HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Fester Rothstein Yesterday at 10:00 pm
írta  Alignak Yesterday at 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Ápr. 23, 2017 8:21 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Naomi Sharp Kedd. Ápr. 18, 2017 11:19 am
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Chigliak-ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Chigliak-ház // Szer. Máj. 28, 2014 5:30 pm

First topic message reminder :


Tulajdonos: Rebecca Morgan

Chigliak nagymama háza Fairbanks egyik békés utcájában áll. Közepes méretű kert, udvar, avagy birtok - kinek hogy tetszik - terül el körülötte. Fenyők magasra nőtt nyúlánk törzseinek oszlopai ölelik körbe, méregzöld, mélabús ágai adnak árnyékot fölé. Több éve burjánzik Alaszka növényvilága a rönkház körül, az elvadult flora itt-ott benőtte már a keskeny, kavicsos ösvényt mely a ház bejáratához vezet, de szürkesége még azért látszik és nappali fénynél halvány útmutató. A ház falait alkotó rönköket néhol moha nőtte be, zöldes foltokat képezve az oldalain, szürke por, szélfútta piszok, lehullott és elakadt levelek tarkítják. Az ablakok keretein lévő festék lepattogzott, a kandallóból felfelé nyúló kémény felső peremének téglái töredezettek. Szomorú, mégis méltóságteljes, régi, megfakult emlékeket őrzőotthon benyomását kelti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 474
◯ IC REAG : 404
◯ Lakhely : FairbanksRe: Chigliak-ház // Szomb. Jan. 23, 2016 5:59 pm

Becca is azon vizuális típusok közé sorolandó, akiknél a szó valósággá válik. Majdnem képes megismételni az ájulásos manipuláció mutatványát, pedig csak a fülébe jutott a vér és oda se szó szerint.
A tény, hogy igaza van, nem mentesíti az égbekiáltó vétség alól. A farkasom megmorran és most legszívesebben fellökné az anatómiai kioktatást elkövető Őrzőcskét. Megfogom a bestia nyakát a szőrénél és hátra rántom, mert Becca-t ennél azért többre becsülöm. Egy pillanatra megállok az ásóval, jobbom mutatóujján szép nagy karmot növesztek, feketén csillogót, majd az alkaromhoz nyúlok. Belemélyesztem, hogy a bőr süppedjen, mint fotel a kártyacsatában kimerült Zsugás Jimmy alatt, de vér még nem serken. Senki nem lát, a műsor pedig úgyis olyan rövid, hogy ha mégis lenne szemtanú, mire pislog, már nem lát állatias kinövést.
- A legjobb kúra szembenézni a félelmeinkkel. Ha már voltál oly kedves pontosítani, ezer örömmel megfürdetlek a vérslagommal.
Vicc és komoly fenyegetés közé helyezhető az arckifejezésem üzenete. Mivel a mazochizmus nem barátom, természetesen nem kell bordó kertfestéstől tartani. Szerintem ez a felvezetés is elég lesz a fegyelmezéshez. Vissza is alakítom a kezemet kerti munkásévá, szóval beköszönthet a béke ideje.
A párocska önfeledt társalgásba kezd a műhely tulajdonosáról. A hamis vád során felmerülő névről nekem a börtönélmények jutnak eszembe. Ott pengettünk ilyen neveket, hogy Gyagyás, Holdkóros, meg Palacsintás.
- Ha a harci tudásod a boka lábfejjel történő erőteljes illetésében merül ki, akkor még kellemetlen meglepetések várhatnak. Javasolnék egy kis küzdőtréninget mielőbb!
Nyilván foglalkoznak vele, de ettől nekem még muszáj volt beleszólnom akkor is, ha nem telefonkagyló. A földet pedig hányjuk, túrjuk és formázzuk, lassan kezd is elfogadható alakot ölteni. Esztétikai szempontok szerint parasztkodni újdonság, hisz a termelésben nem ez számított. A zenei témaváltás ennél is meglepőbb és keresem muzikális kalendáriumomban Prokofjev nevét, aztán némi gondolatbeli lapozgatás után be is ugrik, de természetesen egy rockfeldolgozás ugrik be. Egon végre mutat valami humorosnak mondhatót is, erre kap egy hüvelykujjmutatást az ég felé és egy bólogatós vigyort, mert talán nem is olyan reménytelenül halvérű angol.
- Az említett módon talán már én is adtam esszenciát, de csak informátornak, mert nem tudok róla, hogy Őrzővel kellemetes megütközésem is lett volna.
Pedig vannak bombanők, de valahogy mindig kerülték a bájolgásaimat. Rasszizmus, ahogy Egon mondta és emlékszem az említett időszakra is. Amúgy meg nem vagyok adakozó típus. Esszenciát vágtak, téptek már ki belőlem, de tálcán nem nyújtottam. Igazából nem sok Őrzőt kedvelek, fél kezemen meg tudnám számolni a pozitívabb megítélésűeket. Azokat is ebben a városban kell keresni. Vagy az okot kell a korosodásomnál, beérésemnél látni. A lényeg, hogy például Abigailt és Gina-t szívesen látnám bármikor. Leginkább ágyban, párnák közt és tőlük szívesen venném, ha karót nyelnének, hehe.
A kert pedig lassan olyan formát kezd nyerni, hogy a szolgálatainkra nem is lesz szükség túl sokáig. Egon megágyaz a bokorcsodának és egy pillanatra megállok, ahogy elnézem, hogy az általa oly gyűlölt tevékenységet mégis milyen lelkesen és precízen végzi. Ez a frakkos-karmesteres csoda hosszú távon viszont kimerítő, így inkább javaslatot teszek:
- Becca, felugranál az elektronikus szörfdeszkára, hogy ebből a fajelméleti vonótologatásból egy némileg árnyaltabb változatot is meghallgathassunk? A jelszó Gary Moore.
Eszembe ötlik, hogy ezzel egyik első gyerekkori rajzfilmélményemet is megtaláltam a múltkoriban és őszintén szólva az is érdekel, hogy fogadják a különleges muzsikát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Hétf. Jan. 25, 2016 4:12 pm

Jay, Egon & Becca*A suliban is mindig ez volt, amint kitudódott, hogy rosszul vagyok a vér látványától, egyből ment az edzés. Jay gyógymódja már csak ezért sem működne mert még mindig ennek a betege vagyok, szóval más módszert kell kitalálni, de ahogy elnézem – fél szemmel – ő sem különb a kisiskolás fiúknál. Azt persze nem tudhatom, hogy a helyesbítést kioktatásnak és sértésnek vette, hogy ez egyfajta kicsinyes bosszú vagy figyelmeztetés akar lenni a közeljövőre ha újra valamilyen kapcsolatba kerülnénk egymással. A lényeg, hogy amint meglátom a fekete karmot felmegy a vérnyomásom, hevesen dobogni kezd a szívem és kapkodom a levegőt, majdnem olyan mint életem szerelmét meglátni, vagyis Egont, de ez azért egészen más, csak a tünetek ugyanolyanok. Félek attól, hogy Egon velem szembeni fenyegetésnek véli, de alig tart az egész két lélegzetvételnyi időnél, csak annyira van időm, hogy szúrósan nézzek rá. Mármint Jay-re, mert a hideg borzongás sem marad el és igazán nem kellemes, a lelkemre veszem képletesen kimutatja a foga fehérjét. Nem bántottam én sosem, most mire fel ez a cécó? A tekintetem azt üzeni, hogy „Ne, ne csináld ezt!” *
-Tapasztalatból tudom, hogy nem jön be, de most egy kicsit utállak.
*Egy röpke pillanatra bevágom a durcát, de utána nem sokkal belekeveredem a macskák és Egon elleni merényletek hálójába, az emlékezetem láthatóan csődöt mondott, ezért magamban megkövetem Darrent. Szóval nem ő volt, hanem egy tark vagy mi a szösz, manó. Úgy tűnik ő veszélyesebb mint Darren mert Darren jó fej és ő is a halálán volt akárcsak Jay.*
-Csak érzékeltetni akartam mennyire haragszom rá azért amit veled csinált….és nem, nem csak ebből áll a harci tudásom, nem mellesleg gondoskodnak róla, hogy vért izzadva megtanuljam magam megvédeni. *A mondanivalóm egy része Egonnak szól, a másik természetesen Jay-nek, egy kicsit fel is húzom az orromat amiért óvodai verekedésnél többet nem néz ki belőlem. Jó, tudom, sosem leszek egy Beatrix Kiddo, nem erre születtem, de azért na. Nem lehet mindenki pankrátor, nem is mutatnék jól a szorítóban festett arccal, szegecses bőrben és vérben forgó szemekkel. Marha idétlenül festenék, mint egy skinhead balerina. Egon szerencsére vette az adást és nem mondott olyasmit ami lavinát indíthatna el, pedig akart, láttam rajta, annyira jó megérzés volt. elejét vettem hát egy újabb összezördülésnek, nem mintha nem érdekelt volna ennek a sportnak az eredete és annak a néhány, nyílván tévhitnek a valósága amit Jay meg tudott volna osztani velem, de annyira nem értettem hozzá, ráadásul láttam, hogy Egon nagyon nem akar erről többet hallani. Inkább áttértem a zenére, és nem vettem a lelkemre, hogy nem ismerik fel.*
-Oké, csak gondoltam stílusos, Piroskáról és a farkasról nem írtak balettet vagy operát, és a kismalacról sem…..rasszista? Ez szerinted rasszista kijelentés volt? *Mire rájöttem, hogy megint húzza az agyamat….komolyan, miért kell mindig ezt csinálnia? Ez megért egy nyelvöltést és ha már Jay olyan szépen megfogalmazta a készülő kert menetét, hát mutattam mit hova, hogy szépüljön és lehetőleg még ma kész legyen. Igazából Adam eléggé szűkmarkúan bánt az esszencia szerzés leírásával, amit kihámoztam belőle nekem csak a váladék és a vér jött le, a módozatok nem igazán és méltán hihettem azt, hogy ez nem igazán higiénikus dolog. Hiába a tojáshéj még a fenekemen volt, de az biztos, hogy legközelebb mikor találkozom Adam-mel őt fogom bokán rúgni. nevetés tárgya lettem és persze elpirultam, a döbbenetem nem ismert határokat, csak pislogtam mint egy riadt egér és tátogtam mint egy partra vetett hal. Maradék méltóságomat összeszedve húztam ki magam és felvont szemöldökkel próbáltam szépíteni a helyzetemen.*
-Ja, hogy úgy. Nos az egyáltalán nem undorító. *Jay persze nem hazudtolta meg magát.* -Na igen, ezt a módot tekintve tőled felesleges is volt megkérdeznem. *Elmosolyodtam, kis elégtételt éreztem a vérslag miatt, feltéve ha nem sértődik meg és nem ereszt újra karmot, mert akkor soha nem készül el a kertem, pedig olyan szépen alakul. Tényleg szép lesz, most már látom a végét és ha szerencsém van akkor tavasszal idegyűlnek majd a madarak és lesz párja a mókusomnak, aki a fenyőfámon lakik. Juhéé! *
-Áoúú, megint valami kemény zene? Nálad az árnyaltabb egészen más fogalmat nyer, de legyen. Utána Egon kíván.*Megadom neki ezt a kegyet és rákeresek Garry Moor-ra, aztán magára hagyom a gépet, elvégre önállóan is tud játszani, én meg visszatérek a kertecskémhez. *


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Hétf. Feb. 01, 2016 10:54 am

Egon figyelmét nem kerülte el Lester nem éppen barátságos megnyilvánulása, de úgy tűnt képes volt nem jelenetet csinálni olyasmiből, ami mindenkivel elő fordulhat. Persze ennek ellenére feszült figyelemmel kísérte minden egyes mozdulatát, nehogy mégis úgy gondolja hogy jobb lenne Rebeccát megbüntetni az arcátlan helyreigazgatás miatt. Egon mindent meg fog tenni, hogy ebből ne legyen őrző bántalmazás, de szerencsére a nagydarab hím inkább más eszközhöz folyamodott, hogy megbosszulja a dolgot. A lány persze ettől is ki akadt, és ráadásul most utálja is a nyelvészt. Hát alakulhatna jobban a nap? Igen, sokkal! Ha a hím beváltaná a fenyegetést.
- Óh Rebecca olyan udvariatlan vagy, miért nem hagyod a kedves vendégnek, hogy artériás vérzést csináljon magának? – mindenki jól járna, Egon meg úgysem venné át a sérülését. Minek tenné? Nyilván addig menne el, amíg még képes belőle kigyógyulni. Egy tévedés miatt nem sokan szoktak öngyilkosok lenni… hát leszámítva a japánokat, mert azok minden apró baklövést képesek halál komolyan venni és eltevődni az élők sorából szégyenükben. Ha túlélő tanfolyamot kellene tartania gyerekeknek biztos azzal kezdené, hogy: „Gyerekek, ne legyetek japánok. Akkor hosszú és boldog életetek lehet.” Már amennyiben Egon nem falja fel az egész osztályt véletlen.
A bokarugdosásos témába, ami Lester és Rebecca között dúlt már nem kívánt bekapcsolódni. A nyelvész úgyis kiforgat mindent, meg amúgy is a lány képes megvédeni magát verbálisan, ha fizikálisan még annyira nem is. Előbb-utóbb viszont el fog jutni arra a szintre, hogy komoly gondot okozhasson egy fiatalabb vérfarkasnak. Egyelőre persze még ez távol áll, de nem kívánta barátnője gyengeségét megemlíteni egy kóbor előtt, talán ezért is nem fűzött hozzá semmit.
- Hát persze, hogy az volt édesem. Megyek is jelentelek fel a vérfarkas érdekvédelmi szövetségnél – szélesen vigyorgó képéről simán le tudta a lány olvasni, hogy csak kamuzik, de előbb-utóbb amúgy is rájött volna, hogy csak viccelt. Aztán jött is a nyelvnyújtás, aminek hatására Egon arcán még szélesebb lett a vigyor. – Vigyázz, ha sokat nyújtogatod elkapom… szájjal – nem normális dolog, hogy egy lány nyelve kint van, és nem csatlakozik hozzá, egy másik nyelv.
- Hát, én sem tudok róla, hogy adományoztam volna Rebecca előtt bárkinek is –húzta fel a szemöldökét, miközben szélesen vigyorgott. A hüvelykujj feltartásra nem reagált semmit, persze volt legalább valami, amiben mindketten jók voltak és egy húron pendültek. Mégpedig Rebecca sikeres tanácstalanságba taszításában. Lehet, hogy Egon elfogult volt, de még ez is marha jól állt a lánynak. Ahogy zavartan tátogott, hát imádni való volt. Legszívesebben meg is ölelte volna, de hát most dologidő van. – Na ugye, hogy nem – vihorászott kedélyesen Rebecca szavai után.
Egon tevékenyen szorgoskodott, persze nem nagyon figyelt oda, hogy mit csinál, hiszen ezt a részt marhára tudta unni, de Rebecca kedvéért hajlandó volt meghozni ezt az áldozatot. Ahelyett, hogy a kényelmes kanapén ücsörögve whiskyt vagy sört iszogatna… mindegy, majd annak is eljön az ideje.
- Ez nem is olyan rossz zene Lester. Talán jobb is, mint az eredeti. - Ízlés dolgában nem annyira elcseszett, mondjuk ha Rebeccára hajt… vagy hajtott, akkor az ízlésficam már eleve nem feltételezhető nála.
A kert valamit szépült, de persze Egon nem tudta értékelni, de elfogadta, hogy ez így jobb, mint az előző állapot. Akármiben is áll a jobbulása. Miután véget ért a szám, Egon elgondolkodva a laptopra nézett, majd Rebeccára, aki közben serényen dolgozott a „csodás” kertjén. – Tudod mit? Halászd elő Jacksontól a Thrillert – mindegy, hogy a hosszabbik, vagy a rövidebb változatot, persze a hosszabban sok a beszélgetés a zene helyett, de ha azt találja meg, úgy is jó. Persze a rövid verzióban nem változik vérfarkassá Jackson… ami eléggé ide illő jelenet azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 474
◯ IC REAG : 404
◯ Lakhely : FairbanksRe: Chigliak-ház // Kedd. Feb. 09, 2016 10:14 pm

Az a horrorisztikus hatás, amit gyakorlok a leányzóra, igencsak tetszetős. Lehetne egy sikolykirálynő, még így, némán is. Tündéri, ahogy félelembe burkolózik és utána szolid szóbeli revansot akar venni. Egon kőbunkó beszólását viszont nem hagyhatom szó nélkül.
- Vörös talajtakaró már van, miért szeretnéd némi folyékonnyal is megbolondítani, olyasfélével, ami vonzza a zsaruk kék fényét is?
Csak Becca az oka, hogy most nem szaladok fejjel a falnak hímnek. Egy nő csodákra képes és annál sokkal többre is, de ahhoz már intim helyzet szükségeltetne.
- Vér. Veríték. Könnyek. Megnéznélek, hogyan hadakozol, ifjú G. I. Jane!
Emlegetett itt esszenciát is és üsse pattintott kőkorszaki kavics, neki megengedném, hogy szembe szálljon velem és amit kivág, az az övé lehet. A legveszélyesebb fegyvere a cukorborsóság faktor lenne és félő, hogy halálra röhögném magam a próbálkozásain, hisz valószínűleg úgy üt, mint egy lány.
Ahogy ezek ketten házsártoskodnak és zsémbelődnek, az csak azért nem tetszik, mert a harmónia tűnik ki belőle. Úgy pedig én nem illek a képbe, mint nevető harmadik. Mikor már én kapok egy chiliként csípőprotézises megjegyzést, akkor jön a válasz a nagy medvétől.
- Ilyen tekintetben kész jótékonysági intézmény vagyok, csak épp nem a tetovált rászorulók körében.
Őrzőt még nem húztam a trófeákat gyűjtő csodakaróra vagy épp nem derült ki, ahogy az előbb is mondtam. A munka közben ég a kezünk alatt, a zene pedig a lejátszóban. A vér mellett a másik rémség a szőrből született rockzene. Becca mintha irtózna tőle, a Metallica is csak a szimfonikusok miatt fért bele. Próbálok azért keresni olyat, amitől nem menekül ki a világból, legfeljebb több órás, vallatásnak beillő hallgatás után.
- No lám, ha még a gyógyítók is megértik, tán még sem oly destruktív, hogy zabszem nőjön a nagy farizom mélyére. Hisz oda egész más való...
Szolidan osztok, mint Zsugás Jimmy az első pohár előtt. Értheti, mire gondolok és mily vágyakból született ez a metafora. Közben szemlélem kezeink és főként kezeim munkáját is. Elmondhatom majd, hogy kertépítésben is jeleskedem, Becca háláját pedig örökké üldözhetem majd, ha már ő nem akar engem üldözni. Majdnem kész vagyunk, majdnem. Egon javaslatára felkapom a fejem, aztán a kapát és tovább rendezkedem. Ha tényleg felcsendülnek az ősrégi popdal szólamai, megpróbálok valamit kihozni a nagy egyenlőségből úgy, hogy én se unjam a műsort, hisz a fekete kisfiúból fehér nőfélévé operált énekes munkássága nem a kedvencem. Kaparászok a kapával, feltűnően egy helyen és ha Becca odanéz, visszanézek rá olyan fejjel, hogy az már nem thriller, hanem horror. Fél arcom egy vicsorgó fekete farkast formáz méhpempősárga szemmel, a másik felében csak a szemem vöröslik, de az is vészjóslóan. Hozzá lesunnyasztott, támadásra készülő farkasfüleket villantok és bundás marokkal fogom a kapát.
- Nos, Éva, az édeni állapotok lassan beköszöntenek, de ettél-e a jó és rossz tudásának fájáról?
Az emberi félarcom gonosz vigyorra húzódik és kajánul várom, hogy csak az életnedv képes-e ájulásig hajszolni a nőt vagy ily torz képek is megrettentik. Gonoszkodtunk eleget ahhoz, hogy egy utolsó csapásként bevessek valami olyan kreatúrát, ami után a maszkmesterek is megnyalnák mind a tíz karmukat ujjukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Szomb. Feb. 13, 2016 7:29 pm

Jay, Egon & Becca*Egon annyira bájos amikor faarccal olyan marhaságokat kérdez amit épeszű ember sosem, de tényleg. Ebből kitűnik – nem mintha eddig vakon tapogatózva jártam volna a kettejük egymáshoz fűződő viszonyát tekintve – mennyire utálja Jay-t. Az az apró szurkálódás mégis humoros és még az én szám is megrándul picit, pedig ha komolyan gondolná helyteleníteném. Hagyom, hogy Jay válaszoljon aztán engedem elsikkadni magunk mellett a témát, akad még bőven amin hajba kaphatnak és én sem szándékozom több időt tölteni verbálisan  vérben fürödve. Az utálatom sem teljes Jay iránt és nem is tart sokáig, de azért jelzem, hogy az ilyen átváltozásos fenyegetés nincs igazán ínyemre, persze ez is lepereg róla mint sok minden más, szívesen elfogadnám a vastag bőrét némely felhőszakadásos napon. Egonnal szemben viszont feltűnően elnéző, a válasza is inkább valamilyen elterelésre utal, nem akar revansot venni és bele sem gyömöszöli a friss és porhanyós földbe. Érdekes, de jót tesz a lelkemnek, hogy ők ketten nem marják egymást. ez a kis tréfálkozós, frivolos szópárbaj inkább csak fűszernek maradt meg amit még én is élvezek és nem kell azon merengenem, hogy kinek a vére fog legközelebb elfolyni. Nem, ezen a ponton eszembe sem jut, hogy esszenciaként gondoljak rá, hiába hoztam szóba, eszem ágában sincs kihasználni a helyzetet, később sem Egonnal szemben. Jay persze, gondolhattam volna, hogy nem hagyja szó nélkül az én kiképzésemet. Feltételezem, a verítékre, mint szexuális látvány ajzószerre lenne kíváncsi, ahogyan három perc után filmszerű csillogó réteggel vonja be a bőröm, és minden bizonnyal arra gondol, ahogy én ütök vagy harcolok az inkább a lepedőakrobatikával van egy szinten semmint az ölési technikák különböző válfajaival. Jay még egy sáros malacban is megtalálja a buja szexet. *
-Tudod mit? Én is. *Jó lenne belelátni a jövőmbe, én nem tudnám elképzelni, hogy bárkit is megüssek úgy istenigazából, szóval Adammel a harcos énemet már el is felejtettük, legfeljebb próbálkozhat még azzal, hogy kipiszkálja belőlem a vadállatot, de abból is maximum egy mérges macska lenne. *
-Próbáld meg, ha nem akarom, úgysem menne. *Némi kis évődés volt a dologban amihez Jay most nem szólt hozzá én meg nem vontam bele. azt persze nem hagytam volna Egonnak, hogy a gyakorlatban is bemutassa micsoda harmónia feszül köztünk, nem tartozott másra és már az is elég volt, hogy Jay tud rólunk, bár ebből a szempontból bíztam benne. neki is volt elég vaj a fején, gondolom, hogy ne kockáztasson meg egy besúgást, egyébként meg semmilyen előnye nem származott volna belőle. Másrészt bármilyen nagy is volt a szája és szívesen belegyömöszölte volna Egont a földbe, volt benne betyárbecsület és ezt értékeltem. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy valaha is találnak közös pontot, de persze férfiak, mit is vártam tőlük?*
-Na azt azért nem hiszem. Biztosan akadt a horgodra hébe-hóba, legfeljebb nem tudtál róla. *Egon elég idős volt már, bár ehhez nem kell több száz évesnek lenni és tutira nem élt előttem szűzies életet, ami az őrzőket illeti, nos benne lehet az is a pakliban. Jay persze nem titkolta, még fel is vágott vele.* -Akkor te plecsnit kapsz. Komolyan, borzasztóak vagytok ti férfiak ha nőkről van szó. *És igen, hallatlanul zavarban voltam, mert a szex mint olyan nem éppen központi téma nálam. Érzelmekre alapul és eléggé benne van az intim szférám közepében, ráadásul nem is gondoltam arra, hogy esszencia….hagyjuk. Kettő-null a javukra. Azért Adamet még előveszem ezért. Pirosló arccal nyomom be a zenét amit Jay kért és inkább beletemetkezem a virágágyásba, hogy némileg összeszedjem magam a vereségem után. a muzsika még az én ízlésemnek is megfelel, néha azért felkapom a fejem egy-egy fura résznél, de egészében véve az egyveleg jó, szóval hagyom, hogy végigfusson. Még Egonnak is tetszik és ennek a szép, nagy, közös harmóniának nem szeretnék véget vetni, pedig Jay beszólására egy röpke pillanatra megtorpanok mert tudom mire gondol és ő is tudja, hogy tudom. Szemet forgatok de nem látványosan, csupán néhány földrög lesz szemtanúja a reakciómnak, ők pedig a mély hallgatásomnak.  Egon kívánsága újabb kis bosszút ad a kezembe, és Jay-re vigyorgok, bár nem hiszem, hogy boszorkányosra sikerül de igyekszem ha már egyszer kitüntetett azzal a csodaszép karmos mancsával. *
-Ezer örömmel. *Nem telik bele egy perc sem és felcsendül a Thriller, természetesen a hosszú változat, bár nem láthatjuk a videót de én már ismerem annyira, hogy még le is vezényeljem. A lány sikolyait némajátékkal festem alá, remélve, hogy mindketten csatlakoznak hozzám, ők úgy is olyan szépen tudnak morogni és ordítani biztosan van már benne tapasztalatuk. Egonról már van tudomásom, bár akkor nem igazán élveztem mert a haragja nekem szólt. Jay kicsit tovább viszi a pantomim aláfestést, amikor ránézek a kaján vigyorom picit halványul. Persze az első pillanatban megijedek de csak azért mert nem számítottam arra, hogy ilyesmit kapok jutalmul. Nem gondolom, hogy egy Michael Jackson zene miatt fel akarna falni, csak próbálja feszegetni a határaimat, nem kockáztatná azt, hogy lebukik, elvégre kint vagyunk az udvaron, a kerítés sem túl magas, bárki megláthatja. Inkább elnevetem magam, pedig azért ijesztő mert már van elképzelésem arról hogyan nézhet ki ha teljesen alakot vált. Ennek ellenére azt gondolom, hogy még ijesztő létére is szép, ahogy Egonról is ezt gondoltam. Egyszerűen gyönyörű farkasként és szívesen megnézném Jay-t is.*
-Te sem vagy normális! Kérsz egy almát kisfarkas? *Felállok s közben lesöpröm a földet a kezeimről, diszkótáncot lejtek a zene ütemére, messze vagyok ugyan a rongylábú, zombimozgású Jacksontól, de próbálkozom. Na ki fog  végén vele nevetni?*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Pént. Feb. 19, 2016 11:08 pm

- Nem én növesztettem karmot, hogy felhasítsam a saját karom – vonta meg a vállát, arcán enyhén unott kifejezéssel. – Vörös talajtakarót sem akarok, de ha neked ez minden vágyad nem fogom megakadályozni – még, hogy ő szeretné vörösre festetni a talajt? Ugyan dehogy, de ha Lester ezt akarja, hát csak tegye. Ha elpatkol, majd azt mondják jött a semmiből egy kutya és az tépte fel a karját, aztán elsuhant a naplementében. Sima ügy. És hihető is. Lehet, hogy majd farkast mondanak. Elvégre elég közel van az erdő.
Ami azt illeti Egon is megnézte volna Rebeccát harc közben, amikor már képes is valamit felmutatni, mert jelenleg nyilván a semmivel tudna csak kérkedni. Persze minden csak marketing kérdése, és néha a semmit díszcsomagolásban igazán hatásosan lehet eladni. Azonban nem akarta tovább fűzni a témát, mert Rebecca harctudásán élcelődni olyan, mint egy újszülöttön röhögni, hogy nem tud járni. Lehet persze, és biztos mókás is, csak éppen elég szánalmas.
- Nem menne? – kérdezett vissza játékos hitetlenséggel. – Ez most kihívás akart lenni? Mert, ha kihívás, akkor állok elébe – vigyorgó képén látszott, hogy megtenné, a lánynak csak ki kell mondania, és máris repül a nyelvére rá, hogy saját szájába vegye. És ebben semmi illegális nem lenne… igaz, hogy őrző, de ha a szervezetük még nem tud kettejük kapcsolatáról, akkor csapnivaló a hírszerzésük. Főleg úgy, hogy az egyik informátor ott lakik a szomszédban. Ha nem teljesen vak, süket vagy elmeroggyant, akkor vágja mi a helyzet.
Lester szavai éppenséggel elég fennhéjázóak, de igazából Egonnak pont kapóra jöttek.
- Akkor nyilván nem lehetsz valami monogám alkat – vetette oda, és bár nem volt különösebb célja vele, de azért jó, ha Rebecca tudja, hogy Jaynek valószínűleg a kósza numerák többet jelentenek, mint egy stabil kapcsolat. – Na hát lássuk csak… - nézett aztán Rebeccára és ujjait kinyújtva kezdett felsorolásba. – Na szóval, ha csak az elmúlt negyven évet nézzük… Rachel… nem, ő biztos, hogy nem volt őrző. Az IQ-ja nem igazán haladta meg a 90-et, szerintem a debileket fel sem veszik – vonta meg kissé a vállát, miközben homlokán elgondolkodó ránc húzódott végig. – Aztán Sussie, Donna, Heather, Debora, Kim, Linda, Sharon, Pamela, Barbara, Andrea – kicsit hadarta a neveket, közben az ujjain számolta őket, és minden egyes név mellé bólintott egy aprót, valamint igen elgondolkozó képet vágott. – Még egy Andrea, aztán Tina, Theresa, Robin, Valerie és Carmen. Hát, legalábbis ővelük voltam tartósabb kapcsolatban. De, amúgy mindegyik idióta volt – rántott egyet a vállán, miközben grimaszolt is hozzá. – Tuti, hogy nem lehettek őrzők. Az egyik úgy tudta Hitler az egy cipőmárka, a másik meg Bismarckról hitte azt, hogy valami gyümölcs féle – igazán szerette a hülyéket, mert azokat könnyebb megvezetni, így a lebukás veszélye is csekély volt.
Egon sejtette mire gondolhat, de ahogy Rebecca is hallgatott, úgy ő is ezt tette. Nem kívánta a zabszemet kommentálni, és azt sem, hogy gyógyítónak hívta. Ha ez minden vágya, hát tegye. Persze Egon nem gyarapította a gyógyítók táborát, ennek ellenére besegített itt-ott, ha már egyszer úgyis mártír. Legalább ki tudja venni a részét a falkán belül, ha már a harc terén nem nagyon jeleskedik.
A zene, amit Lester előkotortatott a lánnyal tényleg jó volt, és Egon ezután nem direkt bosszantásból kérte Jacksont, de Rebecca tekintete, amit a nyelvészre villantott furcsa érzéssel töltötte el. Nem igazán tudta hova tenni, olyan kis bosszúállós nézés volt, ráadásul a válasza is túláradó örömről tanúskodott. Persze lehet, hogy csak bebeszéli magának, de valamiért rühellte, hogy a lány tud valamit Lester zenei ízléséről.
A dal elég hosszú, de jó ez így, abban legalább van farkasember, magában a klipben, csupán agynélküli zombik. Ellenben nem látják, de sebaj, mert úgy tűnik Rebecca gondoskodik a látnivalóról. Szépen alakítja a sikítozót, és Egon el is vigyorodott, mert eszébe jutott, hogy ha nem kocsival mennek, hanem gyalog az első találkozásuk alkalmával és véletlen egy eldugottabb részhez értek volna… akkor Rebeccának valóban lett volna oka sikoltozni. Valószínűleg hihetőbbre is sikeredett volna, mint a videóban felcsendülő túljátszott sipákolás. Azonban a lány tabuvá vált, így a felfalás lehetősége nem téma. Rebecca enyhén ijedt nézésére Egon, Lester felé kapta tekintetét, aztán óvatosan körbepillantott, hogy nem-e van valaki az utcán, aki láthatta. – Komolyan ilyen gyermekded játékokkal igyekszel lebuktatni minket? – kérdezte enyhén csodálkozva. Persze kétségkívül illett a zenéhez a látvány, azonban nyílt utcán ilyen marhaságot elkövetni elég felelőtlenség. Mindegy, kóbor, ha előveszik miatta Egon mossa a kezeit. A beszélgetésükre nem is igazán figyelt, de a lány mozdulataira már inkább.
- Jól nyomod drágám – vigyorodott el. – De nem szállok be, tudod a tánctudásom továbbfejlődése megakadt a tizenkilencedik század végén.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 474
◯ IC REAG : 404
◯ Lakhely : FairbanksRe: Chigliak-ház // Vas. Feb. 21, 2016 12:04 pm

Ami azt illeti, ezzel az Egonnal végülis ki lehet jönni. Kezdi meglátni, hogy az én trónusomnál ő maximum a palotakutya lehet. Fogunk mi még lovagi párbajt vívni, de nem ma és nem Becca becses házkörülségében. Amit rám hagy, azt nyugodtabb és biztonságos helyen már karmokkal és fogakkal beszélnénk meg.
Ahogy ketten átvilágítjuk az ifjú Őrzőt, röntgenként sugárzó szavaink között szinte összetöpörödik és bele is vörösödik. Az elején van, de biztosra veszem, hogy fogom én még látni küzdeni. Nem azért, mert megfenyegetem, hogy nyakát töröm és kénytelen lesz védekezni. Sokkal barátságosabb helyzetet képzeltem el. Meg annál sokkal többet is, de az más téma. A kanja jelenlétében nem szabad erőltetni, mert a végén még egy csipkerózsikás mutatványt láthatunk és abból egy is elég volt.
- Á, a korrupciós lehetőségeket már kitapasztaltad, mint látom - szólok bele a bájcsevelybe.
Becca szavaira büszkén húzom ki magam, hisz igen, a falamon annyi strigulát húztam, hogy még egyet kellett építeni. Szeretem a plecsniket és a kupákat is. A Bajnokkal beszél és ez nem csak szakmai rangsorolást jelent. Hanem egy életformát, egy komplett életérzést. Egon viszont ezt árnyalni akarja, hát tudja, hova tegye az árnyait...
- Mikor a házasságom krisztusi korba ért és már a Gecsemáné gyötrelmeit adta csak, akkor keresztre feszítettem. Te mit tudsz felmutatni ilyen téren, Egon Juan?
Megint vigyorogni kezdek, mert valahogy az az érzésem, hogy idült kora ellenére képtelen volt megtartani egy nőt, ezért a hölgyeményért is ezért küzd nagy lelkesedéssel, de csapnivaló módszerekkel. Kifordított Don Juannak nevezni nem is volt rossz húzás, hisz ő is névsorolvasást tart. A száraz adatok után következnek az érdekesebb momentumok. Becca feje tovább fog égni, ahogy meséljük a szobadíszként kitűzött trófeák megszerzéséről szóló történeteket és a karcsú vadak specifikumait.
- Olyanom nekem is volt, akinek kimaradt a II. világháború zárása körüli felhajtás és úgy gondolta, a D-nap az D, mint Dugás Napja. Pedig neki minden nap annak számított, nem is egyszeres szorzóval.
Hát igen, aztán úgy járt, mint a közös használatú fürdőszobák. Egy idő után túl mocskossá vált és ráküldték a hivatalos tisztítóbrigádot. Steph-et a dutyi óta nem is láttam és mikor én kerültem a rácsok óvó biztonságába, akkor sem hallottam róla.
A zene vizein evezünk tovább, mindenki amivel tud, kapával, ásóval, kisásóval. Becca pedig összművészeti alkotássá teszi a Jacko-dalt. Én a maszkmester szerepében tetszelgek és egy aprócska ijesztést tudok csak elérni. Valami vonzódás keveredik bele, Becca állatbarát vagy farkasbarát lehet, ezt meg is jegyzem, mert később felhasználhatom. Az előadása roppant mulattató amúgy és meg is állok a melóban, mert ezt végig kell nézni és taps is jár neki.
- Hány lelket észleltél a környéken, öregúr? - kérdezem Egont lekezelően.
A fejem nem káposztalétől csordul túl, nyílt utcán nem mennék át félemberbe, csak ilyen kihalt helyeken, ahol mire előkerülne valaki, már nem is láthat semmi természetfelettit.
- Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, melyik farkas kér fel éppen? - mondom egy bólintással
Az almát kínálgató szépséges mostoha mellé beszállok, ha már az arany falábú több mint száz éve feladta a nászt előkészítő mozdulatokként szolgáló bulivonaglást. Erőből és koreográfiával táncolok, nem néznének ki a legkomolyabb diszkóból sem. Az ásó a földön landol, mert ez nem botos néptánc, hanem testközeli társastánc és igencsak bejön, hogy eddig is elértünk. Aztán már lassan kész a nagy mű és jöhet a záróalma, meg a maradék energiapótló pulykás szendvics. Egonra rá se pillantok, csak egyetlenegyszer, abban pedig benne van, hogy lásd, mit csinálok én a nőddel, ha már te nem vagy rá képes, úrfi! Feltéve, hogy Becca partner ebben és nem öregesen magamban rázok, mert úgy nem fogok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Szer. Feb. 24, 2016 9:55 am

Egon, Jay & Becca*Nagy sóhajjal veszem tudomásul, később megkönnyebbüléssel, hogy végül a kertem vörösre festését elnapolják. Most nehézkesen ugyan de mégis valamiféle kompromisszumra jutottak egymással, de biztos vagyok benne, hogy ők ketten még egymásnak feszülnek, csak alkalom kel hozzá és azt is gyanítom, hogy nem várnak rá hanem maguk idézik elő. Értékelem, hogy a kertem nem lesz farkas csata dúlta terület, hanem gyorsan szépül a kezük nyomán, bár nem egyformán dolgoznak rajta. Igaz, Egon nem készült ma kertészkedni, de ez a váratlan látogatók sorsa. A harci tudásomat hagyjuk, még egy jóérzésű farkaskölyök is halálra nevetné magát rajtam, aki inkább a szavak embere és nem a tetteké, persze egy vérfarkassal biztosan nem lehet szót érteni egy vérszomjas állapotban és Egonnal is csak azért sikerült, mert egészen más kapcsolat volt és van köztünk mint a többiekkel. Bár, úgy gondolom azért nem lehetetlen, de nem akkor amikor már a torkomat csócsálja. Igazából el sem tudom képzelni min pöccenhet be egy vérfarkas annyira, hogy más torkának ugorjon, milyen helyzet kell ahhoz, hogy kivetkőzzön emberi mivoltából és engedjen az állati ösztöneinek. Az én bejelentésem elég súlyos volt, Egon mégis képes volt megzabolázni, Jay pedig…nos alapjában véve egészen más jellem mint Egon, de róla sem tudom elképzelni, hogy elveszítse a fejét. Szerencsére nem kell bemutatót tartanom amiért igen hálás vagyok, Egont viszont játékosan megfenyegetem a mutatóujjammal amiért önkényes nyelvrablást óhajt végrehajtani. Azt hiszem ezek után óvakodom ettől a gyerekes megnyilvánulástól és nem öltögetem nyakra-főre a nyelvemet a jelenlétében. *
-Azt sosem elég korai kitapasztalni. *Egyébként nem vagyok ilyen, fontos dolgokban nem, ez csupán vicc volt és könnyű ilyesmivel tréfálkozni, de ha komoly dolgokról van szó akkor senki nem tud rávenni, egyszerűen nem egyezik az elveimmel. Bosszant is néha mert volt dolgom nem egyszer, kéz a kézben jár a bürokráciával, de erről most itt szó sem volt. Egyébként a plecsni jár, és ezzel le is zárnám, de megérdemlem a továbbiakat, én kérdeztem és forszíroztam, Egon pedig…..Jay nem részletezte, de olyat mondott ami miatt összehúzott szemöldökkel gondolkodtam el a valódiságán. *
-Tényleg ennyi ideig voltál házas? Ez komoly? *Kapkodom a fejem és isten meg Jay bocsássa meg nekem, de egyáltalán nem tudom róla elképzelni, viszont ha igaz amit mondott, már meg tudom érteni miért nem kötelezi el magát újra, még ha csak egy rövid időre is. Egon elmúlt negyven éve igen termékeny volt, a teljesség igénye nélkül kezdi sorolni a nők neveit, azt azért becsülöm, hogy legalább a nevüket megjegyezte, de a könnyelmű megjegyzésem visszaüt. Nem elég, hogy szembesülnöm kell a szexuális életének kimeríthetetlen csomagjával, még az is kiderül, hogy egyik sem volt normális, Jay rákontráz. Egyre forróbbá válik a helyzet az arcom táján, és nem tudok annak örülni, hogy újabb találkozódási pontot találtak maguknak. Amikor vége lesz és beáll némi pillanatnyi csend, picit felháborodottan fakadok ki.*
-Komolyan nem tudom mi a fenét akartok tőlem. Szerénység nélkül állíthatom, hogy nagyon messze vagyok a zsánereitektől.*Tényleg ennyi műveletlen nő lenne a világon vagy csak ők voltak ennyire szerencsétlenek, hogy mindig ilyeneket fogtak ki? Vagy szándékos volt mert kényelmes és kisebb volt a lebukás veszélye. És még a pasik mondják azt, hogy a női léleknek olyan mély rejtelmei vannak mint a Mariana-árok.
Tovább mentünk a zene világában, és sikerült mindenevővé válnunk ezen a téren. Én egyébként kevés kivétellel az is vagyok, van pár nagyon nagy kedvencem, de szívesen meghallgatok bármit, legfeljebb a későbbiekben igyekszem elkerülni. A Metallica is csak azért tetszett mert a szimfonikusok némileg enyhítettek a keménységén, a gépzenét nem szeretem igazán, azt ami arról szól, hogy melyik ütem nyeri meg a szívem helyéből való kirezegtetését, na meg a sikoltozós, ahol a koncerten ész nélkül dobálják a fejüket mint aki otthon felejtette a hajszárítóját és fizikai energiával akarja helyettesíteni a levegővel való hajszárítást. Michael Jackson telitalálat volt, bár a fickó őrült volt kissé, de ő az aki átlépte a határokat és zseniből lett bolondgomba. A munkássága mindenesetre számomra csodálatraméltó volt, mindig is szerettem a zenéit és a táncát, ahogy az egész tánckar koreográfiája meg volt alkotva, mindig tökéletes. Én persze korántsem voltam az, nyomokban sem hasonlított a mozgásom arra amit Jacko művelt, de nem is ez volt a cél hanem,hogy szórakozzunk. Én a fenéklejtést adtam hozzá, Jay a farkaspofáját, Egon meg a méltatlankodását. *
-Kimagyarázzuk. *Én jelenleg a gyönyörködéssel voltam elfoglalva miután kiijedtem magam, mondhatni oda voltam a farkasokért, az igazi, vadon élő állatokért, de őket nem láthattam ilyen közelről és nem is simogathattam volna meg, ám Egon bundája már hajolt az ujjaim alatt és hihetetlen élmény volt, Jay csak rátett egy lapáttal. Amennyit láttam belőle meg tudtam állapítani, hogy egészen más a pofája mint Egoné, egy picit vadabb és a szemei lángolóbbak, de gondolom azért az emberi személyiség is átüt mindezen. Kedve lett volna megsimogatni, de kétlem, hogy tetszett volna Jay-nek, úgyhogy inkább tovább lejtettem a zombitáncot. *
-Ugyan Egon, egy zombi sem lejt kecsesen.*Nevetve intettem magam felé, de Jay persze kapott az alkalmon és nem várta meg, hogy Egont rábeszéljem a táncikálásra, máris mesebeli boszorkánnyá avanzsálta magát. Döbbenet, hogy táncol! Ki sem néztem volna belőle. Eddig is jó volt a kedvem, néhány perc kivételével, ám most még nagyobbá duzzad és ha egon nem csatlakozik, akkor bizony Jay lesz a partnerem. Emlékezetből és Jay-től ellopott mozdulatokat állítok sorba, majdnem egyszerre csináljuk.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Szer. Feb. 24, 2016 8:53 pm

- Sosem voltam házas – jelentette ki derűsen, majd azon kezdett el gondolkozni, hogy vajon a nyelvész vérfarkassal töltötte-e el ezt a hosszú időt, vagy egy emberrel. Akárhogy is, a fickó elég öregnek látszik, a farkasa meg fiatalnak, így valószínűleg beharapása óta semmit sem változott kinézetben. Esélyes, hogy a házasságának jó része, még emberként érte, aztán mikor egyre inkább nyilvánvaló lett, hogy nem öregszik a drága feleségével együtt, akkor lelépett. Tiszta sor, Egon is így tett volna hasonló helyzetben, már ha egyáltalán ez történt Lester esetében. Persze annyira nem érdekelte, hogy meg is kérdezze tőle, de legalább elmélyedhetett a kérdésben és nem azon törte a fejét, hogy miért akarja a másik hím a házasság kérdést is versenyként beállítani. Ekkor eljutott Rebecca kérdése is a tudatáig, és kíváncsi tekintettel méregette, miközben fejét egy kicsit félrefordította. Lehet, hogy Lester már válaszolt rá, de nem igazán izgatta. – Miért annyira meglepő? Kinéz vagy negyvennek, a farkasa meg fiatal, tehát nem tiniként harapták be. Ja, vagy arra gondoltál, hogy épelméjű nem maradna vele ennyi ideig? Igen… - töprengett áll vakargatva. -  Lehet, hogy erőszakkal kényszerítette, elvégre nézz csak rá. Akarna egy törékeny nő ellentmondani neki? – Egon még csak nem is rossz szándéktól vezérelve ecsetelte a dolgokat, egyszerűen csak logikusan levezette a lehetőségeket.
Rebecca arca egyre vörösebb, Egon pedig kuncogva rötyögött a D-nap jelentésén Lester volt barátnőjének értelmezésében. Már éppen meg akart szólani, amikor a lány túlságosan szívére vévén az elhangzottakat kifakadt. Természetesen rögtön abbahagyta a nevetgélést és komolyan a nőre nézett, miközben arcán furcsálló kifejezés ült ki. – Szóval úgy érted, hogy tisztában vagy a kertész barátod titkolt, vagy éppen nem titkolt szándékaival, és ennek ellenére meghívtad mégis hozzánk? – mert Egonnak rohadtul ez jött át, ámbátor nem igazán tudta elképzelni, hogy a lány ne lenne a nyelvész segítőkészségének hátterével tisztában, azonban nyíltan is kimondani eléggé fájó pont lehetne, amennyiben Egon elhinné egy percig is, hogy Lesterrel képes lenne megcsalni.
Aztán jött a zene, Lester produkciója, amit jó lett volna, ha elkerül, de hát a kis taknyos vérfarkas úgy látszik még nem hallott kisvárosok függönyei mögül leskelődő hálószoknyás öregasszonyokról, vagy éppen munka közben jó bőröket megfigyelő távcsöves tinikről. Na, hát neki nem gond, ha aztán a falka rászáll emiatt, vagy az őrzők, de úgy érezte annyit tehet érdekében, hogy felhívja hibájára a figyelmet. – Nyilvánvalóan többet, mint az ifiúr, különben nem csináltad volna – konkrétan senkit nem érzett, de nem végtelen az energia radar, és az, hogy a környező házakból nem érzett semmit, az nem azt jelenti, hogy senki sincs otthon, hanem, hogy nem ér el addig a hatósugár. Rebecca védelme alá vette, ami bosszantó volt, főleg, hogy őrzőként neki kellene megrónia a nyelvészt. – De, persze nekem nem gond, a fiatalság már csak ilyen meggondolatlan. Nyilván ezért halnak meg a kölykök közül olyan sokan – Lester már nem tartozott persze ebbe a kategóriába, de sohasem árt ledegradálni senkit, aki ennyire pofátlan gúnnyal öregúrnak szólítja a másikat. Meglehet, hogy mégiscsak félre kellene tennie mártírságából adódó fajtaszimpátiáját és a nyelvész esetében kivételesen ártó szándékkal fellépni, nem pedig gyógyítóval. Ha beleláthatott volna a jövőbe a Vörös Hold utáni hajnalon, inkább ledugott volna egy követ Lester torkán, hogy eszméletlenségében megfulladjon. De lehet elég lett volna a nyelvét hátratessékelni. Mennyi kihagyott ziccer volt, amikor a lakban ápolgatták. Na nem, baj, ha a Vörös Hold megint elkapja, majd tesz róla, hogy ne ébredhessen fel, bár nem hitte, hogy akkora szerencséje lenne, hogy még egyszer náluk kötne ki, de hát ábrándozni azért szabad.
Egon egy fejrázással ismét elutasította a lehetőséget, és Rebecca hívogató mozdulatait, közben figyelte, Lester vigyorát, ami kellőképpen megnyugvással töltötte el. Gyermeteg versenyhajhász, aki azt hiszi ezzel bármit elérhet. Halvány mosoly kúszott arcára, amint a ház oldala felé pillantott. Említette vajon Rebecca, hogy hol is van az a balta? Nem, nyilván nem, de nem is kell. Egy fejszehajítós manőver Lester irányába rossz stratégiai húzás, elvégre akkor a lány bizonyosan nem kívánna vele többször találkozni, főleg, ha esetleg a nyelvész túliskolázott agyveleje a szépen kialakított kertre lottyanna. Nézte, amint ezek ketten a diszkós dedósokhoz hasonlóan táncikálnak, közben azon gondolkozott, hogy maradt-e még sör a hűtőben. Igen, nyilván maradt. Könnyed léptekkel megindult befelé, egyenesen a hűtőhöz, hogy kivegyen egy doboz nedűt. Felbontotta, majd nagyot húzott belőle, aztán kiballagott, és ha még mindig rázták egyszerűen leült a lépcsőre és kaján vigyorral figyelte Rebecca formás hátsóját, miközben önfeledten élvezte a műsort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 474
◯ IC REAG : 404
◯ Lakhely : FairbanksRe: Chigliak-ház // Hétf. Feb. 29, 2016 7:19 pm

- Látod, ki sem nézek annyinak, mint amennyi évet boldog összefonódásban töltöttem. Mi, férfiak különben sem öregszünk, csak karakteresedünk.
Dúl a tesztoszteron. Becca tudománya megmutatkozik abban, hogy nem a dühömet hívja elő a csélcsapkodás örökkévalóságának feltételezésével. Mai viselkedésem nem egy házasemberé, de nem is tartom magam annak. Talán majd felélesztjük a lángot egyszer, de addig inkább nem kötöm le magam. Egyszer próbáltam mostanában, meg is lett a következménye, a totális depresszió, amire azóta sincs magyarázat. Akkor meg miért ne szálljak virágról virágra, beporozva a kis kéjbibéket?
- Szemüveget a bírónak! Főleg ha azt sem látja, milyen meccsen van. Egyébként igazat is szólsz, nincs túl sok nő, aki ellentmondana.
A csatabárd kezdi kiásni magát, ahogy megint Becca-ra nézek. Törékeny nő, nem? Akkor pedig nem mondott ellent legutóbb sem, ezt is ki lehet forgatni Egon szavaiból. Nem hajszolom a feszültség cammogó szamarát egészen a csúcsra, hisz az fejné meg, akiért mindketten pózolunk itt, de egy igazi ziccert nem is szabad kihagyni.
- Elrettentő példákra is szükség volt, hogy azok ellentettjeit még jobban képes legyek értékelni!
A krimigimiben a leggyökéragyúbb csajt nyomogattuk, aztán később is jutott még egy ilyen állandóra. Igazi kezesbárányok tudnak lenni, hisz a természet kompenzál: akinek kisebb az esze, nagyobb a vágya és ha talál olyat, aki bevágja az éléskamrába rendszeres használatra, ahhoz örömmel beköltözik, sőt maga ugrik a befőttesüvegbe. Aztán Donna mellett megismertem az intelligens nő archetípusát és tartós kapcsolatot másfélével már nem is tudnék összefantáziálni.
- Feltételezed a barátnődről, hogy nem látja a láthatót?
Ismét előtör belőlem a rontópál és belepiszkítok a látszólagos békébe. Szavakkal és rusnya farkaspofával is. A másik hím is pedzegeti, bontogatja a dobozt, amiből a rugós ököl akar előugrani. Lesz még ebből hirig, de Michael Jackson és a tánc most feloldja a hangulatot. Egont csak kinevetem, mikor elvonul, mi pedig továbbra is alakítjuk Fred Astaire és Ginger Rogers szerepét. Érzem, hogy Becca-t levettem a lábáról. Ő is lelkesen toporog a fűben, amit manapság már nem annyira használnak táncparkettnek. A lejátszóban valami random összedobált, de jóféléket is tartalmazó lista lehetett, mert egy balladára ugrik át anélkül, hogy kértük vagy parancsba adtuk volna neki. Masinák, masinák... Mikor a konkurrencia elvonul, elkapom Rebecca kezét, másik kezemmel a derekát és lassúzni kezdünk, ha nem húzza fel csinos lába fejére a nyúlcipőt. Közben a fülébe súgok egy apró igazságot:
- Ezt el tudnám viselni máskor is...
Ha Egon nem képes velem versenyre kelni, hát irány a szoba magánya. Bámulatra méltó a problémamegoldó készsége. Én pedig azt érzem, amit 1978. dicső napján. A hangosabb kakas menekülésig csípkedte a kisebb termetűt. Győzelem, bajnoki cím és dobogó, falhoz vágott pezsgősüveggel! Azért meg kell hagyni, hogy ha nem is örökre kötném hozzá az életemet, inkább csak olyan lepedőgyűrögető jóbarátnak tudnám be, számíthatna rám bármikor. Sok mindent megtettem érte a mai napon is és máskor sem lennék rest. Befektetés és jóindulat, legyen ez utóbbi bármily hihetetlen a részemről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Csüt. Márc. 03, 2016 8:57 am

Egon & Becca*Nem hiszem, hogy most tovább kellene ragoznom Jay virágos boltbeli akcióját, amihez én is a magam módján asszisztáltam. Válaszolhatnék Egonnak őszintén igennel, hiszen én is ellentmondtam Jay-nek pedig nem egyszer adta tudtomra elég egyértelműen min jár az esze. Persze a válaszommal odavághatnék Jay-nek is de mi értelme lenne magamra haragítani, így legalább két legyet ütök egy csapásra. Egon büszkesége is megmarad és Jay is boldog lehet, hogy van egy közös titkunk.*
-Még lehetsz házas, egyébként nem, nem hiszem, hogy ellent lehet mondani neki. *Mosolygok az orrom alatt egy sort, valószínűleg Jay másképp gondolja ha eddig nem tarolta le Egont, amilyennek eddig megismertem, minden bizonnyal átformálja a tényeket, így kiharcolva a maga igazát. A szócsavaráshoz nagyon is ért, miért pont ebben lenne kivétel? *-Valóban, látom a vonásaid között az erőteljes karakterizálódást. *Még nyelvet is öltenék piszkálódásképp, de azt hiszem azt mindketten félreértenék, ki ki a maga gondolatait és temperamentumosságát szem előtt tartva. Jay persze kapna az alkalmon, hogy megint belém mártsa az ágyba döntő terveit, Egon pedig azt hinné, hogy hajlok is rájuk. Tévedtem. nyelvöltögetésre sincs szükség, én magam árulom el akaratlanul azt amit az előbb olyan szorgalmasan titkoltam. Nos, informátor sem lesz belőlem, megmondtam Adamnek, hogy alkalmatlan vagyok ilyen adrenalinos akciókra és Ms. Bond sem vagyok. Értetlen képet vágok Egonra, értem én de nem akarom mit akar ebből kihozni, de Jay kiment a szorult helyzetből amire lelkesen bólogatok.*
-Igen, igaza van. Látom én de nem érdekel. *Mindazonáltal nem szeretnék az elrettentő példa ellentettje lenni akit értékel, erre csak szemforgatva tudnám ingatni a fejem ha….ha igaz lenne, de nem valószínű, hogy ez áll a háttérben. Még biztonsági okokból elviselni sem lehet leányálom, vagyis kamaszálom, egy teljesen sötét csajt, a pillanatnyi élvezet….hát ezt nem tudom megérteni és felfogni, ahhoz pasinak kellene lennem. A legmélyebb beleéléssel sem sikerül, mert egészen másképp gondolkodom a párkapcsolatokról. a szex nem minden, nem lehet az, hiszen emberek vagyunk még ha más esetleg farkas is néha, attól még szeret beszélgetni és Jay főleg. Ő aztán nagyon lefáradhatott agyilag míg zöld ágra vergődött egy-egy lánnyal. Ám ki vagyok én, hogy a fejükre olvassam ifjúkori botlásaikat, mikor én még farkasnak oly fiatal Jay mellett is pólyás vagyok? Lelkük rajta ha nekik jó volt nekem sem lesz rossz. A lényeget a sok pirulás és feszengés után levonom magamnak, Egon eltemette a múltját és vele együtt a sok bolond lányt is, kapott helyettük a személyemben egy enyhébb bolondot és nem fog ásni mostanában másik virágágyást. Feltételezem, hogy ő is hasonló következtetésre jutott, mert nem akart velem táncolni, hogy kiszorítsa Jay-t, ergo bízik bennem. Én ezt gondoltam, hogy neki mi járt a fejében nem tudom de reméltem, hogy nem a fejszéért ment a ház felé. A komoly aggodalmára és figyelmeztetésére csak vállat vontam, ismertem a szomszédjaimat, mind a közelieket, mind a távolabbiakat és tudtam, hogy hacsak valaki nem néz be közvetlenül a ház elől, nem fog minket meglátni. Amanda fogadott lánya sem szokott távcsövezni a szemben lévő házból, ő inkább az engedély nélküli erdőkirándulásra szakosodott és ugyan felmászik némelyik fára, de csak azért, hogy ott rejtse el a rajzait.
Jackson után jön néhány pillanat csend amit arra használok, hogy visszavergődjek kertészbe de persze a youtube úgy van megáldva, hogy ha akarod ha nem, akkor is tovább játszik az általam sosem értett válogatás alapján. Talán az előző szám címe, vagy csak annak részlete ad ötletet, esetleg az előadó neve vagy a feltöltő neve, a jó ég tudja. Én sem tudom hogyan jön Michael Jackson vérfarkasos videója után az a lassú, skót dudás muzsika ami felhangzik. Jay elkapja a kezem és visszatart attól, hogy újra a földbe ássam magam. Homlokráncolva nézek fel rá, mintha a szemeiből kiolvashatnám mi a célja ezzel, mert nem hiszem, hogy csupán egy kötetlen tánc a jókedvünket megkoronázva, ha már bulizunk. Szándékosan nem értem a szavai valódi jelentését, és nem is hagyom magam testérintősre közel húzni, de azért tovább lejtek vele.*
-Ennyire szeretsz kertészkedni? Szó se róla, van még csinálni a kertben. Terveztem pár virágágyást is, és még egy fenyőfát.* Mire Egon kijött egy újabb sörrel a kezében, már lassúztunk és felmerült bennem, hogy esetleg a látvány miatt majd lecseréli azt a doboz sört a fészerben található fejszére. Azon merengtem, hogy mi lenne jobb és kevésbé gyanút keltő arra ami meg sem történt. Ha hirtelen elreppennék Jay karjaiból mint akinek vaj van a fején, vagy ha tovább táncolnék vele. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Vas. Márc. 06, 2016 2:02 pm

Pff… nem néz ki harmincháromnak? Dehogynem, inkább negyvennek, vagy negyvenötnek. De érdekli is ez Egont? Kevésbé, ellenben a nyelvészt mintha sértené a dolog. Rebecca megjegyzésére, hogy még lehet házas, csak halványan elmosolyodott és hümmögött egyet. Igen, megeshet, hiszen, ha nem csinál semmi baromságot, akkor még hosszú évszázadok vannak előtte, és bizony lehet, hogy egyszer bekötteti a fejét, jelenleg azonban ennek nem sok esélye van. Szerette ugyan Rebeccát, de a házasság meg sem fordult a fejében, és most is szépen elhessegette a gondolataiból.
Habár Lester igazat adott neki, Egon nem óhajtotta továbbfűzni a beszélgetést, pedig a nyelvész kiváló méreg alapanyagot termelne, ha tovább fűzné kinézetének öreges mivoltát. Ellenben hagyta a fenébe, elvégre a csatabárd el van ásva, még ha egyes részei meg is csillannak a napfényben.
- Ahogy Lester mondja – ejtett meg egy érzelemmentes mosolyt. Valóban szükség van hülye barátnőkre is, hogy az értelmeset értékelni tudják, persze Egon nem ezért választott butácskákat.
Egyikük válasza sem tetszett neki. Sem Lester visszakérdezése, sem a lány válasza, ami még inkább kellemetlen érzéseket keltett benne. Nem érdekli, hogy egy kangörcsös dromedár csapja neki a szelet, és mégis idehívja kertészkedni, mert ugyan mi baj lehet? Ennyire nem veszi komolyan a vérfarkasok kiszámíthatatlanságának kockázatát? Ha akarná könnyedén meg is erőszakolhatná, és semmit sem tudna ellene tenni. Jó, hát talán Lester nem az a fajta, aki a nemet, igennek érti, de ha Rebecca adja alá a lovat, meg a jeleket, akkor bárkit meg lehet téveszteni. Igaz a lány eddig nem jelzett semmi ágyba hívogatósat, legalábbis, amíg Egon jelen volt, de előtte ki tudja mit dumáltak? Még szerencse, hogy megbízott Rebeccában annyira, hogy saját gondolatait ne vegye komolyan. A lány inkább csak botor módon hülyeséget csinált azzal, hogy meghívta ide kertészkedni. Valószínűleg bele sem gondolt, hogy a hím fejében mi fordulhat meg egy ilyen meghívásra. A naivitás nem bűn, csak kellemetlen helyezetek adódhatnak belőle. – Örülök, hogy tetteid következményeit lazán lerázod magadról, és nem érdekel hová fajulhatnak – jegyezte meg nemtörődöm módon, miközben Rebeccára pillantott.
Hiába az észérvek, úgy látszik Rebeccát sem érdekli, hogy bármelyik szomszéd kiszúrhatta Lester változó pofáját. A vállvonogatásra Egon megadóan sóhajtott. Íme az őrzők gyöngye, aki már a kezdeti stádiumában félvállról veszi a munkáját. Remek, talán el is árulhatná neki, hogy embereket szokott vacsorázni. Lehet, hogy akkor is kapna egy remek kis vállrándítást.
A tánc hidegen hagyta, ahogy a felcsattanó ballada, vagy éppen Lester nevetése. Jó, hát utóbbi hazugság volt saját maga részére, mert legszívesebben beleépítette volna a röhögő pofáját a betonba, vagy nyitott állkapcsát a padkára helyezve rátaposott volna a fejére, csak úgy Amerikai história X-esen. Bár lehet nem abban volt. Tök mindegy, a lényeg, hogy ártani kívánt a nyelvésznek. A sör íze megnyugtatóan hatott zakatoló idegeire, csak éppen az nem, amit kifele jövet megpillantott. Ezúttal azonban volt annyi lélekjelenléte, hogy a sört nem szorította össze a markában. Igazán pazarlás lenne, két teljes doboz sört tönkre tenni egyetlen nap alatt. Így inkább csak komótosan kortyolgatta, miközben Rebecca hátsójára fókuszált, és igyekezett Lesterről nem tudomást venni. Gyakorlott sörivóként hamar végzett a dobozzal, és úgy érezte végzett a kertészkedéssel is. Összegyűrte az üres dobozt, majd a ház felé fordulva hanyag mozdulattal a háta mögé hajította azt, miközben elindult befelé. Amennyire csak tudta Lester felé próbálta irányítani természetesen, hátha fejbe találja vele, de jelenleg az sem nagyon zavarta volna, ha Rebeccát találja el. Elvégre az ő hülyesége, hogy a kertben lassúzásig fajult a kertészkedés. A doboz talált, ezt a hangból tökéletesen meg tudta állapítani, és mivel a koppanást úgy tűnt nem fogta fel semmiféle haj, a célpont sem volt kérdéses. Széles vigyorral a képén lépett tovább, és úgy tervezte beül a tévé elé és néz valami idiótaságot, amíg a kertészük le nem lép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 72
◯ HSZ : 474
◯ IC REAG : 404
◯ Lakhely : FairbanksRe: Chigliak-ház // Vas. Márc. 13, 2016 12:26 pm

Büszkén vigyorgok az ügyes kitérő válaszon, amiben tisztelet és magabiztosság is játszik. Becca elismeri, hogy ha én keringőre hívok egy nőt, akkor nincs értelme nemet mondani és ezt nem erőszak, nem fenyegetés, hanem kisugárzás okozza. Saját magát pedig úgy állítja be, mint aki érti a jelenséget, mégis valahogy ki tudja vonni magát alóla. Tény, hogy még nem borult a lábaim elé, hogy térdelve hódoljon úgy, ahogy mi, férfiak szeretjük, de ami késik, nem múlik. Kitartás és hit, ezek a jelszavaim. A házasság meg...papíron még létezik és lehet, hogy egy nap felújítjuk, hisz a lestrapált házat se kell lebontani, de nem is lesz ugyanaz. Nyitva hagyom a lehetőségeket, mint Zsugás Jimmy a szerencsebarlang ajtaját, hátha a hamiskártyásnak menekülnie kell.
- Én pedig azt látom, hogy te örökifjú leszel. Kortalan. Mondjuk holnaptól.
Kaján vigyorral teszem még sejtelmesebbé a bókot. Az Őrzők aztán nem szorulnak botoxkezelésre, szóval van benne valami. Egonunk pedig egyre szótlanabb, az erősebb kakas elhallgat, ahogy belátja, hogy én kukorékolok hangosabban. A konfliktus ott él, ott pulzál köztük és nyomtalanul nem fog elmúlni, ahogy a mai kertészeti tevékenységem sem. Egy ilyen telken mindig akadnak nehezebb feladatok és bizony a pasijának kinevezett fickót legjobban a hideg sör érdekelte és a fejsze. Favágásban jeleskedhet, bármi másra viszont egy másik telefonszám fogja csalogatni, hívón édesgetni Becca szemeit. Én pedig addig is időnként majd rácsördítek, hogy mi újság ezen térfélen, születtek-e már gólok vagy még kéne egy jó csatár, aki belövi.
- Hoppá, cigánygyerekek helyett sörösdobozok potyognak az égből! Na, vajon ki lehetett képes ilyen brutális környezetszennyezésre?
A természet gyermeke, tessék... A fejemen landoló fémhulladékon már csak nevetek, győzelemittasan, hisz ez pont olyan hatékony bosszú volt, mint amikor az elzavart jérce belecsíp a házőrző lába szárába. A szúnyog kellemetlenkedése. Nem több és a táncunkat sem zavarja meg.
Becca érezteti, hova kalapálta le a határt jelző táblát, amit én nem rúgok ki a helyéről. Szolid lassúzás ez, nincs benne a jéghegynek készülő Titanic utasainak önfeledtsége. Lötyögünk, mint mosogatórongy a habzó vízben. Az pedig jelent valamit, hogy eddig eljutottunk. Túl a barátságon, én már túllátok rajta, hisz férfi és nő esetében ez elengedhetetlen.
- Nagyvárosok kipufogógázában nőttem fel, de a farkasom az ilyen szabad földterületeken bújik ki igazán a bőréből. Fincsi pulykás szendvicsekért és igéző szemű szakácsnőért pláne szívesen jövünk.
Mi ketten, hisz a farkasom is megmutatta magát. Nem testben, hanem dominanciaharcban, amit Egonnal vívtunk, eleinte vadabb szójárással, aztán Becca halálközeli élménye után szoftosabban, a győzelem pedig az én osztályrészem lett. Érzem én, hogy a kert úrnője várja vissza a kanját, de valahogy masszív betelepedésnek érzem a távozását. Angolosan, vér nélkül. A munka itt kész van és Becca szívét nem kívánom kitépni, inkább hagyom, hogy a fülbemászó gondolataim leérjenek egészen odáig. Meg kell hagyni a teret, hogy kettesben tárgyalják ki a lényeget és a második felvonásért jöhetek még. Nem is kell kétszer mondani. A lejátszási lista igen eklektikus, de épp kapóra jön a következő dalocska. Nem igazán szívlelhetem, ezért inkább lehajolok és az asztalra teszem a fűben virító árpa eredetű ital tárolóját, ami már a szervetlen hulladék kategóriájába sorolandó. Bizonyos dolgokat nem láncolhatunk örökké magunkhoz és el kell dönteni, mit sorolunk a szabad madár kategóriájába, amit egyszerűen tenyerünkbe veszünk, majd szétnyitjuk azt és kiadjuk a parancsszót:
- Repülj csak, drága fehér galambom! Örömmel turkáltam a kiskertedben, elhozva a rendet és a gyönyörűség szintlépését! Még látjuk egymást!
Puszit nyomom arca oldalára és homloka közepére is, két vállánál fogva még megszorítom a kötődés búcsúmozzanatával, majd vígan mosolygok és indulok utamra, mint aki jól végezte dolgát.

// Nagyon köszönöm nektek a játékot! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Csüt. Márc. 17, 2016 7:06 am

Egon, Jay & Becca*Igazán remek két majdnem örök életű vérfarkassal arról társalogni, ki néz ki jobban és fiatalabbnak a koránál. Sajnálatos módon – de csak a női büszkeségemet célozza meg ez a tudat – mindenképp ők viszik el a pálmát, hacsak a tényleges életkorukat és a külsejüket nézem.  Az évek számainak aránya jelentősen az ő mérlegük felé billen, de a saját külsőm annyira nem érdekel, hogy a kardomba dőljek amiért annyinak nézek ki amennyi vagyok. Anyám vonásait tekintve talán némileg szerencsés alkat lennék ha megmaradtam volna mezei embernek, a nagyi génjeit figyelembe véve már több esélyem van, hogy fiatalos nagymama maradok. Az apám vérvonala azonban ismeretlen számomra, szóval ő még ronthat az esélyeimen. *
–Holnaptól. Oké, akkor megpróbálok ma még nem túl sokat öregedni.
*Szóval van egy napom még arra, hogy rendezzem a vonásaimat, holnaptól az őrzőség vagy bármi más befagyasztja. Ennél jobbat nem is kaphatnék. Persze ők ketten eleget tettek ahhoz, hogy mindezen elhatározásom ne nagyon sikerüljön, azt nem mondom, hogy beleőszültem a marakodásukba ami talán jobb lett volna ha fizikai dühlevezetés és nem szellemi harc, utóbbiba én is belefáradok. Jay önmagához képest visszafogott de még ez is elég ahhoz, hogy Egon elvonuljon ami viszont nekem fáj egy kicsit. Jay-el nem terveztem semmi különöset, kertépítés, szórakozás barátilag semmi több, és úgy tűnik, legalábbis az volt az érzésem, hogy Jay akkor sem erőszakolt volna ki belőlem ennél többet ha Egon nem jelenik meg. Mindezt azonban Egon nem így látja és tudom, hogy még egy hosszú beszélgetés, meggyőzés vár rám ha Jay elmegy. Egyelőre azonban a jó kedvre helyezem a hangsúlyt, hagyom a rossz érzést félrevonulni és mondhatni felhőtlenül táncolok ha már ilyen zenés lett a zöldrendezés. Megtartom a távolságot, látható és érezhető, hogy nem kívánok ennél többet, ennek ellenére Egon sörös doboza repül felénk, bár én ebből csak annyit érzékelek, hogy Jay fején koppan. Még jó, hogy Egon sajnálta volna Jay-re a sört, így csak az üres doboz találta el. *
-EGON!*A ház felé fordulok de ő már megy is befelé, elrontva ezzel a hangulatot amiben ő saját döntése szerint nem óhajtott részt venni, pedig én hívtam és szerettem volna vele táncolni, hogy ő öleljen át és bolondozzunk egy kicsit. Jay csak nevet, feltételezem nem fájt neki, persze egy vérfarkasnak minden bizonnyal kemény a koponyája, ő azonban valószínűleg egyébként is remek előnyökkel indult. A lelkemben lejátszódó érzelmi viharok nem látszanak az arcomon, következetesen mosolygok még akkor is ha mindez elrontotta a kedvem. Mindezek ellenére nem dacból hívom meg újra Jay-t, egyszerűen kedvelem és jó vele beszélgetni. Nem hiszem, hogy egy kapcsolat legyen az bármilyen kötött, érzelmes és szoros feltétlenül azt jelentse, hogy elzárkózom mindentől és mindenkitől. *
-Azért remélem a legközelebbi gazoláskor nem ugrálod négy lábon körbe a kertet, mert az tényleg fel fog tűnni másoknak. De csak akkor jöhetsz ha nem udvarolsz. *A határokat újból meghúzom és nem azért mert Egonnal csak így szerezhetem meg a békességet, én magam is így kívánom. A zene elhallgat és vált, újabb kis ballada kúszik a füleinkbe amit talán Jay már nem kedvel annyira mert elenged. A táncnak vége szakad, ahogy Egon  sörös dobozának korai napozása és Jay látogatása is. Távozása hirtelen, számomra minden előzmény nélkül történik, mintha eszébe jutott volna, hogy nyitva hagyta a gázcsapot otthon. Az arcra puszit viszonozom de a másikat már nem, ahhoz ugyanis sámlira kellene állnom.*
-Remélem is, jól éreztem magam. Kösz, hogy eljöttél. *Nem tartóztatom, azon egyszerű oknál fogva, hogy szinte fizikálisan érzem a házból kiáradó megbántottságot és féltékenységet. Az utóbbira pedig semmi oka, de talán férfiszemmel mindez másképp látszott. Amint Jay eltűnik a látóteremből, bemegyek a házba, veszek egy nagy levegőt, hogy felkészüljek a beszélgetésre. mert ezt meg kell beszélni, ki kell tárgyalni, el kell mondanom, hogy Jay semmilyen veszélyt nem jelent ránézve, vagyis a kapcsolatunkra és, hogy bízhatna bennem. *
-Egon! Egon hol vagy?*Hülye kérdés, mégis hol lehetne ha lent a nappaliban nem látom? Mintha egy többszintes kastélyban laknék ahol nap mint nap elkerülhetjük egymást. *

//Én is köszönöm, szuper volt!!  cheers    //[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Hétf. Márc. 21, 2016 5:14 pm

Badarság. Rebecca nem lesz örökifjú, és még bóknak is szánalmas volt. Gondolatban legalább háromszor gúnyosan elismételte a nyelvész szövegét, és mind a három retardáltabbnak hangzott az előzőnél, és Egon igyekezett úgy alakítani, hogy ez maradjon meg az elméjében. Micsoda idióta szövegelés, hazugság az egész, Rebecca meg jó pofát vág hozzá. Legszívesebben a képükbe ordította volna, hogy baromságokat beszélnek, de mindegy, nem fog ezen is kiakadni, hiszen van bőven kiakadni valója. Elment hát egy sörért, rutinos mozdulatokkal kiürítette aztán hátat fordítva a lassúzóknak Lestert becélozva az üres dobozzal telibe találta a fickó fejét. Nevetett rajta csak, de ez Egont nem zavarta. A másik csak szavakkal dobálódzott, nem mert neki menni, pedig abban reménykedett, hogy az apró sértés, majd előrántja a fenevadat, elvégre Rebecca megjegyzéseire is képes volt sértődötten viselkedni és érfelvágással visszavágni, de úgy tűnik olyasvalaki ellen már nem olyan bátor, aki esetleg szétszaggathatná. Rebecca felkiáltásával sem törődött, és még csak nem is fordult vissza a lányhoz. A tettek következményekkel járnak, ezt be kell látnia, és meghívni ide egy vérfarkast kertészkedni, nagyon rossz tettnek minősül, legalábbis Egon szemében.
A házból természetesen még hallotta kettejük cseverészését, csak éppen nem érdekelte, annak viszont igazán örült, hogy Lester olajra lépett. Végre. Előbb is megtehette volna. Felment és egyből a vécé felé indult. Túl sok sört ivott. A művelet közben hallotta Rebecca hangját, miközben őt keresi. – Budin drágám – kiáltott vissza kedélyesen, de valójában abszolút nem volt vidám hangulatban. Vagyis egy kicsit igen, mert Lester elment, és nem úgy, hanem amúgy, így emiatt jókedve támadt, de alap rossz hangulatát nem tudta ezzel eltörölni. A tudta nélkül… idehív egy kóbort, aki ráadásul nem titkoltan ágyba akarja bújtatni. Ez a rész persze kevéssé izgatta, hiszen úgyis kiszagolná, ha megcsalná és nem is feltételezte, hogy a lány ebbe belemenne, de a vérfarkas jóval erősebb nála, és a mai találkozás alkalmával is bebizonyosodott, hogy a hím nem annyira képes kontrolálni magát. Nyílt utcán karmot növeszteni… jó ez még elmegy, de farkas pofát? Bárki megláthatta volna. Felelőtlen agresszív idegbeteg, aki hosszútávon csak bajt hoz a lányra. A diagnózist gyorsan fel is állította, és nem szándékozott eltérni tőle, ha a jövőben Lester kerül szóba.  
//Én is köszöntem szépen a játékot néktek Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Csüt. Márc. 24, 2016 8:20 am

Egon & Becca*Nem éreztem magam bűnösnek amiért Jay-t idehívtam, nem volt lelkiismeret furdalásom miatta, de azt láttam, hogy Egon kissé kiborult mindettől. Ahogy elvonult miközben mi táncoltunk elég egyértelmű volt. Féltékenység vagy valami más? Nem tudtam meghatározni ezért muszáj volt megbeszélnünk, de voltak fenntartásaim a békével kapcsolatban. Egon mindig is megértő volt, jól átlátott mindent ami velem kapcsolatos volt, bármit meg lehetett vele beszélni, de ez most más volt. Nem gondoltam, hogy hibát követtem el mert Jay és köztem nem történt semmi és nem is állt szándékomban. Hogy ő másképp remélt és gondolkodott az már nem az én hibám volt. Viszont meg kellett beszélnünk mert árnyékot vethet a további kapcsolatunkra és nem szerettem volna ha egy következő találkozáskor, főleg ha nem vagyok ott villámhárítónak, emiatt egymásnak esnek.
A házba lépve nem láttam Egont sehol, mivel a nappali, a viszonylag kicsi előszobának gondolható rész és a konyha egyben volt, hamar átláttam a helyiséget, nem kellett keresgélnem, ezek szerint fent lehet. Költői kérdés volt amit feltettem kiabálva, közben már elindultam felfelé a lépcsőn, félúton ért a válasz. Budin. Oké. Megálltam a hálószoba ajtaja mellett és nekidőltem az ajtófélfának, karba font kezekkel vártam Egonra, hogy végezzen és viszontlássam. *
-Várok.
*Szóval várok, mikor jön ki és mit fog szólni először, milyen arcot vág majd. Sértődöttet az biztos és némileg mérgeset is, mert ebben biztos voltam. Kinéztem a boltíves ablakon az udvarra és próbáltam magamban megfogalmazni a gondolataimat. Muszáj volt, mert át kellett ezt rágnunk viszont nem akartam, hogy magyarázkodásnak tűnjön, hiszen arra nem volt okom és csak további félreértést szült volna. Tehát azzal nem kezdhetek, hogy „Egon, Jay-el nincs köztünk semmi.” mert bár nem volt, ezzel a mondattal totálisan az ellenkezőjét verem a fejébe. Amikor kilépett csak álltam ahogy hagytam magam pár perccel azelőtt és néztem őt. Próbáltam leolvasni az arcáról mi járhat a fejében, de persze fogalmam sem volt. Az fájt az egészben, hogy mindez mennyire rosszul érinti őt, pedig nem kellene hiszen nincs alapja és Jay szövege sem tett túl jót ennek igazolására. *
-Jay-el a virágüzletben találkoztam és mivel eléggé tanácstalan voltam az itt megmaradó növényekkel kapcsolatban, segített. Egy kicsit szabad szájú az tény és való, szándékosan provokált, amiért jól seggbe lehetne rúgni, de nem hiszem, hogy használna. Tudom kezelni.
*Hirtelen ez jutott eszembe, azt szerettem volna ha bízik bennem és elfogadja, hogy le tudom szerelni Jay-t és akarom is. Számomra úgy is csak ő létezett, úgy tűnik, hogy ezt még nem sikerült a fejébe vernem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Pént. Márc. 25, 2016 2:20 pm

A vécézéssel hamar végzett, elvégre semmi komolyabb dologba nem fogott, csak a sört paterolta ki a szervezetéből, mielőtt az túltengve balesetet okozott volna. Nem volt persze jellemző rá, hogy a szabadban végzi a dolgát, viszont jelenleg legszívesebben körbehugyozta volna a kertet, egyrészt, hogy Lester szaga minél inkább háttérbe szoruljon, másrészt, ha netalántán a közeljövőben ide tolná a képét egyértelmű jelzés lenne számára, hogy a terület más birtokában van. Azonban Rebecca nyilván nem örülne neki, ha a frissen felásott és feldíszített kertjét összevizelné.
Nem válaszolt semmit csak hümmögött egyet. Felfogta, hogy vár rá, és mivel ez nem eldöntendő, hanem tény, így kár lenne bizonygatni, hogy felesleges rá várnia, mivel valószínűleg ha két órán át kuksolna a vécén, akkor is megvárná őt. Lépteinek zajából kiindulva a hálószoba közelében ácsoroghat. Végül kezet is mosott… szappannal, holott azt általában hanyagolta, de az is épp jó volt időhúzásnak, ahogy a tükörben való hosszas elmélyedés is kifogástalan stratégiának tűnt. Nahát, a homlokán, mintha készülne egy pattanás kibukni. Na, nem gond, a vérfarkasok regenerációja miatt hamarabb elmúlik, még csak ki sem kell nyomkodni. Persze vagy fél napig meglesz. Nyilván az idegesség… ez is Lester hibája, lehet fel is fogja hozni a lánynak, hogy „Tessék, még pattanásom is lett miatta”. Biztos remek érv lenne, hogy soha többet ne találkozzanak. Jobb kezének ujjával elkezdte a fülét piszkálgatni, és észrevette, hogy van fülpiszkáló is a házban. Remek, valamiért úgy érezte szükséges egy kis zsírtalanítás is. Talán fogat is moshatna, elvégre sörözött, de elvetette az ötletet, mert lehet, hogy hamarosan enni fognak. Akkor meg minek mosson?
Nagy nehezen a fürdőszoba ajtaja felé nézett és halk sóhaj közepette odatántorgott, kinyitotta azt, majd arcára derűs mosolyt varázsolt, aztán megszólalt. – Már azt hittem, hogy ott helyben behugyozok. Szinte csak keresztülfolyt rajtam az a doboz sör – bár hivatalosan kettőt bontott, egynek szinte az egész tartalmával kénytelen volt a földet megáldani Lester pofátlan viselkedése, és Rebecca reakciója miatt. – Feldúltnak tűnsz, valami baj van? – folytatta ártatlan képpel, majd várta, hogy a lány belekezdjen akármit is akar. Talán azt szeretné közölni, hogy a nyelvész-kertész most járt itt utoljára. Az igazán remek hír lenne.
- Tudom, hogy a virágüzletben találkoztál vele, már mesélted – emelte ki a leglényegtelenebb információt így elsőre, és abba próbált kapaszkodni, hogy ne csessze fel idegileg a lány utószava. Tudja kezelni? Aha, Egon meg képes a holdat szivárványszínűvé varázsolni. – Ezzel most azt akartad burkoltan közölni… mármint a seggberúgással, hogy verjem meg? – kérdezte csodálkozva. – Azt hittem jóban vagytok - vonta meg enyhén a vállát, miközben halvány mosoly kúszott az arcára -, de ha ezt szeretnéd, megtehetem érted – milyen remek ajánlat, Rebecca biztosan nem lesz képes elutasítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Vas. Márc. 27, 2016 6:08 am

Egon & Becca*Egon sosem volt még annyi ideig a fürdőben mint most és már ebből tudtam, hogy gond lesz a magyarázkodással amit nem akartam magyarázkodásnak feltüntetni. Világos volt a tény, hogy szándékosan akar váratni és csak a jó ég tudja mit csinál odabent. Az is lehet, hogy unalmában elaludt, mivel nem válaszolt semmit arra, hogy őt várom, ám amikor megnyitotta a vízcsapot és némi motoszkálást és piszmogást hallottam odabentről, elvetettem azt, hogy leült a wc ülőkére és hátrahajtott fejjel bealudt. Volt még egy ötletem, amit a pasik némelyike nem vall be de mindegyik kivétel nélkül csinálja és ahhoz a fürdő tökéletes választás….de nem, csak nem?! Az a vigyor azonban ami az arcára kerekedett mikor kijött a fürdőből és láthatóan szinte teljesen elégedett volt a világgal, azért elültette bennem a gyanút, hogy Egon kicsit rájátszott a kezével. Hat lóval kellett visszatartanom magam attól, hogy ne nézzek lejjebb a fejénél.*
-Aha.*Hittem is meg nem is, de most az volt a fontos, hogy megbékítsem, mert eléggé kibukott Jay-re, legalábbis egy órával ezelőtt még így volt. Lehet, hogy csak pár perc telt el jay távozása óta de én egy órának éreztem a várakozást, minimum. Volt időm összeszedni a gondolataimat és azt adtam elő neki, de éreztem, hogy nem elég, vagy nem jó, nem megfelelő de jobbra most nem voltam képes. Persze Egon megint hozta önmagát, kifacsarta a szavaimat és a maga előnyére írta azokat. *
-Nem, nem ezt akartam mondani, úgy sem használna és pont az a célom, hogy ti ketten soha ne zörrenjetek össze egymással. Nem akarom, hogy bajod essen és nem akarom azt sem, hogy te okozz másnak…bármit is. Miattam.
*Ez egyre rosszabb lesz. Egonnal szerettem vitázni mert mindig szellemes érvei voltak de ezt a mostanit nagyon nem élveztem. És az a halvány mosoly az arcán semmi jót nem ígért. *
-Egyébként a galériában találkoztam vele először csak akkor még nem voltam őrző és nem tudtam róla, hogy vérfarkas, csak az érzés volt meg tudod, a csoki. A virágüzletben viszont már egyértelmű volt és őrzőként úgy érzem jó kapcsolatot kell kialakítanom mindegyik farkassal, ha lehetséges. Éééés _nem_ az esszencia miatt….jóég.
*Ha nem is voltam félreérthető én annak gondoltam, igyekeztem kijavítani magam, mert tudtam, hogy Egon ezt is kifordítja a mostani szúrós hangulatában. Az utolsó szót azonban már suttogva mondtam ki.*
-Talán nem volt a legjobb ötlet idehívni de nem jutott eszembe más, egyébként meg még mindig jobb mintha máshol találkozunk, viszont mindenképpen szerettem volna megtartani a kapcsolatot, ha már az ölembe pottyant.
*Jó magyarázat? Határozottan nem. Azonban sajnos nem volt más, csak ez és ez igaz is volt. Tényleg csak az őrzőség vezetett arra, hogy Jay-el újra találkozzam még ha őt nem is ez foglalkoztatta legjobban. Ám abban biztos voltam, hogy bár vad és kezelhetetlen bizonyos helyzetekben, ha egy nőtől nemet kap válaszul nem erőszakoskodik. Igen, Jay nem adta fel ez tény és Egon előtt sem volt rest szövögetni a hálóját, de ennél többet nem tett volna akkor sem ha Egon nem toppan be váratlanul. Odaléptem hozzá és ha nem hátrált meg akkor a karjaim nagyon gyorsan a nyaka köré fonódhattak. A lehalkított hangommal semmilyen hátsó szándékom nem volt, mármint színlelt hízelgés vagy ilyesmi, egyszerűen csak nyugalomra vágytam, nyugalomra a lelkemben és a kapcsolatunkban.*
-Nem sértődhetsz meg minden vérfarkasra akivel kapcsolatba kerülök. Ha nem lennék őrző első szóra elfogadnám az intelmeidet ha féltenél valakitől, de így mondhatni munkaköri kötelességem. És tudom, még gyakorlatlan vagyok ebben de te segíthetnél és akkor nem kellene aggódnod sem miattam, vagy legalábbis nem annyira. Hmmm? Egon, ismersz, tudod nagyon jól, hogy nem vagyok a több vasat tűzben tartó típus.
*Akár meg is sértődhettem volna a feltételezésén, miszerint bármit is tennék Jay-el vagy hagynám, és azon is, hogy nem bízott bennem és az őrzőségemben. Ha egy mákszemnyi gyanú is felmerült volna vagy felmerül majd a későbbiekben egy vérfarkasnál, hogy nem értek szót vele vagy veszélyes lehet rám nézve, biztosan nem hívom meg magamhoz, nem próbálok a közelébe kerülni és hanyagolom a kapcsolattartást is. Jay azonban nem ilyen, csupán Egon féltékenységének lett az áldozata és ezt pofátlanul ki is használta.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Vas. Márc. 27, 2016 4:50 pm

Bájos feltételezés volt Rebecca részéről, hogy Egon kihasználja a bezártság előnyeit és könnyít magán a férfiasabb módon és, ha esetleg szóvá is tette volna nyilvánvalóan el kellett volna utasítania a rágalmat elvégre esze ágában sem volt ilyet tenni, mert ugyan frusztrált volt, de ez nem segített volna rajta.
A férfi halk köhintéssel nyugtázta, hogy Rebecca tömören kifejezésre jutatta egyet, vagy éppen egyet nem értését. Úgy tűnt annyira nem hitt neki, de nem gond, elvégre nem Egon volt jelenleg, aki rossz fát tett a tűzre, így egy kis kamuzáson rajtakapás még belefér.
- Ezt megértem, de nem garantálhatom, hogy ha legközelebb találkozunk, nem esünk egymásnak – vigyorodott el, de nem volt túl örömteli, inkább kényszeredett - Vérfarkasok vagyunk nem palota pincsik. Mellesleg láttad Lestert… tipikusan az a fajta, aki csak az erőből ért. Persze én nem fogom keresni a bajt, de… - egy pillanatra elhallgatott és sóhajtva Rebeccára nézett – ha ő nekem esik muszáj lesz megvédenem magam. Ezt gondolom megérted? – nézett a lányra kérdő tekintettel. Ahogy Egonnak is muszáj lesz megvédenie magát, úgy ezt Rebeccának is muszáj lesz megértenie. Csak azért mert úgy szeretné, még nem fognak haverokká válni, és a mai produkcióból látható, hogy Lester bestiája és talán maga a nyelvész sem szereti a kioktatást. Nem valószínű, hogy békésen fogja fogadni, ha összefutnak valamerre. Mellesleg a fickó Egon tűréshatárán táncolt szöges cipellővel, és nem sokon múlott, hogy nem hozta elő azt a fejszét. A gondolat egyébként még mindig felvillanyozóan bájos. Elképzelte Lester koponyáját kettényílni és szörnyen sajnálta, hogy nem vállalta be… igaz ezzel elvesztené Rebeccát, ráadásul az őrzők is rászállnának. Amúgy sem szeretett a fajtársainak ártani, de mégis egy erdő mélyén képes lenne kivételt tenni a hímmel.
Egonnak már a száján volt, annyira a száján volt, de Rebecca az utolsó szavaival agyoncsapta Egon replikázásának közpinti elemét. Rá akart szállni a jó kapcsolat kialakításra és megkérdezte volna, hogy mégis milyen mélységű akar is lenni az a jó kapcsolat, de borzasztó módon Rebecca ráérzett, és elrontotta néhány szóval. Mindegy. – Jó, tökmindegy hol találkoztál vele először – vetetette oda kissé nyersen, mivel zavarta, hogy nem forgathatja ki rendesen a lány szavait, így muszáj volt valamibe belekötnie. – De nézd a másik oldalról. Őrzőként meghívsz egy kóbort a házadhoz? Gyakorlatilag tálcán nyújtod a fejed és még csak nem is veszed észre. Mi van, ha Lester csak megjátssza magát, ha arra pályázik, hogy kinyírjon egy őrzőt? Hm? – tárta szét kissé a kezeit. – Nem valószínű… persze, de… nem kellene kóborokat idehívnod – rázta a fejét gondterhelten.
- Skype, telefon, facebook. Egy csomó lehetőség van manapság, hogy tartsd vele a kapcsolatot, anélkül, hogy ide kellene dugnia az orrát – egy kóbornak. Aki, ráadásul nem titkoltan hajt a lányra, és ez valahogy Rebeccának vagy nem tűnt fel, vagy nem érdekelte, vagy még talán jól is esett neki. Fene tudja, nincs annyira lent a pajzsa, hogy a lány érzéseit molesztálhassa energetikailag, és nem is szándékozta lejjebb tekerni.
A lány körbeölelte karjaival, és Egon is hasonlóan tett némán hallgatva a lány csöndes szavait. – Rebecca, egy percig sem gondoltam, hogy megcsalnál, nem az a baj, hanem az, hogy Lester nem a te ligád. Ha akarna, elvehetne erőlködés nélkül, megerőszakolhat, miközben te semmit sem tudsz ellene tenni. A baj az, hogy ha tudtad, hogy ilyen érzései vannak, nem lett volna szabad idehívnod. Ez evidens. Mellesleg persze megértem Lestert, mert egy ilyen bomba nőt nehéz figyelmen kívül hagyni, de mégis… egy kóbor, aki akar valamit tőled… hiba volt idehívnod, az pedig, hogy nem szóltál, hogy idejön még nagyobb hiba, mert alapot adtál, hogy Lester bizakodóvá váljon. Főleg miután én megjelentem és tudatlanságom az ittlétéről számára is egyértelművé vált – nem húzódott el a lánytól, hiszen szerette, jobban mint a sült kacsát, vagy az emberevést, de zavarta a gondolat, hogy Lester a lánynak csapja a szelet. Nem azért, mert nem bízott Rebeccában, hanem mert a fiatal vérfarkasok kiszámíthatatlanok. Lehet akármekkora pofája Lesternek, farkas mércével mérve még csak egy dedós, ráadásul kóbor, akit nem köt a falka szabályrendszere. Simán továbbáll, ha bajt okoz, és valószínűleg senki sem követné, hogy elégtételt vegyenek rajta. - Azonban semmi kedvem veszekedni veled Lester miatt - ez így is volt, nem hiába próbálta idegességét nyugodtságra váltani, és vagadlkozás helyett inkább tényeket közölni. - Egyrészt mert ezzel csak ő nyerne, másrészt őrzőként tényleg kénytelen vagy vérfarkasokkal kapcsolatba kerülni - persze meghívni a házához azért nem lett volna kötelező, de ezt megtartotta magának, mert már eleget szajkózta, hogy hiba volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Hétf. Márc. 28, 2016 10:29 pm

Egon & Becca*Tisztában voltam azzal, hogy szinte lehetetlent kérek Egontól, de legalább megpróbáltam olyan irányba terelni a dolgokat amelyek nem annyira véresek. Vérfarkasok persze, bólintottam, hogy tudja csekkoltam a tényt ami vele nap mint nap az orrom előtt táncol, ismertem már és kis túlzással állíthattam azt is, hogy Jay-t is ismerem, de ettől még nem lesz könnyebb. Nem szerettem volna ha miattam bármi rossz is történik közöttük, egyébként meg felesleges is lett volna hiszen Egonnak nem volt rá oka és ezt akartam a makacs fejébe verni. Jay persze minden bizonnyal az összes lehetőséget megragadja majd a közeljövőben ha Egonnal összefut, hogy ismét provokálja és nem lehetek mindig ott villámhárítóként kettejük között. Az az igazság, hogy féltettem Egont, bár tudom, nem kellene, ő idősebb Jay-nél, tapasztaltabb farkas is, és nem akartam megbántani azzal, hogy nem bízom meg a képességeiben. Szóval nehéz volt úgy beszélni erről az egészről, hogy valamelyikünk ne sérüljön. És én nem akartam, hogy megint szakadék legyen közöttünk, egybe már belezuhantam és piszok nehéz volt felmászni a másik oldalon, még egybe belepuztulnék.*
-Megértem, nekem ennyi elég. Ha megígéred, hogy nem hagyod magad provokálni és csak megvéded magad, akkor jó. És nem kívánom azt, hogy jóban legyél vele, csak ha megint összejövünk hárman…*felemeltem a kezem és igyekeztem megnyugtatni mielőtt téves következtetéseket von le a szavaimból.* -amit nem fogok kezdeményezni többé hacsak te nem akarod, hogy ne vedd fel a kesztyűt amit eléd dob.
*Ez most jó így? Francba, nem jó. Mintha arra kérném, hogy legyen vegetáriánus, a müzlit így is utálja. Egon hajlamos mindent félreérteni, azt is ami tök egyértelmű, néha persze csak poénból és szándékosan engem cukkolva, de ez komoly dolog volt. Láttam ahogy lebegőt vesz és már mondaná vissza a kiforgatott szavaimra a magáért, de még időben leállítottam. Legalábbis ebben. Minden másban azonban mondta szinte levegővétel nélkül, de ha hatásszünetet tartott volna akkor sem tudok megszólalni. Az érvei telibe találtak és igazat kellett adnom neki. Felelőtlen voltam bár én még mindig bíztam a jó emberismeretemben, elvégre Egon sem bántott soha. Már az első napon remekül megértettük egymást. Persze Jay kóbor volt, ez stimmt, de figyelték őt, alkut kötöttek vele, láttam a jelentést róla, szóval még sem volt annyira szabadjára engedve. Jaynek oka volt arra, hogy ne csináljon semmi marhaságot Fairbanksben. Csak annyit voltam képes tenni, hogy hozzábújok és átölelem és nem mondom azt, hogy őrző és farkas között nem igazán megfelelő a személyes találkozás nélküli kapcsolattartás. Akkor sem tudtam mosolyogni mikor lebombanőzött, csak valahol a tudatom legmélyén tanyát vert a jó érzés, de a lelkiismeret furdalásom elnyomta. *
-Oké. Igazad van, hibát követtem el, már akkor amikor nem szóltam neked róla. Vagy akkor amikor idehívtam. Mindegy, nem tudom visszafordítani és semmissé tenni, sajnálom és köszönöm, hogy aggódsz értem.
*Pocsékul éreztem magam de megérdemeltem. Annak viszont örültem, hogy Egon mellettem van és nem harapta le a fejem, képletesen. Tudtam, hogy belül forrong és dühös, de ehhez képest hallatlanul nyugodt volt és megint eszembe jutott, hogy talán van egy jó relaxáló gyakorlata erre amit persze a fürdőmben remekül kivitelezhetett. Túl sokáig volt bent, talán még ki is takarított maga után. *
-Én sem szeretnék miatta veszekedni és senki más miatt sem. Nem érdemes….és igen, kénytelen vagyok, de nem fogom keresni az alkalmat. Oké? *Legalábbis nem hívom fel még egyszer Jay-t, hogy találkozzunk, az már tényleg alapot adna egy randihoz amit persze én egyáltalán nem neveznék így. Felnyúltam Egon arcához és magamhoz húztam ha hagyta, békülő csókra készültem, olyan igazira. Nos, végül is azt hiszem ez volt az igazi komoly vitánk ha az erdeit nem számolom bele, mert az eléggé egyoldalú volt és a békülés sem úgy zajlott ahogy annak lennie kellett volna. Ám azóta a kapcsolatunk megváltozott, már nem hetek és hónapok teltek el a találkozásaink között, és ez a veszekedés majdnem olyan volt mintha házasok lennék, akkor a békülésnek is olyannak kell lennie. Fülledt erotikával és szexszel a végén.*
-Szent a béke?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Szer. Márc. 30, 2016 8:53 pm

A vérfarkasságos aduász gyakorlatilag mindig bevethető, és ezzel a ténnyel Rebecca sem tud mit kezdeni, csak egyet bólint rá, hiszen a bestia kezelhetetlen és kiszámíthatatlan néha, ezt be kell látni.
Egon figyelmesen végighallgatta, majd elhúzta a száját, és töprengőn a lányra nézett. – Ne vegyem fel a kesztyűt? Ha mondjuk vérfarkasok között azt állítja rólad, hogy az útszélen szoktál kuncsaftokra vadászni, akkor tegyek úgy, mintha mit sem hallottam volna és menjek  a dolgomra? Vagy, ha éppen kihív, hogy rendezzük le a dolgot, és mondjuk falkatagok is hallják, akkor nem mondhatok nemet rá. Egyrészt presztízsvesztést jelentene, másrészt emiatt könnyedén rám szállhatnának mások. Elvégre nem védtem meg a falka becsületét egy pofátlan kóbor ellen – bólogatva a lányra szegezte tekintetét, aztán grimaszolt és folytatta. – Én nem fogom keresni bajt Rebecca, de ha Lester igen, akkor nem tehetek mást, minthogy belemegyek. – Kissé szomorúan csengett a hangja, de minden szót komolyan gondolt. A falka egy szív egy dobbanás, ha hagyja, hogy egy falkatagot – itt most pont saját magát – megszégyenítsen egy kóbor, és nem vesz elégtételt, az nagyon durván rossz fényt vetne rá.
Igazán jó érzés volt megölelni a lányt, még ha nem is épp a legkellemesebb témában vájkáltak.
- Ez csak természetes, hiszen remek sült kacsát szoktál sütni. Igazán kár lenne, ha valami bajod esne – halkan beszélt, bár a vidámság érezhetően kihallatszódott a hangjából. Persze csak viccelt, hiszen nem csak a főztje miatt lenne kár, ha Rebeccával történne valami, hanem úgy önmagában lenne az emberiségnek veszteség, pláne Egonnak, aki eléggé bele volt habarodva a lányba.
- Rendicsek – halvány mosolyt vitt az arcára, pedig legszívesebben elvigyorodott volna, de átérezte, hogy milyen nehéz lehet ez a lánynak, elvégre valami megmagyarázhatatlan oknál fogva kedvelte a kertészt, bár nyilván ez egy kifejlett ízlésficamra vezethető vissza. Mindegy, talán egyszer kigyógyul belőle, és ha nem jön ide többet Lester, az már kész főnyeremény lesz. A lány kezei felnyúltak az arcához és mivel látta mi fog következni, ezért saját maga kissé lejjebb hajolt, hogy a csók könnyűszerrel csattanhasson el.
- Hogyne lenne szent – kuncogott vidáman, majd megragadta a lány formás fenekét és újabb csókra tartotta a száját, és ha a lány sem ellenkezett, akkor bizony ismét egymás szájában kalimpáltak a nyelveik, hogy aztán Egon megszakítva a folyamatot kiskutya szemekkel a lányra pillantson. – Amúgy farkaséhes vagyok… van itthon valami kaja?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Csüt. Márc. 31, 2016 6:39 pm

Egon & Becca*Oké, ő ismeri jobban a vérfarkasokat, a mentalitásukat és tudja, hogy kiszámíthatatlanok. Én csak belőle tudok kiindulni, Jay nem igazán jó összehasonlítási alap, egyelőre. Egont imádom és a farkasa sem bántott soha, tudom, hogy nem is fog, de ez persze nem jelenti azt, hogy a többi vérfarkas is vissza tudja fogni magát, hogy mindegyiknek olyan beszélőkéje van Jay-nek és a humora sem utolsó. Egon persze.....olyan mint egy gyerek, mindig neki kell, hogy legyen az utolsó szó, mindig bele tud kötni valamibe. A fejemet ingatom az őrült feltevéseire, nem is értem hogyan jutott ilyen eszébe, a felére van ellenérvem, a másikra egy nyikkanás se.*
-Tegyél úgy, te tudod, hogy ez lehetetlen, ismersz és bízol bennem, ugye? Akkor tudhatod, hogy szándékos provokálás. ha kihívnak az más, nem kívánom hogy nyuszit csinálj a farkasodból. Csak tudd mikor kell nemet mondani vagy egyáltalán semmit. *Tudom, hogy nehéz lesz és azt is, hogy bizonyos esetekben nem fog menni, vagy épp nem is akarja majd, azt is megértem, főleg Jay-el szemben, mégis megpróbálom megkérni rá mert féltem és nem akarok olyan dolgokat átélni mint korábban, a Vörös Hold után.*-Tudom, és köszönöm.*Iszonyatosan sokat kértem tőle, de indez csak Jay-re vonatkozott, őt ismertem és vele utálták egymást, ennyit talán csak be tud tartani és ha később beszélek Jay-el is és elmondom neki, hogy mi a gondom vele, akkor talán őt is meg lehet kérni, hogy a kedvemért szüneteltesse az Egonnal való torzsalkodásra való felbujtást. Alig vártam, hogy Adam beavasson a mágiába és ki tudjam használni a képességeimet, eddig könnyebb beszéltek velem, hiszen tudták, hogy kezdő vagyok. Ám amint lekerül a tojáshéj a fenekemről.....A hangulat megrekedt egy lyukas csónak süllyedésénél, és pár pillanatig úgy is maradt, ám az ilyen dolgokat nyugodtan rá lehet bízni Egonra, fel tudja dobni a bulit egyetlen beszólással. Nem vettem komolyan, mármint azt, hogy csak a sült kacsámért szeret és van velem, bár valahol sejtettem, hogy nagy jelentősége van Egon életében, még nem faggattam róla. *
-Férfiak! Mindig csak a hasukra tudnak gondolni. A vérfarkasok még rosszabbak. *Jó volt hozzábújni, a békülés első fázisa, meleget adó, kellemes, és ringató. Ilyenkor hajlamos az ember sok mindent megígérni, én jártam most az élen, de igyekszm be is tartani. Igazán nem lehet rám panasza ebben a tekintetben. A második fázis a csók volt, áldom azt aki kitalálta, bár nem volt muszáj a papírforma szerint tovább mennünk és persze Egon nem lett volna Egon ha így tesz. Szent volt a béke köztünk és Jay-t gyorsan elfelejtettük, ám a békülés fázisai Egonban kissé felcserélődtek, azt ugyan nem tudom, hogy kajálás van-e benne, de ő erre tért rá. Nagyot sóhajtottam és gondolatban búcsút intettem a lepedőn való hempergésnek.*
-Farkaséhes mi? Nincs kacsa Egon, de összeüthetek egy sonkás tojást, kaphatsz hozzá rozskenyeret és sok zöldséget. Sajtot is kérsz? *Bólogatva kérdeztem de a kérdés merőben költői volt, végül egy fintor után elmosolyodtam és átvedlettem szakácsnővé. Egyre többször hallottam tőle a házra, hogy "itthon" és ez tetszett, de még nem éltem bele magam. Kibontakoztam az öleléséből és a konyha felé vettem az irányt és nekiláttam a korai vacsinak.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Vas. Ápr. 03, 2016 3:57 pm

- Jól van – közölte kurtán, valószínűleg nem volt túl meggyőző, de nem akarta tovább fűzni a dolgokat, mert ő maga úgyis tudta, hogy ha legközelebb találkoznak Lesterrel és nem lesz Rebecca a közelükben, akkor folytatni fogják, amit elkezdtek, és a vége az lesz, hogy egyikük letépett végtaggal fog a fűben siránkozni. Ez persze nem Egon lesz, hiszen jóval idősebb a nyelvésznél, hiába van kigyúrva az nem sokat számít.
- Igazán nincs mit – mosolyodott el halványan. Lester úgysem fogja a dolgokat annyiban hagyni, de ha ez megnyugtatja Rebeccát, hát legyen. Ennyit végül is meg tud ígérni.
- Bezony, sokkal rosszabbak vagyunk, és ráadásul sokkal többet is tudunk enni. Csoda, hogy nem ettelek még ki a vagyonodból – vigyorodott el szélesen. Mondjuk a kajavásárlásba be szokott szállni, már csak azért is, hogy biztosan legyen kacsa, de amúgy is elég sokat van itt és nem annyira jó dolog, ha az asszony tartja el. Férfiúi becsület meg miegymás ilyenkor közbeszól.
A csók jól esett, és az esetleges utána következő dolgok is bizonyára, ellenben éhes volt, és mivel Lester kapott szendvicset ő meg semmit, így talán ez is benne volt, hogy enni akart. Nehogy má’ a kertész kapjon kaját Egon meg éhezzen. Milyen kifordult világ lenne az úgy már? Rebecca felől enyhe csalódottság áramlott, de nem kérdezett rá mitől lehet. Nyilván csak attól, hogy nem tud kacsát adni neki. Hát, Egon beéri mással is.
Egy hümmögés után megköszörülte a torkát. – Rozskenyér… zöldség? Hát, nincs normál kenyér? A zöldet meg te megeheted, sajtot viszont kérnék. És a sonkás tojás is jól hangzik – vigyorodott el, mint egy gyerek, aki megkapta a kért karácsonyi ajándékot. Természetesen szándékában állt segíteni a lánynak, már csak azért is, mert így közben a sonkából csipegethet néhány falatot. Na meg amúgy sincs más dolga. Kézen fogva mentek le a konyhába, és nekiálltak kaját összedobni, hogy enyhíthessék Egon farkaséhségét.


//Köszöntem a kibékülést Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 669
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Chigliak-ház // Vas. Máj. 22, 2016 7:53 am

Egon & Becca
Kacsa a viharban*Az elmúlt két hónap rémes volt. A kezem, Egon hiánya és a várakozás, mind együttvéve kissé aláásták a kedvemet ami nem is csoda. Hálát adtam az égnek, hogy minden ujjamat visszakaptam, de sajnos képtelen voltam használni, még annyira sem tellett tőlem, hogy bemutassak Alignaknak, pedig szívesen megtettem volna. A fájdalom mindennapos volt, és mivel az erős fájdalomcsillapítókra nem akartam rászokni, csak akkor vettem be ha már elviselhetetlen volt és a gondolkodásban is gátolt. Észre sem vettem, hogy egyre tovább tudom kitolni azt az időt amit gyógyszer nélkül töltök el, talán tíz perc volt vagy fél óra, netán másfél. Lassan telt az idő, főleg az elején amikor még a kórházban voltam. Nem sokkal az ébredésemen történt incidens után kaptam egy üzenetet Egontól, ismeretlen számról jött az sms és csak annyit közölt, hogy két hónapig ne is várjam. Az ő telefonja nálam volt a tárcájával együtt amit a kórházi éjjeliszekrénybe tett, csak másnap találtam meg amikor eljutottam addig, hogy a sajátomat bekapcsoljam. Számoltam a napokat, és próbáltam megbékülni a helyzettel, ami meglepő módon egészen könnyedén ment, mintha belepottyantam volna a türelem tavába. Csak túl kell élni, egy hónap, gyorsan eltelik. Arra gondoltam milyen lesz amikor vége, arra a napra és az érzésre, hogy „jééé, hogy elszaladt az idő” és így könnyebb volt. A hétköznapok azonban nem, főleg amikor hazaküldtek és egyedül kellett boldogulnom. Az ember sok mindent nem értékel amikor a magáénak tudhat valamit, csak akkor veszi észre milyen fontos amikor nincs. Természetesnek veszi, hogy vannak kezei, ujjai és használja őket, de amikor csak egy van, egészen más a helyzet. Olyan apróságokkal nem tudtam megküzdeni mint a farmerom begombolása, így ahelyett, hogy mérgelődtem volna, inkább előszedtem olyan ruhadarabokat melyeket csak fel kell húzni és kész. Betegszabadságon voltam hivatalosan és nem jártam be a galériába, de hamarosan muszáj leszek, mert elfogynak a tartalékaim. Tudat alatt kezdtem bele az otthoni rehabilitációmba azon kívül amire vissza kellett járnom a kórházba, utóbbira természetesen taxival, mert vezetni sem tudtam. Biztosan ment volna egy kézzel is, egyenes úton és forgalom nélkül, de nem kockáztattam meg bemenni a városba. A kertem azonban szépült, a Jay  által elültetett bokrok növekedtek, zöldültek és megjelentek az első bimbók is a virágos fajtákon. A mókusom is előbújt a fenyőn és már ott tartottunk, hogy lemerészkedett a ház előtti kerti asztalhoz, persze csak akkor amikor nem voltam kint. Diót és mogyorót hagytam kint neki, ami rendre el is tűnt. A következő lépés majd az lesz, hogy kint maradok és megvárom míg lesz annyi bátorsága, hogy előlem lopja el a csemegét. Rengeteg könyvet elolvastam, kívülről fújtam annak a naplónak a tartalmát amit még karácsonykor hoztunk el Egonnal a régi házból, és az összes könyvet kiolvastam ami szintén nálam landolt miután ráfogtam, hogy műkincsmentek.
Egy kicsit haragudtam Egonra amiért nem gondolkodott előre, csak az érzelmei után rohant amikor nekiment Jay-nek, pedig semmi oka nem volt rá. Persze akkor nem tudta, hogy mi ketten Jay-vel közös „kalandban” vettünk részt, és a történtek egy kicsit szorosabban kötöttek össze minket, ami ellen nem tudott volna egyébként sem tenni semmit. Inkább meg kellett volna köszönnie neki, hogy gondolt rám, hogy érdekli hogy vagyok miután sikeresen megszabadítottam magunkat néhány ujjtól. Nem volt alkalmam elmondani mindezt, mert eszementen letámadta Jay-t utána pedig elrohant. Később, már tiszta fejjel belegondolva, akkor a lehető legjobbat tette, ezért viszont büszke voltam rá. A hiánya azonban rengeteg gondolatot felvetett bennem és sajnos volt bőven időm minderre, még sok is. Az ember önkéntelenül is kombinálni kezd, számba veszi a lehetőségeket melyek talán meg sem történnek és saját magát húzza fel. Valahogy én is így voltam, a felhúzást kivéve. Minden elgondolt történetet rezignált nyugalommal fogadtam, még azt is, hogy Jay akkor ott a kórházban még ezt is bajnak mondta. Valami tényleg nem stimmelt, tudtam, hogy nem kellene így fogadnom és viselnem a történteket, de képtelen voltam másként. Attól viszont tartottam, hogy annak ellenére mennyire hiányzik Egon, ha végre eljön hozzám, hogyan fog viselkedni. Jay félkómásan felvetett gondolata szerint az ő és Egon agresszivitása is mesterségesen felfokozott volt.
Nem tudtam pontosan mikor jön majd Egon, de a letelt idő utáni másnap már úgy készültem, hogy bármelyik percben megérkezhet, arra nem vállalkoztam, hogy kacsát sütök neki, de már volt egy hely ahonnan isteni sültet lehetett rendelni. Az utóbbi időben nem főztem, mivel még egy szelet kenyeret sem tudtam vágni magamnak, rászoktam a rendelésre, de beletelt egy hétbe mire megtaláltam a legjobbat.
A szupermarketből rendelt dolgok ott árválkodnak a teraszon, de nem sok kedvem van most bevinni őket, csak ülök a széken és a kertemet nézem, a várakozás most kezd a legrosszabb lenni, mert a bármelyik perc lehet akár három óra múlva, vagy csak este, esetleg holnap, és már az is eszembe jutott, hogy talán el sem jön. Ki tudja milyen marhaságot csinál megint amiért bezárták egy teljes hónapra, kettőre, háromra. Az is lehet, hogy a másik kezét is letépték, vagy…..Semmit nem hallottam róla azóta, hogy elküldte azt az sms-t, és aggódom. Elég forrófejű ha a farkasa kerül előtérbe és ha ehhez hozzáadjuk még a természetellenesen megnövekedett agressziót….bele sem merek gondolni mi történhetett. A fájdalom legalább eltereli egy időre a figyelmemet. Érdekes, hogy az ujjbegyeimmel nem érzek semmit ha tapintanom kell, az egész bőröm zsibbad kézfejtől lefelé, mégis iszonyatosan tud fájni. Eldöntöm, hogy amíg Egon nem érkezik meg, nem veszek be egy bogyót sem. Fél óra múlva már imádkozom, hogy itt legyen.*


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Egon Candvelon
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 199
◯ HSZ : 616
◯ IC REAG : 593

Re: Chigliak-ház // Hétf. Máj. 23, 2016 9:47 pm

Nehezen jött el a tizenharmadika. Többnyire az unalom miatt nem telt az idő, mivel munkába nem járhatott, legalábbis nem Darren asztalosműhelyébe, és Egon úgy volt vele, hogy bő egy hónapra igazán kár melót keresnie. Ráadásul a városban hemzsegnek a falkatagok és a világért sem szerette volna, ha valamelyikükkel összefut munkakeresés, vagy esetlegesen a munkavégzés alkalmával. A száműzetésnek azonban vége, és immár semmi sem gátolhatja meg, hogy visszatérjen a falka közé, valamint most már Rebecca sem tiltott gyümölcs. Persze fogalma sem volt, hogy vele miért nem találkozhatott, de talán az őrzősége folytán, vagy csak mert azt hitték ezzel komoly problémát okoznak Egonnak. Hiányzott neki a lány, hogyne hiányzott volna, de beletörődött, hogy hetekig nem tudhat róla semmit, sem azt, hogy mi van jelenleg vele, sem azt, hogy a Vörös Hold alkalmával milyen bántalmak érték. Ez természetesen idegesítette, de mivel Rebecca legutóbb még élt, és úgy tűnt, hogy nyugodt valamint semmi komoly baja, ezért Egon félrehessegette az állandó kétségeit a lány épségével kapcsolatban. „Erős lány, jól van, teljesen jól”. Napjában persze többször elsutyorogta ezeket a szavakat, és a mantra bevált, néha nem annyira hatékonyan, de képes volt ezáltal letenni arról a tervéről, hogy Rebecca házához lopózva meglesse mi a helyzet vele. A kockázat túl nagy volt, és igazából, ha jól van, akkor felesleges lett volna elmennie hozzá, ha pedig nincs jól, akkor sem sokat tehet érte. Vagy a kényszerű távollét néhány hétig, vagy komolyabb következmények, ami terjedhet Egon kiűzetésétől kezdve egészen a haláláig. Kár lenne kockáztatni.
A visszaköltözés a lakba természetesen elsődleges lett volna, de nem sietett vele. Ha eddig kibírták nélküle, akkor ezután is meglesznek. Dac és némi harag játszott ebben persze közre. Ahelyett, hogy újra igénybe venné a laki szobáját inkább Rebeccához autózott. A vezetés egy kézzel nem volt túl könnyed, de nem is volt megoldhatatlan. Az utak már nem voltak csúszósak a hótól, vagy a jégtől, így nem is adódott semmiféle váratlan helyzet, amire gyorsan kellett volna reagálni. Lassabban is kocsikázott a megengedettnél, biztos, ami biztos alapon. Leparkolt a lány háza előtt, és mélyet sóhajtva kabátjának zsebébe dugta csonkolt kezének kabátujját. Nem lenne szerencsés, ha a szomszédok látnák, hogy most nincs keze, és három hónap múlva meg már van. Amanda persze tudhatja, nyilván tudja is, de nem miatta rejtegeti természetesen. Lassan szállt ki a kocsiból, közben óvatosan kémlelt a ház felé. Nem lesz valami gyönyörű fogadtatásban része, legalábbis úgy gondolta, hogy a legutóbbi Lester szaggató találka miatt enyhén neheztelni fog rá Rebecca. Vett engesztelésül egy csokor virágot… ami igazából csak három száll rózsa volt, de gyakorlatilag az már valószínűleg egy csokornak minősül. Vagy a fene tudja. Az ilyen női hóbortos definíciók nem igazán izgatták. Remélte azért örülni fog neki. Visszahajolt a kocsiba, hogy elővegye az anyósülésről a virágokat, majd becsukta az ajtót, aztán fogai közé vette a rózsákat és bezárta a kocsi ajtaját. Nagy levegőt vett és elindult a bevetési terület felé. A pajzsa majdnem teljesen fel volt húzva. Bekopogott és zakatoló szívvel várta, hogy nyíljon az ajtó.
- Szia, drágám – húzta kényszeredett vigyorra a száját, amikor az ajtó végre kinyílt. Arcán tanácstalanság és szégyen látszódott, majd félszegen előrenyújtott a három száll rózsát és homlokráncolva várta, hogy el lesz-e küldve a fenébe, vagy esetleg be lesz invitálva a házikóba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Chigliak-ház //

Vissza az elejére Go down
 

Chigliak-ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 Similar topics

-
» Chigliak-ház

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-