HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Catherine Benedict
 

Share | .

 

 Spenard és Hood tavak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Spenard és Hood tavak // Vas. Jan. 26, 2014 7:31 pm

First topic message reminder :

A Spenard-tó és a Hood-tó 'víztestként' egy és ugyan az, mégis két különálló egységként tartják számon őket. A tavaknál található a legnagyobb és legforgalmasabb hidroplán bázis a világon.
Nyaranta rengeteg a látogató errefelé - a turisták egy-egy piknik közepette nézik végig a gépek fel és leszállását.
A tavak körül továbbá kijelölt fürdőterület és játszóterek várják az ide látogatókat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Spenard és Hood tavak // Vas. Nov. 15, 2015 3:55 pm

Bólintok arra, amit mond, de nem faggatom tovább őt. Kár lenne, hiszen nem akar róla beszélni, én meg nem akarom erőltetni a dolgokat. Én se tudok a magaméról beszélni, így érthető, hogy az övét se akarom firtatni. Én se örülnék annak, ha egy idegen elkezdene faggatni. Ha a barátaimnak nem tudtam róla beszélni, akkor neki se menne.
- Ez igaz, de egy időre meg lehet próbálni és megóvni másokat a lavinától. – nézek rá egy szomorú pillantás keretében. Tudom, hogy örökké nem titkolhatom majd el a dolgokat, de rövid időre és nekem most erre van szükségem. Időt kell nyernem, mert még ma magam se állok készen arra, hogy szembe nézek a történtekkel. Eddig se volt egyszerű semmi, de most még inkább úgy érzem, hogy egyre csak nehezebb lesz minden és fogalmam sincs, hogy meddig fogom bírni a terheket a „vállaimon”.
- Jelenleg jobb, de vajon tényleg igazi futás, ha minden egyes másodpercben veled van? – teszem a nagy költői kérdést. Valószínűleg igen, de szerintem még se teljesen. Legfeljebb csak nem tudok teljesen szembe nézni vele, mintha attól tartanék, hogy teljesen meg fog semmisíteni és utána miként fogok talpra állni.
- Remélem, hogy hamarosan vége lesz a tiédnek és minden jóra fog fordulni. – hangom őszintén cseng és komolyan gondolom. Jó lenne, ha legalább egyikünk élete jóra fordulna. El se tudom képzelni, hogy vajon vele mi történhetett, milyen olyan dolog, ami miatt olyan városba kellett rövid időre jönnie, ami nem a szíve csücske. De tényleg azt kívántam az összetört szívemmel, hogy az ő sebei összeforrjanak és amiatt, mert minden jóra fordult. Viszont a reményt sose szabad feladni.
- Bejártat vagy csak egy városban éltél? – kérdezem kíváncsian. Amolyan sose jártam ott módon, mintha csak kíváncsi lennék. De egyetértek, hogy vannak szebb részei és kevésbé, de az a baj, hogy ez már nem csak országokra igaz, hanem néha városokra is. A két véglett képes egy városban is megjelenni…
- Akkor ne add fel, bármi is történjen... – nem akarom megmondani neki, hogy mit tegyen. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy erősebb annál, mint hogy esetleg csak úgy feladja a küzdelmet. Legalábbis remélem így van, mert biztos lenne olyan, akinek nagyon hiányozna.
Csendesen hallgatom őt, illetve figyelem is. Mintha csak apró rezdüléseiből szeretnék olvasni. Rossz látni azt, hogy valami ennyire marcangolja belülről. Viszont egy pillanatra elgondolkozom azon is, hogy vajon én is így festhetek mások szemében? Nem kizárt és eme gondolatnak köszönhetően még inkább kicsit szarul érzem magamat.
- Inkább spontán vagyok, ami elég sokszor nem jó, de ilyenné formált a világ, az élet, így ezt kell szeretni, vagyis gondolom. Nem nehéz mindent előre leegyeztetni, mármint megtervezni? – kérdezem tőle kíváncsian, mert tényleg el se tudnám képzelni az életemet úgy, hogy mindent előre megtervezek, esetleg lejátszok fejben. Viszont ha így élnék, akkor nem történt volna az pár napja.
- Zuhany alatt szerintem mindenki kész művész, s most sincs nagy közönség, csak te és én. – biztató pillantással nézek rá. Nincs mitől tartania. Amikor elkezd énekelni, akkor rövid időre elhallgatok és az ő hangját hallgatom. Tényleg nagyon jó. Nem is értem, hogy miért nem énekel másoknak, majd pedig bekapcsolódom és vele együtt „ropom” a számot.
Így szinte repül az idő és hamarosan meg is érkezünk, viszont valaki elfoglalja a kiszemelt helyet és a reakcióján igazán meglepődök. Egy pillanatra inkább kibámulok és amikor újra megszólal, akkor együtt érzően bólintok.
- Ez a modern világ. – nevetem el magamat keserűen, majd pedig körbe pillantok.
- Nézd, ott van egy hely. – s azzal a megfelelő irányba mutatok. Remélhetőleg azt senki se fogja elfoglalni. Amint megálltunk kiszállok, megigazítom a ruhámat.
- Merre? – fordulok felé kíváncsian és közben a táskám pántját babrálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 62
◯ HSZ : 119
◯ IC REAG : 105
◯ Lakhely : Cartagena, Spanyolország
◯ Feltűnést kelthet : Elég sok tetoválás gazdája

Re: Spenard és Hood tavak // Szomb. Nov. 21, 2015 1:44 pm

- Meg lehet, bár más kérdés, hogy ebben az esetben járnak jobban, vagy ha gyorsan letépjük a ragtapaszt, és ezáltal hamarabb jöhet a gyógyír is.
Elvégre, ha kerülgetjük az igazságot, a boldogtalanságunk megélését és kifejezését, akkor annál később fog eljönni az enyhülés is, de kétlem, hogy ezzel ne lenne tisztában. Mindenesetre, tovább sulykolni nem igazán szeretném a dolgot, mert tényleg semmi közöm hozzá. Majd ő eldönti, hogyan szeretné élni az életét, és feldolgozni a problémáit, ez szerinte tiszta sor.
- Nem, inkább csak időhúzás. Tudod, hogy mondják, ami nem öl meg, az erősebbé tesz, és bármennyire is fájnak a lelki sebek, azokba nem igazán szokás belehalni.
Vannak ilyen szép, békés eltávozásról szóló történetek, amikor az idős néni vagy bácsi a nem rég elhunyt házastársa után „megy”, és elmúlik szép csendben, de szerintem ez összességében azért fájdalmasan ritka.
- Köszönöm, még akkor is, ha erre nem sok esélyt látok.
Nem vagyok ostoba, képes vagyok szembenézni azzal a lehetőséggel, hogy Alaia is itt fog hagyni, bár az már egészen más kérdés, hogy nem feltétlenül fogom tudni el is viselni. El lehet egyáltalán? Sosem volt természetes, hogy szülő temesse a gyermekét, annál anyaként egyszerűen nem létezhet rosszabb dolog.
- A nagy részét felfedeztem azért, kíváncsi voltam rá, meg sok szépet látni ott is, igaz, a természetkedvelő emberek mindenben képesek meglátni, szóval ez nem csoda.
Szeretem Spanyolországot, kellemesen meleg, van minden, ami kellhet, tengerpart nem messze, egyedi munkalehetőség, és persze az újrakezdés. Nekem az volt, és jól sikerült, fájt is, hogy most magam mögött kellett hagynom, ha rajtam múlt volna, biztosan nem teszem meg, egész egyszerűen nem akartam ide visszajönni, minden érzékem, józan gondolkodásom sikoltott ellene, de bízom benne, hogy meg fogja érni.
- Ne aggódj, nem vagyok az a könnyebb utat választó típus.
Nem, szerintem sosem bírnék önkezemmel véget vetni az életemnek, előbb provokálnám ki egy farkastól, egyesek kifejezetten robbanékony jelleműek még akkor is, ha már egyébként kinőtték a kölyökcipőt. Velük könnyű ilyen téren, én pedig határozottan szeretem kiaknázni a lehetőségeimet.
- Nem, én így működöm, mások vagyunk, nekem nehezemre esik spontán módon viselkedni, főleg azért, mert olyankor rendszerint baromságot csinálok.
Nem is erőltetem hát, biztos, ami biztos alapon, bőven elég nekem az, hogy most ott vagyok, és úgy, ahol, ez is épp eléggé felforgatta az életemet.
- Máskülönben nem is próbálkoznék.
Az énekelni szót nem használom inkább, mert azért az erős ferdítés lenne a részemről, de amikor végre belekezdek, egészen jól érzem magam közben, lehet többször kellene erőltetnem a témát, de azért nem szeretnék ebből rendszert csinálni, mások előtt nem vetemednék a dologra.
- Ez nem modern, ez suttyóság.
Állapítom meg még mindig kissé zabosan, mert komolyan nem vágom, hogy miért attól nagyobb egy férfi micsodája, hogy nők előtt képes beparkolni egy adott helyre.
- Látom.
Sóhajtok egyet, és oda már sikerül is beoldalaznom, nem parkolok rosszul, de inkább óvatos vagyok, főleg mióta kész idegroncsként működöm. Amint megvagyok, már pattanok is ki a kocsiból, és kapom a államra a táskám, majd felsétálok a járdára én magam is.
- Arra van a park! Ha látunk valahol sült gesztenyét, vehetnénk. Te szereted? Én rettenetesen!
Mutatom az irányt, és meg is indulok, visszapillantva, hogy vajon ő jön-e.
- Szóval, szerinted a spontánságod hátrányos? Volt már valami bajod belőle?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Spenard és Hood tavak // Vas. Nov. 22, 2015 1:27 pm

Csendesen hallgatom, amit mond és bólintok egyet. Ez egy igazán jó kérdés, amire igazán nehéz lenne szerintem választ adni. Mindannyian olyanok vagyunk, hogy szeretjük kerülgetni a problémáinkat, ilyenkor még inkább meghallgatjuk a másik nyűgjeit is, mert legalább nem a sajátunkkal kell foglalkozni és másokon segíteni jó érzés. Véleményem szerint… Végül pedig picit megrántom a vállaimat, mert nem tudom, hogy mi lenne jó, mennyire sietve kellene fel tépnem a szarul beforrt sebeket, hogy utána rendesen be tudjon forrni…
- Igen, ezt már hallottam és részben igaz, de néha szerintem a futáshoz is eléggé erősnek kell lenni, illetve talán csak időre van szükségünk néha, hogy elfogadjuk azt, hogy ez nem csak egy rémálom, hanem a rideg valóság. – szólalok meg picit halkabban. Fura dolog az élet, hogy két összetört lelket minként képes egymás útjába sodorni.
- Sose szabad feladni a reményt, hiszen ha feladjuk, akkor már jó dolgok se történhetnek. – én így látom, de nem kell velem egyetérteni.  Pont ettől szép a világ, hogy mindent másképpen látunk, vagy élünk meg. Ha mindenki mindenre ugyanúgy vélekedne, akkor az élet eléggé egy síkú lenne, s nem lenne benne se boldogság, se fájdalom, ami még erősebbé tesz minket és ami megtanít arra, hogy miként is örüljünk az élet apró dolgainak.
- Akkor ezek szerint szereted a természetet. – nézek rá mosolyogva, hiszen tényleg gyönyörű ország az is, illetve képes magával ragadni az ottani életstílus is, ahogyan más országoké is. Talán jelenleg ez hiányzik a legjobban, hogy bejárhassam a világot és engedhessek a világ csábító szavának, de megígértem, hogy többé nem fogok eltűnni. S biztos vagyok abban is, hogy hamarosan sikerül megszoknom azt, hogy újra tartozom valahová és mondhatni fontos vagyok.
A kijelentésére csak bólintok, de attól még, hogy valaki esetleg saját magát nem tudná megölni… Az nem jelenti azt, hogy mást ne venne rá arra, hogy megtegye helyette. Ami talán pont a könnyebbik út, mert saját magunkat megölni egyáltalán nem könnyű, míg más kezébe adni a végítéletet… Az már szerintem az.
- Viszont néha baromságot csinálni igazán üdítő tud lenni. – s egy apró mosoly kúszik újra az arcomra. Lehet, hogy tervezés alapján menni biztonságosabb, de ha néha hülyeséget csinálunk, akkor nem csak mások arcára csalhatunk mosoly, hanem a sajátunkéra is, már ha megtanultunk magunkon is nevetni. Mert néha az se árt.
Pillanatokkal később pedig már az énekünk tölti be a kocsit. Szerintem egyáltalán nem rossz, sőt nekem tetszik az, ahogyan énekel és szerintem mások is szeretnék. Kíváncsi lennék, hogy ő mivel foglalkozik, de inkább nem firtatom, mert az már túl személyes kérdés lenne, vagyis gondolom.
- A lovagok időközben kihaltak… - jegyzem meg csak úgy, hiszen ez az igazság. Az elmúlt évtizedek alatt egyre inkább rájöttem erre. Oké, még akad egy kettő közöttük, de a többség már nem az. Amikor pedig megállunk, akkor sietve szállok ki én is, majd követem őt a járdára. Egy pillanatra körbe pillantok, figyelem az embereket, épületeket és egy pillanatra még a zajok forrásában is elveszem.
- Igen, szeretem és benne vagyok! – szólalok meg jókedvűen, mert egy kis boldogsághormon bármikor jöhet. Most meg mindenképpen. Amikor pedig elindul, akkor egy kisebb habozás után követem én is őt, majd mellé sétálok.
- Hmm, nem feltétlenül hátrányos, de néha nem túl szerencsés, mert ezzel együtt jár az is, hogy néha nem tudok lakatot tenni a számra. – válaszolok egy kisebb habozás után. – S igen, volt már bajom belőlem, de egyáltalán nem bánom, hogy így éltem eddig. Most talán változni fog a dolog. A jövő kiszámíthatatlan. – elég érdekes lett volna, ha szigorú szabályok között élve jártam volna be a világot. De most egyhelyben maradok, így lehet változnom kell az új helyzettel együtt. Csak nem biztos, hogy menni fog…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 62
◯ HSZ : 119
◯ IC REAG : 105
◯ Lakhely : Cartagena, Spanyolország
◯ Feltűnést kelthet : Elég sok tetoválás gazdája

Re: Spenard és Hood tavak // Kedd Dec. 08, 2015 7:25 pm

- Na igen, azt sem egyszerű feldolgozni, hogy valami megtörténik, akár akarjuk, akár nem.
Rémálom, igencsak szép lenne felébredni és olyan időben tenni, amikor még élt a másik kislányom is. Olyan életet akarnék, ahol ő is ott van, egy boldog, vagy legalább keserűségtől mentes életet. Túlságosan nagy kérés volna? Bizonyára, különben úgy esett volna.
- Egyszerűen van, amikor már a sötétség befeketíti a reményt.
Sóhajtok fel, tudom én jól, hogy talán nézhetném derűsebben, de sajnos nem vagyok rá képes már. Túl sok mindenkit veszítettem el, túlságosan fontosakat, és most olybá tűnik, Alaiat is temetnem kellene. Egyszerűen fogalmam sincs róla, miként éltethetne még a remény.
- Igen, nagyon szeretem.
Bólintok rá a dologra, kikapcsol, és esetemben erre azért nagy szükség van, kiváltképp Alaia betegségének kiderülése óta. Őszintén szólva néha nagyon kell pár perc odakinn, hogy legalább egy egész kicsit összeszedjem magam, és ő ne lássa, hogy mennyire megvisel ez az egész. Talán így is tudja, hisz nem ostoba lány, sőt. Mindenesetre azért nem szeretnék összeomlani előtte, de azt hiszem, előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz.
- Azt hiszem, azokból azért már kinőttem, de olykor tényleg üdítő lehet.
Még ha én nem is teszek hasonlót, sőt, igazán sosem voltam az őrültségek mestere, visszanézve egész nyugis életem volt, azaz, lett volna, ha nem történtek volna azok a súlyos veszteségeim, amik viszont sajnos megtörténtek. Ilyen az élet, kegyetlen, s olykor nem értem, miért érdemlik azok a jó sorsot, akiknek szennyes a lelke, és miért nem jut azoknak belőle, akik inkább megérdemelnék. Sajnos nagyon igaz, hogy az élet igazságtalan. Az autóban éneklés számomra nem fedi ezt a kategóriát azért, ha mondjuk az autó tetején ülve tenném, az már sokkal inkább takarna hasonlót, na de attól nem kell tartani, hogy ez megtörténjen.
- Attól tartok, még ezzel is egyet kell értenem, bár az is tény, hogy az igazi hölgyek sincsenek már sehol. Mindenki önmegvalósít, karriert épít, a gyerek csak akkor jöhet, amikor már talán késő… És nem mellesleg azokra a férfiakra buknak, akik csak összetörik a szívüket.
Én sem vagyok jobb, az örök szingli, ami tök gáz már ennyi idősen, még szerencse, hogy maximum harmincötösnek tűnhetek rosszabb napjaimon, az ég áldja az öregedéslassítókat.
- Az szerintem nem baj, az ember vállalja fel a véleményét, mindegy, mivel jár. Én legalábbis igyekszem őszintén élni az életem, ahhoz pedig a véleményünk is hozzátartozik. Olykor persze kicsit lehet szépíteni, de azért nem kell túlzásba vinni.
Közben nézem, hol vehetnénk forró csokit, van egy nagyon régi emlékem, de azon a sarkon már nem az az üzlet üzemel, így aligha fogok nosztalgiázni ilyen téren, de szerencsére sok helyen árulnak ilyesmit.
- A változás nem mindig rossz, csak nem árt felkészülni rá. Remélem, jól fog alakulni a dolog.
Tény, hogy nem ismerem annyira, de egész kedves lánynak tűnik, már azon felül, hogy vérfarkas, értük meg nem rajongok túlzottan, de igyekszem nem elítélni mindet azért, mert egy-kettő közülük tönkretette az életemet.
- Ohh, ott is van a forró csokis! Gyere, utána közel van a park, és lófrálhatunk, nagyon szép ilyenkor már, majd meglátod.
Kicsit derűsebb vagyok, és pillanatok alatt teszek le arról is, hogy Solomonról bármit megtudakoljak tőle… nem érdekel, nem akarok lebukni sem, elvégre nem tervezem, hogy sokáig maradnék a városban… Maradjunk inkább a könnyed csevegésnél a továbbiakban, legyen némi pozitív benyomása mindkettőnknek, szerintem ránk fér.

//Köszönöm szépen a játékot, drágám! <333//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Spenard és Hood tavak // Szer. Dec. 09, 2015 12:36 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Spenard és Hood tavak //

Vissza az elejére Go down
 

Spenard és Hood tavak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Cook-öböl-