HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
136 TAG 62 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  J. Isaac Sladen Yesterday at 11:14 am
írta  Rebecca Morgan Yesterday at 8:59 am
írta  Jackson Carter Kedd. Dec. 06, 2016 3:06 pm
írta  Amaryllis Margaret Lux Kedd. Dec. 06, 2016 12:23 pm
írta  Catherine Benedict Kedd. Dec. 06, 2016 6:22 am
írta  Jackie Leigh Suresh Hétf. Dec. 05, 2016 10:20 pm
írta  Celeste M. Hagen Hétf. Dec. 05, 2016 9:19 pm
írta  Catherine Benedict Hétf. Dec. 05, 2016 2:19 pm
írta  Jackson Carter Vas. Dec. 04, 2016 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 04, 2016 4:43 pm
írta  Duncan Corvin Vas. Dec. 04, 2016 2:18 pm
írta  Declan S. Callaghan Szomb. Dec. 03, 2016 11:03 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Dec. 03, 2016 9:43 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:37 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:03 pm
írta  Lester J. Edison Pént. Dec. 02, 2016 6:04 pm
írta  Jamie Waldorf Szer. Nov. 30, 2016 3:53 pm
írta  Sage Miller Szer. Nov. 30, 2016 3:50 pm
írta  Balthazar Bluefox Kedd. Nov. 22, 2016 8:30 pm
írta  Vendég Hétf. Nov. 21, 2016 12:46 pm
írta  Nessa O'Brien Hétf. Nov. 21, 2016 10:19 am
írta  Maya Honeycutt Szomb. Nov. 19, 2016 7:20 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:00 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 10:58 pm
írta  Jackson Carter Vas. Nov. 13, 2016 4:52 pm
írta  Roxan A. Cruz Csüt. Nov. 10, 2016 7:40 pm
Darren Northlake
 
Alignak
 
Amaryllis Margaret Lux
 
Yetta Northlake-Nacrosh
 
David A. Blandern
 
Celeste M. Hagen
 
Catherine Benedict
 
Balthazar Bluefox
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 

Share | .

 

 Starbucks kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6149
◯ IC REAG : 8034
Starbucks kávézó // Vas. Jan. 26, 2014 9:38 pm

First topic message reminder :

Átlagos kávézó, ideális találkahely.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Pént. Máj. 27, 2016 3:41 pmAngel &
Wendy
- Egy latte lesz szokás szerint.
A pult mögött álló fiatal leányzó már automatikusan vési is fel a nevemet a papírpoharamra, én meg csengetem ki a megszokott összeget, mi magában foglal némi borravalót is. Egy ideje ennek hála kapok kis becsomagolt kekszet is a kávém mellé. Már az is megfordult a fejemben, hogy elhívom valahová a csajszit, mert szerintem nem a pasikkal szeret játszadozni, én meg úgyis bevállalós vagyok. Elvégre, nem járja, hogy a szexuális életem nulla, és hogy zavar, amiért Lester még mindig nem érkezett meg a meglepetés látogatásának keretein belül. Kellett nekem azt mondani, hogy nem szükséges hálálkodnia. Hovatovább, még abban sem vagyok biztos, hogy lepattintani érdemes volt. Mindenesetre azóta jó pár névjegykártya van a birtokomban, mert nem kevesen hívtak táncra a masszázsuk után, és azt hiszem, hamarosan beleugrom a mélyvízbe ilyen téren. Frusztrál már nagyon, hogy olyan rég nem mertem senkivel sem ágyba bújni.
- Köszönöm! Szép napot!
Kacsintottam a kis barnára vidáman, aztán elriszáltam a feszes nadrágba bújtatott hátsóm a megszokott asztalomig, és előkaptam az aktuálisan olvasott könyvemet, hogy míg lassan lecsorog a torkomon a kávém, haladjak benne kicsit. Sokra azonban nem jutok, hiszen leül szemközt velem egy csaj, és előad valami kamu dumát, amivel kétségtelenül lezárni óhajt valakit. Na jó, hát ha már csípőből ledrágámozott, azt hiszem, akkor tragédia nem lesz, ha teszem azt, ami első körben eszembe jut.
- Szia! Azt hittem, sosem érsz ide.
Emelkedtem fel a székemről, és az arcát simítva tarkója mögé csúsztak ujjaim, hogy azt asztal felett ejtsem rabul ajkait egy meglehetősen mély, bensőségesnek ható csók keretein belül. Csak pár pillanat múlva pillantok fel, hogy a pasas kereket oldott-e, és már hála az égnek kifelé tart, bár páran azért kocsányon lógó szemekkel bámulnak, kiváltképp a pasik, meg a pultos csaj, az arcán átsuhanó csalódottság egész beszédes, szóval tényleg bejövök neki. Holnap majd rápróbálok a dologra, egész felcsigázta az érdeklődésemet a téma. Végül eleresztem a mellém vetődőt, aki remélhetőleg nem kapott instant szívrohamot az arcátlan megmentési kísérletemtől.
- Elment.
Ülök vissza a hátsómra mosolyogva, majd fene elégedetten nem vagyok rest hozzátenni még valamit.
- Elkentem a rúzsod, bocs…
Nem tűnök túlzottan bűnbánónak, az a nagy helyzet, mindenesetre nyúlok is a szalvétámért, hogy a saját ajkaimat letöröljem, nem mászkálnék egész nap rúzsfoltosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Szomb. Máj. 28, 2016 12:11 pm

Szemmel láthatóan az élet eléggé kedvezni akart nekem, hiszen könnyedén sétált be az, akit kerestem, de nem leltem ott, ahol reménykedtem meglelem. De talán így jobb is, hiszen egy ilyen helyen sok minden megtörtént, s még egy idióta flúgos is a kezemre játszik, mert nem érti azt, hogy mit jelent a nem. Azt hiszem ilyen téren a férfiak még inkább hülyébbek lettek. Régen se túl könnyedén fogták fel, de most meg még inkább nem. Egészen kedves városnak tűnik ez a hely is, talán még jobbnak is, mint a másik. Nem annyira nyomasztó, hiszen itt nincsenek falkatagok. Másrészt meg igazán barátságosak ezen a helyen, vagy csak azért gondolnám így, mert a felépülésem után az első utam idevezetett? Ki tudja, lehet.
Pillanatok alatt lépek a színre, amikor még mindig nem kopott le a kopaszka, de ami ezek után történik, arra én se nagyon számítottam. Meg kell hagyni nem egy szívbajos teremtés ez a nőszemély, de ennek semmi jelét nem adom, hanem könnyedén siklik az én kezem az arcára, majd igazán szenvedélyesen viszonozom a csókját, mintha ez lenne a megszokott és normális egyet. Semmi bajom a nőkkel, sőt, néha igazán remek örömszerzésre képesek. Talán még le is tesztelem, hogy tudjam mi a fenét eszik benne Lio. Ohh, ha ezt a közös barátunk látná, akkor biztosan nem bírná elviselni, de hát valamit nem kaphat meg mindenki. Végül még kap egy-két apró csókot ajkaira, mielőtt helyet foglalnék vele szemben. Könnyedén kortyolok bele az italomba, majd amikor közli, hogy elment a fickó, akkor megkönnyebbült sóhaj szakad fel a torkomból.
- Köszönöm, hogy megmentettél tőle. Borzalmas egy személy volt, nem is értem, hogy miért nem értenek a nemből a férfiak. – jegyzem meg kissé bosszankodva, mintha tényleg annyira bosszantana, pedig csöppet se, de a színjáték már elkezdődött és nem most fogok kiszállni, ha már ennyire remekül sikeredett a belépő.
- Semmi baj, egy ilyen heves kezdett közben nem csoda. – majd azzal a lendülettel kicsit meg is igazítom a vöröslő ajkaimat.
- Esetleg maradhatok? Kár lenne egy ilyen remek kezdés után csak úgy tovasétálni, vagy tévednék? – hangom ártatlanul csendül, hiszen nincs bajom a férfiakkal se és a nőkkel se, ahogyan szemmel láthatóan neki se. Még a végén kicsit másképpen alakul majd ez a nap, mint elterveztem, de nem most fordulna először elő, hogy az ellenséggel kerülnék ágyba.
- Honore vagyok, te? – mutatkozom be végül, majd kíváncsian pillantok rá, mintha én nem ismerném az ő nevét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Hétf. Máj. 30, 2016 10:06 pm

Nem szokásom ilyesmit csinálni, pasikkal bármikor, azaz, jó ideje velük sem, de nőkkel néhány elszórt, kíváncsiság szülte alkalomnál sosem volt több, viszont a jelenlegi helyzet elgondolkodtat, meglehet, inkább velük kellene próbálkoznom. Egyelőre azonban nem ragozom a dolgot, mert nem tudhatom, hogy mennyire lennék képes nyitni feléjük. Végül is a szex velük is ugyanaz egy testrész kivételével, a nők is gondolhatnak ugyanúgy másra, szóval nagyon velük sem lennék kisegítve. A büdös francba, hogy ennyire megtépázott az a kis gondterhelt félrepillantás. Soha nem érdekelt, mit gondol egy pasi, hogyha már ott tartottunk, mert minek. Egyik sem számított mélyebben, Lester is csak egy volt a sok közül, most mégis miatta vergődök. Röhejes az egész.
A csók azért meglehetősen jól esik, és talán érzékibbre is sikerül, mint terveztem, de üsse kavics, ennyi legalább jó lesz a napomban. Azért annak örvendek, hogy a másik delikvens veszi a lapot, és nem kezd el a pofátlanságomon pattogni, mert azzal a saját helyzetét is tovább rontaná. Nem mindenki ismeri fel az ilyesmit, sokan menekülnének ki belőle. Kellemes meglepetés, hogy ezúttal nincs erről szó.
- Ohh, hát a miért nem értenek a nemből dolgot én sem értem sosem. Egyébként nincs mit.
Sok esetben egyébként nálunk nőknél közel sem olyan biztos az a nem, mint amennyire hangoztatni szeretjük, és nem szép, hogy ennek tudatában van a másik nem is az esetek többségében. Lester például nagyon is, ezért vagyok hálás, hogy még nem keveredett el ide, mert valahogy úgy érzem, egyre ingatagabb lábakon állok, és közel sem biztos, hogy harmadjára is le tudnám építeni. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy akarom-e.
- Maradj nyugodtan, egyedül úgysem szeretek kávézni, tök uncsi.
Biccentek, engem abszolút nem zavar, sokáig mondjuk nem fog tartani a „randevú”, mert mennem kell melózni, de egy negyed óra is kellemes más társaságában, szóval részemről a szerencse.
- Hümm, sosem hallottam még ezt a nevet. Milyen nyelvjárásból ered?
Jellemző, hogy rohadtul csak az jut eszembe, hogy Lester biztos tudná. Agyamra ment a szexmentes élet, ez tuti… Na sebaj, annyira nem érzem sürgetőnek a dolgot azért, csak olykor rám jön az öt perc.
- Wendy, örvendek! Nem nagyon láttalak még erre, pedig minden reggel itt kávézom. Új lakó? Vagy turista?
Mindkettő lehetséges, vagy csak egyszerű átutazó, kávé azonban mindenkinek kellhet…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Vas. Jún. 05, 2016 9:48 pm

Mondanám, hogy nem szoktam idegenekkel csókolózni, de hát mi értelme lenne ezt letagadni. Néha ki kell próbálni azt, hogy mi a felhozatal ilyen téren is, hogy ki mennyire érti a dolgát és meg kell hagyni ez a nő egész jól csókol. Sőt, élveztem a dolgot, még annak ellenére is, hogy nem szokásom csak úgy nőkkel összegabalyodni, de hát kell a változatosság, így nem most leszek ilyen téren finnyás, hiszen ki tudja, lehet még meglepetéssel is képes lenne szolgálni. Így nem volt kérdés, hogy én is beszállok ebbe a fura játékba, s esetleg ennek köszönhetően még több szempárt vonunk magunkra, de hát kérem szépen az élet maga egy nagy színház, amit valakik remekül alakítanak, hozzák a rájuk osztott szerepet, míg mások eléggé pocsékul.
- Talán igaz az állítás, hogy az eszüket lentebb hordják, mint kellene és ezért nehézkesebb a felfogásuk is. – gondolkozom hangosan és mosolyogva pillantok végig a helységben. A korábbi események után pedig kezd is helyre állni a rend az étteremben, ami jó. Nem kell most senkinek se ránk figyelnie. Én most vele akarok beszélgetni és jól érezni magam. Persze csak azért, hogy utána esetleg Lio lelkébe gyalogolhassak, de azért nem utasítanék vissza semmilyen élvezet vagy éppen mókát se.
- Ezt örömmel hallom, féltem, hogy esetleg a könyved jobb társaság lehet nálam is, még egy ilyen beugró után is. – adom az ártatlant, ami annyira nem is nehéz. Persze azt csöppet se próbálom tagadni, hogy azért tisztában vagyok vele, hogy az égiek igazán adakozóak voltak, amikor a külsőmet formálták meg. Szavaira elmosolyodom, majd egy aprót legyintek is, miközben iszok egy-két kortyot az italomból.
- Őszinte akarok lenni, akkor fogalmam sincs. Szerintem anyám egyik szappanoperájából van, amit olvas vagy éppen néz. Manapság már azzal nem tőrödnek, hogy utána miként fog boldogulni a gyerek a választott névvel. – felem könnyedén, egy apró lemondó sóhaj kíséretében. Manapság nem ritka az ilyen, így még hihető is a történetem, hogy onnét kaptam ezt a nevet és tényleg nem tudom, hogy melyik nemzettől is származik valójában. Nem kellene az alvilági életemet elemezni, pláne nem neki.
- Én is nagyon örvendek! Akkor lehet itt lesz az ideje minden reggel itt kezdenem a napomat. – húzódik az ajkam ártatlan mosolyra. – Turista vagyok, de akkor ezek szerint te helyi vagy, vagy esetleg tévednék? Mivel foglalkozol, persze csak akkor, ha nem titok. – érdeklődöm tovább ártalmatlanul, mintha fogalmam se lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Hétf. Jún. 06, 2016 11:53 pm

Kellemes kacaj hagyja el ajkaimat, mikor meghallom a szavait. Egész szimpatikus így elsőre, meglátjuk, hogy a továbbiakban miként nyilatkozhatok róla, hisz azt mind tudjuk, hogy nem minden arany, ami fénylik.
- Ohh, hát határozottan állíthatom, hogy a többség tényleg így van ezzel. – Jay legalábbis mindenképpen, nehéz is lenne letagadni, de ő ilyen, így szeretik, akik szeretik, elfogadva azt, hogy megállapodni jelenleg abszolút nem tervezi. Igazság szerint a jelenlegi hozzáállását látva meglehetősen nehéz elképzelnem, hogy Donnához olyan sok ideig hű volt. Kivéve persze a velem töltött alkoholmámoros éjszakát. Legközelebb majd megmondom neki, hogy akkor engedem az ölem közelébe eztán, ha épp nős lesz, és nagyon részeg. A régi hagyományokra adni kell, igaz? Azt hiszem, ez még tőlem is túlzás lenne, bár nem szoktam az alkalmi partnereim zsebében kutakodni eldugott jegygyűrűk után, határozottan nem érdekel, hogy ki-kit csal meg, annyira soha nem mélyedtem el senkiben intellektuálisan, hogy bármi komolyabbat tudjak róla. Semmi értelme.
- Annyira nem vagyok könyvmániás, hogy jobb társaságnak tartsam egy személynél. – Oké, vannak olyan alakok, akiket a hátam közepére sem kívánnék, olyan szinten agyzsibbasztóak, de ő kellemes társaságnak tűnik, és bízom benne, hogy nem is tévedek nagyot.
- Jesszus… azért szappanoperából nevet adni… Én egészen jól megvagyok a Wendyvel, bár néha hozzám vágják poénból, hogy hol hagytam Pán Pétert… – Szerencsére egész jó a humorom, szóval tudom kezelni a hasonló eseteket. -Mondjuk, te még hálás lehetsz, hogy nem valami brazil borzalom lett a névadód, mert akkor lenne vagy hat rohadt hosszú, kimondhatatlan tagú csodád. – Legalábbis a bemutatkozások valami hasonló szellemben zajlanak le az ilyen szennyekben, amibe szerintem titokban mindenki belenézett már legalább egyszer-kétszer.
- Annyira nem biztos, hogy felemelő társaság vagyok, de szívesen megmentelek máskor is tapló pasiktól. – Lel viszonzásra a mosolya, nem kifejezetten gondolok mögé semmit, egyrészt, mert általában pasikra van beépített flörtszenzorom, másrészt pedig közel sem vagyok biztos benne, hogy megoldás lenne a problémámra, ha a nőkre gerjednék eztán.
- Itt lakom igen, úgy egy éve költöztem erre, és év elején nyitott meg a masszázsszalonom. – Nem titok, utóbbi még reklám is lehet nekem, egy vendég pluszban mindig jól jön.
- S ha már turista vagy, meddig maradsz? Gondolom, a civil életed előbb-utóbb visszaszólít. – Normál ember akkor vallja magát turistának, ha nyaral, vagy épp aktív pihenését tölti valahol, csupán ezért érdeklődöm efelől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Hétf. Jún. 13, 2016 11:49 am

Szavaira csak egy mosoly kíséretében bólintottam, mert vélhetően neki is eszébe jutott a közös ismerősünk, csak eme barnaság nem is sejtheti, hogy van egy közös ismerősünk és annyira nem is véletlen ez a találka. Bár az tény, hogy nem számítottam ilyen indításra, ahogyan arra se, hogy Fortuna még egy balekot is az utamba fog sodorni, hogy megkönnyítse a dolgomat, de sose bántam az ilyen meglepetéseket. Főleg akkor nem, ha a tervemhez közelebb vittek. Most pedig egész közel kerültem, legalábbis megoldódott a csatlakozási kérdés, s nem kellett valami bugyuta indokot kitalálnom ahhoz, hogy helyet foglaljak.
- Ezt örömmel hallom. – hiszen vannak olyanok, akik a könyvek lapjait érdekesebbnek tartják az embereknél. Mosolyogva figyelem őt, majd belekortyolok az italomba.  Másrészt meg igazán kellemes társaság volt, még annak ellenére is, hogy nem túlzottan a jó szándék vezényelt. Ő inkább amolyan járulékos veszteség lehet majd, ha úgy hozza a sors.
- Az emberi kedvesség igazán határtalan. S igen, nem éppen a legjobb, de már megszoktam és legalább egyedi. – jegyzem meg egy kisebb kuncogás közepette, majd elnevetem magamat, amikor újra megszólal. – Nos, ez tény. Szerintem már megunnám az életemet, ha állandóan olyan hosszú névvel kellene bemutatkoznom, vagy nevet változtattam volna. – persze a név csak egy név, nem az határoz meg minket, legalábbis sokak szerint, míg mások szerint okkal kapjuk azt a nevet. Talán mind a két félnek igaza van, hiszen sokszor igaz az emberekre a nevük jelentése, mintha valami láthatatlan erő előre tudná, hogy kire milyen név fog illeni.
- Talán csak alábecsülöd magad. Szerintem remek társaság vagy, s még a mentőötleted is roppant egyedi és magával ragadó volt. – sejtelmes mosoly pedig ott bujkál az arcomon, mintha csak azt akarnám kideríteni, hogy mennyi lehet bevállalós.
- Ohh, masszőr vagy? Akkor biztosan arany kezeid lehetnek, vagy éppen ujjaid. Esetleg van még szabad időpontot, hiszen néha kell egy kis lazítás is. – szólalok meg ártatlanul, mint aki tényleg csak egy masszázsra vágyik. Turisták csinálnak ilyet, így gyanakvásra nem adhat okot a kérdésem.
- Még magam sem tudom, hogy meddig maradok. Lehet pár napot, de az is lehet, hogy pár hetet. Attól függ, hogy mennyire tetszik meg ez a vidék és mennyire találok megfelelő társaságot ahhoz, hogy elüssem az időt. – s ekkor sokat sejtető pillantással nézek rá. – Akkor te egész jól ismered ezt a várost, vagy tévednék? – kérdezem meg kíváncsian, hiszen a terv mindig közben alakul ki, ahogyan hozza a helyzet. Tudni kell változtatni a forgatókönyvön és én is azt teszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Kedd. Jún. 14, 2016 10:09 pm

- Nem gondoltam sose jó dolognak, ha valaki a tárgyakat tekinti előrébb valónak. – Magyarázom mosolyogva, a nők tekintetében igaz mindig igyekeztem óvatosabbnak lenni, mert magamat ismerve sokkal rosszabb a fajtám, mint a férfiaknak. Nemes egyszerűséggel lényegesen számítóbbak tudunk lenni. Nincsenek lány barátaim, Prim az egyetlen, azt sem tudom, hogy jött össze így visszatekintve, jó eséllyel azért valósulhatott meg, mert ő olyan, amilyen, és nem egy dög, akivel nem szívesen oszt meg semmit az ember. Inkább pasikkal szeretek barátkozni, meg egyebeket persze, ne ragozzuk.
- Valóban egyedi. – Szemben az enyémmel, ami ugyebár egyáltalán nem, noha ez sosem zavart, mert nem számít semmit a dolog, szóval nem is adok neki hangot a továbbiakban. A Pán Pétert, mint mesét úgyis szeretem, szóval nekem ez így tökéletes.
- Éljenek a rövidítések, hála az égnek az enyém mindig rövid volt. Férjhez sem mentem, hogy szép hosszú dupla nevem lehessen. – Amúgy sem vennék fel dupla nevet, tök béna, meg az a barom még nem született, sőt, soha nem is fog erre a világra, aki engem feleségül venne. Marhaság a javából. A meglehetősen laza erkölcseim, az életvitelem, az, hogy Őrző vagyok, nem tesz éppenséggel jó feleség alapanyaggá, bármennyire is ez sok nőnek a vágyálma. Én nem kergetek lehetetlen illúziókat.
- Ohh, ennél jobb ötletem nem volt, ez meg kézenfekvő, és a vágyálmaikkal ellentétben sok pasi nem tud mit kezdeni két nővel. – Kuncogtam, mert ez is tény, fantáziálnak hármasról, de kevesen képesek arra, hogy egyszerre két nővel törődjenek maximálisan, sokan egyel sem tudnak.
- Igen, az vagyok, és mondták már, hogy jó kezeim vannak, ez tény, szabad időpontom akad, attól függ, mikorra kell. Még csak most nyitottam, és nincs kialakult vendégköröm, nem vagyok mindig betáblázva. – A helyzet az, hogy remekül érzem magam így is, halad a dolog, egyre többen jönnek, üres napjaim nem szoktak lenni, maximum nagyon hézagosak. Szerencsére azokban bőven ellátom őrzői feladataimat is, ha éppen akadnak, de ha menni kéne, hát a munkámat is gond nélkül otthagynám.
- Ohh, szóval nem vagy időhöz kötve? Szabadúszó vagy munka terén? Az tök kényelmes lehet, nem köti a kezed semmi. A társaság meg… nos, nem tudom, mi neked a megfelelő társaság, talán segíthetek. – Kacsintok rá, noha azt nem tudom, én magam szeretnék-e az a bizonyos társaság lenni, de miért is ne köthetnék új ismeretségeket? Nincs abban semmi rossz.
- Sajnos még nem olyan jól, mint szeretném, még bőven nem egész egy éve vagyok csak itt, szóval nem vagyok helyi. Jó eséllyel maximum csak térképpel tudnálak elnavigálni, ha lenne valamiféle utícélod. – Van pár hely, ahol gyakrabban megfordulok, azokat a területeket jobban ismerem, de ez bőven nem takarja az egész várost, Anchorage rettentő nagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Szer. Jún. 15, 2016 8:43 pm

Szavaira csak bólintok és egy apró mosollyal az arcomon felelek csak rá, hiszen ezzel részben egyetértek. Bár azért a tárgyak varázsa is megvan. Persze attól függ, hogy milyen tárgyról van szó. Biztosan van olyan, akinek esetleg egy-egy tőr vagy hasonló dolog eléggé fontos tud lenni, de abban azért nem bíznék, hogy esetleg egy könyvet valaki hamarabbra venni, mint bármi más. Bár a mai világban sose lehet tudni. Én is jobban bírtam az emberi kapcsolatokat, ahogyan a kínzásokat is, azt pedig sok féleképpen lehet, de ez most mindegy is.
- Köszönöm, igazán kedves vagy. – jegyzem meg barátságosan és ártatlanul, ahogyan egy idegen nő tenné. Számomra annyira nem volt idegen, még ha ő ezt nem is sejtette, de megint más valakivel személyesen találkozni, mint esetleg olvasni, kémkedni utána. Azt is mondhatnánk, hogy ő amolyan járulékos hozadék, hiszen én Lio után szimatoltam és az ő neve is felbukkant, így érthető, hogy most itt cseverészek vele, még ha amúgy nem is szoktam.
- Igen, de nem tűnsz olyannak, aki csak úgy felvenné egy férfinak a nevét. Már bocsánat ezért, csak van egy ilyen megérzésem, de lehet tévedek. – pillantottam rá kíváncsian, hiszen érezhette, hogy ez csak tipp. A házasságnak is megvan a szépsége, kivéve akkor, ha pont a házastárs hozza el számodra a romlást. Anyám eszét is elvette egykoron apám, illetve ott volt az én vőlegényem is, akinek pedig én hoztam el a vesztét. Az élet mindig is kegyetlen, s hála a Teremtőmnek én is részben azzá váltam, vagy talán kissé aljassá.
- Talán tapasztalatból mondod? – kérdezem tőle mosolyogva, s egy kisebb kuncogás közepette. – Ahogyan mondani szokás, néha csak a szájuk, de amúgy meg… - s a kisujjamat mutatom neki. Biztosan érti a célzást, hiszen sokszor tényleg pindurka társul a nagyszájak mellé, vagy pedig olyan teljesítmény, amiről jobb nem is beszélni.
- Esetleg a mai napon vagy a következő napokban? – csapok le a dologra, s arra pedig, hogy már dicsérték a kézügyességét, csak egy hamiskás és sokat sejtető pillantással nézek rá, hiszen ezt lehetne többféleképpen is értelmezni. Attól függ, hogy kimondta és milyen helyzetben.
- Nem, jelenleg inkább csak úgy nézelődöm. – pillantottam rá ártatlanul. – Igen az, de máskor meg nyomasztó is tud lenni, ha sokat utazik az ember, de szeretek új helyeket felfedezni és új arcokkal találkozni. – Nem voltam abban biztos, hogy ő szeretne velem időt eltölteni még, de ha most nem, akkor talán majd legközelebb. Nem olyan fából faragtak, hogy feladjam ilyen könnyedén, meg teremthetek olyan helyzeteket is, amikor segítségre lehet szüksége és én véletlen pont arra járok.
- Nincs konkrét úti cél, szeretek sodródni az árral, meg elveszni különféle helyeken. Esetleg valami jó parti helyet is tudsz, vagy nem szoktál olyan helyekre járni? – fiatalnak tűnök, meg farkasként is az vagyok, így érthető egy ilyen fajta kérdés. A fáradt gőzt is ki kell engedni valahol.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Csüt. Jún. 16, 2016 5:49 pm

Csak legyintettem, nem éreztem magam alapvetően túlzottan kedves teremtésnek, már csak azért sem, mert nehezen jöttem ki az emberekkel, ritkán sikerült úgy igazán közel kerülnöm bárkihez, ha meg igen, akkor rendszerint berezeltem, és eltűntem az illető életéből. Épp ez volt igazság szerint a szándékom Lester esetében is, ahogy manapság hívja magát, jobb így, mintha túl közel kerülne, ahhoz túlságosan félek az érzelmi fájdalomtól, hogy egyáltalán be merjem engedni az ilyesmit az életembe. Inkább eltaszítom, úgysem lenne jó vége.
- Nem, nem venném fel egy férfi nevét, már csak azért sem, mert nem is áll szándékomban férjhez menni. – Az egy szem kapcsolatnak nevezhető gyöngyszem az életemben tragikus véget ért, ezért sem kockáztatnám, mert… nos, valljuk be, nincs értelme. Szültem már gyermeket is, igaz, nem a sajátomat, de olyat úgysem akartam soha, az unokahúgomként szeretem, s biológiailag nem is az én lányom, csak én hordtam ki, hisz a húgom nem volt képes rá sajnos.
- Egyébként, akkor milyennek tűnök? – Vonom fel érdeklődve szemöldököm, mert tény ugyan, hogy gond nélkül megcsókoltam, de alapjaiban ez nem kellene, hogy bármit is jelentsen… Ettől még nyilván nem tévedett, valóban nem vagyok házasodós típus, egyszer sem tettem életemben, és kötve hiszem, hogy valaha olyannyira vágynék rá, hogy mégis belemenjek.
- Ma nem jó, kilenctől tele vagyok, de holnapra még van üres hely. Pillanat… meg is nézem. – Csapom fel a szivárványszínű határidőnaplóm fedelét rögvest, ahogy kiemeltem a táskámból, és lapozok a holnapi napra. - Masszázsfüggő, nem tudom, hogy egy órásat, vagy fél órásat szeretnél. Az utóbbira 10:30-tól lehet jönni, míg az egy órásra van egy időpontom 14:00-tól, és 18:00-tól, ez az utolsó, utána már nem maradok. – Hiába keresek szépen vele, az estéket nem vállalom be, mert minden napom igyekszem úgy végezni, hogy benézek a központba, és érdeklődöm, mi az, ami időközben történt.
- És miért pont Anchorage egyébként? Eléggé kiesik szerintem a kedvelt úti célok közül, legalábbis sokan nem szeretik az itteni klímát, bár, itt még egész elviselhető, még északabbra már szerintem nem merészkednék. – Holt biztos, hogy nem kockáztatnám meg a Lesterrel egy városban lakást, túlságosan veszélyes lenne a lelki egészségemre.
- Nem sok időm van rá, tudod, most indítottam a vállalkozásomat, de a The Pit nagyon jó hely, sokan szeretik. Igaz, néha határozottan nem bizalomgerjesztő alakok lepik el, szóval lehet a magunk fajta nőszemélyeknek egyedül nem szabad megkockáztatnia. -  Oda ne menjen nekem, tele van a hely vérfarkasokkal, bánom is, hogy kimondtam, de most már mindegy…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Csüt. Jún. 16, 2016 10:26 pm

Igazán érdekes volt ez a lány, hiszen a kikutatott dolgok után azt éreztem, hogy nem közömbös számára a régi cimborám, aki egykoron oly heves tudott lenni, de még is volt valami a pillantásában, amiből úgy éreztem, hogy csak úgy nem engedte közel magához senkit se. Mármint velem is részben közvetlen volt, de kicsit talán távolságtartó is, pedig okot nem adtam arra, hogy félnie kelljen tőlem. A kérdésére elmosolyodom, majd lerakom a poharamat az asztalra, amiből az előbb ittam és kíváncsian pillantok rá.
- Ha elárulnám, akkor hol maradna a további apró morzsa, hogy össze tudjam rakni a teljes képet? Az emberek megijednek, ha a szemükbe mondják az első sugallatokat, s nem akarom, hogy emiatt változtass arcot. – ohh, mindenkinek rengeteg arca van, s véleményem szerint neki is. Az már más kérdés, hogy ezt saját magáról is tudja-e, vagy nem. A legtöbb nőnek mindenképpen sok fajta arca van, s ha ügyesen bűvészkednek vele, akkor bárkivel képesek elhitetni bármelyik arcukról, hogy az a valódi. Vajon te milyen vagy Wendy? Mit mutatnál nekem? Vagy éppen meddig maradnál, ha tudnád, hogy nagyon is jól ismerem azt a hímet és annyira nem is véletlen volt ez a találka… Biztosan kiakadna, vagy éppen elrohanna, azt pedig én még nem akarom.
Szavaira sietve bólintok, majd elmosolyodom, amikor meglátom a tarka noteszt, azt hiszem erre mondják azt, hogy szivárványos, pedig nem tűnik olyannak, aki hasonló dolgokkal élne. Mármint aki képes lenne hinni a rózsaszín ködben és a többi maszlagban, vagy kivételesen tévedtem volna? Hmm, ki tudja, hiszen az élet mindig tele van meglepetésekkel. – A 14 óra teljesen jó, de esetleg egy telefonszámot kérhetek, hogy tudjak szólni, ha esetleg bármi közbe jönne? – pillantok rá ártatlanul és kedvesen. Ha pedig megadja a telefonszámát, akkor megkérem, hogy készíthessek egy képet is, mert előadó azt az általános dolgot, hogy a név memóriám eléggé rossz, de arcról jobban beugranak a dolgok és ha megvan, akkor el is mentem a telefonszámmal együtt.
- Még sose jártam ezen a vidéken és egy ismerősöm ajánlotta, hogy esetleg nézek szét errefelé is, én pedig megfogadtam a tanácsát. Tény, hogy annyira nem meleg vidék, de megvan a maga szépsége, meg néha kell kockáztatni is, mert csak úgy nyerhet az ember. – mosolyodom el barátságosan, majd egy tincset a fülem mögé igazítok. – S te miért pont ezt a helyet választottad? Vélhetően nagyvárosokban jobban kereshetnél ezzel a foglalkozással, vagy tévednék? – ő nem tudhatja azt, hogy könnyedén kiszimatolom, ha hazudna, de ez így van jól. Az én dolgom könnyebb, még ha kissé emiatt aljas nőszemély is vagyok, amiért így játszom. De minden fajta kapcsolatot el kell kezdeni valahol, csak valamelyik jó, a másik pedig eléggé romlott emlékeket hordoz magában.
- Még nem is hallottam róla. Lehet megnézem magamnak. Nem lenne kedved esetleg eljönni velem? Talán, ha ketten vagyunk, akkor olyan nagy baj nem lehet. – teszem fel a legértelemszerűbb kérdést…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wendy Camason
Őrző Gyógyító

◯ Kor : 61
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 92
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Számos tetoválás

Re: Starbucks kávézó // Szomb. Jún. 18, 2016 4:27 pm

- Ohh, ne aggódj, ennyire közel sem érdekel mások véleménye. – Jelenleg az övé sem, lévén nem hozzám közel álló személy, csak egy arc a tömegből. Eszemben sincs a benyomásaira alapozni, de kíváncsiság attól még lapul bennem. Ugyanakkor, nem is tudom, miként kellene fogadnom azt, hogy a jelek szerint meg szeretne ismerni… Nem vagyok hozzászokva, nehezen nyílik meg úgy igazán, és fogadok be új embereket, Lestert sem vagyok képes beengedni, túlságosan félek, hogy akkor majd örökké ott marad, és ezt nem szeretném, egyszerűbb nekem bezárkózva a saját kis világomba, azon kevesekkel, akik már beférkőztek a szívembe, és nem csupán testem és ellenállásom határait döntögetik.
A szivárvány számomra nem egyéb, mint az életigenlés, életöröm, vidámság megtestesítője, semmi köze az érzésekhez egy másik ember felé. Ettől még nem látom rózsaszínben a világot, nem kergetek fölösleges illúziókat, egyszerűen csak az alapvetően vidám és pozitív életszemléletemet hivatott jelképezni.
- Persze, mondom, ha elővetted a telód. – A képre viszont kissé meglepetten nézek, és élek a javaslattal, hogy a Wendy mellé írja be a masszőrt zárójelbe, vagy a kávézós csaj titulus is jó nekem, ám tekintettel arra, hogy Őrző vagyok, nem szeretem annyira, ha képek készülnek rólam, elvégre évtizedek múlva sem fogok sokkal öregebbnek tűnni. Nem kockáztatnám meg, hogy valakinek bizonyítéka legyen arra, hogy nem öregszem.
- Ez igaz. És te mit kockáztatsz? – Ha már így felhozta, kezdem úgy érezni, nem csak egyszerű turistalátogatásról van szó, de ennél konkrétabban úgysem fogom pedzegetni a dolgot, senkinek a bőrén nem szeretnék tyúkszem lenni, és a kíváncsiságomnak is megvannak a maga határai. Én sem beszélhetek a saját motivációimról, hiszen azok nem publikusak.
- Nem terveztem szalont nyitni egyébként, nem lett volna rá pénzem, de egy kedves barátom belém fektette a bizalmát és a pénzét is, ezért jöhetett végül létre a vállalkozásom. Egyébként, munkaügy miatt jöttem ide, van egy remek rehabilitációs központ a városban, és elsősorban gyógy masszőr vagyok, de ott csak egy félállásra volt lehetőségem, így végül lemondtam róla, és kerestem más utat. – Ez így igaz, bár nem ez volt az elsődleges oka, lévén áthelyeztek, választásom nem volt, szóval abból gazdálkodtam, ami jutott.
- Én benne vagyok, mindig szívesen rúgok ki a hámból. Akkor… majd gondolom holnap megbeszéljük a részleteket, most viszont mennem kell, még elő kell készülnöm az első vendégemre. További szép napot, nagyon örültem! – Szólalok meg a kávém utolsó kortya után, és mosolyogva állok fel, hogy pillanatokon belül elinduljak kifelé. A fiatalabbik kiszolgálócsajt megdobom egy kacsintással, meglátjuk, mi lesz holnap reggel, talán érdekes lenne belevágni vele valamiféle mókába.

//Köszönöm szépen, te némber! <33 Folyt. köv. jöhet is a részemről! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 74
◯ HSZ : 98
◯ IC REAG : 88
◯ Lakhely : Pokol egyik kényelmes trónján
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem

Re: Starbucks kávézó // Szomb. Jún. 18, 2016 5:32 pm

Szavaira csak mosolyogva bólintok, hiszen nem is vártam más választ. Inkább tűnik határozottnak és céltudatosnak, mint olyannak, aki mindenki véleményére adna. Nem is annyira plázacicás külső, se jellem nem igaz rá, így annyira meg se lepődök azon, amit felel. Na, meg persze előnyben is vagyok, hiszen remek a szimatom, meg ott van az a tény is, hogy elég jól utánajártam már a dolgoknak, de attól még elbízni nem fogom magam, hiszen mindig érthetik az embert meglepetések. Meg eleve az emberi természet képes egyik napról a másikra is változni, így emiatt is jobb óvatosnak lenni. Jobban szeretek játszadozni, mint esetleg nyílt lapokkal játszani, ez szerintem nem akkor bűn. Így legalább sokkal élvezetesebb minden.
- Mondhatod is. – pillantok rá mosolyogva, majd sietve kezdek el pötyögni, de mielőtt még túl nagy ellenkezést válthatna ki, azért egy fényképet is csinálok. Nem mondom azt, hogy művészi kép lett, de felismerhető rajta és csak ez számít. Majd kíváncsian várom, hogy a közös barátunk mikor kap majd megint elmebajt. Főleg akkor, ha megtudja, hogy izmainak lazítójával is találkoztam már személyesen és még a számát is tudom, illetve azt, hogy hol is dolgozik, mivel anélkül eléggé nehéz lenne odatalálnom a megbeszélt időpontra. Majd interneten utána nézek.
- Talán a pénzemet, vagy éppen a hírnevet azokban a körökben, amikben forgolódom. – ez hangozhat kissé beképzeltem és vélhetően úgy, ahogyan egy üzleti körökbe forgó személy tenné, de jobb, ha  csak ő azt hiszi, hogy üzlet miatt vagyok itt részben. Nekem könnyebb lesz úgy, még ha inkább ármány miatt, bár ideje lenne valamibe belevágni. Kár, hogy a kínzások nem legálisak, bár már itt is tudnak a jövetelemről a sötétebb körökben, így nem kell semmitől se tartanom. Munkám biztosan lesz és nem is a ranglétra alján, de kellene valami látszat meló is. Hmm, majd még kitalálom, hogy merre is menjek tovább most.
Mosolyogva hallgatom azt, amit mond és kicsit még bólintok. Van egy olyan érzésem, hogy nem Lesterről beszél, hiszen nem láttam nagyobb mértékű kilengést a pénzbeli forgalmai között, így másról lehet szó.
- Akkor még szerencse, hogy vannak ilyen remek barátok a világon. S remélem, hogy sikered tartós lesz ilyen téren. – mármint mind üzletre értve, mind a barátságra, hiszen mindenkinek szüksége van egy bizalmas. Az már máskérdés, hogy esetleg barátnak is nevezzük az illetőt, vagy nem. Én nem neveztem senkit se régóta már a barátomnak és nem is akarok. Anton is csak egy bizalmas volt, s eléggé fontos személy az életemben, de többet sose vallanék be, meg nincs is időm ilyen badarságokkal foglalkozni. Előbb még fel kell kavarnom kicsit az állóvizeket.
- Rendben van, akkor szia! S köszönöm még egyszer és úgy szintén! – mosolyodtam el ártalmatlanul. Én még mennyire örülök a találkozásnak. Ohh, te azt tudnád… Akkor már nem lennél ennyire kedves, se ártatlan. S kisebb ördögi mosoly kúszik az arcomra, majd pedig belekortyolok az italomba újra, miután kilépett már az üzletből, így a mosolyomat se láthatta. A telefont előveszem, majd a képre pillantok. Még nem, majd idővel megkapja Lio… Előbb még szívesebben keverednék még inkább közelebb a nőhöz…

|| Vigyázz még a végén ez a némber megszeretgeti a popódat. Razz Én is köszönöm, s majd egyeztetünk! <33 Very Happy


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6149
◯ IC REAG : 8034
Re: Starbucks kávézó // Hétf. Jún. 20, 2016 5:08 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Starbucks kávézó // Today at 6:55 am

Vissza az elejére Go down
 

Starbucks kávézó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue-