HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | . 

 Kikötők

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Kikötők // Szer. Dec. 18, 2013 9:50 pm

A kikötőkben kora reggeltől késő estig zajlik az élet, még télen is, mikor a tengert jégréteg borítja. Talán csak hajnalban csendesedik el, de azt beszélik, akkor sem teljesen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

◯ Kor : 69
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Kikötők // Hétf. Szept. 15, 2014 10:09 pm

Tyler & Mandy

Igazából a tegnapi érezhető feszültség ellenére én nagyon pozitívan álltam ma hozzá a közös munkához. Ugyan reméltem, hogy esetleg sikerül egyedül a nyomába erednem a szökevénynek – már csak a farkassága miatt is -, de természetesen benne volt a pakliban, hogy ez nem fog menni és emberek bevonásával jár majd együtt az akció. Nem zárkóztam én el a csapatmunkától, inkább csak féltettem a lehetséges áldozatokat. Mondjuk, volt a városban is néhány őrző kolléga, akik hozzánk tartoztak, de néha ez nem elég. Talán tényleg jobb lett volna valamelyiküktől segítséget kérni ehhez az ügyhöz, de ha a civil rendfenntartók is benne vannak, az soha nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt mi szeretnénk.
A reggeli eligazításra bementem, ahogyan azt megbeszéltük. Az ágyamat távolról sem mondtam volna kényelmesnek, de egy éjszakát kibírtam, talán naivan pedig abban reménykedtem, hogy még egyre nem lesz szükség ahhoz, hogy lezárjuk ezt az egészet. Végül órák teltek el, mire kaptunk egy fülest, hogy merre keressük a pasast, de a lényeg, hogy ez a hívás is befutott, amit talán a Főnök és én is vártunk. Valószínűleg már nagyon szeretett volna megszabadulni tőlem, de sajnos a dolgok sohasem úgy vannak, ahogyan mi akarjuk. Ezt már megtanultam, volt rá néhány évtizedem, hogy beletörődjek.
Mivel elmentem ebédelni, így csak telefonon kaptam meg az értesítést, hogy a kikötőhöz kellene menni. Mivel én már találkoztam a gyanúsítottal, ezért jobbnak láttam, ha minél kevesebben vannak ott a rendőrségről, így hát hazudtam. Azt mondtam, hogy annyira nem veszélyes, hogy erősítés is kelljen hozzá, úgyhogy elég lesz, ha csak Frost rendőrfőnök jön, meg én és kész is. Szerencsére a kikötőhöz egyébként egészen könnyedén odataláltam. Igen, merthogy valaki ott látta utoljára. Nem volt túlzottan eredeti ötlet itt bujkálni, de talán én is ezt tettem volna, ha bajban lennék. Nagy a mozgás, annyira nem feltűnő, éjszaka pedig minden annyira lecsendesedik, hogy elő tud merészkedni.
Mire odaértem a megbeszélt helyre, már javában benne jártunk a délutánban, de még épp csak elkezdett sötétedni. Én a magam részéről nem bántam, mert ez tényleg együtt járt azzal, hogy elül a napi munka és nyüzsgés, és akkor talán könnyebb lesz kivitelezni az akciót. Nem túlzottan meglepő módon ugyanis nem éppen a szolgálati fegyverem lapult a tokban, hanem az ezüsttel megtöltött, hogy mindenre fel legyek készülve. Ugyan nem voltam harcos, de lőni legalább jól tudtam, és ha néhány ezüstözött töltényt belepumpálok a menekülőbe, akkor egészen biztos, hogy lelassítja, ha olyan helyre lövök, hogy ne legyen végzetes. Főleg annak tudatában, hogy annyira nem is volt még idős, ergo a gyógyulása nem olyan gyors, mint egy tapasztaltabb egyedé. Talán ez az én szerencsém.
- Siettem, ahogy tudtam, remélem nem várakoztattam meg nagyon! – kezdtem máris beszélni, amint leparkoltam a kocsimmal a másik autó mellé, és lendületes mozdulatokkal kiszálltam. Hűlt a levegő, de a nap utolsó sugarai miatt még fent maradt a napszemüvegem, már persze csak addig, amíg nem értem oda a rám váró férfihoz. Akkor ugyanis levettem, és a kabátom zsebébe rejtettem, amire egyébként sálként húztam ki a garbóm széles nyakrészét. – Látott már valami mozgást? – érdeklődtem kíváncsian, miközben kék szemeimet végigfuttattam a kihaltnak tűnő területen. A hangsúly azon volt, hogy csupán annak tűnt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Kikötők // Szomb. Ápr. 11, 2015 11:46 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Gina Wang
Harcos
avatar

◯ Kor : 84
◯ HSZ : 151
◯ IC REAG : 88

Re: Kikötők // Vas. Jún. 12, 2016 11:50 pm

Unalmas ez a város, főleg így, hogy nem mehettem át Fairbanksbe nyüzsögni áprilisban. Persze, hogy nem, hiszen itt heverdeztem, mint valami elcseszett, Chemotoxszal lefújt bogár, s igazából az sem tette kellemesebbé az ébredés utáni időszakot, hogy Roxan szerint nem egyeüdl voltam ezzel így.
Nem tudom minek örültem volna jobban. Ha azt mondja, hogy csak engem ütött ki a mocskos szellem haragja és egyedi lehetek, vagy ha azt, hogy mindenkinek annyi volt meg egy bambi, de nem mindenki ébredt fel. Egyiket sem mondta, nem mondhatta, szóval maradt a keserű epe, amit nyeldekeltem hosszú tömött sorokban. És persze a kutatás. Mert basszus, még mentor sem lehetek, ugyanis nem megfelelő hozzá a jellemem és itt vagyok ebben a mocsadék porfészekben ezzel a pár nyálas kóborral. Tiszta díszpinty társaság. Sehol egy jó balhé, nem úgy, mint odahaza. Rosseb egye meg!
A kikötő nem szép. Manapság semmi sem szép nekem, de mindegy, itt vagyok, mert nem a szépség az, amit keresek. Egyszer a képlet, azt hiszem. Ha valamit akarok, akkor azt mindig megszerzem és íme, új dilim született. Nem éppen egy kóbor sorvasztási művelet az, amire vágyom, sokkal inkább valami egyéb izgalom és igen, szívesen fürdőzöm mások hódolatában, főleg azóta, hogy úgy hírlik Kyle becsajozott odaát. Nem, mintha érdekelne, épp csak szívesen eresztenék villámokat a nőstény seggébe. Ellopta a szórakozásomat.. és akkor az Öreg fiáról már nem is beszélek, aki ki tudja merre jár megint.
Kész idegroncs vagyok mostanában. Úgy csikorgok, ahogy a hó szokott a bakancstalp alatt, mindegy nekem, hogy ki az, akit érek így. Idefelé is vagy két járókelőt sértettem halálra, mert rájuk mertem ordítani, hogy húzzanak a járdán odébb a motorom útjából. Mit nekem közlekedési szabályok! Imádok úgy élni, ahogyan én akarok.
A motornak vetett csípővel állok, s figyelem a nagy büdös semmit. Adok neki még egy órát, aztán itt sem vagyok. Csak tudnám - mert nem tudom - hogy miért is adtam be a derekam!


//Fejléc nincs, de a tiszteletedre aláírást cseréltem. Wink //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 73
◯ HSZ : 534
◯ IC REAG : 451
◯ Lakhely : FairbanksRe: Kikötők // Hétf. Jún. 13, 2016 9:35 pm


Gina & Jay


Aki kasza elé áll, ne csodálkozzon, ha véres lesz a nyaka. Állig gombolt ingre barna öltöny hozzá illő olasz nyakkendővel, erre sötét színű szövetkabát. Fejemen pedig felül sárgán vigadozó baseball satyesz, fültől fülig pedig nagy medveszakáll, ami öltöztet, ápol s eltakar, a sebek helyeit a magas gallérral együtt leplezi. Ezekkel takargatom a hősi vagy kevésbé hősi karcolásokat, amiket az idő szövetregenerációja lassan eltüntet, de még egy darabig ott fognak éktelenkedni. A tükör előtt minden reggel meg szoktam csodálni a hasadékokat és örömmel veszem tudomásul, hogy a szellemek nem rántottak újra magukhoz. Időként fatalista gondolatok környékeznek meg és hinni kezdek a végzetben, a sors hatalmában, utána pedig egyszerűen betudom a szerencsének az egészet, míg végül az egóm közbeszól és rájövök, hogy ezek marhaságok: egyszerűen túl tehetséges vagyok ahhoz, hogy csak úgy kipurcantsanak. Bátran jöttem hát el újra az oroszlán barlangjába, arra a vidékre, ahová a Falka keze nem ér el vagy ha mégis, akkor nem értem fog nyúlkálni. Már több szálon is kötődöm ide, természetesen a női nem képviselői között kell keresni őket. A hála is hajt, a bosszú is fűt és a befejezetlen szimfónia okozta hiányérzet is tolja a szekeremet, úgyhogy ismét Anchorage városába toppanok. Fejlődésben lévő ujjakkal nem olyan egyszerű a volán mögött feszíteni, így szimpla hajókázás után lépek le a kikötő nehéz levegőjű partjára. A víz egészen aktív, néhány hal nem zavartatja magát, a vízi gépszörnyeteg által felvert élővilág nyüzsög, mocorog és pacsál nagy lelkesedéssel.
A fejem kezdi kiereszteni a bázisomnak számító város okozta feszültséget. Szinte látom elpárologni a fáradt gőzt, a két fülemen száll felfelé, hogy eggyé váljon a felhőkkel. Oltári nagy égszakadás, földindulás lenne, ha ütközne velük. Egy vérvonali Alapítót megismerni, ráadásul azzal szembesülni, hogy két másik személyiséget adott elő olyan képességgel, ami csak az övé és bárhol bárki arca mögött ősatyám, dédipapim rejtőzhet, kissé paranoiddá tett. Itt is lesem az arcokat, mintha röntgensugárzást ereszthetnék rájuk, hogy meglássam az egyetlen farkast, aki emberi alakot is képes másolni, ahogy Zsugás Jimmy a piros ászt a zugnyomdában.
Ha nem lett volna elég az erdei alku, szembesülnöm kellett azzal is, hogy aki meglepően sokat számít nekem, annak stoplis cipővel tapostam bele a lelkébe és értetlenül, olykor a felfogást direkt tagadva ostromoltam azóta is. A nemes lelkét pedig megmutatta akkor, amikor a halálomig és Becca kimúlásáig percek lettek volna hátra az ujjatlan vérezgetés miatt. Túl vagyunk már az ajándékozás gesztusán, amit megígértem az egyébként díjmentes szolgáltatásért cserébe, mivel én nem felejtem el a hőstetteket, de a hála fogalma többet jelent számomra, mint sokan gondolnák, úgyhogy megint a kis masszőrnő nyomait követem. Wendy-t újra el akarom csípni egy ölelésre, amitől irtózik, már amikor én fonom köré az övéihez képest gibbonnyi karjaimat. Engem nem villanyoz fel annyira, hogy távol került és szemeit forgatja, mikor találkozunk, ezért próbálom újra és újra áttörni a jégpáncélt, amit felhúzott maga köré.
Aztán ha mindez nem lenne elég, még egy szőkénél is jelenésem van. Újabb teát kell rendelnem, újra két cukor nélkül. Bőségesebb dumálgatásra számítok, mint amire egy felfokozott fesztivál italospultja mellett sor kerülhetett.
Akit viszont külön meg akartam keresni, hogy a negatívummal vegyített pozitív töltetű élményeimet újraélesszem vele, azt pont ide a sirályok vijjogásától kiélesedő hangulatú vízpartra hozta a sors vad motorja. Komoly járgány mellett áll, egyszer eloroztunk egy ilyet Washingtonban és nagyot kaszáltunk rajta. A blúz lassan adagolt kigombolása, a nyaktól felfelé elbűvölő egzotikum és a mellektől kezdődően lefelé induló fülledt erotika, ami a mélyfagyasztott ázsiait áthatja. A kivételes képesség, amivel el tudta érni, hogy egyetlen szóval válaszoljak egy kérdésére. Nem igazság, mivel végül nem hullt le a lepel, csak én libbentettem fel a kendőzetlen valóságot és ahogy az az ég felé meredezett fényesen világító fároszként, ez a csodás képű feketeség nem átallt olyat tenni a tiplimmel, ami jó időre kitiltotta minden vájatból. A farkasom főként erre emlékszik, míg én a nemi ösztönből eredő végét fogom meg a találkozásnak. Az elmémbe pedig beúszik egy másik ázsiai, aki miatt képes vagyok ilyen jellegű kívánalmaimnak gátat szabni.
- Karót tetszett nyelni, de nem ízlett, igéző tekintetű nyugiszurival lövöldöző banyácska? - indítok egy csontvelőbe mászóan kedves megnyilvánulással, mert úgy áll ott, mint egy faszent, aki megérezte, hogy a tűzre fogják vetni és nem tehet ellene többet, mint vágójuh a nagykés ellen.
Az arcomra azért kikúszik egy vigyor. A hátizsákom a jobb markomban lóg, mivel a balon még mindig egy irdatlan nagy kötés tornyosul és a hajóról kiözönlő, satnya 6 fős embertömeget hagyom eloszlani. Mikor mi ketten találkozunk, az ég is megrepedhet, úgy érzem. Fairbanks-ben utolsó esélyt kaptam a fekete pontokkal telített ellenőrző széttépése előtt és itt sem kellene elrontani. Alignak elég bűzlő útravalót adott, nem vagyok túl boldog attól, hogy akivel korábban szó szerint elástuk és leköpdöstük a békepipát, azzal is ölre mentem és majdnem megláttam még egyet a halál ezer arca közül. Életemben azért ennél szebb pillanatok is akadnak, egyre több és egyre kellemesebb ízben, szóval reménykedem, hogy nem egy sarokba szorított, sebzett vadnak fogja magát érezni a bestiám.
- Úticélom egy-két másik helybéli szépszemű lett volna, de ilyen fogadóbizottságnak egyszerűen nem lehet ellenállni. Milyen szelek fújdogálják disznófarokként kunkorodó fürtjeidet az anchorage-i élet viharos tengerén, kedves vagy inkább kedvetlen békefenntartó?
Gina-n azt látom, hogy egy halálhírt kapott hozzátartozó arckifejezésével várja az áldást, maga sem tudja, honnan, de ha meg fog érkezni, képtelen lesz elfogadni. Ezt a benyomást kelti a csúcsminőségű testtel rendelkező őrzőbige. Közelebb lépek és integetek, lassú, ablaktörlőszerű mozdulatokkal, miközben fixírozom, szemeibe és közéjük fúrom a tekintetemet, mintha ki akarnám nyomni belőle az igaz szavakat, amik a diókemény borítás mögött tobzódnak szabadságra vágyva, tömény elnyomásban. Szeretném a homokórát megállítani, de érzem, hogy az aprócska szemek egyre hullanak és a farkasom lassan szét fogja harapni az egészet. Nem kéne, te beste, hát nyughass már, ne rombold szét az odúdat, amit kivájtál magadnak!


A hozzászólást Lester J. Edison összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 19, 2016 5:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Wang
Harcos
avatar

◯ Kor : 84
◯ HSZ : 151
◯ IC REAG : 88

Re: Kikötők // Szomb. Jún. 18, 2016 11:42 pm

Megbánom, mint a kutya, aki kilencet kölykedzett azt, hogy megszólalt ez a kopasz batár. Szemeim amúgy nem hajlamosak elkerekedésre, de most fegyelmeznem kell magam, hogy ez így is maradjon. Hiába, amikor megszólal, csak úgy hullik a vetőmag a szájából, s ez az én lényegretörő fogalmazásmódomnak annyira idegen, mint Kolombusz által talált bennszülötteknek a lenvászon ing.
- Még szerencse, hogy nem vagyunk olyan nexusban, hogy bókolj nekem. A végén még most kellene halálra sértődjek.
Indítok ezzel, nem szórakozva itt holmi magázódással. Minek? Ő is tegez, hát tegezem én is, mert emlékszik a halál, hogy legutóbb miben maradtunk. Csak a szórakozás maradt meg, az ujjaimban bizsergő sorvasztás kéjmámoros káröröme, de ez nem. És nem is lényeges. A fontos dolgokat szoktam megjegyezni, nem ezeket.
Disznófarok? Azért anyád picsája, de komolyan!
- Ha jót akarsz magadnak és minden apró-cseprő porcikádnak
Igen, célzok, nem is homályosan. Pofátlan vigyorom elárulhatja nagytestő fajtájának, hogy mégis mire.
- akkor a felesleges szóvirágokat elhagyjuk. Ne sértegesd a disznkat.
Méghogy nekem nincs humorom? De, van, meg is csillogtatok belőle egy keveset, miközben ellököm magam a motortól, s üdvözlésképp közelebb lépek Lesterhez, hogy kezemet nyújtsam neki. Nem disznóláb alapon.
- És mégis miféle szépszeműeket akartál meglátogatni, s miért?
Kérdezek, mert jó lenne tudni, hogy mi ette a magányost éppen ide azután, hogy értéseüléseim szerint még mindig Fairbanksben rontja a levegőt. Nem a Falkában, az tuti, de ettől még lokálisan elhelyeztem magamban, s nem ide, nagyon nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 73
◯ HSZ : 534
◯ IC REAG : 451
◯ Lakhely : FairbanksRe: Kikötők // Vas. Jún. 19, 2016 5:17 pm

Az ázsiai csodamodell testi folyamatai megint megerősítenek abban, hogy milyen jelentős hatást tudok gyakorolni a nőkre. Sikerült meghökkentenem, szinte hallom is azt a morcos "Hökk" mordulást, amit egy nyerítős nevetés mellé eleresztene.
- Hitetlen Tamásként hallom, hogy egy nő képes elutasítani a bókot, amire nem is számított.
Vigyorgok, mert ez a kőkemény modor eléggé csábító. Egy erős lovat betörni nagyobb dicsőség, mint a jámbor csikón kilométereket ügetni. Ha nem kaptam volna lasszót a nyakamra másvalakitől, olyat, ami ellen a farkasom sem ellenkezik, hanem örömmel veszi, hogy két nyakon szorul az a kötél, akkor bizony még erősebben nyomulnék. Pár ártatlan és ártalmatlan bók addig is belefér. Dühöt oltok belé és valami fura örömet is, elég érdekes elegy, amit az érzései mutatnak.
- Már megint a porcikámra vágysz, Szóbokrétákat Elutasító Jégkirálynő?
A farkasom már nagyon vicsorog, mert enélkül is emlékezett, hogy legutóbb mi történt a szaporító szervével. Ugrásra készen meredezik a háta. Nem ezért jöttem, remélem, sikerül neki megálljt szabni anélkül, hogy a varázspálcámat újra hatástalanítaná a sötétrőzséjű őrző. Amikor a kezét fogom meg, minden kraftomat beleadom, akkor is, ha ő felettem áll mágikus eredetű izomerőben.
- Például a te két szép hasított manduláidhoz is jöttem. Amúgy meg kitalálhatod, hogy életem megmentőjének homlokára is kitettem a célkeresztet. No és egy bizonyos pultos hölgyeményére, aki az Alyeskán csábítgatott, hogy termeljek némi profitot az itteni vendéglátóipari egységüknek.
Egy rövid időre a hátam terjedelmes képét kell néznie, mert megsasolom a környéket is és rövid szagmintát veszek, ami a frissítő kikötői szellők miatt nem is olyan könnyű. Utána visszavetem rá a tekintetemet és a motorjára hordozom át.
- Csinos kis paripa! Régóta tart a szerelem?
Próbáltam a motorozást, de nekem mindig is az autók feküdtek jobban. Még Washingtonban, amikor a krimigimiben csórtunk és oroztunk, akkor néha kellett ilyen kétkerekűekkel is foglalkozni, sőt amikor ínséges idők jöttek, akkor még drótszamarat is loptunk, szóval nem teljesen idegen az ilyesmi. Most pedig rátérek a lényegre, mert a szócsokrok dobálása csak alapozás, nem elterelés.
- A te miérted pedig az, hogy mély nyomot hagytál az első és feledhetetlen találkozásunkkor. Az nem volt a legszerencsésebb szituáció. Reményeim szerint ma nem fajulnak el úgy a dolgok, de előre szólok, hogy én is a pengéhez nyúltam álmomban, nyilván érted a transzcendentális célzást.
Az Őrzők nyilván képben vannak, mert Alignak választási hercehurcája eléggé bezavarhat a vigyázni kívánt béke megmaradásába.
- Álnok és galád bosszúállásod ellenére is megmaradt szimpátiám jeléül hoztam is valamit. Keressünk egy diszkrétebb helyet, ott átadom!
Angutával megállapodást kötöttem és az adott szó nekem szent. Egy kis esszencia bármikor jól jöhet bármelyik tetovált varázslónak, nagyon remélem, hogy a kőfalat játszó hölgyemény sem fogja elutasítani szívélyes közeledésemet. Többet tényleg nem kell belegondolni, de ha akarja, hát legyen!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Wang
Harcos
avatar

◯ Kor : 84
◯ HSZ : 151
◯ IC REAG : 88

Re: Kikötők // Szer. Jún. 29, 2016 7:48 pm

Se hökk, se hukk, sem egyéb hákáló hangok nem szakadnak fel belőlem, de azért csak tudja tovább csűrni-csavarni a mondandóját addig, hogy egy kósza vigyorfélének a sebtiben odaszüremlett árnyéka szalad ajkaimra mielőtt karcos hangon megszólalok.
- Az sem különösebben mozgatna meg, hogyha Hajas Babarnak hívatnád magad. Kértem én a keresztleveledet?
Hitetlen vagy Tamás, egyre megy, valójában nem tud érdekelni. Viszont nincs ellenemre látni azt a nagy mamlasz alkatát. Van valami édesen bárgyú abban a kuglifejében és meg kell hagyni, bár a humora olyan, mint valami dörzspapír, még én is képes vagyok vigyorogni rajta. Szánakozva és lesajnálva, de a vigyor az vigyor, ossza be!
- Legutóbb sem vágytam rá. Ha vágytam volna, akkor nem sorvadásba taszítom, hanem vigyáz állásba penderítem.
Szeretném, hogyha tisztán látnánk, ezért felhomályosítom a legtuóbbi találkozásunkról. Nem minden arany, ami fénylik, szokták volt mondani és nem is minden az, ami látszik. Mondjuk azt nem állíthatnám, hogy nem jutott eszembe unalmas óráimon, hogy esetleg mással is eltölthettem volna az időt a mágiafogyasztásom helyett akkor és ott. De nem. Most, hogy így újra látom megerősödik bennem a kösz nem kategória jogos tulajdonosának rendeltetésszerű helye.
Amíg a dög nem akar a torkomnak szaladni, addig nem fárasztom azzal magam, hogy megfékezési alternatívákat keressek. Mondjuk az agyamat mindignél is könnyebben lehet felcseszni mostanában, de ugyan már! Legutóbb is világosan kiderült, hogy ki van nyeregben. Nem hinném, hogy jelenleg meglepetés érne ilyetén.
- Vagyis inni jöttél, mert nincs elég szesz Fairbanksben?
Felszalad amúgy is csapott ívű szemöldököm a homlokom közepére. Csodálkozásomnak az is tárgya, hogy valaki hogy lehet ilyen vak, hiszen a kikötőben nincs krimó, de ezt nem teszem hozzá. Elég lesz neki az előbbi kérdésemre válaszolnia, az is fel fog érni egy Elfújta a széllel.
- Születése óta.
Foglalom ezzel dátumba azt, hogy eme csodát bizony nekem rakták össze, s nem szaladgál belőle a piacon több. Mondjuk úgy, hogy sok évnek kellett eltelnie, mire szert tehettem rá, s nagy koppintás az egész - minden márkából az, ami a legjobb - de én teszek a plágiumra ilyen téren magasról. A lényeg, hogy olyan unikális, mint én magam vagyok, s ez így a nagyon helyes.
- Még mindig jobb, mintha magadhoz nyúltál volna.
Horkanok fel - igen, ez nálam nevetés - majd a fejemmel a motor felé bökök.
- Akarod, hogy elvigyelek egy körre?
Nyilvánvalóan - gondolom én - kínosnak érezné, ha egy nő fogná a gyeplőt és ő csak hátul kulloghatna, de ettől még - vagy talán pont emiatt - én szívesen elvinném. Szeretek száguldani és asszem jobb, ha mi nem beszélgetünk sokat így kipengésedve.
- Nem mellesleg mi az, hogy is?
Akarja a halál elmondani neki, hogy mit álmodtam. Roxanen kívül - és aztán persze a fél őrző vezérkaron felül - senkinek semmi köze ehhez. Bár, ha Lester tudja rólam, akkor komolyan szét kell rúgjak pár segget, azt hiszem. Mindenesetre a diszkrét helyre elmehetünk. Vajon a lemetszett péniszét akarja odaadni? Nem lenne rossz, pont a múltkor dobtam ki az egyik formaldehides hímtagpreparátumot. Kontármunka volt, elrothadt. Volt ám szaga! Ordítottam is miatta egy kört, mert nem bírom a töketlenkedést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 73
◯ HSZ : 534
◯ IC REAG : 451
◯ Lakhely : FairbanksRe: Kikötők // Vas. Júl. 03, 2016 2:30 pm

Halványan dereng az a félig kanadai elefánt, ami nem átall ruhában uralkodni a képernyő. Idétlen mesének találom, de a tekintélyes testalkatomra való utalásként értelmezve le tudom csillapítani a farkasomat, aki még egy elefántnak is szívesen nekimenne, főleg mióta rosszat álmodott.
- Kértem én, hogy kérjed, Fürtös Fúria? - vágok vissza egy újabb vigyorral.
Lehetne ő bármely mitológia gonosz tündére vagy bosszús kedvű istennője, abszolút illene hozzá. Kiváltja magát, hogy ő ugyan nem volt kíváncsi semmi ilyesmire, de azért szórakoztatja a helyzet. Amíg nem az én káromra, addig engem is mulattat.
- Annak neki is kezdtél, de idejekorán félbehagytad. Gombolkozom, tehát vagyok, azaz coitus ergo sum, ahogy a német mondja, ugye...
Csupán utalásokat ejtek el, sokkal érdekesebb rejtvényként feladni a választ, mint ezüst tálcán az orra elé tolni. Ott a pincében én megajándékoztam egy nem mindennapi látvánnyal, torz fejjel és örvendező testtel. Ő meg előadta az életerőt elszívó energiavámpírt és csökevényes állapotban hagyott engem magamra. A farkasom még mindig nyugtalan, de nem érez teljesen egyértelmű támad szándékot, ezért csak járkál. Azt viszont egyre közelebb teszi, az energiáim sűrűsödnek a mongoloid hölgyemény körül.
- Megmelengetné a szívedet, ha azt mondanám, hogy csupán a te két szép szemedért érkeztem? Noha tényleg káprázatosak, igaztalanság volna ezt állítani, azt pedig én nem kedvelem.
Pedzegetem a témát, hogy az irigység beszél-e belőle, bár kötve hiszem. A stílusa kellően ellensúlyozza a teste formás kontúrját, nem hinném, hogy túl sokan váltanának belépőt nála egy menetre. Ha mégis, mind kiszórná az udvarlókat, mint Zsugás Jimmy az alsó-felső kombót.
- Szóval már az altamirai barlangrajzoknál járunk. Elárulom, rossz irányba egyszerűsítesz, úgyhogy inkább gyere ki a rusztikus pulpitus mögül!
A farkaslétemmel egyidejű az alkoholfogyasztás mellőzése, de előtte is csak egyetlen vad éjszakán vettem úszóleckéket a vércukorszintet megemelő löttytengerben, úgyhogy ez bizony tévút. Nem igazán keltem egy alkoholista benyomását, bár az talán még hihetetlenebb, hogy leutaztam ide egy üdítőért...
- Egy Yetta nevű pincérnő a Pit sörcsapja mögött majd letörli a kétkedések felhőit az égről, ahogy a pultot, miután kitöltötte nekem a gyümölcsteát...
Nem az ágyamba csábítom, bár elsőre még az volt a cél. Szeretek új embereket, farkasokat vagy akár ilyen tetovált lányokat megismerni és új füleket megörvendeztetni a mosolyt fakasztó vagy épp haragra gerjesztő szövegelésemmel. Ez már nem lehet meglepő, hisz legutóbb is csak azért húztam bőrt a fogamra, mert Gina húst ígért cserébe.
- Akkor biza hűséges társra leltél, lovagina!
Végigmérem a kétkerekűt és ugyan nem mondanám meg róla, hogyan készült, de az biztos, hogy ha ennek a komor boszorkának valami igazán fontos az életben, akkor ez a jármű az. Gyönyörű állapotban van, látni, hogy hét lakat alatt őrzi és úgy ül rajta a formás kis seggével, hogy nem nyűvi el.
- Arra csupán a börtönéveim alatt szorultam rá, hogy egyedül szexeljek.
A nevetésére először csak furán lesek, aztán elvigyorodom. Ló a lovon, no, hát ez sem egy hétköznapi jelenség! Amikor a hátsó utas szerepét ajánlja fel nekem, akkor már nekem is kacagnom kell egy égzengetőset. A farkasom most nyugodott meg, mert már inkább egy komédia előadásán érzi magát, mint ketrecbe zárva egy ellenféllel.
- Köszönetet mondok a felajánlásért, de nekem inkább a volán mögött van a helyem. Már amikor biztos kézzel tudom irányítani a jószágot.
Vigyorogva intek a csonkolt kezemmel, illetve a kötés felettébb nagy bunkójával, ami egy ideig lehetetlenné teszi a kormánykezelést. Ha legutóbb ajánlotta volna fel, hogy ráfeszüljek a testére hátulról, miközben száguldunk - nos azt is inkább átvitt értelemben valósítottam volna meg. A járást ismerem, ezért inkább intek, hogy vegyük nyakunkba a lábunkat és keressük fel a kikötőnek azt a helyét, ahol nagy ritkán terjeng emberszag, akkor is inkább droggal vegyülten, szóval ha nem vigyázunk, legfeljebb beleilleszkedhetünk egy pszichedelikus látomásba.
- Nálam sokkalta többet tudhatsz arról, hogy ki indult a tollasbálba és ki látta a fegyverkezés szükségességét. Ha tippmixelnem kellene, te is az én sorsomra jutottál volna, ha álmodsz, bár a pokrócból kaktuszt csinálni inkább csak szintlépés, mint pálfordulás.
Én is csupán négyzetre emeltem a rizikófaktort. Sokkal érdekesebb lehet egy olyan farkas, aki előtte maga volt a világbéke, most meg ágyúgolyónak képzeli magát. Mint például az a felfuvalkodott Egon. A sirályok köröznek, mintha ők is hallották volna, hogy egy darab hús leszakítására készülök. Mintha le akarnának csapni egy esszenciára, méltatlan módon egyszerű táplálkozási célra felhasználva azt. Hogyisne, Anguta nem azt kérte, hogy vessem magam a vízimadarak elé eleségül! Szépen el is híznának ekkora falattól...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Kikötők // Hétf. Okt. 10, 2016 6:13 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Kikötők //

Vissza az elejére Go down
 

Kikötők

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Cook-öböl-