HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Catherine Benedict
 

Share | . 

 Tánctér (hátsó helyiség)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Jan. 26, 2014 11:33 pm

Míg az első helyiségben a zenét csak ücsörögve hallgathatjuk, addig itt mindenkiből előbújhat bátran a táncparkett ördöge/angyala!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 528
◯ HSZ : 122
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : vak vagyok

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Dec. 28, 2014 5:55 pm

Solomon & Julia


Nem vártam hívást, bár a hívások nem csak akkor érkeznek, amikor számítunk rá. Mégis… amikor megcsörrent a telefonom, és az intelligens rendszere bemondta a hívószámot – ami teljesen ismeretlen volt számomra -, éreztem, hogy ez a hívás különleges lesz. Női megérzés? Fene se tudja. Ha létezik ilyen, akkor az. Ha meg nem, akkor a Szellemek sugallata volt, hogy ezt vegyem fel.
Egy számomra teljesen ismeretlen, mégis kellemesen nyugodt hang szólalt meg a vonal másik végén… ami találkozóra invitált egy Pit nevű helyre… délután kettőre.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számítottam rá, hogy előbb-utóbb meg fog keresni az Issumatar, hiszen megadtam Raymondnak az elérhetőségem. Most mégis egy kicsit tanácstalanul indultam el a találkozóra. Raymondnak nem szóltam Brian-ről. Brian-nek nem szóltam arról, hogy hova is megyek. Talán hibát követek el, hogy ennyire kivonom őt ebből a dologból, de annak ellenére, hogy évszázadok óta egy utat járunk, ő még mindig önálló személy, s bár családtagnak tekintem, ő egy teljesen különálló személy. Nem a párom, sem a kölyköm… ezért ráhagyom, ő hogy intézi majd ezt a dolgot a helyiekkel.
Mivel kávézásról van szó, és nem randira megyek, ezért teljesen hétköznapi öltözéket viselek. Bőrkabátom belül bundás, hogy a hidegben ne fagyjak oda a betonhoz, mire elérek a Pit-hez.
Még nem jártam itt, ezért szégyen… nem szégyen, GPS segítségével navigáltattam el magam. Az egyik fülembe beledugtam a telefonom fülesét, és az navigált el a Pit ajtajáig.
Göndör hajamat nem fogtam össze, szabadon omolhatott kabátomra, és keretezte porcelánbőrömet.
Benyitottam az ajtón, aztán mély lélegzetet véve köszöntem.
- Szép napot! – Pajzsomat leeresztettem a nyakamig, úgy engedtem el kicsit energiáim pórázát, majd amint megéreztem az idegen farkas energiáit, felé vettem az irányt.
Nem tudom, hogy Raymond mennyit mondott neki rólam. Bár arról gondolom beszámolt, hogy vak vagyok, illetve személyleírást is adott… de ha mégse tette volna, akkor a hím így is úgy is rájön, hogy én vagyok az, akit várt.
- Guatemalai kávét kérek tejjel, ha van… ha nincs, akkor egy Latte Macchiato is tökéletesen megteszi. – Érzékelem, ahogy elérem a pultot, és az előtte sorakozó bárszékeket. Az egyik támláját futólag meg is érintem.
- Julia T. Kiluan, örvendek. – A hím felé fordulok, s bár kékjeimet nem érezheti rá szegeződni, mégis érezheti, hogy rá figyelek. Érzékeimet kihegyezve nyújtom irányába egy határozott mozdulattal a kezemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Dec. 28, 2014 10:16 pm

Nyugodtan üldögéltem a Pitben, koradélután lévén még csendes volt a hely, párosával vagy hármasával iszogattak, de semmi töményet, és a nagyobb társaságok úgyis este fognak beesni félrészegen. Darlene-t szórakoztattam egy darabig az éppen eszembe jutó apró hülyeségeimmel, semmi komoly, puszta unaloműzés neki és nekem egyaránt addig, amíg a vendégemre vártam.
Julia Kiluan, idősebb nőstény, nem a harcos-temperamentumtól túlfűtött fajta, így semmi okom bárminemű lépést is fontolgatni ellene, vagy különösebb, nem kívánatos figyelmet a nyakába akasztani. Éppen ezért is hívtam meg egy egyszerű kávéra, mint kíváncsi farkas a másikat, a puszta ismerkedésen túl semminemű hátsó szándékom nem volt. Goran adott személyleírást, így azonnal felismertem, a nőstényt, amint megérkezett. Csupán félig volt fent a pajzsom is.
- Szép napot! - köszöntem vissza kedélyesen, így hang és már energiák alapján is könnyen eljuthatott hozzám. Magabiztosan közlekedett, látszott rajta, hogy nem tegnap óta kell a látást mellőzve élnie.
Leült mellém, a rendelését hallva pedig Darlene-re vigyorogtam. Na ilyet keríts egyből, ha tudsz! Vágott nekem egy grimaszt, a nősténnyel szemben pedig felvette a megszokott, udvarias vendéglátós-mosolyt, és közölte, hogy tejeskávéval tud(unk) szolgálni.
- Nekem csak egy hosszút hozz, kösz! - adtam le a magam szerény, tanyasi rendelését, majd Julia felé fordultam, hogy tetőtől talpig végigmérjem. Nem volt ebben semmi gusztálás, mindenkit megnéztem, különösen az újakat.
- Solomon A. LaChazar, részemről az öröm! - fogadtam el a felém nyújtott kezét, amit meg is szorítottam, mellőzve minden csontropogtató jelleget. Érezhette, hogy van erőm, ahogy én is, hogy jó pár évszázadot a háta mögött hagyott már, mégsem kívántam pökhendi dominanciával az orra alá lökni, hogy mennyire vagyok erős. - A guatemalai ezek szerint a kedvence? Még sose ittam olyat, hol jutott hozzá először? - kérdeztem, megkímélve mindkettőnket a sallangos, sablonos: ki vagy, honnan jöttél, mennyi időre felvezető köröktől. Ha kiderül, hát kiderül, de nem ezek érdekeltek igazán egyelőre, hanem az, hogy ki ő. Erre pedig a puszta név csak a legritkább esetben szokott kielégítő választ adni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 528
◯ HSZ : 122
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : vak vagyok

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Dec. 28, 2014 11:11 pm

- Az is megfelel. – Mosolyogtam magam elé, fejemet fordítva a nő felé.
Nem vagyok válogatós, csak mindenhol feldobom lehetőségként, hátha valahol tartanak guatemalai kávét is. Egyébként szerintem nem igazán számít kávékülönlegességnek, de lehet, hogy itt Északon, igen.
A kézfogásból éreztem a határozottságot, és az erőt. Nekem az érintés, a bőr felülete is sokat elárult másokról… számomra ezek sok információt hordoztak.
- Részemről félretehetjük a hivatalos formaságokat, és hívhatsz nyugodtan Juliának. – Ajánlottam fel, mégiscsak közvetlenebb így egy beszélgetés. A kölcsönös tisztelet egyébként se azon alapszik, hogy valaki mennyire tart távolságot a beszédében. Arról meg már nem is beszélve, hogy ha az illemtant nézzük, akkor nekem „kell” felajánlanom az ilyet. De ilyen mélységekig nem akarok belemászni ebbe a témába most.
- Inkább teás vagyok, de ha kávéról van szó, akkor igen… az a kedvencem. – Bólintottam, miközben széthúztam magamon a kabátomat. Idebent azért jóval kellemesebb az idő, szaunázni nem akarok a kabátomban, pláne hogy valószínűleg nem öt percet fogok eltölteni a hím társaságában. Nem mutatom jelét feszültségnek, nem feszélyez az a tény, hogy az Issumatarral beszélgetek. Elég sok helyen jártam már, és elég sok „pofaviziten” átestem ahhoz, hogy ne legyen emiatt lámpalázam. Ráadásul nincsenek hátsó szándékaim se, ami miatt rá kéne görcsölnöm erre a találkozóra.
A farkasom azért kíváncsian kilép az árnyékból, ismerkedve a hím energiáival és a szagával.
- Tényleg? Pedig lefogadnám, hogy egy nagyobb hipermarket kínálatában is a kezedbe akadna egy arról a területről származó fajta. Sydney-ben ittam először. Ott a Finca Agua Tibia a legelterjedtebb. Gondolom, az ültetvényesnek jó kapcsolatai vannak Ausztráliával, ezért exportál oda akkora mennyiségben belőle. – Azt nem teszem hozzá, hogy a munkahelyemen ittam először ilyet egy tárgyaláson, mert a munkahelyi kávéval általában mindenki a szörnyű ízű automatás „kávét” vonja párhuzamba.
- A világ nyolcadik legnagyobb kávétermesztő országa Guatemala. Tudod, elég magasan fekszik a tengerszint felett… a talaja kiváló, mert három vulkán is közrefogja a területet. Ahogy a legfinomabb szőlők, úgy a legfinomabb kávébab is vulkanikus talajban terem meg, mert ez kell a kiváló minőséghez. Plusz még az ország párás, esős, trópusi klímája is adott mindehhez. Legalább egyszer érdemes megkóstolni a kávéjukat. Ha az arabica kávékat kedveled, akkor pedig már-már kötelező! – Mosolyodok el, majd hozzá teszem személyes élményemet a kávéval kapcsolatban.
- Az Agua Tibia-nak az a különlegessége, hogy a termesztő mandulafákat, és mogyorófákat ültetett a bokrok közé. Tehát ezek együtt növekednek a kávébabbal. Mivel közös a föld, a gyökerek egybenyúlnak, befolyásolja a kávébab ízét is. Amikor iszod… érezni lehet benne enyhén a mandulát is és a mogyorót is. Nagyon különleges ízharmóniát alkot. Egyébként nagyon magas a fehérjetartalma, szóval ha espresso-t iszol belőle, akkor egy elég vastag krémréteg csapódik ki a tetejére. Amikor először belekortyoltam, kissé zavarba is jöttem, mert hirtelen azt hittem, hogy forrócsoki… vagy valami nagyon sűrű kakaó. – Nevetem el magam. Tévedni emberi dolog, és még mi… több száz éves farkasok is tévedhetünk időnként, nem? Beismerni nem szégyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Kedd Dec. 30, 2014 4:28 pm

A felajánlásra egy "köszönöm" a válaszom, nem akartam addig közvetlenebb hangnemet megütni, amíg engedélyt nem adott rá. Udvariatlanság lett volna, s habár nem szoktam hanyatt esni az alakoskodás megtörésétől, nőkkel szemben neveletlenségnek tartottam volna.
A pultra könyököltem, államat alátámasztottam a kezemmel, így fordultam a nőstény felé és hallgattam rögtönzött, részletekbe menő előadását a különféle kávékról. Jártas volt bennük, annyi szent, én soha nem mélyedtem el ebben ennyire, bár ennek az is az oka, hogy egy pillanatig nem éreztem szükségét, nem érdekeltek.
- Én egyszerű lélek vagyok, Julia - vontam meg kissé a vállam. - Ha én vásárolok, évek óta ugyanazt a kávét veszem, a többit nem figyelem, így akármilyen gyakori is legyen, nekem különlegesség. - Nem vagyok jártas a kávétanban, ám mivel eddig túléltem nélküle, így e hiányosságomat feltételezhető nem a közeljövőben fogom pótolni. A nevetése kedves volt, elmosolyodtam rajta, mindig szerettem jó kedvű emberek társaságában lenni.
- Sydney és Anchorage... ha csak ezt a kettőt nézem, nem veted meg az utazást. Milyen Sydney? Sose jártam még ott, a képekről és a TV-ből pedig minden más.
Már csak ezért is szerettem, hogy itt annyi átutazó megfordult, méghozzá a legkülönfélébbek, a legeltérőbb életutakkal. Azzal, hogy beszélnek ha nem is mindegyik, de egyik-másik helyről, ahol jártak, az én látóterem is bővült.
A kiérkező kávémat, valamint a hozzá hozott tejszínt és cukrot egy köszönettel vettem át, majd nekiláttam megízesíteni, miközben reméltem, Julia tovább mesélt. Jó hallgatóság voltam az esetek többségében, nem számított, mennyire volt az érdeklődési körömbe vágó amit hallottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 528
◯ HSZ : 122
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : vak vagyok

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Szer. Dec. 31, 2014 6:14 pm

- Szeretem kiterjeszteni az ismereteimet, új dolgokat kipróbálni… új ízeket megkóstolni. – Amikor Japánba kötöttem ki, semmihez nem voltak foghatóak az ottani ízek. Életem nagy részét Ázsiában töltöttem, s bár kávéültetvényen nem dolgoztam, csak teaültetvényen, de még így ötszáz fölött is tudok lelkesedni az újdonságok megismeréséért. Nyitott vagyok a világ dolgai iránt, mert szerintem az igazi értékek és a csodák a természetben rejlenek, miként az is, hogy kávé és kávé között is mekkora különbségek lehetnek. – Szívesen meginvitállak majd rá, ha elfogadod a meghívásom… - Vontam meg finom mozdulattal a vállaimat, jelezve, hogy nekem ez nem olyan nagy dolog, viszont szívesen megismertetem vele a Guatemalai kávét, ha szeretné. Szeretek másoknak örömet szerezni.
- Sok helyen jártam már, de még nem ismerem a világ minden szegletét. Szerintem a mi életünk se elég arra, hogy teljesen megismerjük… - Derült fel az arcom. Nem jártam még Európában, se Afrikában, se Dél-Amerikában. Ezek a helyeken is rengeteg felfedezni való lehet. Afrika már megfordult a fejemben, de valahogy Európába nem vágyom… pláne azok után, hogy apám is azt mondta, hogy nem sok jó emléke van onnan. Ez valahogy a maradék kedvem is elvette Európától.
- Sydney rendkívül pezsgő, dinamikusan fejlődő világváros. Ott azt a szót nem ismerik, hogy turistaszezon, mert egész évben tele van turistákkal. – Nevetem el magam, aztán megérzem a kávé illatát, és az orrom az érkező csészék felé fordítom, hogy beleszimatoljak a levegőbe.
- Köszönöm. – Mosolygok magam elé, majd füleimet hegyezve lövöm be nagyjából, hogy mennyire koppan tőlem a pulton a csésze. Előre nyúlok, megérintem a csésze oldalát, majd a kezem lesiklik rajta, és megérzem ujjaim alatt a puha papírtasakot, amiben a kristályszemes cukor úgy roppan, mint a frissen lehullott hó a mancsaim alatt. Felveszem, eltépem, majd a tartalmat a csészébe öntöm, és elkeverem benne.
- A zsúfoltsága ellenére én nagyon szerettem benne azt, hogy rengeteg lehetőség adatott rá, hogy kitörj a betondzsungelből. Esténként sokszor ültem ki a part menti sziklákra, és hallgattam a Tasman-tenger hullámzását, vagy a sirályok énekét. Szerettem ott az éjszakákat, mert a nappali pörgéshez képest olyankor a város aludt. Persze járkáltak akkor is bőven az utcán, de tudod… más volt a város morajlása. Napközben dugók voltak, mindig mindenki sietett mindenhova… éjjelente pedig nyugodtabbá vált minden. Ha nagyon elegem volt a tömegből, kiültem valamelyik parkba. Sydney-ben nagyon sok park van… ezek amolyan „nyugalom-szigetek”. Szóval Sydney nem az a fajta város, ahol unatkozni lehetne. Ha elvágytam a természetbe, elmentem valamelyik nemzeti parkba, vagy nekivágtam a Kék hegynek, és megmásztam a Három nővért. Valahogy a szörfözés nem vonzott igazán… akkor már inkább a hegyek. – Nincs víziszonyom, de a szörfözést nem nekem találták ki.
- És te merre jártál eddig? – Kérdezem, egyrészt mert tényleg érdekel, másrészt meg nem szeretném ha végig csak én beszélnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 334
◯ HSZ : 113
◯ IC REAG : 100
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Kedd Jan. 27, 2015 1:35 pm

Elmosolyodtam és bólintottam a meghívásra.
- Ebben teljesen egyetértek - helyeseltem a világ megismerhetőségére. Bár én amilyen itthon gubbasztó típus voltam már csak a minősítésemet tekintve is, azt hiszem biztos állíthattam, hogy nem én leszek az első vérfarkas, aki a világ minden zeg-zugát bejárja. Nem mintha lettek volna ilyen irányú terveim, jól elvoltam én Anchorage-ben, Alaszkában és Kaandában.
Kellemes volt a nevetése, egyébként is szerettem, ha jókedvűek voltak a közelemben, az ilyesmire pedig mindig mosollyal vagy vigyorral válaszoltam. Igaz, hogy ő ezt nem láthatta, ám energiáim fesztelensége és könnyed hullámzása nyíltan mutatta, hogy jól éreztem magam és kellemesnek találtam a beszélgetést.
- Igazán figyelemreméltó, milyen jól tájékozódik - mondtam elismerően. Amilyen ritkán van szerencsém kimozdulni, legalább olyan ritkán, ha nem ritkábban találkozom szemük világát vesztett farkasokkal. Ráadásul az övé több évszázados volt már, így sejtettem, hogy volt ideje ehhez az életformához szokni, ám akkor is lenyűgözött.
Szinte láttam magam előtt, amit mesélt, beleburkolóztam a képekbe, mintha ezzel én is ott járhattam-kelhettem volna. Bár... szerintem nekem teljesen más kép élt a tengerpartról a fejemben, mint egy ausztrálnak, ami nem csoda. Érzékletesen mesélt, szavait pedig a pultra támaszkodva, kezemmel alátámasztott állal hallgattam, mint egy gyerek, akit épp esti mesével szórakoztattak - fényes nappal egy pubban.
Kérdése úgy ért, mint egy ébresztőóra, először fel se fogtam, hogy kérdés hangzott el, aztán csak pislogtam kettőt, kirángattam magam Sydney nyüzsgő, parkokkal szabdalt városából és kissé kiegyenesedtem. Majdnem nyújtózni kezdtem, mint aki valóban egy édes álom után ébredt.
- Én csak itt északon grasszáltam fel-alá - nevettem el magam, mert az ő megtett útjaihoz képet az enyém olyan volt, mintha csupán a szomszédba ugrottam volna át. - Montrealból származom, onnan csaltak el ide, még akkor, amikor egy kósza kő se volt ez a város. Beharaptak és onnantól mintha tényleg ehhez a vidékhez láncoltak volna. Nem bántam, bejártam Kanadát, láttam, hogyan lesz az ország belsőbb része is lakott terület, hogyan bújnak ki a városok a földből... akkoriban igazán nem is foglalkoztatott, valahogy természetesnek tűnt, hogy egy ház köré több is épült, mintha azt egyet akarták volna védeni. Végül itt telepedtem le és a legdélebbi pont ezen a világon, ahol jártam, az... azt hiszem Sitka volt még régebben. - Vállat vontam, mintegy bocsánatkérésül a szerény meséért. - Sose voltam nagy világutazó, én a messziről jöttek kíváncsi hallgatósága vagyok inkább.
Aki jobban ismeri ezt a helyet, Anchorage-et, mint bárki itt élő - kivéve a Teremtőmet természetesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 528
◯ HSZ : 122
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : vak vagyok

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Csüt. Jan. 29, 2015 5:04 pm

- Köszönöm. Nekem ez így természetes. – Mosolyogtam felé. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem kapok ilyen, és ehhez hasonló megállapításokat, amikor új emberekkel találkozom, akiket korábban még nem ismertem. Vannak, akiket egy idő után frusztrál, hogy miért akadnak fenn ennyire a vakságukon, de engem sose zavart igazán. Természetes emberi reakció, hogy ami valaki számára nem megszokott, arra rácsodálkozik, és egyáltalán nem érzek rosszindulatot a szavak mögött. Se általában, se a mostani esetben.
- Montreal-ból? – Őszinte lelkesedéssel csendül a hangom. Mosolyogva hallgatom a beszámolóját.
- Attól senki se kevesebb, hogy nem járta be a fél világot. – Kortyolok a kávémból.
- Ha valaki Montreal-ból való, kizárt, hogy sose hajózott volna a Szent Lőrinc-folyón. Biztos vagyok benne, hogy te hajóztál már rajta. Ha csak arra gondolok, hogy a Nagy-tavakat köti össze az Atlanti-óceánnal… - Felsóhajtok.
- Azt tudtad, hogy a Felső-tó nagyobb, mint Csehország? – Kikacsintott belőlem az éghajlatkutató énem. A lelkesedésemet visszafogván köszörülöm meg a torkomat, majd bocsánatkérő mosoly ül ki az arcomra.
- Bizonyára tudod. Ne haragudj, néha teljesen elragad a hév. Nagyon szeretem a természetet, és mindent, ami azzal kapcsolatos. – Egy kicsit furcsa lehet, hogy ennyire rajongok valamiért, amit szemmel nem is láthatok. Egy vérfarkasnak viszont vannak más érzékszervei is, amire tökéletesen hagyatkozhat. Emberként nyilván nem lennének ennyire kifinomultak az érzékeim, de emberként már rég nem is élnék.
- Sitkában még nem jártam, de oda is el fogok menni mindenképp. Az elkövetkezendő években egész Alaszkát be fogom járni, felmérni és begyűjteni az éghajlati és időjárási adatokat, hogy összevethessék a központban a régi adatokkal. Ez alapján kiszámítható, hogy miben, és mennyit változott az éghajlat, és az időjárási viszonyok, illetve ki lehet következtetni, hogy ha ez a tendencia marad, akkor belátható időn belül milyen változások fognak még végbe menni, de száraz adatokkal igazán nem szeretnélek untatni. – Zárom is le ennyivel a dolgot, mert attól még, hogy én ezért annyira rajongok, nem biztos, hogy őt is annyira lázba hozzák ezek a dolgok.
- Egyébként én is valahonnan innen származom. – Terelem a témát kicsit személyesebb vizekre, ha már ő megosztotta velem, hogy honnan származik. Persze már tudom, hogy nem vagyok született indián, és még csak nem is hasonlítok rájuk, de soha nem ismertem más hazát, ezért nem érdekel, hogy ténylegesen hol születtem a világra, mert az nem lényeges.
- Sokat változott azóta a világ, ezért nevesíteni nem tudom a helyet, csak sejtéseim vannak. Az Egyesült Államok Nyugati… Északnyugati részéről. A partvidékről biztos nem, mert az óceánhoz csak hosszas út során jutottam el. Esetleg Délnyugat-Kanada, bár erre érzem a legkevesebb esélyt. Egy ideig kutattam utána, de mára már annyit változott a világ, hogy kész csoda lenne, ha sikerülne kiderítenem. – Vontam meg finom kecsességgel a vállamat.
- Mivel szoktad elfoglalni magad Anchorage-ban? A kártyázáson kívül… - Vigyor suhant át az arcomon. Raytől hallottam a kártyapartykról, s mivel tőle kapta meg az elérhetőségemet, ezért valószínűleg Solomonnak se nehéz összerakni, hogy kitől tudok erről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Kedd Ápr. 28, 2015 4:06 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 37
◯ HSZ : 129
◯ IC REAG : 115
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Szomb. Jan. 30, 2016 9:01 pm

Az élet is folyik a maga ütemében mind nekem, mind másoknak. Munkából sosincs hiány, ha pedig mégsincs semmi aktuális, hát előveszek egy régebbi aktát, vagy pedig egyszerűen csak hazamegyek. Attól függ, hogy mennyire van még rám szükség a nap hátralevő részében. Na nem mintha nem ugranék elég hamar a hívásokra, ha akkor van szükség rám, mikor igazából nem is dolgozom.
Viszont az biztos, hogy ha most kapok üzenetet, akkor nem fogok Anchorage-ből csak úgy hazaugrani, és megcsinálni ezt-azt. A mai nap úgysem dolgozom, mi több, az elkövetkezendő három napban sem, szóval egy kis kiruccanást megengedhettem magamnak.
Pláne amiatt, mert a minap beszélgettem az egyik ismerősömmel, és akármennyire is próbálta bemesélni nekem, hogy nincs semmi baj, én nem hittem neki. Bár lehet le kéne már szoknom az ilyen váratlan érkezésekről. Viszont most annyiban más a dolog, hogy most még szólok is neki előtte.
Napközben írtam is egy üzenetet Primrose-nak.
„Este úgy készülj, hogy elmegyünk inni. Kilenc-tíz tájékán beugrok hozzád, aztán onnan mehetünk. Nem fogadok el nemleges választ!”
Azzal pedig zsebre is vágtam a telefonomat, és vártam az estét. Ami igazából nem volt messze. Este 6 volt akkor, mikor az üzenetet elküldtem. Már lényegében este volt, de hát szó ne érje a ház elejét. Na meg reméltem, ő neki sem lesz ellenére egy kis kiruccanás. Jól tudja, hogy akkor már könnyebb társaság vagyok, mikor iszok, és ki tudja, ő is talán megnyílik valamelyest, hogy mi történt az elmúlt időszakban vele. Mert folyamatosan jöttek a dolgok. A sérülése, utána pedig a hazaérkezte után ez a valami… Nem tudom, mi történt, de biztos szép kis története van.
Tiszta gyászosan öltöztem fel. Nem gyászolok én semmit, vagy senkit, egyedül ez akadt először a kezembe. Egy fekete ing, fekete nadrág, fekete cipő. Amihez jött még ugyebár a fekete kabátom. Aztán végül úgy indultam el a lakáshoz, és mikor már láttam a házat, akkor írtam is egy üzenetet Primnek, hogy jöjjön, mert néhány perc és ott vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Szomb. Jan. 30, 2016 9:46 pm


Nem sok kedvem mostanában bármihez is. Egyszerűen eléggé maga alá temetett az, amiben az elmúlt hónapokban részem volt. Hiába mondta Rhydian azt, hogy nem az én hibám, mert nem tudtam teljesen elfogadni. Dolgozni se nagyon jártam, mert egyszerűen képtelennek éreztem magamat rá, amikor pedig megkaptam Havardr sms-t, akkor is csak felmorrantam és a párnát húztam a fejemre, végül visszapötyögtem egyetlen egy szót, vagyis elsőre annak indult:
„Nem! Felejts el!”
S többet nem is foglalkoztam az üzenettel semmi kedvem nem volt inni menni. Az alkohol nem old meg semmit se, csak még több gondot okoz, vagyis részben és most semmi kedvem nem volt ereszd el a hajam partihoz, de persze a csengő megszólalt, én pedig pizsamában nyitottam ajtót. Próbáltam eleinte elküldeni, de nem igazán jártam sikerrel. Hosszú percek telhettek el így, mire végül felvánszorogtam a szobámba, belebújtam egy magas sarkúba, s egy hozzá illő ruhába, gyorsan felraktam egy kis sminket, hogy emberibb kinézetem legyen, majd visszasétáltam hozzá. Magamra kaptam a kabátomat, majd egyszerűen elhagytam a biztonságot jelentő házat, pedig ott szívesebben lettem volna jelenleg, mint bárhol máshol.
- Amúgy neked nem Fairbanksben kellene lenned? Nem ütőd meg a bokádat amiatt, amiért ennyiszer itt bolyongsz? – kérdeztem tőle kíváncsian, hiszen magam sem tudtam, hogy pontosan miként is működik az őrzők élete, de az eddigiek alapján úgy vettem ki, hogy ide csak kirendelt őrzők járnak, vagy olyanok, akik esetleg tanulni jönnek, de ő nem ilyen volt. Ő most miattam volt itt, vagy valami ilyesmi.
- Esetleg valakit temetünk, hogy ennyire feketében jöttél? – pillantottam rá egy halovány mosoly keretében, mert tényleg semmi kedvem nem volt ehhez az egészhez. Nem ment, egyszerűen csak újra és újra magam előtt láttam az egykori Teremtőm tettét, s a levél sorai se tűntek el az elmémből. Talán el kellett volna égetnem, de még se tudtam megtenni, ahogyan attól a gondolattól se tudtam szabadulni, hogy megöltem.
- Egy kérdés, hogy te pontosan mit is keresel itt? S miért is ráncigálsz el valahova, ennyire nem akad nálam jobb társaságod? – nem bántásból mondtam és ezt ő is sejthette. Sokkal inkább amiatt beszéltem így, mert eléggé magam alatt voltam és ő szerintem már ismert annyira, hogy tudja ez állhat a szavaim mögött…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 37
◯ HSZ : 129
◯ IC REAG : 115
◯ Lakhely : Anchorage

Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Szomb. Jan. 30, 2016 10:11 pm

Láttam, hogy mit írt vissza, ez pedig csak még inkább erősítette a képzetemet, hogy ráfér egy kiruccanás. Megpróbáljuk először a bárt, aztán pedig jöhet valami más, ha az nem válik be. De jó lesz az! Nem kell itt leinnunk magunkat a sárga földig, de érezzük jól magunkat. Ennyi csak kijár mindkettőnknek.
Megráztam a fejemet csak, mikor pizsamában nyitott nekem ajtót. - Mondtam, hogy jövök. - Nekidőlve az ajtófélfának kezdtem el győzködni, hogy menjünk már, jó lesz az. Nem igazán ment eleinte, de végül csak sikerült meggyőznöm. Örülök, hogy azért nem jöttem még ki a formámból. Még mindig jó a meggyőzőképességem. Bár biztos, hogy legszívesebben kitekerné most a nyakamat, legalábbis látszik rajta, hogy nem azért jön, mert annyira kedve van. Ott állok, nekidőlve az ajtófélfának, miután magamra hagy, és mosolyogva nézek rá, miután visszatér. - Sosem értem, minek sminkelik magukat a hozzád hasonló nők. Semmi szükség rá. - Aztán pedig ki is léptem az ajtóból. Elvégre neki van kulcsa a házhoz, én nem igazán tudnám bezárni. Majd pedig, miután látom, ez sikeres, és készen áll az indulásra – ami elég túlzásnak tűnik jelenleg, - akkor pedig átkarolom a nyakát. Nem, most nem fogsz elszökni. Meg most én mutatom az utat.
- Na nem mintha kéthetente járkálnék ide. Csak esetenként. Most meg van néhány szabadnapom, és kis kikapcsolódásra vágytam. – Aztán el is indulunk a bár felé. Vagy kocsma. Fogalmam sincs pontosan, mi lehet, de jártam már ott korábban is, főként azért, mert voltak esetek, mikor valakit be kellett innen vinnünk. Nem kell magyaráznom, mikre lehetnek képesek a részeg emberek.
Csak rápillantok a kérdésére, de aztán inkább csak egy féloldalas mosollyal az arcomon folytatom az utat. - A hangodból is kihallottam, hogy valami gebasz van. Most már látom is. Csak szeretném, ha kicsit kikapcsolódnál. - A hülye sem venné észre, hogy valami gond van vele. Pláne, ha már nem egyszer találkozott és beszélt vele az illető.
Haladunk, haladunk, végül valamikor megérkezünk a Pithez. Aztán beljebb is haladunk, és már megyek is a pulthoz, még mindig nem hagyva, hogy megszökjön Prim. - Mit kérsz? - És nem, nem fogadok el nemleges választ még mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 739
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Jan. 31, 2016 12:04 am

Egy kisebb sóhaj hagyta el az ajkaimat, amikor még is csak beállított és ajtót nyitottam – Én meg mondtam, hogy felejts el. – szólaltam meg egy kisebb grimasz keretében. Nem akartam kimozdulni, egyszerűen olyan volt számomra ez a ház, mintha csak valami védőbástya lenne, és itt nem érhetne semmi baj, rossz dolog utol. Végül egy kisebb szócsata kezdődött és persze, hogy alul maradtam, pedig könnyedén kihajíthattam volna, de még ahhoz se volt kedvem. Nem kellett sokat várakozni, talán 10-15 percet, addig pedig vagy beljebb jött, vagy kiszellőztette a lakást. – Ezt bóknak venném, ha nem éppen úgy néztem volna ki pár perce, mint egy élőhalott, de azért köszi. – keserű mosolyra húzódtak az ajkaim, de nem volt mit tenni… Én közöltem, hogy nem akarok menni, de persze nem volt menekülés, pedig megfordult a fejemben, hogy kizárom a lakásból, amikor arrébb lépett, de végül én is átléptem a küszöböt és magam mögött zártam be a lakást, hogy ne tudjon csak úgy valaki besétálni. Hamarosan pedig átkarolt, nem lett volna túl nehéz lefejteni magamról, de nem érdekelt. Jelenleg nem, csak legyünk túl minél hamarabb ezen a dolgon, s akkor hamarabb érhetek haza is, s hamarabb temethetem be magamat az ágynemű alá.
- Ez tény, de akkor se akarom, hogy emiatt üsd meg a bokádat, s gondolom, te se szeretnéd. Szóval kikapcsolódásra vágytál és egyből én jöttem elő, mint lehetőség? -  na jó, ez azért abszurd. Ennyire csak nem lehet magányos a másik városban, de a távozásom óta igazából nagyon oda se szimatoltam, így fogalmam nincs arról, hogy pontosan mi zajlik ott. Néha lehet pletykákat hallani, de nem túlzottan érdekelnek. Nem akarok Fairbanks közelébe menni, meg amúgy sehova se. – S ha én nem akarok kikapcsolódni? Mi van akkor, ha én inkább az ágyamban lennél, a biztonságos falak között? Akkor baj se érhetne senkit se és még engem se. – jegyzem meg egy kisebb morgolódás közepette. Egyre inkább kezdek olyan lenni, mint egy durcás kisgyerek. De ez volt az igazság. Amíg a ház berkein belül vagyok, addig semmi rossz se történhet, vagy eddig így éreztem.
Hamarosan pedig már Pitben vagyunk, hát nem éppen valami pehelysúlyú helyre tévedtünk, de legyen, viszont ha összetörik, akkor ne rajtam kérje senki se számon, mert nem én tehetek róla. Ő akart idejönni. Amikor meglátom, hogy nincs lehetőségem kitérni a pia dolog alól, akkor megszólalok. – Legyen vodka, ha már úgy sincs választásom. – rántom meg a vállaimat, majd körbe pillantok. Legtöbb esetben már a tömegben ropnám, de most nem akarom. Jelenleg csak el akarnék innét menni.

|| S akkor a 400. hsz-em a tiéd. Sok szeretettel!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Tánctér (hátsó helyiség) // Vas. Ápr. 03, 2016 12:23 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

Re: Tánctér (hátsó helyiség) //

Vissza az elejére Go down
 

Tánctér (hátsó helyiség)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bárpult az első helyiségben
» Közös helyiségek
» Bárpult a hátsó helyiségben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: West 7th Avenue :: The Pit-