HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Egon Candvelon
 

Share | .

 

 Totemlista

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Totemlista // Szomb. Feb. 01, 2014 6:41 pm

Amennyiben valaki totemet kér a sámántól, itt fogjuk közzétenni a jelentését Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Tupilek
Mesélő
avatar

◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 229
Re: Totemlista // Szomb. Feb. 08, 2014 11:34 am

NAOMI SHARP -
A Vidra


Egyediség, látomás, életöröm

A vidra gondos családi állatként egyes indián törzseknél klán- és családvédőnek számít. Megóvja az ősi titkokat és segítséget nyújt, illetve látomáskeresőként szolgál, víziókat talál meg.
Örömöt, bátorságot hoz, önmagunkért való kiállást, az életkedvet és a játékosságot hozza elő. Arra szólít fel, hogy játsszunk, próbáljunk ki dolgokat és szerezzünk tapasztalatokat életünk különböző szerepeiről. Az ősit újjal szövi be, ezáltal összekapcsolja a múltat, a jelent és a jövőt. Megtanít arra, hogyan formálhatjuk a régit újjá, hogyan élhetünk korszerűen és építhetjük be saját ősi képzeletünket, kifejező képességünket és vízióinkat a mindennapi életünkbe.

Pozitív oldalát tekintve: mivel a vidra a víz és a föld között él, a két elem kapcsolatát jelenti számunkra. Megtanít bennünket arra, hogyan fejezhetjük ki érzelmeinket, hogyan követhetjük őket. Akkor, amikor csalódottak vagyunk, sötét gondolataink támadnak, a vidra biztonságot, bizalmat, új utakat mutat, mivel a zavaros és piszkos vízen is képes áthatolni, és nem engedi befolyásolni magát tőle. Ő azon kevés állatok egyike, aki eszközöket használ ahhoz, hogy táplálékhoz jusson: kővel töri fel az állatok védelméül szolgáló héjat, páncélt - így arra buzdít, hogy új, a hagyományostól eltérő úton járjunk és legyünk találékonyak.

Negatív oldalát tekintve: a vidra kiszámíthatatlan, dacos, tapintatlan, excentrikus, lusta, kíváncsi. A hosszan tartó gyászt képviseli, előtérbe helyezi magát, mindenféle táplálék utáni mohó vágyat, csalást és alattomosságot jelent.NICHOLAS STRAUSS -
A Jávorszarvas


Kvalitás, igazság, életerő

A jávorszarvas szimbóluma erőt és kitartást ad, összeköttetést teremt a lenttel és a fenttel, valamint a létünk belsejében rejlő szív erejével ajándékoz meg. Stabilitást hoz, melyre azért van szükség, hogy az energiát egy terv megvalósulásakor fenntartsuk. A csendbe is elvezet, arra szólít fel, hogy tartsunk benső vizsgálatot: itt megtaláljuk az igaz válaszokat a bennünket foglalkoztató kérdésekre. Arra emlékeztet, hogy ne legyünk túl komolyak és merevek, a dolgokat inkább szeretettel, együttérzéssel, humorral és jósággal közelítsük meg.
Motivál, hogy tudatában legyünk önmagunknak, egyenesedjünk fel, építsük fel és stabilizáljuk az életünket.
A jávorszarvas-amulett bölcsességet ad, a hűséget szolgálja a szerelemben és a partnerkapcsolatban, valamint humoros irányítást és a hosszú életet képviseli.

Pozitív oldalát tekintve: Jövőbe látás, éles hallás, szívből jövő megértés. A tavak és a mocsarak, az erdők és a szegényes vidékek élőlényeként megtanít bennünket a tükörbe pillantani és megmutatja a belső világ felé vezető ösvényt. Mivel ő maga nem támad vagy sebesít, a béke útját képviseli. Kedvence, a tavirózsa nyilvánvalóvá teszi a szép dolgoknak és a megvilágosodás útjának lehetőségét. Mértékletességre és elégedettségre tanít mindazzal, ami megadatott.

Negatív oldalát tekintve: a jávorszarvas merevséget, zátonyra futott mintákat, mozgásképtelenséget, számítást, materiális beállítottságot jelent.


//Kifelé menet mindketten kaptok egy szimbolikus, fából faragott amulettet a kapott állatról. Naomién egy összegömbölyödött, kört ábrázoló vidra, Nicholasén egy pár szarvasagancs szerepel. Arany színű fémkarikát fúrtak a tetejükbe, hogy egy olcsó, vékony bőrszíjat fűzzenek át rajtuk, a magyarázat után a Sámán pedig a nyakatokba akasztja.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tupilek
Mesélő
avatar

◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 229
Re: Totemlista // Hétf. Feb. 10, 2014 11:12 am

HATTIE D. VAN DE VLIERT
- A Bagoly


Bölcsesség, beavatás, látomás

Összességében a bagoly a boszorkányok és a varázslók hírvivőjének számít. Tudást és üzenetet visz más szférákból, megtanítja védenceit a másik világ szabályaira és figyelmeztet a veszélyre. Arra ösztönöz, hogy teljes potenciálunkat  bontakoztassuk ki, és bízzunk meg intuícióinkban. A sötétséget és a benne szunnyadó erőt meg kell tanulnunk megérteni. Mert a kozmosz és a valóság legnagyobb része sötét és üres. A sötétség se nem gonosz, se nem rossz, csak egyszerűen létezik: a teremtés és az önteremtés ereje rejlik benne és a saját sorsunk alakításával kapcsolatos titkok.
Vizsgáljuk meg a sötétség tükrét, találkozzunk saját árnyékunkkkal, második arcunkkal, érzéseinkkel, emlékezetünkkel, és vizsgáljuk meg, mennyire alakítjuk saját magunk az életünket és a benne lévő körülményeket! Lélekállatként a bagoly bölcs tanító és vezető, aki vizsgáztatja védencét, hogy az készen áll-e követni a sötétség hívását.

Pozitív oldalát tekintve: Rámutat arra, hogy tudatalattink erejével foglalkoznunk kell. Ismeri a sötétség erejét,  amelyben a sorsszálak és víziók szövődnek. A csönd mestere, a bölcsesség fényében és a csend által az álcázás mesterévé válik. Területét teljes mértékben ismeri, pontosan dolgozik. Csalhatatlan ösztönének következtében csak akkor csap le, ha pontosan tudja, hogy mit tesz.

Negatív oldalát tekintve: titokzatoskodó, fontoskodó, tudálékos, lenéző, szigorú, engesztelhetetlen és üldözési mániában szenved. Árnyak, az ősök meg nem váltott hatalma és ősi kapcsolatok jellemzik.


JYOTSANA S. SHARMA
- A Pillangó


Metamotfózis, játékosság, könnyedség

A pillangó a lélek fejlődését és a halálból vkialakuló új életet jelképezi. A kínaiak szerint a pillangó halhatatlanságot jelent. Az indiánoknál ő a gyógyító, aki egyszer csak az emberekhez jött és felfestette a szivárványt az égre. Ha a piallangó felbukkan az életünkben, itt az idő, hogy felkészüljünk egy mélyebb, belső átalakulásra, régi létünk elhagyására, és ezáltal egy új élet elnyerésére. Arra ösztönöz, hogy hagyjuk magunk mögött a régit és az ismétlődőt, legyen szó gondolkodási módról, viselkedési sémáról, szokásokról, kapcsolatokról vagy tárgyakról.

Pozitív oldalát tekintve: a pillangó sokféle fajtááján keresztül azt mutatja, hogy egy metamorfózis mennyire különböző, mégis minden egyes alkalommal egyedi tud lenni. A pillangó arra buzdít, hogy vigyük el az öröm, a gyógyulás és a szépség szelíd, csodás, kozmikus fényét az emberekhez, hogy a nehéz és sötét időszakokban is újra emlékezhessenek elpusztíthatatlan lelki természetükre. Abban a pillanatban, amikor elszakadunk a mindennapoktól, és követjük álmainkat, megnyílik lelkünk világának kapuja. A halálon keresztül megmutatja az újjászületéshez vezető utat.

Negatív oldalát tekintve: csapongást, nyughatatlanságot, törékenységet, bizonytalanságot jelent. Nyugtalan szellem, mivel álmait csak nagyon nehezen tudja valóraváltani. Egy sebesült vagy elpusztult pillangó egy fejezet végére, egy pontatlan ügyre, túlzott kihívásra vagy sérülésre utalhat. Egy sötét színű pillangó csalást, leleplezést és a lelkünk köntösében lévő szennyest jelképezi.


ROWENA U. MACMILLAN
- A Puma


Kitartás, egészség, gyorsaság

Számos indián legenda és elbeszélés létezik a pumáról, a hegyi oroszlánról vagy ezüstoroszlánról, az észak-amerikai kontinens oroszlánjáról. A holdfényt, az intuíciókat, valamint az átalakulást képviseli, és gyakran igen akaratos fickóként jellemzik, aki aztán felbukkan, ha egy lélek hívását hallja. Az ősi történetekben alakváltoztatásra képes és ismeri az ősi rituálékat is. Az indián kultúrákban a nagy szél totemállatának tartják. A puma a kitartás, a sportosság és az ügyesség szimbóluma.
Ha a puma mellénk szegődik, akkor járatlan területeken nagyszerű vezetőre találunk személyében. Kitartóan, állandó sebességgel halad velünk azokban az időkben, amelyekben fontos az erő a munkánkhoz. Megmutatja, hogyan alkothatunk egy helyzetről képet, hogy az új impulzusokat befogadhassuk. A puma azt javasolja, hagyjunk időt magunknak a napi, személyes gyakorlatokhoz, hogy kapcsolatban maradjunk az erőnkkel.

Pozitív oldalát tekintve: megmutatja, hogyan győzhetjük le határainkat és kerekedhetünk fáradtság nélkül az akadályok fölé. Segít kifürkészni és eltisztítani az útból azokat az energiákat és erőket, amelyek már nem segítenek, hanem inkább akadályoznak bennünket. A puma megmutatja az erő útját, ami a dolgok ismeretében, megfigyelésében, a róluk való hallgatásban és a megfelelő pillanatban való cselekvésben rejlik. Megismerteti velünk a másvilágot, a mágiát, az élet tikait, és hogy hogyan tudjuk ezeket kihasználni úgy, hogy belső korlátainkból kitörjünk, de azért megtartsuk mozgékonyságunkat.

Negatív oldalát tekintve: Jelentheti azt, hogy az ember a túl hosszúra nyúlt magány, a túlzott visszavonulás következtében elveszítette a világgal való kapcsolatát. Szövevényességet, mások számára érthetetlen fecsegést, közömbösséget, elveszettséget, túl erős korlátokat szimbolizál.


// Oké, akkor most tartom fontosnak megjegyezni a totemekkel kapcsolatos lolfaktort: a totemek kiválasztása úgy történik, hogy mindenkinél hasraütésszerűen felcsapom az ölemben ezt a könyvet, és kiírom belőle a kapott állat lényegét. Szóval ennek fényében mókás, mennyire be tud találni egy-egy totem xDDD - C. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tupilek
Mesélő
avatar

◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 229
Re: Totemlista // Kedd Feb. 25, 2014 11:03 am

PAYNE HOLMES
- A Hattyú


Szépség, átalakulás, integráció

A hattyú számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik: fényt, kecsességet, nőiességet, szépséget, tisztaságot, szeretetet, költészetet, táncot, zenét és őszinteséget testesít meg. Az indiánoknál a hattyú az, aki elő tudja hívni a négy szelet és a lelket jelképezi. A lélek átalakulásának medicináját adja a maga tiszta állapotában, mélyebb kapcsolatba vezet a bennünk lévő halhatatlan oldalunkhoz. Megmutatja, hogyan örülhetünk saját magunknak és hogyan szerethetjük meg önmagunkat. Megtanít az életben az igaz szeretet követésére, amelyben hinnünk kell, bármilyen nehéz is néha.

Pozitív oldalát tekintve: kecsességével sok élőlényt inspirál, előcsalogatja az ember magasabb sík által vezérelt, költői, művészi oldalát. Ismeri az átmeneteket, az életben lévő árnyékokat és a halált, valamint a sötét árnyékterületek szépségét és erejét. Arra szólít fel, hogy lelkünk mélyén találjuk meg az erőt és hagyjuk ringatózni a holdfény vizén jókedvű, örök természetünket, hogy lényünk lassan, lágyan valóságra ébredjen álmaiból. Képessé tesz teljes szívvel és lélekkel a dolgok kifejezésére. Bátorságot és kitartást ad és arra buzdít, hogy maradjunk meg az igazság mellett akkor is, ha a siker nem látható.

Negatív oldalát tekintve: félénkséget, magunkkal szembeni kétségeket, mély bánatot, belső magányt, világfájdalmat és árnyéklétet, traumatikus élmények következtében lélektördeékek elvesztését jelenti. Arra utalhat, hogy az ember nem tud tapasztalatot szerezni, úgy érzi, nem értik meg őt, nem élhet valódi természete szerint, hogy sokat ad és keveset kap. A vágyak beteljesületlenül maradnak, és nem talál igazi teljességet az életben, inkább mások beteljesülését szolgálja.


EMMA RIDLEY
- A Macska


Öntörvényűség, szabadságszeretet, hetedik érzék

Basztet, a macskafejá istennő a boldogság és a szerelem jelképe.A görög hold- és vadászistennő, Artemisz szimbóluma. Számos kultúrában jósállat, ám a buddhizmusban átkozott állat, mert Buddha halálakor ő nem sírt.
Akit a macska vezet, arra éles, éber megfigyelőképességét ruházza át, valamint csípős nyelvet, intelligens talpraesettséget, a teljes ellazulást, valamint a saját út követésébe vetett bizalmat és az ösztönös belső vezetésben való feltétlen hitet. Tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan boldogulhatuk jobban az életben, hogyan törődhetünk jobban magunkkal és hogyan tartsuk meg szabadságunkat és függetlenségünket. Nem mindennel kell kezdenünk valamit azok közül, amelyek kívülről hatnak ránk, vagy ami velünk történik. Az életet játékként, az összetűzéseket az élet iskolájának leckéiként fogjuk fel. Senki nem tudja érdekeinket jobban képviselni, mint mi magunk, vállaljunk hát felelősséget tetteinkért.

Pozitív oldalát tekintve: Hirtelen reagál, kiszámíthatatlanul viselkedik, így megtartja saját önállóságát és szabadságát. A vadóc, független embereket képviseli, akik férfi és női tulajdonságokat egyesítenek magukban, élvezik az életet - akár egyedül, akár közösségben - és elérik azt, amire szükségük van. A macska bújik és teszi a szépet, de éppúgy fújtat és verekszik, lehet gyengéd és simulékony, de a szabályokkal és elvárásokkal szemben zabolátlanul és vadul lép fel, ha éppen úgy tartja kedve.

Negatív oldalát tekintve: morcos, önfejű, érdektelen, kiszámíthatatlan, egocentrikus, extravagáns, figyelmetlen, türelmetlen; néha kegyetlen, vitakereső és tolvaj.


JENNIFER WAINWRIGHT
- A Róka


Ravaszság, álcázás, elővigyázat

A róka magányosan jár, így aztán a saját bőrén kívül nem viszi másét a vásárra. Ösztönösen ismeri a lélek titkos, misztikus ösvényeit. Minden tudását összeszedve bátran és határozottan indul az erő megszerzésére. Nem hagyja magát megtéveszteni, sem a forma, sem a külső, sem a hamis jámborság alapján. Bátorságot és erőt ad, hogy követhessük utunkat, hogy hallgassunk magunkra és maradjunk hűek önmagunkhoz. A róka erejét gyakran félreértik és rosszul értelmezik, negatív tulajdonságokat társítanak hozzá, ám ez is pusztán a jó álca, a kiismerhetetlenség része.

Pozitív oldalát tekintve: az álcázás mestere. Nagyon ravasz és kreatív vadászatai során. Mindig szem előtt tartja a célt és el is éri, ha nem ma, akkor holnap és a célok eléréséhez számos különleges megoldást sorakoztat fel. A róka nagyon hű társ, de magában hordozza a magányosan járók jellemvonásait is: tapasztalatait és ismereteit inkább egyedül gyűjti, hogy aztán a társai mellett használhassa fel őket. Előrelátó és gondoskodó. Kicsinyeit védelmezi és biztonságban neveli fel őket. Megvédi magát azáltal, hogy visszavonul és kitér. Megmutatja képességeinket, tehetségünket és potenciálunkat, amivel az előbbieket felébreszthetjük, életre kelthetjük és világra hozhatjuk.

Negatív oldalát tekintve: tőrbecsalást, cselt, alattomosságot, álcázást, haszonlesést, hamisságot jelenthet. Rejtett dühöt, bosszú és megtorlás utáni vágyat mutat, fél az igazságtalan bánásmódtól, illetve attól, hogy nem olyannak látják, amilyen valójában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Re: Totemlista //

Vissza az elejére Go down
 

Totemlista

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Totemlista

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Lezárt Helyszínek :: Alyeska Festival-