HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Hans Elfman Today at 1:31 pm
írta  Hans Elfman Today at 12:36 pm
írta  Fester Rothstein Csüt. Ápr. 27, 2017 10:00 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 6:31 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Csüt. Ápr. 27, 2017 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | . 

 Alaska Center for Performing Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Alaska Center for Performing Arts // Szer. Dec. 18, 2013 10:01 pm

Az előadóművészeteknek szentelt központ (rövidebb nevén az ACPA) 1988-ban nyitotta meg kapuit és három színháztermet foglal magába. Közülük a legnagyobb az Evangeline Atwood Concert Hall (lenti képen), mely 2000 férőhelyével operák, musicalek, szimfonikus és kamarazenekarok, valamint a popzene nagyjainak fellépési színhelye. Ezen kívül két kisebb színházterem (egy 700 és egy 340 férőhelyes) található itt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Hétf. Szept. 28, 2015 10:43 pm

Achilles & Holly


Nagyon kedveltem az estélyeket, a fényűzést, a pompát, bár ezt nem volt olyan nehéz kitalálni, elég volt csupán rám nézni. Meglátni a kifinomult stílust, a kimért, arisztokratikus modort, és senkinek nem lehetett kétsége afelől, hogy egy sznob nőszeméllyel sodorta össze a szél. Pedig valójában annyira nem is voltam az, mint amilyennek eladtam magam. Sőt, még csak nem is nemesnek születtem, ennek ellenére már elég korán igyekeztem úgy tenni, mintha én is egy lennék az arisztokraták közül. Manapság már nem okozott túl nagy nehézséget, hogy valaki az elit tagjai közé kerüljön. Elég volt, ha jó sok pénz lapult a bankkártyán, vagy éppen otthon a biztonságos széfben.
Az általam leginkább kedvelt esemény azonban mind közül az volt, ha valami közöm is akadt hozzá. A jelenlegi gálát hálából rendezték, amiért néhányan adakoztunk, és sikerült a város egyik legrégibb templomát restaurálni. Hogy miként jövök én ehhez, amikor nem vagyok egy jótét lélek? A válasz nagyon egyszerű, azért, mert az esküvőkkel szorosan összefonódó szakmám van, márpedig a templomok az egyik fő színterei az én körülrajongott aráim legfontosabb napjának. Így aztán a mai estén díszvendég lett belőlem, és mivel semmi más programom nem akadt mára, így némi fontolgatás után elfogadtam a kedves invitálást.
Most, hogy az átrendezett színházterem szőnyegén lépdeltem, sok száz szempár siklott végig rajtam. Valószínűleg hozzászoktak, hogy a megjelenésem általában a visszafogott elegancia szellemét szokta követni, ám a mai estén kivételt tettem. Hogy miért, azt magam sem tudnám megmondani, de mind színben, mind fazonban a kirívóra voksoltam, nem is hagyott túl sokat a szabása a képzeletre, már ami a dekoltázst illeti. Én azonban éppen olyan magabiztossággal közlekedtem, mintha állig fel lettem volna öltözve. Hosszú ujjaim között kecses pezsgőspoharat forgattam, úgy néztem körül, hátha találok egy kedvesebb ismerőst is.
Nos, abba végül nem sikerült beleszaladnom, más energiáit azonban megéreztem, és nem voltam különösebben elragadtatva tőle. Talán a meglepett találóbb lenne a jelenlegi kedélyállapotomra, de maradjunk csak inkább annál, hogy kellemetlennek találtam a felfedezést, amit alig egy perccel ezelőtt tettem. Közvetlenül azt követően, hogy lentebb engedtem egy hangyányit a pajzsomat. Azon nyomban meg is bántam, de valószínűnek tartottam, hogy már neki is feltűnt a jelenlétem, így kár lenne elkerülni. Egyrészt szerintem úgysem lehet, másrészt meg nem az a típus vagyok, aki bármi elől elmenekülne, vagy inkább kikerülné. Céltudatosan indultam hát az energiagóc felé, mostanra bár minden kétséget kizáróan fel kellett neki tűnni, hogy rajta kívül más farkas is van a teremben, akinek annyira nem is idegenek az energiái.
- Tudod, sok ismerős arcra számítottam ma este, de a tiéd valahogy rémálmomban sem jött elő! – köszöntöttem a magam kimért stílusában. – Mit keresel itt? Ez nem éppen a te tereped… - néztem a hímre érdeklődően, miközben a poharat finoman a vörösre rúzsozott ajkaimhoz emeltem, úgy pislogtam rá ártatlanul a perem felett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 387
◯ HSZ : 233
◯ IC REAG : 190
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Kedd. Szept. 29, 2015 9:25 pm

Holly & Achilles


Nem annyira az én világom, hogy puccos rendezvényeken gyilkolásszak, de izgalmas. Ilyet még nem próbáltam. Kurva sokat készültem rá. Megszereztem az épület tervrajzait, fotókat, programtervet, mindent. Ha már csinálom, csináljam jól. Meg is van, hol fogom agyonütni azt a dagadék üzletembert. Meresztgeti itt a nagy seggét, hogy ő az állatvédő meg az angyal. Ja, közben csak egy mitugrász, mint a többi. Évszázadokkal túlélem. Semmi lelkiismeretfurdalás nem gyötör, ha bezúzom a koponyáját.
Felvettem a bálozók ruháját, csak úgy módjával. Öltöny? Áááá, nem. Fekete ing, alá fehér póló. Nyakkendő helyett egy hosszú láncon aranykereszt. És ehhez hosszú bőrdzseki, amit a bejáratnál leadok a ruhatáros ribancnak. Tök elegáns vagyok, azt hiszem. Késeket se hoztam, mert nem kell a balhé. Itt van az öklöm, az jobb ezer késnél. A vérvonalam nem hagy el, hálistennek. Tetszik amúgy ez a templomos cucc. Szeretem a miséket, a szent szertartásokat. Mikor még rabszolgaként dolgoztattak, meg kellett keresztelkedni és erőt éreztem ott. Ahogy ebben az ósdi templomban is, amit helyrehoztak. Ez tényleg egy jó ügy volt, pártolom. Be is szálltam egy kicsivel, téglát meg maltert vettek belőle. Annakidején én is építettem templomot, mit templomot, katedrálist a két kezemmel és csak azért vertem szét, mert rossz emlékek fűztek hozzá. Ezt inkább támogattam, minthogy leromboljam.
Egy borospoharat nyúlok le, ahogy járkálok ebben a szerkóban, kibontott hajjal, öles léptekkel. Belekortyolgatok, egész tűrhető. Valami legyen nálam, az a lényeg. Amúgy kurvára nem érdekel az egész, melózni kell, nem ünnepelni. Ha szétbasztam a pasas fejét, majd játszom még itt az eszemet egy darabig, aztán viszont húzok vissza. Most legeltetem a szemeimet és iszom az ingyen piát. Ezt a sok öltönyöst... Ha tehetném, egy szál semmiben jönnék, de az kiment a divatból. És akkor megjön a rikácsoló madárka. Beúszik ide az energiája. Akkora pofája van, mint ide Santa Fé. Már összeakasztottuk a bajszunkat, ölre is mentünk, mert nem tűröm, ha valaki nem ért a szóból, de még az öklömből se. Nem akarnék vele foglalkozni, de idetolja a biciklit.
- Szar ügy, ha nem jutok eszedbe, ribikém.
Amilyen a fogadtatás, olyan a köszönés. Ronda vagyok, tudom, ezzel élek már nagyon fiatal korom óta. És azt is vágom, hogy csak ürügynek használja. Kötözködni akar, mi? Hú, csak érjünk ki innen, úgy nyakonverem...
- Van pár téglám a kecó falában. Majd ha mennek a giccseidben az oltár elé, gondolj rám!
Aztán hányjál vagy legyél rosszul... Baszki, amilyen szép a feje meg a teste, olyan bunkó ez a nőstény. Nem szeretek vitatkozni. Inkább leverem, aki arra csábít. Csak ma este nem kéne. Nem kelthetek feltűnést, mikor dolgozom. A boromat jól meghúzom, aztán körbenyalom a számat. A bajszom szélén még marad, azt letörlöm bal hüvelykujjal. Ehh...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Hétf. Okt. 05, 2015 1:27 am

Nem volt ám túl nehéz feladat kitalálni, hogy egyáltalán nem volt elragadtatva a felbukkanásomtól, de ez a kis bosszúság azt hiszem, hogy közös vonásunk lett ma. A fene gondolta, hogy erre sor kerülhet, de bizony így volt. Volt bennünk valami, amiben hasonlítottunk, mégpedig az egymás ellen érzett unszimpátia. Jobban mondva, nekem semmi problémám nem volt, az mindenkivel megesik, hogy összevész valakivel, és jól elverik egymást, különösen a mi világunkban, ha két dominánsnak sikerül egymásba botlania. Egyébként is, nekem olyan egyedi a stílusom, hogy azt tudni kell kezelni, de az ő természetével ez láthatóan lehetetlen volt, tehát abszolút nem vagyunk mi ketten kompatibilisek egymással. Nekem azonban látnom kellett, hogy tényleg itt van, nem csak rosszul érzékeltem. Bár nem szoktam rosszul érezni semmit, úgyhogy már maga az elgondolás is teljesen abszurd.
- Jobb lesz, ha moderálod magad, és megválogatod a szavaidat. Tudom, hogy ismeretlen ez a terep neked, de megsúgom, hogy itt nem szokás így beszélni, különösen nem egy nővel! - hívtam fel a figyelmét, államat királynői tartással szegtem fel. A merő ellentéte voltam ennek a hímnek, két teljesen más dolgot képviseltünk mi ketten mindenféle téren, de ezzel nincs is semmi gond. Ha mindenki egyforma lenne, az nagyon udalmas volna, igaz? - Egyébként is, miért jutnál eszembe? Hidd el, nem rajtad ábrándozom éjjel-nappal, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül, tehát inkább neked szar ügy, amiért nem ábrándozik rajtad senki - utaltam arra, hogy bizonyára én sem jutottam az ő eszébe. Annyira azért nem volt ám szar ügy, amíg nem gondolok rá, addig nem bosszantom fel magam még véletlenül sem. Annyira nem nagy különlegesség ez, sőt, igazából teljesen logikus, hogy igyekszem elkerülni azt, amivel csak felizgatnám magam. És sajnos nem a jó értelemben...
- A templomra gondolsz? - kérdeztem meglepetten, felvonva egyik finom ívű szemöldökömet. - Nocsak, mióta törődsz a műemlék jellegű épületek megóvásával? - természetesen egy pillanatra sem rejtettem véka alá, hogy sikerült eléggé meglepnie engem. Nem néztem ki belőle, hogy érdekli az ilyesmi, de valami azt súgta, hogy ha igazat is beszél - hiszen nem éreztem felőle hazugság szagát -, nem kizárólag emiatt érkezett ma ide. Azért nem most jöttem le a falvédőről, ha valaki nem járatos ilyen közegben, akkor hirtelen nem fog ekkorát változni, hiszen ugyanúgy nem fogja igényleni később sem. Sőt, belőle előbb néztem ki, hogy kiborítja ez az egész, semmint, hogy élvezné. - Sajnálom, hogy kiábrándítalak, de általában nem szoktam ott lenni az esküvőkön, attól még, hogy a ruhát én készítem. Rajtad is jobban állna egy rád szabott öltöny. Máris elegánsabb, alkalomhoz illőbb lenne a megjelenésed! - intettem a tömeg felé, pezsgőt tartó kezemmel. - A ruhák amúgy sem giccsek, csak kellékek... - legyintettem egyet már-már nemtörődöm mozdulattal, ezzel fejezve ki, hogy annyira ez most nem foglalkoztat engem. Más viszont annál inkább, amit nem is voltam rest szóvá tenni.
- Tehát, miért érkeztél ide valójában? - érdeklődtem tovább kíváncsian, végignézve a bajuszát tisztító mozdulatsort. - Mert az holt biztos, hogy nem inni pár pohárral, és ünnepelni a művészet életben tartását! - jó, annyira én sem vagyok művészlélek, bár az én munkámat is lehet úgy felfogni, hiszen alkotok. Ráadásul rajzolni is elég jól tudok, még ha nem is reklámozom sokszor. Tekintetemet közben le sem vettem róla, csak ittam pár kortyot az aranyló italomból, érzékeimmel végigtapogatva a teremben összegyűlt népséget. Vajon mit keresel itt?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 387
◯ HSZ : 233
◯ IC REAG : 190
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Kedd. Okt. 06, 2015 11:18 pm

Ha nagyon akarom, tudom én kezelni az ilyen csibéket, főleg ha valami megfog bennük. Ez viszont múltkor is annyira felhúzott, hogy nekiestem. Szerintem ő is élvezte végül. A nyelve valami pokoli, de harcolni, bunyózni jó volt vele. Az csak azzal szar, aki hagyja magát, töketlen. Még ha nálam jobb is vagy erősebb és legyőz, akkor is kurvára bejön mindig a balhé. De itt most nem lehet, csak dumálni, az meg az ő terepe. És ez kurvára idegel. Látszik is...
- Majd te mondod meg, mit hadováljak, mi? Urald, aki hagyja magát...
A fejemet kicsit leszegve nézem, mint a támadni készülő farkas. A falhoz szegezem a szemeimmel. Tudom, hogy nem hatja meg. Erős, mint én is. A fene vigye, mégiscsak élvezem én ezt, hogy itt gürcölni kell vele. Akivel könnyű, azzal unalmas is, kivéve, ha ágyba akarom vinni. Ezt is vinném és mekkora dühszex lenne belőle! De most csak hecceljük egymást, az egóink feszülnek össze.
- Szar lenne, ha ettől lenne szar.
Nem függök én másoktól. Picsogjon, aki akar, hogy nem szeretik, nem gondolnak rá és sírjon otthon egy tea mellett. Én megyek és utat török magamnak. Ma este szolidabb és rejtélyesebb akartam lenni, de ezek után már nehéz lesz. Ez a liba kifigyelt és képes beletojni a levesembe. Le kell rendezni.
- Nem azért vagyunk itt? Idefigyelj, én raktam ezzel a két kezemmel is téglákat és felhúztam egy egész katedrálist!
Mutatom a két lapátot, a kérges tenyereimet, amikkel még rabszolgaként tényleg ezt csináltam. Nyilván nem egyedül, de kurva kemény volt. Becsülöm én a hitet, főleg ha érzem benne az igazi szentséget, az erőt és itt éreztem. Ezt már nem verném szét. A pajzsomat félig eresztem le, nem félek itt semmitől, de azért van egy szint, aminél többet csak keveseknek engedek. Érezheti, hogy nem kamuzom. Meg azt is, hogy nem ez a teljes igazság...
- Leszarom, hogy hol vagy te! Miért jöttél ide, mit akarsz?
Ha nem rögtön kötözködni kezdett volna, én se tettem volna. Bunyózni lehet úgy is, hogy imádjuk egymást. Nem csipázom a vitákat. Ezt se fogom sokáig folytatni. Inkább ütök vagy megemberelem magam és kimegyek. Ha ő is kijön, akkor ott ütök. A vitatkozás faszság. Állítok és tagadok, kész. Az én dolgom, mit veszek fel és így jól érzem magam. Legyintget itt, mintha szúnyogokat csapkodna.
- Húzzunk ki innen, aztán megbeszéljük. Te, Holly, nem elég nagy neked ez a slepp? Miért pont engem szúrtál ki?
Ennyire nem kéne elmérgesíteni. Érzem én, de a büszkeségem dacol a logikával. Ha kimegyünk, rossz vége lesz. Ha maradunk, még rosszabb. Nem én vagyok a békenagykövet. Kiiszom a poharat és lerakom a legközelebbi peremre. A karjaimat szélesen tartva várom, hogy mit akar a lujza. A fejemet ingatom bosszankodásomban és egyre morcosabban nézek ki a bajszom mögül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Szer. Okt. 21, 2015 6:31 pm

- Azzal nincs probléma... - mosolyodtam el szélesen, önelégülten arra, hogy uraljam azt, akit lehet. Hát én bizony uralom, és hiába erősebb nálam a néhány év korkülönbség miatt, az erő még nem minden. Jó harcos vagyok, úgyhogy nem kellett félteni. A múltkor kölcsönösen páholtuk el egymást, ő sem maradt sértetlen, és akkor még finoman is fogalmaztam. Azt ugyan nem mondanám, hogy élvezem a harcot, viszont elmenekülni sem szokásom előle, az is biztos! Nem vagyok az a típus, aki gyáván kihátrál, csak azért, mert tudja, hogy az ellenfele jó eséllyel helyben fogja hagyni.
- Mi lenne, ha megpróbálnál inkább lehiggadni? A falra mászok az ideges energiáidtól! - sziszegtem oda kissé ingerülten, mert ezzel csak azt fogja elérni, hogy engem is felpaprikáz, legalább annyira, mint amennyire ő most mérges volt. Sejtettem, hogy nem érzi túl konfortosan itt magát, azt meg pláne, hogy nem örült annak, hogy lebukott valaki előtt, hogy ilyesfajta helyen jelent meg. Szerintem az sem tett éppen jót neki, hogy ez a valaki éppen én voltam.
- Wow, és most le kellene, hogy nyűgözzön? - kérdeztem tettetett meglepettséggel. Én meg irányítottam Franciaország királyát annak idején. Na, és? Ha úgy vesszük, volt egy egész országom, de csináltam még más olyan dolgot is, amivel beírtam magam a történelem könyvekbe. Nem voltam mindre büszke, de attól még a tények nem változtak. Akinek ilyen hosszú élet adatik, mint nekünk, annak elkerülhetetlen az életében, hogy maradandót alkosson. Legalábbis annak mindenképpen, akit érdekel is a körülötte lévő világ. Én nagy dolgokra születtem, már eleve csak azzal is kitűntem volna, hogy Kilaun lánya vagyok, de ezt sajnálatos módon nem dörgölhettem az orra alá. - Egyébként ez még mindig nem lenne elég indok arra, hogy most is törődj vele, ezt te is tudod... - tettem hozzá. Nem tudtam, hogy rabszolgaként épített-e, vagy más miatt keveredett oda, de nem is fontos. - Egyszerűen csak nem feltételeztem rólad ilyesmit! - vontam meg végül a vállaimat, ezzel zárva le a témát. Pusztán ennyi oka volt a meglepettségemnek, és annak, hogy szóvá is tettem a dolgot.
- Úgy látom, hogy súlyos indulatkezelési problémáid vannak - vontam fel a szemöldökömet, mert egyáltalán nem láttam okát ennek a heves kitörésnek, és a trágár beszédnek, amivel engem jutalmazott. Még ugyan visszafogottan viselkedtem, nem is tettem volna másként ilyen társaságban. - Tőled? Én ugyan az égvilágon semmit nem akarok! Attól mentsen meg az isten! - emeltem meg megadóan mind a két kezemet, még hátráltam is tőle egyet, bár nem azért, mert tartottam volna tőle. Ezt nem is voltam rest kifejezni, ajkaimon kárörvendő mosoly jelent meg. Ha ugyan azt hitte, hogy meghátrálásra késztethet akármikor is, akkor nagyot tévedett.
- De, történetesen elég nagy, és semmi kedvem elszakítani a ruhámat amiatt, mert te képtelen vagy civilizáltan viselkedni egy esélyen! - szegtem fel büszkén az államat, pezsgős poharammal intve felé. - Azért, mert téged ismerlek, és te vagy az egyetlen, aki nem illik ide. Ez felkeltette az érdeklődésem. Nem kell ebbe többet belegondolni, mint amiről szó van! - engem aztán cseppet sem érdekelt, hogy mennyire néz morcosan. Most már én is mérges lettem, főleg azért, mert többet lát ebbe az egészben, mint amennyit kellene. Hát hol érdekelt engem, hogy mit akar itt? Bár abban még mindig teljesen biztos voltam, hogy okkal érkezett, és ez nem a műemlék jellegű templom megóvása volt. Valami másnak is kellett lennie, és jobban járt - szerintem mind a ketten tudtuk ezt -, ha nem feszegeti tovább a határaimat. A helyzet az, hogy igazából saját magát hergelte fel a semmivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 387
◯ HSZ : 233
◯ IC REAG : 190
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Csüt. Okt. 22, 2015 6:57 pm

Felrúgnám ezt a nőstényt. Ha nem itt lennénk, már szakadna a ruhám és rá is rontanék. Elagyabugyálnám, mint múltkor. Méltó ellenfél, nő létére olyan ereje van a kora és a vére miatt, hogy kurva szívesen birkóznék vele. Meghódítani nem tudnám, nem az én szivaromat szívogatná, úgyhogy meg se próbálom. Van könnyebb, aki szívesen jön.
És most jól megnézem magamnak. A szemeibe meresztem az én szemeimet. Ez parancsolgat itt nekem? Ha én lehiggadok, akkor már bevertem valakinek a fejét vagy hasonlót tettem. Csak lesem, hogy mi a frászt csináljak vele. Minek jön ide így? Egy nővel is tudok beszélni, ha normális, de ez rögtön támad. Mint a kígyó, alattomosan, nyelvvel. Az nem az én műfajom. Szócsata? Faszság.
- Mi nyűgöz le téged, Holly?
Letörik a cuki műkörme, ha ránéz egy malterosvödörre. Ő az elit királynője vagy faszom tudja, micsoda. És akkor mit csináljak? Lehajol a pórnéphez, hogy csesztesse. Ehh...
- Sok mindent nem tudsz rólam.
A templomok áhítata annyira illik hozzám, mint bivalyhoz a csokornyakkendő. Ezt mondta az egykori párom, aki elég jól ismert. Pedig el tudok olvadni a szentségben. Az igaziban, nem a kamupapok és hazug hívők között, hanem akkor, mikor tényleg együtt van az emberek hite. Ez egy batyu, amit cipelek, nem tudom megmagyarázni, csak érzem, hogy számít.
A szemöldökeim csak szorosabbak lesznek, ahogy védekezik. Megakar alázni. De ki előtt? Csak úgy? Az kurvára nem sikerült még senkinek. És mosolyog a rohadék... Leteszem a poharat, mert azt hiszem, a kezeimre hamarosan szükség lesz. A Bestiám már tombol odabent és megkörnyékezi Holly-ét. Még bírom szorítani, de egyre jobban acsarkodik és rángatja a pórázt. Szegény, úgy sajnálom ilyenkor, hogy nem mehet szabadon marcangolni. Én nem érzem át azokat a leheletfinom érzéseket, amiket az ilyen nők. Egyszerű vagyok, mint a barlangrajz, de így érzem jól magam.
- Ej, de kényes vagy...
Eszembe kell idéznem, hogy miért vagyok itt. Nem azért, hogy hírverést csináljak. Nem szólalkozunk össze, nem kiabálunk, nem keltünk feltűnést. Csendben és titkon nyírjuk ki azt a fickót, akiért idejöttünk. Holly egy bolha, aki idegesít, kurvára viszket miatta, amit megcsípett, de nem fontos. Pedig úgy leütném...
- Idefigyelj! Ha képes vagy normálisan beszélni, akkor folytathatjuk!
Ha nem, akkor inkább faképnél hagyom és kiszúrok valami könnyű prédát, egy egyszerű alakot, akivel dumálhatunk a semmiről vagy egy nyitott nőcskét, akivel kellemes időt töltök. Közben talán megnyugszik a Bestia is. A pofánverésre ez az este nem alkalmas, itt és most nem. A farkasom nagyon bánja, de most kivételesen az eszemet kell használnom. Az ultimátumot megadtam, még mindig lesem ezt a luvnyát, hogy mit tudunk egymással kezdeni. Kompromisszum részemről már nincs több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Alaska Center for Performing Arts // Szomb. Jan. 02, 2016 3:01 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 75
◯ HSZ : 130
◯ IC REAG : 114
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Alaska Center for Performing Arts // Hétf. Feb. 06, 2017 7:26 pm


Angel && Isaac


Egyre többen beszéltek a közelgő bálról, miközben egyre gyakrabban botlottam bele az impozáns plakátjaiba is. Úgy éreztem, hogy ez remek lehetőség lenne arra is, hogy megismerjem jobban kicsit az ittenieket és a szokásaikat, illetve azokat, akik a hátam mögött suttogtak. Nem olyan régóta voltam a városban, de azért nem is tegnap érkeztem és fülem is egészen jó volt. Legtöbb esetben megmosolyogtatott, ahogyan a megjelenésemről vagy éppen az egyik helyi gazdagabb család lányához fűződő viszonyomat próbálták kitalálni. Semmi se volt köztünk, és sose lesz. Inkább csak egészen kellemes volt a társasága és segített még inkább kiismerni a várost, beilleszkedni kicsit. Nem voltam sose az a barátkozós fajta és ez mostanra se változott. Ohh, sokan talán azt gondolnák, hogy magányos vagyok, de mindennek megvan az előnye és amúgy is remekül szórakoztam. A legutóbbi siker ízét még mindig a számban éreztem. Wendy dacos válaszai igazán szórakoztatóak voltak, de a leginkább az volt igazán mámorító, hogy egy-két szóval milyen hatást is vagyok elérni Lionál. Számomra ő már nem volt több, mint egy báb, melynek a bukását mosollyal az arcomon nézném végig. Igaz, sajnálnám, ha nem nekem köszönhetően távozna a szellemek közé, de azért telhetetlen se leszek.
Moon megállás nélkül mostanában csak a bálról csacsogott, hiszen ez nem új keletű esemény volt errefelé, de mégis mindig nagy izgalommal várta mindenki. Amolyan jótékonysági est, ahol mindenki álarc mögé rejtőzhet éjfélig, de aztán lehull a lepel mindenkiről, hacsak éppen valaki nem Hamupipőkét akar játszani. Idővel pedig még nekem is meghozta a kedvemet és nem is telt bele sok időbe, hogy megtaláljam a megfelelő öltözetet az eseményre. Ruha tökéletesen simult a testemhez azt kihangsúlyozva, amit kell. Sötétlő fürtjeimet a megszokottól eltérően most feltűztem, a vöröslő ajkak és a kiegészítők se maradhattak el. Főleg nem egy régi családi ékszer, amely egy kígyót formált; még a néhai férjem ajándékozott nekem. Nyugodjon békében! Aztán pedig nem volt más hátra, mint a maszkot is feltenni és könnyedén összekötni hátul, a hajamnál és készen is álltam az indulásra, miután a megfelelő magassarkú lábamra került a kisebb gyűjteményemből.
Amikor megérkeztem, akkor a meghívót átadtam és megváltam a „kabátomtól” is, hogy utána szép lassan végig mérjem a helyet. Nem reménykedtem abban, hogy ismerős akadna itt, hiszen messzire jöttem el otthonról és talán még nem is mindenki jött rá arra, hogy élek és nem vesztem oda a tűzvészben, ami nekem köszönhetően tombolt. Egyre többen haladtak a parkett felé, én pedig hagytam azt, hogy sodródjak a tömeggel, míg végül a parkett mellett nem találtam egy üres részt. Onnan pásztáztam végig fürkésző és perszelő tekintettel a jelenlévőket, miközben egy régi ismerős dallam csendült fel. Nem állt szándékomban senkit se lerohanni, viszonoztam a mosolyokat, miközben biztos voltam abban, hogy előbb vagy utóbb lesz partnerem. Mégis csak azért jönnek ide az emberek, hogy találkozzanak számukra ismeretlenekkel, de úgy, hogy talán többé még se kelljen, hiszen a maszk könnyedén rejt el minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Alaska Center for Performing Arts // Szomb. Márc. 25, 2017 8:42 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Alaska Center for Performing Arts //

Vissza az elejére Go down
 

Alaska Center for Performing Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bevezető és általános tudnivalók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue-