HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | . 

 Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Vas. Jan. 26, 2014 10:23 pm

A látogatók által közkedvelt látványetetések - illetve időszakonként oktatások - zajlanak itt.
Naponta kétszer (10-kor és 13-kor) követhetjük szemmel a kisállatok cucliztatását etetését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 98
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Szomb. Júl. 08, 2017 6:06 pm


Primrose && Fester


Mosolyogva figyeltem, ahogyan az idő múlásával kezdett feloldódni Rose, hiszen nem volt könnyű neki se, hiszen egyik pillanatban még van családod, a következőben nincs. Tragikus autóbalesetben vesztette a szüleit, a nagyszülei meg már régebb óta meghaltak. Egyéb hozzátartozót pedig nem találtak, legalábbis egyelőre nem. 5 napja engedték ki a kórházból, de azóta se beszélt senkivel se, nem barátkozik és igazából nem is nagyon tudták semmire se rávenni. Enni és inni is alig akart, amit egyáltalán nem csodálok, hiszen elég csak arra gondolni, hogy én miként éreztem magam Joy halála után. Fogalmam sincs, hogy miért pont mellette kötöttem ki, miért kértem azt, hogy megpróbálhassam megtörni a jeget; lehet azért, mert kicsit magamra emlékeztetett. Kíváncsian fürkésztem őt, beszélgettem vele, vagyis próbáltam, de legalább a negyedik napra eljutottam odáig, hogy már rendesen kezdett el enni és inni, de még mindig néma volt. Ezért is döntöttem úgy, hogy talán elhozom erre a helyre őt. Sokszor azt mondják, hogy a hasonló helyek jó hatással lehetnek rá. Igazából nem vártam azt, hogy ennyi idő alatt jól legyen, hiába történt a baleset már két hete. Fiatal volt és biztos voltam abban, hogy nem lehet könnyű hirtelen mindent elveszíteni. Ahogyan azt is tudtam, hogy részben csak azért vagyok itt én is, mert Jacksonnal beszélgettem erről, és még ha nem is gondolná, akkor is sokat segített az, amit mondott.
- Nyugodtan menj közelebb, nem fognak bántani. – szólaltam meg barátságosan, miközben gyengéden végigsimítottam a haján, ahogyan egy nővér vagy éppen anya tenné. Azt meg megtartottam inkább magamnak, hogy ha érzik a farkasomat, akkor pláne nem, hiszen nem vadállatokhoz jöttünk, legalábbis most nem annál a ketrecnél álltunk. Türelmes voltam, nem siettettem semmit se és már éppen fel akartam vetni, hogy mehetünk máshova is, amikor közelebb sétált a „kerítéshez”. Pár lépésre mögötte álltam meg, miközben vöröslő fürtjeibe tépett a szellő és közben azon gondolkoztam, hogy miként tehette ezt a sors, hogy egy ennyire gyönyörű és biztosan tündéri kislányt ennyire megtörjön, elvegye a „fényt” a szemeiből is.
Halovány mosollyal az arcomon konstatáltam, hogy talán mégis csak jó ötlet volt, amikor is egy ismerős illatot sodort felém a szellő. Kíváncsian pillantottam el abba az irányba, ahol meg is láttam a tömegben Festert. Egy aprót biccentettem, de több dologra nem is jutott idő, hiszen most először hallottam a csilingelő hangot.
- Primrose, máskor is jöhetünk ide? A többit is meg lehet nézni? – kérdezte sietve és kicsit mintha mosoly bujkált volna az arcán.
- Igen, persze ha szeretnél. – de mielőtt ezt végigmondhattam volna máris ment tovább, hogy a többi bemutatót, állatot is megnézze, én pedig kicsit futva indultam utána és ennek köszönhetően sikeresen neki is mentem valakinek, aki meg pont akkor akart kikerülni valakit ugyanabba az irányba. Sietve kapaszkodtam bele az illetőbe.
- Sajnálom, én nem… - kezdtem bele, majd egy kisebb hitetlenkedő nevetés hagyta el az ajkaimat. – Szia Fester. – pillantottam fel rá egy kisebb mosollyal, majd sietve engedtem el, hogy utána sietve kilessek mögüle, de szerencsére Rose megvolt és éppen valamilyen állatot simogatott, innen nem jöttem rá, hogy mit is takarhat ki, de biztos szabad, ha nem szóltak eddig rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 83
◯ HSZ : 48
◯ IC REAG : 42
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Vas. Júl. 09, 2017 3:17 pm


// Prim & Fester //


Aranyosak ezek a hegyi kecskék. Főleg mikor ilyen kicsik, hogy cumisüvegből isszák az életet jelentő tejet. Tibetben neveltünk kecskéket is, teheneket, disznót, mindent, ami megélt a hegyen. Még jakkal is találkoztam, igaz, az nem volt a kertben. Szegény kis állatok itt nem is sejtik, hogy lehetne valódi életük, túl a rácsokon, kint a természetben. Biztonságban vannak itt, persze, még akár tovább is élhetnének, de úgy tudom, fogságban ez is más. Na, mindegy, nem szakérteni jöttem és nem mások kedvét elvenni. Integetek a csajnak, aki múltkor lejött a párjával az edzésre. Ő a tehetségesebb kettejük közül és elsőre beleszeretett a kung-fuba. Sokat beszélgettünk utána, mindkettejükkel és mondták, hogy eljöhetnék egy ilyen etetésre. Miért is ne? Régóta élek a városban, de itt még nem jártam.
Rachel a kecskével együtt nézi a tömeget. Visszaint nekem, közben a párja, Justin valamit mutogat neki, mire a csaj elmosolyodik. Én is körülnézek, mert ismerős energiákat érzek meg. Aha. Múltkor elég érdekes körülmények között találkoztunk és a folytatás se volt semmi. Nem vagyunk mi rosszban, de akkor és ott nem értettük meg egymást. Nem úgy, ahogy régen. Mosollyal intek neki, mert Primmel tényleg nincs bajom. Nála problémásabb vérfarkast ne lásson a város! De egy gyerekkel van? Ez új. Még csak a macskáról tudok.
- Hahó, edző úr! Figyeld, milyen mohó! - bök oldalba a srác.
A csaj azt hitte, már vége az etetésnek, a kecske meg rohan utána és csak úgy rácuppan az üvegre. Jót nevet a tömeg. Kis fekete démon, épp csak a lába vége nem visel ilyen bundát. Nem zavarja a nagyobb állat, nem érzi magát veszélyben. Ez jó. Az én fejemen átfut a gondolat, hogy mi lesz, ha most szakad el a húr. Pedig Primrose egy hős, múltkor megmutatta. Azóta nála nagyobb hősöket is megismertem.
Arrébb vonulunk, mert több állatot is meg akarunk nézni, nem csak Rachel kiskedvencét. A párocska váltani akar pár szót a rácsnál.
- Mindjárt jövök, Fester! Fél perc.
- Oké, Justin. Addig járok egyet.
És mivel nem csak a kecske, hanem én is eléggé biztonságosnak érzem a helyet, nem figyelek oda. Ahogy ütközünk, már meg is markolom a két kart, hogy véletlenül se legyen belőle esés.
- Erőteljes fellépés! - mondom nevetve a nősténynek, ahogy elengedem.
- Helló, Prim! Mi újság?
Látom, hogy valamerre nézeget. Hamar rájövök, mi történik. Ez egyre érdekesebb.
- Bébicsőszködsz egy kicsit? Jól áll neked. Mintha nem először tennéd. Én a tanítványaimmal ápolom a kapcsolatot.
A rács felé mutatok, ahol heves magyarázás folyik. Rachel valamit nagyon meg akar értetni a sráccal. Aki nagyon nem akarja megérteni. Elmosolyodom és Prim felé nézek.
- Jópofa kis hely ez. Jártál már itt? Én most először
Hirtelen minden végigfut az agyamon. A motor, amit másnapra tényleg visszavittem, sőt még aznap hajnalban berregtem vele Prim ablaka alatt, mármint annyit, amennyit egy parkolás során muszáj. A kötözés, a játék a pólóval. A bámulós macskája. Vicces este volt, akárhogy is végződött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 98
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Vas. Júl. 09, 2017 3:55 pm

Fester integetését már nem viszonozom, hiszen Rose elvonja a figyelmemet és egyébként se nagyon szokásom így köszönni senkinek se. A múltkori találkozás se volt éppen zökkenőmentes, és valahogy most nem vágyom egy ugyanolyan ismétlésre, se még több gondra a nyakamba, hiszen a kislánnyal se egyszerű, hiszen már lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mivel is segíthetnék neki, hiszen a fájdalmát nem vehetem el, amikor is megszólal és mosolyt csal az arcomra, az övére pedig a hely, vagy éppen a szavaim. Ki tudja, de a következő pillanatban már a tömegen át kezd el szaladni, mire én is sietve indulok meg, arra pedig nem is számítok, hogy pont annak a személynek fogok neki menni, akit próbáltam valamilyen szinten kerülni a múltkori találkozás után, de persze a sors most is közbeszól.
- Ha az lett volna, akkor ledöntelek a lábadról. – felelem egy kisebb mosoly keretében, hiszen hirtelen azt se tudom, hogy mit kéne mondani igazából. Nincs kedvem egy újabb olyan helyzetben találni magam, mint legutóbb, így érthető, hogy már részben lakatot teszek a számra vele kapcsolatban. Közben pedig kíváncsian fürkészem Rose-t, hiszen nem akarom szem elől téveszteni se, már csak az kellene, hogy eltűnjön, vagy elrabolják. Szegénynek már így is kijutott bőven a rosszból.
- Gondoltam sétálunk egyet és ez remek helynek tűnt hozzá. – mosolyodom el, hiszen nem sok minden tudnék mesélni vagy olyat, ami esetleg rá is tartozik. Nem mondanám azt, hogy olyan nagy barátság lenne közöttünk.
- Nem bébicsőszködöm, ha azt tenném, akkor bébiszitter lennék, de nem vagyok. – javítom ki minden habozás nélkül, de nincs megvetés a hangomban. Követem a pillantását, amikor a rácsok felé mutat, mire egy aprót bólintok. – Azt hittem, hogy ennyire nem érdekelnek a tanítványaid. – pillantok vissza Festerre, hiszen fura dolog, hogy edző létére itt ápolja a kapcsolatok, de ő tudja. Kicsit még a vállamat is megrántom. – Van tapasztalatom gyerekek terén, köszi. – felelek kicsit fordított sorrendben a szavaira, majd hamarosan Rose elindul felénk, majd amikor meglátja, hogy nem egyedül vagyok, akkor megtorpan.
- Először vagyok itt, ahogyan ő is. – nyújtom felé a kezemet, mire kisebb habozás után odarohan, megfogja, majd hozzám bújik, pedig annyira nem is kicsi, hiszen ha nincs is otthon az ember, akkor is megmondaná az ember, hogy olyan 6-7 évesnek néz ki. – És tetszik ez a hely? – fordulok ismét Fester felé, miután súgtam valamit Rose-nak, mire elindul egy kicsit távolabbi pont felé, ahol pont most lesz etetés, meg lehet majd simogatni is. Lassan én is elindulok, hiszen nem akarom magára hagyni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 83
◯ HSZ : 48
◯ IC REAG : 42
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Pént. Júl. 21, 2017 12:11 pm

- Egyszer kipróbálhatnánk, ha olyan téren is van kedved versenyezni...
Az az elhagyatott edzőterem is erre van, de ott emberekkel mérkőzhetett meg. Én jobban illek hozzá. Erőben egy 100 év alatti farkas nem a legveszélyesebb, de meglepetésre mindig kell számítani. Érezheti rajtam, hogy tényleg izgat a dolog, hisz szeretem próbára tenni a tudásomat.
- Az is, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Már akit nem zavar a cukiságfaktor.
Mert olyat is tudok, aki szerint ez a hely bébiknek való, kit érdekelnek a kölykök, stb. Falun nőttem fel, rengeteg kisállat volt körülöttem, még az anyjából kibújó kölyköket is láttam. Félig-meddig ismerős terep. Én is a gyerek után nézek, mert nem veszhet el, nem azért szólítottam meg Primet, hogy megzavarjam.
- Ja, csak egy kis séta együtt. Látom, nagyon élvezi a kicsi! És te?
Szerintem ő is. Prim rendes farkas, az átlagosnál jobb lélekkel. Nem akarom megismételni a múltkorit, mikor azt éreztettem, hogy ebben nem hiszek kétségek nélkül. Azóta olyanokat láttam, hogy még most se fogtam fel.
- Vannak köztük barátaim, miért ne lennének? Időnként csinálunk közös programokat.
Justinékkal először csinálok ilyet. Nyilván nem ez az alap, csak ha 1-2 nebulómmal megvan a közös hang, akkor elmegyünk sörözni, túrázni és így tovább.
- Ez látszik és örülök, hogy megajándékozod vele a kislányt. Nekem bátyáim voltak, meg szerzetestársaim, akik között én voltam a legfiatalabb. Valahogy az apáskodás nem nekem való.
Gyerekekkel inkább úgy van tapasztalatom, hogy járnak hozzám, tanítom őket. Hétköznapokban csak néha-néha találkoztam velük, ha a szüleikkel bandáztam éppen. Ennél többre nem is vágyhatnék. Még egy asszony élete is állandó veszélyben forogna és idegessé tenne ez a tudat, nemhogy egy ártatlan gyereknek ilyen sorsot szánjak. Egy ideje már így gondolom és ezt meg kellett emésztenem. Már nincs bennem csalódottság, halott vágyakozás. Elfogadtam, hogy védem az életet, de nem gyarapítom.
- Helló! - integetek mosolyogva a lánynak, aki szinte beleolvad Prim lábába, úgy bújik hozzá.
- Igen, aranyosak. A medvéket láttátok már? Nagyon mohók a kölykeik. Az egyik elszaladt a cumisüveggel az előbb, óriási sikere volt, a gondozónak meg aggodalmas feje.
Rázkódom a nevetéstől, hisz az egy ártatlan, kedves pillanat volt. Az állatok ilyenek. Hirtelenek, vadak, az érdekli őket, amit az ösztön diktál. De vannak különleges példányok. A kicsi pont arra szalad és indulunk is utána. Végignézem Primet, mielőtt újra szólok.
- Gondolom, már nyoma sincs a múltkorinak. Én is rendbejöttem, csak lett egy újabb sebhely. Egy hősi sérülés - mondom megint jókedélyűen nevetve. - A kicsiről mit kell tudni? Szabadnaposak a szülők?
Nem aggódom, hogy Prim rossz választás lett volna. Talán nem is tudják, milyen jó kezekre bízták a lányukat. Ahogy közeledünk, meghallom a medvebocsok jellegzetes hangját. Követelik a reggelit. Már ilyen korban is tekintélyes az a torokhang, amit ki tudnak adni. Mutatja az erőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója // Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója //

Vissza az elejére Go down
 

Látványetetések (és egyéb bemutatók) kifutója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kiképzőterepek
» Part 14 / 12
» Sétányok, ravatalozó és egyéb helyszínek
» Az Őrzők bemutatása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Chugach-hegység :: Vadvédelmi Központ-