HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
138 TAG 64 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
36 TAG 20 FÉRFI 16 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
23 TAG 10 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
22 TAG 11 FÉRFI 11 NŐ
ŐRZŐK
31 TAG 13 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
16 TAG 5 FÉRFI 11 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbbak:

...A Legmulatságosabb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:


írta  Cali Rhine Scott Today at 3:22 pm
írta  Callum Teller Today at 1:30 pm
írta  Darren Northlake Yesterday at 9:54 pm
írta  Sarah Youngmay Yesterday at 9:53 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 7:35 pm
írta  Angel Honore Gadot Yesterday at 5:33 pm
írta  Maeve MacGowan Yesterday at 4:55 pm
írta  Jackie Leigh Suresh Yesterday at 3:41 pm
írta  Payne Holmes Yesterday at 3:22 pm
írta  Michelle Tedrow Yesterday at 3:07 pm
írta  Rebecca Morgan Yesterday at 9:04 am
írta  Skyler R. Hamilton Szomb. Jan. 21, 2017 11:20 pm
írta  Veronica Hawkins Szomb. Jan. 21, 2017 10:25 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 6:14 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 6:14 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 6:13 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 6:13 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 6:12 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 5:53 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 5:52 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 5:52 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 5:19 pm
írta  Ben D. Lavant Szomb. Jan. 21, 2017 1:29 pm
írta  Jennifer Wainwright Szomb. Jan. 21, 2017 12:26 pm
írta  Autumn A. Autenberry Szomb. Jan. 21, 2017 12:05 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 11:40 am
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 11:39 am
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 11:39 am
írta  Alignak Szomb. Jan. 21, 2017 9:41 am
Alignak
 
Veronica Hawkins
 
Daphné Seward
 
Ben D. Lavant
 
Lester J. Edison
 
Cali Rhine Scott
 
Jackie Leigh Suresh
 
Maeve MacGowan
 
Balthazar Bluefox
 
Angel Honore Gadot
 

Share | .

 

 Alaska Center for Performing Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6261
◯ IC REAG : 8143
Alaska Center for Performing Arts // Szer. Dec. 18, 2013 10:01 pm

Az előadóművészeteknek szentelt központ (rövidebb nevén az ACPA) 1988-ban nyitotta meg kapuit és három színháztermet foglal magába. Közülük a legnagyobb az Evangeline Atwood Concert Hall (lenti képen), mely 2000 férőhelyével operák, musicalek, szimfonikus és kamarazenekarok, valamint a popzene nagyjainak fellépési színhelye. Ezen kívül két kisebb színházterem (egy 700 és egy 340 férőhelyes) található itt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Holly Fields
Wagabond

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Hétf. Szept. 28, 2015 10:43 pm

Achilles & Holly


Nagyon kedveltem az estélyeket, a fényűzést, a pompát, bár ezt nem volt olyan nehéz kitalálni, elég volt csupán rám nézni. Meglátni a kifinomult stílust, a kimért, arisztokratikus modort, és senkinek nem lehetett kétsége afelől, hogy egy sznob nőszeméllyel sodorta össze a szél. Pedig valójában annyira nem is voltam az, mint amilyennek eladtam magam. Sőt, még csak nem is nemesnek születtem, ennek ellenére már elég korán igyekeztem úgy tenni, mintha én is egy lennék az arisztokraták közül. Manapság már nem okozott túl nagy nehézséget, hogy valaki az elit tagjai közé kerüljön. Elég volt, ha jó sok pénz lapult a bankkártyán, vagy éppen otthon a biztonságos széfben.
Az általam leginkább kedvelt esemény azonban mind közül az volt, ha valami közöm is akadt hozzá. A jelenlegi gálát hálából rendezték, amiért néhányan adakoztunk, és sikerült a város egyik legrégibb templomát restaurálni. Hogy miként jövök én ehhez, amikor nem vagyok egy jótét lélek? A válasz nagyon egyszerű, azért, mert az esküvőkkel szorosan összefonódó szakmám van, márpedig a templomok az egyik fő színterei az én körülrajongott aráim legfontosabb napjának. Így aztán a mai estén díszvendég lett belőlem, és mivel semmi más programom nem akadt mára, így némi fontolgatás után elfogadtam a kedves invitálást.
Most, hogy az átrendezett színházterem szőnyegén lépdeltem, sok száz szempár siklott végig rajtam. Valószínűleg hozzászoktak, hogy a megjelenésem általában a visszafogott elegancia szellemét szokta követni, ám a mai estén kivételt tettem. Hogy miért, azt magam sem tudnám megmondani, de mind színben, mind fazonban a kirívóra voksoltam, nem is hagyott túl sokat a szabása a képzeletre, már ami a dekoltázst illeti. Én azonban éppen olyan magabiztossággal közlekedtem, mintha állig fel lettem volna öltözve. Hosszú ujjaim között kecses pezsgőspoharat forgattam, úgy néztem körül, hátha találok egy kedvesebb ismerőst is.
Nos, abba végül nem sikerült beleszaladnom, más energiáit azonban megéreztem, és nem voltam különösebben elragadtatva tőle. Talán a meglepett találóbb lenne a jelenlegi kedélyállapotomra, de maradjunk csak inkább annál, hogy kellemetlennek találtam a felfedezést, amit alig egy perccel ezelőtt tettem. Közvetlenül azt követően, hogy lentebb engedtem egy hangyányit a pajzsomat. Azon nyomban meg is bántam, de valószínűnek tartottam, hogy már neki is feltűnt a jelenlétem, így kár lenne elkerülni. Egyrészt szerintem úgysem lehet, másrészt meg nem az a típus vagyok, aki bármi elől elmenekülne, vagy inkább kikerülné. Céltudatosan indultam hát az energiagóc felé, mostanra bár minden kétséget kizáróan fel kellett neki tűnni, hogy rajta kívül más farkas is van a teremben, akinek annyira nem is idegenek az energiái.
- Tudod, sok ismerős arcra számítottam ma este, de a tiéd valahogy rémálmomban sem jött elő! – köszöntöttem a magam kimért stílusában. – Mit keresel itt? Ez nem éppen a te tereped… - néztem a hímre érdeklődően, miközben a poharat finoman a vörösre rúzsozott ajkaimhoz emeltem, úgy pislogtam rá ártatlanul a perem felett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 357
◯ HSZ : 206
◯ IC REAG : 169
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Kedd. Szept. 29, 2015 9:25 pm

Holly & Achilles


Nem annyira az én világom, hogy puccos rendezvényeken gyilkolásszak, de izgalmas. Ilyet még nem próbáltam. Kurva sokat készültem rá. Megszereztem az épület tervrajzait, fotókat, programtervet, mindent. Ha már csinálom, csináljam jól. Meg is van, hol fogom agyonütni azt a dagadék üzletembert. Meresztgeti itt a nagy seggét, hogy ő az állatvédő meg az angyal. Ja, közben csak egy mitugrász, mint a többi. Évszázadokkal túlélem. Semmi lelkiismeretfurdalás nem gyötör, ha bezúzom a koponyáját.
Felvettem a bálozók ruháját, csak úgy módjával. Öltöny? Áááá, nem. Fekete ing, alá fehér póló. Nyakkendő helyett egy hosszú láncon aranykereszt. És ehhez hosszú bőrdzseki, amit a bejáratnál leadok a ruhatáros ribancnak. Tök elegáns vagyok, azt hiszem. Késeket se hoztam, mert nem kell a balhé. Itt van az öklöm, az jobb ezer késnél. A vérvonalam nem hagy el, hálistennek. Tetszik amúgy ez a templomos cucc. Szeretem a miséket, a szent szertartásokat. Mikor még rabszolgaként dolgoztattak, meg kellett keresztelkedni és erőt éreztem ott. Ahogy ebben az ósdi templomban is, amit helyrehoztak. Ez tényleg egy jó ügy volt, pártolom. Be is szálltam egy kicsivel, téglát meg maltert vettek belőle. Annakidején én is építettem templomot, mit templomot, katedrálist a két kezemmel és csak azért vertem szét, mert rossz emlékek fűztek hozzá. Ezt inkább támogattam, minthogy leromboljam.
Egy borospoharat nyúlok le, ahogy járkálok ebben a szerkóban, kibontott hajjal, öles léptekkel. Belekortyolgatok, egész tűrhető. Valami legyen nálam, az a lényeg. Amúgy kurvára nem érdekel az egész, melózni kell, nem ünnepelni. Ha szétbasztam a pasas fejét, majd játszom még itt az eszemet egy darabig, aztán viszont húzok vissza. Most legeltetem a szemeimet és iszom az ingyen piát. Ezt a sok öltönyöst... Ha tehetném, egy szál semmiben jönnék, de az kiment a divatból. És akkor megjön a rikácsoló madárka. Beúszik ide az energiája. Akkora pofája van, mint ide Santa Fé. Már összeakasztottuk a bajszunkat, ölre is mentünk, mert nem tűröm, ha valaki nem ért a szóból, de még az öklömből se. Nem akarnék vele foglalkozni, de idetolja a biciklit.
- Szar ügy, ha nem jutok eszedbe, ribikém.
Amilyen a fogadtatás, olyan a köszönés. Ronda vagyok, tudom, ezzel élek már nagyon fiatal korom óta. És azt is vágom, hogy csak ürügynek használja. Kötözködni akar, mi? Hú, csak érjünk ki innen, úgy nyakonverem...
- Van pár téglám a kecó falában. Majd ha mennek a giccseidben az oltár elé, gondolj rám!
Aztán hányjál vagy legyél rosszul... Baszki, amilyen szép a feje meg a teste, olyan bunkó ez a nőstény. Nem szeretek vitatkozni. Inkább leverem, aki arra csábít. Csak ma este nem kéne. Nem kelthetek feltűnést, mikor dolgozom. A boromat jól meghúzom, aztán körbenyalom a számat. A bajszom szélén még marad, azt letörlöm bal hüvelykujjal. Ehh...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Hétf. Okt. 05, 2015 1:27 am

Nem volt ám túl nehéz feladat kitalálni, hogy egyáltalán nem volt elragadtatva a felbukkanásomtól, de ez a kis bosszúság azt hiszem, hogy közös vonásunk lett ma. A fene gondolta, hogy erre sor kerülhet, de bizony így volt. Volt bennünk valami, amiben hasonlítottunk, mégpedig az egymás ellen érzett unszimpátia. Jobban mondva, nekem semmi problémám nem volt, az mindenkivel megesik, hogy összevész valakivel, és jól elverik egymást, különösen a mi világunkban, ha két dominánsnak sikerül egymásba botlania. Egyébként is, nekem olyan egyedi a stílusom, hogy azt tudni kell kezelni, de az ő természetével ez láthatóan lehetetlen volt, tehát abszolút nem vagyunk mi ketten kompatibilisek egymással. Nekem azonban látnom kellett, hogy tényleg itt van, nem csak rosszul érzékeltem. Bár nem szoktam rosszul érezni semmit, úgyhogy már maga az elgondolás is teljesen abszurd.
- Jobb lesz, ha moderálod magad, és megválogatod a szavaidat. Tudom, hogy ismeretlen ez a terep neked, de megsúgom, hogy itt nem szokás így beszélni, különösen nem egy nővel! - hívtam fel a figyelmét, államat királynői tartással szegtem fel. A merő ellentéte voltam ennek a hímnek, két teljesen más dolgot képviseltünk mi ketten mindenféle téren, de ezzel nincs is semmi gond. Ha mindenki egyforma lenne, az nagyon udalmas volna, igaz? - Egyébként is, miért jutnál eszembe? Hidd el, nem rajtad ábrándozom éjjel-nappal, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül, tehát inkább neked szar ügy, amiért nem ábrándozik rajtad senki - utaltam arra, hogy bizonyára én sem jutottam az ő eszébe. Annyira azért nem volt ám szar ügy, amíg nem gondolok rá, addig nem bosszantom fel magam még véletlenül sem. Annyira nem nagy különlegesség ez, sőt, igazából teljesen logikus, hogy igyekszem elkerülni azt, amivel csak felizgatnám magam. És sajnos nem a jó értelemben...
- A templomra gondolsz? - kérdeztem meglepetten, felvonva egyik finom ívű szemöldökömet. - Nocsak, mióta törődsz a műemlék jellegű épületek megóvásával? - természetesen egy pillanatra sem rejtettem véka alá, hogy sikerült eléggé meglepnie engem. Nem néztem ki belőle, hogy érdekli az ilyesmi, de valami azt súgta, hogy ha igazat is beszél - hiszen nem éreztem felőle hazugság szagát -, nem kizárólag emiatt érkezett ma ide. Azért nem most jöttem le a falvédőről, ha valaki nem járatos ilyen közegben, akkor hirtelen nem fog ekkorát változni, hiszen ugyanúgy nem fogja igényleni később sem. Sőt, belőle előbb néztem ki, hogy kiborítja ez az egész, semmint, hogy élvezné. - Sajnálom, hogy kiábrándítalak, de általában nem szoktam ott lenni az esküvőkön, attól még, hogy a ruhát én készítem. Rajtad is jobban állna egy rád szabott öltöny. Máris elegánsabb, alkalomhoz illőbb lenne a megjelenésed! - intettem a tömeg felé, pezsgőt tartó kezemmel. - A ruhák amúgy sem giccsek, csak kellékek... - legyintettem egyet már-már nemtörődöm mozdulattal, ezzel fejezve ki, hogy annyira ez most nem foglalkoztat engem. Más viszont annál inkább, amit nem is voltam rest szóvá tenni.
- Tehát, miért érkeztél ide valójában? - érdeklődtem tovább kíváncsian, végignézve a bajuszát tisztító mozdulatsort. - Mert az holt biztos, hogy nem inni pár pohárral, és ünnepelni a művészet életben tartását! - jó, annyira én sem vagyok művészlélek, bár az én munkámat is lehet úgy felfogni, hiszen alkotok. Ráadásul rajzolni is elég jól tudok, még ha nem is reklámozom sokszor. Tekintetemet közben le sem vettem róla, csak ittam pár kortyot az aranyló italomból, érzékeimmel végigtapogatva a teremben összegyűlt népséget. Vajon mit keresel itt?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 357
◯ HSZ : 206
◯ IC REAG : 169
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Kedd. Okt. 06, 2015 11:18 pm

Ha nagyon akarom, tudom én kezelni az ilyen csibéket, főleg ha valami megfog bennük. Ez viszont múltkor is annyira felhúzott, hogy nekiestem. Szerintem ő is élvezte végül. A nyelve valami pokoli, de harcolni, bunyózni jó volt vele. Az csak azzal szar, aki hagyja magát, töketlen. Még ha nálam jobb is vagy erősebb és legyőz, akkor is kurvára bejön mindig a balhé. De itt most nem lehet, csak dumálni, az meg az ő terepe. És ez kurvára idegel. Látszik is...
- Majd te mondod meg, mit hadováljak, mi? Urald, aki hagyja magát...
A fejemet kicsit leszegve nézem, mint a támadni készülő farkas. A falhoz szegezem a szemeimmel. Tudom, hogy nem hatja meg. Erős, mint én is. A fene vigye, mégiscsak élvezem én ezt, hogy itt gürcölni kell vele. Akivel könnyű, azzal unalmas is, kivéve, ha ágyba akarom vinni. Ezt is vinném és mekkora dühszex lenne belőle! De most csak hecceljük egymást, az egóink feszülnek össze.
- Szar lenne, ha ettől lenne szar.
Nem függök én másoktól. Picsogjon, aki akar, hogy nem szeretik, nem gondolnak rá és sírjon otthon egy tea mellett. Én megyek és utat török magamnak. Ma este szolidabb és rejtélyesebb akartam lenni, de ezek után már nehéz lesz. Ez a liba kifigyelt és képes beletojni a levesembe. Le kell rendezni.
- Nem azért vagyunk itt? Idefigyelj, én raktam ezzel a két kezemmel is téglákat és felhúztam egy egész katedrálist!
Mutatom a két lapátot, a kérges tenyereimet, amikkel még rabszolgaként tényleg ezt csináltam. Nyilván nem egyedül, de kurva kemény volt. Becsülöm én a hitet, főleg ha érzem benne az igazi szentséget, az erőt és itt éreztem. Ezt már nem verném szét. A pajzsomat félig eresztem le, nem félek itt semmitől, de azért van egy szint, aminél többet csak keveseknek engedek. Érezheti, hogy nem kamuzom. Meg azt is, hogy nem ez a teljes igazság...
- Leszarom, hogy hol vagy te! Miért jöttél ide, mit akarsz?
Ha nem rögtön kötözködni kezdett volna, én se tettem volna. Bunyózni lehet úgy is, hogy imádjuk egymást. Nem csipázom a vitákat. Ezt se fogom sokáig folytatni. Inkább ütök vagy megemberelem magam és kimegyek. Ha ő is kijön, akkor ott ütök. A vitatkozás faszság. Állítok és tagadok, kész. Az én dolgom, mit veszek fel és így jól érzem magam. Legyintget itt, mintha szúnyogokat csapkodna.
- Húzzunk ki innen, aztán megbeszéljük. Te, Holly, nem elég nagy neked ez a slepp? Miért pont engem szúrtál ki?
Ennyire nem kéne elmérgesíteni. Érzem én, de a büszkeségem dacol a logikával. Ha kimegyünk, rossz vége lesz. Ha maradunk, még rosszabb. Nem én vagyok a békenagykövet. Kiiszom a poharat és lerakom a legközelebbi peremre. A karjaimat szélesen tartva várom, hogy mit akar a lujza. A fejemet ingatom bosszankodásomban és egyre morcosabban nézek ki a bajszom mögül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond

◯ Kor : 313
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Alaska Center for Performing Arts // Szer. Okt. 21, 2015 6:31 pm

- Azzal nincs probléma... - mosolyodtam el szélesen, önelégülten arra, hogy uraljam azt, akit lehet. Hát én bizony uralom, és hiába erősebb nálam a néhány év korkülönbség miatt, az erő még nem minden. Jó harcos vagyok, úgyhogy nem kellett félteni. A múltkor kölcsönösen páholtuk el egymást, ő sem maradt sértetlen, és akkor még finoman is fogalmaztam. Azt ugyan nem mondanám, hogy élvezem a harcot, viszont elmenekülni sem szokásom előle, az is biztos! Nem vagyok az a típus, aki gyáván kihátrál, csak azért, mert tudja, hogy az ellenfele jó eséllyel helyben fogja hagyni.
- Mi lenne, ha megpróbálnál inkább lehiggadni? A falra mászok az ideges energiáidtól! - sziszegtem oda kissé ingerülten, mert ezzel csak azt fogja elérni, hogy engem is felpaprikáz, legalább annyira, mint amennyire ő most mérges volt. Sejtettem, hogy nem érzi túl konfortosan itt magát, azt meg pláne, hogy nem örült annak, hogy lebukott valaki előtt, hogy ilyesfajta helyen jelent meg. Szerintem az sem tett éppen jót neki, hogy ez a valaki éppen én voltam.
- Wow, és most le kellene, hogy nyűgözzön? - kérdeztem tettetett meglepettséggel. Én meg irányítottam Franciaország királyát annak idején. Na, és? Ha úgy vesszük, volt egy egész országom, de csináltam még más olyan dolgot is, amivel beírtam magam a történelem könyvekbe. Nem voltam mindre büszke, de attól még a tények nem változtak. Akinek ilyen hosszú élet adatik, mint nekünk, annak elkerülhetetlen az életében, hogy maradandót alkosson. Legalábbis annak mindenképpen, akit érdekel is a körülötte lévő világ. Én nagy dolgokra születtem, már eleve csak azzal is kitűntem volna, hogy Kilaun lánya vagyok, de ezt sajnálatos módon nem dörgölhettem az orra alá. - Egyébként ez még mindig nem lenne elég indok arra, hogy most is törődj vele, ezt te is tudod... - tettem hozzá. Nem tudtam, hogy rabszolgaként épített-e, vagy más miatt keveredett oda, de nem is fontos. - Egyszerűen csak nem feltételeztem rólad ilyesmit! - vontam meg végül a vállaimat, ezzel zárva le a témát. Pusztán ennyi oka volt a meglepettségemnek, és annak, hogy szóvá is tettem a dolgot.
- Úgy látom, hogy súlyos indulatkezelési problémáid vannak - vontam fel a szemöldökömet, mert egyáltalán nem láttam okát ennek a heves kitörésnek, és a trágár beszédnek, amivel engem jutalmazott. Még ugyan visszafogottan viselkedtem, nem is tettem volna másként ilyen társaságban. - Tőled? Én ugyan az égvilágon semmit nem akarok! Attól mentsen meg az isten! - emeltem meg megadóan mind a két kezemet, még hátráltam is tőle egyet, bár nem azért, mert tartottam volna tőle. Ezt nem is voltam rest kifejezni, ajkaimon kárörvendő mosoly jelent meg. Ha ugyan azt hitte, hogy meghátrálásra késztethet akármikor is, akkor nagyot tévedett.
- De, történetesen elég nagy, és semmi kedvem elszakítani a ruhámat amiatt, mert te képtelen vagy civilizáltan viselkedni egy esélyen! - szegtem fel büszkén az államat, pezsgős poharammal intve felé. - Azért, mert téged ismerlek, és te vagy az egyetlen, aki nem illik ide. Ez felkeltette az érdeklődésem. Nem kell ebbe többet belegondolni, mint amiről szó van! - engem aztán cseppet sem érdekelt, hogy mennyire néz morcosan. Most már én is mérges lettem, főleg azért, mert többet lát ebbe az egészben, mint amennyit kellene. Hát hol érdekelt engem, hogy mit akar itt? Bár abban még mindig teljesen biztos voltam, hogy okkal érkezett, és ez nem a műemlék jellegű templom megóvása volt. Valami másnak is kellett lennie, és jobban járt - szerintem mind a ketten tudtuk ezt -, ha nem feszegeti tovább a határaimat. A helyzet az, hogy igazából saját magát hergelte fel a semmivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 357
◯ HSZ : 206
◯ IC REAG : 169
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Re: Alaska Center for Performing Arts // Csüt. Okt. 22, 2015 6:57 pm

Felrúgnám ezt a nőstényt. Ha nem itt lennénk, már szakadna a ruhám és rá is rontanék. Elagyabugyálnám, mint múltkor. Méltó ellenfél, nő létére olyan ereje van a kora és a vére miatt, hogy kurva szívesen birkóznék vele. Meghódítani nem tudnám, nem az én szivaromat szívogatná, úgyhogy meg se próbálom. Van könnyebb, aki szívesen jön.
És most jól megnézem magamnak. A szemeibe meresztem az én szemeimet. Ez parancsolgat itt nekem? Ha én lehiggadok, akkor már bevertem valakinek a fejét vagy hasonlót tettem. Csak lesem, hogy mi a frászt csináljak vele. Minek jön ide így? Egy nővel is tudok beszélni, ha normális, de ez rögtön támad. Mint a kígyó, alattomosan, nyelvvel. Az nem az én műfajom. Szócsata? Faszság.
- Mi nyűgöz le téged, Holly?
Letörik a cuki műkörme, ha ránéz egy malterosvödörre. Ő az elit királynője vagy faszom tudja, micsoda. És akkor mit csináljak? Lehajol a pórnéphez, hogy csesztesse. Ehh...
- Sok mindent nem tudsz rólam.
A templomok áhítata annyira illik hozzám, mint bivalyhoz a csokornyakkendő. Ezt mondta az egykori párom, aki elég jól ismert. Pedig el tudok olvadni a szentségben. Az igaziban, nem a kamupapok és hazug hívők között, hanem akkor, mikor tényleg együtt van az emberek hite. Ez egy batyu, amit cipelek, nem tudom megmagyarázni, csak érzem, hogy számít.
A szemöldökeim csak szorosabbak lesznek, ahogy védekezik. Megakar alázni. De ki előtt? Csak úgy? Az kurvára nem sikerült még senkinek. És mosolyog a rohadék... Leteszem a poharat, mert azt hiszem, a kezeimre hamarosan szükség lesz. A Bestiám már tombol odabent és megkörnyékezi Holly-ét. Még bírom szorítani, de egyre jobban acsarkodik és rángatja a pórázt. Szegény, úgy sajnálom ilyenkor, hogy nem mehet szabadon marcangolni. Én nem érzem át azokat a leheletfinom érzéseket, amiket az ilyen nők. Egyszerű vagyok, mint a barlangrajz, de így érzem jól magam.
- Ej, de kényes vagy...
Eszembe kell idéznem, hogy miért vagyok itt. Nem azért, hogy hírverést csináljak. Nem szólalkozunk össze, nem kiabálunk, nem keltünk feltűnést. Csendben és titkon nyírjuk ki azt a fickót, akiért idejöttünk. Holly egy bolha, aki idegesít, kurvára viszket miatta, amit megcsípett, de nem fontos. Pedig úgy leütném...
- Idefigyelj! Ha képes vagy normálisan beszélni, akkor folytathatjuk!
Ha nem, akkor inkább faképnél hagyom és kiszúrok valami könnyű prédát, egy egyszerű alakot, akivel dumálhatunk a semmiről vagy egy nyitott nőcskét, akivel kellemes időt töltök. Közben talán megnyugszik a Bestia is. A pofánverésre ez az este nem alkalmas, itt és most nem. A farkasom nagyon bánja, de most kivételesen az eszemet kell használnom. Az ultimátumot megadtam, még mindig lesem ezt a luvnyát, hogy mit tudunk egymással kezdeni. Kompromisszum részemről már nincs több.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6261
◯ IC REAG : 8143
Re: Alaska Center for Performing Arts // Szomb. Jan. 02, 2016 3:01 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Alaska Center for Performing Arts // Today at 3:50 pm

Vissza az elejére Go down
 

Alaska Center for Performing Arts

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bevezető és általános tudnivalók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue-