HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Bárpult az első helyiségben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Bárpult az első helyiségben // Vas. Jan. 26, 2014 11:19 pm

First topic message reminder :


A bárpult mellett zenegép található, szinte mindig szól valami ütős muzsika az első helyiségben általa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 321
◯ HSZ : 141
◯ IC REAG : 122
◯ Lakhely : Anchorage


Re: Bárpult az első helyiségben // Szomb. Dec. 20, 2014 7:54 pm

Egyszerű legyintéssel hagyom elsikkadni a témát, van mire, de mi a francnak hencegnék pont előttük, a Danny fiú kicsit tán jobban ismer, mint Darlene, de mindketten eléggé képben lehetnek személyemet illetően, és most nem pont arra gondolok, hogy kivel vagyok jóban.
- Ez esetben inkább pont hogy nem vicc.
Nem biztos, hogy sokan észrevennék és értenék, talán ő sem, de azt hiszem, egy pillanatra a gyász fodrozza érzelmeim tengerét, és borítja sötétbe, de épp annyira nem foglalkozom vele, mint amennyire másnak sem hagynám,. hogy szavakat pazaroljon a múltamra. Volt, elmúlt. Talán egyszer a szöszi is kiheveri, én már elvesztettem a páromat, bár nem úgy, ahogyan ő, de azt tudom, mennyire szar.
- És tudod, ebben nem is tévedsz. Iszonyat túlpörgöttek tudnak lenni azok a kölykök.
A közelembe ne engedjenek egyet se, mert előbb csapom le. Idegesítenek, nem szép, tudom, de pont leszarom, én nem vagyok az a fajta, aki türelemmel végighallgatná bármelyiket, nem véletlen nem lesz az életben kölyköm se. Mi a francnak? A szöszi kérdésére a szívemre tettem a kezem, és elvigyorodtam, mintegy ezzel reflektálva Danny kijelentésére is, értse, ahogy akarja, ha belemászok valami szarba, úgyis rövid úton tudni fog róla, bár sejthetné, hogy nem csak ő van, akitől megkapom a magamét, ha rossz fát teszek a tűzre.
- Tudjátok, csak a szokás.
A kísértés majdhogynem az egeket verdesi, de Danny megkönnyebbülhet, nem ugatom el senkinek, hogy sikerült egy csinos esélyt követően szó szerint szarban landolnia, akkor aztán végeláthatatlan cikis esetek felsorolása következne, és arra most nem érzem elég harcedzettnek az emlékezőtehetségemet.
- Hohhó, Danny baba, ha már kamaszokról van szó, azt rebesgetik, hogy valami kis barnát leszállított neked a csuda jó fej, citromba harapott bátyád.
Felvont szemöldökkel nézek oldalvást a kis csikaszra, valóban kíváncsi vagyok, ember volt, ezt is tudjuk, ami alapvetően nem egy életbiztosítás a mi világunkban, főleg, ha valaki szemet vetne rá. Én nem, ettől nem kell félnie, tudja jól, hogy csak szőkékre utazom. Erre körbe is nézek. Hümm. Nos, azt hiszem, most inkább ráülök a nyelvemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 170
◯ HSZ : 672
◯ IC REAG : 705
◯ Lakhely : -


Re: Bárpult az első helyiségben // Kedd Dec. 23, 2014 12:12 pm

Szórakozottan figyelem a két hím verbális adok-kapokját, mikor bekúszik a látóterembe, majdan a pult egyik szabad szegletére Savannah.
- Szia! Nyugi, nem kell, elássuk magunknak. - Kacsintok cinkosan az őrzőre, hogy hozzáfűzzem csendesen: Máris hozom azt a kért kávét. Attól úgysem kell tartanom, hogy addig nagyon unatkozna, a srácok kétségtelenül szóval tartják a nőt.
Persze, míg a kezeim járnak, süket nem leszek. Vállam megremeg kissé a nevetéstől, majdnem melléöntöm a kávét is a gépbe, ahogy a kutyaszánok akcióról hallgatom a beszámolót.
- Kérlek mondjátok, hogy van róla videó! - Pillantok hátra nevetősen, közbevetve az élmények sokaságának. Úgy lenne az igazi, bár valami azt súgja, nem értek rá még kamerázással foglalkozni az akció közepette.
Alapjaiban véve bírom én a viccet, akkor is, ha rajtam csattan, de a kettős történeteit hallva azt hiszem, örülhetek, hogy még nem estem áldozatul senki szívatásának a városban egy év alatt. Vagy ez volt a próbaidő, innentől fognak nem kímélni?
- Parancsolj. Cukrot, tejet, édesítőt? Mivel iszod? - Érdeklődöm Savától, hogy a kávéval együtt a kért ízesítőt is elé pakoljam a pultra, hogy kedve szerint adagolja azokat magának. Hogylétének okát Danny már firtatja, így nem kontrázok rá.
Ray szavaira azért sikerül mellényúlni kicsit a pultnak, mikor megtámaszkodnék velük szemközt finoman rajta.
- Van egy bátyja? - Meredek az idősebbikre őszinte meglepettséggel, mely játékos rafináltságba fordul, ahogy Daniel felé viszem tovább pillantásomat.
- És ő a tinikre bukik? Nehogy azt mondd, hogy tényleg neked szedte össze...! - Szélesedik ki vigyorom, a fene se tudja, mennyire komoly az érdeklődésem. Egy kicsit talán... de főleg a másik agyának húzása a cél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 85
◯ HSZ : 242
◯ IC REAG : 213
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Bárpult az első helyiségben // Csüt. Jan. 15, 2015 8:36 pm

- Erre nem is válaszolok inkább - ráztam meg a fejem somolyogva Danny sunyi képét látva és a szavait hallva, arra pedig felnevettem, hogy mit műveltek. - Nem vagytok normálisak... - Két vérfarkas egy kutyaszánon, és én ezt nem láthattam! - A kamaszok meg... próbálj úgy tárlatot vezetni, hogy a képek felén meztelen emberek vannak, ők meg épp előző héten tanulták a méhecskéket és a virágokat. Öreg vagyok én már ehhez. - Mondom én, az aktuális társaságban legfiatalabbként.
Megérkezett a kávém, amitől olyan hálás szemmel meredtem Darlene-re, mint aki épp az imént mentett ki a halál torkából. Valahol e azért félúton volt az igazsághoz. Cukrot kértem csak, most erősen kellett.
Utána pedig semmi más dolgom nem volt, mint hallgatni az aktuális farkas-pletykákat a kávémmal édes kettesben. Dannynek bátyja van, aki még kerítőt is játszik, ráadásul citromba harapott fajta... Úr Isten, akkor az a Hasfelmetsző! Csodás lesz, ha idetéved. Nem mondtam semmit, csak csendben elraktároztam a hallottakat és nagyot kortyoltam a sötét nedűből.
A további traccsot se nagyon zavartam meg, inkább arra használtam fel a jelenlétüket, mivoltuk fakadó borzongató energiáikat, hogy némileg azoktól is felébredjek, magamhoz térjek és használhatóbb legyek. Meg egyébként is: jó volt hallgatni őket.

//Bocsánat, hogy ilyen sokára és ilyen kis semmi! :S//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Corvin
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 148
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 224
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Bárpult az első helyiségben // Csüt. Jan. 15, 2015 9:25 pm

Hirtelen a levegő is megfagy körülöttem, ahogyan Ray megjegyzi azt, amit. Nem számít már Darlene szerelmi élete - bocsi, drága -, nem érdekel az sem, mit szerencsétlenkedtünk legutóbb a kutyaszánokkal, hogy mi a szokásos a köreinkben és hol van már Sava kamaszproblémája? Bocsi skacok, de az, amit most hallottam.. emellett a téma mellett minden más eltörpül. Mennyit tud? Azt nem tudhatja, hogy a lányom, hiszen senki nem tudja. Még Rose-nak sem mondtam el, kizárt dolog, hogy a megemlített kis barnán kívül több lenne neki. Mert ha tudja.. hát én esküszöm, hogy nekimegyek. Nem véletlenül állapodtam meg abban Siennával, hogy csak Fairbanks-ben találkozunk. Ha itt híre megy, hogy van egy lányom, akkor.. nem, nem akarok belegondolni.
Hiába is próbálnám tagadni, egészen biztos vagyok benne, hogy a pillanatnyi lefagyás az arcomra is kiül, de hát mit tehetnék? Igaz, hogy nem ismerem túl régóta Siennát, de mégiscsak a lányom és érzéseim nekem is vannak. Basszus, fogalmam sincsen, mit csináljak. Idősebbek nálam, kiszagolják, ha kamuzok, az igazságot viszont egészen biztosan nem fogom elmondani neki. Duncan nem érdekel, ő saját maga mászott bele abba, amibe és habár a bátyám, bízom benne, hogy tud magára vigyázni.
Darly szavaira térek észhez, egyetlen hálás pillantást engedek meg neki, hiszen ha úgy nézem, pont most dobott felém mentőhálót, amiért hálás vagyok neki, azonban azt sem hagyom, hogy túl sokáig megmaradjon ez az állapot, bár már így is elástam magam és túlságosan gyanúsnak tűnök.
- Igen, van egy bátyám - indulok el ezen a vonalon, talán ez a legegyszerűbb - És valóban citromba harapott. Közel sem olyan jófej, mint én - vigyorra kunkorodik a szám, bár egész biztos vagyok benne, hogy Ray kiszúrja, hogy nem a szokásos Danny-féle vigyort produkálom. Újabb kortyra emelem a poharam.
- Dehogy nekem szedte össze! Ne már, szeretem a nőket, de nem vagyok pedofil! - háborodok fel kissé, persze csak poénból, hülye lennék komolyan venni a dolgot - A kiscsajt meg akkor láttam először, állítólag a család barátja, vagy mi a fene. Nem itt lakik, nem is kívántam részletesebben belemenni a dolgokba. Ráadásul a bátyám alakított, úgyhogy hamar kidobtam őket - még a vállam is megvonom a szavak végeztével, részben az igazságot mondtam, csak másmilyen megközelítésből. Én a részemről lezártnak tekinteném a témát, de attól tartok, közel sem lesz ilyen egyszerű. Témát terelni nem fogok, azzal csak még inkább gyanúsabbá tenném a körülményeket, inkább legurítom a poharam tartalmát és újabbat kérek a szeretett pultosunktól. Kurva jó ez az este, legszívesebben elhúznék innen a picsába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 321
◯ HSZ : 141
◯ IC REAG : 122
◯ Lakhely : Anchorage


Re: Bárpult az első helyiségben // Csüt. Jan. 15, 2015 10:24 pm

- Na bakker, Danny, tudtam én, hogy valamit elfelejtettük.
Bizony, videó az nem készült, nem is értem, hogy lehet az, hogy eszünkbe sem jutott, vigyorgok, mint akit baszni visznek, ilyen ez. Vannak olyan esték, amikor tök mindegy, ki és mit mond, én csak jókat derülni vagyok képes a helyzeten.
- Ezt sem mi mondtuk.
Tahó mód képes vagyok felröhögni azon, hogy a Szöszi öregnek titulálja magát. Akkor mégis mit szóljunk mi? Mind lekörözzük, még Danny is majdnem rádupláz, és akkor rólam még nem is beszéltünk. Én viszont határozottan nem érzem magam öregnek, és kurvára nem is fogom, amíg működik, aminek működnie kell.
- Van neki, jóval kevésbé szociális fajta, inni sem iszik, érthetetlen, és egyet kell értenem, tutira nem olyan jó fej, mint ez a kis csikasz.
Nem vagyok rest megcsóválni a fejemet, miközben vállon bököm a srácot, bár a nagy hallgatás egyértelmű jelen annak, hogy a fejétől bűzlik a hal, mindenesetre nem itt és nem most fogom ezt megvitatni a hímmel, mert érezhetően belenyúltam valamibe. Noha az is lehet, hogy csupán annyiról van szó, hogy tudja, miben állapodtunk meg a testvérével, és ha Duncan elbukik, vagy a csicskám lesz, vagy halott. Egyik sem épp fényes karrier.
- Pedofil? Azért tizennégynél több volt, meg aztán, a mai kislányok igencsak másként állnak a világ dolgaihoz, a legtöbben előbb fekszenek össze valakivel, minthogy leérettségizzenek. Jóval előbb.
Nem túlzás, ez tény, a világ ilyen téren nagyot fordult, ami régen szent volt, és sokan az esküvőig kincsként őrizték, ma már fölösleges teher, szar ügy, de így van. Ettől még kettős célom van a megjegyzésemmel, tudni akarom, hogy van-e köze a kiscsajhoz, esetleg több-e, mint amit mutatni próbál, épp ezért igencsak komolyan figyelek az érzéseire.
- Na mi van már, Danny, akkora gyökér nem lehet a bátyád, hogy így elbassza a kedved. Igyál még, mert ha két percen belül nem vigyorogsz normálisan, akkor balhé lesz.
Vágom hátba, de a szokásostól eltérően még egy kicsit meglapogatom, apró jelzés talán, hogy tudom, van itt még valami, és hacsak nem baszok be annyira, hogy elfelejtsem a reakcióját, nem fogom annyiban hagyni. A mai estén azonban nem forszíroztam tovább, mert tényleg kellett a jó hangulat, már ha visszajött belőle bármi is, én mindenesetre azon voltam. Könnyed, sikamlós, senki érzéseibe bele nem mászó témák, az ment.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 170
◯ HSZ : 672
◯ IC REAG : 705
◯ Lakhely : -


Re: Bárpult az első helyiségben // Vas. Jan. 18, 2015 6:43 pm

Kedves mosoly Savannah felé a kávé mellé, s a cukrot is szervírozva fordulok csak tovább, hogy két betévedőnek kiadjam a sörét. Persze, ettől még nem leszek süket, visszatérve a kis kompániához egyből a kettős között kezd el járni szemeim világos világa.
- Tekintve, hogy nem ismerem, kénytelen vagyok ezt elhinni, még ha az egód is szól belőled. - Kacsintok nevetve, cinkosan Danielre a "Ki a jobb, a bátyám vagy én?" dolog kapcsán, főleg, mikor Ray is megerősíti a dolgot. Micsoda hirtelen jött bajtársaias egyetértés... bűzlik, fejétől, mint a hal szokott, legalábbis intrikára éhes női génjeim ilyesmit súgnak. Gondolom a testvére végett lehet kellemetlen a dolog. Más nem lehet, elvégre a pasik java a "tesók a lotyók előtt" életelvet vallja tapasztalataim szerint. Na meg.. Errefelé egy rokon gyengeség lehet, úgy hírlik.
Felnevetek Ray kiigazítására a "kislány" korát illetően.
- Ahogy látom, mást nem zavarna a zsenge életkor! - Fejcsóválok kissé finoman, hangom is évődő.
- Igazán kár érted drága, így már meg se kérdezem, hogy maradsz e zárás utánig... - Szélesedik kacér ívű mosolyom Raynek címezve korhatáros tartalmakat. S hogy csupán szórakozom-e vagy komolyan képes lennék ilyesmire, mikor most tettem ki a párom szűrét pár hete... az maradjon az én titkom egyelőre.
Akárhogy is, miként a rangidős farkas terelné a témát, úgy kerül újabb pohár ital eléjük, s ezúttal elém is - Kifizetem nyugi, ha meg kérdezik, miért iszok "szolgálatban", majd azt mondom, meghívtak. - hogy némileg könnyedebb témák felé evezzünk, míg asztalt nem bont a kis társaság.
Aztán csak az üres kocsma marad nekem, meg a megtépázott kartondoboz teljes tartalmával, amit Sava még búcsúzóul becipel a kocsija hátuljából, mondván, engem illet.

// Kösziii nektek <333 Aztán ki tudja, majd fényévek múlva megint összefutnak karik, lehet. (://
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Jan. 19, 2015 5:27 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Pént. Okt. 02, 2015 10:21 pm

Zack & Holly


Sol mostanság igencsak eltűnt, ami nem jellemző rá. Fogalmam sem volt, hogy direkt kerül-e, vagy csak annyira szerencsétlen vagyok, hogy pont sohasem kapom el, de akármelyik opció legyen is az igazság, a lényegen nem változtatott. Ugyanúgy nem sikerült vele összefutnom, és ez egy kicsit bosszantott. Nem azért, mert valami nagyon fontos dolgot akartam tőle, mert igazából semmi komolyról nem volt szó. Egészen egyszerűen csak nem szeretem, ha valami nem úgy van, ahogyan én azt elterveztem.
Így hát, amikor ma merő véletlenségből pont a Pit felé vitt az utam, arra az elhatározásra jutottam, hogy most már tényleg benézek. Két esélyes volt a dolog; vagy itt van, vagy nem. Belépve sajnos nem volt nehéz rájönnöm, hogy bizony a főnököt nem fogom itt találni, energiáinak ugyanis nyomát sem találtam. Elég szomorú tény ez, ha engem kérdeztek, de nem adtam fel. Ugyan nem emiatt jöttem a városnak ebbe a részébe, de ha már így alakult, akkor akár élhettem is az utamba akadt lehetőséggel.
Határozott léptekkel tipegtem el egészen a pultig, ahol aztán könnyed eleganciával ültem fel az egyik kényelmetlen bárszékre. Táskámat felcsaptam a pult tetejére magam mellé, és míg bontogatni kezdtem magamon a kabátot, addig tekintetem körbehordoztam azokon, akik már koraeste betértek ide egy italra. Egy ismerős arcot sem láttam, kivéve természetesen a pult túloldalán, mert az itt dolgozók közül szerintem mindenkivel találkoztam már, minimum egyszer. Nem éppen a törzshelyem, de mostanság többször is megfordultam már itt, mint ahogy az megszokott tőlem.
- Helló, Zack! – üdvözöltem máris a hímet, amint elhaladt előttem. Valószínűnek tartottam, hogy már korábban is feltűnt neki a jelenlétem, de azért mégiscsak illik köszönni. Mondjuk úgy, hogy ma kevésbé voltam harapós hangulatban, mint amilyenben általában lenni szoktam, azt hiszem ezért is engedélyeztem magamnak egy szolid kis üdvözlő mosolyt. Ettől mindig ellágyulnak a vonásaim, és csak még bájosabbnak láttatja az arcomat. Senkinek eszébe sem jut, hogy nem vagyok kedves, amíg nem szólalok meg, vagy nem néz bele mélyen a szemeimbe. – Egy whiskyt kérnék! – adtam le gyorsan a rendelést. Most nem kívántam a pezsgőt, hiába szoktam általában azt kérni. A kifinomult ízlésemhez inkább az illik, de kivételt mindig lehet tenni.
- Nem tudod egészen véletlenül, hogy Solt merre találom? – érdeklődtem kíváncsian, ha esetleg a szöszi fiú ismét felém közlekedett. Talán egyszerűbb lett volna mentálisan kommunikálni vele, de jobban éreztem magam úgy, hogy majdnem teljesen fel volt húzva a pajzsom. Csupán annyi rést hagytam, hogy ki tudjak kandikálni egy kicsit, ha éppen tapogatózni akarnék. – Úgy látszik, hogy mostanában folyton sikerül elkerülnöm őt… - ahogy hosszasan kifújtam a levegőt, úgy a vállaim is megereszkedtek egy kicsit. Aztán persze egyből újra kihúztam magam, ujjaimat pedig az falapon fűztem össze magam előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 223
◯ HSZ : 154
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Anchorage


Re: Bárpult az első helyiségben // Szomb. Okt. 03, 2015 12:18 am

to: Holly

Nem ritka, de még mindig azért kuriózumszámba menő alkalmak egyike, hogy a pult mögött vagyok és nem a vendégek számára fenntartott oldalán. Hétvége van, ilyenkor már kora este nagyobb a tömeg, mint a hét bármely napján, abba meg bele se merek gondolni, később mi lesz. Egyszerű, halovány kék ingem felső gombját megoldottam, az ujjait könyékig tűrtem fel és már a pult mögött voltam, kétszer sem kellett az épp "szolgálatban" levő lányoknak kérniük. Dolgoztam már párszor csaposként az évszázadok alatt, tudom mennyire agyrém egy-egy ilyen este, mikor, ha az embernek hat keze lenne, az is kevés volna hozzá, hogy emberi léptékű ütemben szolgálhassa ki a vendégeket.
A pultnál levő bárszékek egyikére faroló szőkét ha akarnám, se tudnám figyelmen kívül hagyni. Egyszerűen vonzza a tekinteteket magára, s nem csupán a matadorok zászlaját idéző, vadítóan piros színű felsőjével, hanem egész kisugárzásával.
- Helló Holly! Mit adhatok? - Kérdezem rutinból, közben a mellette állóhoz is van két kedves szavam, míg a visszajárót csúsztatom felé a pulton. A nőstény rendelésére akaratlanul is (farkas)vigyor húzódik képemre.
- Nehéz nap? - Nem annak a whiskeyzős típusnak ismertem meg, amennyire eddig az alkoholizálási szokásait alkalmam nyílt megfigyelni. Persze, nem csak a számat jártattam, közben mozdultam is hátra az italokat tartalmazó polcsor felé, poharat kapva fel, meg jeget - adjuk meg a módját a hölgynek, meg különben is! - szerválva hozzá, hogy az italt szervírozzam számára, mikor legközelebb felé lépek.
- Van még erre-arra dolga a városban, de később benéz majd, ha nem jön közbe semmi. - Feleltem apám kapcsán. - Parancsolj! - Fűztem még hozzá az italt felé tolva a pulton, s elnézését kértem, míg figyelmem két fiatal suhancé volt, kik szintén kiszolgálásra vártak. Az ő sörüket csapolva nevetek fel a nőstény méltatlankodására.
- Tudod, a huszonegyedik századnak van ez a rohadt hasznos találmánya... mobiltelefonnak hívják...! - Sütöttem el felé a keresetlen poént töretlen jókedvvel, s mintegy jó tanácsként. Tényleg úgy vélem, manapság már csak az nem éri utol a másik embert, aki nem is akarja igazán, vagy egyszerűen nem fontos annyira számára a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Okt. 05, 2015 1:42 am

Nem kellett csalódnom, tényleg látszott rajta, hogy mire elért hozzá a hangom, már cseppet sem lepődött meg a jelenlétem fordulatán. Sőt, természetesen a nevemre is emlékezett, aminek külön örültem, pedig mostanában nem igazán volt szerencsénk egymáshoz. Bár jobban belegondolva elég egyedi jelenség vagyok én ahhoz, hogy könnyű legyen elfelejteni, de sohasem lehet tudni. Vannak olyanok, akik nem értékelik a magamfajták személyiségét, és inkább elfelejtik őket, vagy éppen negatív élményként él bennük a találkozás. Nos, mertem remélni, hogy a szőke hímben ilyesmi nyomot azért nem hagytam. Szerintem nem borult ki még a bili ezen a nyilvános helyen soha, olyankor azért mindig moderálom az örökké hullámzó stílusomat.
- Nem mondanám... - ráztam meg fejemet tagadóan, miután leadtam a rendelést. - Inkább csak valami változatosságra vágytam, ez minden! - megvontam a vállaimat egy könnyed mozdulattal, aztán visszanyújtóztattam karjaimat a pult lapjára, úgy fűzve össze ujjaimat egy kicsit messzebb magamtól, mintha csak bele akarnék kapaszkodni a pult belülre eső szélébe. - Sőt, ma egészen laza napom volt, hogy úgy mondjam, ezért is jártam erre már ilyen korán! - árultam el neki az igazságot, hiszen máskor ilyenkor még kitelik tőlem, hogy dolgozom. Azt hiszem, hogy jobban belegondolva inkább az szokott lenni az általános, hogy ilyenkor még az üzletben lehet megtalálni. - De úgy látom, hogy neked sem volt valami megterhelő, ha beálltál... - állapítottam meg mosolyogva, miután az elém rakott pohárért nyúltam. Pár pillanatig csak szórakozottan lötyögtettem a jégkockát az aranyló hullámokon, aztán tekintetem visszatért a hímhez.
- Akkor lehet, hogy megvárom, ha esetleg hamarosan felbukkanna. Ha nem, akkor még meglátom, hogy alakul az estém, és milyen társaságom akad - játékosan felé emeltem a poharat, mintha lenne mivel koccintani, aztán kortyoltam egyet. Ugyan köhögni nem kezdtem, de nyilván jobban marta a torkomat, mint a pezsgő szokta. Ez pár másodpercnél tovább nem is okozott gondot, két nagyobb korty már le is ment, végigperzselve belül a testemet. Kellemes érzés volt, már ha valaki szereti az ilyesmit. Én szerettem, mint kiderült most, csak nem volt szokásom ilyesmi módszerekhez folyamodni ahhoz, hogy lekössem magam. Az meg aztán pláne nevetséges, hogy én most vártam egy férfira, bár Solt tényleg kedveltem, és az időmből is kitelt. Legalább egy kicsit szocializálódok, Zack egyébként is közvetlen és rendesnek tűnő férfi volt, úgyhogy akár itt is ücsöröghetek még egy kicsit, igaz?
- Most kinevettél? - kérdeztem meglepetten, még a homlokomon is megjelent néhány kellemetlen kis ránc. - Tudom, hogy egészen hihetetlen, de ismerem a telefont. Igaz, hogy idősebb vagyok nálad, de azért nem ennyire... - horkantottam cseppet sem nőiesen, én inkább ittam még egy nagy kortyot a whiskyből, amivel kis híján el is tüntettem az egész adagot. - De egyrészt nincs nekem arra időm napközben, hogy őt hívogassam állandóan, másrészt valahogy sosem jön össze, hogy beszéljünk. Ezért is döntöttem úgy, hogy mivel ma erre jártam, szerencsét próbálok! - magyaráztam, csak úgy a magam szokásos módján. - Régen láttalak... - jegyeztem meg végül könnyedén, elterelve inkább a témát, mielőtt sikerül felbosszantania, és nem csak elrontja ezt a napot, de még mérges is leszek, és a végén meggondolatlanul erőszakhoz folyamodnék. Nem, erre jelenleg elég kicsi volt az esély, de nálam sohasem lehet tudni ugyebár. - Merre kószálsz, ha már nem itt töltöd az idődet? - kíváncsi lennék? Talán egy kicsit, de egyébként is szerettem volna csevegni, meg nem árt tudni egy-két dolgot azokról, akik megfordulnak ebben a városban, méghozzá huzamosabb ideig. Félreértés ne essék, kérdezés nélkül is ki tudnám deríteni, ha nagyon akarnám, de inkább nem akartam, hanem a lehető legjobb forrásnál érdeklődtem az igazság felől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 223
◯ HSZ : 154
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Anchorage


Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Okt. 12, 2015 10:05 pm

Azért elég gáz lenne, ha nem lennék tisztában a városban tartózkodó farkasokkal. Oké, hogy nem vagyok Issumatar, legfeljebb szeretnék az lenni majd úgy… száz év múltán, ha nem több – adják a szellemek, hogy több legyen.
- Áhá! – Biccentettem mindent értően válaszára, miközben italát szervíroztam szakavatott mozdulatok könnyedsége közepette. Ennél mélyebben nem firtattam, miért hozták errefelé a lábai az itt oly ritka vendéget, ha akarja megosztja velem, ha pedig nem… attól se fogok falnak rohanni.
A kérdésére flegmán vonom meg vállamat, épp csak felé vetett pillantás és neki kijáró félsódéros mosoly keretében.
- Vagy csak megsajnáltam itt a hölgyeket, amilyen forgalmas napuk van ma… - Nevettem könnyedén. Én, a gavallér! Mondjuk tudtam az lenni, ha istenesen megembereltem magam és ki is érdemelte aktuális társaságom az efféle viselkedést részemről valamilyen formán. – De különben tényleg nem volt húzós.
Elé tolom a kért italát, szavaira kiszélesedik mosolyom, ahogy két kiszolgálás között megpihenek kissé. Még intek is felé, mintegy jelezve: Egészségére! Mindezt pedig megtoldom azzal, hogy:
- Tégy így! Mozgalmas egy estének nézünk elébe, ha a szimatom nem csal. Ha Ray beugrik, akkor meg főleg. – Jövök neki egy visszavágóval, már, hogy ő nekem, amiért olyan ramaty módon porolta ki a bundámat a múltkor… Most komolyan, nem kell velem finomkodni, nem vagyok én papírkutya!
Kérdésére intek a pultnál mellette sorban álló fiatalságnak, hogy menjenek arrébb, ha inni szeretnének valamit még ma. Én pedig pofátlan flegmasággal könyöklök a pultra a nővel szemközt.
- Egy percig sem állítottam, hogy ne ismernéd drága, bár a használatuk elismerem, valóban nem egyszerű… - Élcelődtem könnyedén, arról meg én aztán tényleg nem tehetek, hogy a problémamegoldásban nem jeleskedik és az egyszerű út helyett szereti a bonyolultabbat választani. Mindenkinek szíve joga, hogyan éli a saját életét.
Megjegyzésére ellököm magam a pulttól a vállamra terítve egy hanyag mozdulat keretében a pulttörlő rongyot.
- Sajnos nem nagyon volt időm semmi magáncélú dologra mostanság, de ez azt jelenti, hogy a biznisz megy legalább. Többnyire Fairbanks és a város között ingázok heti egyszer, amúgy meg minden szabadidőmet leköti a gyerek, meg nagyapa, meg, ha kell, akkor persze apának is besegítek. Így akarjon az ember bármit is saját magával kapcsolatban, mi? – Nevettem el magamat kissé szórakozottan tárva szét karjaimat felé. – Lehet, ki kellene próbálnom az online randizást! – Hülyülök, legalábbis remélem nem vesz teljesen komolyan és vizionál máris komplett esküvői nászmenetet mögém szakmájából kifolyóan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Holly Fields
Wagabond
avatar

◯ Kor : 315
◯ HSZ : 144
◯ IC REAG : 158
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Szer. Okt. 21, 2015 5:35 pm

Nem kívántam jobban részletezni a napomat, mert egyrészt úgy véltem, hogy semmi köze hozzá, másrészt valószínűleg untattam volna vele, azt meg nem állt szándékomban. Jobb szerettem a magam furcsasága ellenére is inkább szórakoztató lenni. Még ha sokszor inkább találtak is idegesítőnek, semmint viccesnek. Pedig szerintem nincs velem semmi probléma ilyen téren, pusztán a társaság minőségétől függ, hogy éppen hogyan viselkedem. Zacket kedveltem, éppen ezért nem tartottam attól, hogy rosszul sülne el ez a találkozás. Amúgy sem akartam balhét generálni, az nem szokásom.
- Ó, hát akkor te igazán gáláns lovag vagy! - mosolyodtam el én is szélesen, a nevetése hallatán. - Akkor meghívlak valamire, és koccints velem a könnyű napra! Nekem úgyis nagyon ritkán akad belőle, úgyhogy azt hiszem, értékelnem kell valamiféleképpen! - megfogtam közben a whiskyvel teli poharamat, és kicsit meglötyögtettem a benne lévő aranyló italt. Tudtam, hogy a képességeim ellenére is égetni fogja a torkomat abban a pillanatban, ahogy lenyelem. Nem volt ezzel különösebben probléma, igazából pont arra a kellemes bizsergető érzésre vágytam most.
- Ray? - kérdeztem vissza, majd némi hümmögés közepette megráztam a fejemet. - Ahol ő van, ott mindig történik valami, az biztos! - azóta nem futottam össze a hímmel, hogy itt álltunk neki együtt inni, néhány hónappal ezelőtt. Akkor eljártuk a mi szokásos kis táncunkat egymással, valami csoda folytán pedig szó szerint is a parketten kötöttünk ki. Bár az estét külön töltöttük, azóta is gondolkoztam rajta, hogy hová tegyem. Azt hiszem, hogy kedveljük egymást, a magunk különös módján, de mind a kettőnknek megvan a stílusa, ami nem teszi egyszerűvé a kettőnk helyzetét. - Bár mostanában nem volt szerencsém hozzá... - jegyeztem meg hangosan is, amin eddig csak gondolkoztam. Valószínűleg feltűnhetett a merengésem még Zacknek is, mert néhány pillanatig csak hallgattam, bámulva a poharamba.
- Ugyan, én hála istennek elég hamar tanulok! - hessegettem el könnyedén a feltételezést, miszerint ne használnám ügyesen a modern technikai kütyüket. Tudtam egyébként is, hogy inkább csak kötekedni szeretne velem, de kivételesen nem vettem magamra. - Ez van, ha körülvesznek olyanok, akik közel állnak hozzád. Elveszik a személyes tered, és az idődet... - vontam meg a vállaimat, de azért némi keserűség mégis felütötte bennem a fejét. Nekem mindez nem adatott meg, pedig régen szerettem a családomat, és a falkában is jól éreztem magam annak idején. Most már nincs senki, akihez kötődhetnék, és bár szándékosan alakítottam ki így a jelenlegi életemet, ez nem jelentette azt, hogy néhanapján nem tört rám a sóvárgás az iránt, amim nincs. Zack szerencsés, hogy akadtak neki ilyen személyek az életében.
- Ó, valóban? - vontam fel a szemöldökömet kíváncsian. - Úgy hallottam, hogy egészen eredményes, néhány menyasszony például úgy talált párt magának. Nincs még minden veszve számodra sem... - biztató mosolyt kapott, de inkább csak megjátszottat, hiszen ezúttal én voltam az, aki kötekedett csupán. - Ha szeretnéd, csinálok pár képet rólad, és akkor felteheted a profilodra. Lehetne mondjuk a beceneved, hogy a "pultoslányok megmentője", vagy valami efféle - szinte láttam magam előtt, nem is bírtam sokáig nevetés nélkül. - Egyébként nem is tudtam, hogy szoktál Fairbanksbe járni... - tértem vissza a kicsit komolyabb témára. Különös amúgy is ,hogy még sohasem futottunk ott össze, vagy létezne, hogy mindig pont elkerüljük egymást?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 223
◯ HSZ : 154
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Anchorage


Re: Bárpult az első helyiségben // Szer. Okt. 28, 2015 8:32 pm

Széttártam kissé kezeimet, egyikben a pulttörlő rongyot lóbálva továbbra is, meghajolva felé, ha már gálánsságot meg lovagokat emleget a nőstény... Éles váltás, de tőlem semmiképpen nem szokatlan, hogy a következő pillanatban már pofátlannak tetsző vigyorral fogadom el meghívását. Pontosabban:
- Akkor inkább én hívlak meg téged, mit szólsz hozzá? És még koccintok is veled, egye bassza! - Nyúlok pohárért, hogy whiskey-t töltsek bele, s a rongyot a pultra ejtve emeljem meg felé poharamat, pillantását fürkészve, iszunk-e akkor pertut vagy mi légyen. Mondjuk csak nem mond nemet és hagy itt, mikor épp most állok egy kör minőségi piát neki...!
Ray kapcsán biccentek, bár én magam valahogy másként látom a hímet, mint a pult túlsó felén levő. Érthető, hisz nem vagyok nőstény, még ha a szőke haj stimmel is... Na de nem ettől fogok árokba dőlni, addig is van időm kortyolni, míg Holly hiányát fejezi ki a hím irányába. Fel is vonom kissé szemöldökömet, ahogy rá tekintek.
- A húgom magyarázott valamit pár hónapja, hogy egyik nap kissé magába volt zúgva, másnap meg nem lehetett bírni vele, mert szétvetette az ideg, de annyira nem figyeltem az igazat megvallva... - Szerintem Hannah se tudja az okokat, csak puszta megfigyeléseiről számolt be, mert persze neki is viszket a lába köze az említett hím után. Nem mintha ne tenné minden szőkeségnek a szépet... hogy nem látják ezek a megveszekedett nőstények ezt?! Bár lehet, egyszerűen csak nem érdekli őket. Mindegy, nem az én dolgom igazából. - Legalábbis míg Hannahnak nem lesz nagyobb baja belőle egy összetört szíven túl.
- De ő is sokat dekkol itt, lehet, még összefuttok! - Kacsintok felé, ezzel zárva soraimat, már ami Rayt illeti. Az általa tett megjegyzés a személyes teret felzabáló rokonság kapcsán ugyanis sokkal érdekesebb téma volt számomra.
- Úgy mondod, mintha ez akkora probléma lenne... - Jegyzem meg, pillantásom is kérdő inkább, bármily meglepő. Én nem kötegszem vele; szándékomban nem állt sem eddig, sem eztán! Az, hogy ő esetleg annak veszi, már teljesen más probléma. Pedig egyszerűen csak érdekelne ez az egész részéről jobban kifejtve.
A netes-randizós témán felnevetek, őszinte kacaj követi az ital maradékának felhajtását a pohárból.
- Nem mondod, hogy valakinek tényleg bejön ez! - Ingatom fejemet. Nem vallom régimódinak magam alapvetően, de a személyes interakciót még mindig előbbre tartottam bárminemű kapcsolatban, mint az online felületet. Vagy akkor már a kettő között legyen egyensúly, ha nem bérlen a mérleg sehogy sem a face-to-face beszélgetések oldalára!
- Minden bizonnyal kapós lennék ilyen becenévvel a sok junglejim4322 és hasonló mellett... - Nevetek, felkapva a pultról a rongyot. a poharamat meg a mosogatóba ejtem hátul.
- Még egy kör? - Ha már az előzőt én álltam úgyis, könnyedén érdeklődöm meg a nősténytől, látva, hogy az ő pohara is a végét járja. Farkasok vagyunk, két pohártól nem fog falnak menni egy kölyök se, nemhogy mi!
- Hja, megfordulok arra, bár nem sűrűn. Havonta két-három alkalommal talán. Te gondolom azért sűrűbben átruccansz az üzlet miatt. Vagy megvannak nélküled is? - Érdeklődöm, bár nem is tudom, milyen rendszerben működteti a szalonját. Bármily meglepő, a menyasszonyi ruhák kívül esnek a profilomon egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Bárpult az első helyiségben // Kedd Dec. 01, 2015 10:13 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 97
◯ IC REAG : 87
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Többszörösen betört orr

Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Okt. 10, 2016 12:02 pm

To Solomon

Nem értékeltem túlzottan az ultimátumot, amivel Fairbanksben kellett szembesülnöm, de arról egyelőre szó sem lehetett, hogy falkatag legyek. Nem volt elég információm, és eszemben sem volt egy bizonyos személy kényének-kedvének kitenni magam, az meg nem két perc, míg rangot szerzek friss falkatagként, akár voltam már az őslakosok tagja, akár nem. Ettől eltekintve egész derűsen léptem be a Pitbe, ha már a farkasok Svájcáról van szó Anchorage esetében, különösképpen nem tartottam attól, hogy valami félre fog siklani. Következésképpen nem feszengtem, bár azt sem mondhatni, hogy olyannyira figyelmetlenné váltam volna. Nem, nagyon is érdekelt, hogy milyen a környék, miként működnek itt a dolgok, s ha már meghívót kaptam az Issumatartól, hát nem lett volna szép dolog elutasítani.
Az áthelyezésem még zajlik, így ha műszakban vagyok, vissza kell mennem Fairbanksbe, de az ígéretekhez híven ez maximum két héten belül rendeződik, elvégre, a rendőrségen egyaránt vannak őrzők és falkatagok, nekik sem érdekük, hogy minél tovább ott maradjak. Egyelőre fogalmam sincs arról, hogy mit akarok kezdeni magammal hosszabb távon itt, de a kényszermegoldások nem a tervekről szólnak. Amint eljön az ideje, rájövök, miként profitálhatok ebből is, addig meg elleszek, mint hal a vízben. Addig legalább nem baszogat senki. Legalábbis bízom benne. Túl szép lett volna Fairbanksben maradni, de valljuk be, még mindig bőven van időm, hogy foganatosítsam a bosszúmat, ami késik, nem múlik, hisz én nem felejtek, az biztos.
Sejtésem szerint az Issumatar meg fog ismerni, már csak azon egyszerű okból is, hogy egyrészt nem lehetek ismerős, másrészt az elérhetőségemet is megtudta, szóval én magam nem keresem, addig jutok, hogy leülök a pulthoz, és kérek egy sört, amíg várakozok. Tök nyugisan, feszkó nekem nem kell, de itt talán nem is kell fölösleges kakaskodástól tartanom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Okt. 10, 2016 9:01 pm

Kissé megugrott a város farkaspopulációja, ami nem baj, de az mindenképp figyelmet érdemel, hogy jó páran Fairbanksből szivárogtak át. Erre a napra két randevút iktattam be, egyet egy hímmel, egyet egy nősténnyel - fő a változatosság. Nem akartam, hogy esetleg valaki más foglalkozzon velük nagy buzgón, csalafinta kérdések sorával. Elébe mentem minden körnek és kivettem a nyílt lapok egy részét, már csak azért is, mert szükségem volt arra, hogy ezekkel az ügyekkel személyesen foglalkozhassak. Menekülőutat jelentettek. Elfoglaltságot. Gondolatelterelést. Ha van oka és tétje a pókerarcnak, könnyebben megy.
A Pitbe lépve hamar, gond nélkül szúrom ki a most még ismeretlen hímet a pultnál. Gondolatban üzenek Hannah-nak, hogy őt hagyja csak, majd én folytatom a kiszolgálását.
- Májmérget, átmelegítőt, józanságot? - soroltam fel a lehetőségeket, miután lehajtottam magam után oldalt a pultot és megálltam a hím előtt. Arcom, kisugárzásom nyugalmat sugallt, szám udvarias mosolyra húzódott. - Elijah, ha nem tévedek. - Minimális információt azért szereztem róla, annál azonban nem többet. Csupaszon akartam megítélni, az előzetes tudás szülte várakozások nélkül.
- Solomon, LaChazar, Anchorage város Issumatarja - hajtottam fejet könnyedén, kurtán. - Szóval, mit adhatok? Elsőre a ház vendége vagy. - Nem vagyok se jótékonysági- se szeretetszolgálat, de az első benyomás roppant fontos, ezt megtanultam. Különben sem vallatni akarom, csak beszélgetni vele.
- Mi szél hozott? - Nyilván nem ide! Oké, hogy öregszem, de olyan dolgokra még emlékszek, hogy kiket hívtam meg a Pitbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 97
◯ IC REAG : 87
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Többszörösen betört orr

Re: Bárpult az első helyiségben // Kedd Okt. 25, 2016 12:40 pm

A sors iróniája, hogy ezúttal nem volt időm tiszteletemet tenni az Issumatarnál, mert mondhatni beelőzött, és ő invitált meg. Igazság szerint nem bánom, legalább nem tűnök túlbuzgónak, ami sosem volt célom. Szeretem a tiszta játszmát, neki sem szándékozom valótlant állítani, egyrészt, mert ki tudja, mennyi idős, nem kockáztatnék, másrészt a jóindulatára vagyok bízva. Reményeim szerint Anchorageban maradhatok, ennél távolabb nem mennék, és egyelőre a falkásdi sem jön be, kiváltképp azután, hogy egy vén bige lett a béta. Az alfáról nem szól a fáma. Akárhogy is, nem vitt rá a lélek, hogy behódoljak neki. Nálam erősebbnek talán megtettem volna, de ő nem az. Át kell rágnom a terveimen, esélyesen csúszik minden, de nem számít, majd kialakul, nem sietek sehová, nekem belefér, hogy meghúzom magam kicsit errefelé.
Valljuk be, nem örültem, mikor a leányzó a pult mögött bedobta a törülközőt, és leváltották egy sokkal szőrösebb, kevésbé attraktív fickóra, de ostoba azért nem voltam, sejtettem, mi az oka, így egy szavam sem lehetett, sör az Issumatartól. Felvitte az isten a dolgomat.
- Sört. – Ismétlem meg, ha már az előző igényem süket fülekre talált a leányzónál. Egyiknek sem nevezném, túl gyenge hozzá, bár arra pont elég, hogy józannak egyik zsaru se tituláljon, mindenesetre most komolyabb piálásba egyelőre nem kezdenék, tekintettel arra, hogy mondhatni üzleti tárgyaláson vagyok.
- Úgy van. Elijah Naveen Harper. – Úgy gondolom, illik tisztességesen bemutatkoznom előtte, ha már a városába tettem a lábam, ám ezen felül szeretem megadni a módját, illemtudó pasas vagyok, már ameddig nem éri el valaki nálam, hogy szarba se vegyem.
- Örvendek. – Biccentettem, nem olyan kurtán és jellegtelenül, mint szoktam, ugyan tiszteletet nem osztogatok két pofára, de arról tudok, miként mennek itt a dolgok. Kétszáz éve már jártam itt is, noha akkoriban végül Fairbanks lett az otthonom. S mivel tovább forszírozza a mit iszok kérdést, még egy sörmárkát is bedobok.
- Mondhatni, a fairbanksi változás szele. Gondolom hallottad, hogy kissé felbolydult a méhkas, és ennek következménye lett az is, hogy nem tűrik meg az életvitel szerűen ott élő kóbor lelkeket. Én meg úgy gondoltam, kényszerből nem sok jóval kecsegtet a csatlakozás, és kívül tágasabbnak éreztem. Messzire viszont nem szerettem volna menni, így kötöttem ki itt. – Túl sokat ezúttal nem dumálnék fölöslegesen, de meglátjuk, itt milyen igények vannak a letelepedni vágyókkal szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Csüt. Nov. 03, 2016 10:06 pm

- Bölcs döntés - biccentettem, majd jó csapos módjára letettem elé egy korsóval a kért nedűből. Sok évig álltam magam is kizárólag a pult mögött, egyfelől mert én akartam, másfelől Anatole is úgy volt vele, hogy akkor élvezzem a bársony széket, ha azt is megtanultam, miféle munkának köszönhető, hogy olyan kényelmes. Mondta ő. Szerintem nem akarta, hogy elpuhult kiskirályfi legyek, aki mindent megkap apucitól.
Bólintásom hasonló az övéhez, miután elárulta nevét. Értékelem, hogy nem hagyott meg a becenév vagy rövid verzió homályában.
- Nos, remélem az öröm későbbre is megmarad - kúszik hamiskás mosolyra szám, bár ebben semmi baljósat vagy fenyegetőt nem rejtek. Könnyed vagyok, ahogy érdeklődő kérdésem is.
Válaszát hallgatva felhagytam mindennemű egyéb tevékenységgel, a pultra támaszkodtam, figyelmesen követtem mondatait. Pokerarcom szinte kikezdhetetlen - kötelességteljesítés közben mindig az -, így se meglepettség, se mindent tudás nem uralja. Megfejthetetlen szoborarc, ám abban biztos lehet, hogy mindent megjegyeztem, amit mondott.
- Értem - mondtam végül lassan. - Mennyi időre tervezel nagyjából? És mi tart itt? Nem kell részletekbe másznod, az már nem az én reszortom - emeltem fel kezeimet, jelezve, hogy cseppet se szándékozok belemászni a magánéletébe, ha ilyen természetű a dolog. - Ezen a téren nekem bőség az általános felvázolás.
Úgyis mindössze két alapeset létezik, amiért elüldözném: ha falkát akarna alapítani; vagy ha túl sok bajt keverne és ezért nőne az őrző nyomás a városon, vagy túl sok falkásat vonzana ide. A hivataloson túlra meg minek tekintünk első blikkre? Hülyeség lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 97
◯ IC REAG : 87
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Többszörösen betört orr

Re: Bárpult az első helyiségben // Szomb. Nov. 05, 2016 5:04 pm

- Legyen úgy. – Ha rajtam múlik, ebből nem lesz probléma, nem vagyok balhés arc, nem célom kihúzni a gyufát, az élet úgy szép, ha zajlik, az igaz, de valljuk be, azért nem mindenáron. Attól, hogy céllal érkeztem ide, jobban mondva Fairbanksbe, nem fogom magam mögött felégetni mindent, és összekuszálni a dolgokat bárhol, ahol járok. Nem az én műfajom. Könnyedén kortyolok bele a sörbe, amíg beszél, elvégre célom tisztességesen végighallgatni, bármi legyen a mai nap lényege.
- Fogalmam sincs, de feltételezhetően hosszútávra. Kértem az áthelyezésemet az itteni bűnügyi laborba, helyszínelő vagyok. Hogy mi tart itt, az magánügy, és szerintem a saját érdekedben jobb, ha nem tudsz róla. A lényeg az, hogy egyelőre nincs előrelépés, ám ha lesz, nem lesz a városra nézve megterhelő, mert el fogok menni. – Addig, és nem tovább fogom az itteni vendégszeretetet élvezni, mert nem akarok bajt hozni a fejükre. Nem fogok itt letelepedni életem végéig, évekre lehetséges, de az nem csak rajtam múlik, meglátjuk, mennyire leszek képes haladni innen, ha nem megy, kénytelen leszek visszamenni, és falkatagként operálni, ezt azonban kifejezetten nem szeretném, a magányos lét már beleivódott a bőrömbe. Majd az idő eldönti.
- Amennyiben szükségesnek tartanád a háttérellenőrzésemet, elsősorban javaslom a sydney-i falka alfáját, évekig voltam magányos farkasként a városában, és soha nem kavartam zűrt, de meglehetősen sok helyen megfordultam még, falkára már jó ideje nem vágyom. – Szögezem le ezutóbbit meglehetősen határozottan, az az időszak már elmúlt, nem mondom, hogy nem vihet rá a kényszer, de valljuk be, szeretni valamit, vagy épp nincs más választásunk okán fejest ugrani bele közel sem ugyanazt jelenti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Bárpult az első helyiségben // Hétf. Dec. 12, 2016 5:30 pm

Figyelmesen hallgattam feleletét, lassan bólintottam, mikor magánügyre hivatkozott, s ígéretemhez híven, nem is kértem ennek részletezését. Talán eljön az idő, amikor ilyesfajta választ követelek tőle, ám az eddigiek alapján elég megfontolt hímnek tűnt ahhoz, hogy ha szart kavar, ne akarja még az ittenieket - élükön velem - magára haragítani.
- Ne érts félre, de ezt örömmel hallom - húztam finom mosolyra számat arra, hogy el fog menni és így nem válik magánügye számunkra is károssá. Üdítő látni, amikor valaki gondolkodik és ismeri a dörgést.
- Köszönöm a tippet, de reméljük, hogy nem lesz rá szükség - húztam némileg szélesebbre azt a mosolyt. - Ha már valaki múltjában vájkálok bármi szín alatt, az régen rossz. Jobb szeretek a jelenben maradni. - A saját múltam se fényes, épp ezért addig vagyok boldog, míg másoké nem kerül terítékre a vasárnapi ebédnél. - Ha mielőbb és minél tisztább képet akarsz kapni a városról, javaslom, sűrűn járj ide. Talán még támogatót is fogsz az ügyedhez, minden esetre hamar meglátod, hogyan mennek itt a dolgok. Itt nincs falka, ettől függetlenül a helyedet, mind az itt élők körében, mind lakásügyileg magadnak kell kiharcolnod. Nagyobb horderejű gázról szeretek tudni. A dolgaidba önkényesen csak akkor szólok bele, ha azt látom, hogy a város kárára van, de az elmondásod után szívből remélem, hogy ilyesmire valóban nem kerül sor. Minden tiszta, vagy akad kérdés?
Inkább most faggasson, mint egy esetleges félreértés később galibát okozzon. A bajt megelőzni sokszor könnyebb, mint kezelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 376
◯ HSZ : 97
◯ IC REAG : 87
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Többszörösen betört orr

Re: Bárpult az első helyiségben // Csüt. Dec. 15, 2016 12:33 pm

- A világért sem tenném. Szerintem ez így korrekt. – Bólintottam egyet kurtán, lustán, részemről nem tartom magam eszelős hülyegyereknek, akinek minden mozdulatát a forrófejűség szüli. Én igyekszem átgondolni minden lépésemet, akármennyire vezessen jelenleg a bosszú. Nem gondolnám, hogy attól még felelőtlenné kell válni, hogy valakinek tervezem megkeseríteni az életét.
- Nem hiszem, hogy lesz. – Más kérdés, hogy nem mindig úgy alakulnak a dolgaink, ahogy az a fejünkben kerek egész, de ezzel most nem példálóznék, a lényeget elmondtam. Nem szart kavarni jöttem ide, és ha valami, hát ez biztosan nem fog változni, amíg itt vagyok. - Nyilvánvalóan az már eleve bajt feltételez, ha meg kell tenned ezt a lépést. – Újabb biccentés, értem én a dörgést, de valóban úgy hiszem, miattam nem kell fájjon a feje, aztán majd meglátjuk, hogy miként kuszálják sorsom fonalát odafenn.
- Ebben holt biztos, hogy nem lesz hiba, közösségi tagnak vallom magam, bírom a társaságot. – Bár közel sem falkaviszonylatban, na, úgy egyáltalán nem, éppen ezért jöttem el. Még nem éreztem a kényszert, hogy mindenképpen meg kell tennem a siker érdekében. El fog jönni az idő, ezt sejtem magam is, de amíg nem teszi meg, addig remekül elleszek itt. Arra csak egy sanda aligmosoly a válaszom, hogy magamnak kell kiharcolnom a helyemet minden téren. Abban nem lesz hiba. - Világos. – Igaz, szerintem velem a közelebbi nagyobb horderejű dolog az lesz, hogy lelépek, de ennek időszerűsége még igencsak a ködbe vész, addig meg mindek feszegessem, egyébként is csak most érkeztem.
- Minden tiszta, nincs kérdés. Nem fogok sok vizet zavarni, sok sört inni annál inkább, de gondolom, nem bánod, ha növekszik általam a kassza. Illetőleg, annyit még elmondanék, hogy helyszínelő vagyok, a helyi rendőrség munkáját fogom segíteni, szóval ha úgy adódik, tudok majd gondoskodni arról, hogy minél kevesebb gondot okozzanak kevésbé fegyelmezett társaink. – Igen, ha ez éppen bizonyítékok megsemmisítését jelenti, akkor pontosan azt, szerintem érteni fogja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Bárpult az első helyiségben // Szomb. Jún. 03, 2017 11:43 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Bárpult az első helyiségben //

Vissza az elejére Go down
 

Bárpult az első helyiségben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue :: The Pit-