már fogadom is el a kéznyújtást. Persze nem ropogtatom meg Allegra kezét.
- Jerry. És nem zavarsz, sőt mi több... épp az egyetemet kerestük, elvileg nem kéne innen messze lennie. - Kiszélesedő mosollyal tekintek az új jövevényre és persze beszéd közben el is mutogatok hátra, amerre elvileg lennie kéne.

//Üdv Legra! Dehogy zavarsz. Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allegra Flemming
I. Gyógyító
avatar

◯ Kor : 27
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Rakpart // Szomb. Márc. 09, 2013 1:15 pm

Ahogy közelebb sétálok, a kutyus ugatni kezd, és lelkesen csóválja a farkát, még a nyelve is kilóg a nagy örömtől. Mindig is szerettem az állatokat, és ők is szerettek engem, úgyhogy ezen annyira nem lepődök meg. Nagyon édes kutyus, úgyhogy boldogan sétálok oda, majd köszöntöm Abigail-t és a férfit, aki vele van. Lopva végigmérem alakját, és elfojtok egy mosolyt. Leguggolok és megsimogatom a kutyust, aki ad egy nyalást az arcomra is.
- Ehh, hű! Köszi! - nevetek fel és fel is állok, majd rákérdezek, hogy nem zavarok-e. Abigail kicsit zavarba jön, amire csak lágyan elmosolyodom és kérdőn felvonom a szemöldökömet úgy, hogy Jerry ne lássa.
- Útbaigazítás? Nocsak. Üdvözlöm! - fordulok a férfi felé és kérdőn nézek rá, aki hamar be is mutatkozik és elmeséli, hogy az egyetemet keresi. Még az irányába is mutat, mire bólintok.
- Igen, arrafelé van. Igazából egy óra múlva órám lesz ott, szóval szívesen elviszem.- magázom le a férfit, majd Abigail-re nézek. Remélem, hogy nem bánja, hogy elrabolom a férfijét, habár még bőven van időnk.
- De még van időnk, az egyetem innen autóval kb. 20 perc, úgyhogy... - vonom meg a vállamat és megsimogatom a kutyus fejét. Kicsit zavarban érzem magam, hiszen a) nem vagyok benne biztos, hogy nem zavartam meg egy kellemes ismerkedést és b) a kézfogásból egyből lejön, hogy farkas az illető. Biztos vagyok benne, hogy ez Abigail-nek is feltűnt már, hiszen ő idősebb és tapasztaltabb Őrző, mint én, bár kérdés, hogy ők kezet fogtak-e.
- És mi járatban az egyetemen? - fordulok ismét a férfi felé,miután Abigail-nek küldök egy figyelmeztető pillantást. Kíváncsi vagyok, hogyan reagál rá és hogy leesik-e neki, hogy én is észrevettem, hogy Jerry kicsit "más".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Szomb. Márc. 09, 2013 7:57 pm

Amikor Jerry elengedi a kutyát… hát, egy kissé ijedten pislogok Koda után. Mert hát én nem arra bólogattam, hogy engedje, hanem hogy Legra megsimogatja, de azt úgy képzeltem el, hogy odasétálnak egymáshoz, vagy valami… bár, most már mindegy. Csak abban reménykedek, hogy nem fogja felborítani szegény lányt.
Ahogy a cigicsikk landol a kavicsok közt, a tekintetemmel végig követem az útját. Aztán újra Jerryre pillantottam, majd le a csikkre, várva, hogy mikor mozdul már végre, hogy felvegye. Úgy tűnik, különösebben nem érdekli a dolog, így hát amíg kezet fognak, én hajolok le, hogy felvegyem a szemetet.
-Khm… azt hiszem, ezt elejtetted. –nyújtottam vissza Jerrynek, s ha esetleg nem venné a lapot, akkor a tekintetemmel a valamivel arrébb eső, út mellett lévő szemetes felé pillantottam, hátha…
Ha meg még így sem, akkor istenem, ezen ugyan nem akadok fenn, odamegyek aztán kidobom én. Persze mire visszaérek, Koda már agyonpuszilgatja a lányt, legalább 3-szor körbeszalad körülötte, végigszimatolja, aztán csak vidáman csóválja a farkát, ahogy simogatni kezded. Amikor helyette Jerryvel kezdesz inkább foglalkozni, csak vakkant egyet, de el nem mozdulna mellőled.
-Ó, csak nem egy kis séta az óra előtt? Egy kis friss oxigén úgy is segít jobban odafigyelni az órákra. –mosolyodok el Legra szavaira reagálva.
Ahogy hallgatom, hogy a lány is épp órára készült, így aztán még szerencsés véletlennek is tekinthető a találkozás. Azt hiszem, amúgy is szerencsésebb, ha tájékozódásban Legrára bízza magát a férfi, ha én navigálok, abból lehet, hogy inkább városnézés lenne, mint célirányos séta. Mármint nem direkt, csak hát a tájékozódás még elég nehezen megy… Na mindegy, amíg ketten túlesnek a bemutatkozáson, addig én újra kézbe kaptam a póráz végét, biztos ami biztos. A végén még kiszúr valami pockot aztán mehetek érte a város másik felébe, az meg nem hiányzott. Már épp felegyenesedtem, amikor sikerült elcsípnem a lány tekintetét.
Először nem tudtam mire vélni… Valami baj van? A kutya megint Jerry cipőjével szemezik? Vagy Legra nadrágját kezdte el rágcsálni? Vagy a pasas valami régóta körözött bűnöző, és most ismerte fel?! Vagy fegyver van nála? Vagy… Oké, leállok, nem kell egyből rosszra gondolni. Az is lehet, hogy csak egyszerűen arra gondolt, hogy farkas a férfi? Szótlanul gyorsan végigmértem a tekintetemmel, majd gyorsan összegeztem a dolgokat: Valószínűleg az utóbbi. Az viszont annyira nem para, mert melyik az az idióta farkas, aki nyílt terepen akarna vérontást csinálni napjainkban? Na ugye, akkor meg semmi gond.
-Az jó, akkor legalább nem teljesen ismeretlenként érkeztél ide. Biztos vagyok benne, hogy a testvéred segíteni fog eligazodni a városban. És Jerry, mennyi időre is tervezted az itt tartózkodást?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Hétf. Márc. 11, 2013 10:39 pm

- Nocsak? - Kérdem szinte már gyanakvóan körbenézve magam körül, miközben elismétlem a szócskát. Ettől a kifejezéstől valahogy olyan érzésem van, mintha... nem is tudom, mint amikor egy ember nem azt mondja, amit valójában akar, csak nem akar megsérteni. De nyilván én vagyok paranoiás.
Erre pedig még egy Aby is felemelkedik mellettem. Őszintén szólva észre se vettem, hogy lehajolt, csak arra vagyok figyelmes, ahogy felegyenesedik a csikkemmel a kezében. Nem is igazán értem egyébként, hogy ezt miért teszi. Szemöldökeimet összevonva tekintek rá és a csikkre még a kijelentése után is. Majd követem a tekintetét a kuka felé.
- Hagyd csak, nem akarlak ugráltatni. - Mármint nem akarom, hogy úgy érezze, ki kell dobnia, mert én ugyebár a legkevésbé sem látom szükségét. Szóval egyértelművé vált számomra, hogy a megjegyzés annak szól, hogy márpedig ki szeretné dobni. Egyébként még fejcsóválva legyintek is mellé.
Ahogy Legrára tekintek, a zsebeimbe süllyesztett kezeimmel kicsit összébb vonom magamon a dzsekit, nem erre a klímára öltöztem én, viszont elég hamar elfelejtem, hogy fázok, amikor közli, hogy mennyire távol is van az egyetem innen. Bozontos szemöldökeim azonnal felszaladnak a homlokom közepéig.
- Húsz perc? Kocsival!? A taxis azt mondta, hogy innen simán be lehet sétálni. Nem azt mondtam neki, hogy túrázni akarok, csak hogy valamivel előbb tegyen ki. A pofám leszakad. - Egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni az információt. Hát akkor sétálhattam volna én itt. De basszus, mi az, hogy húsz perc kocsival? Ez a város az elejétől a végéig tart egyáltalán húsz percig? Jó, Legra gondolom nem az én vezetési stílusommal számol, de ez akkor is baromi messze van. Amúgy az egyébként teljesen jogos felháborodásom közepette elkerüli a figyelmem, hogy ez a két nő itt nekiáll jeleket küldeni, ezekre amúgy is teljesen vak vagyok.
Legra kérdésére már valamelyest sikerül rendeznem a ledöbbent ábrázatomat. Készen van egyébként a legkézenfekvőbb sablonszöveg, szóval elég hamar tudok is válaszolni.
- Nyomozás, beszélnem kell pár emberrel. - Vonok vállat, nem nagy cucc. Mivel nekem halvány fogalmam sincs, hogy ők őrzők, így nem mondhatom, hogy a protektorral akarok beszélgetni. Még akkor se ha tudnám. Mindenesetre azért szeretem ezt a szöveget, mert akkor ha kérdeznek is, teljesen logikus, hogy hárítok, hiszen az ilyesmiről nem szabad ám beszélni. Aby-nek már egyébként is említettem, hogy amolyan nyomozóféle vagyok, de most azért odasandítok rá is, hogy mit szól ehhez a válaszhoz. Az ő kérdésén már egy kicsit jobban elgondolkozok, barna tekintetem felfelé emelem és sikerül is valami csücsörítős grimaszt produkálnom gondolkozás közben, majd végül bólintok.
- Egy hónap, esetleg kettő. Nem nagyon tudom, hogy meddig lesz rám itt szükség, de remélem, hogy nem túl sokáig, mert baromi hideg van. Mondjátok azt, hogy itt azért nyáron jobb az idő. - Tekintek egyik nőről a másikra, engem az sem érdekel, ha hazudnak, csak adjanak valami reményt, mert én ehhez nem vagyok hozzászokva.
- Ha afrikai és egyben retardált lennék, akkor biztos örülnék, hogy havat látok... de nem vagyok. - Billentem oldalra a fejem levonva a végső konzekvenciát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allegra Flemming
I. Gyógyító
avatar

◯ Kor : 27
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Rakpart // Szer. Márc. 13, 2013 4:56 pm

*A kutyus végül szabadjára lesz engedve és hamarosan már rohan is felém. elnevetem magam és mielőtt még felborítana, leguggolok. Sejtem, hogy nem valami támadós állat, így nyilván ha leguggolok, lassítani fog. Egy keveset, de még így is majdnem fellök. Szerencsére sikerül megsimogatnom a kutyust, és még egy nyalást is kapok tőle az arcomra. Miután felállok, bemutatkozom a srácnak, akivel Aby van. Kíváncsian és egy rejtett mosollyal figyelem a cigicsikkről folytatott párbeszédet, miközben Koda füle tövét vakargatom. A kutyus lelkesen lihegve pislog fel rám, én pedig a párost hallgatom mosolyogva. Jerry nocsak kérdésére csak megvonom a vállam és elpirulok.*
- Sok a turista, illetve az új ember errefelé, és a minap találkoztam egy leányzóval, aki szintén az egyetemet kereste. Habár ő nyílt nap okán. *nevetem el magam, jelezve, hogy bizonyára Jerry nem valamiféle nyílt nap miatt akar az egyetemre menni. Aby kérdésére elmosolyodom és bólintok egyet.*
- Igen, néha muszáj, mert tele van a fejem minden félével. Gyakran szoktam ide kijönni. Kiülök egy sziklára és olvasgatok, vagy ilyesmi. *vonom meg a vállam és ismét lenézek a kutyusra, akit még mindig simogatok, bár már kezd elfáradni a kezem. A furcsa pillantást szerencsére Aby veszi, de nem igazán reagál rá. Persze, hiszen mit is kezdene velünk itt egy farkas? Gyorsan körbekémlelek és kicsit idegesebb leszek, hiszen nincs itt senki, csak mi hárman. Az agyam pörögni kezd. Én nem szóltam senkinek, hogy idejövök. Vajon Aby igen? Uramisten, mi van, ha senki nem tudja, hogy itt vagyunk? Idegességemből a kutyus ébreszt fel, aki megnyalja a kezemet, mert abbahagytam a simogatást. Lenézek rá és elmosolyodom, majd Jerryre pillantok.*
- Hát, kb. olyan 6-7 mérföld innen az egyetem. Azt hiszem. És lehet, hogy én vezetek lassan. De egy 15 perc minimum. *kacsintok a férfire. Még nem nagyon mértem le az időt, csak találomra mondtam valamit, de azért innen gyalog elég messze van szerintem. (Google maps szerint 6 mérföld. xD). A kérdésemre, hogy mi járatban is van a férfi, egy egyszerű, de tömör választ kapok: nyomozás.*
- Ó. Óóó! *lepődök meg és kerekednek ki a szemeim, amikor végre leesik, hogy mi újság.*
- Tehát akkor maga valami nyomozóféle? Ez tök izgis! *vigyorodom el és Abyre nézek. *
- Itt lakik a tesója is? *kapom fel a fejemet, és kérdőn Aby-re nézek. Vajon ő is vérfarkas? Talán van már róla valami a Krónikák Termében. Lehet, hogy Betolakodó falka tag.*
~OK, Legra, állítsd le az agyad.~*szólok magamra. Az biztos, hogy a friss oxigén segít gondolkodni. Talán túlságosan is. A férfi megjegyzésére az időjárással kapcsolatban elnevetem magam.*
- Nyáron? Oh, meg lehet sülni. Akkor kinőnek a pálmafák is, és homokos lesz a part és koktélokat szolgálnak fel a napágyaknál. *kacsintok vigyorogva a férfire.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Pént. Márc. 15, 2013 7:22 pm

-Ugye, milyen jó kis nyugis hely? Az egyik kedvenc kutyasétáltatós helyem, ilyen időben nincs az a pénz, hogy én ide kiüljek olvasni. Így viszont nem fagyok meg, meg a blöki is mozog, szóval duplán jó.
Amikor a lány mondja, hogy milyen messze is van az egyetem pontosan, még én is megdöbbenek az infó hallatán, ám ahogy meglátom a férfi reakcióját, hát az kész… csak egy jót kuncogok magamban.
-Végülis, az a pár mérföld nem vészes, meg ennyi mozgás úgy is kell az egészséghez. –próbálom vigasztalni, bár nem tudom, mennyire fogja meghatni- Amúgy, Jerry, milyen ügyben nyomozol, ha szabad kíváncsiskodni? Mármint nem akarok semmi konkrét dolgot kiszedni belőled, gondolom az úgy is titkos… csak egy kicsit aggódok… Ugye nem valami komoly dolog? Sorozatgyilkos Fairbanksben vagy valami hasonló?
Legra kérésére a férfi tesójáról csak bólintok, bár sokkal többet én se tudok a témáról. Max. annyit, hogy a húga…
-Ó, az nem is olyan sok idő, de akkor ezek szerint nem is maradsz addig. –jegyzem meg, majd amikor a nyárról kérdez, csak vállat vonok- Sajnos nem tudom, én is csak egy hónapja érkeztem. De én is nagyon remélem… -pillantok segélykérő tekintettel a lányra, amikor pedig meghallom a válaszát, akaratlanul is megjelenik előttem a kép, amiről mesél.
De szép is lenne… Mezítláb rohangálni a forró homokban, hűsölni a pálmafák alatt. Hát, ha mást nem, fogok egy vödör homokot és elmegyek a botanikus kertbe. Ott aztán tuti van pálmafa.
Ahogy a férfi ismét a hidegre panaszkodik, még egyszer végignézek rajta. Így sapka, sál, kesztyű nélkül… megesik a szívem rajta, így aztán le is tekerem a sálamat és az ő nyaka köré tekerem. Jó, lehet, hogy az apró virágmintás sál nem valami férfias, de legalább meleg. Rajtam úgy is garbó van, hozzá még felhúzom a kapucnit, szóval túlélem.
-Csak mielőtt megfáznál. –kezdem gyorsan magyarázni.
Oké, tudom, farkas, úgy se fog megfázni. De szerencsétlennek szinte vacog a foga a hidegtől.
- Ha egy hónapig itt leszel, akkor biztos összefutunk még a jövőben, annyira nem nagy ez a város. Vagy max, ha a síparadicsom közelében jársz, hagyd ott nyugodtan, ott van a rendelőm.
Közben Koda már megint megunta az egy helyben ücsörgést, lévén, így jobb dolga nem lévén, csak a pórázt rángatta. Rápillantottam, majd körbenéztem s a többiekhez fordultam.
-Nem akarunk sétálni egyet? Akár az egyetem felé is mehetünk, legalább a mozgástól egy kicsit átmelegszünk. Mit szóltok hozzá? Vagy van valami jobb ötletetek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Csüt. Márc. 21, 2013 7:15 pm

- Áh, értem. - Válaszolom Legra válaszára, immár csak csekély érdeklődéssel. Azt hittem van valami komolyabb következtetés a "nocsak" mögött, de akkor nincs. Az meg nem izgat különösebben, hogy múltkor valaki, valahova el akart jutni. Ez pont olyan információ, ami kívül esik az érdeklődésemen. Ezért nem olvasok regényeket sem, egyszerűen nem értem mi olyan érdekes bennük. Szóval továbbra is csak összehúzva magamon a dzsekit figyelem a szép időről és a sziklán olvasgatásról csevegő szőkéket, csak tekintetemmel sandítok egyikről a másikra. Mintha említették volna már, hogy ilyenkor nagyon kis sunyi ábrázatom van.
Úgy fest tényleg át lettem verve a taxis által. Arra azért, hogy az a pár mérföldes séta nem árt senkinek, csak felvont szemöldökökkel nézek Aby-re, kettőnk közül azt hiszem nem én vagyok meghúzatva.
- Legfeljebb a legközelebbi buszmegállóig sétálok. Jár arra valami buszféle? - Megint egyikről a másikra nézek. Ebben nem nyitok vitát, biztos nem fogom lesétálni ezt a távot, viszont Legra kocsis ajánlatáról sem feledkeztem meg, de mekkora parasztság lenne már itt hagyni a másik szöszit. Főleg, hogy próbált segíteni is, meg minden.
A nagy lelkesedésre, hogy nyomozó vagyok akaratlanul is elvigyorodok, persze nem ez az első ilyen, már éppen volt időm megszokni, hogy az emberek marhára lelkesek lesznek ettől. Már épp nyitnám is szóra a számat, amikor elhangzik az ominózus sorozatgyilkosos kérdés, meg Aby már itt rémeket lát...
- Nem, semmi komoly. Csak a szokásos rutin. - Húzom el a számat, még fejemet is csóválom mellé kicsit, hogy éreztessem mennyire nem komoly. Akkor nem bolygatom fel a lelki világát és kapok is inkább legra kérdésén, ezzel is terelve.
- Jajaja, itt lakik, ő a... valami színháznak a mindenese. Vagyis... pontosan nem tudom mit csinál, de a színházban ő valaki. Lehet, hogy már hallottátok is a nevét, Rachel. Rachel Stern. - Magyarázom, néha kicsit megakadva, hiszen jócskán híján vagyok az információknak. Persze, mindent leírt nekem a leveleiben... mármint úgy tényleg mindent. És én meg ugye említettem, hogy nem szeretem a regényeket. Kíváncsian tekintek egyébként végig a lányokon a név elhangzása után, hátha ismerik, nem tudom mekkora nagymenő itt a csaj. Egyébként, bár én nem tudom, de a szőkéknek azért leeshet, hogy az őslakos falka szellemi útmutatója az említett nő... vagy valami ilyesmi.
Egyik szemöldököm felszalad, amikor Aby elkezdi leszedni a sálát, meg van ez húzatva? Hova vetkőzik? Aztán amikor már a nyakamba akarja akasztani, szinte úgy ugrok félre és hajolok el, mint akibe áramot vezettek.
- Az maradjon csak rajtad. Neked azt hiszem jobban áll. - Úgy nézek továbbra s a sálra, mintha valami csörgőkígyót akarna a nyakamba akasztani. Ennyire nem tűnhetek gyámoltalannak. Mindenesetre ismét kiegyenesedek, ha visszaveszi a sálát.
Elmosolyodva mutatok Legrára a megjegyzés hallatán, ami az időjárás változását illeti.
- Értem ám az iróniát. Tehát az a sorsom, hogy itt a hómezőkön fogok kockára fagyni, király. De sétáljunk, nincs jobb ötletem és valamit muszáj csinálni, ami nem a lassú fagyhalál. - Tekintek végül Aby-re és ha rajtam múlik, akkor én bizony meg is indulok, közben telefonom is előkerül a zsebemből, hogy megnézzem mennyi az idő és ugyanígy vissza is süllyesztem a helyére. Végül is ráérek sétafikálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allegra Flemming
I. Gyógyító
avatar

◯ Kor : 27
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Rakpart // Szomb. Márc. 30, 2013 11:35 pm

- Az biztos, hogy tök jó nyugodt hely. És néha még a nap is ide süt, úgyhogy nincs olyan hideg. - mosolygok Abyre és megvonom a vállam. Én személy szerint szeretem ezta helyet, akár nyugodt ücsörgésre, de persze kutyasétáltatásra is tökéletes. Mikor Aby kijelenti, hogy az a pár mérföld nem is olyan vészes, kicsit hangosabban nyögök fel, mint szeretném, és el is pirulok.
- Hát nem tudom, azért nem szívesen sétálnék be az egyetemre... - jelentem ki és elhúzom a számat. Lehet, hogy Aby baromi edzett, meg minden, én szívesebben járok kocsival. Úgyhogy biztosan nem fogok velük sétálni, főleg hogy a kocsit sem akarom itt hagyni.
- Busz? Nem tudom, hogy jár-e, de mondom, én beviszlek kocsival. Aby, te sétáltatás után hazamész,vagy merre tartsz? Kerülhetünk feléd, ha hamarabb elindulunk. - mosolygok a nőre kedvesen, hiszen tényleg nem nehézség elkanyarodni a nő háza felé - már ha hazamegy a sétáltatás után. Habár kicsit parázok azon, hogy a kutya összekoszolja az üléseket, végül is ennyi belefér, nemde? Aby sorozat gyilkosos megjegyzésére felnevetek, majd a szám elé kapom a kezem és úgy kuncogok tovább.
- Csak nem... Azért azt már lehet észrevettük volna. - nevetek és kacsintok a lányra.
- Persze soha nem lehet tudni, lehet,hogy pont eltitkolják az emberek elől a dolgokat. - teszem hozzá vigyorogva. Jerry közli, hogy csak valami laza rutin dolog, úgyhogy én nem is feszegetem tovább a témát, amúgy sem nagyon érdekel az ilyen nyomozásosdi. A férfi elmeséli, hogy a nővére a színháznak a vezetője és hogy mi is a neve.
- Rachel? Nem, nekem nem rémlik, bocsi. - nézek bocsánatkérően a férfire, habár sejtem, hogy ezért nem fog megorrolni rám, vagy ilyesmi. A sálas incidensre elvigyorodom, habár felmerül bennem a kérdés, hogy miért akarja Aby ráerőltetni a férfire a sálat, amikor tudja, hogy farkas? Úgysem fázik meg. Persze, lehet, hogy valami női praktika, hogy aztán nála maradjon és vissza kelljen kérnie. VAgy talán hajszálat akar gyűjteni tőle? Ez nem is olyan rossz ötlet! Felcsillan a szemem és kicsit tovább időzök Jerryn, mint kellene. Végül a kérdése térít magamhoz, és ironikusan vigyorogva válaszolok a férfinek, aki le is vágja, hogy mi a helyzet.
- Hát,ha jég kocka nem is, de az biztos, hogy lebarnulni nem fog. - mosolyodom el. Mikor a férfi megindul, kérdőn nézek Aby-re.
- Ha gondolják, akkor arra van a kocsim! - mutatok előrefelé, kicsit jobb oldalra, ahol néhány bokron túl felrémlik egy sárga Seat.

//Ne haragudjatok a kései reagért, ihlethiányban szenvedtem. :$ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Szomb. Ápr. 06, 2013 12:22 am

~Most mi van?! Valami rosszat mondtam, vagy miért néz rám mindenki így? –kaptam jobbra-balra a fejem, ahogy megláttam, milyen képet vágnak a többiek a sétálós megjegyzésem hallatán. Várjunk, kitalálom. Nem szeretnek sétálni? Vagy nem ennyit… Puhány banda!
-Pedig egy óra alatt kényelmesen le lehet sétálni pár mérföldet és az még nem is sok idő. Bár attól függ, ha valaki mindig késésben van, akkor igen. Amúgy innen hazafelé terveztem az utat, legalábbis nem akartam máshová menni, csak Kodát hoztam ki levegőzni. Nem lakok messze, gyalog egy olyan bő fél óra, abba az irányba, a város szélén. –mutatok a távolba a folyó mentén, aztán vállat vonok- De ha siettek, akkor menjetek nyugodtan, miattam nem kell aggódnotok.
-Ó, értem. Akkor jó. –felelem Jerry válaszára, majd amikor a húgáról kezd beszélni, megpróbálok visszaemlékezni rá, hogy találkoztam-e vele eddig.
-Nekem se ismerős a neve, bocsi. –válaszolom végül, mert az tényleg nem, bár amennyi új nevet meg kellett tanulnom itt nagy hirtelenjében, azon nem is csodálkozok.
Attól függetlenül lehet, hogy találkoztam már a nővel korábban, csak épp nem tudok nevet társítani az arcához, előfordul az ilyen, elég gyakran. Na mindegy, kár is tovább ragozni, mást nem ha esetleg találkozunk, akkor már lesz egy közös ismerősünk.
Ahogy Jerry menekül a sálam elől, kissé furcsállom, hisz szemmel láthatóan fázik, de aztán nem erőltetem a dolgot, csak simán visszatekerem a nyakam köré Ha nem, hát nem. Én megpróbáltam.
Amikor a jégkockákat meg a fagyhalált emlegeti, szomorúan bólintok. Bizony, ez a sanyarú sors vár mindenkire, akit erre fúj a szél. Amikor pedig meghallom Legra szavait, már csak reménykedek benne, hogy nyáron kabát nélkül, 1 pulcsival ki lehet majd merészkedni a házból…
Jobb híján, hacsak a többieknek nincs más terve, akkor elindulok velük a kocsi felé, magam mellett tartva a blökit aki eddig unottan heverészett a földön, aztán ha mást nem, akkor a parton még sétálhatunk egy kicsit. Ha nem megyünk messzire, akkor az nekik se plusz kitérő, ha aztán kocsival folytatják az utat. Ha viszont úgy döntenek, hogy indulnak, akkor azt hiszem, részemről most jött el a búcsú ideje.//Semmi gond, előfordul az ilyen Smile Részemről is bocsi, most ennyire futotta... Sad //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jerry Burke
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 21
◯ IC REAG : 23
Re: Rakpart // Szer. Ápr. 10, 2013 7:27 pm

Ahogy hallgatom a lányok beszélgetését, azért elnézek én a folyó felé, hogy némileg elhúzzam a számat. Hát most marhára nem süt a nap és egyáltalán nincs meleg, nyilván valami teljesen eltérő testhőmérsékleten működhetünk, ha ő meg tud lenni a szabadban hosszabb ideig. Nyilván nekem se lenne kutya bajom se, ha mondjuk lett volna időm megszokni, de nem, lemaradtam a "hogyan éljünk túl Alaszkában" kurzusról a rendőr akadémián.
Örülök, hogy Allegra egyetért velem, mélységesen támogatom a szavait a bólogatásommal is. Szó sem lehet itt több mérföldes sétáról. Viszont hallva az opciókat, határozottan elgondolkozok. Ez mondjuk annyiban nyilvánul meg, hogy félrevont szájjal ráncolom a homlokom, de nálam okosabbak szerint szemernyivel se tűnik úgy ettől sem, mintha több sütnivalóm lenne.
- Oké, mi lenne ha elkísérnél minket a kocsiig még legalább? Csábító ez a kocsival elvivős dolog, elég lusta dög vagyok, hogy elfogadjam. - A kérdést egyértelműen Aby-hez intézem bocsánatkérőn, elővéve a kutyatekintet is hozzá, mert tényleg nem akarnám ilyen simán faképnél hagyni. Mármint ez túlzás, simán faképnél hagyom, csak úgy kéne, hogy ettől még később is össze tudjak futni vele, bár nem mintha nagy sétákra vágynék, vagy női sálra. Apropó női sál, amikor leáll az anyáskodással, akkor azért visszaóvakodok mellé gyanakvó tekintettel még. Mindenesetre nem akarom, hogy még sokáig húzzuk ezt a dolgot, megoldás kellett, döntöttem a továbbiakat illetően, kész.
- Áh, a sorozatgyilkosság nem olyasmi, amit titkolnának. Esetleg ha egy UFO lenne a sorozatgyilkos. De általában nem az. Szóval törvény van rá, hogy tájékoztatni kell a civileket, ha ilyesmi történik. - Magyarázom, az egész vad ufo-s részt is teljesen komoly ábrázattal, hiszen szerintem az a gondolatmenet szerves része és egyébként sem jut eszembe semmi más, ami miatt egy sorozatgyilkost el kéne titkolni. Egyébként észlelhetően hadarok kicsit és egyébként ha okosakat mondok se tűnök annak. Állítólag soha.
Hát úgy fest mégsem olyan nagymenő az én kishúgom, mint ahogy azt gondoltam, szóval végül csak vállat vonok, ez van. Végül is ez mégsem olyan kisváros... nem ismerhet mindenki mindenkit.
- Hát akkor induljunk. - Mutatok is előre, arra amerre Allegra is és akkor magam elé engedem a két nőt, mert nem vagyok azért sült paraszt.
- Jut eszembe... Abigail. Még nem nagyon ismerek senkit a városban... mármint a húgomon kívül... - És itt egyelőre abba is hagyom, hátha fogja magát és kap a szón, ne kelljen már telefonszámért kuncsorognom. Legalább is túl egyértelműen. Amúgy fogalmam sincs hogy kéne egyszerre két nőnek csapni a szelet, általában egynek se szokott igazán menni, szóval a másik szőkét meghagyom addigra, amikor kocsikázunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allegra Flemming
I. Gyógyító
avatar

◯ Kor : 27
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Rakpart // Szomb. Ápr. 20, 2013 12:50 pm

Mikor Aby a sétálás lehetőségét dobja fel, riadtan pislogok a nőre, majd amikor Jerry is ugyan ezt teszi, elfojtok egy mosolyt. Lám, két puhány ember! Hát igen, bár nehezen tudok elképzelni egy lusta vérfarkast, de a mellékelt ábra mutatja, hogy már pedig vannak.
- Persze, amúgy néha jó a séta, én viszont annyi idő alatt már elkések az órámról. - nézek az órámra és megcsóválom a fejemet, majd kicsit elhúzom a számat.
- Negyven perc múlva az egyetemen kellene lennem. De Aby, ha gondolod, egyszer szívesen kijövök veled Kodát sétáltatni. - mosolygok bocsánatkérően a lányra és remélem, hogy esetleg meg van neki a számom, vagy ha kell, akkor meg tuja szerezni. Amúgy is szeretnék majd vele még beszélgetni, hiszen ő is Gyógyító Mentor, biztosan lenne tőle mit tanulnom. Lassan megindulunk az autóm felé, és míg Jerry és Abigail beszélgetnek még egy sort, én lassan kinyitom a kocsi ajtaját és várakozóan nézek a fiatalokra. Sajnálom, hogy a nő nem fogadja el a fuvart, kicsit kellemetlenül fogom magam érezni Jerryvel az autóban, de hát ha nem, hát nem. Megállok az ajtó mellett és mikor Jerry Abyhez fordul jelezve, hogy nem igazán ismer itt senkit, elvigyorodom. A férfi háttal áll nekem, így vigyorogva pislogok Abyre és kezemet a fülemhez rakom, telefont imitálva, jelezve a nőnek, hogy bizony a telefon számára pályázik a srác. Rá is kacsintok Abyre és elfojtom a vigyort. Habár vonzz a kutyus és egy utolsó simogatás, most nem akarok kicsit közelebb menni a pároshoz, nehogy elcsesszek valamit. Képes vagyok rá így egyszerűen csak beülök a kocsiba, még mindig nyitott ajtóval és úgy figyelem a többieket, hogy vajon mi fog kisülni ebből az egészből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 57
◯ HSZ : 853
◯ IC REAG : 906
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Rakpart // Vas. Ápr. 21, 2013 9:54 pm

Ahogy megláttam a többiek reakcióit, csak jót mosolyogtam rajta, de inkább nem erőltettem tovább a dolgot. Ha nem, hát nem.
-Nem, megsértődtem, menjetek csak nélkülem! –válaszoltam tettetett sértődöttséggel, de egy pillanattal később már el is nevettem magam, nehogy már komolyan gondolják a korábbit- Persze, még szép. –válaszoltam Jerrynek, de aztán Legra felé fordulva folytattam- Így meg pláne… ha az ember jól érzi magát, csak úgy rohan az idő, az egyetemről meg tényleg nem túl szerencsés késni, a legtöbb tanár pipa tud lenni miatta. Emlékszem, nekem annak idején volt olyan tanárom, akinek óra kezdéskor első dolga volt kulcsra zárni az ajtót, ha valaki késett, még véletlenül se tudjon bemenni. Tanulság, legközelebb induljon el időben… Na mindegy, bocsi a „kitérőért”… Amúgy, Legra? Részemről rendben, majd összefuthatunk később még. -indultam meg velük együtt az autó felé, közben szórakozottan megsimogattam párszor a blöki buksiját is.
-Ühüm… ez eddig valahogy kimaradt az életemből, de jó tudni róla. –figyeltem Jerryre, miközben a sorozatgyilkos témáról magyaráz.
Ahogy odaérünk az autóhoz, csak állok, aztán várok… Most jönne a nagy búcsúzás pillanata, nem? Egy darabig csak állok egy helyben, kezemben a pórázzal, hogy van-e valakinek még bármi mondanivalója, mielőtt „fájdalmas” búcsút veszünk egymástól, s ekkor figyelek fel a nevemre.
-Hmmm? –fordulok a férfi felé kíváncsian, ám hiába hallgatom végig, csak kissé értetlenül nézek rá, hátha kissé bővebben is kifejti, hogy mire is akar kilyukadni.
Mert most erre mit mondjak? Én egy embert se ismertem, amikor idejöttem? Ne aggódjon, biztos hamar szerez barátokat? Vagy mutassam be valakinek?
Közben sikerül elcsípnem a férfi háta mögül Legra Activity – „Mutogatás” súgását, nekem meg végre leesik, hogy mire is akart célozni vele. Legalábbis, azt hiszem, bár amikor a végére még kacsint is, csak kissé elvörösödve kezdek el a táskámban keresgélni.
-Á, oké… ne haragudj, csak egy pillanat… -szabadkozok, majd már keresem is a névjegykártyámat, majd a hátuljára még gyorsan ráfirkantom a mobil elérhetőségemet is.
De atyaég… Ezt most komolyan gondolta Legra? Azt hiszem, kicsit félreértelmezte a helyzetet… Na mindegy, mást nem majd amíg odaérnek az egyetemhez, Jerry felvilágosítja, hogy ez nem randi volt, csak összefutottunk a parton sétálva. Vagy ha nem, akkor mást nem majd én, ha legközelebb találkozunk.
-Tessék! –nyújtottam át a névjegykártyámat, rajta a rendelő címével, elérhetőségével- Nos, ha bármi orvosi, vagy nem orvosi segítségre van szükséged, vagy csak nagyon unatkozo és beszélgetni van kedved, akkor keress nyugodtan, valamelyiken számon mindig elérhető vagyok. –magyaráztam, majd Legra felé fordultam – A te számod úgy emlékszem, hogy megvan, szóval a későbbi kutyasétáltatást majd megbeszéljük, ki mikor ér rá. Hmm, van még valami? Mert ha nincs, akkor inkább nem is tartalak fel titeket, nehogy még miattam késsetek el. Akkor… minden jót, még biztos összefutunk a közeljövőben! –búcsúztam tőlük mosolyogva, majd ha beszállnak a kocsiba, még integetek nekik egyet búcsúzóul, amíg el nem tűnik a jármű, s csak utána indulok hazafelé.
//Köszi a játékot! Smile Abi most balra el...//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Re: Rakpart //

Vissza az elejére Go down
 

Rakpart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Folyópart-