HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
135 TAG 62 FÉRFI 73 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
14 TAG 5 FÉRFI 9 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Catherine Benedict Today at 7:32 am
írta  Dario Rodriguez Yesterday at 9:50 pm
írta  Alignak Yesterday at 7:03 pm
írta  Rebecca Morgan Yesterday at 6:31 am
írta  Rebecca Morgan Szer. Okt. 19, 2016 9:54 pm
írta  Balthazar Bluefox Szer. Okt. 19, 2016 8:38 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 6:11 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:52 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:34 pm
írta  Skyler R. Hamilton Szer. Okt. 19, 2016 1:17 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:07 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:27 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 10:22 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 9:50 pm
írta  Madison River Layton Hétf. Okt. 17, 2016 9:48 pm
írta  Veronica Hawkins Hétf. Okt. 17, 2016 8:34 pm
írta  Jackson Carter Hétf. Okt. 17, 2016 7:28 pm
írta  Helena Ophélie Hagen Hétf. Okt. 17, 2016 7:25 pm
írta  Lester J. Edison Hétf. Okt. 17, 2016 3:39 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Okt. 16, 2016 9:41 pm
írta  Solomon LaChazar Vas. Okt. 16, 2016 8:44 pm
írta  Timothy Keldron Vas. Okt. 16, 2016 5:44 pm
írta  J. T. Harmon Vas. Okt. 16, 2016 4:39 pm
írta  Roxan A. Cruz Vas. Okt. 16, 2016 1:30 pm
írta  Rebecca Morgan Vas. Okt. 16, 2016 8:16 am
írta  William Douglas Vas. Okt. 16, 2016 12:04 am
írta  Darren Northlake Szomb. Okt. 15, 2016 10:08 pm
Alignak
 
Darren Northlake
 
Nessa O'Brien
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 
Gloria Dirtywater
 
Michael Cooper
 
Lester J. Edison
 
Corinne June Mouser
 
Payne Holmes
 

Share | .

 

 #2 Betegszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6097
◯ IC REAG : 7987
#2 Betegszoba // Vas. Szept. 29, 2013 4:41 pm

First topic message reminder :

*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Jackson Carter
Informátor

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 589
◯ IC REAG : 471
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: #2 Betegszoba // Vas. Szept. 04, 2016 3:56 pm

- Még jó... - dönnyögtem az orrom alá. Így sem fest túl jól, pedig van abban valami, amit mond... képzelem, ha az intenzívre irányítottak volna minket, akkor milyen látvány fogadhatott volna. Sőt... inkább még csak el se akarom képzelni. Áprilisban a kényszerpihenőnk, most ez... csodálom, hogy Maya ilyen jól bírja. Jól... legalább nem sír, vagy pánikol, bár tényleg furcsa ez a nagy némaság tőle.
- Uhh... na az lett volna még szép. - legalábbis ha már több hétnyi, hónapnyi emléket veszít, akkor mindenképp, de hála az égnek, hogy nem. Mondjuk szokatlan nem lett volna, úgy is túl szép minden mostanában ahhoz, hogy túl sokáig tartson, nem vagyok én ilyesmihez szokva... Kis gúnnyal akár úgy is mondhatnám, szinte már várom, mikor rondít be valami a képbe, de kegyetlenül, ahogy eddig is mindig.
- A hangja alapján eléggé úgy tűnt. Mondtam én neki, de ismered milyen... - meg mennyit érhetett a nyugtatgatásom, szerintem addig úgy sem fogja igazán elhinni, hogy megmarad az unokája, amíg nem látja a saját szemével. Vagy közlik vele az orvosok. Vagy ha a kezébe kapja a zárójelentést... Vagy passzolom, túl gyakran még most sem jártam át hozzájuk, lévén a nagypapával még mindig nem voltunk egymás szíve csücske, így valószínűleg Naomi jobban képben van azzal, mitől nyugodna meg a nagyija.
- Milót... grátiszba hozzácsapjak még három macskát meg egy nagyra nőtt hógolyót? - komolytalankodtam el a témát, mert no, szerintem ő is képben van vele, hogy mennyire örülnének egy állatnak a kórház falain belül - Ami meg az éjszakázást illeti... Majd meglátjuk, lehet, azt sikerül megoldani, ha nem is minden estére, legalább 1-2-re... - ha ideérnek a nagyijáék, majd megcsörgetem MacGowan doktornőt, ha már van egy kis protekcióm, nem-e lehetne valahogy elintézni, hogy legalább én maradhassak, ha már Mayát nem szívesen fognám itt éjszakára. Mert legyünk őszinték, mégiscsak gyerek, gyengébb szervezettel, ez meg mégiscsak kórház, nem hiányzik, hogy elkapjon valamit...
- Persze, szólok én mindenkinek, aki érintett. A telefonod itt van valahol a közelben? Vagy... - hogy átmásoljam a számát, vagy ha nem, majd a Protektorátuson megszerzem valahogy a számát, ha már találkozni nem nagyon szoktunk, mostanában még annyit se, mint korábban...
- Jól kifogtad akkor... Remélem, a nyomára bukkannak a rendőrök. - mondjuk ha ő szaladt Naomiba, valószínűleg az az ő autóján is meglátszik, úgy meg nem lesz nehéz megtalálni. És igen... sajnos ez a „szép” a vezetésben, hiába tartasz be minden szabályt, ha a másik nem, ugyanúgy járhatsz pórul, még ha nem is te vagy a vétkes a balesetben.
- Jajj már, hagyd a fenébe. Nehogy amiatt emészd magad.- csóválom a fejem, mert annyit tényleg nem ér az egész. Inkább az törjön össze használhatatlanra, minthogy neki legyen nagyobb baja, másrészt meg... friss jogsi ide vagy oda, ha elkísértem volna, valószínűleg ez esetben az se sokat segített volna. Maximum lenne szobatársa, mert én is hasonló sérülésekkel lábadoznék épp... Annyiból viszont tényleg rossz, hogy a friss jogsisoknak amúgy is kissé bátortalanul vezetnek, remélem, nem vette el az egész örökre a kedvét a vezetéstől.
- Nézd... ha kijössz, majd veszünk másikat. Mondjuk valami II. világháborús leselejtezett tankot, aztán reszkessen mindenki! - próbáltam némi lelket önteni bele, vagy legalább a figyelmét elterelni, bár tudom, nehéz úgy, hogy épp infúzión van az ember, meg mindene sajog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 1162
◯ IC REAG : 1095
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: #2 Betegszoba // Szer. Szept. 07, 2016 10:31 am

- Igen… – Órákon belül itt lesznek, pedig én nagyon nem szeretném, hogy így lássanak, de nem mondhatom azt, hogy ne jöjjenek be, csak jobban izgulnának, a Nagyi biztosan, a nagypapám ő már szerintem most is tudja, hogy jobban örülnék, ha nem jönnének be, de bármit megtenne a feleségéért, így nem fogja meggyőzni, hogy inkább majd csak holnap jöjjenek, vagy esetleg akkor, amikor már kiengednek.
- Nem, nem kérek macskákat, meg hógolyót. – A komolytalanságával szemben menve én viszont totálisan komolyan gondoltam, az én kiskutyám Milo, átsegített egy nagyon nehéz szakaszon, már öt éve velem van, és bár terápiás jelleggel vettem a pszichológusom javaslatára, a kezdetektől sokkal több volt a számomra, és szerintem ez nem is fog már megváltozni. A többi állatunkat is szeretem, de nem annyira, a macskák sosem voltak a szívem csücskei, de ha már mind ajándék volt, vagy éppen Savannah hagyatéka úgymond, ezért maradtak.
- Jó lenne, máskülönben öt percenként fogok üzeneteket írni neked, miközben a szép fehér plafont bámulom. – Hacsak nem nyom el annyira a fájdalomcsillapító, hogy elaludjak. Határozottan jobban élvezném azt az eshetőséget, mint a feszült várakozást, és az óra másodpercmutatójának halk, ütemes, állandó kis kattogását. Idegesítő szerintem, főleg egy kórházban. Na jó, egy kórházban minden idegesítő. Valahol azért lelket melengető, hogy itt maradna nekem, és pár pillanatra egészen bárgyú vigyor költözik a vonásaimra, ahogy ránézek. Még mindig hihetetlen, hogy eljutottunk idáig, hogy megint aggódik értem, hogy fontos vagyok, és nem akar felrobbanni, ha meglát, én meg nem bőgök instant. Egy kicsit jobban szorítok rá a kezére, bár amilyen gyenge vagyok, lehetséges, hogy ezt meg sem érzi igazán.
- Öhm, elvileg ott vannak bepakolva a cuccaim a szekrényembe, nem tudom, ott van-e a telefonom. Mondtad a töltőt? Mert ha nem, az is kéne, különben be fogok itt kattanni. – Száraz torokkal nem egyszerű beszélni, de azért még megy, ám hamarosan biztosan kérni fogok egy pohár vizet az infúzió ellenére.
- Én is… meg ne ússza ezt az alattomosságot. – Eszembe sem jutott volna feljelenteni, ha megáll szépen és segít, de így esélyesen fel fogom, tanulja meg, hogy nem lépünk csak úgy másokon. Az igazságtalanság szörnyen bosszant, karöltve egy nagy adag felelőtlenséggel pedig még inkább.
- Hát de milyen már, hogy kölcsönkérem az autódat és összetöröm… de jó, igyekszem nem emészteni magam rajta. – Mély sóhaj szakad fel a tüdőmből, ami rosszul is esik, egyből fintorba rántja vonásaimat, és a mellkasom felé teszem a kezem. Basszus, arról nem volt szó, hogy ez ennyire fog fájni. Halk nyöszörgéssel igyekszem túltenni magam rajta, mert azt nem szeretném, hogy Maya előtt kifakadjak a fájdalmamat illetően.
Pillanatokon belül azonban rám jött a nevethetnék is a leselejtezett tank kapcsán, de már az első pillanatok is felértek egy megrázkódtatással, nem csak a mellkasom, de a fejem is belefájdult.
- Jesszus, azt hiszem, egy darabig nem szabad röhögnöm. Egyébként meg, simán jöhet a tank, maximum majd én amortizálok le mindenkit. – Szolidul mosollyá az előbb derültségem, ez legalább még nem fáj. - Öntenél nekem egy kis vizet? Ott van a sarokban a kancsó a kis asztalon. Nem is értem, miért oda teszik, ahol még véletlenül sem éri el az ember, de már vattát köpök, nem bírom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Carter
Informátor

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 589
◯ IC REAG : 471
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: #2 Betegszoba // Vas. Szept. 11, 2016 4:16 pm

- Hát jó, ha nem, hát nem. De tudod, hogy a kórház szabályzata szerint Milo sem jöhetne. - szusszanok szelíden, mert elhiszem, hogy neki nagy könnyebbség lenne, de szerintem a nővérek ott kapnának szívinfarktust, ahogy meglátnák. Nem mint ha olyan nehéz lenne becsempészni a kis szőrgolyót, de hát na... Hacsak nem válik annyira vészessé a helyzet, inkább kihagynám, meg inkább Naomi mielőbbi hazajutását intézném, mintsem a kutya beköltözését.
- Hmm... Nem is tudom, kaptam-e már valaha bárkitől is ennyi üzenetet... - jegyzem meg töprengve. Akármennyire is szívesen bevállalnék néhány napnyi kényelmetlenséget, sajnos ahogy Milo kérdésében, ebben sem én döntök, így majd elválik, mire jutok MacGowannel, elintézhető-e valahogy? Ha meg nem... hát, akkor tényleg marad az utóbb említett megoldás.
- Mindjárt megnézzük... - felkelni nem akaródzik, így csak a saját telefonomat pecázom elő fél kézzel a zsebemből - ha már a másikkal épp támaszt nyújtok a betegünknek - hogy kikeressem a híváslistából a számát, és tárcsázzam... de ahelyett, hogy felcsendülne a már jól ismert dallam, néma csend honol a szekrényben... csak zavartan pillantok Naomira, hogy közölje, csak le van némítva, vagy hasonló, de miután úgy tűnik, ő sem épp erre támasztott, így végül elengedem a kezét, hogy a szekrényhez sétáljak.
- Nem akarlak elkeseríteni, de úgy tűnik, hogy a telefonod tényleg nincs itt. - állapítom meg, iratok azok vannak, ahogy pénztárca is, meg a táskája, de úgy tűnik, abban sem lapul a keresett készülék.
- Mást nem majd körbenézek, akad-e otthon valami másik... - vagy itt hagyom a sajátomat, ha úgy adódik, én meg addig használom a cégeset, az ilyenkor többnyire úgy is használaton kívül van.
- Ne aggódj... a nyomára bukkanunk, így vagy úgy. - biztosítom róla, és csak kis híja van, hogy nem fűzöm hozzá, hogy akad informátor a családban, vagy akár a protektorátuson is biztos szívesen segítenének megtalálni az elkövetőt, ha úgy alakul. Még jó, hogy időben kapcsolok, hogy Maya is itt kuksol mellettünk, igaz, tekintve milyen csendes... Vetek is felé egy aggódó pillantást, hogy minden rendben van-e? Ha így megviseli az egész, vajon a New yorki kis ájulásunkat hogyan fogadhatta? Vagy pont azért ilyen most...?
- Hát jó, ha így jobb, akkor többet se adok kölcsön semmit. Autó, telefon... kispárna, takaró... bár azt adni se kell, lopod anélkül is. - fűztem hozzá komolytalanul, igaz, amikor látom, milyen fájdalmai vannak előbb a sóhajtozás, aztán az erőtlen kis nevetés kapcsán, némi lelkiismeret-furdalás azért nálam is beindul, hogy lehet, nem kéne...
- Értettem, értettem, takarékra teszem magam. Amúgy meg nem? Inkább te amortizálj le másokat, mint mások téged... - éljen a jó jégkorongos hozzáállás.
- Persze, hozok. - kelek fel a székemből, hogy öntsek egy pohárral, igaz, szívószálat azt nem találok, így nélkül térek vissza az ágy mellé az őrhelyemre, hogy átnyújtsam neki.
- Az élet megválaszolatlan, nagy kérdései. Majd mielőtt megyünk haza, átköltöztetjük ide melléd, rendben?  Tudsz inni, vagy... segítsek inkább? - mielőtt magára borítaná az egészet, képzelem, már csak az hiányzik a boldogságához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 1162
◯ IC REAG : 1095
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: #2 Betegszoba // Szer. Szept. 14, 2016 3:00 pm

- Persze, hogy tudom, igazából nem is gondoltam annyira komolyan. – Jobbára semennyire sem, nem is firtatom a továbbiakban, akármennyire is utáljam a kórházakat, nagyon is jól tudom, miként mennek itt a dolgok. Ha engem kérdezne bárki, az utóbbi években egészségtelenül sokat töltöttem itt, nem is egyszerű problémákkal. A többit meg az egyetem elfekvőjében pihentem ki. Azt hiszem, csoda, hogy a vörös holdon csak annyi bajom esett, hogy elájultam. Várható volt valami egyéb probléma, s lám, helyben is vagyunk. Összetörtem Jackson autóját.
- Húha, akkor pláne emlékeztetnem kell rá, hogy kaptál. – Én ugyanis régen sem kíméltem, pláne akkor, amikor el kellett válnunk, de nyilván azt jobb szeretné elfelejteni, nem is hibáztatom, az utána következő időszak nem volt túlságosan szép.
- De… hogyhogy? – Lázasan gondolkodom, hol hagyhattam a telefonomat, mert emlékeim szerint bedobtam a táskámba,  és a hangot sem szoktam levenni, mert Maya miatt bármikor hívhatnak. - Én… nem vihettél el, amikor felhívtak titeket? – Elvégre lehet, hogy abból nézték ki a számát, vagy gőzöm sincs, de totál lelombozódtam, mert ha itt kell maradnom telefon nélkül, akkor én be fogok kattanni, az egyszer biztos. Máris jóval feszültebb vagyok, az ujjaimat tördelem, és érzem, ahogy összeugrik a gyomrom a görcstől.
- Jól van, bár nekem biztos nincs, én mindig visszaviszem a régit, semmisítsék meg a szolgáltatónál a hulladékot. – Vagy csináljanak vele, amit akarnak, nekem aztán semmi szükségem nincs rájuk, ha valami, hát minden szart felhalmozó, gyűjtögető személy biztosan nem vagyok.
- Persze, biztos meglesz, számítógépről vissza tudod követni a gps jelét, mindig be van rajta kapcsolva. – S ha már itt tartunk, a Mayáén is, de ezt nem hirdetem, Jackson telefonjához meg nem nyúlkálok, a bizalom közöttünk lassan újraépülő, felettébb törékeny dolog, nem kockáztatnám semmiképpen. A lányunk kezéért is kinyúlok, hogy megfogjam, tudom, sejtem, nem lehet egyszerű így látnia, de sajnos nem tudok tenni ellene, és hirtelen bizonyára Jackson sem tudta kire hagyni, nem mintha Maya díjazná, hogyha akaratán kívül történik bármi.
- Azért arra hagy hívjam fel nagyra becsült figyelmedet, hogy te a fél ágyamat lopod. – És hogy én ennek mennyire örülök. Keserédes ugyan, mert sosem fogom elfelejteni, hogy Savannah halála hozott minket úgy igazán közel egymáshoz ismét, mert a gyász elől egymáshoz menekültünk, és hála istennek nem ütköztünk zárt ajtókba. A kezét viszont szorosabban fogom, már amennyire tőlem telik, jelezve, hogy erre azért még igényt tartok egy darabig. Mondjuk úgy… amíg el nem földelnek, meg ilyenek. Lehet, hogy csak a fájdalomcsillapító, meg a kába fejem teszi, hogy ilyen érzelmes vagyok, de mindig is tudtam, hogy Ő a másik felem, és soha nem voltam igazán önmagam egyetlen pasi mellett sem, mert nemes egyszerűséggel nem Ő voltak.
- Inkább senki ne amortizáljon le senkit. – Mondhatni, a légynek sem szeretnék soha ártani, de a bogaraktól eléggé parázok, szóval szegények nem szokták megúszni a velem való randevút.
- Hát, felülni azt segíthetnél. – Bólintok rögvest, elvégre a fenének sem hiányzik az, hogy magamra öntsem, és át kelljen öltöztetni, mert magamtól egyelőre képtelen lennék rá. S ha nyújtja ismét a kezét, akkor már igyekszem is felhúzni magam kissé, és a párnát is a hátam mögé tűrni. - Sokkal jobb, így nem érzem magam tehetetlennek. – Azt említettem már, hogy nagyon utálom a kórházakat?
- Meddig van látogatási idő? – Pánik színezi a hangomat, mert fogalmam sincs róla, és már most gyűlölöm azt a pillanatot, amikor ki kell menniük. Már-már azon gondolkodom, nem dolgozik-e itt valamelyik közelebbi ismerősöm, akit riaszthatnék, hogy néha erre nézzen, amikor épp benn van, de nem jut eszembe senki sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Carter
Informátor

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 589
◯ IC REAG : 471
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: #2 Betegszoba // Szomb. Szept. 17, 2016 4:08 pm

- Jó, úgy értem, hogy rajtad kívül. - javítottam magam, mert már akkor is félelmetes volt, hogy mennyi türelme volt lepötyögni annyi üzenetet, én már akkor is inkább telefonáltam – többnyire – mint sem írogattam, mert amennyi idő alatt leírnám amit akarok, azalatt 20-szor többet el is mondok szóban...
- Na jó. Meg anyámon kívül. Azért őt se kell félteni. – mondjuk annyira még mindig nem rózsás a helyzet, hogy órákat csüngjön a telefonon miatam, de emlékszem, amikor egyetemre mentem... eszel rendesen? Pakoltál meleg ruhát? Milyen az edző? Sok tantárgyad lesz? Meg a többi...
A kérdésére csak tanácstalanul tárom szét a kezeimet, miközben közbenézek a szekrényében lévő cuccok közt, ott van-e a telefonja, de nem lelem arra sem, így csak a fejem rázom. Ez bizony most nem nyert.
- Kettőt és könnyebbet... engem általában a pályáról szoktak ilyen helyre hozni, az meg kicsit más eset, mint amikor karambolozik az ember. - más osztály, más dokik, más protokoll... meg nem azon aggódik az ember, hogy mikor egyeztessen randiidőpontot a rendőrökkel meg a biztosítóval, hanem hogy mikor léphet újra pályára?
- Majd rákérdezek a nővéreknél, akár az is lehet, hogy náluk maradt... Ha pedig neked nincs otthon elfekvőben tartalék készülék, akkor felejtős a téma. - lévén én hozzá képest nem olyan rég költöztem ide, volt elég kacatom, amit hoznom kellett magammal, a leselejtezett telefonok sajnos nem tartoznak ide. Szerintem valamelyik fiókban porosodnak azóta is New Yorkban a kis garzonomban... Ha csak anya nem szabadult be azóta még egyszer, hogy rendet tegyen a nagy lelkiismeret-furdalásától hajtva.
- Ó, ha van GPS akkor a föld alól is előkerítem neked. - huppanok vissza a helyemre mellé. Éljen tanonc-éveim hírhedt-rettegett geo-catching játéka, amit annyira csípett a mentorom, hogy amint eggyel végeztem, már kaptam is a következő listát a megadott kódokkal. Csodálom, hogy rémálmomban nem kísértenek azóta is!
- Ezt most értsem úgy, hogy... most toltál le, miszerint nem illik fél munkát végezni? Vagy hogy nem hiszel ebben az „ami az enyém, az a tiéd is” dologban és költözzek vissza, vaaagy... csak szimplán beütötted a fejed, agyrázkódásod van, félre beszélsz... még hogy a felét? A negyedét. Maximum. Jóindulattal. Azt is úgy, hogy vagy az egyik, vagy a másik szélen küzdök, hogy ne essek le az ágyról, mert valaki mindig addig bújik amíg oda szorulok ki? - dramatizálom túl a dolgot tovább komolytalankodva, nem kevés túlzással. Kivéve, amikor nagy ritkán olyan szinten fáradtan érek haza az edzésekről, – mint a régi szép időkben - hogy nem álomba, hanem szinte egyből kómába esek – keresztben az ágyon többnyire, mert úgy a kényelmes, aztán ügyködhet azon, hogy arrébb lökdössön annyira, hogy valamelyik oldalon ő is elférjen.
- Igaz, az a legegyszerűbb. - kár, hogy nem éppen elhatározás kérdése, én se akartam senkit annak idején, aztán lám, mégis úgy felkentek a palánkra, hogy örülök, hogy sántítás nélkül tudok még járni egyáltalán... Meg elnézve a csöpp kis családot... nem kell félteni a lányokat se, amortizálják ők magukat, ha olyanjuk van. Úgy is lassan tanévkezdés... tesiórák...
- Na gyere akkor... - teszem le a vizet addig az éjjeli szekrényre, kéznyújtás helyett azonban inkább a háta mögé nyúlva segítek, talán egy fokkal kevésbé kényelmetlen meg nehéz, mint felülésezni itt agyrázkódás után.
- Kettőt és könnyebbet... - pillantok körbe, bár nem látom sehol kiírva, így csak vállat vonok. Amikor valaki lesérül a pályán, olyankor „vip vendégek” vagyunk, jövünk-megyünk akár látogatási időn kívül is, más miatt meg eddig nemigen voltam itt látogatóban.
- A legtöbb helyen úgy rémlik, hogy 6-ig szokott lenni, mert még utána jön a vacsi, gyógyszer, meg a többi finomság. - bár az meg annyira már nem valami sok idő, pláne ha azt is nézzük, hogy még a nagyszülőkkel is váltjuk egymást, meg nekem sem ártana hazaugrani, összeszedni pár holmit neki, és még időben vissza is kéne érni. A fenébe...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 1162
◯ IC REAG : 1095
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: #2 Betegszoba // Vas. Szept. 25, 2016 10:05 pm

Amikor az anyukáját említi, inkább nem mondok semmit, azóta sem tudom igazán, hogy mi történt még közöttük, amíg Mrs. Carter a városban volt, nem akartam forszírozni, más került hangsúlyba egyébként is, mondhatni meglehetősen kellemes módon vontuk el egymás figyelmét a problémákról, illetőleg a gyászról.
- Csak azért nem értem, mert biztos, hogy a táskámban volt, esetleg otthon hagytam, az még jellemző lenne rám. – Egész Nonós megoldása a telefon rejtélyének. Egyszerűen el sem hoztam. Nem tudnám biztosra megmondani, kicsit kótyagos a fejem, valahogy még nehezen rakom össze a képkockákat, de azért jó volna, hogyha ez lenne a baki, és nem kéne égre-földre keresni.
- Nincsen. – Csóválom meg a fejem, bár hamar abbahagyom, mert ettől is meglehetősen gyorsan fájdul meg, szemernyit sem bírom jelenleg a strapát, úgy tűnik. - Akkor hajrá. – Mosolyodom el, elvégre, az ilyesmit egész szépen kitanulta, szóval gondolom, hogy nem okoz neki különösképpen gondot, hogyha koordináták alapján kell megtaláljon valamit. Kivéve, ha eltört, és kikapcsolt, nos, akkor ez sem fogja megmenteni a helyzetet, de bízom benne, hogy ilyesmiről szó sincs.
- Nem, ezt értsd úgy, hogy szeretlek, te tök, de ha ennyire zavar, akkor eztán nem bújok. – Öltök nyelvet, és nem is igazán esik le, mit is mondtam tulajdonképpen, mert azért az ilyesmivel óvatosan bánok, tudom, érzem, de elijeszteni nem akarom, vagy akármit is, most talán csak közel sem vagyok annyira ura az érzéseimnek és a szavaimnak, mint szeretnék. Amúgy meg, amilyen kicsi én vagyok, tutira esélytelen lenne elmozdítanom, maximum, ha magától megy, az meg legyen az ő baja.
- Tudom, sok esély nincs rá. – Lévén én sem kértem senkit, hogy ugyan jöjjön már belém, mert unom az életem, és szeretnék egy kicsit kórházban kempingelni, mint akinek a világon semmi egyéb dolga nincs. Hát van, és utálom, hogy itt vagyok, nem akarom ezt az egészet, és csak azért nem hisztizem szét a fejemet, mert itt van Maya is, előtte meg illik tartanom magam, ha már példát kellene mutatnom, vagy mi a nyavalya, valami ilyesmi lenne a dolgom anyaként, szóval nem zuhanhatok szét, mert buktam akkor nagyjából minden tiszteletmorzsámat Mayánál. Majd sírok a Nagyival, ha bejön, előtte nem szégyellem.
Belekapaszkodok a nyakába, hogy fel tudjon kicsit emelni, közben próbálom mélyen beszívni az illatát, hogy egy kis erőt merítsek belőle, de a félig ölelésben leginkább addig jutok, hogy legszívesebben zokognék, hogy miért kellett ennek velem történnie, és könyörögnék, hogy vigyen innen ki, mert megbolondulok. Egy kórházban vették el tőlem Mayát. Egy kórházban nem hagyták, hogy meggondoljam magam. Kiirtottak kilenc évet a lányommal közös életemből, a Jacksonnal közös életemből, és… gyűlölöm. Túl mélyen gyökeredzik bennem, hogy ezt csak úgy képes legyek elviselni.
- Alig várom. Jó, csak meg lehet kérni valakit nagyon szépen, hogy lehetőleg többször is be lehessen jönni fű alatt. – Okéééé, lehet, ezt nem Maya előtt kellene, de egyedül, ráadásul telefon nélkül maximum akkor fogok aludni, ha altatót nyomnak belém. - Menjetek, még úgyis össze kellene szedni egy csomó dolgot. Aztán, siess vissza, hogy még idejében ideérj. – Az már csak rajta múlik, hogy el tudja-e intézni, hogy itt maradjon éjszakára, de egyelőre nem temetem a dolgot. Mindenesetre, ha mennek, akkor körbecsókolgatom őket az arcukon, aztán csak akkor engedek a feltörő könnyeknek, hogyha már bezárult mögöttük az ajtó. Miért kell ilyen pechesnek lennem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Carter
Informátor

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 589
◯ IC REAG : 471
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: #2 Betegszoba // Kedd. Szept. 27, 2016 11:56 pm

Csak egy vállvonással hagyom annyiban a dolgot, majd közbe nézek, aztán ha megtaláljuk akkor megtaláljuk, ha nem... hát, remélem nem őrizgetett semmi olyat rajta, aminek nem kéne napvilágot látnia a későbbiekben.
A szavaira egész meghatottan mosolyodok el, tudom – vagy legalábbis reméltem – és viszont is igaz, annak ellenére, hogy túl sűrűn nem hangoztatom, de ami úgy is egyértelmű, azt minek? Amilyen aprócska kis szó, olyan nagy mizériát tudnak keríteni köré, csoda hát, hogy sokszor olyan nehéz kimondani? Vagy csak nekem ment rettentő nehezen az elmúlt években...
- Úgy sem tudod megállni. - vagy ha nem ő, akkor én, mint már arra is akadt példa korábban, hiába a még el-sem-ásott csatabárd, vagy a ház két külön végében lévő szoba. És csak azért nem próbálkozok be a bugyuta, ezer éve tartó kis játékkal, hogy elcsípjem a nyelvét, mert mégiscsak kórházban van... és mégiscsak itt ül Maya. Előtte meg nem kéne óvodás módjára viselkedni.
Inkább igyunk. Vagyis csak Naomi, és pusztán vizet, ami idekészítve várakozik a tálcán, csak előbb segítek neki felülni az ágyban, meg kitámasztám oldalról is a párnáival, mielőtt eldőlne nekünk... Meg ha már a kórházak amúgy sem a kényelemről híresek, próbáljuk meg kihozni belőle a legtöbbet, pláne, ha már több napot is vendégeskedhet.
- Ami azt illeti, a dokim is itt rendel az épületben, majd rákérdezek nála, megoldható lenne-e. Mást nem fogjon be estére valami megfigyelésre. - vonok ismét vállat, úgy is létezik már 24 órás vérnyomásmérő, szívritmus figyelő, meg tudja a nyavalya mi minden más, gondolom, Maeve jobban képben van az ilyesmikkel mint én.
- Jól van... Lassan szerintem nagyidék is befutnak, ahogy elnézem az órát... - lestem a falon függő ketyere felé, miközben felkeltem a helyemről, majd intettem Mayának is, hogy ideje elköszönnünk, majd indulnunk, ha meg inkább maradni szeretett volna, volt pár ötlet a tarsolyomban, mivel beszéljem le. Anyának pihennie kell, majd bejövünk hozzá holnap is, szükségem van a szépérzékére segítségére, hogy milyen ruhákat pakoljak neki...


Pár nappal később...
Ha minden estét nem is sikerült megbeszélni MacGowan doktornővel, de egy pár estét azért én is bent töltöttem, Naomi ágya mellett strázsálva, legalább amíg kicsit jobban helyre rázódik. Igaz, mellette nap közben még szaladgáltam össze-vissza, hol az egyetemre, hol a Carlsonba, hol Mayával a a dédszülőkhöz, vagy épp otthonra... Most is onnan jövök, néhány könyvvel meg újsággal, hogy ha még pár napot várni kell, mielőtt megkapnánk a zárójelentést, legalább addig ne unatkozzon Naomi – vagy legalább a figyelmét megpróbáljam elterelni arról, hogy kórházban van. Mondjuk talán annyira nem is nagy kihívás, amikor olyan „kincsek” birtokában van az ember, mint ami most nálam is lapul.
- Hallod, azt eddig is tudtam, hogy híresek vagyunk, de hogy ennyire! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen „ókori” eredetű vezetéknevem van. Többet van emlegetve mint Caesar, Augustus vagy Kleopátra... összesen. - törtem meg egyszer csak a csendet a nagy olvasás közepette, ha pedig nem igazán volt tiszta a kép Naomi számára, hogy miről is hadoválok itt összevissza, akkor nemes egyszerűséggel meglebegtettem előtte a gimis törifüzetét.
- Emlékszel még erre? Mayánál találtam. - feleltem büszkén, gondolom akkor lejmolta a padlásról a kiscsaj, amíg mi kiütve kómáztunk New Yorkban... Ha nem a kedves nagybátyja mutatta neki, ő meg elhozta, ezt mondjuk nem kérdeztem tőle.
- Egyébként, ha engem kérdezel... - vagy kérdezni sem kell, mondom én magamtól is, miközben végigpörgetem a füzet lapjait, az összes kis lapszéli irkafirkával egyetemben, mígnem végre megtalálom azt a részt, amit keresek  - Nekem ez, meg... ez a kedvencem. - bökök rá végül két Naomi Carteres aláírás-próbálgatásra, úgy, hogy az érintett is jól láthassa őket, de el azért ne érhesse, mert nem, nem adom a füzetét.
- Ez meg itt tisztára olyan, mint anya aláírása... ha én ezt előbb tudom, veled irattam volna alá minden jegyemet meg dolgozatomat negyedikben. - fűztem hozzá szemtelenül vigyorogva, miközben mint aki jól végezte dolgát, dőlök hátra a székemben ülve.
- Így most már értem, hogy miért nem engedted soha, hogy a te füzetedből tanuljak. - állapítottam meg. Nem is értem, miért. Tök cuki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Naomi Sharp
II. Mágus

◯ Kor : 26
◯ HSZ : 1162
◯ IC REAG : 1095
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D


Re: #2 Betegszoba // Szomb. Okt. 15, 2016 11:21 am

- Nem, tényleg nem tudnám. – Mosolyodom el, és nem vágok vissza, hogy ez fordítva is épp annyira igaz, mert nincs szükség most erre, egyrészt, a lényeg nem ez, tudjuk mindketten, hogy egyikünknek sem kellemetlen az ágy egyik felében összebújva aludni, ha így lenne, másként tennénk. Tudom, milyen fából faragták, ő aztán kerek-perec kimondja a véleményét, ez esetben sem lenne másként, ha zavarná, de talán pontosan ennek tudatában sokkal édesebb évődni vele.
- Szuper lenne, köszönöm! – Ha neki nem engedi meg az ismerőse, akkor nem tudom, én mit tehetnék, egyedül Connor fogadott anyukáját ismerem a kórházban, de ő biztosan nem örvendene annak a ténynek, ha szívességet kérnék tőle, minekután elhagytam a fiát. Nem is kérnék sosem.
- Igen, és akkor aztán úgyis átveszik a terepet, szokásuk mindent túldramatizálni, Graham vér… Anya is ilyen volt. – Azért, remélem, nálam már valamelyest finomodott ez a vonal, legalábbis nem gondolnám, hogy ilyen túldramatizálós típus vagyok. Mayának adok egy puszit, bármennyire fájjon megmozdulni, de egyrészt szükségem van rá, másrészt imádom, és talán mindketten nyerünk egy kis erőt belőle. Látom, hogy megviselte, de szerencsére komoly bajom nincs, hamar hazaengednek majd. A megfigyelés miatt kell tovább maradnom, gondolom én, elvégre, az agyrázkódásnak lehetnek szövődményei, de legyünk pozitívak, rendben leszek. Jacksont magamhoz húztam, hogy megcsókolhassam, ez is olyan volt nekem, mint egy falat kenyér, ám alighogy kimentek, elkezdtem pityeregni…

Pár nappal később
Szerencsére a látogatási idők nem voltak sokkolóan szűkre szabva, és szinte mindig benézett valaki hozzánk, tegnap még apa is meglátogatott, a húgomat addig dadára hagyta a szállodában, lévén ide csak ne hozza be szegényt. Meglepődtem, de jól esett, fura volt, hogy anya halála óta sokkal törődőbb lett, mondhatni, mostanra vált igazi apafigurává. Elvileg csak holnap mennek haza, úgyhogy biztosan jön még. Az öcsém üzent, hogy nem tud elszabadulni, de amint lesz ideje, kárpótol.
Nem unatkoztam, az a lényeg, és az ápolónők is kitüntetett figyelemben részesítettek, éltem a gyanúval, hogy valaki szólt az érdekemben. Bárki is tette, imába foglalom a nevét, de ha itt valóban ilyen kedvesek, minden tiszteletem nekik. Mindenki nevét megjegyeztem, és próbáltam kifaggatni őket a kedvenc édességükről, amit felírtam, és ha kikerülök, majd behozom őket.
- Micsoda? – Pislogtam rá értetlenül, aztán amikor meglátom a törifüzetemet, szabályosan felgyullad a fejem. Ó te jó ég. Hát ez rettentően kínos. Lecsúszok az ágyon, és a fejemre húzom a takarómat. Halvány lila gőzöm sincs róla, hogy mit gondolhat erről az egészről. - Emlékszem. – Hogy a túróba ne emlékeznék a mindent elsöprő első szerelemre, meg a tini lányos vágyálmokra, hogy egyszer majd feleségül vesz.
Amikor mutatni akar valamit – tudom, mikkel van tele -, azért kipislogok.
- Örülök, hogy jól szórakozol rajta. Egyébként meg, ne legyél ilyen, te meg gyűrűt vettél, nem mondhatod, hogy neked nem jutott eszedbe. – Ezzel nem bántani szeretném, tudom, hogy az a gyűrű mondhatni sötét folt az életemben, csak arra kívánok rámutatni, hogy bizony mindkettőnknek eszébe jutott ugyanaz a dolog.
- Hogyne, a már-már krónikus szabálykövetésem nem rémlik? – Öltök rá nyelvet, mert valljuk be, akkor még elég példás magatartással rendelkeztem, akkor kezdtek elfajulni a dolgok, mikor a szülés után visszamentem az iskolába.
- Nos, talán mert nem szerettem volna, hogy ilyen jól lakott óvodás módon vigyorogj, mint ahogy most? Nem mintha nem lett volna tiszta sor, hogy a lábujjaimtól a fejem búbjáig odáig vagyok érted, és hát… amikor nem Leroy tanár úr tartott töri órát, majd meghaltam az unalomtól. – Vonok vállat, már szerencsére nem fáj minden mozdulat, pár kék-zöld foltom van, a mellkasom nagyon rusnya még, de legalább már csak a megfigyelés miatt vagyok itt, elvileg még két napig, úgy legyen.
- Csodálkozom, hogy a másikat nem találtad meg. Tudod, voltak régen ezek a hülye jóslások, hogy körberajzolod a tenyered, és ki lesz a férjed, milyen házatok lesz, milyen autótok, hány gyereketek lesz, meg milyen háziállatotok, bár az utóbbiban már nem vagyok biztos. Nos, ebből egy bejött… mondjuk, azt kétlem, hogy öt gyerekünk lenne valaha. Ami meg a háziállatokat illeti, lassan farmot nyithatnánk. A férj szerep meg neked nem épp vonzó dolog, bár attól még itt vagy, szóval tekinthetjük ezt is részlegesen beteljesedettnek. – Mosolyodom el. - Merthogy van egy másik füzetem tele ilyen hülyeségekkel. Azt hiszem, az még szórakoztatóbb lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jackson Carter
Informátor

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 589
◯ IC REAG : 471
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: #2 Betegszoba // Hétf. Okt. 17, 2016 7:28 pm

- Ó, hát vajon micsoda...? - tettem fel a költői kérdést, és ahelyett, hogy normálisan válaszoltam volna, inkább meglobogtattam a törifüzetét, mielőtt lehuppantam volna az ágya melletti székre, hogy végiglapozzam, már... nem is tudom. Sokadszorra.
Csak jóízűen nevetem, ahogy Naomi eltűnik a takaró alatt, cserébe igyekszem egy kicsit hangosabban lapozgatni, nehogy lemaradjon valami fontosról. Mint mondjuk, hogy melyik aláírás tetszik a legjobban a sok közül, meg hasonló apróságok. Még szerencse, hogy legalább arra kikukucskál, amikor szólok, mert ha nem... nos, úgy is előkerítettem volna a takarója alól, nincs menekvés.
- Tudom, emlékszem. Nem hogy eszembe jutott, még tettem is az ügy érdekében! - dörmögöm az orrom alatt, hát hogy is felejthetném el? Még a törifüzetét sem kellett látnom hozzá. Képzelem, ha láttam volna, te jó ég...
- Hmm... rémlik valami... meg az is, hogy azért néhanapján nem volt olyan nehéz meggyőzni, hogy hagyd a fenébe a már-már krónikus szabálykövetésed. - hajolok közelebb, hogy finoman megpöccintsem az orra hegyét, viszonzásul a nyelvnyújkodásért. Viselkedjen felnőtt módjára, nem otthon vagyunk.
- Nem is értem, hogy miért mondasz ilyeneket. Mint ha jobb szeretnéd, amikor morcos vagyok...- vigyorogtam továbbra is pont az említett módon, amíg meg nem hallottam a gimis töritanárunk nevét - Azt egyébként tudtad, hogy ő is a városban van? Vagy volt... azt nem tudom, hogy itt van-e még. Hát, belőle sem néztem volna ki, hogy hány éves... - utaltam burkoltan arra, hogy igen, ő is a bundás brigád táborát erősíti, ha esetleg Naominak nem lett volna tudomása róla. Bár tekintve, hogy régebb óta él itt, mint én, lehet, hogy csak nekem volt ilyen újdonság, hogy itt van kedvenc, lökött töritanárunk. Azért poén lenne, ha Maya is kifogta volna tanárának, bár röstellem, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán van-e már töriórája... vagy csak készült jövőre, azért nyúlta le New Yorkból az anyja füzetét.
- Másikat? Milyen másikat? - pislogok megszeppenten, miközben hallgattam Naomit magyarázni, és azt hiszem, az arckifejezésem bőven árulkodó lehetett, hogy legalább egy körrel le vagyok maradva, mert halvány lövésem sincs erről a körberajzolós-tenyérjóslós témáról... Biztos valami lányos hülyeség volt, ha már alkotni kellett valamelyik füzetünk végében, inkább amőbáztunk a srácokkal. Ettől függetlenül azért kíváncsi vagyok, szóval figyelek! Addig, amíg...
- Mennyi?! - sápadok le egy kissé, legyen akármilyen komolytalan tinibabona jóslata, de akkor is! - Basszus... gondolj bele, ha lenne még négy Mayából... - amikor néha egy is sok belőle, akármennyire is imádom a kiscsajt. Nos... ilyen létszám mellett már tuti rég őszülnék. Mondjuk már így is lehet, hogy akad pár ősz hajszál, hála a fodrászkodós esetnek, meg a tanári beszélgetésnek, meg...
- Mondjuk ha öt nem is, de egy-kettő talán... azért bánom egy kicsit, hogy nem lesz több. - meg hogy Mayával kis kimaradt az első... sok év, de hát ez van, sok mindent nem lehet kezdeni vele, maximum beletörődni, így egy vállvonással le is tudtam részemről.
- Szóval, ha már kitárgyaltuk, hogy a férj szerep nem vonzó nekem... - amúgy szerintem anno tetszett volna - te hogy állsz a feleség szereppel? - passzoltam vissza a labdát, eddig úgy se nagyon beszéltünk még hasonló témáról, vele legalábbis, szóval ha már így szóba jött, kaptam a lehetőségen.
- Stimm. Akkor majd megkérdezem Mayát, nem-e találkozott vele. Vagy max. öcsédet, nézzen szét a padláson. Naplót szoktál még amúgy írni? - kíváncsiskodtam tovább, mert arra emlékszem, hogy régen írt, de azóta már sok-sok év eltelt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: #2 Betegszoba // Today at 3:08 pm

Vissza az elejére Go down
 

#2 Betegszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Kultúra és Tudomány :: Memorial Hospital-