HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
136 TAG 62 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Jackson Carter Today at 7:32 pm
írta  Marla Borgens Today at 5:11 pm
írta  David A. Blandern Yesterday at 11:11 pm
írta  Declan S. Callaghan Yesterday at 11:03 pm
írta  Darren Northlake Yesterday at 9:43 pm
írta  Payne Holmes Yesterday at 9:15 pm
írta  Alignak Yesterday at 2:37 pm
írta  Alignak Yesterday at 2:03 pm
írta  Achilles Kilpatrick Pént. Dec. 02, 2016 8:09 pm
írta  Lester J. Edison Pént. Dec. 02, 2016 6:04 pm
írta  Celeste M. Hagen Csüt. Dec. 01, 2016 3:50 pm
írta  Jamie Waldorf Szer. Nov. 30, 2016 3:53 pm
írta  Sage Miller Szer. Nov. 30, 2016 3:50 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Nov. 24, 2016 7:27 am
írta  Balthazar Bluefox Kedd. Nov. 22, 2016 8:30 pm
írta  Vendég Hétf. Nov. 21, 2016 12:46 pm
írta  Nessa O'Brien Hétf. Nov. 21, 2016 10:19 am
írta  Maya Honeycutt Szomb. Nov. 19, 2016 7:20 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:00 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 10:58 pm
írta  Jackson Carter Vas. Nov. 13, 2016 4:52 pm
írta  Roxan A. Cruz Csüt. Nov. 10, 2016 7:40 pm
írta  Achilles Kilpatrick Csüt. Nov. 10, 2016 7:13 pm
írta  Andrzej Krakowski Kedd. Nov. 08, 2016 8:06 pm
Darren Northlake
 
Alignak
 
Yetta Northlake-Nacrosh
 
David A. Blandern
 
Balthazar Bluefox
 
Primrose Trevelyan
 
Duncan Corvin
 
Rocky
 
Lester J. Edison
 
Celeste M. Hagen
 

Share | .

 

 Kutyaszánok tábora a fennsíkon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Vas. Jan. 26, 2014 9:07 pm

First topic message reminder :

A hegység fennsíkján, a végtelennek tűnő hómezők közepette nem egy tábor alakul ki a kutya-szánhúzás sport szerelmeseinek köszönhetően.
Ezekhez eljutni már önmagában izgalmas, hát még ha helyet kapunk a szánon!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet

◯ Kor : 35
◯ HSZ : 101
◯ IC REAG : 91
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Pént. Szept. 25, 2015 7:35 pm

- A kérdésedből ítélve nem. - És jobban belegondolva, igaza is van. Attól függetlenül, hogy a bátyám vérfarkasként nem sokat változott, még bármi lehetséges a többire. Elvégre a farkasok ragadozók, és ha szükséges, az embert is megtámadják. Viszont erről a fajról még nem tudok sok mindent, a vérfarkasokról. Reménykedni tudok csak, hogy nem elszabadult bestiák, hanem emberségük is megmaradt még. Arne-ban megmaradt, legalábbis, amennyit én láttam belőle.
- Szerintem erre magadtól is rájöhettél, hogy még nem vagyok az. - Valószínűleg egy vérbeli őrző sokkal elővigyázatosabb lett volna ebben a helyzetben. Már kezdetben utána sem rohant volna. Legalábbis gondolom. Biztosan észrevett a férfi hamar, hisz nem épp a zajra, amit okozok figyeltem, hanem hogy tudjam követni. De én továbbhajtottam magam, és lehet, hogy most is csak a szerencsének köszönhetem, hogy még élek. Ki tudja, ha nem ilyen… viszonylag… kedves vérfarkasba futok vele, hogyan végeztem volna. Meggondolatlanságom határtalan, ennyi hibát nem vétettem még a rendőrtisztiben sem egyszerű nebulóként.
Jogos, amit mond, így a fegyvert vissza is rakom a helyére. Nem tudom sajnos figyelmen kívül hagyni a férfi ruhátlanságát, így leveszem a kabátomat és odanyújtom neki.
- Legalább ezt vedd fel, ha megkérhetlek rá. – Sötétbarna ballonkabátom legalább eltakarná a kényesebb, nem látni kívánt részeket. Kérdésére viszont nem tudok válaszolni… Kisebb habozás után pedig fejemet vakarva dőlök neki egy fának.
- Örülnék, ha azt én is tudnám… - Sóhajtok egyet, majd újra felszólalok kérdéssel.
- Eltaláltam, hogy csak szerencsém van, mert nem egy vérszomjas bestiát fogtam ki? - Nézek a férfira, a tudatlanság érződhet a hangomban. Csak most jöttem rá, ahogy egy valódi vérfarkas előtt állok, hogy lófaszt nem tudok erről a világról. Azon kívül, amit elmondott Roxan meg Camille, semmit. És azok is inkább az őrzőkről szóltak, mintsem a farkasokról. Bár gondolom ők is úgy voltak vele, hogy csak nem vagyok olyan hülye, hogy egy után eredjek akármikor is. Rácáfoltam, habár nem vagyok rá büszke, de sikerült.
- Túlságosan új vagyok még ebben a világban, és a kíváncsiságom úgy tűnik hatalmasabb, mint a józan eszem. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 308
◯ HSZ : 120
◯ IC REAG : 110
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : a képem bal felén van egy heg

Re: Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Hétf. Okt. 05, 2015 11:04 am

A fa mögött állva ugyan nem látja, de az ég felé forgatom a szemeimet. Mindenesetre becsülendő, hogy ő maga is rájött, nem épp élete legmegfontoltabb kérdését tette fel korábban. Mindegy, lépjünk túl ezen, emiatt biztosan nem fogom megenni. Meg amúgy sem szokásom embereket beburkolni vacsorára...
- De úton vagy felé, részletkérdés. - az egyértelmű volt, hogy még "új" lehet a maga fajtája között, de egyértelműen nem csupán ember. A lényegen nem változtat a dolog.
A felém nyújtott kabáton kissé meglepődök, de végül elveszem tőle. Elszoktam már a szemérmességtől, főleg farkasként, de a munkámból adódóan is leggyakrabban az emberek meztelen fekszenek előttem a műtőasztalon. Mi több, olyan részeiket is látom, amiket ők maguk sosem, lévén, hogy a testükbe látok bele, amikor felnyitom őket az operáció során.
- Kösz. - felveszem a kabátot, így takarva el pőreségemet, aztán az idegen ruhanemű zsebeibe dugom a kezeimet és én is a fának dőlök lazán.
- Mondhatjuk így is. A legtöbben nem szeretjük az in flagranti rajtakapást. De tőlem nem kell tartanod, amíg nem adsz rá okot. - bólintok egyet lassan és teljesen őszintén felelek, amíg nem tesz olyasmit, amit támadásnak vélek, addig nem fogok neki ugrani.
- Van egy cigid? - az enyém a kocsiban maradt, így nem tudom magamat és őt is megkínálni, ezért kérdezek rá, hátha.
- Azt látom. - az tényleg lerí, hogy új még, de hát mind azok voltunk egykor, tök mindegy, hogy most melyik oldalt nézem.
- A kíváncsisággal nincs is semmi baj szerintem, csak érted, nem árt, ha közben mondjuk nem egy lapra teszel fel mindent. - értem ez alatt azt, hogy úgy is lehet infókat felszedni arról, ami érdekli, hogy közben nem teszi kockára az életét. Ha meg igen, akkor mondjuk nem olyan esélyekkel, ahol az életben maradásra az egy százalék is alig van meg.
- Szóval akkor csakúgy utánam eredtél minden különösebb ok nélkül. És most? Amúgy Rhydian vagyok. - nyújtom felé a kezemet, ha már így hozta az élet, akkor miért is ne mutatkozhatnánk be egymásnak?! Nekem nincs bajom az őrzőkkel, sosem volt. Főleg azok után, hogy láttam mire képesek, amikor Tibetben voltunk a Teremtőmmel, de ez most rohadtul nem ide tartozik. Meg úgy senkire sem.
- Zsaru vagy? - bökök a fegyverre, amivel az előbb még rám célzott, mert ez ebben az országban sosem egyértelmű. A lakosság jó része tart otthon vagy magánál lőfegyvert, szóval sosem lehet tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 35
◯ HSZ : 101
◯ IC REAG : 91
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Hétf. Nov. 23, 2015 8:11 pm

Nem most először kap el ez az érzés. Már régebben is feltűnt, hogy egyes emberek közelében valami fura érzés fog el, mégse fordítottam rá túl sok figyelmet. Először is, már régóta van ez, másrészt nem hittem volna, hogy bármi jelentősége is van. Gondoltam legbelül máshogy viszonyulok egyesekhez. Még akár az olyanokhoz is, akiket nem ismerek és csak ítélkezek, akármennyire sem kenyerem. Viszont most ennél a férfinál is ugyanaz az érzésem támadt. Talán ez volt az a fura érzés néhány személynél, amit most érzek egy… vérfarkas közelében.
- Nem állt szándékomban ma feldobni a papucsot, szóval nem tervezek okot adni sem. Bár az első csak a szerencsének köszönhető inkább… - Gondolkozom, hogy ezt elmondjam-e, el kell-e mondanom majd Camille-nak, hogy találkoztam egy farkassal. Úgy, hogy tudtam róla, tényleg az. Most nem igazán tudnék arra reflektálni, hogy csak a képzeletem játszik velem.
- Kabát belső zsebében. - Nem vagyok az a tipikus láncdohányos, de megszokásom tartani magamnál egy-egy dobozzal, alkalomadtán. Van, mikor hónapokig ez az egy doboz sem fogy el. Nem tervezem rászokni, de elismerem, néha segíti lenyugtatni az idegeimet. Nem mintha annyira nagyon ideges egy teremtés lennék, de a munkában gyakran előfordul, hogy kimegyek a szabad levegőre és kitisztítom az elmémet, hátha utána újult erővel tudok visszatérni a ringbe.
- Aki nem mer, az nem nyer… - Kissé zavartan mondom mindezt. Őszintén fogalmam sincs, hogy miért követtem a férfit. 34 évesen még mindig olyan meggondolatlan lennék, mint egy tinédzser? Nem kellene a kíváncsiságomat üldözni, a végén ez fog a vesztembe vezetni.
- Havardr Asmund. Bár rám aggasztották a Havas becenevet a városban, amivel szintén semmi bajom. – Vonom meg a vállamat, de azért kezet fogok a férfival. Viszont ha már itt vagyunk, miért is ne okosodhatnék egy kicsit a farkasokról? Most lett csak az érdeklődésem igazán nagy, miután szemtől szemben állok egy teljesen átlagosnak kinéző férfival, akiről tudom, és érzem is, hogy micsoda valójában. A megérzésre viszont még mindig nem vehetek teljes mérget, hogy nem csak beképzelem magamnak. Majd Fairbanksben meglátjuk.
- Mennyire igazak azok a történetek, amik az interneten keringenek? Teliholdkor vérengző bestiákká változtok, meg ilyenek. - Kíváncsiságom szerintem megérti, eléggé normális egyénnek tűnik az előttem álló férfi. Bennem pedig csak most tudatosult az, hogy a világunk sokkal tágabb, mint azt én eddig 3 évtizedig hittem.
- Az vagyok. Nyomozó pontosabban. A te foglalkozásod mi? - Egy az, érdekel, másrészt pedig egyébként is visszakérdeznék puszta udvariasságból.

// Bocsi, hogy csak most. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Re: Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Hétf. Jan. 04, 2016 12:35 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Kutyaszánok tábora a fennsíkon // Today at 11:24 pm

Vissza az elejére Go down
 

Kutyaszánok tábora a fennsíkon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Kutyaszánok tábora a fennsíkon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Chugach-hegység-