HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Egon Candvelon
 

Share | .

 

 Gyógyszertár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Gyógyszertár // Szomb. Júl. 20, 2013 10:11 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
Erin Carter

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt

Re: Gyógyszertár // Szer. Okt. 07, 2015 9:18 am

- Akármit is gondoltak, biztos vagyok benne, hogy nem ilyen megoldáshoz folyamodtak volna, mint amit te állítasz!
Keményedtek meg a vonásaim. Ha anyáék tudtak… tudtak volna róla, előbb elképzelném róluk, hogy Mimike korára való tekintettel megpróbálták volna nevelésbe venni. Nem tudom és nem is akarom elhinni, hogy ennyi éven át hazudtak a bátyámnak, és csendben végignézték ahogy megszenvedi ezt az egészet! Melyik normális szülő nézné végig tétlenül, hogy a saját gyereke miatta szenved? Anyáék tényleg mindig a mi érdekeinket nézték, és már csak ebből kiindulva se értem, mégis miért lett volna érdekük taccsra tenni Jackie-t!?
Számtalan sportolónak van családja, gyereke… persze az egyetem alatt kicsit rázós lett volna a sulival, a sporttal meg a gyerekkel is foglalkozni, de én biztos vagyok benne, hogy Jackson meg tudta volna oldani, ha az övé.
- Jó.
Veszek mély levegőt.
- Rád én sem, csak Mayára.
Fordultam én is sarkon, és indultam el az ellentétes irányba, a leparkolt bérautóig. A riasztó és a central zár egyetlen kattintásra feloldott, én pedig behuppantam a vezetőülésbe. A táskám az anyósülésen landolt, majd gázfröccsöt adva húztam be a kocsit az útra. A fényszóróknál megpillantottam Mimike alakját, majd mutatóujjammal rányomtam az ablak elektronikájára és félig leengedtem. Kicsit visszavettem a sebességből, aztán ahogy Mimike mellé értem, kidugtam a kezemet az ablakrésen, és felmutattam a középső ujjamat.

***

Azóta az este óta nem jártam a gyógyszertárban, és nem is kerestem Naomit, most azonban megint itt vagyok. Converse tornacipőben, gyárilag tépett farmerban és pufi fehér dzsekiben tipródok a kijárat mellett a falnál. Láttam, hogy odabent van, amikor felhúzott csuklyával elsétáltam a gyógyszertár előtt, de most nem akartam bemenni. Inkább megvárom idekint.
Amikor meghallom az ajtó nyitódását, és a zárnál való motoszkálást, ellépek az épület falának árnyékából, majd lehúzom a fejemről a csuklyámat. Vastagon bealapozóztam az arcomat, és szemcseppel tüntettem el szemeim árulkodó vörösségét, bár még így is meg voltak dagadva… de ezt akár valamilyen allergiára is rá lehetne fogni, nem feltétlenül egyértelmű, hogy szétbőgtem a fejem.
Nem biztos, hogy jó ötlet volt idejönnöm, hiszen elég sok indulat marcangol belülről, de most kivételesen vele akartam előbb beszélni, mint Jackie-vel.
- Beszélnünk kell. Itt a kocsim… üljünk be, mert már lefagytak a lábaim.
Bökök magam mögé, a fehér bérelt Rover irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 29
◯ HSZ : 1197
◯ IC REAG : 1119
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: Gyógyszertár // Szer. Okt. 07, 2015 2:41 pm

- Azt gondolsz, amit akarsz, Erin.
Feleltem végül halkan, mert nem fogok szélmalomharcot vívni vele, egész egyszerűen fáraszt. Pocsék érzés belegondolni, hogy egykor jóban is lehettünk volna, igazán. Csak amíg Jacksonnal voltam, nem sok minden más számított, azután meg értelemszerűen már ellenségeskedés alakult ki közöttünk, ami töretlen a mai napig.
- Akkor ezt megbeszéltük. Csőőőő!    
Integettem, ahogy sarkon fordulva ott hagytam. Ha lehet, soha többé nem akarok vele beszélni, bár tudom, mindez leginkább hiú ábránd, ettől még, reménykedni szabad, és meg is teszem. Amikor meglátom az ablakon mutogatni, csak megcsóválom a fejem. Hülye picsa. Te jó ég, komolyan, hogy süllyedhet le erre a szintre, csak mert utál valakit? Jackson rohadtul nem lenne rá most büszke.

***

Kicsit fáradt vagyok, még sok tennivaló van a házzal is, hogy minden rendben legyen, meg hát, mi tagadás, nem sikerült még igazán megszoknom a helyzetet. Annak nagyon örülök, hogy Maya velem van, de Jackson az más tészta. Túlságosan fáj minden este látnom, még úgyis, hogy meglengettük a fehér zászlót, és most elméletileg fegyverszünet van. Most elméletileg ő megy Mayáért a suliba, én meg hívom mindjárt a nagyit, hogy adjon valami életmentő gyors vacsitippet, amire én is képes vagyok. Nem sok ilyen van, de Maya kedvéért megerőltetem magam, rendelni mégsem lehet mindennap, még úgy sem, hogy ezt szoktam meg, valamint azt, hogy volt szobalányunk, aki remekül ellátta ezeket a feladatokat.
Épp zárom az ajtót, majd fordulnék meg, amikor hirtelen előttem terem valaki, én meg ugrok egyet ijedtemben, és nekivágódom az ajtónak. Aztán esik le, hogy Erin az, bár a legutóbbi találkozásunk óta kötve hiszem, hogy tőle bármi jóra számíthatnék. még egy pofán verésre is előbb gondolnék, mint az egész kulturált hangnemben érkező kérés-parancsra, mert hát, a kérlek szó nem hagyja el a száját. Megvakarom a tarkóm, és megadón felsóhajtok, azt már eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó bunkó mód viselkedni vele, hiába viszketett legutóbb annyira a tenyerem. Ha Jacksont egyszer sem képeltem fel, a húgát sem fogom, mert akár hiszik, akár nem, megértem a nézőpontjukat, és az ellenérzéseiket irányomba.
- Jó, de utána rakj ki egy közért előtt, ha lehet.  
Beülök, mert őszintén, akkor legalább hamarabb túl leszek rajta, bármit is akarjon tőlem. Látom a bedagadt szemeit, és mivel én én vagyok, előbb tippelek bőgésre, mint allergiára, mivel az én szemeim igencsak gyakran néznek ki így. Firtatni azonban nem fogom, lévén nem vagyok olyan viszonyban, hogy vevő legyek a problémáira.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Carter

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt

Re: Gyógyszertár // Szer. Okt. 07, 2015 3:31 pm

- Csak a Bentley Mall-t ismerem. Az jó?
Indultam meg a kocsim felé, feloldva közben a central zárt. Nem ismerek más közérteket, mint azt a bevásárló központot, szóval ha az nem felel meg neki, akkor kénytelen lesz navigálni.
Ujjaim az LRX kilincsére fonódnak, majd fellépve a küszöbre huppanok be a kényelmes vezetőülésbe. Megvárom, amíg beül mellém, aztán a kulcsot elfordítom a zárban és benyomom a fűtést. Nincs itt annyira hideg, mert idefele jövet is fűtöttem már, viszont állásában a kocsi könnyen és gyorsan ki tud hűlni.
A motor kellemesen dorombol, az ablak viszonylag hamar párásodni kezd. Felnyúlok a belső világítás kapcsolójához, és benyomom, mégse romantikázzunk itt a sötétbe.
- Tegnap este volt egy hosszú beszélgetésem az anyámmal.
Szólalok meg, miközben kicsit megoldom a kabátom cipzárját. Igazából helytállóbb lenne a veszekedés szót használni, de most maradjunk csak a beszélgetésnél.
Így most belegondolva azért tényleg volt alapja a középsulis Ms. Columbo gúnynevemnek, amiről szerintem a legtöbben nem sejtették, hogy tudom, hogy engem takar, de tisztában voltam vele, csak nem vettem róla tudomást.
Anyával rengeteg időt töltöttem együtt, sokkal többet, mint Jackie… hiszen ő edzett, ő készített fel minden versenyemre. Ráadásul nőként sokkal gyorsabban feltűnik, ha valaki ferdíteni próbál, vagy elhallgat valamit beszélgetés közben. Rendesen megdolgoztam tegnap este az anyámat, és végül sikerült belőle kihúznom mindent.
- Nem azt kaptam, amit vártam. Utálom ezt mondani, de neked volt igazad.
Nehezen nyögtem ki a majd egy percig tartó hallgatás után. Nem azért érzem kínosnak a dolgot, mert elmondtam mindennek legutóbb, és anno a középsuliban is, hanem azért, mert csalódtam a szüleimben.
- Gusztustalan dolognak tartom, hogy pénzzel akarták megvásárolni a hallgatásod, és hogy így intézték a dolgokat. Nem dönthettek volna Jackie helyett.
Néztem komolyan Naomi-ra, ám mielőtt attól tartana, hogy a nyakába borulok, és a bocsánatáért esedezek „legyünk mostantól öribarik” címszó alatt, folytatom:
- Ezt soha nem fogom nekik megbocsájtani, ahogy érzésem szerint a bátyám sem. Viszont. Nem tudlak nem elítélni azért, hogy Jackie szemébe hazudtad annak idején, hogy mástól van a kicsi. Ő a bátyám, és nem tudom… nem fogom tudni soha szó nélkül eltűrni, ha bántják.
Soha nem leszünk barátok, ebben biztos vagyok… de amit előzőleg mondtam, azt komolyan gondoltam. Szeretném megismerni Mayát, és nem akarom, hogy a gyerek igya meg a levét az érezhető feszültségnek. Ássuk el a csatabárdot, próbáljunk meg fenntartani egy erős semleges viszonyt.

Szörnyű tudok lenni, én is tisztában vagyok vele… pláne, ha Jackie-ről van szó, akkor vagyok képes fúriává avanzsálni, viszont Maya érdekében hajlandó vagyok kompromisszumot kötni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 29
◯ HSZ : 1197
◯ IC REAG : 1119
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: Gyógyszertár // Szer. Okt. 07, 2015 10:19 pm

- Az kicsit kiesik, de mondom merre.
Nincs kedvem utána a fél várost keresztülszelni, autóval pedig neki könnyebb lesz visszakeverednie. Szóval nyugodtan ülök egészen addig a pillanatig, ameddig el nem kezd beszélni. Ideges éppen utólag sem leszek, csak elhúzom a számat. Kíváncsi leszek, hogy vajon maradtam a sátán, vagy az anyukájuk őszinte volt. Kellemetlen lenne, ha elő kellene állnom a bizonyítékommal.
Csak bólintok, felkapcsolta a lámpát, úgyhogy láthatja, de az utcai lámpák miatt egyébként is maximum félhomályban csücsülnénk. Mivel még nem esett nekem, sanszos, hogy az igazságot kapta. Ez indokolná is a megduzzadt szemeket. Én pocsék anya mellett nőttem fel, fogalmam sincs, milyen csalódni egy tökéletesben.
- Nagyon sajnálom.
Már nem azt, hogy igazam volt, de azt annál inkább, hogy ez tönkretette a kapcsolatukat, de meguntam, hogy én legyek a rossz ember, míg mások miatt meg tartom a hátam. Ha nem jöttek volna ide, ez talán ki sem derült volna. Bár, Mayáról mindenképpen beszélni akartam Jacksonnak, miután visszakaptam. Valószínűleg mindenképpen eljutottunk volna erre a pontra előbb-utóbb.
- Sem helyette, sem pedig helyettem nem dönthettek volna.
Bólintok rá, mert nem tud mindent sajnos, és nem csak ez állt annak útjában, hogy Jackson nem tudhatott róla, a másik ok sokkal súlyosabb. Ha csak Jackson karrierjéről lett volna szó, isten lássa lelkem, elmondom neki.
- Először is, az utolsók között vagyok, akik valaha bántani akarták Jacksont. A rajongásig szerettem, ő volt az életem értelme. Ha csak rajtam múlt volna, soha nem bántom meg. Tudom, hogy valószínűleg semmit sem enyhít a helyzeted az igazság, de akkor már lásd a teljes képet. Nem csak a te szüleid munkálkodtak a háttérben. Az én anyám egészen konkrétan közölte, hogy nem tarthatom meg, és ha nem adom örökbe, akkor lelök a lépcsőn, vagy bármit, de gondoskodni fog arról, hogy elvetéljek. Akkor és ott a születendő gyermekem és Jackson között kellett választanom. Egyébként meg, tizennégy éves voltam, és iszonyatosan féltem.
Mondhatnánk, hogy meg tudott volna védeni, talán így is van, de mindenből kitagadva, ketten a világ ellen, ő terhesen, ő egyetemből kiszakadva, szar munkákból élve... Mégis mi lett volna belőle? Így sem volt jó, aláírom, de visszamenni már sajnos nem tudok, hogy bármin is változtassak.
- Én is komolyan mondtam, hogy ennek nem fogok útjába állni. Eljöhetsz hozzánk, amikor otthon van valamelyikünk, a többi miatt pedig ne aggódj. Menni fog a semleges viszony fenntartása.
Így azért sokkal egyszerűbb beszélni vele, bár tényleg nagyon sajnálom, hogy ehhez tönkre kellett tennem a szüleibe vetett hitét. Igazság szerint, fogalmam sincs, milyenek a szerető szülők, de legalább nagyszülőkből csodálatosak jutottak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Carter

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt

Re: Gyógyszertár // Vas. Okt. 11, 2015 10:54 am

Belém folytja a szót az, amit mond. Nem tudom, hogy erre vannak-e egyáltalán vállalható szavak… az agyvizem viszont elég hamar felmegy, ha arra gondolok, hogy az a vén boszorkány egy Carter megölésével fenyegetőzött.
Ujjaimmal idegesen dobolni kezdek a kormánykeréken, majd megrázom a fejem.
- Ezt tudták a szüleim?
Mert ha tudtak róla, és ennek ellenére is rácsapták Mimikére az ajtót cserben hagyva ezzel nem csak őt, de veszélynek kitéve az unokájukat is, akkor soha a büdös életben nem fogok velük többet szóba állni, bármennyit is köszönhetek nekik, bármennyit is tettek értem a múltban, bármennyire is szeretem őket.
Sokkoló, hogy huszonöt éven át abban a tudatban éltem, hogy a mi családi összetartásunk olyan erős, hogy még egy futótűz se lenne képes elpusztítani. Én tényleg mindig kiálltam mellettük, akármi szarság is volt, a pártjukat fogtam… gondolkodás nélkül mentem volna értük tűzbe, mert hittem abban, hogy ők jó emberek.
Bele se merek gondolni, hogy ha a Sergei-el való viszonyom napvilágot lát, ezek tudatában hogy reagálták volna le a dolgot? Ha Jackie életébe ilyen mélyen belenyúltak, akkor az enyémmel is megtették volna.
Most már tényleg úgy érzem, hogy rajta kívül nincs senkim, akire számíthatok.
- Tudom, hogy nem volt rózsás a viszonyunk, de ha szóltál volna…
Nem fejezem be a mondatot. Most már teljesen mindegy. Tíz év eltelt hazugságban. Gyerek voltam még én is akkor, de ha mindezt tudtam volna, biztosan nem hagyom, hogy a szüleim csak így „eltusolják”. Nehéz lett volna mindenkinek, de nem szabadott volna így cserben hagyni azt a kislányt, aki az égvilágon semmit nem tehetett a nagyszülei lelki nyomoráról.
Mély levegőt veszek, majd sebességbe teszem a kocsit, és hátra pillantva meggyőződök róla, hogy nem jön semmi, miközben kihajtok a járda menti parkolóból.
- Szóljatok, hogy ha már alkalmas lesz. Gondolom most elég sok a változás körülötte, egyelőre nem hiányzik neki egy kattant nagynéni is a nyakába.
Mondd, merre menjek…

Pillantottam rá, aztán újra az utat figyeltem, és elvittem oda, ahova kérte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 29
◯ HSZ : 1197
◯ IC REAG : 1119
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: Gyógyszertár // Szomb. Okt. 17, 2015 1:17 am

Ami azt illeti, most tökéletesen átérzem a dühét, sosem voltunk öribarik anyámmal, de azóta mélységesen gyűlöltem, sosem tudtam megbocsájtani neki. A végső pofon az volt, hogy volt képe teherbe esni, nem mondom, hogy megérdemelte a halált, mert ilyet nem illik, de a világ kétségkívül jobb hely nélküle.
- Erről fogalmam sincs sajnos.
Nem bocsátkozom találgatásokba, de kötve hiszem, hogy anyám felvállalta volna ezt a szörnyűséget.
- Őt ismerve simán előfordulhat, hogy nekik azt mondta, önként és dalolva belementem. Szóval inkább hajlok arra, hogy nem tudták.
S nyilván mindenki hitt neki, mert ő volt a nagy, okos felnőtt, akit sajnálni kell, mert olyan szerencsétlen a lánya, hogy még védekezni sem képes. A Carter szülőket mindig piedesztálra emeltem magam is, főleg az anyukájukat, és még mindig hiszem, hogyha erről tudnak, azt már nem hagyták volna szó nélkül.
- Ha valakinek szólok, az Jackson lett volna, más mentségem nincs, csak az, hogy hagytam magam megfélemlíteni. Utólag sajnos már hiába vagyok okos.
Nem mondom, hogy most úgy érzem, minden rendben, de biztos, hogy nagy könnyebbség lestz, hogy nem kell váratlan szemkikaparásról tartanom. Sokkal jobban szívlelem ezt az érettebb gondolkodású Erint, aki képes beismerni, ha tévedett. Az viszont tény, hogy a testvére szívét összetörtem, csak sajnos azt felejti el mindenki, hogy egyúttal megtettem a sajátommal is.
- Persze, mindenképpen szólunk majd. Egyelőre szokja meg az új helyet, az iskolát, minket kicsit, aztán jöhet a többi rokon. Illetve, lesz majd olykor családi vacsora a nagyszüleimnél is, szívesen látnánk ott is.
Úgy gondolom, ennyit simán megtehetek, hogyha ő is képes volt enyhülni, semmi okom hátat fordítani neki, és tovább kitartani az ellenérzéseim mellett. Ahogy mondta, barátok nem leszünk, de a semleges viszonyt működőképesnek érzem.
- A kereszteződésnél jobbra.
Közben folyamatosan magyaráztam, merre van az arra, mert nem szerettem volna több kört futni, még előttem volt egy vacsora elkészítésével járó küzdelem, és persze a bevásárlás hozzá. Csak akkor szólaltam meg ismét az útmutatáson túl, amikor megérkeztünk a közért elé, és már nyitottam is az ajtót.
- Köszönöm szépen, hogy elhoztál, és azt is, hogy eljöttél ma hozzám.
Egy mosolyt azért megengedek magamnak, mikor kiszállok.
- Akkor majd hívunk! Szia!
Ezzel kapcsolatban működött a többes szám, hisz ha más viszonylatban nem is, de Maya szüleiként ketten voltunk. Aztán már siettem is be a boltba, gyorsan felhívva a Nagyit közben valami életmentő receptért.

//Hacsak nincs még valami, köszönöm szépen a játékot! ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Erin Carter

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt

Re: Gyógyszertár // Pént. Okt. 23, 2015 12:54 pm

- Én is remélem.
Feleltem kurtán, s belül majd szétvetett az ideg. Nem tervezem még az anyaságot, ha akarnám se lehetne most két évig a műtétem miatt. Túl nagy lenne a kockázata egy terhességnek, meg aztán nem is lenne olyan most az életemben, akit stabil pontnak mondhatnék. Sergei igazából soha nem is volt stabil pont, csak én ringattam magam abba a hitbe, hogy egyszer majd normális pár is lehet belőlünk. Azt viszont tudom, hogy a saját két kezemmel szorítanám ki a lelket abból, aki a gyerekemnek ártani akarna, vagy elvenni tőlem. Nőként az alapvető védelmező ösztön működik bennem függetlenül attól, hogy még nem vagyok anya. Ezért is döbbenetes számomra az, amit a saját szüleim tettek… az pedig egyenesen felfoghatatlan, hogy Naomi anyja mivel fenyegetőzött. Egy nő, aki saját maga is anya, hogy tehet ilyet a saját gyerekével? Még ha nem is tette volna meg végül, pusztán a fenyegetőzés ténye is méltatlan egy anyához.
A nagyszülős családi vacsorás invitálásra egy kicsit meglepődök, de jól esik, hogy láthatóan tényleg nem zárkózik el a minimális kapcsolat és kommunikáció elől.
- Rendben, köszönöm. El fogok menni mindenképpen!
Remélem sikerül megszoknia itt. Nem olyan rémesen unalmas ez a város, csak kicsi a boltok választéka. De erre jó az e-bay.

Szól ki belőlem egy pillanatra a nagyvárosi élethez szokott nő.
Az instrukciókat követve kanyargok a városon belül a kocsival, aztán a közérthez érve leparkolok, de a motort nem állítom le, hiszen én menni fogok tovább.
Naomi felé fordulok, miközben rákönyökölök az ablak peremére.
- Nincs mit. Szia!
Eresztek meg én is egy amolyan halovány mosolyféleséget. Nem teszem hozzá, hogy nem volt könnyű, szerintem anélkül is sejti, hogy komolyan meg kellett dolgoznom a büszkeségemet ahhoz, hogy felkeressem.
Megvárom míg megkerüli a kocsit, és belép a boltba, csak aztán adok gázt, és a sarkon megállva lehúzódok ismét. A szélvédőn kipillantva nézem meg az útjelzéseket, aztán beütöm a GPS-be a Holiday Inn címét, és a navigációs rendszer segítségével folytatom tovább az utamat vissza a hotelbe.// Én is köszi! ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Gyógyszertár // Pént. Okt. 23, 2015 5:44 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Maya Carter-Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 12
◯ HSZ : 100
◯ IC REAG : 70

Re: Gyógyszertár // Vas. Nov. 01, 2015 1:02 am


To Benbácsi
Halálosan menő dolog, hogyha valaki feszt a szülei munkahelyén lebzselhet. Bár van azért benne néha egy kis szájhúzogatás, de inkább ez, mint a napközi, egyedül lenni meg nem kedvelek, szóval kérem szépen én remekül megvagyok azzal, hogy hol a pályán írom a házimat, hol pedig a gyógyszertár egyik vevőtérbeli, kerek asztalán. Szép lassan kezdem megismerni a törzsközönséget, van egy néni például, aki minden egyes nap bejön és sose vesz semmit, de mindig kérdezgeti anyut, hogy mire milyen vitamint kell szednie. szerintem idegesítő, de nem mondok ilyet hangosan azóta, hogy mutogattam a Home Depotban és anya felhívta arra a figyelmemet, hogy mindez mennyire nem illendő. Marad az, hogy mikor most megjelenik, inkább a matekba temetkezem és próbálok kiszámolni valamit, ami eltereli a figyelmemet a nevetéstől. Mert nagyon vicces szó az, hogy csúz, és a néni szerint állítólag az van neki.
Beszippantom ajkaimat, szám elé tapasztom a kezemet és igyekszem nem felvinnyogni. Nem is lenne ez annyira vicces, ha nem lenne ennyire tilos nevetnem, de így meg aztán pláne sokkal megemelkedik a humorfaktor. Az ment meg, hogy leverem a tolltartómat, amiből szétgurulnak a ceruzák, mert megint nem tettem be szépen őket a szabvány, gumírozott helyre, szóval alábukhatok az asztalnak és nekiláthatok szedegetni saját romjaim. Fel se tűnik, hogy valakinek a cipőfűzőjét is sikerül a ceruzák után kapirgálva kioldanom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ben D. Lavant
Őrző Gyógyító
Ben D. Lavant

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 31
◯ HSZ : 161
◯ IC REAG : 146
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyógyszertár // Vas. Nov. 01, 2015 1:43 pm

Kicsit már elkezdett javulni a helyzet otthon is. Végre. Úgy tűnik, egy aranyos kiskutya nagy hatással tud lenni még mindig Calira. Én azt mondom, hogy a belefeccölt pénztől, időtől, energiától eltekintve teljesen megérte. Kezd kicsit visszatérni a régi énje. De a lényeg, hogy legalább végre beszél hozzám, és nem zárkózik el teljesen előlem. Ezt akárhogyan is nézem, már siker. Tekintve azt, mi történt, igazából nem hittem volna, hogy ennyire fog rá hatni ez a kis meglepetésem. Bár lehet az eltelt idő miatt már bele is nyugodott a dologba, ez pedig már csak a regenerációjának elősegítése volt. Egy löket, ha jobban tetszik.
Ettől függetlenül szeretek elővigyázatos maradni, és váltok ki fájdalomcsillapítókat. Ki tudja, mi történhet. Na meg amúgy is kiderült, hogy a gyógyszertár, ahova járok, épp Naomi munkahelye. Bár elég gyakorta elkerültem őt, sőt, csak a harmadik-negyedik idejövetelemkor találkoztam vele is. Az nemrég volt mondjuk. Azt a versenyt viszont még mindig nem beszéltük le. Bár rá is kellene gyúrnom rendesen, hogy le tudjam futni. Legalábbis gondolom. Viszont azt nem szeretem, mikor ennyien vannak. Én meg ha már elmásztam ide, nem fogok most hazamenni, majd később visszajönni. Így beállok az egyik sorba, aztán várok. Fülemben fülhallgató, a zene noha nem ordít, de ezt az egész csendes helyiségben, ha bárki beszél, nem hallom meg valószínűleg. Sőt, biztosan. Azt viszont észreveszem, hogy valaki kioldja a cipőfűzőmet valamilyen módon, valamiért. Lepillantok és akkor látok meg egy fiatal leányzót. Kiszedem a fülest, aztán hagyom, hadd lógjanak a nyakamban. Leguggolok hozzá. - Segíthetek? - Hangom kedvesen szól, eszem ágában sincs ráijeszteni a kislányra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Carter-Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 12
◯ HSZ : 100
◯ IC REAG : 70

Re: Gyógyszertár // Vas. Nov. 01, 2015 5:01 pmSzedegetem a ceruzákat, de az egyik mintha beakadt volna valamibe. Hát meghúzom én ezen ne múljék, de közben a másik kezemmel egyszerre akarok felvenni egy teljesen másfelé gurultat, így tényleg nem veszem észre, hogy cipőfűzőt bontogatok. Csak akkor eszmélek, amikor valaki hozzám szól. Első dolgom, hogy felsikítsak ijedtemben, s fel akarjak ugrani, de mivel az asztal alatt vagyok félig, így ez borít körülbelül mindent, ki a gyógyszertár közepére. Nem is én lennék, ez biztos!
Szégyenlősen húzom be a nyakamat, még a füleimet is bedugnám, ha nem lennének éppen teli ceruzákkal a kezeim. Hiszen amit nem hallok, az nincs is.. ugye?
- Vissza tudja szívni a bácsi hangokat?
Kérdezem suttogva a bácsitól, mert bár azért azt én is tudom, hogy senkinek nincs ilyen képessége, próbálkozni szabad.
- Bocsi, anya! Mindjárt összeszedem!
Kúszok ki ha nem is a küszöb, de az asztal alól, s elkurjantom magam, ezzel egyértelművé téve - ha a vörös hajam nem lett volna rá elég bizonyíték - hogy az itt dolgozó, Naomi Sharp lánya vagyok. Ugyanis más nincs a gyógyszerek között műszakban ma, aki nő lenne, és aligha hiszem, hogy bármelyik vásárló anyuka engedné, hogy a lánya itt írja a háziját.
- Fel tetszik nekem venni azt?
Mutatok az egyik ceruzámra, ami begurult a pult alá. Én jobb lenne, ha nem matatnék olyan mélyen, a végén még a pultot is magamra borogatom. Inkább megpróbálom felállítani az asztalt, amit fellöktem. Csak kétszer ejtem vissza, mielőtt sikerül. Ez egészen jó arány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ben D. Lavant
Őrző Gyógyító
Ben D. Lavant

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 31
◯ HSZ : 161
◯ IC REAG : 146
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyógyszertár // Kedd Nov. 03, 2015 5:08 pm

Bár nem hiszem, hogy túlzottan ijesztő lennék, a hangom sem szólhatott úgy, de a meglepetés erejével láthatólag nagyon is éltem. Őszintén még én is megijedek egy kicsit, mikor a lány felsikkant, majd borítja az asztalt, úgy, ahogy van. Aztán pedig kisebb kacagást hallatok, a kis manőverre.
- Nehogy azt mondd, hogy ennyire félelmetes vagyok! - Mosolygok a lányra, aztán meghallom a kérdését. Már most sikerül leszűrnöm, hogy haláli egy kiscsaj ez, akivel összehozott a szerencse most. Megrázom a fejemet. - Sajnos ilyenre még nem vagyok képes. - Sóhajtok egyet tettetett bosszúskodással. Nem igazán gondoltam ilyesféle tehetségre, de egyszer majd beíratom magam egy ilyen kurzusra…
Egyik szemöldököm feljebb szalad az „anya” szó hallatán. Nem kell sokat találgatnom, így hamar összerakom a képet. Legalábbis amennyire tisztában vagyok a dolgokkal. Vörös haj, na meg legutóbb, mikor Naomival találkoztam, épp azt mondta, hogy a gyermekéért ment el. Vagy valami hasonlót. Naomi itt dolgozik, a lánya meg… fogalmam sincs, mit csinál itt. Igazából észre sem vettem egészen két perccel korábbig.
Bólintok csak a kérésére, meg is teszem, amire kér. Nem fordítottam túl sok figyelmet arra, hogy bekössem a cipőmet, mert annyira nem vagyok én béna, hogy orra bukjak magamban. Vagyis de, az vagyok, de általában csak otthon, vagy sok ismerős között vagyok ilyenekre képes. Főként. Az említett tárggyal megyek vissza a kiscsajhoz, aztán végül besegítek neki az asztal felállításában.
- Tessék. - Adom neki a cerkát oda. - Kitaláltam, hogy Naomi lánya vagy, esetleg rossz az ítélőképességem? - Kérdezem tőle, majd pedig a dolgok összeszedésében is besegédkezek. Végül a cipőmet kötöm meg. - No, és mi jót csináltál, mielőtt ily’ galád módon ijesztettem rád? - Arcomon még mindig mosoly csücsül, habár nem az a mániákus. Inkább a hozzám hű kedveskés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Carter-Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 12
◯ HSZ : 100
◯ IC REAG : 70

Re: Gyógyszertár // Hétf. Nov. 09, 2015 12:03 am

Nos, baj lehet a szememmel. Anyának nincs is férfi munkatársa, szóval azt hiszem eléggé megsértődnének egyesek, hogyha elárulnám, hogy módszeresen fiúnak néztem az egyik rövid hajú kollegináját Naominak. Nem ez lesz, amit direkt elemzek majd, bár tény, hogy én gyakran beszélek olyat, amiről előtte biztos voltam benne, hogy nem akarom kimondani, így igazából nálam tényleg sose lehet tudni. A lényeg, hogy most a bácsin a sor – tényleg bácsi, olyan a feje meg a hangja is – hogy kommunikáljon velem, s megnevettessen.
- Nem, annyira nem tetszik annak lenni, csak én gyakran vagyok ijedős. Meg ügyetlen. Épp olyan vagyok, mint az anyukám.
Csinálok ezzel nem éppen pozitív – bár szerintem az, főképp, mert szeretetből jön – reklámot anyának, akiről egyelőre nem tudom, hogy ismeri a bácsit. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tudom: a bácsi ismeri-e őt. Úgy rendesen, s nem csak gyógyszertári-látásból.
- Még? Hát akkor mire tetszik képesnek lenni?
Kérdezem teljes fellelkesülésemben, epekedve valami izgalmas, varázsos, mesebeli történet után. Hiszen a megfogalmazása számomra azt jelenti, hogy igazán képes csodás dolgokra, épp csak a hangok trükkössége fog ki rajta, ami azért annyira nem baj, hiszen nem egy nagyon izgalmas történet hangokat visszaszívni. Ha viszont mondjuk tud repülni, mint a tündérek, na az már igazán döfi és pöpec lenne. Remélem, hogy valami ilyesmit fog majd mondani.
Átveszem a ceruzát és bedugom a tolltartómba, amit szétterítettem a földön, biztos, ami biztos alapon, hiszen innen már nem fog lejjebb esni.
- Köszönöm!
A kérdésre, mely olyan szép hosszú szóval fejeződik be, első nem a válaszom, hanem a papagáj-effektus előcsalása.
- Ítélőképességem. Ítélőképességed. Ítélőképessége.. de jó szó!
Lelkendezem büszkén, hogy ki tudtam mondani és egyszer se törött bele a nyelvem. Most pedig végre idejét érzem annak, hogy válaszoljak is.
- Igen, Naomi az anyukám. Azt is tudja, hogy ki az apukám?
Kérdezem minden gyanakvás nélkül. Ebben a városban úgy tűnik sokan ismerik a szüleimet és én eztg nagyon élvezem.
- Maya a nevem, bár gondolom ha ismerni tetszik anyát, akkor ez nem új.
Engedem meg magamnak a feltételezést, de azért megmondom a nevemet, ne legyek udvariatlan. És remélem, hogy a bácsi is elárulja az övét, bár őszintén, el is felejtem megkérdezni.
- Matekházit. Törtek. Tökre könnyű, csak sok vele a színezés. Tetszik szeretni a matekot?
Halmozom fel a holmimat az asztalra, szigorúan annak a közepére, onnan csak nem esik le. Bár, ahogy magamat ismerem, erre nem vennék mérget igazából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ben D. Lavant
Őrző Gyógyító
Ben D. Lavant

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 31
◯ HSZ : 161
◯ IC REAG : 146
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyógyszertár // Vas. Nov. 15, 2015 7:12 pm

- Ó, hát azzal nincs gond. Egy az, az ilyenből bőven ki lehet nőni, másrészt még én is néha meg tudok ijedni, ha jól csinálja az illető. - Nem tudom pontosan belőni, hogy hány éves lehet a kislány, de egy olyan tízet megtippelek. Ennyi idősen nem hiszem, hogy én sokkal másabb lettem volna, mint ő. Na meg igazán csak a jellemem a tinédzser éveim közepe-vége felé alakultak ki. Az talán igazabb, hogy miután elhívtak Őrzőnek. Legalábbis akkor elkezdtem egy kicsit komolyodni. De azért túlzásba ne essük, még tizenegy év után is gyerekcipőben járok ilyen szinten.
- Hm… Jó kérdés… Tudok varázsolni. - Ez igaz is, hisz silány egy Őrző lennék, ha nem tudnék effélét csinálni. De most nem erre gondoltam. - Akarod látni? - Kérdezem tőle kedvesen. Tudok néhány bűvész trükköt, bár most csak néhány jut eszembe hirtelen, azok is főként érmével. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy ő ezt is élvezné.
Csak bólintok a köszönetnyilvánításra, majd pedig elmosolyodok, mikor a szóval kezd el játszadozni. Áh, olyan aranyos ez a kiscsaj. Nem hinném, hogy csak én gondolom így. Szerettem mindig a gyerekeket, sosem állt távol tőlem az, hogy elbeszélgessek velük akármin. Talán még jobban is megy, mint a felnőttekkel.
- Nem, sajnos azt nem tudom. - Rázom meg a fejemet a kérdését hallva. Erről tényleg nincs fogalmam. - Miért, ki az apukád? - Kérdezem kedvesen, de belül kicsit meg is esz a kíváncsiság. Ha Naomi a tyúkanyó, ki lehet a tyúkapó? A kiscsaj beszédéből az jön le, hogy ő is a városban tartózkodik. Hátha ismerem.
- Szép neved van. Örvendek, Maya! Én Ben vagyok. – Arcomon még mindig mosoly van. Ez van, néha olyan vigyori tudok lenni, hogy hihetetlen. Sóhajtok egyet a kérdésére. - Nos, nem volt a kedvencem sosem, ettől függetlenül jó voltam benne. Esetleg kell segítség? - Hajjaj, főként az ilyen anyagokkal nem volt túl sok gondom. Majd a kiscsaj is megtudja, hogy csak egy ideig lesz könnyű a matek. - Szerintem üljünk le. - Ajánlom fel a lehetőséget, aztán ha belemegy, akkor helyet foglalok az asztalnál. - Na és, mi a kedvenc tantárgyad? Hozzám a tesi órák álltak legközelebb. - Na jó, szerettem én más tantárgyakat is, de azért ez volt az, amiből igazán kimagaslóan tudtam teljesíteni. Hülyén is festene, ha buktam volna belőle, most pedig extrém sportoló vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Gyógyszertár // Kedd Jan. 19, 2016 9:33 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Gyógyszertár //

Vissza az elejére Go down
 

Gyógyszertár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: 2nd Avenue-