HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
67 TAG 30 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 8 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
14 TAG 6 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Sophie Lydia Rhodes Today at 12:50 pm
írta  Egon Candvelon Yesterday at 10:42 am
írta  Alignak Yesterday at 1:09 am
írta  Alignak Yesterday at 12:46 am
írta  Alignak Szer. Dec. 13, 2017 11:33 pm
írta  Rocky Szer. Dec. 13, 2017 7:58 pm
írta  Alignak Kedd Dec. 12, 2017 11:37 am
írta  Celaena McDonald Kedd Dec. 12, 2017 11:22 am
írta  Darren Northlake Vas. Dec. 10, 2017 11:30 pm
írta  Vendég Vas. Dec. 10, 2017 11:00 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 10, 2017 8:25 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Dec. 10, 2017 6:47 am
írta  Alignak Vas. Dec. 10, 2017 12:58 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Dec. 09, 2017 10:00 pm
írta  Hans Elfman Szomb. Dec. 09, 2017 5:31 pm
írta  Achilles Kilpatrick Szomb. Dec. 09, 2017 4:39 pm
írta  Celeste M. Hagen Pént. Dec. 08, 2017 8:01 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Dec. 08, 2017 7:53 pm
írta  Achilles Kilpatrick Pént. Dec. 08, 2017 6:54 pm
írta  Vendég Pént. Dec. 08, 2017 6:01 pm
írta  Hans Elfman Pént. Dec. 08, 2017 6:00 pm
írta  Mark Reed Goodwin S. Csüt. Dec. 07, 2017 8:06 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:03 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:01 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:00 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 7:58 pm
írta  Amanda Bishop Csüt. Dec. 07, 2017 1:29 pm
írta  Celaena McDonald Szer. Dec. 06, 2017 9:42 pm
Alignak
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Darren Northlake
 
Rocky
 
Achilles Kilpatrick
 
Rebecca Morgan
 
Catherine Benedict
 
N. L. Jagger
 
Mark Reed Goodwin S.
 

Share | . 

 Vincent lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6742
◯ IC REAG : 8530
Vincent lakása // Vas. Dec. 18, 2011 11:08 pm

Hálószoba erkéllyel


Konyha


Nappali


Fürdőszoba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Vincent d'Arc
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 291
◯ HSZ : 241
◯ IC REAG : 253
◯ Lakhely : White Mountains
Re: Vincent lakása // Szomb. Ápr. 21, 2012 10:14 pm

Dorothy és Shayen

Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy a gondolataim lassan noteszt igényeltek, ha nem akartam semmiről sem megfeledkezni, vagy elbagatellizálni. Rend a káoszban. Csupán az a bökkenő, hogy egy notesz eltűnhet, ellophatják, a gondolataimat viszont nem! Szóval maradt a fejben jegyzetelés és a fohász az ősökhöz, hogy jól szuperáljon a memóriám. Eddig szépen teljesített.
A Mortimerre és a Shane-nel folytatott eszmecserém nem túl vidám kötelességet tett a vállamra, ám míg hónapokkal ezelőtt elmenekültem, most kattogtak a fogaskerekek, és reméltem, hogy sikerrel járok. Pontosabban járunk. Ugyanis nem csak rajtam állt vagy bukott a dolog, de bíztam a társaimban. Most is épp kettőre vártam, Dottyra és Shayre.
Azért a lakásomba hívtam őket, mert amire kérni akartam a két nőstényt, nem kiteregetni való szennyes volt. Ian-ügyében Mortimer kifejezetten hangsúlyozta, hogy jobb lenne, ha minél kevesebben tudnának barátom lányáról. Mélységesen egyetértettem. Emellett tesztelhettem a két lány diszkrécióját, elsősorban természetesen Dottyét, Shayen már többször is bizonyított az évek alatt, nem véletlen lett Kanguyak.
Szóval ez most az ő "vizsgája" lesz, Shaynek pedig rutin munka.
Egyébként egy rohadéknak éreztem magam, mert nem avattam be Sednát - egyelőre. Habár az is igaz, hogy mostanában tulajdonképpen egyáltalán nem is láttam. Őszintén reméltem, hogy azért, mert nagyban serénykedett a falka érdekében. Tényleg nem akartam ilyen rövid után visszaváltani.
Éppen a konyhában dézsmáltam a nassolni valót, amikor kopogtattak. Egyből indultam ajtót nyitni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
avatar

Re: Vincent lakása // Szer. Ápr. 25, 2012 10:47 pm

Csendesen lépkedtem Vincent otthona felé, a kocsit jóval messzebb hagytam, és inkább gyalogosan jöttem. Nem volt különösebb okom, hogy ilyen sétának tegyem ki magam, de az ösztöneim azt súgták, hogy jobb lesz ez így. Már elég régi motoros voltam ahhoz, hogy tudjam a megérzéseimre hallgatnom kell.
Hosszú fekete bőrkabátomba belekapott a szél, de nem törődtem vele, hiszen alig éreztem meg a hideget. Most is csinosan felöltöztem, hiszen egyenlőre még nem terepre mentem, így maradhatott a szűk fekete farmer, a bordó pulóver és a magas sarkú csizma. Ezúttal gondosan olyan felsőt kerítettem elő, aminek kapucnija is van, így a kilétemet könnyedén el tudtam rejteni az esetleges kíváncsi szemek elől.
Vincent már régebben is gyakran hívott, hiszen jól ismeri a képességeimet és tudja, hogy a falka iránti hűségem kikezdhetetlen. Egy kanguyak az én koromban már vagy elismert, vagy valamit nagyon elnézett. Tisztában vagyok a korlátaimmal, de ezeken belül mindig kihozom a maximumot magamból, és adandó alkalommal másokból is.
A házhoz érve megálltam, felnéztem az égre. Elmosolyodtam, ahogy a felettem úszó felhőket figyeltem, és eszembe jutott néhány kedves emlék a közeli múltból, majd a következő pillanatban el is zártam ezeket, és visszavedlettem kanguyakká. Felsétáltam a bejárathoz, és erélyesen bekopogtam, hiszen mégsem ronthatok csak úgy be.
Vissza az elejére Go down
avatar

◯ Kor : 75
◯ HSZ : 212
◯ IC REAG : 224

Re: Vincent lakása // Pént. Május 11, 2012 12:30 pm

Éppen csak visszaértem a lakásba, mikor rádöbbentem, hogy át kéne cammogni Vincenthez. Végignézve magamon megállapítottam, hogy sáros bakancsba és ezekbe a göncökbe nem nézek ki túl fényesen, ezért gyorsan a szekrényhez mentem lerúgva magamról menet közben a koszos lábbelit. Egy fehér póló, sötétkék farmerral és tornacipővel megfelelőnek tűnt ahhoz, hogy elhagyjam a lakást, így hát gyorsan át is vedlettem, és a hajamat oldalt előre húzva befontam egy copfba, hogy ne álljon szanaszét, és rohantam is át, nehogy megvárassak bárkit is.
Menet közben elgondolkoztam, hogy mégis miért rendelt engem és Shayent egyszerre magához Vinc, de semmi épkézláb ötlet nem jutott eszembe. Ez mostanában egyre többször fordul elő velem, ami azt jelenti, hogy ideje egy méregtelenítő hetet beiktatnom, hogy kicsit pihenjen a szervezetem, mert hiába a gyors regenerálódás, néha neki sem árt egy kis pihenés.
Az ajtóhoz érve, már éreztem a két farkas jelenlétét, akik nem messze az ajtótól lehettek. Biztosan ők is tudják már, hogy itt vagyok, de azért bekopogtam, csak úgy megszokásból. Kíváncsisággal és gyanakvással vegyes izgalmamat igyekeztem leplezni, és nem arra gondolni, hogy Vincent a múltkori kis... sérüléseim miatt akar a nyakamba sózni valamilyen büntetést. Nem, az tényleg nem hiányzik....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vincent d'Arc
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 291
◯ HSZ : 241
◯ IC REAG : 253
◯ Lakhely : White Mountains
Re: Vincent lakása // Szomb. Május 19, 2012 12:33 pm

Beengedtem Shayt, aztán alig egy perccel később Dottyt is. Egy leheletnyit mocsoknak éreztem magam, mert arról, amire készültem, egy fél szóval sem beszéltem Sednek, de ha azt nézzük, hogy Ian lányáról volt szó, akkor talán jobb is, ha a lehető legkevesebben tudnak róla. Bár már valószínűleg így is többen, mint elegen tudnak a helyzetről. Szar ügy, hogy még két nőstényt be kell avatnom, de ha utána akarok járni, akkor Shayenre feltétlenül szükség van - emellett ő már többször is bizonyította, hogy milyen jól tud titkot tartani -, Dottynak meg kiváló alkalom, hogy bizonyítsa: tudja tartani a száját.
- Nos, akkor, kedves egybegyűltek, gondolom nem nagyon sejtitek, miért hívtalak ide titeket - kezdtem, és a kanapé, meg a fotelok felé intettem, hogy üljenek le nyugodtan. - Amit most mondani fogok, arról nem szeretném, ha még többen tudnának - néztem rájuk jelentőségteljesen, és kényelmesen sétálgattam fel-alá. - A mi drága Ianünk nagylánya már egyetemista - hogy repül az idő -, de sajnálatos módon az egyetemen két betolakodó farkas is tanít. Az egyikük a lányt is.
Bizony, szar volt a palacsintában, amit ki kellett pöckölnünk, méghozzá minél előbb és lehetőleg csekély feltűnéssel. Amolyan szolidan, elegánsan - amire én nem voltam képes, mert ahol én takarítottam, ott kő-kövön nem maradt.
- Shay, meg kéne tudnod, ki az a betolakodó, és hogy mik a gyengéi, hol, hogyan tudnánk megszorongatni. - Gondoskodnunk kell róla, hogy ne merjék Ian lányát felhasználni, vagy ha mégis, akkor azért busás árat fizessenek. - Emellett - pillantásom Dorothyra siklott - szeretném, ha Dottyt a szárnyaid alá vennéd. Ha van időd, erőd, tanítsd arra, amit te tudsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6742
◯ IC REAG : 8530
Re: Vincent lakása // Szer. Dec. 12, 2012 8:09 pm

SZABAD TERÜLET
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Vincent lakása //

Vissza az elejére Go down
 

Vincent lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lakónegyed
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Karada lakása
» Kumogakure lakóházai
» Akari klán rejtekhelye és lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Lezárt Helyszínek-