HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Amanda Bishop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

◯ Kor : 69
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Amanda Bishop // Kedd Feb. 11, 2014 5:09 pm


A megismerkedésük ugyan nem volt a legzökkenőmentesebb - ugyanis egy rablás közben találkoztak -, de elég hamar megtalálták egymással a közös hangot. Sok olyan dolog történt azóta, amiről Naomi már nem tud, hiszen átesett egy őrzők általi emlékezetmódosításon, így azzal sincs tisztában, hogy már egyszer őt is elhívták, mégpedig Mandy. Jelenleg a kapcsolatuk ott tart, és annyira összekovácsolódtak, hogy együtt próbálják meg megtalálni Naomi kislányát.
Naomi Sharp, ember, barátnő.
Már nagyjából a megismerkedésük pillanatától kezdve jól kijött egymással a két szöszi. Szinte teljesen egy hullámhosszon mozognak, és jól megértik egymást mind az őrzői teendőkkel kapcsolatban, mind az élet nagy dolgait tekintve. Életük sok ponton nagyon hasonlóan alakult, de talán ez is hozzásegítette őket ahhoz, hogy ilyen jó kapcsolatot tudjanak ápolni egymással. Közösen utaztak el New Orleansba is, ahol Mandy egykori mentorának házában vendégeskedtek, és sikerült néhány őrzőt is Fairbanksbe csábítaniuk, tehát az út sikerrel zárult.
Abigail Cecile Cross, őrző, barátnő.
Mandy vonzza a furcsa helyzeteket, így az sem lehet túl meglepő, hogy Sarahval is elég furcsa körülmények között sikerült megismerkednie. Egyik éjszaka ugyanis az ismeretlen nő kilépett a kocsija elé, méghozzá igencsak ittas állapotban. Az aggódás nem hagyta nyugodni a hős rendőrnőt, így megetette és elvitte magához, hogy ellássa a sebét. Ebből végül az sült ki, hogy Sarah gyakorlatilag leitatta Mandyt – aki amúgy sem sűrűn fogyaszt alkoholt -, és végül mind a ketten egy ágyban aludták át az éjszakát, másnap reggel pedig Sarah csak egy üzenetet hagyott hátra.
Sarah youngmay, őslakos, kezdődő barátság.
Adammel egy közös ügy megoldása során ismerkedtek meg egymással közelebbről is, amikor együtt vadásztak le egy sorozatgyilkost. Mivel egészen jól működtek együtt, ezért kaphatták el, és menthettek meg egy szerencsétlen lányt is. Később Mandy a fejébe vette, hogy megtanítja a Harcost vezetni, úgyhogy elvitte magával egyik éjszaka, és a saját kocsiját használva, megpróbálta beleverni Adam fejébe a vezetés rejtelmeit, mivel nem rendelkezik jogsival a férfi. Egészen jól zárult ez a kis közös munkájuk is, bár még néhány gyakorlással töltött óra biztosan áll még előttük.
Adam Revenor, őrző, barát.
Ez az ismeretség nem egészen akkor kezdődött, amikor be lettek egymás mellé osztva itt a városban. Sokkal régebbre nyúlik vissza, egészen pontosan még abba az időbe, amikor Mandy kezdő őrző volt, és mentorától leste el az új ismereteket, trükköket. Ezt követően még többször látta az ismeretlen férfit, és már-már kezdte azt hinni, hogy követi őt, de Fairbanksben most kiderült, hogy valószínűleg egyszerű véletlenek vezettek idáig. Itt azonban nem indult könnyen, Mandy mélyen megsértődött a vádaskodások hallatán, bár mostanra elkezdett egy kicsit megenyhülni a férfi irányába. Hogy később mi lesz, az még a jövő zenéje…
Benjamin de La Tremoïlle, kóbor, kolléga-társ.
Mandy legalább olyan furcsának találja a csapongó lányt, mint amennyire sajnálja. Nem tehet róla, a története hallatán ilyen érzéseket váltott ki belőle, bár az elválásuk igencsak rosszul sikerült. Kitudja, hogy még találkoznak-e, de ha Mandyn múlna, akkor szívesen segítene neki és bármikor állna rendelkezésére, ha beszélgetőtársra vágyna a hölgyemény. Kicsit ugyan tart tőle, hogy nem minden oké nála agyban, de ez a legkisebb probléma.
Lana Fox, ember, új ismerős.
Még nem nagyon sikerült közelebbről is megismernie az Afrikából most érkezett kollégát, de bízik benne, hogy sikerült majd. Mandy lett ugyanis kijelölve Jana mellé, hogy vezesse körbe a városban. Nagyon szimpatikusnak találta a fiatal nőt, és elég jól kijött vele ahhoz, hogy ne is változzon a véleménye róla. Talán idővel majd többet is megtudhatnak egymásról, ha már nem friss hús lesz a városban, hanem az őrzők oszlopos tagja, Mandyhez hasonlóan.
Kijana Nyembezi, őrző, új ismerős.
Akkor ismerkedtek meg, amikor kiderült, hogy Connor kis híján rátámadt Naomira, ráadásul már az is éppen elég baj volt, hogy a nő szeme láttára váltott alakot, leleplezve ezzel a vérfarkasok és őrzők létezését. Mandy volt az, akinek végül intézkednie kellett, így valószínűleg most nem a srác kedvence. Ez kicsit bátnja is, és feltett szándéka őt megkeresni, hogy segítsen, ha tud. Amúgy sem örül neki, hogy a kölyök magában csatangol a városban, mert bármikor megismétlődhet az, ami történt.
Connor Harris, kóbor, új ismerős.
Mandynek azért sikerült egy kicsit jobban is megismernie a hölgyeményt, mert éppen Abi mellett tanonc, így időnként össze szoktak futni. Ezen felül még állatorvos is, Mandynek meg akadnak háziállatai, ráadásul a karácsonyi vásárt is együtt fedezték fel, aminek hála a szőkeségben jobb vélemény alakult ki a fiatal őrzőről. Szimpatikusnak találja és úgy gondolja, hogy idővel talán jobban is megismerhetik egymást. Már csak azért is, mert Alice lekötelezettje lett, amiért ő segített elhárítani az állatok és a karácsonyfa közötti konfliktusokat.
alice danielle lavant, őrző, kezdődő barátság.
Mandynek óriási szerencséje van, mert nem csak egyszerűen jól kijön a tűzoltó tiszt szomszédjával, hanem bármikor számíthat is a segítségére. Nem egyszer fordult már elő, hogy segített a nőnek cipekedni, leszedni a macskát a fáról, vagy a majdnem kigyulladt konyha problémáját orvosolni. Arra is volt már példa, hogy Mandy beszorult a kocsiba, és Damien segített neki kikászálódni onnan, egyszóval tényleg mindig lehet számítani a segítő kezeire.
Damien S. Zaro, ember, a hős szomszéd.
Natan éppen jogtalanul tartózkodott bent a botanikus kertben, méghozzá az éjszaka közepén. Mandy szépen megpróbálta kitessékelni onnan, ám ez korántsem bizonyult olyan egyszerű feladatnak, mint ahogyan az őrző kisasszony szerette volna. Sajnálatos módon a férfi megmakacsolta magát, ráadásul jól is szórakozott azon, hogy őt ki akarták onnan rakni. Végül egészen fura élménnyel ajándékozta meg Mandyt, amit szerencsétlen még mindig nem tudott hová rakni. Amúgy sem rajongott soha azért, ha az elméjével babráltak, így annyira nagyon mégsem találta élvezetesnek a dolgot. Végül mindenféle gond nélkül váltak el útjaik, azóta pedig nem találkoztak.
Natan Vreth, betolakodó, új ismerős.
Roxan volt az a mágus, aki kitörölte Naomi emlékeit Conorral és annak átváltozásával kapcsolatban, valamint arról is, hogy egyáltalán léteznek őrzők és vérfarkasok. Mandy nagyon hálás neki, hiszen tiszteletben tartotta a kérését, ráadásul ő is ott lehetett az eseményen. Már szerencsére korábban is ismerték egymást, hiszen Roxan is a rendőrségnek dolgozik, csak nem olyan minőségben, ahogyan Mandy.
Roxan A. Cruz, őrző, kolléga.
Jamie volt az egyik vérfarkas, aki vérengzésbe kezdett a sétálóutca kellős közepén. Mandy volt az egyik őrző, aki a helyszínre érkezett, és igyekezett cselekvőképtelenné tenni a megvadult farkast. Nem volt egyszerű feladat, de végül elaltatták az állatokat, és később emberként térhettek magukhoz, méghozzá az őrzőknél. Még akkor látta, hogyan is néz ki ő, talán néhány szót még váltot is vele, ráadásul rájött, hogy már Halloween estéjén is volt szerencséje hozzá, így még furcsábbnak tűnt a viselkedése, hiszen ott elég szendének és félénknek ismerte meg. A továbbiakat már a Protektor intézte, úgyhogy sok köze nem volt hozzá a szőkeségnek.
Jamie D. Hayes, őslakos, új ismerős.
Kyle volt Mandy társa, amikor a három megvadult vérfarkasról kellett gondoskodni, akik a város közepén kezdtek mészárlásba. Együtt egészen jól elboldogultak és sikerült gondoskodniuk arról, hogy visszaálljon a rend. Annyira még nem ismerik egymást, de már többször is találkoztak, így talán előbb-utóbb sikerül közelebbi viszonyt is kialakítaniuk egymással. Mandy amúgy is szereti, ha jóban van a többi őrzővel.
Kyle Prescott, őrző, ismerős.
Nem ismerik túlzottan egymást, ám Masa volt a harmadik vérfarkas azon a bizonyos mészárláson, és Mandy volt az, aki kilőtte és ártalmatlanná tette a nőstényt. Később nem nagyon finomkodott vele, gond nélkül pakolták be a csomagtartóba őket és vitték be az egyetemre az összes rendbontót. Masa egyébként több embert is megölt, így Mandy nem túlzottan szívleli. Azért sem sajnálta igazán, mert büntetést kapott, ugyanis úgy van vele, hogy megérdemelte. Azóta az eset óta még nem találkoztak, és kitudja, hogy mi lesz akkor, ha véletlenül összefutnak. A szőkeség nem egy agresszív fajta, de kitudja, hogy mennyire változik majd a véleménye a nőstényről.
Masako Saito, őslakos, új ismerős.
[color:89d8=969696]THANKS ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Amanda Bishop

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-