HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Rebecca Morgan
 

Share | .

 

 Silent Phantom Security

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Silent Phantom Security // Pént. Jún. 21, 2013 12:40 pm

First topic message reminder :

Tulajdonos: Bradley Glover (betolakodó)


Várakozó, recepció


Bradley irodája
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 32
◯ HSZ : 45
◯ IC REAG : 49
Re: Silent Phantom Security // Kedd Szept. 03, 2013 7:34 pm

Nézem a férfit, bár ez már inkább bámulás. Melyik nő képes elvonni a figyelmét? Hiába van rajta ing és zakó szinte látom az izmait vagy csak oda képzelem? Azt hiszem az Amazonok is jó termőnek találták volna. Meglep, hogy ilyen gondolatokat ébreszt bennem, ezért nehezen, de sikerül elszakítani a tekintetemet róla. Mivel a bögréjét sem akarom nézni, így a serlegere téved a pillantásom. Ha jól látom akkor van gyereke, ez pedig nem teszi ennyire félelmetessé. Inkább a szavaira figyelek és örülök, hogy sok lehetőség közül lehet választani.
- 59 négyzetméter és az első emeleten található a lakás. A kártyás megoldásban nem bízom, mert nem olyan régen... leütöttek és ha ez megint előfordulna, akkor betudna jönni az elkövető.
Sajnos nem tudom, hogy ki volt, mert nem sok mindenre emlékszem. Azt sem tudom mi lett azzal a fiatal lánnyal, talán nem úszta meg ilyen könnyen mint én. Semmim nem tűnt el, ezért furcsának találom a támadást. Attól a pasitól aki vele volt, pedig a hideg futkos a hátamon, még mindig.
- A kódos megoldás tetszik s azt hiszem ez érdekelne engem első körben.Ártekintetében pedig hajlandó vagyok megfizetni a minőséget. A lényeg, hogy biztonságban legyek.
Illetve nem egészen én, hanem a tulajdonos. Mondtam neki, hogy nem lesz olcsó, de azt mondta én döntök. Neki teljesen mindegy. Nekem viszont nem, ezért is vagyok itt.
- Rácsot is szeretnék az ablakokra és az ajtóra is, mert gondolom a riasztó csak akkor véd, ha nincs otthon senki.
Ebben sem vagyok, biztos, mert tényleg teljesen amatőr vagyok a témában. Gondolom mindjárt kapok felvilágosítást. Az egyik lábamat a másikra helyezem és úgy figyelem a férfit.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
avatar

Re: Silent Phantom Security // Vas. Szept. 08, 2013 9:34 pm

- Remélem nem haragszik…- szólalok meg és leveszem a zakómat, a pisztolyt és a hámot ügyesen tüntettem el, szem elől, mikor felálltam és háttal neki vettem le a zakómat, hiszen hátrébb van egy fogas vállfával, amire felakaszthatom, így nem volt feltűnő, hogy elfordultam. Azután vissza leülök vele szemben, mivel a zakó nélkül kényelmesebben érzem magamat. Közben a szemeim félig meddig a nőn vannak és figyelem a rezdüléseit, teljesen biztos vagyok abban, hogy nem fog felismerni mivel hátulról kaptam el és ütöttem le, hogy ne tudjon később belőni, bár előzékenyen ott volt a maszk is, de a termetem azért csak árulkodó. De ezektől nem kell tartanom. Nem mulasztom el a pillantását, mikor meglátja a serleget és ellazulnak a vállai, nocsak, a pszichológia működik, tegyél ki valamit, ami arra utal szülő vagy és már is nem leszel olyan félelmetes a kisebbek szemében.
- Értem, nos, ebben az esetben, vagy a számkódos klasszikus megoldást javaslom. Feltéve, ha nincsenek különösen nagy értékek a lakásban. Természetesen, az alap felszerelés része, az üvegek biztosítása is, törés esetén is riaszt, illetve beszélhetünk extrákról is, hogy ha a betörő rafináltabb lenne, és nem törné az üveget. – Nézek a nőre, hiszen több más megoldás lehetséges, minden csak pénz kérdése, és ha eleget fizet egy kis lakást is lehet olyan biztonsági rendszerrel felszerelni, mint amilyen a Pentagonnak van, az más kérdés, érdemes-e, de ha a vevőnek ez az igénye?!
- Rendben akkor, vegyük sorra az ablakokat milyen fokon biztosítsuk be a rendszerrel?- Kérdezek á, és felsorolok neki pár lehetőséget amit megtudunk neki oldani.
- Rácsok, az ajtóra és az ablakra is. – Ezt feljegyzem, ilyenekkel nem foglalkozunk alaphangon, de megoldható, hogy valakit keressünk, aki igen, és vele dolgozzunk együtt. – Kívánja, hogy ezeket is összekapcsoljuk a riasztóval? – Kérdezek rá, mivel a dolog megoldható maximális módon, csak idő és pénz kérdése az egész, és erre tartom a technikusaimat is, hogy megoldják nekem az ilyen igényeket is.
- Elviekben rá mód, hogy a riasztót alváskor is aktiválni lehessen…- kissé macerás, általában többszintes magánházaknál szokás ezt megoldani, ahol a földszintet riasztják be, még a család odafent alszik. – De ennek most nekem is utána kell néznem, többszintes magánházaknál működik, de lakásban még nem próbáltuk. – Nézek a nőre, utána nézek neki, szívesen, hogy megoldható-e a dolog, mert azzal csak nekünk is jó lesz.
Vissza az elejére Go down
avatar

◯ Kor : 32
◯ HSZ : 45
◯ IC REAG : 49
Re: Silent Phantom Security // Szomb. Szept. 21, 2013 12:29 pm

Csak a fejemmel intek, hogy engem nem zavar. Követem a mozdulat sort és továbbra is bűnös gondolatok kavarognak a fejembe. Inkább megint más felé nézek. Nem tudom mi van velem, nem szoktam ilyeneket gondolni. A serleg viszont jó támpont. A szavait érdeklődve hallgatom.
–  Ez jól hangzik. Milyen fokon? Szeretném ha nyomás érzékelős lenne. Mondjuk azt nem lenne ideális, ha a szél által kelltet légnyomásra riasztana, de mondjuk ha a betörő megpróbálná benyomni akkor jelezzen. Gondolom egy rácsot nem nehéz leszerelni, mer beépítettet nem szeretnék. Ha esetleg tűz ütne ki, akkor ne ragadjak bent.
A következő kérdésén elgondolkodom.  Ha a riasztó panel a rácson belül van, akkor nem biztos, hogy célszerű, ha a kulcsom behelyezésével vinnyogni kezd az egész ház. Ámbár azt nem tudom, hogy mennyi másodperc telik el az érintés és a megszólalás között.
–Szerintem nem szeretném, mert ha leejtem a kulcsomat, akkor nem biztos, hogy időbe bejutok a lakásba, hogy kikapcsoljam a riasztót. Mennyi idő szokott eltenni?
Kérdezek rá erre is, mert mint korábban mondtam abszolút nincs rálátásom az ilyen kütyükre. Azért vagyok itt, hogy mindent megtudjak és ennél jobb személytől nem is kérdezhetnék. A hajamat megigazítom, mert egy tincs előre szökött, miközben megmozdultam egy kicsit. Soha nem bírtam szobor pózban ülni, pedig nem vagyok egy hiperaktív típus.
– Rendben van. Nézzen utána, ha esetleg megoldható akkor azt is szeretném. Sok újságban olvastam, hogy akkor törtek be miközben a család aludt. nem szeretnék arra kelni, hogy kést szegeznek a nyakamhoz.  
Nem gondolom, hogy túl élénk lenne a fantáziám, mert tényleg újságban láttam és mintha a híradóban is mondták volna. Fel kell készülni mindenre, mert az ördög nem alszik.
– Azt megtudná mondani ezek fényében, hogy kb mekkora összeggel kell számolni? Az is érdekelne, hogy hány órás vagy napos lenne a munka, mert szabadságot kellene kivennem, amíg ezt megcsinálják.  

// Elnézést, hogy csak most.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
avatar

Re: Silent Phantom Security // Kedd Szept. 24, 2013 7:04 pm

Leveszem a zakómat, és ügyelek arra, hogy a fegyvertartó hám, a zakóval együtt kerüljön le nehogy észrevegye, hogy pisztolyt tartok magamnál, az kellemetlen kérdéseket is magával vonhatna, és itt és most nem üthetem őt le, semmi esetre sem. Amúgy meg nem is lenne miért, ügyfélként van jelen, engem nem ismert fel, és ha így lenne nagyon elbénáztam volna valamit. Amint a zakóm levettem és felakasztottam, a hámmal együtt, vissza leülök a székembe és újra megnézem magamnak a nőt. Csinos, karcsú és elegáns, olyan, akin az én szemem is megakad, holott nők terén igen csak kényes az ízlésem. Szeretem, ha van mellük és fenekük is, és persze megjelenésük, nem csak külső, de belső is.
- A nyomás érzékelő természetesen egy adott szintről indul, így nem kell attól tartania, hogy egy erősebb szélroham miatt riasztaná a rendőröket és a szomszédokat. A rácsokat az ablakra több ok miatt sem javaslom, az egyik, amit említett, a tűz, vagy egyéb okok miatt, nehezebb bejutni, a másik, hogy amit fel lehet csavarozni azt le is lehet….- Magyarázom neki, hiszen a rács semmire sem biztosíték. Ráadásul az csak felkelti a figyelmet arra, hogy ott valamit nagyon őrizni akarnak.
- A rács amúgy is nem kívánt feltűnést okoz, bizonyított tény, hogy a ráccsal felszerelt lakásokba nagyobb eséllyel törnek be, még a tulaj huzamosabb ideig nem tartózkodik ott. – Szólalok meg, ahogy a nőt nézem, és megsercegtetem a borostáimat is, amik lassan kiérdemlik az enyhe szakáll kifejezést is.
- Ahogy gondolja, de a riasztót időzíteni is lehet, hogy egy vagy két vagy több perc álljon rendelkezésére a tulajnak hatástalanítani azt. – Biccentek egyet, hogy ennek én is utána érdeklődöm, milyen megoldással tudjuk mi kivitelezni a dolgot, vagy kivel kell plusz szeződést kötni ennek kapcsán, mivel ilyen megrendelés még nem volt, igény sem merült fel, így nem néztem szét ezzel kapcsolatban a piacon.
- A beszerelést elrendezzük egy nap alatt és a megközelítőleges ár, amit jelenleg tudok mondai pedig… - Kicsit zongorázok a billentyűzeten, és számolok, nagyjábóli összeget, mert még közel sem biztos az egész, mindenesetre nem egy pár dolláros összeg jön ki a végére, amit meg is osztok vele. Nem olcsó manapság a biztonság technika.
Vissza az elejére Go down
avatar

◯ Kor : 32
◯ HSZ : 45
◯ IC REAG : 49
Re: Silent Phantom Security // Pént. Szept. 27, 2013 5:36 pm

Megérte eljönni, mert sok olyan információt kapok amit eddig nem tudtam. +nem vagyok buta és feltételezni is tudok, de jobb szeretem a szakértői tényeket, mint holmi feltételezéseket. Azok a biztosak. Nem gondoltam arra, hogy feltűnő lehet egy rács a betörök számára. Annyi helyen van már, hogy számomra ez átlagos lett, de ebből a szemszögből vizsgálva teljes mértékben igaza van. Akkor azt hiszem rácsot inkább nem szeretnék. Nem őrzők én ott valami nagy értéket csak az életemet, a biztonságomat és a szüzességem.  Ismét megfogalmazódik bennem egy kérdés.
- Azt megtudja mondani, hogy kb hány perc alatt lehet betörni valahova és mondjuk elvinni a TV-t? Abszolút nem értek hozzá és ha mondjuk én egy percre kérem állítani, de addig meglovasították a TV-t, akkor nem sokat ér a rendszer. nekem az elsődleges célom az lenne, hogy megijedjen a tolvaj és elmeneküljön.  
Azt nem tudom, hogy másnak mi, de nekem ez. Igazából nem tudom, hogy tolvaj vagy bérgyilkos várható, mert senkit nem várok, de mondjuk ha utóbbi jön erre, akkor hány perc lehet, amíg bejut és meghúzza a ravaszt? Örülök, hogy egy nap alatt meg van minden. Türelmesen várakozóm amíg kiszámolja, hogy kb mennyibe fog ez kerülni.  Az ujjaimat tördelem meg egy párszor, majd megakad a szemem, azon, hogy már ideje lenne elmenni a körmöshöz. Lenövésről szó nincsen, de én már látom, hogy lassan el kell mennem töltetni. Kíváncsian pillantok, fel mikor felfordítja  a gépét. Ez egy kicsit több mint amire gondoltam, de ez nem jelenti azt, hogy mást választanék. Meg sem fordul a fejembe, hogy alkudjak, mert ez nem piac. Nem mintha sokat járnék olyan helyre vásárolni.
- Az összeg nekem megfelel. Gondolom amint utána járt, annak amit beszéltük, ez csak emelkedni fog. E-mailban tudunk egyeztetni?
Kérdezem meg kíváncsian, mert szeretném ezt az alvásos funkciót is. A táskába nyúlok, és előveszek egy kis tokot, amit könnyen patintok ki. Egy névjegykártyát nyújtok a férfi felé, mert azon rajta van minden elérhetőségem. Ha nincs más akkor szerintem végeztünk. Fel állok a székből s a kezemet nyújtom a férfi felé.
- Köszönöm Mr. Glover, viszont látásra

// Ha nincs más, akkor nekem ez volt a záróm, ha van még valami akkor nem Very Happy Köszönöm a játékot élveztem, a részleteket pedig OC lebeszéljük.  //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
avatar

Re: Silent Phantom Security // Csüt. Okt. 10, 2013 12:30 pm

- Változó, sok tényezőtől függ, és a tételtől is, hogy mit akarnak elemelni. De, hogy időt is mondjak, körülbelül, 3-5 perc is elég néhány személynek, ha elég jól ismerik hova kell menniük, ehhez hozzá jön még annak az ideje, is, hogy mennyi idő alatt törik fel a lakást mondjuk, mennyi kell a biztonsági rendszer kiiktatásához, így nem véletlen, hogy olyan helyet keresnek, ahol épp nincsenek otthon… Ha lakás, magánháznál, már más a kérdés, ott ugye nem csak a hálóban lehetnek értékes dolgok, és a nagy plazma is lent lesz valószínűleg…. – Elgondolkozva beszélek, mert próbálom sorra venni a dolgokat, de ez tényleg annyi tényezőtől függ, hogy nem lehet csak úgy besaccolni, mennyi idő lenne betörni valahová csak úgy.
- Pontosan, az árak változhatnak, ha olcsóbban jutok hozzá ahhoz ami nincs raktáron, akkor természetesen nem rakom rá azt a hasznot amit a korábbi ár jelentene, nem a vevő megkopasztása a célom, tehát felfelé és lefelé is mehet, a másik miatt biztosan emelkedni fog. – Van akinél én is a magasabb árat mondom, de van akinél figyelembe veszem az árak ingadozását. Ezzel a nővel most nem szívózom egy cseppet sem, mivel a rácsos megoldás így is többletet fog jelenteni, és ugye azt is mi rakjuk be, erről gondoskodok.
- természetesen. – Válaszolom az e-mailre. Majd felkelek és kezet fogok a nővel és kikísérem az irodámból, hogy a titkárnőmnek szóljak, épp most megyek enni, különben a következő ügyfelembe kóstolok bele.


//Én is köszönöm!//
Vissza az elejére Go down
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Silent Phantom Security // Vas. Okt. 13, 2013 6:39 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Silent Phantom Security //

Vissza az elejére Go down
 

Silent Phantom Security

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Lezárt Helyszínek-