HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
138 TAG 64 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
36 TAG 20 FÉRFI 16 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
23 TAG 10 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
22 TAG 11 FÉRFI 11 NŐ
ŐRZŐK
31 TAG 13 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
16 TAG 5 FÉRFI 11 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbbak:

...A Legmulatságosabb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:


írta  Yetta Northlake-Nacrosh Yesterday at 9:45 pm
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Yesterday at 9:20 pm
írta  Sarah Youngmay Yesterday at 6:32 pm
írta  Roxan A. Cruz Vas. Jan. 15, 2017 11:32 pm
írta  Payne Holmes Vas. Jan. 15, 2017 10:23 pm
írta  Ginevra Leclair Vas. Jan. 15, 2017 9:54 pm
írta  Daphné Seward Vas. Jan. 15, 2017 8:59 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Jan. 15, 2017 8:27 pm
írta  Andrzej Krakowski Vas. Jan. 15, 2017 7:18 pm
írta  Lilianne C. Moore Vas. Jan. 15, 2017 12:09 pm
írta  Maeve MacGowan Vas. Jan. 15, 2017 10:09 am
írta  Castor Szomb. Jan. 14, 2017 9:49 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 14, 2017 9:45 pm
írta  Andrzej Krakowski Szomb. Jan. 14, 2017 5:40 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Jan. 14, 2017 4:49 pm
írta  Maeve MacGowan Szomb. Jan. 14, 2017 4:08 pm
írta  Alignak Szomb. Jan. 14, 2017 12:40 am
írta  Rebecca Morgan Pént. Jan. 13, 2017 7:51 am
írta  Sarah Youngmay Csüt. Jan. 12, 2017 10:52 pm
írta  Jackson Carter Csüt. Jan. 12, 2017 8:55 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Jan. 12, 2017 6:40 am
írta  Jackie Leigh Suresh Szer. Jan. 11, 2017 4:04 pm
írta  Veronica Hawkins Szer. Jan. 11, 2017 1:21 pm
írta  Willow Nyxon Hétf. Jan. 09, 2017 9:36 pm
írta  Alignak Hétf. Jan. 09, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Hétf. Jan. 09, 2017 7:00 pm
írta  Callum Teller Vas. Jan. 08, 2017 8:56 pm
írta  Alignak Vas. Jan. 08, 2017 4:55 pm
Alignak
 
Veronica Hawkins
 
Daphné Seward
 
Lester J. Edison
 
Jackie Leigh Suresh
 
Ben D. Lavant
 
Cali Rhine Scott
 
Achilles Kilpatrick
 
Rebecca Morgan
 
Balthazar Bluefox
 

Share | .

 

 Great Alaskan Bush Co. (21+!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6215
◯ IC REAG : 8089
Great Alaskan Bush Co. (21+!) // Vas. Jan. 26, 2014 9:35 pm

First topic message reminder :

Híres éjszakai club, vonagló hölgyekkel a színpadon és emberi fertővel a nézők között. Egyébként semmiben nem tér el a többi nightclub-tól.
A bejáratnál itt is szigorú igazoltatás folyik, kiskorút nem engednek be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet

◯ Kor : 186
◯ HSZ : 30
◯ IC REAG : 26
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Great Alaskan Bush Co. (21+!) // Szomb. Jún. 18, 2016 9:08 pm

- Ez  a beszéd, kislány! - mosolyodtam el a szavaira, ha két hétre marad, hát annyira, ha két évtizedre, akkor meg pláne nem lesz szavam panaszra, de majd elválik, hogy hozza a sors, különösebben nem rágódtam a jövő miatt. A múlt miatt inkább szokásom, azt is csak azért, mint valami rossz krímiben, szinte non-stop a kiesett emlékeimet próbálom megtalálni. Néha már inkább érzem magam helyszínelőnek, vagy nyomozónak...
Amíg készülődik, én váltok néhány szót a beosztottjaimmal, sőt, egy kisebb közönséget is összeverbuválok belőlök Primrose tiszteletére, részben, hogy az ő véleményüket is kikérhessem, részben, hogy szokja a lány a közönséget, mert lesz ettől még nagyobb – és rosszabb – is.
Zene csendül, risza indul, mire pedig elhalkul a szám a végén, azt hiszem, egyértelműen kijelenthetjük, hogy vettem már fel sokkal rosszabbakat is, igaz, szorított a szükség. Ahhoz képest pedig ő még egészen jól mozog!
- Ember az mindig kell, és ezek a balfácánok még mindig nem kerítették elő a lányt, aki helyett téged becibáltak az irodámba, úgyhogy mondhatni, mínuszban vagyunk. - forgattam a szemeimet bosszúsan, mert tipikus, hogy amikor már azt hinné az ember, hogy kezd egyenesbe jönni, valami biztosan történik, ami miatt fájhat a feje.
- Azt megköszönném. Nem tudom, milyen messze laksz, haza akarsz-e még ugrani előtte, vagy inkább maradnál, de nyitásig van még olyan... - tűrtem fel a kosztümöm ujját, vetve egy pillantást a karórámra - Három és fél óránk. - mondtam tovább, mielőtt a következő kérdésére reagáltam volna - Hivatalosan hajnal 6-ig vagyunk nyitva, addigra azért egész szépen haza szoktak szállingózni az emberek. Ha meg esetleg mégsem, mert annyira pörög a buli és jó a hangulat, akkor volt már rá példa, hogy tovább nyitva tartottunk. - elvégre szolgáltatást nyújtunk, a vendégeink pénzéből élünk, mindent értük! Amúgy is úgy látom, célravezetőbb néha kicsit a kedvükre tenni, ami nekünk minimális plusz munkát jelent, de legalább visszatérő vendégként legközelebb is nálunk költi majd a pénzét. Hosszútávú haszon.
- Nyugodtan fordulj bármelyik lányhoz, egészen családias, segítőkész a csapat, szerintem nincs olyan, aki ne tudna neked legalább egy-két újdonságot mutatni. Vagy ha olyan passzban leszek, akkor majd egyszer én is elkaplak. - feleltem sóhajtva. Igaz, eredeti személyiségemet tekintve esélytelen, de akad olyan énem is, aki legalább olyan lelkesen tolja a rúdtáncot éjszakánként valami lenge, semmi öltözékben, mint bármelyik más táncoslányom, aztán csak miután ismét sikerül visszaszuszakolni a többiek közé, ég a fejem, hogy jesszus... ez is én vagyok...?
- Így elsőre inkább a pultban, mondjuk egy hétig. Lesz alkalmad fél szemmel figyelni, tanulni is, nézni, hogyan is mennek a dolgok, vagy milyen egy átlagos munkanap. Utána majd bedoblak a mélyvízbe a cápák közé. - húzódott féloldalas mosolyra a szám - Ha megbocsájtasz, nekem még van némi elintézni valóm. Ha szeretnél, nyugodtan maradj, ismerkedj a hellyel, aztán úgy egy óra benézhetsz a papírok végett, ha inkább hazamennél, majd a műszak végén, vagy holnap sort kerítünk rájuk. Örvendtem! - nyújtottam a kezem kézfogásra még búcsúzóul, azzal sarkon fordulva indultam is vissza az irodámba, vissza a jó, öreg papírmunkához.


// Köszönöm a játékot, és üdv a klubban! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 637
◯ IC REAG : 526
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Great Alaskan Bush Co. (21+!) // Szomb. Jún. 18, 2016 11:25 pm

Hamarosan pedig az első műsor is megvan, s sose mondanám azt, hogy tökéletesen sikerült, hiszen nem igazán tettem ilyet még korábban, de próbáltam a lehető legjobbat mutatni és szemmel láthatóan most ez elegendő is volt. Szerintem csak azok a lányok nevezhetőek profinak, akik ezt már régebb óta csinálják, meg annyira rossz diák én se lennék. Örömmel tanulnék egy-két régi motorostól és talán könnyedén menne, de abban se vagyok biztos, hogy ebből ide osztana be, az is lehet, hogy majd még egy próba alá vetne, ki tudja. Hát nem tudom, hogy mit fog hozni a jövő, de nem is akarok idegeskedni rajta, hiszen mi értelme? Az élet könnyedén kavarja össze a dolgokat, s ha azt hisszük, hogy már több meglepetéssel nem szolgálhat, akkor könnyedén és nevetve cáfolja meg azt.
- Sajnálom, de talán idővel meglesz. – vagy nem és már régen máshol jár, ki tudja. Fogalmam sem volt arról, hogy kit kerestek, de talán annyira nem is volt véletlen, hogy engem ráncigáltak be ide. Lehet, hogy a sors akarta megmutatni nekem, hogy akár egy sima bár helyett ilyenben is részem lehet. Kell a kaland, meg a nem szokványos dolgok, még akkor is, ha esetleg egy tisztességes nő ilyen helyre be se tenné a lábát.
Csendesen hallgatom azt, amit mond és nem vágok a szavába. Csak néha bólintok egyet, hogy lássa még mindig figyelek rá és még a fonalat se veszítettem el. – Rendben van, akkor azt hiszem inkább maradnék. Legalább kicsit megismerem a helyet, meg a többieket is, hiszen gondolom szép lassan ők is megérkeznek. – nem hiszem, hogy utolsó pillanatban esnének be a lányok. Nem olyannak tűnik Marla, aki megengedné nekik azt. Szigorúnak tűnik, de kedvesnek is. Mindegy, majd eldől, hogy melyik lesz. – A zárás nekem nem probléma, maradok, amíg kell. Nem rohanok sehova se. – az ágyam és a háziállatok megvárnak, ők se fognak sehova se elszökni. Már vacsorát is kaptak, így nem lesz gond. Csak nem szedik szét a házat.
- Ezt örömmel hallom, hogy befogadóak, akkor majd igyekszem velük is összefutni hamarosan, s megtudni minden apró dolgok, amit érdemes tudnom és odafigyelnem rá. – pillantok rá egy apró mosollyal az arcomon. Kicsit izgultam, de nem vagyok az a típus, aki annyira kétségbe tud esni. Vannak persze rosszabb napjaim, pillanataim, de most azért eléggé kíváncsi voltam arra, hogy milyen is lesz itt a hangulat, meg a munka.
- Kíváncsian várom majd azokat a híres neves cápákat is. – viszonoztam a mosolyát, de volt egy olyan sejtésem, hogy a pultban állva se fogom tudni teljesen elkerülni őket, de nem baj. Kell a kihívás is. – Persze, semmi baj. S köszönöm a lehetőséget, akkor majd keresni foglak kicsit később. – mondtam neki sietve, majd figyeltem azt, ahogyan elsétál. Én pedig kíváncsian pördültem körbe a tengelyem körül, majd pedig el is indultam, hogy felfedezzem a helyet, s megtaláljam a többieket, útba igazítást kérjek és a megfelelő ruhát is, amit viselhetek a pultban…
Egy új kezdett, s egy új kaland lesz ez… Ami kezdetét is veszi ma este…

|| Köszönöm a játékot, s a lehetőséget is! Razz <33
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6215
◯ IC REAG : 8089
Re: Great Alaskan Bush Co. (21+!) // Hétf. Jún. 20, 2016 5:08 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Great Alaskan Bush Co. (21+!) // Today at 1:47 am

Vissza az elejére Go down
 

Great Alaskan Bush Co. (21+!)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3

 Similar topics

-
» Great Alaskan Bush Co. (21+!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue-