HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Catherine Benedict
 

Share | .

 

 Rocky (Horror) Picture Show

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Rocky
Vérvonalfő/Malguk
avatar

◯ Kor : 318
◯ HSZ : 838
◯ IC REAG : 826
◯ Lakhely : Fairbanks


Rocky (Horror) Picture Show // Vas. Aug. 10, 2014 2:33 pm

Rocky


BARÁTAIM

Odette e´Lemaître

Már Marseilles-ben is falkatársak voltunk, bár én nem emlékszem rá onnan. Szívélyesen fogadott a lovardában, hogy informáljon és sok mindent megtudtam. Nem értek vele egyet néhány lényeges dolgokban, amiről beszéltünk, más bajom nincs vele. Sajnáltam, hogy távozott, még ha félig-meddig értem is a történtek után. És örülök, hogy újra találkoztunk! Érdekes módon könnyedebben eldiskuráltunk, mint előtte. Színes egyéniség, kedvelem.

Jackson Carter
Jól indítottunk, kezdő, de lelkes és tehetséges őrzőnek ismertem meg. Aztán iszogatás közben szóba jött a dokija, Maeve és visszamondta neki, mivel dicsekedtem. Ismerem a családját is, a gyógyszerész csaját, meg a nagyszájú kislányát. Megkapta a magáét, azóta máshogy nézek rá, de nem írtam le. Infókat hoz Mae-ről, cserébe esszenciát kapott és ez még máskor is így lehet. Segített már ebben-abban és végülis jóban vagyunk.

Darren Northlake
Az egykori Alfánkat tisztelem, mert nélküle talán nem lett volna ilyen békés a két falka összeolvadása. Változott ő is, mint a helyzet. Nem volt túl szoros közöttünk a kapcsolat. Amikor összeállt egy kóborral és lelépett, nem fájlaltam nagyon, de felidéztem a régi emlékeket. Ami lett belőle, annak jobb úgy, ahogy döntött, ezt mondtam. Aztán a Körben láttam újra és azóta még többször. Nehéz sors jutott neki, iszonyú erőket mozgat meg, de bírja. Vele vagyunk.


ELLENSÉGEIM

Louis Chatocly
Rögtön meggyűlöltem, ahogy megismertem. Megölte a menyasszonyomat, mikor beharapott. Lassan múlt el a gyilkos kedv, inkább mindent meg akartam tanulni tőle. Francia hódító volt, mint utóbb kiderült, Eska kölyke. Papagájjal, aki utálta az Elsőt. Tavaly megjelent itt a városban, gyilkolt, rám akarta kenni és még Mae-t is ellenem fordítani. Csak szórakozott, de az zavar, hogy nem tudom, meddig megy el. Túl okos, túl jó, hogy csak úgy elkapjuk. De egyszer ő is hibázni fog...


CSALÁDOM

Alethea E. Whelan

Ha belegondolok, hogy jelentettem róla, mint kétszínű kóborról... Azóta bemutatkozott teljes valójában és rám helyezte a sötét jövő terhét, meg az utód szerepét is. Nagy áldozat lesz ez, ha megcsinálják, addig pedig sokat kell tőle tanulnom. Nagyon megtisztelt és örülök, hogy ismerem őt. Mae-t is ő bízta rám, hát nem indult jól a dolog (illetve más értelemben), Eska se könnyítette meg, de alakul. Mert amit a nagyi mondott, ahhoz akarom tartani magam. Rövid kapcsolatunk alatt rengeteget adott nekem, hiánya mindig űr marad. A sírja helyét pedig csak én ismerem...


SZERELMEIM, EXEIM, AKIK MAJDNEM ÉS AKIK MEGVOLTAK

Emma Ridley

A kolleginával egymást ugrattuk, színváltással, kötözködéssel. Vigyázni kell vele, erre rájöttem, de egy menetre jó lett volna. Szexhez nem volt kedve, táncolni és bunyózni annál inkább. Rendesen felszabdaltuk egymást, aztán együtt lábadoztunk az erdőben. Időközben már meg is kedveltem, lehet vele jókat társalogni és rangidős kanguyak is lett. Megérdemli, mert sokat melózott. Hallottam, hogy Castor ágyában is szorgoskodik. Ezt már nem bánom, azt viszont igen, hogy mennie kellett. Sorstárs és egy darabig tartottuk a kapcsolatot.

Nia Jensen

Először az utamban volt, tudtán kívül keresztbetett nekem. Szórakoztunk egymással, szívattam és ő is engem. A következő lépésével meglepett. Utána még több ilyen lépése volt, amivel nem akadályozott, hanem segített és a sok nyomozásban lassan összemelegedtünk. Ő volt a szívem csücske, aztán eltűnt egy szó nélkül. Lassan már ott tartok, hogy nem hibáztatom, de nem is keresek a helyébe másikat. Ő is sokat váratott magára, mire átvette az előzőnek a helyét. Nagyon boldog időszakom volt vele és ezért nagy a csalódás is...

Willow Nyxon

Mikor visszajött Vietnamból, felfedeztük egymást. Csak testiség, semmi több. Ennyit akartunk és tökéletesen megfelelt egy darabig. Jó kis nőstény, azóta is jóban vagyunk, bár már mások az útjaink, másokkal, de a Falka ugye összeköt és a múlt se múlik el nyomtalanul. Számíthat rám, még ha olyat is tesz, mint mikor majdnem kikaparta a saját szívét. Férjhez ment, amit elfogadtam, nagy akarattal, távolról. Különbözünk...

Maeve MacGowan

Vadmacska. Kaktusz. Amúgy meg Eska öröksége, akit rám bízott, hogy álljak majd mellette és idővel tegyem kölykömmé. Egyelőre csak nagyokat vitáztunk és egy békülős szex után folytattuk. Nehéz eset a csaj, nincs könnyű dolgom vele. Carter, a betege jól bekavart, mostanában azon ügyködöm, hogy helyrehozzam a sértődést. Maeve nem örült, hogy a trófeájával dicsekedtem... Aztán megtalálta a Teremtőm is, totál kikészítette. Melléálltam, ezzel javult a kapcsolat. Csak a Lakban találkozunk (ott se sokat), hogy ne kerüljön megint Chatocly látóterébe. A házasság jó hatással van rá, bár volt némi probléma is.

Ginevra Leclair

Őt mindig kedveltem, de ahogy sokan mások is, az örök huginak tartottam. Mikor Ems halálhírét keltették és Ginnie visszatért, akkor kikérdeztem. Durva voltam vele, nehezteltem rá, árulónak tartottam. Kiderült, milyen alku volt a háttérben. Rájöttem, mi a szerepe. Megbocsátottam neki és meg akartam ajándékozni. Egymáséi lettünk és nagy szívfájdalom volt arra gondolni, hogy vége. Nem lett vége. A szívem repes az örömtől, hogy Ginnie velünk van, velem van. Sokszor találkozunk, ragaszkodunk egymáshoz. Nem mondtunk ki semmi komolytalant, csak érezzük a szükséget. Kellünk egymásnak.


MEGKEDVELTEM

Flora Ashwood

Elsőre sok volt a túláradó energiája, de rájöttem, hogy a szakácsnőnk igen intelligens és sokoldalú. Remekül főz és néha készül meglepetés fogásokkal a kollégáknak. Mindig az az érzésem, hogy titkol valamit, de talán csak hétköznapi titkok ezek, amik nem túl érdekesek. Sajnálom, hogy elkerült a szállodából és azt is, hogy nem derült ki, ki ejtette teherbe, mikor legutóbb még senkije nem volt...

Emily Hart
Az aranykezű nővérkénk, akinek a munkája miatt lehetek még mindig épségben. Idén már kétszer kerültem a kezelése alá és profi munkát végzett. Van egy olyan oldala, amit nehéz meglátni, mert nagyon rejti, de úgy érzem, egy kicsit közelebb kerültem hozzá. Lehetséges vele emberi módon beszélgetni. Bizony! Mióta velem is lehetséges, rájöttem erre... Mikor Ems halálhíréről Ginnie-t faggattam, egész érdekes dologra jutottam. És ő is ott állt a Körben, azóta pedig messze jár.

Sarah Youngmay

A földimmel megpróbáltam bulizni, mikor odakeveredtem a klubjába. Sajnos egy őrülttel kellett inkább foglalkoznunk és hihetetlen profizmust láttam. Nem a visszafogottságáról híres, de imádtam, amit ott csinált. Ki lehet vele jönni, megleltük a közös hangot és egy nagyot ittunk a végén. Rendőrök között, de jót piáltunk és azóta megleptem a szülinapjára is. Jó arc, még úgy is, hogy nem csípi a francia bort. Még egy sorstárs.

Roxan A. Cruz

Őrző mágus, aki kivételesen barátságos volt velünk hegyiekkel. Többször meg tudtam kérni segítségre, például ő tüntette el a vérfarkasra utaló nyomokat arról a bizonyos jelentésről, ami miatt Nia-val összeakadtunk. Cserébe intéztem neki egy ingyen repülőjegyet Santo Domingo-ba. Lehet, hogy nem ezt kellett volna, ugyanis utána áthelyezték Anchorage-ba és elvesztettem egy igen jó érdekkapcsolatot. De nem örökre, hisz azóta is beszélünk és még a bababuliján is ott voltam, ami elég...érdekes, de hasznos találkozó volt. A férjével Eska felhajtatta az áldozatot, aki végül mégsem halt meg. Azóta nem láttam az őrzőt, aki egyébként tud mindenről.

Elijah Naveen Harper
Benéztem hozzá az erdő közepére, mikor megjelent kóborként. Ritka egyenes és őszinte farkas, tele emberi értékekkel, ez volt a benyomásom és ami azóta történt, az sem cáfolta meg mindezt. Értékes tagunk lett volna.

Corinne June Mouser
A kocsim elé esett, kiszálltam segíteni rajta és végül akkorát beszélgettünk, hogy bevállaltam a hazafuvart, ő meg elfogadta. Tüzes, lelkes és végtelenül kedves tánctanár, elbűvölő nő és remek ember. A titkai talán nem minősülnek túl fontosnak, de lehet, hogy több is van June mögött, mint gondolnám. Nála rosszabb őrzőt ne hordjon a Föld!

Celeste M. Hagen
Darazsak "inváziója" elől menekülve huppant le mellém a botanikus kertben. Vicces, humoros és intelligens jelenség. Sokoldalú, mindenféléről tudtunk társalogni és kiderült, hogy szakmabeli, csak az idegenforgalomnak a szem előtt lévő ágazatát képviseli. Plusz még pilóta is! Elvitt egy útra, cserébe segítettem pakolni. Az eget közelről kémlelni csodás érzés volt, nem hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni.

Cali Rhine Scott

Őrzőhöz képest törékenynek és gyengécske lelkűnek találtam elsőre. Mikor megtaláltuk Nadine-t, mégis segített, volt lélekjelenléte és csak némi szomorúságot éreztem benne játszani. A feladatát teljesítette és egy együttérző nőt ismertem meg benne, aki egyébként fiatal Őrző. Később is találkoztunk még, együtt rendeztünk le pár fiatalt, aki nem ismerte a női nem tiszteletét. Ő is ott állt velünk az utódlásnál, fegyelmezetten, minden erejét bevetve. Amilyen fiatal, olyan bátor és erős lelkű.


NEM SZIMPI

Hope A. Belfort
Ezt a kóbort le kellett nyomoznom és úgy hallottam, barátságos, nekem mégse tetszett a stílusa. Túl titokzatos és gyanakvó volt, alig tudtam kiszedni belőle valamit, pedig ez volt a feladatom. Bizton állíthatom, az ellenérzés kölcsönös volt. Szántam-bántam, mikor megtudtam, hogy ki volt ő, de a halálból már nem hozhatom vissza.

Kevin Slade

A testőr úr hűséges. Elvileg. Egyébként ő lenne az utolsó ember, akire ilyen posztot bíznék. Sunyibb nálam is és rejtőzködő típus, akit csak a szakterületén keresztül tudtam szóra bírni. Arról nagyon is érdekesen tud beszélni egyébként. A stílusa meg olyan pokróc, hogy az anyján kívül nem tudom, ki kedvelheti. Én nem, igaz, becsülöm a tetteit, többek között azt is, hogy csatlakozott hozzám, mikor egy kóbor után mentem.

Sophie Lydia Rhodes
Akkor láttam először, mikor a Körben Eeyeekalduk előtt állt. Később volt még egy rövid és egy hosszabb találkánk. Kedves és határozott nőstény. Kezdem megismerni, mint új "Testvért", sorstársat.


EGYÉB

Nicholas Strauss
Mikor infó kellett tőle, mindent összeírt és tömör, lényegretörő szavakkal mondta el a lényeget. Az szimpatikus, hogy nem beszélt mellé és nem rizsázott. Falkatárs a nem zavaró fajtából.

Leah Amalia Malpelo:

A végrehajtónk nem valami kedves teremtés, csupa gyanakvásból és gúnyból áll. A hűsége viszont eléggé szilárdnak tűnik. Együtt lábadoztunk és megkínált cigivel is. Sajnos akkor még nem dohányoztam... Alignak pedig úgy gondolta, nem ad nekünk lehetőséget egy közös bagózásra. Nagy kár a hentesünkért!

Michelle Tedrow

A tűzoltó nőstény jött, mikor kellett, tette a dolgát. Nem szó nélkül és ez akkor jó is volt, mert kellett egy kis lazaság. Túl mélyen nem ismerem, nem is keltette fel az érdeklődésemet, de rendes és becsülnivaló falkatag. Tartozunk neki Sarah-val, de ő is nekünk, hogy kapott egy bőröndnyi bombát, ami hivatalosan a rendőröké lett volna. Felelősségteljes farkas, méltó utód az új Tizenhármak között.

Gaëlle Emilia de Guise

Marseilles-ben is váltottunk pár szót, mikor vásárolt tőlem és nemrég újra felbukkant. Itt is kóbor, mert sosincs maradása. Mikor kihívtam egy esethez, jött és profin összevarrta a két srácot. Szókimondóbb lett, bátrabb és érti a szakmáját. Akartam még vele beszélni, mert lehetett volna falkatag is, de eltűnt. Megint. Mint régen is...

Lilianne Beauchéne

A suttogónkat volt szerencsém látni szellemvadászat közben. Nagyon emberi és együttműködő nőstény, aki hatalmas terheket hord a nyakában. Megbízom benne, ahogy szerintem mindenki, aki ismeri. Sokat beszélgettünk aznap, mindenről, mindenféléről és tetszik a sokoldalúsága. Különösebben azért nem kedveltem meg, mert túl sok benne az anyai, nőies vonás és tartja a távolságot. Ettől még igencsak pozitív a véleményem róla, de barátok nem vagyunk.

Nadine Grayson
A csajt beharapva dobták ki az útra, ahol megtaláltam. Küzdött a fájdalommal és aztán a Bestiáját kellett lecsitítanom. Éreztem benne valamit, kitartást, ahogy foggal-körömmel próbált túlélni, mikor már a halál is fogta a kezét. Méltó lett a befogadásra. Az én felelősségem volt, keríteni akartam valakit, aki átharapja. De ezek a rejtélyes eltűnések...

Horatio Haskell
Klondike-ban alig 1 évet töltöttem, mielőtt ő lelépett onnan. Egész tűrhető aranyásó volt, kijöttünk, nem martuk egymást. Fairbanks-ben üdvözöltem őt is és a Falkában ugyanígy vagyunk. Nem járunk össze, nem fújunk egymásra, távolról vagyunk jóban, ahogy a volt feleségével. A jelenlegi pedig jóbarátom, ennyi.

Alec Bess

A kóbor, aki nem mondta meg a nevét és elég érdekes elképzelései vannak arról, hogy miként élhet a területünkön. Nem húzta ki a gyufát, én se nála. Együtt ettünk, megbeszéltük, ki mit gondol. Én nem sok jót, habár lehet, hogy ért az erőből és akkor megegyeznek vele a többiek. Nem dühített fel, nem is kedveltem meg. Lehet vele dumálni, egy a sok közül.

Josh Colston

Kóbor az értelmesebb és rugalmasabb fajtából. Fifikás egyébként, kettővel el kell osztani, amit mond, ezért sem bízom benne. Megállapodunk vele és szerintem ahhoz tartani is fogja magát, de meglepetésre is lehet számítani. Tud hízelegni is és szeret irányítani. Amúgy nem olyan rossz arc, de puszipajtások nem leszünk. Akkor se, ha segített visszaszerezni az ellopott kocsimat.

Timothy Keldron

Rejtélyes Őrző, aki a motivációt vagy nagyon jól titkolja vagy abban hisz, amit már emlegetett: káosz. De sokat tud, az biztos és lehet, hogy érdemes vele jóban lenni. Ha hagyja. Már kétszer működtem együtt vele és korrekt volt. Meghallgatott, mikor a Teremtőm be akart mószerolni és a tények alapján döntött.

Artemis Northwood
A kedvenc klubom tulaja, a Northernbe járok golfozni és jobbnál jobb koncertekre. Nem egy borozós, piálós típus, inkább csak szolid beszélgetéseket szoktunk folytatni. Barátnak nem mondanám, csak gyakran látott ismerősnek, akivel azért pozitív a viszony.

Kyle Prescott
Mikor Sarah-nál a bombás balhé volt, megneszelte az újság. Az őrzővel leboltoltuk, hogy szép cikk születik, cserébe kérhet szívességet. Nagyjából ennyiben merül ki a kapcsolat, nem nagyon állt még elő semmivel.

Manech T. Valeran
A csodával nem határos módon tudtam meg, hogy ő Tipvigut. Vörös Hold, Eska beszámolója. Megölt engem, de nem élvezetből és megértette, hogy akkor nem önmagam voltam. Akartam vele beszélni, de nem lett rá alkalmam.

Matthieu Leroy
A vérvonalunk egyik képviselője, fiatal és szeleburdi szerelmes, méghozzá Castor kölykébe. Voltunk már együtt vadászni, hegyet mászni, de igazából sehogy se vagyunk. Egy a sok közül.

Lucas Flynn
Vezető Testőr és Béta volt, hűséges, tehetséges. Tiszteltem emiatt, az egyenes döntései miatt, a szorgalma és a fáradhatatlansága miatt. Férfiként halt meg, dicső halállal, harcban. Sajnálom, hogy így alakult, élve nagyon sokat ért.

Nessa O'Brien
Régóta ismerem a nőstényt, nincs vele bajom, de nem is a kedvencem. Amikor átvette a Béta szerepét és megreformálta a rendszert, azt is el tudtam fogadni. A kóborokkal való bánásmód őt tükrözi, de nem túlzás. Mikor Castor távozott, Nessa lett az Alfánk és a Falkát kétfelé terelte. A lakbeliek élére engem gondolt, elfogadtam a tisztséget. Még egy szerepkör, nehéz, de hasznos is. A nőstény rájött, mi történt velem és egy keveset mondtam is neki. A bizalmába fogadott, egyszer a szívét is kiöntötte. Igyekeztem.

Thayer Raoul Lamarck
Futó találkozás ezzel a rejtélyes alakkal, aki azóta falkatagunk lett. Kiderült, hogy ő volt Eska férje. Az áldozatok végül nem haltak meg, ő is túléte. Szeret eltűnni. Hisz Árny...

Madison River Layton
Lili kölyke, Achilles lánya. Érdekes párosítás... Akaratomon kívül sikerült megsértenem, utána már nehezebben ment minden. Kedves, de nehezen adja a bizalmát. Egyébként remekül rajzol, harci edzésbe viszont nem kellett volna kezdenünk. Nemrég eltűnt, Daisy, Darim és Phil keresték, de nem akadtak a nyomára.

Kram Volkov
Véletlen találkozás volt 10 éve, Maine-ben. Ott nyaraltam és pont egy helyen horgásztunk. Nem árultam el, hogy farkas vagyok. Kellemesen elbeszélgettünk, eliszogattunk. Benézett hozzánk és tudnom kellett, mit akar a városban. Túl kockázatosnak tűnt, így kiutasítottuk, el is ment.

Darim Spencer Howl
Willow nagy cimborája, aki engem sose szívlelt. Egy Falka érdekeiért cselekszünk, ebben egyetértünk, de túl sok másban nem. A szerelmi négyszögükből kimaradtam, szerencsére. Kiderült, mi volt az ellenszenv oka és mivel Willow Horatio-t választotta, Darim már nem nagyon érezteti az irigységét. Velem nem.

Michael Cooper
A belvárosi részfalka Bétája, akit még követ a chicago-iak egy része. Érett, felnőtt gondolkodású hím, aki egy kicsit korábban tudott arról, hogy Nessa mire készül. Együtt vetettük bele magunkat a feladatba és együttműködünk, megosztjuk az infókat.

Daphné Seward
A Teremtőm megtalálta sorbanállás közben. Ez a lány tele van félelemmel, Chatocly után én is megijesztettem. Végülis felkísértem az irodáig, ahol dolgozik. Tartok tőle, hogy az öreg Árny még megtalálja és foglalkozik vele úgy, ahogy nem kéne. Nem érdemli meg. Már kapott több csapást az élettől, mégis egész kedves lány maradt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rocky (Horror) Picture Show

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» American Horror Story: Coven
» American Horror Story: Mortals
» American Horror Story
» Rocky lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-