HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Daphné Seward Today at 9:40 am
írta  Michael Cooper Today at 12:14 am
írta  Michael Cooper Today at 12:13 am
írta  Celeste M. Hagen Yesterday at 11:40 pm
írta  Sarah Youngmay Yesterday at 10:30 pm
írta  Sarah Youngmay Yesterday at 10:15 pm
írta  Timothy Keldron Yesterday at 1:29 am
írta  Rebecca Morgan Szer. Nov. 22, 2017 11:14 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Nov. 22, 2017 10:09 pm
írta  Rocky Szer. Nov. 22, 2017 7:32 pm
írta  Michael Cooper Szer. Nov. 22, 2017 4:39 pm
írta  Agnes J. Harlow Kedd Nov. 21, 2017 8:59 am
írta  Agnes J. Harlow Hétf. Nov. 20, 2017 10:55 pm
írta  Jennifer Wainwright Hétf. Nov. 20, 2017 9:39 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 20, 2017 9:29 pm
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 20, 2017 9:11 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Vas. Nov. 19, 2017 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Michael Cooper
 
Alignak
 
Primrose Trevelyan
 
Rebecca Morgan
 
Daisy Corina Lacroix
 
Rocky
 
Catherine Benedict
 
Hans Elfman
 

Share | .

 

 Rocky (Horror) Picture Show

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Rocky
Vérvonalfő/Malguk
avatar

◯ Kor : 317
◯ HSZ : 811
◯ IC REAG : 804
◯ Lakhely : Fairbanks


Rocky (Horror) Picture Show // Vas. Aug. 10, 2014 2:33 pm

Rocky


BARÁTAIM

Odette e´Lemaître

Már Marseilles-ben is falkatársak voltunk, bár én nem emlékszem rá onnan. Szívélyesen fogadott a lovardában, hogy informáljon és sok mindent megtudtam. Nem értek vele egyet néhány lényeges dolgokban, amiről beszéltünk, más bajom nincs vele. Sajnáltam, hogy távozott, még ha félig-meddig értem is a történtek után. És örülök, hogy újra találkoztunk! Érdekes módon könnyedebben eldiskuráltunk, mint előtte. Színes egyéniség, kedvelem.

Jackson Carter
Jól indítottunk, kezdő, de lelkes és tehetséges őrzőnek ismertem meg. Aztán iszogatás közben szóba jött a dokija, Maeve és visszamondta neki, mivel dicsekedtem. Ismerem a családját is, a gyógyszerész csaját, meg a nagyszájú kislányát. Megkapta a magáét, azóta máshogy nézek rá, de nem írtam le. Infókat hoz Mae-ről, cserébe esszenciát kapott és ez még máskor is így lehet. Segített már ebben-abban és végülis jóban vagyunk.


ELLENSÉGEIM

Louis Chatocly
Rögtön meggyűlöltem, ahogy megismertem. Megölte a menyasszonyomat, mikor beharapott. Lassan múlt el a gyilkos kedv, inkább mindent meg akartam tanulni tőle. Francia hódító volt, mint utóbb kiderült, Eska kölyke. Papagájjal, aki utálta az Elsőt. Tavaly megjelent itt a városban, gyilkolt, rám akarta kenni és még Mae-t is ellenem fordítani. Csak szórakozott, de az zavar, hogy nem tudom, meddig megy el. Túl okos, túl jó, hogy csak úgy elkapjuk. De egyszer ő is hibázni fog...


CSALÁDOM

Alethea E. Whelan

Ha belegondolok, hogy jelentettem róla, mint kétszínű kóborról... Azóta bemutatkozott teljes valójában és rám helyezte a sötét jövő terhét, meg az utód szerepét is. Nagy áldozat lesz ez, ha megcsinálják, addig pedig sokat kell tőle tanulnom. Nagyon megtisztelt és örülök, hogy ismerem őt. Mae-t is ő bízta rám, hát nem indult jól a dolog (illetve más értelemben), Eska se könnyítette meg, de alakul. Mert amit a nagyi mondott, ahhoz akarom tartani magam. A terhet már érzem, a feladathoz felnőni már nehezebb.


SZERELMEIM, EXEIM, AKIK MAJDNEM ÉS AKIK MEGVOLTAK

Emma Ridley

A kolleginával egymást ugrattuk, színváltással, kötözködéssel. Vigyázni kell vele, erre rájöttem, de egy menetre jó lett volna. Szexhez nem volt kedve, táncolni és bunyózni annál inkább. Rendesen felszabdaltuk egymást, aztán együtt lábadoztunk az erdőben. Időközben már meg is kedveltem, lehet vele jókat társalogni és rangidős kanguyak is lett. Megérdemli, mert sokat melózott. Hallottam, hogy Castor ágyában is szorgoskodik. Ezt már nem bánom, azt viszont igen, hogy mennie kellett. Sorstárs és egyelőre nem szakadt meg a kapcsolat.

Nia Jensen

Először az utamban volt, tudtán kívül keresztbetett nekem. Szórakoztunk egymással, szívattam és ő is engem. A következő lépésével meglepett. Utána még több ilyen lépése volt, amivel nem akadályozott, hanem segített és a sok nyomozásban lassan összemelegedtünk. Ő volt a szívem csücske, aztán eltűnt egy szó nélkül. Lassan már ott tartok, hogy nem hibáztatom, de nem is keresek a helyébe másikat. Ő is sokat váratott magára, mire átvette az előzőnek a helyét. Nagyon boldog időszakom volt vele és ezért nagy a csalódás is...

Willow Nyxon

Mikor visszajött Vietnamból, felfedeztük egymást. Csak testiség, semmi több. Ennyit akartunk és tökéletesen megfelelt egy darabig. Jó kis nőstény, azóta is jóban vagyunk, bár már mások az útjaink, másokkal, de a Falka ugye összeköt és a múlt se múlik el nyomtalanul. Számíthat rám, még ha olyat is tesz, mint mikor majdnem kikaparta a saját szívét. Férjhez ment, amit elfogadtam, nagy akarattal, távolról. Különbözünk...

Maeve MacGowan

Vadmacska. Kaktusz. Amúgy meg Eska öröksége, akit rám bízott, hogy álljak majd mellette és idővel tegyem kölykömmé. Egyelőre csak nagyokat vitáztunk és egy békülős szex után folytattuk. Nehéz eset a csaj, nincs könnyű dolgom vele. Carter, a betege jól bekavart, mostanában azon ügyködöm, hogy helyrehozzam a sértődést. Maeve nem örült, hogy a trófeájával dicsekedtem... Aztán megtalálta a Teremtőm is, totál kikészítette. Melléálltam, ezzel javult a kapcsolat. Csak a Lakban találkozunk (ott se sokat), hogy ne kerüljön megint Chatocly látóterébe. Házasodik, úgyhogy ezt a BB gyereket kezdem becsülni...

MEGKEDVELTEM

Flora Ashwood

Elsőre sok volt a túláradó energiája, de rájöttem, hogy a szakácsnőnk igen intelligens és sokoldalú. Remekül főz és néha készül meglepetés fogásokkal a kollégáknak. Mindig az az érzésem, hogy titkol valamit, de talán csak hétköznapi titkok ezek, amik nem túl érdekesek. Sajnálom, hogy elkerült a szállodából és azt is, hogy nem derült ki, ki ejtette teherbe, mikor legutóbb még senkije nem volt... Egy gyomorgörcsöt azért okozott.

Emily Hart

Az aranykezű nővérkénk, akinek a munkája miatt lehetek még mindig épségben. Idén már kétszer kerültem a kezelése alá és profi munkát végzett. Van egy olyan oldala, amit nehéz meglátni, mert nagyon rejti, de úgy érzem, egy kicsit közelebb kerültem hozzá. Lehetséges vele emberi módon beszélgetni. Bizony! Mióta velem is lehetséges, rájöttem erre... A halálhíre pedig nagyon rejtélyes, inkább utánajárok, minthogy elhigyjem.

Sarah Youngmay

A földimmel megpróbáltam bulizni, mikor odakeveredtem a klubjába. Sajnos egy őrülttel kellett inkább foglalkoznunk és hihetetlen profizmust láttam. Nem a visszafogottságáról híres, de imádtam, amit ott csinált. Ki lehet vele jönni, megleltük a közös hangot és egy nagyot ittunk a végén. Rendőrök között, de jót piáltunk és azóta megleptem a szülinapjára is. Jó arc, még úgy is, hogy nem csípi a francia bort.

Roxan A. Cruz

Őrző mágus, aki kivételesen barátságos volt velünk hegyiekkel. Többször meg tudtam kérni segítségre, például ő tüntette el a vérfarkasra utaló nyomokat arról a bizonyos jelentésről, ami miatt Nia-val összeakadtunk. Cserébe intéztem neki egy ingyen repülőjegyet Santo Domingo-ba. Lehet, hogy nem ezt kellett volna, ugyanis utána áthelyezték Anchorage-ba és elvesztettem egy igen jó érdekkapcsolatot. De nem örökre, hisz azóta is beszélünk és még a bababuliján is ott voltam, ami elég...érdekes, de hasznos találkozó volt.

Elijah Naveen Harper
Benéztem hozzá az erdő közepére, mikor megjelent kóborként. Ritka egyenes és őszinte farkas, tele emberi értékekkel, ez volt a benyomásom és ami azóta történt, az sem cáfolta meg mindezt.

Corinne June Mouser
A kocsim elé esett, kiszálltam segíteni rajta és végül akkorát beszélgettünk, hogy bevállaltam a hazafuvart, ő meg elfogadta. Tüzes, lelkes és végtelenül kedves tánctanár, elbűvölő nő és remek ember. A titkai talán nem minősülnek túl fontosnak, bár a barátnője őrző és lehet, hogy több is van June mögött, mint gondolnám.

Celeste M. Hagen
Darazsak "inváziója" elől menekülve huppant le mellém a botanikus kertben. Vicces, humoros és intelligens jelenség. Sokoldalú, mindenféléről tudtunk társalogni és kiderült, hogy szakmabeli, csak az idegenforgalomnak a szem előtt lévő ágazatát képviseli. Plusz még pilóta is! Bejelentkeztem egy útra...


NEM SZIMPI

Hope A. Belfort

Ezt a kóbort le kellett nyomoznom és úgy hallottam, barátságos, nekem mégse tetszett a stílusa. Túl titokzatos és gyanakvó volt, alig tudtam kiszedni belőle valamit, pedig ez a feladatom. Bizton állíthatom, az ellenérzés kölcsönös.

Kevin Slade

A testőr úr hűséges. Elvileg. Egyébként ő lenne az utolsó ember, akire ilyen posztot bíznék. Sunyibb nálam is és rejtőzködő típus, akit csak a szakterületén keresztül tudtam szóra bírni. Arról nagyon is érdekesen tud beszélni egyébként. A stílusa meg olyan pokróc, hogy az anyján kívül nem tudom, ki kedvelheti. Én nem, igaz, becsülöm a tetteit, többek között azt is, hogy csatlakozott hozzám, mikor egy kóbor után mentem.

Darim Spencer Howl
Willow nagy cimborája, aki engem sose szívlelt. Egy Falka érdekeiért cselekszünk, ebben egyetértünk, de túl sok másban nem. A nemrég történtek után már értem, mi az ellenszenv oka.EGYÉB

Nicholas Strauss

Mikor infó kellett tőle, mindent összeírt és tömör, lényegretörő szavakkal mondta el a lényeget. Az szimpatikus, hogy nem beszélt mellé és nem rizsázott. Falkatárs a nem zavaró fajtából.

Leah Amalia Malpelo:

A végrehajtónk nem valami kedves teremtés, csupa gyanakvásból és gúnyból áll. A hűsége viszont eléggé szilárdnak tűnik. Együtt lábadoztunk és megkínált cigivel is. Sajnos akkor még nem dohányoztam... Alignak pedig úgy gondolta, nem ad nekünk lehetőséget egy közös bagózásra. Nagy kár a hentesünkért!

Michelle Tedrow

A tűzoltó nőstény jött, mikor kellett, tette a dolgát. Nem szó nélkül és ez akkor jó is volt, mert kellett egy kis lazaság. Túl mélyen nem ismerem, nem is keltette fel az érdeklődésemet, de rendes és becsülnivaló falkatag. Tartozunk neki Sarah-val, de ő is nekünk, hogy kapott egy bőröndnyi bombát, ami hivatalosan a rendőröké lett volna.

Gaëlle Emilia de Guise

Marseilles-ben is váltottunk pár szót, mikor vásárolt tőlem és nemrég újra felbukkant. Itt is kóbor, mert sosincs maradása. Mikor kihívtam egy esethez, jött és profin összevarrta a két srácot. Szókimondóbb lett, bátrabb és érti a szakmáját. Akartam még vele beszélni, mert lehetett volna falkatag is, de eltűnt. Megint. Mint régen is...

Lilianne Beauchéne

A suttogónkat volt szerencsém látni szellemvadászat közben. Nagyon emberi és együttműködő nőstény, aki hatalmas terheket hord a nyakában. Megbízom benne, ahogy szerintem mindenki, aki ismeri. Sokat beszélgettünk aznap, mindenről, mindenféléről és tetszik a sokoldalúsága. Különösebben azért nem kedveltem meg, mert túl sok benne az anyai, nőies vonás és tartja a távolságot. Ettől még igencsak pozitív a véleményem róla, de barátok nem vagyunk.

Nadine Grayson

A csajt beharapva dobták ki az útra, ahol megtaláltam. Küzdött a fájdalommal és aztán a Bestiáját kellett lecsitítanom. Éreztem benne valamit, kitartást, ahogy foggal-körömmel próbált túlélni, mikor már a halál is fogta a kezét. Méltó lett a befogadásra. Egyelőre az én felelősségem, de majd kerítek neki valakit, aki átharapja. Addig pedig szemmel tartom és figyelek rá.

Horatio Haskell

Klondike-ban alig 1 évet töltöttem, mielőtt ő lelépett onnan. Egész tűrhető aranyásó volt, kijöttünk, nem martuk egymást. Fairbanks-ben üdvözöltem őt is és a Falkában ugyanígy vagyunk. Nem járunk össze, nem fújunk egymásra, távolról vagyunk jóban.

Cali Rhine Scott

Őrzőhöz képest törékenynek és gyengécske lelkűnek találtam elsőre. Mikor megtaláltuk Nadine-t, mégis segített, volt lélekjelenléte és csak némi szomorúságot éreztem benne játszani. A feladatát teljesítette és egy együttérző nőt ismertem meg benne, aki egyébként fiatal Őrző. Nem kerültünk különösebben közel egymáshoz, de még akár lehet belőle hasznos vagy felemelő kapcsolat is.

Alec Bess

A kóbor, aki nem mondta meg a nevét és elég érdekes elképzelései vannak arról, hogy miként élhet a területünkön. Nem húzta ki a gyufát, én se nála. Együtt ettünk, megbeszéltük, ki mit gondol. Én nem sok jót, habár lehet, hogy ért az erőből és akkor megegyeznek vele a többiek. Nem dühített fel, nem is kedveltem meg. Lehet vele dumálni, egy a sok közül.

Josh Colston

Kóbor az értelmesebb és rugalmasabb fajtából. Fifikás egyébként, kettővel el kell osztani, amit mond, ezért sem bízom benne. Megállapodunk vele és szerintem ahhoz tartani is fogja magát, de meglepetésre is lehet számítani. Tud hízelegni is és szeret irányítani. Amúgy nem olyan rossz arc, de puszipajtások nem leszünk. Akkor se, ha segített visszaszerezni az ellopott kocsimat.

Timothy Keldron

Rejtélyes Őrző, aki a motivációt vagy nagyon jól titkolja vagy abban hisz, amit már emlegetett: káosz. De sokat tud, az biztos és lehet, hogy érdemes vele jóban lenni. Ha hagyja. Már kétszer működtem együtt vele és korrekt volt.

Artemis Northwood
A kedvenc klubom tulaja, a Northernbe járok golfozni és jobbnál jobb koncertekre. Nem egy borozós, piálós típus, inkább csak szolid beszélgetéseket szoktunk folytatni. Barátnak nem mondanám, csak gyakran látott ismerősnek, akivel azért pozitív a viszony.

Darren Northlake
Az egykori Alfánkat tisztelem, mert nélküle talán nem lett volna ilyen békés a két falka összeolvadása. Változott ő is, mint a helyzet. A tiszteletem megmaradt, de amióta nincs olyan pozícióban, nem túl szoros közöttünk a kapcsolat. Amikor összeállt egy kóborral és lelépett, nem fájlaltam nagyon, de felidéztem a régi emlékeket. Ami lett belőle, annak jobb úgy, ahogy döntött.

Kyle Prescott
Mikor Sarah-nál a bombás balhé volt, megneszelte az újság. Az őrzővel leboltoltuk, hogy szép cikk születik, cserébe kérhet szívességet. Nagyjából ennyiben merül ki a kapcsolat, nem nagyon állt még elő semmivel.

Manech T. Valeran
A csodával nem határos módon tudtam meg, hogy ő Tipvigut. Vörös Hold, Eska beszámolója. Megölt engem, de nem élvezetből és megértette, hogy akkor nem önmagam voltam. Egyszer beszélnék vele, de még nem szántam rá magam.

Matthieu Leroy
A vérvonalunk egyik képviselője, fiatal és szeleburdi szerelmes, méghozzá Castor kölykébe. Voltunk már együtt vadászni, hegyet mászni, de igazából sehogy se vagyunk. Egy a sok közül.

Lucas Flynn
Vezető Testőr és Béta. Ez mindent elmond a hűségéről és a képességeiről. Tiszteltem emiatt, az egyenes döntései miatt, a szorgalma és a fáradhatatlansága miatt. Férfiként halt meg, dicső halállal, harcban. Sajnálom, hogy így alakult, élve nagyon sokat ért.

Nessa O'Brien
Régóta ismerem a nőstényt, nincs vele bajom, de nem is a kedvencem. Amikor átvette a Béta szerepét és megreformálta a rendszert, azt is el tudtam fogadni. A kóborokkal való bánásmód őt tükrözi, de nem túlzás.

Thayer Raoul Lamarck
Futó találkozás ezzel a rejtélyes alakkal, aki azóta falkatagunk lett. Nem sok mindent tudtam meg róla azon kívül, hogy szeret eltűnni. Hisz Árny...

Madison River Layton
Lili kölyke, Achilles lánya. Érdekes párosítás... Akaratomon kívül sikerült megsértenem, utána már nehezebben ment minden. Kedves, de nehezen adja a bizalmát. Egyébként remekül rajzol, harci edzésbe viszont nem kellett volna kezdenünk.

Kram Volkov
Véletlen találkozás volt 10 éve, Maine-ben. Ott nyaraltam és pont egy helyen horgásztunk. Nem árultam el, hogy farkas vagyok. Kellemesen elbeszélgettünk, eliszogattunk. Most itt van és tudnom kell, mit akar a városban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Rocky (Horror) Picture Show

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» American Horror Story: Coven
» American Horror Story: Mortals
» American Horror Story
» Rocky lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-