HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Hans Elfman Today at 1:31 pm
írta  Hans Elfman Today at 12:36 pm
írta  Fester Rothstein Csüt. Ápr. 27, 2017 10:00 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 6:31 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Csüt. Ápr. 27, 2017 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Amanda háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Amanda háza // Pént. Aug. 02, 2013 11:57 am

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 719
◯ IC REAG : 670
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Amanda háza // Hétf. Jún. 27, 2016 7:15 am

Amanda & Becca*Tudom mi mennyire fontos az őrzőknél, nem is akartam soha semmit sem kihagyni, de van egy olyan mondás, miszerint ami nem megy azt ne erőltessük. A közelharccal is így voltam, egyszerűen alkalmatlan voltam rá bizonyos határokon túl. Persze mindenképpen szerettem volna megtanulni hogyan védjem meg magam, emlékeztem még arra az esetre New Yorkban amikor egy taxis mentett meg attól, hogy ellopják a tárcámat és nyomot hagyjanak az arcomon, soha többé nem akartam ilyesmit még egyszer átélni. Ám igenis mindenkinek vannak korlátai és jó ha azokat szemmel tartja és tisztában van velük. Mondhatni ezen a téren speciális eset voltam. Ahogy én különböztem másoktól, úgy Adam is Amandától, soha nem vitattam Adam alkalmasságát, és ma sem teszem. Amit nekem meg lehetett tanítani azt megtanította. Tény és való azonban, hogy két nő mindig is jobban megérti egymást és ezen nem lehet változtatni, ismerjük egymás képességeit és korlátait, jobban együtt tudunk érezni a másikkal, ezért jobban is oda tudunk figyelni.
Egyébként is érdekelt a mágia, Keldron azonban még jobban felcsigázta az érdeklődésemet, annak ellenére, hogy a stílusa néha kibírhatatlan volt, egész jól csinálta amit csinált és nem csak a krónikák megőrzésére gondolok. Fenn tudta tartani a kíváncsiságot és a figyelmet az első pillanattól az utolsóig és ez nagy érdem, egy egyetemi előadáson minden bizonnyal imádnám a szövegét.*
–Értem. Viszonylag egyforma nagyságúak. Gondolom egy házhoz több esszencia kellene, hosszabb meditáció és teljes nyugalom. Talán Keldronnak sikerülne, persze ha megemlíteném neki minden bizonnyal úgy nézne rám mint egy idiótára. Érdekes fazon, de szórakoztató. Már ha éppen nem számon kér. *Az biztos, hogy mély benyomást tett rám, bár még mindig merengtem a személyiségén, de valószínűleg a sok eltöltött év és a rengeteg információ teszi. Kissé bogaras is azt hiszem. Izgultam amikor végre megpróbálhattam magam is előcsalogatni a bennem rejlő mágia morzsáit, ez olyasfajta izgatottság amit nem képes egyetlen mélyreható meditáció sem enyhíteni vagy elmosni, mondhatni lámpaláz és nekem egy színész se mondja, hogy ha kiáll a színpadra nem érez hasonlót, mert az hazudik. Ám míg náluk több esetben emeli a teljesítményt, nálam ez az löket csökkentette és ezért nem sikerülhetett a varázslat, Amanda hathatós megnyugtatása ellenére. Ám az is elég volt, hogy végre éreztem és tudtam hova nyúljak legközelebb. *-Nem a cél a fontos hanem az odavezető út. *Bár szerettem volna ha sikerül, ha megtudom hol hibáztam, ki tudom javítani, tehát tanulok belőle. Nem biztos, hogy jó lett volna ha elsőre sikerül, legyen bármilyen jó ember is valaki, könnyedén elveszhet az önteltség útvesztőjében és legközelebb hibázni fog. Természetesen a második alkalommal nagyobb volt a csalódásom, hiába tudtam m ár hova nyúljak, nem tudtam előrángatni azt amire szükségem volt. *-Nem olyan borzasztó érzés mint amilyennek látszik.*Amanda együtt érző és biztató mosolya arra engedett következtetni, hogy minden csalódásom és eziránt való érzelmem az arcomra ült, ám a lelkem mélyén tudtam, hogy nincs rá okom. Már megvan a lényeg, és valóban nem figyelhettem eléggé mert izgultam, az első alkalommal soha nem lehet kellőképpen lazítani. *-Köszönöm, aranyos vagy, hogy biztatsz. Talán túl sokat vártam magamtól és nem láttam a lényeget. Mindig is arra voltam kíváncsi, hogy hogyan működik, hogy lehet, hogy bennem van de még sem érzem. Hiába kérdeztem, nem kaptam rá választ, de most már tudom, hogy nem is lehet. Ezt nem lehet szavakkal leírni, ezt érezni kell és mindenki másképp érzi. Az első lépést már megtettem, tudom hol van, most az a fontos, hogy meg is értsem. *Megint előjött a lépcső elmélet. Többet akartam lépni, noha nem voltam tudatában és megbotlottam. -Köszönöm Amanda, az elmúlt percekben úgy érzem többet tanultam tőled vagy általad mint eddig összesen. *Nem az elméletre gondoltam, nem arra, hogy Adam vagy Keldron keveset nyújtott volna. Ez egészen más volt, de pont olyan mint a mágia, szavakkal nem lehet kifejezni. -Cserébe segítek takarítani, mosogatni, ha szeretnéd, cipőt is pucolok.*Már nevetve soroltam az általam kitalált „fizetséget” persze tudtam jól, hogy Amanda nem vár el tőlem semmit, de attól még komolyan gondoltam.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

◯ Kor : 68
◯ HSZ : 503
◯ IC REAG : 519
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Amanda háza // Hétf. Júl. 04, 2016 3:21 pm

- Igen, az biztos! – bólogattam, mert egy ház ezüsttel való bevonása egészen biztos, hogy teljesen lemerítené az őrző tartalékait. – Még sohasem próbáltam eddig, igazából eszembe sem jutott, hogy ekkora tárgyat vonjak be… - vallottam be, tehát annyira nem tudtam véleményt alkotni a témában. Ez már csak ilyen, én sem tudhatok mindent, nem tapasztalhattam meg mindenfélét, hiába vagyok viszonylag idős.
- Szerintem is jobban jársz, ha nem emlegeted neki! – mosolyodtam el halványan. Azok után, amiket mondott róla, nem valószínű, hogy a Krónikás értékelte volna az ötletet. Nem lehetett túl kellemes találkozója szegény lánynak vele. Engem ilyenek már nem zavartak, de engem nem is volt szükséges okítania, így biztosan velem másképp viselkedett. Az elmondottak alapján azonban mindenképpen az lesz a jobb, ha ez a kis ötlet kettőnk között marad. Nem akartam, hogy rossz benyomást tegyen akaratlanul is, mert megnehezítené talán a további haladását.
- Azért a cél sem egy utolsó szempont! – akárcsak ő, úgy én is szerettem volna, ha összejön neki a varázslat, de talán majd a következő alkalommal eredményesebben tudja teljesíteni a feladatot. Nem szabad erőltetni, amikor készen áll rá, akkor menni fog. Én így gondoltam. – Akkor örülök, mert nem szeretném, ha egyből elveszítenéd a lelkesedésedet. Legközelebb már biztosan sikerülni fog, és akkor nem lesz meg ennyire az újdonság varázsa, meg izgalma. Legalábbis szerintem van esély rá, hogy esetleg ezek miatt sem sikerült most. – vetettem fel a dolgot, de persze az is lehet, hogy tévedek. Én csupán tippelni tudtam.
- Igen, pontosan! Nagyon jól látod! A mágia elég nehezen megfogható dolog, megfogalmazni sem egyszerű. De amikor szükséged van rá és használni akarod, akkor megérzed, hogy hol van ott a mélyben. – mosolyodtam el ismét. – Így van! Szerintem legközelebb tényleg jól fog sikerülni, addig pedig ne ostorozd magad nagyon, rendben? – kérdeztem kicsit szigorúan, mert ha nagyon ráfeszül, akkor biztosan nem fog sikerülni következő alkalommal sem, és a végén teljesen feladja itt nekem. Ezt pedig nem hagyhattam semmilyen körülmények között sem.
- Nagyon örülök neki, hogy tudtam segíteni! Bármikor bátran fordulhatsz hozzám, és ha van időm, meg tudok, akkor szívesen segítek! – ígértem meg, előrevetítve egyúttal azt is, hogy máskor is nyugodtan jöhet. Persze voltak még informátorok, akikhez fordulhatott, meg mentorok is jócskán. Nem muszáj egy embertől tanulni, noha eleinte talán könnyebb csak ugyanahhoz eljárni, és tőle tanulni. Én így haladtam, szóval én ennek a híve vagyok, de én is foglalkoztam mentorként már több emberrel is, nem csak a saját Tanoncommal. Hiszen ez a feladatunk, igaz?
- Ó, ugyan! – legyintettem nevetve. – Már be tudom fejezni egyedül is, de nagyon kedves tőled, hogy felajánlottad. Hamarosan mennem kell dolgozni is, csak a délelőttöm volt ma szabad… - álltam fel a kanapéról. Nem akartam én kidobni, ha nagyon szeretne, akkor elfogadom a segítségét a tanításért cserébe, de nem akartam, hogy úgy érezze, muszáj valamit adnia érte. Nem ezért tettem, ezzel reméltem tisztában van ő is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 719
◯ IC REAG : 670
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Amanda háza // Kedd. Júl. 05, 2016 1:35 pm

Amanda & Becca-Felesleges is lenne, csak példának említettem meg, egy ezüstházzal nem lehet leteríteni egy farkast, legfeljebb ha rádobod mint Dorothy házát a szél a Keleti Boszorkányra. *Mosolyogva megvontam a vállam majd megráztam a fejem. Eszem ágában sem volt megemlíteni Keldronnak ezt az ötletemet ami végül is csak egy rossz példa volt, annak a fickónak semmi humora sincs, a szabályokért él amit meg is értek egy ponton, de vele nem lehet semmit sem elviccelni. Ennek ellenére még most is azt mondom, hogy remek tanár és remek krónikás, csak meg kell találni vele a közös hangot. Ő biztosan egészen másképp viselkedett volna velem szemben ha előtte vallok kudarcot és biztos vagyok abban is, hogy én is másképp viseltem volna. Egészséges önbizalmam van, most egy kicsivel többet raktam a serpenyőmbe, de szerencsére gyorsan túl tudom tenni magam rajta, komoly és fontos dolog mégis könnyedebben kell vennem, nem várhatom el magamtól, hogy minden egyből, tökéletesen sikerül. Az is lehet, hogy nem ez lesz az erősségem, hanem valami más, valami másban leszek jobb, ezt is figyelembe kell venni. *
-Talán igazad van Amanda, túl izgatott voltam. Olyan ez mint a lámpaláz. Legközelebb biztosan sikerül. *Nem voltam elkeseredve, bíztam abban amit Amanda mondott és bíztam magamban is. Elvégre nem az utcáról szedtek fel, a nagyim is őrző volt, és ha nem is a legjobb, azért az aktákat olvasva tudtam, hogy sok mindent letett az asztalra, valami csak ragadt rám is az ő génjeiből. Mindent egybevetve Amanda biztatása jól esett és jól is jött, most pont nem arra volt szükségem, hogy bénának érezzem magam, az sosem motivált.* -Köszönöm, hogy bízol bennem és a képességeimben. Ígérem nem fogom feladni, egyébként sem az a fajta vagyok.*Naná, hogy nem, ezt az érzést soha nem fogom elfelejteni, hihetetlen volt. Most már az is értettem, hogy miért nem mondott semmit Adam és magamban megkövettem őt, erről nem lehet beszélni, ezt át kell élni, természetesen ez csak akkor lehetséges, ha az aki próbálja, meg is találja magában. Nekem szerencsém volt, egyből megtaláltam még ha nem is sikerült azt a kiskanalat ezüsttel bevonnom, sokat értem el. Egy röpke pillanatra felidéztem magamban az érzést, azt a repdeső pillangósat, a bizsergést, mintha feltöltődtem volna elektromossággal, különös volt mint farkas közelében a csokoládé íze a számban. *-Hihetetlen érzés volt…..Köszönöm, bár szerintem elég könnyelmű ajánlat a részedről, lehet, hogy ezek után le sem tudsz majd magadról vakarni. *Nem gondoltam komolyan és ezt a nevetésemből ő is feltételezhette, persze a nyakára járok majd, de nem leszek az asztal lapjára ragasztott rágógumi, legfeljebb több sütit sütök a közeljövőben, bár nem hittem, hogy Amandához átjönni egy kis délutáni varázslásra, indok kell. Nem vicceltem amikor felajánlottam a segítségemet a takarításban, de mikor a munkáról beszélt másképp döntöttem. Félő ha maradok, akkor kicsúszunk az időből, ha két nő együtt takarít az nem lesz rövid és nem akartam feltartani. Elvégre ha indulnia kell bármikor abbahagyhatja a takarítást azzal, hogy majd máskor befejezi, és készülődhet. *-Ó! Ne haragudj ha feltartottalak, persze ha így lenne is azt mondanád, hogy nem voltam útban. Köszönöm, hogy szakítottál rám időt, legközelebb előre szólok és megbeszéljük, nem leszek váratlan vendég.*Én voltam az udvariatlan, persze mondhatta volna azt is, hogy most nem ér rá, és nem lett volna hazugság, ő mégis szakított rám időt. Felálltam én is és indulni készültem, de előtte még megöleltem. *-Azt hiszem jobb ha megyek, de az ajánlatom él, ha nem sietsz és takarítani vágysz, csak szólj nyugodtan és jövök. Mindent köszönök Amanda. *Elengedtem és a cipőmért indultam, elköszöntem tőle és pár perccel később már a saját szobámban voltam, fülig érő vigyorral álltam neki a fürdőszobának.*

//Nagyon jó játék volt, köszönöm neked!! Legközelebb sikerülni fog! Smile :raffaello: //Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

◯ Kor : 68
◯ HSZ : 503
◯ IC REAG : 519
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Amanda háza // Pént. Júl. 08, 2016 2:25 pm

- Így van! Ez a megfelelő hozzáállás, Becca! Csak mondogasd ugyanezt magadnak, ha elbizonytalanodsz, vagy elmegy tőle a kedved egy kicsit! – tanácsoltam mosolyogva, mert úgy gondoltam, hogy ez talán járható út. A lámpaláz legyőzésére nekem sem volt túl jó receptem, de ha nem fog izgulni, mert már nem akkora az újdonság varázsa, szerintem tényleg működnie kellene majd a dolognak. Maximum nem egyből, de másodjára akkor már talán eredményes lesz a próbálkozása.
- Tudom én, de gondoltam azért elmondom! Ilyenkor én is nyugodtabb vagyok, hogy úgy mondjam! – mosolyogtam rá, miután felvázoltam, hogy miért is traktáltam őt most ezzel. Észrevettem én már, hogy nem szokta feladni a dolgokat, és ez egy nagyon dicséretes emberi tulajdonság volt az én szememben. Örültem neki, hogy nem szegte kedvét a próbálkozás, mert hiába nem rajtam múlt, biztosan hibáztatnám magam érte a későbbiekben. Egyszerűen ilyen vagyok, nem tehetek róla. A szívemen viseltem a hozzám közel állók sorsát.
- Az a dolgom, hogy segítsek! – válaszoltam, de sejtettem én, hogy amúgy sem járna annyira a nyakamra. Más mentorok is voltak, ha meg szüksége lesz rám, akkor bátran felkereshet majd. Engem egyáltalán nem zavart volna, és amúgy is ez volt tényleg a feladatom, hogy egyengessem a tanoncaink útját, amennyire tudom. Oké, azért nem volt olyan kötelességszagú, mert Becca a szomszédom, és ha valami egyszerűbb dologról lenne szó, akkor is segítő kezet nyújtanék. Nemhogy annak tudatában, hogy még mentor is vagyok az őrzők között.
- Tényleg nem tartottál fel, már a vége felé jártam… - legyintettem egyet könnyed mozdulattal. – Még be tudom szerintem fejezni, de ha holnapra marad, abból sem lesz tragédia, emiatt ne aggódj! – biztosítottam határozottan. Még csak az kellett volna, hogy magát hibáztassa itt nekem. Semmivel sem drágább az én időm, mint az övé, vagy bárki másé. Szükségtelen volt, hogy rossz érzés kerítse hatalmába emiatt. De tényleg!
- Szívesen, máskor is! – biccentettem előbb mosolyogva, aztán gondolkodás nélkül viszonoztam is az ölelését. Kedves volt tőle, ráadásul sütit is hozott, és még segíteni is tudtam valamennyit. Nem volt okom panaszra nekem sem. – Vigyázz magadra, jó? – búcsúztam tőle még az ajtóban állva, aztán figyeltem, ahogy átkelt a saját házához. Mielőtt magamra zártam volna a bejárati ajtót, utoljára integettem neki, csak ezt követően vonultam vissza a nappaliba, hogy tényleg befejezzen a takarítást, utána pedig megcélozzam a fürdőt és a hálószobát. Át kellett gyorsan öltöznöm, és elindulni munkába, ha nem akartam nagyon elkésni. Azért a mai találkozót mindenképpen eredményesnek könyveltem el magamban, még ha varázslásra nem is került sor. Nem szabad mindent egyszerre akarni.

// Igen, én is élveztem, köszönöm szépen!!!! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Amanda háza // Hétf. Júl. 11, 2016 9:07 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Amanda háza //

Vissza az elejére Go down
 

Amanda háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

 Similar topics

-
» Dorothy Yates

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-