HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Vasúti lerakat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Vasúti lerakat // Csüt. Dec. 19, 2013 8:58 pm

First topic message reminder :

A kikötőkbe beérkező szállítmányokat vasúton juttatják el Alaszka távolabbi részeibe. Ezek tárolására számos raktár, "lerakat" épült a vonatok garázsai mellett. Mindezek a helyi vasúti társaságok tulajdonában állnak, még tábla is hirdeti, hogy a vasúti sínek ezen területére: Idegeneknek tilos a bejárás!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Oliver D. Sadler
Vezető Testőr
avatar

◯ Kor : 321
◯ HSZ : 30
◯ IC REAG : 27
◯ Lakhely : Holiday Inn'

Re: Vasúti lerakat // Pént. Júl. 25, 2014 7:19 am

Ahogy sejtettem...
Disznók... még hozzá három megtermett koca. Bűzlöttek, röfögtek, a saját ürülékükben fetrengtek. Hát nem volt túlzottan felemelő látvány.
Mindenesetre csak biccentettem egyet Duncan, majd a sofőr felé, majd egyszerűen belekapaszkodva a plató oldalába felrántottam rá magam.
A tragacs recsegett, ropogott az érkezésem súlya alatt, kicsit meg is ingott... főleg, mikor a hím is felrángatta rá magát. Jó, hát senki se mondta, hogy kéjutazás lesz, de így a legegyszerűbb, és legésszerűbb átmenni Anchorage-ba.

Az út lassan telt, mállón kúsztak a percek, az órák, mi pedig csak bámultunk ki a fejünkből. A csillagok a kormos égen villództak, a hold pedig simogatón bújt meg dús fénye mögött.
Csend volt. A poros út zakatolt alattunk, a teherautó pedig... nos, az már kevésbé sem kényelmesen zörgött, csattogott. Pláne mikor egy-egy kisebb úthibán vergődte át magát.
A távolban már látszani kezdett a város, egy-egy magasabb épület csúcsa. Meg sem lepett, hogy az órák óta ránk lapuló némaságot, egyszer csak megtörte Duncan.
Pillantásom lassan, egykedvűen kúszott át a hímre.
- Mindent idejében. - recsegtem. - Annyi biztos, hogy nem kincset, és egyéb sajátságos kacatot. - ajkaimra fintorba torkolló vigyor ült fel néhány röpke másodpercre, majd már illant is el onnan.

Körülbelül fél órát nyelt még el az előttünk hömpölygő beton folyam, mikor lassan előre másztam, át a disznókon - közöttük, meg-meg taposva pár ürüléket -, majd bekopogtam a vezető térre.
- Leszállnánk. - hangom érces volt, hideg, miközben a kerekek csikordulva megálljt parancsoltak az "iramnak".
Sietősen ugrottam le a platóról, mihelyst végleg megálltunk, előre sétálva a koros fickóhoz.
- Kösz a fuvart. - paskoltam meg a tragacs oldalát, majd egyszerűen bevágtam pár dollárt az anyós ülésre. - Legyen zökkenő mentes útja. - biccentettem is, majd elhátrálva Duncan felé fordultam.
Tekintetem azonban nem őt kereste, sokkal inkább a mögötte megülő vasúti lerakatot fürkésztem; az egymásra hányt vasakat, a pihenő idejüket töltő vagonokat.
Fáradtan szívtam be a levegőt, ahogy minden szó nélkül megindultam a sínek mentén. A táskám jobb kezem markolatában függött, pillantásom pedig kutatón járt fel és alá.
- Most már légy résen. Van a lerakat szélén egy kisebb erdő. Ott megbújunk. És várunk. Ha odaértünk... mindent elmondok. Most még nem szeretném, ha véletlenül is illetéktelen fülek - poloskák - meghallanának minket.
Talán sosem látott még ilyen komolynak, és határozottnak. De nem is baj. Én csíptem Duncant, és viszonylag - egész nagy százalékban - jól kijöttünk. Csak remélni mertem, hogy az együtt végzett munka is simulékonyan fog menni.
Noha... ettől annyira nem tartottam.

Csak akkor szólaltam meg újra, mikor már az erdő felé cikázó ösvényt kezdtük el taposni.
- Néhány bolhás... előszeretettel mászkál át mostanában a városba. - kezdtem bele, mintha csak esti mesét mesélnék. - Egyre többször, egyre többen. A múltkor volt is szerencsém az egyikhez. - emlékeztem vissza az ásatáson töltött órákra. - Nem tudom mit akarnak, de szeretném idő előtt elvágni a kedvüket, a halvány gondolatukat is attól, hogy bevegyék - legalábbis megpróbálják bevenni - Fairbanks-et. Nem kell a fölösleges lázongás, főleg most nem. Gondolom ezt megérted. - sóhajtottam egyet, mialatt már a ritkásabb fák hűvös ölelésébe érkeztünk. Egyelőre nem éreztem senkit, és semmit, aki megzavarhatná az utunkat, de fő a biztonság. Így esett, hogy mindattól függetlenül, hogy bár épp kócos barátomnak meséltem altatót, addig is figyelmesen hegyeztem a fülemet, szívtam be a szagokat...
- Meg akarom állítani a későbbi "felkelést". Leszarnám, ha csak átjönnének, de a múltkor már tucatjával szaglásztak. Ezzel pedig rohadtul nem szimpatizálok. - lefordultam az egyik megtermett törzs mellett, mely mögött egy kisebb, sötét tisztás nyílt.
A végében lejtő, ahol a horizont összecsókolt, de ha Dun jobban megfigyelte, egy rozogább kunyhó bújt meg az egyik fa tövében.
- Itt járnak át. - intettem csupán fejemmel a kijárt útra, a megtört, elhalt fűszálak felé. - Egyelőre megfigyeljük őket... Hányan vannak, mennyire erősek, vagy veszélyesek. Talán még az is világosabbá válik, hogy mi a konkrét céljuk. - persze... mert az is lehet, hogy simán totál K.O.-ra tolják az agyukat, és csak átmászkálnak hepajkodni. Mondjuk, ezzel se szimpatizálok, de mégiscsak kedvezőbb lenne...

Belöktem a nyikorgó, porban csattanó kis ajtót. Odabenn hajdanán élő parasztok/egyszerű földművelők nyomai, maradványai tanúskodtak csak arról, hogy egyszer itt volt élet. Valamikor... Talán néha-néha egy-két tini pár is betévedhetett ide, tekintve, hogy frissebb szagok, illatok, és persze szanaszét baszott hagyott ágy terült el a kunyhó alvégén.
- Most pedig várunk... - vágtam le a táskámat a szúk által jócskán megcsócsált kis szekrény mellé, ami mögül egyből elő is rángattam egy hűtő táskát.
- Mondtam, hogy készültem. - vigyorodtam el, előkotorva egy sört - magamnak -, és egy doboz narancslét; Duncannek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Vasúti lerakat // Vas. Nov. 02, 2014 8:28 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 249
◯ HSZ : 24
◯ IC REAG : 15
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Vasúti lerakat // Vas. Okt. 16, 2016 4:20 pm


Hammish & Messer
- Hammish! Az irodámba! - int a főnök és bevonul az említett helyiségbe. Leteszem a kezemben tartott kávét és felállok az asztalomtól, hogy eleget tegyek a parancsnak. Gőzöm sincs, hogy mit akarhat, tudtommal nincs semmi különösebb oka annak, amiért magához parancsoljon, de nem különösebben aggódok, nyilván pár percen belül amúgy is ki fog derülni, hogy milyen okból vár mindkettőnket a színe elé.
(…)
Fél órával később egy aktával a kezemben vonulok ki tőle és visszaülök a hátsómra, hogy elolvassam mit is tartalmaz az ügy, amit az imént sózott a nyakamba. Nem tart túl sokáig, míg a végére érek és azzal a lendülettel megint elhagyom az asztalomat, ezúttal azonban a főnök helyett valaki más felé tartva.
- Messer, van valami halaszthatatlan dolgod most? – köszönés helyett a lényeggel nyitok – tekintve, hogy a szolgálat kezdetekor az udvariassági köröket már leróttuk(?) - és állok meg előtte. Amennyiben nem éppen most van benne valamiben annyira nyakik, hogy nem tud belőle kivakarózni, úgy folytatom, minek is jöttem és miért is érdekel, hogy éppen mit csinál vagy nem csinál.
- Ki kell mennünk a vasúti lerakathoz, több bejelentésben is panasz érkezett, mindegyik mást jelöl meg annak okaként, hogy miért, jobb, ha szétnézünk. – az esetek egy részében a bejelentések alaptalanok, a másik részében pedig pont, hogy nem, nekünk meg minden esetben kötelességünk a végére járni az ügynek. Ezúttal konkrétan nekünk. Már, ha nincs ellenvetés Messer részéről.
- Az én kocsimmal megyünk. Útközben elmondom, amit eddig tudunk. – véleményem szerint bőven elég egy négykerekűn kivonulni, ha tényleg az folyik ott, amire egy-két bejelentés utalt, akkor nem kell a feltűnés.
Ha nincs ellenvetés vagy bármi egyéb, ami miatt ne indulhatnánk el, akkor a magam részéről a pakoló felé veszem az irányt, remélhetőleg másodmagammal az épületen keresztülhaladva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maxim Messer
Wagabond
avatar

◯ Kor : 279
◯ HSZ : 16
◯ IC REAG : 14
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Farkasom szeme bíbor vörös

Re: Vasúti lerakat // Szer. Okt. 19, 2016 5:34 pm
Ezer doksi felett ülök.
Meglehet kezd tőle még a fejem is zsongani. Profilozók munkája, jellemrajzok, térképek, melyeken vörös filc jelzi merre még és hova tovább.
Lábamat összefonva dobom fel az asztalra, mely során hátammal belefeszülök a székem támlájába.
Pörgetem a lapokat, majd veszek vissza egyet, amit már letettem, mikor megérzem Hammish érkeztét. És, ha ez nem volna elég, máris szóra nyílik, én pedig kénytelen-kelletlenül pislantok ki rá a papírok felett. Tekintetem végig néz rajta - nem, nem vagyok buzi -, csupán felmérem mit akar. Az öltözködéséből mindent levágok... mindig. Most sincs másként, de azért hagyom, hagy magyarázzon.
- Az épp nincs. Csak egy régi ügy aktáit nyálaztam át. - hajítom arrébb az egész köteget; a lapok puhán siklanak végig az asztalon.
- Mi kell? - érdeklődöm cinikus vigyorral, a válasz pedig nem is várat.
Remek.
- Vá-vá... Kell? - ráncolom össze homlokom, ahogy lassan emelkedni kezdek. - Milyen panasz? Mi a gond? - lépek felé, bakancsom sarka töményen dobban meg a kapitányság padlóján.
Természetesen nem ágálok, nem is szoktam. Hammishnek amúgy is nehezen mondok nemet, elvégre ő nem csak itt a barátom, a munkától függetlenül is jóban vagyunk.
- Jól van, akkor majd ha puhán lézeng a segged, végre beavatsz. Tiszta. - paskolom meg keményen a vállát, miközben lassacskán elindulok mellette kifelé. A megszokott út pedig sok ismeretlent nem tartogat, így addig meg sem szólalok, míg a kocsihoz nem érünk.
Tiszteletteljesen várom ki a körömet, és ha kattan a zár, lendületesen, hanyag mód vágom be magam az anyós ülésre.
- Na csiripelj. - kulcsolom össze két karom fejem mögött, így dőlve el az ülésben addig is, míg be nem járatja a motort...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Vasúti lerakat // Vas. Márc. 12, 2017 11:35 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Vasúti lerakat //

Vissza az elejére Go down
 

Vasúti lerakat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Cook-öböl-