HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
115 TAG 52 FÉRFI 63 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
31 TAG 14 FÉRFI 17 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
29 TAG 15 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
33 TAG 15 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
13 TAG 4 FÉRFI 9 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:36 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:35 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:33 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:29 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:28 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 17, 2017 6:28 pm
írta  Hannah B. Wilson Kedd Okt. 17, 2017 12:49 pm
írta  Achilles Kilpatrick Hétf. Okt. 16, 2017 7:40 pm
írta  Darren Northlake Vas. Okt. 15, 2017 2:01 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 15, 2017 12:14 pm
írta  Hans Elfman Vas. Okt. 15, 2017 11:45 am
írta  Blake Lewis Palmer Vas. Okt. 15, 2017 10:11 am
írta  Alignak Szomb. Okt. 14, 2017 3:15 pm
írta  Hella Deborah Blackbird Pént. Okt. 13, 2017 5:26 pm
írta  Catherine Benedict Szer. Okt. 11, 2017 7:07 pm
írta  Darren Northlake Kedd Okt. 10, 2017 10:11 pm
írta  Darren Northlake Kedd Okt. 10, 2017 7:19 am
írta  Catherine Benedict Hétf. Okt. 09, 2017 8:27 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Okt. 09, 2017 7:52 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 08, 2017 8:41 pm
írta  Darren Northlake Vas. Okt. 08, 2017 1:08 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Szomb. Okt. 07, 2017 8:21 pm
írta  Alignak Szomb. Okt. 07, 2017 4:48 pm
írta  Jackson Carter Pént. Okt. 06, 2017 7:23 pm
írta  Sarah Youngmay Csüt. Okt. 05, 2017 9:35 pm
írta  Alignak Csüt. Okt. 05, 2017 5:49 pm
írta  Alignak Csüt. Okt. 05, 2017 5:48 pm
írta  Helena Ophélie Hagen Szer. Okt. 04, 2017 3:13 pm
írta  Abigail Cecile Kenway Szer. Okt. 04, 2017 1:29 pm
Alignak
 
Catherine Benedict
 
Darren Northlake
 
Destiny Maeve Bluefox
 
Balthazar Bluefox
 
Rebecca Morgan
 
William Douglas
 
Jonathan Wilson
 
Hannah B. Wilson
 
Nessa O'Brien
 

Share | .

 

 Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6664
◯ IC REAG : 8478
Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium // Kedd Május 21, 2013 4:08 pm

First topic message reminder :Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
Anguta
Szellem
avatar

◯ Kor : 819
◯ HSZ : 431
◯ IC REAG : 417

Re: Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium // Szer. Május 20, 2015 10:07 pm

Nem mosolyodhatott el, és vidámabb energiákat sem keríthetett maga köré, mivel a nőstény ugyanúgy megérezte volna hirtelen jókedvét, mint Lester, de a hím szavai, amik a fejében csattantak, kellemes derűvel hatottak rá.
- Hát, van, aki megérdemli a kitüntetett figyelmet, mint például a helyi falka egy idősödő tagja, míg a kóborok… - nem fejezte be a mondatot és nem is rántotta meg a vállait, persze szerette volna, mivel úgy lenne igazán hatásos a Lester bőszítő akció, bár nem is igazán értette saját magát, hiszen már szinte vérszomj közeli állapotba heccelte a nyelvész idegeit. Ennek ellenére nem állhatta meg szó nélkül a szerencsétlen talpra állási kísérletet kommentálni. – Amúgy az előző mutatvány szánalmasan szar volt. Egész életedben ezt gyakoroltad? – kérdezte közönyös hangon, mialatt a nőstény éppen a könyvet kutatta nála.
Természetesen nem volt nála semmi, ahogy ezt állította is, de persze a pulcsiban még ott bujkált Dickens várva, hogy Jason nyugodt körülmények közepette hátradőljön otthon az egyik kényelmes fotelben, és nekikezdjen Ebenezer Scrooge különös és meghökkentő meséjéhez. A változás kézzel tapintható volt az öreg bankáron, remélte hasonló módon Lesterbe is idővel változást tud produkálni. Persze nem rögtön fog ez menni, de valahol el kell kezdeni. Egy kiadós lecke arról, hogy a látszat néha csal (meg csel) remek indításnak bizonyulna.
- Miért eddig finom voltál? – kérdezte csodálkozva, zavart energiák közepette, mialatt a nőstényt fejével és szavaival a pulóvere felé irányította.
Lester nem fukarkodott a nagymenő szöveggel, még vert helyzetben sem, ami tiszteletre méltó is lehetne akár, ha nem éppenséggel tiszteletlenül szólt volna egy nála sokkal idősebb farkashoz. Anguta feszült öltözködésbe kezdett, közben hol a nőre, hol Lestrre pillantott, mikor repül a hím felé a polc - amelyiken egyébként Jason pulcsija is volt –, amivel nem csak a nyelvészt hallgattatná el egy időre, de még saját magát is kivágná a szorult helyzetből. Erre azonban nem került sor, a nőstény úgy látszik nem csak fizikai erejével tud hatást gyakorolni, hanem információ dús elméjével is.  
Jason bemutatkozása közben ragadta meg a nő a pulcsit, és itt már tudta, hogy bukta van. Ha szerencsére lesz egy törött orral beéri, és nem fogja ráhívni az egyik végrehajtót, vagy a zsarukat.
Grandmore magas hőfokra állította a Lester égető berendezést, és nem hagyta egy pillanatra sem kihűlni. Jogos a felvetése, hiszen ha jól rémlett neki, a Frederick nevet némi hamis energialökettel toldotta meg nemrégiben, de persze lehet már akkor is túl pipa volt, hogy felfigyeljen rá. A Jason Fellmore nevet tényleg ismerheti, ha rendszeresen informálódik a kóborokról, ami Lester megtűrt státuszának ismeretéből adódóan nagyon is elképzelhető. A nyelvész kifakadását egy apró vállrándítással és enyhe grimasszal kommunikálta le, nyilván ezzel is tovább ingerelve a vérre szomjazó farkast, persze a vihar éppen ekkor kezdett feléje közeledni a nőstény dühös hullámaiból adódóan. Nem volt épp nyugodt, ahogy a könyv szinte fülsértő csattanással landolt a beállt csendben. Ennyit a kényelmes olvasgatásról, de sebaj, Lesterrel fogadtak tíz dollárban, hogy a bátortalan és ideges eladólányka nem fogja megmotozni, persze a nyelvész nem ment bele, viszont ha nem bírja Jasont megmotozni, akkor kap tőle egy tízest, legalábbis remélte, hogy a nagydarabban van annyi becsület, hogy ezt a nem is igazán fogadásnak, hanem inkább nyílt rablásnak beillett üzenetét kicsit kiforgatva felajánlja neki az összeget. Aztán akkor visszatér más alakban és megveszi a könyvet, miután lerendezték az igazán kellemetlen félreértést Lesterrel.
Apróra és kicsire próbálta összehúzni magát, ahogy az antikvárium tulaja felé lépkedett dühösen. Orr, áll vagy netán gyomor? Csak találgatni tudott, de a fülcibálással egybekötött kiutasítás nem szerepelt elképzelései között. Automatikusan ragadta meg pulcsit, amikor az a mellkasának ütődött a nő kezével együtt, majd görnyedve és összeszorított ajkakkal igyekezett lépést tartani vele. Mindegy, hogy valaki nyolcszáz éve született, vagy éppen csak nyolcvan éve, a fülhúzás marha fájdalmas, főleg egy majd’ ötszáz éves Sangilak leszármazott előadásában, akiről sejtette, ha nagyon ellenkezne, nem lenne rest egy nagyobb rántással megszabadítani fülcimpájától.
- Köszönöm – küldte vissza gondolatban, idegesen és félelemtől meghunyászkodva – és bocsánat. – Mint halottnak a csók, de azért illett kimondani. Ezek szerint Jasonről tudta, hogy Henry lekapcsolta, milyen mesés. Lehet utána kellene a nőnek nézni, talán majd Sangilakot megkérdi, hogy milyen helyet foglal el a falkában. Ennyi idősen nem valószínű, hogy szimpla falkatag lenne, bár megeshet.
Elég hamar kint találta magát, sajgó füllel, és mihelyt nem szorította vasmarok, elkezdte dörzsölgetni és nyomban el is indult hátra-hátra pillantgatva az antikvárium ajtaja felé, és ha Lestert nem látta kitoppanni, akkor lassított. A világért sem szerette volna, ha valami úton-módon nem bírná követni a szagát. Felvette közben pulcsiját, mivel az idő elég hűvös volt, akármennyire is ki volt melegedve a benti izgalmaktól.
Amikor meglátta a hímet, gyorsabb tempóra kapcsolt, és a város olyan része felé igyekezett, ami kevésbé volt forgalmas, de ha talált egy eldugottabb sikátort, akkor azt használta, hogy megjátssza a sikeretlen megpattanási manővert. A lényeg, ha egymásnak esnek, és a hím nem tudná tartani magában a fenevadat, legalább ne civilek előtt változzon át, mert azt Anguta egyáltalán nem nézte volna jó szemmel.

//Köszi a közjátékot, marha jó volt Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 497
◯ IC REAG : 424
◯ Lakhely : FairbanksRe: Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium // Vas. Május 24, 2015 3:23 pm

Pontosan értem a célzást, de ettől még a vágy vágy marad. Fojtogatós szex? Azt szenvedő alanyként nem próbálnám ki, fordítva viszont csináltam már, csak nem combbal. Van viszont ilyen jiu-jitsu fogás és most azt a bakit idézem, amit McAllister barátom talált mondani egyszer:
~Ó, nyakad közé szorítanád a lábamat?~
Egy késhegynyit összekeverte a dolgokat az ifjú pankrátortanonc és szállóige lett a floridai edzőközpontban ebből a nyelvbotlásból. A mitugrász tovább folytatja a bosszantást, pedig ő áll akasztás előtt. Ha én a dobócselre készülve nyaklevest kaptam, a lebukása után övé lesz a főétel. Egy ocsmány pacal, ami a képéből készül mondjuk. Ha már kitüntetett figyelemről beszél, csak azért sem válaszolok neki. Érzem a végét, hogy hamarosan kitörhetünk a karámból, mint feldühödött tenyészbikák egymás közt és romba dönthetjük Fairbanks utcáit dühünkben. Illetve ő nem dühös, hanem most már az idegzsába környékezi és lúdbőrzik a hangjából ítélve.
- Részemről ez ifjúkori baklövés, ami azért eltörpül a kényszeres hazudozás és az enyves kacsók mellett. Lop, csal, hazudik és szerintem még festi is magát!
Ha nem szagoltam ki, az a pajzsa miatt van. A vérvonala is titok maradt még egyelőre. Nekem erről ne magyarázzon a vasöklű nőstény! Úgy érzem, a fejemben már helyreállt az összeköttetés és újra ép vagyok. Azt a kis koccanós sebet leszámítva, ami azért még szépen nedvedzik és hasogatja is az idegrendszeremet, mint kockásinges favágó a fenyőtuskót. Öblös röhögést hallatok, olyan kocsmatöltelékszagút, mikor látom előbukkanni a lopás tényét bizonyító Dickens kötetet. Az ízlése jó, de ízléstelen a körítés, amivel az ilyen művekhez nyúl. És a szövege... Majd kint megkapja a magáét, ha még marad belőle valami. Láss csodát, marad!
- Szivi, a státuszhoz írasd majd oda, hogy mire hívtam fel a figyelmet és hogy helyetted én vertem szájba a keljfeljancsit. Asztalba bicska, bébi!
Csak azért nem kelek ki magamból jobban az enyhe bánásmód miatt, mert így több marad nekem. Minden porcikája az én áldozatom lehet és ezen nem kell osztoznom a könyvesbolt őrzőjével. Amúgy is egy lepedőn osztoznék vele inkább. Nem kell kétszer rám néznie, sőt még egyszer sem, mert innentől a préda az én ragadozómé és le fogom vadászni, mint éhes oroszlán a cukorbeteg zebrát a szavanna aranyló mezején. Uccu neki, tolvaj geci!
~Fut a nyúl a mezőn és énekel, igaz? A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta farkast. Te beszélsz nekem gyávaságról, Usain Bolt-imitátor?~küldöm az üzenetet a nem túl messze lévő folyó irányába nyargaló csórikámnak.
Rohanok én is, mintha az életemért futnék. A büszkeségemért teszem, ami nem tűri el, hogy egy ilyen lopkodós szövegeljen nekem és két nőcske előtt is égessen, mint németek a Reichstagot. Nem törődve azzal, hogy a papírjaimat ott hagytam az utókornak, inalok és az első teli kukát, ami kellően büdös, felkapom, hogy Jason Frederick Montgomery Fellmore nyakába hajítsam. Szemétládát a szemétládának, hadd bűzölögjön! A boltba egyszer még fogok jönni. Mondjuk holnap és visszakérem a kutatáshoz szükséges doksikat. Aztán elmesélem, mit tettem a kipenderített mesemondóval. Remélem, lesz miről ódázni...

// Sheila, én is köszönöm, erős jelenlét volt! Smile  study    //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6664
◯ IC REAG : 8478
Re: Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium // Hétf. Május 25, 2015 10:45 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium //

Vissza az elejére Go down
 

Grandmore Könyvkiadó és Antikvárium

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

 Similar topics

-
» Összesítés [Bestiárium]
» Danee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: 2nd Avenue-