HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbbak:

...A Legmulatságosabb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Kyle Prescott Today at 12:41 pm
írta  Alignak Yesterday at 8:58 am
írta  Alignak Yesterday at 8:42 am
írta  Balthazar Bluefox Pént. Márc. 24, 2017 8:40 pm
írta  Maeve MacGowan Pént. Márc. 24, 2017 5:27 pm
írta  Symara Dotty Thibodeau Pént. Márc. 24, 2017 5:14 pm
írta  Symara Dotty Thibodeau Pént. Márc. 24, 2017 4:30 pm
írta  Wendy Camason Csüt. Márc. 23, 2017 9:56 pm
írta  Wendy Camason Csüt. Márc. 23, 2017 9:33 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Márc. 23, 2017 7:07 am
írta  Celeste M. Hagen Szer. Márc. 22, 2017 10:16 pm
írta  Alignak Szer. Márc. 22, 2017 12:43 pm
írta  Celeste M. Hagen Szer. Márc. 22, 2017 11:17 am
írta  Fester Rothstein Hétf. Márc. 20, 2017 7:38 pm
írta  Nessa O'Brien Vas. Márc. 19, 2017 8:38 pm
írta  Michael Cooper Vas. Márc. 19, 2017 2:23 pm
írta  Vendég Pént. Márc. 17, 2017 7:12 pm
írta  Fester Rothstein Pént. Márc. 17, 2017 6:41 pm
írta  Gloria Dirtywater Pént. Márc. 17, 2017 5:49 pm
írta  Alignak Szer. Márc. 15, 2017 8:43 pm
írta  Darren Northlake Szer. Márc. 15, 2017 8:34 pm
írta  Achilles Kilpatrick Kedd. Márc. 14, 2017 7:42 pm
írta  Alignak Hétf. Márc. 13, 2017 6:05 pm
írta  Alignak Vas. Márc. 12, 2017 3:32 pm
írta  Alignak Vas. Márc. 12, 2017 3:32 pm
írta  Alignak Vas. Márc. 12, 2017 3:32 pm
írta  Alignak Vas. Márc. 12, 2017 3:32 pm
írta  Tessa N. Walsh Vas. Márc. 12, 2017 2:46 pm
Alignak
 
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Balthazar Bluefox
 
William Douglas
 
Symara Dotty Thibodeau
 
Albert Aadland
 
Timothy Keldron
 
Jonathan Wilson
 
Abigail Cecile Kenway
 

Share | .


 

 Elhagyatott edzőterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6368
◯ IC REAG : 8228
Elhagyatott edzőterem // Vas. Nov. 02, 2014 2:34 pm


Szerencsejáték? Illegális fogadás? Jó helyen jársz, ha egy ilyen alvilági helyet kerestél. Ez a zúg sehol se hirdeti magát, szóval ha ide találtál, az azt jelenti, hogy ismerőstől hallottál róla.
A helyen esténként elevenedik meg az igazi élet. Lehetsz szimpla néző, aki fogad, vagy akár ringbe is szállhatsz, ha nem félted a bőrödet...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 333
◯ HSZ : 11
◯ IC REAG : 3
◯ Lakhely : nincs állandó manapság

Re: Elhagyatott edzőterem // Csüt. Nov. 06, 2014 8:53 pm

LIONEL & ŽIVA
 
Pár napja már Anchorage-ban tartózkodom. Egy olcsó külvárosi motelben szálltam meg itt a Cook-öbölben. Készpénzért, mindenféle okmány felmutatása nélkül… névtelenül. Szeretem az ilyen helyeket, ahol nem marad nyoma annak, hogy ott jártam. Nem kapkodok el semmit, csak szép lassan és átgondoltan cselekszem, mert ha Péter még itt van, nem szeretném, ha kereket oldana, amint megneszeli, hogy itt vagyok. Ő se hülye, ha a tudomására jutna, hogy itt vagyok, tudná miért jöttem ilyen messze Magyarországról. Nem kell észlénynek lenni hozzá, hogy valaki levonja a helyes következtetést, pláne az ő helyzetében.
A motel falai nem túl vastagok, és az egyik szomszédomat tegnap este néhányan jól helyben hagyták, csak úgy huppogott a fal, azt hittem áttörik, miközben még a lelket is kiverték belőle. Valami fogadás tartozását akarták behajtani rajta, de nem tudott fizetni, így hát jól megverték, és közölték vele, hogy 24órája van összeszedni a lét, vagy legközelebb holtra verik.
Tisztes távolságból kezdtem ma este követni, kíváncsi voltam, hogy hova megy, mert az olyan helyeken, ahol verőlegényes behajtókat alkalmaznak, általában a magamfajtát szívesen látják. Könnyen mozgok alvilági körökben, ez Budapesten is így volt. A magyar maffiában épp úgy kiismertem magam, mint a hatóságok területén. A kettős élet szépségei.
Kezeimet indigókék farmernadrágom zsebeibe csúsztattam, és a hidegben magam előtt kavargott leheletem kisebb felhőt alkotva, miközben egyre kies terület felé haladtunk. Talán valami régi, elhagyatott hajógyár telep magas, omladozó falú hangárai magasodtak mellettünk… aztán a közvilágítás is megszűnt, és a szomszédom alakja a teljes sötétségbe veszett. Hallottam a lépteit, éreztem a szagát, nem vesztettem szem elől.
Egy fekete, sötétített ablakos BMW gurult el mellettem, nem égtek a lámpái, és nem is hajtott gyorsan. A következő épületnél elfordult balra. A szomszédom is abba az irányba kanyarodott el. Zajt hallottam. Beszélgetések moraja, fű… kokó és cigaretta szagot sodort felém a levegő. Helyben vagyok!
Hagytam, hadd növekedjen kettőnk között a távolság, még jobban lelassítottam, hiszen innentől már nem volt szükségem a szomszédom útmutatására. Vártam néhány percet az árnyékba húzódva, vállamat az egyik dohszagot árasztó épület falának döntve, majd ellökve magamat, határozott léptekkel indultam meg, és én is bekanyarodtam balra. Azonnal megpillantottam a kétszáz méterre levő kis csoportosulást. Magas, izmos… agyontetovált… kopasz, vagy tarajos… sebhelyes arcú férfiak dohányoztak, meg osztozkodtak odakint. Állt néhány autó is az árnyékban.
Amikor észrevették a közeledésem, persze alaposan végigmértek. Tettek valamilyen idióta, alpári megjegyzést, füttyögettek „mizu cica, eltévedtél?” kérdést böffentve felém, mit én csak egy átlagos vigyorral vettem tudomásul. Persze nem állták el az utamat, gondolom nem jellemző itt a női többség, szóval a szebbik nem képviselői minden fennakadás nélkül bejuthatnak.
Odabent fülled, pia… izzadtság… dohány… drog… és vérszag egyvelege fogadott. Egy földre dobott alumínium sördobozba sikerült is belerúgnom első lendülettel. Valami edzőterem lehetett régen a hely, de már régóta elhanyagolják, mert a falai átvizesedtek, a vakolat több helyen leomlott tégláig.
Kopott hangfalakból szól a rock, a ringben pedig két megtermett fickó verekszik. Most már minden világos. Kicsit közelebb furakszom, hogy megfigyeljem a mérkőzést. Mielőtt az egyik a padlóra küldené a másikat, és a rászámolás végére se képes felállni, már megértem mi itt a dörgés. Az a szabály, hogy nincs szabály… mint az ilyen, és ehhez hasonló helyeken szokás.
A ringből kihúzzák az ájulásig vert vesztest, aki szó szerint otthagyta az egyik véres fogát, majd a „játékmester” a tömeget spannolva bemászik a ringbe, és felszólítja a jelenlevőket, hogy akinek van elég vér a pucájában, az jelentkezzen. A nyertes szép kis summával gazdagodhat a fogadásokból… szóval van motiváció. Lassan körbepillantok, kíváncsian várva, hogy vajon lesz-e jelentkező. Talán még az én kedvem is megjön, hogy fogadjak, vagy ringbe szálljak ellene…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Hiltz
Végrehajtó
avatar

◯ Kor : 437
◯ HSZ : 38
◯ IC REAG : 33
Re: Elhagyatott edzőterem // Csüt. Nov. 06, 2014 10:26 pm

Knock Out

Ha jól emlékszem ez a második alkalom rá, hogy lábaim Alaszka földjét tapossák. Anno még a ruszki időkben vetődtem errefelé, mikor még ciril betűs táblákat és érthetetlenül halandzsázó prémvadászokat lehetett látni minden felé. Ezek az idők elmúltak, de a táj nem sokat változhatott. Az élet annál többet, mert legutóbb kutyaszánon érkeztem most pedig egy repülőn meresztem a fenekem és valami isteni marhasült utáni ejtőzésen merengek. Nyugalmam csak egy kék egyenruhás leányzó zavarja meg. Nagyot szimatolok az utána maradt levegőből. A szag ismerős, ez bizony konyak.
~Ejnye kislány! Munka közben vedelni az utasok itókáját...~nem mintha előlem inná el. Sietve rohan előre, útja közben pár rágót tömve a szájába. Láthatólag nem szeretné, hogy a kapitány is kiszagolja a szeszelést. Nem tulajdonítok nagy figyelmet neki, azonban amikor újra megjelenik és a torkát köszörülve emeli szája elé a mikrofont, hogy a konyakszagú kis leheletével belecsacsogjon......
-Kedves utasaink! A rossz időjárásra való tekintettel csak holnap reggel tudunk tovább indulni. Természetesen a légitársaság saját költségére foglal önöknek szobát.....
Hát... Erre mondják, hogy szívás. Nem szeretek elkésni és most egy nap hátrányba kerülök. Mondjuk bérelhetnék egy kocsit is, de azzal sem vagyok előrébb. Nincs mese, kénytelen leszek megvárni a reggelt.
Feltápászkodom és elindulok kifelé. A terminál csendes, de nem is várok nagy tömeget egy világvégi várostól. Legalább taxi van, jó párat meglátok odakint. Hamar be is pattanok egyikbe, az utazótáskám talán biztonságban lesz a gép gyomrában. A kis szeszkazán útmutatása alapján csak fel kell mutatnom a jegyem és a taxis tudni fogja melyik hotelbe kell vigyen de a fene tudja, nincs nagy kedvem egy kopott szállodai szobához.
-Vigyen szórakozni, valami jó helyre! Valami pofonosztó kocsmába, vagy kupiba. Egyfasz mindegy, csak vér folyjon! - mordulok a taxis felé, miután beszálltam.
-Azt hiszem tudom hová megyünk uram! - így a taxis, egy huszonéves fekete kölök. A motor felbőg és hamar magunk mögött hagyjuk a reptér parkolóját. A külvároson át haladhatunk, legalábbis az utcán nem hömpölyög embertömeg. Inkább tűnik valami ipari parknak, mint sűrűn lakott területnek. Ez mindenképpen jó jel. Az általam kedvelt helyek nem éppen a belvárosba valók.
A kocsi lassít és a jól gondolom meg is érkeztünk. Egy kisebb tömeg verődött össze egy kapualjban. Első ránézésre hétpróbás gazemberek, akik minden bizonnyal nem egy balett előadás kedvéért jöttek ide. A taxis kap egy huszast a szolgálataiért és kipattanok a verdából. Az egybegyűlt díszes társaság alaposan végigmér. Nem is figyelek rájuk, orrom befelé csal az épületbe. Egyértelműen friss vér szaga, a taxis komolyan vette a szavaim.
Kétség sem fér hozzá, hogy a törvény éber őrei nem hivatalosak erre a meccsre. Ebben csak megerősít az egyen-kalapot viselő bukik jelenléte, kezeikben dollár-ezrekkel, amely igen szorgosan cserél gazdát. A ringben pedig a fogadások tárgyai csépelik egymást. Pontosan abban a pillanatban fog padlót az egyik, mikor a ring mellé lépek. Levonszolják a szegény ördögöt és a bíró, ha ugyan annak lehet nevezni a magasba emeli a győztes kezét.
-Már csak három győzelem kell ennek a harcosnak! Ki lesz a kihívója? Ki lesz olyan bátor?
Ez felhívás keringőre. Koromat meghazudtoló mozdulattal termek a ringben és szabadulok meg ingemtől. A reménybeli ellenfelem szemeibe nézek, aki mellesleg jó fél fejjel magasabb nálam, egy igazi óriás, hiszen én sem vagyok kicsi. A bíró hozzám lép és túlüvöltve a tömeget a fülembe harsogja.
-Egyetlen szabály van, maradj talpon! Tíz ellenféllel szemben kell győznöd és ötven lepedő üti a markod! Harcra! - majd kiugrik a szorítóból. Emlékeim szerint ilyenkor jön a kézfogás ám ellenfelem egy gyomorra mért ütéssel helyettesíti a gesztust, majd képemet sorozza meg.
-Azanyád! - kiáltok fel és megkínálom egy balossal.
Emberünk felakadt szemekkel hullik a földre igencsak vérző orral. Egyetlen ütés kellett egy ekkora drabár állatnak? Magam is megleptem ezzel, hát még a fogatókat. A bíró ezúttal az én mancsom emeli az ég felé és már az én ellenfelem kerestetik a tömegben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 333
◯ HSZ : 11
◯ IC REAG : 3
◯ Lakhely : nincs állandó manapság

Re: Elhagyatott edzőterem // Pént. Nov. 07, 2014 1:14 am

A tömeg elbődül, mint egy éhes oroszlán, amikor a következő önként jelentkező a ringbe száll. A fejemet lassan jobbra, majd balra fordítom, figyelem az emberek reakcióját, majd én is az egyik bukihoz lépek, és egy ötöst nyomok a kezébe.
- Az új faszira. – Közlöm magabiztos mosollyal, mire a buki széles vigyorral zsebre vágja az ötösömet.
- Te tudod, cica! – Villantotta meg a bagótól elszíneződött fogait. A hústorony ellen eddig nem nagyon fogadott senki sem. Én viszont – a hajszínem ellenére – tisztában vagyok azzal, hogy még az ilyen vadállatok is képesek egy idő után elfáradni, s ahogy hallottam, már jó pár meccsen túl van, ezért a látszólag frissebbre teszek, még ha az kisebb is az ellenfelénél.
Ezután természetesen visszafordulok a ring felé, hogy figyelemmel kísérjem az induló meccset, ami sokkal rövidebbre ígérkezik, mint arra bárki is számított volna. Bevallom, én is hosszabb kimenetelű pofozkodásra számítottam. A szokásos éljenzés helyett síri csend telepedik úgy tíz másodperc erejéig a helyre.
Visszafordulok a bukihoz, aki a száját húzva számolja le nekem a tétem háromszorosát.
- Szűz kéz szerencséje… - Morogja az orra alatt, majd már fordul is tovább, hogy az újabb fogadásokra szánt lóvét begyűjtse.
Szó mi szó, nem igazán tolongnak az ellenfelek a ringhez az iménti gyors lefolyású meccset követően. Egészen közel sétálok a ring széléhez, mikor hirtelen megérzem a hím energiáit. Vérfarkas. Hm… micsoda illúzióromboló! Pedig azt hittem, hogy ember. Így persze, hogy esélye se lehetett ellene az ellenfelének. Leeresztem félig a pajzsomat, hátha ki tudok fürkészni valamennyi információt róla… a korát, vagy a vérvonalát, bármit.
Aztán döntök.
A fülbevalóimat egymás után kivéve a füleimből, kabátom zsebébe teszem, majd behúzom a cipzárját, és bebújok a kötelek között a ringbe. A bíró szava egy pillanatra elakad, amikor meglát, és néhányan fel is kiabálnak nekem, hogy „Mi van Törpilla, eltévesztetted a házszámot?”
- Én kiállok ellene. – Jelentem ki magabiztos vigyorral az arcomon, miközben felvont szemöldökkel végigmérem a hímet, majd üdvözlésképp biccentek neki.
- Már ha a szabályok nem tiltják!? – Pillantok kérdőn a bíróra, aki nem túl magabiztosan, de nemlegesen rázza meg a fejét. A szabályok ugyan nem tiltják, de nem túl jellemző még errefelé sem, hogy egy nő szálljon a ringbe egy férfivel szemben. Persze itt is szoktak lenni csajos bunyók, de arra valóban ritkán van precedens, hogy egy látszólag csinibaba akarja összeveretni magát egy ekkora állattal… hiszen majd fél méterrel magasabb nálam.
Kibújok a kabátomból, ami alatt csak a fehér ujjatlanomat viselem, majd lazán a bíró kezébe dobom.
- Megfognád addig? Köszi! – A szabályokat nekem is gyorsan elhadarja, majd mielőtt angolosan távozna a szorítóból, hivatalosan is összeereszt minket.
Kezeimet magam elé emelve helyezkedtem támadó pozícióba, miközben lábaim ütemesen járni kezdtek, jobbra-balra „táncolva”. Kéztartásom, és a mozgásom sejtette, hogy van közöm a sportág szabályos változatához, hiszen jelenlegi tartásom védve tartotta a fejemet, és a felsőtestem nagy részét…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Hiltz
Végrehajtó
avatar

◯ Kor : 437
◯ HSZ : 38
◯ IC REAG : 33
Re: Elhagyatott edzőterem // Pént. Nov. 07, 2014 11:30 am

Jól ki van ez találva, meg kell hagyni. Tíz menet egymás után. Mindig újabb és újabb ellenféllel szemben. A bíró biztosan említette volna, ha lenne itt pontozásos győzelem, szóval addig tart amíg az egyik már képtelen küzdeni. Kötve hiszem, hogy sűrűn talál gazdára az az ötvenezer. Ennek is hála, hogy a nézők arcára döbbenetet varázsol a kis balos megmozdulásom. Egyedül a bíró és a bukik képén látok megkönnyebbült mosolyt. A fickó fekszik és újabb kilenc lépés van a kassza robbantásáig, persze ők nem tudják amit én.
Pár pillanatig bámulom a földön fekvő arcát. Vajon mi oka volt rá, hogy ringbe szálljon? Egyszerűen csak mindennél és mindenkinél erősebbnek hitte magát? Úgy gondolta, hogy túl a két méteren már legyőzhetetlen lesz? Vagy valami sötét ügy miatti tartozást akart kiegyenlíteni a végső jutalomból és egy ökölcsapásom vetett véget egy álomnak, talán az életének is? Talán egy új kocsit akart venni, hogy felvágjon a csajának? Ki tudhatná.
Azt viszont pontosan tudom, hogy én miért álltam kötelek közé. Unaloműzés, testmozgás, gyakorlás, kikapcsolódás, nevezd ahogy akarod.
Percek telnek el míg ellenfelem akad. Talán túl hamar ütöttem ki? Vagy csak időt adnak, hogy kifújjam magam? Nem mintha bármi jelét mutatnám fáradtságnak. De kisvártatva a tömeg újra felhördül és a ringbe mászik egy pöttöm szőke csitri.
-Na ne, ez most komoly? - teszem fel a kérdést félhangosan és minden bizonnyal nem csak bennem fogalmazódott meg. A bukik csodálkozva, már-már tanácstalanul pillantanak fel egy poros ledkijelzőre a bejárat felett, majd buzgón elkezdik könyvelni a fogadásokat. Szegény kislány, nem licitálják túl. Harminc dolcsira fizetek harmincegyet, a kiscsajt meg huszonöt az egyhez adják. Nagy kedvem lenne kiugrani a ringből és mindent feltenni a szőkeségre, hogy aztán egy pár perces műsor keretein belül majd szépen kiüttessem magam. Had vakarják a fejüket a szervezők. Persze alaposan kifárasztanám, hogy a következő ellenfele ne kínozza meg túlságosan. Hagy üsse ki egyetlen ütéssel, kár lenne a pofijáért..... de....
-Mi a lófasz.... - bizony hogy bundás. Csak úgy árad belőle farkasának tűzben edzett ereje. Talán mégiscsak ellenfélre akadtam? Vigyorom kiszélesedik a felismerés tudatában. Fiatalabb nálam és jóval kisebb is, bár tapasztalataim szerint ez nem feltétlen előny. Pajzsom leengedem bokáig, hagy kutakodjon kedvére. Ezt a küzdelmet úgyis emberbőrben kell megvívnunk. Vannak itt vagy ötvenen, csak akkor változhat át ha utána mind egy szálig le kívánja ölni őket. Minden esetre a biccentést viszonzom.
A bíró elhagyja a ringet, ketten maradtunk a nősténnyel. Figyelem mit tesz, látványosan nem először áll szorítóban. A fejének védelme, a tánclépések, küzdött már legális boxmeccsen, ebben biztos vagyok. Nem mintha itt az sokat nyomna a latban. Jómagam is magam elé eresztem ökleim. Jobbom mutatóujját kinyújtom, majd párszor behajlítóm hívogatva.
~Gyerünk kicsim! Támadj!~ sugárzom felé, majd magam is könnyed ugrabugrálásba kezdek. Még nyakam is megropogtatom kétszer háromszor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 333
◯ HSZ : 11
◯ IC REAG : 3
◯ Lakhely : nincs állandó manapság

Re: Elhagyatott edzőterem // Vas. Nov. 16, 2014 12:02 pm

Nem takargatom magam én se a pajzsommal, játszunk nyílt lapokkal úgy igazán izgalmas a dolog. Engem se a pénz hajt elsősorban, persze szép kis összegről van szó, ha azt nézem, de még mindig nem vagyok rászorulva arra, hogy így tartsam el magam.
Inkább egyfajta erőfitogtatás ösztönöz, hogy megmutassam mire vagyok képes. Azt hiszem ezt nyugodtan írhatom vérvonalam számlájára… Ez a meccs módfelett izgalmasnak ígérkezik, hiszen a pajzsok levedlését követően nyilvánvalóvá válik, hogy mindketten Sangilak vérvonalához tartozunk.
Nem ringatom magam olyan álmokba, hogy szabályos mérkőzésnek nézünk elébe, és azért én se csak hivatalos mérkőzéseken vettem részt anno Magyarországon, hanem az alvilági körökben megrendezett hasonló eseményeken is. Voltak ott is farkasok, és nem mondom azt, hogy mindig… minden esetben győztem, de a meccsek nagy többségében kiéleződött az, hogy bizony Sangilak utódjait elég kemény fából faragták, és nem olyan könnyű lenyomni minket. Saját vérvonalbelivel eddig még nem küzdöttem meg, ezért nem fogadnék se rám, se a hímre… bármennyire is suttogja az én „kis” egóm azt, hogy úgyis lecsapom…
~ Majd próbállak kímélni, nehogy nagyon fájjon… ~ Vigyorgok a kezeim takarásában, miközben csipkelődve válaszolok a hímnek. Láthatóan nagyon élvezem a helyzetet.
A tömeg körülöttünk tombol. Azt várják érezhetően, hogy a hím épp olyan viharsebesen csapjon le, mint az első ellenfelét. Szerintem benne van minden reménye azoknak, akik elég durva összeget buktak a lecsapott pasason. Ha a hím tíz meccset… azaz rajtam kívül már csak nyolcat olyan gyorsan lerendezne, mint az elsőt, azt hiszem a bukik ma üres zsebben totyognának haza.
Nem szarozok tovább. Villámgyors mozdulattal lépek be, balomat magam előtt tartom szilárdan, hogy továbbra is védve legyek, míg jobbommal egy alulról felfelé irányuló erős ütést próbálok bevinni a hím gyomrába, míg jobb térdemmel a combját célzom be.
Ha sikerül a támadás, akkor a lendületet felhasználva lépek hátra jobb lábammal, és távolodok el kicsit az ellenfelemtől, hogy felkészülhessek a viszont támadásra.

/ Első dobás:
1: nem sikerül bevinnem egyik támadást se
2-3: a térddel rúgás sikerül
4-5: a gyomros ütés sikerül
6: mindkét támadás sikerül

Második dobás:
1-3: sikerül visszavonulnom a támadást követően
4-6: nem sikerül visszavonulnom/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6368
◯ IC REAG : 8228
Re: Elhagyatott edzőterem // Vas. Nov. 16, 2014 12:02 pm

The member 'Živa Đaković' has done the following action : Dobókocka

#1 'Sikeresség' : 6

--------------------------------

#2 'Sikeresség' : 1
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6368
◯ IC REAG : 8228
Re: Elhagyatott edzőterem // Szer. Dec. 03, 2014 6:26 pm

JÁTÉK FAGYASZTVA

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 430
◯ HSZ : 75
◯ IC REAG : 58
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal vállon egy tetoválás

Re: Elhagyatott edzőterem // Csüt. Jún. 04, 2015 4:47 pm

Natan & Edward

Hihetetlen, hogy milyen dolgokat lehet hallani, elég csak egy bizonyos helyre menni, vagy ott élni. Az a város széli motel, ahol már jó ideje lakok, elég jó példája rá. Nemrég hallottam az egyik éjszaka, hogy egy viszonylag közeli városban rendeznek nem igazán legális fogadásokat, méghozzá közelharcban. Nem mondanám, hogy kapva kaptam az alkalmon, de elgondolkoztatott. A nyeremény, ami a győztesnek jár pedig elég csábító, mit ne mondjak. Csak abban tudok reménykedni, hogy nem vérfarkasok lesznek ott sorra, mert akkor lehet nem lenne olyan nagy esélyem legyőzni ötöt belőlük, vagy mennyit kell. Jó néhányat, az a lényeg. A pénzem kezd elfogyni, munkát pedig nem igazán kerestem még. Ha sikerül ezt a kis megmérettetést végigvinnem, remélhetőleg nem is lesz rá szükségem. Egy ideig legalábbis.
Ezért is szálltam buszra és indultam meg Anchorage felé. A helyszínt elmondták, az más kérdés, hogy meg is találom-e. Elég csak a sötét utcákat keresni, ahová még a rendőrök is félnek bemerészkedni, ott pedig csak fel vélek fedezni egy kisebb hangzavart. Habár nem olyan éles már a hallásom, mint korábban volt, de nem is olyan, mintha süket lennék. Hosszas utazás után leszállok a buszról, és az első szembejövőtől kértem is egy térképet. Valóban hasznosak ezek az okos telefonok. Visszaadva a telefont indultam el a helyszín felé, néhány perces séta után pedig beigazolódott a gyanúm is, a környéket illetően. Hangzavar stimmelt, elég nyomott utca is. Be is lépek a helyre, és csak akkor csap meg egy nagyon is erős szag. Vér, nem is lehetne tagadni. Átfurakodom a tömegen magam. Tipikus alvilági élet, ami itt folyik. Mikor odaérek is épp egy harc folyik a ringben, ami viszonylag jó állapotban van. Meglepően. A padló viszont csupa vér. Karba tett kézzel várom a végét a harcnak. Szinte totálkárként viszik le a másikat. Körbenézve várok arra, hogy akar-e valaki belépni a ringbe, de nem igazán. Felmászok tehát én a helyre, fölsőmtől megszabadulva, aztán egy kézfogással üdvözölném az ellenfelemet, de látszik rajta, hogy nem igazán effajta ember. Ehelyett várnám, míg a bukméker indítja az egészet, de itt ez nem így működik. Majdnem későn jöttem rá. Épphogy sikerült elhajolnom az ütés elől. Azt sikerült kitalálnom, hogy az előttem álló egyed nem vérfarkas… Olyan egyszerűen sikerült leterítenem, hogy ő lényegében hozzám sem tudott érni. A reflexeim sem a régiek már, de azért elég jók még így is. Következő ellenfél szintén egyszerű eset volt, fél percnél nem tarthatott tovább az egész. Ájultan és egy törött orral húztak le őt is a ringből. Miután egy percig senki nem száll be a ringbe, nekidőlök az egyik sarkának, és karba teszem a kezemet, várva valami megmérettetésre is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natan Vreth
Falkatag
avatar

◯ Kor : 259
◯ HSZ : 421
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások

Re: Elhagyatott edzőterem // Vas. Jún. 07, 2015 12:36 am


Edward Crane & Natan Vreth

Freak of the Week

Már hosszú ideje nem mozdultam ki Fairbanksből. Sok esemény történt körülöttem, ám mióta az Alfa feladatán dolgoztam, hogy Suttogó lehessek, mintha az idő is lelassult volna. A Szellemek szavai hol kavargóak, hol tiszták, ám sosem egyértelműek, vagy csak nagyon kivételes alkalmakkor. Nehéz dolog, ráadásul a Vörös Hold idején még a Szellemek világa is felkavarodott, egyáltalán nem könnyítve meg a dolgokat. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszakadok egy kissé a város, a Falka, meg úgy az egész Farkas közösség köréből. Kikapcsolódásra vágytam, a Hotel falai, a munka kissé az agyamra mentek, meg amúgy se nagyon beszéltem mostanában senkivel, elvonultam, bezárkóztam. Persze mindez nem panasz, hisz mindig is csöndesen figyelő magának való őrült bolhás voltam. De valahogy hiányzott most az, hogy egyszerű halandók vegyenek körbe. Hogy csak magam Farkasát érezzem, hogy csak az én hideg hullámom öleljen körbe, s ne érezzek más korcs szagot a magamén kívül. Nem volt elég a rendszeres edzés, az erdőbe való kiszabadulás, egyszerűen éreztem, hogy kell valami új. A társalgóban olvasgatva kaptam el fél füllel néhány Testőr párbeszédét, akik az anchorage-i edzőteremről folytattak eszmecserét. Mivel az elmondásaikból némi jó vélemény jött le, úgy döntöttem, én is utánajárok a helynek. Így történt hát, hogy Alfámmal leegyeztetve indultam neki Anchorage városának, amolyan "nyári vakáció" címen. A terepjáró dübörögve szelte az utat. Ha jobban belegondolok, ez lesz az első hosszabb útja, mióta megvettem... Thor nevére... Hogy száll az idő! Az út alatt a rádióból szólt a helyi adó. A ritmust egyenletesen ütöttem a kormányon. A városba estére érkeztem meg, de tanulva néhány balhéból, inkább az előkelőbb negyedek környékén tettem le a kocsit, hogy a "gettókat" már gyalog fedezzem fel. Végül egy elhagyatottabb, lepukkantabb városrészben meg is találtam az itteni éjszakai élet központját. Könnyedén jutottam be, némi képesség használat bevetéssel, s pajzsomon hagyva egy csipetnyi rést, a kisugárzásom kellően félelmet keltő volt, hogy elkerüljenek a kötekedősebb vendégek. A félig meddig összeeszkábált pultnál rendeltem valami neve nincs torokszorongatót, s egy eldugottabb sarokban, ahonnét tökéletesen ráláthattam a ringre, figyeltem a mérkőzéseket. Egyszer-kétszer bedobtam némi pénzt a fogadásokba, de valahogy nem éreztem igazinak az egészet. Már azon kezdtem gondolkozni, hogy inkább sétálok egyet a városban, veszek valahol egy gyrost, aztán visszaautózok Fairbanksbe, mikor egy olyan alak lépett be a ringbe, akin megakadt a tekintetem. Nem volt különösebben kitűnő, mégis, valahogy más volt. Miért? Fogalmam se volt róla. A csapásait figyeltem, a nyers erőt, a mégis, testfelépítéséhez képest fürge mozdulatokat, a romboló ütéseket, melyeket egyik ellenfele sem állhatott. Persze sose becsültem le a halandókat, hisz évszázadaim alatt küzdöttem velük, ellenük, értük egyaránt, s nem csak vadásztam rájuk. Értékek vagy prédák voltak a szememben, de sohasem férgek. Csak mert Bestiát hordozok magamban, s látom múltjukat, jelenüket, gondolataikat, még nem lettem az Istenük. Még nem...
Elvigyorodtam, s bezártam a pajzsomat. Farkasom hullámai átöleltek, s mint valami egyszerű ember törtem utat magamnak a nézők közt. Levettem a vékony bőrkabátot, majd odadobtam az egyik rám mosolygó kis csitrinek, aki lelkendezve ölelte magához a ruhadarabot. Egy fekete, tépett, vállatlan ujjú fekete fölsőt viseltem, farmer, s egy kényelmesebb fekete Converse csuka. Laza testtartással léptem a ring közepére, s most én nyújtottam a várakozó férfi felé a kezem. Elmosolyodtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 430
◯ HSZ : 75
◯ IC REAG : 58
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal vállon egy tetoválás

Re: Elhagyatott edzőterem // Kedd. Jún. 16, 2015 9:46 pm

Percekig álltam ott a ring egyik oldalának dőlve, figyelve a tömeget. A fejemet alig mozdítottam, inkább a szememet forgattam. Az emberek konkrétan tomboltak. Mindenki üvöltözött, a tízesek, húszasok össze vissza repkedtek, szakadtak, emberek tolongtak, viszont egy sem azért, hogy a ringbe szálljon. Így hosszú idő lesz, mire a végére érünk. De legalább van pihenőm, ennyiből talán nem is olyan rossz. Viszont az adrenalin pedig idővel kiveszik belőlem. Mondjuk utána elég egy-két pofon, és újra visszaugrok arra a szintre, amin most vagyok. Karba tett kezeimmel dobolok az ujjaimmal a felkaromon, és kezdem elveszteni már a türelmemet. Aztán leengedem a kezeimet, és kicsit megnyújtóztatom a végtagjaimat. A viszonylag új tetoválásomat az alkaromon nézegetem egy kicsit, aztán pedig elkezdek lassan körbe-körben a ringben sétálni. Szemeztem az emberekkel, hátha valaki jönne. Az egyik férfinek pedig látszólag megtetszett az ötlet.
A sétában megállok, és felé fordulva figyelem, ahogy az utat töri magának. Mosolyogva figyeltem a tiniribit, ahogy magához ölelgette azt a ruhadarabot, kicsit a szemeimet is megforgattam. Tetszik a srác stílusa, tökös gyerek, az biztos. Biztos, hogy van valami a tarsolyában, hiszen hogy is mondjam… a méretarányok nem igazán egyeznek. De ettől függetlenül nem fogom alábecsülni őt. Hátrébb lépek a ring közepe felé, kicsit pedig meglepődök, hogy az előző kettővel ellentétben, ő a kezét nyújtja. Félmosollyal az arcomon bólintok egy aprót, majd kezet fogok vele. Utána pedig egyet hátrébb lépek, és beállok a pozícióba. Ekkor pedig egy nagyon kedves nótám szólal fel. Az egyik hangfalra fordul a tekintetem, majd vissza a férfira.
- Ez jó kis mókának ígérkezik! -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natan Vreth
Falkatag
avatar

◯ Kor : 259
◯ HSZ : 421
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások

Re: Elhagyatott edzőterem // Hétf. Jún. 29, 2015 4:45 pm

Keze fogása erőt sugallt. Mosolyom kiszélesedett, s látva beállását, én is hátrébb léptem, felvettem a kezdő beállást. Felcsendültek a hangszórók, s biccentettem szavaira. Meghiszem, "öreg". S még mielőtt kigondolhatta volna első támadását, megelőztem. Könnyedén ugrottam felé, kezdetnek az arca felé irányítottam ütésemet, de ahelyett, hogy betörtem volna az orrát öklömmel, rámarkoltam a vállára, s magam felé rántva őt, belefejeltem az arcába. Nem épp a legbecsületesebb első lépés, de hát az Alvilág ringje már csak ilyen. Meg mégiscsak verekedni jöttem ide, levezetni a feszültséget, nem jópofizni néhány nehéz fiúval. Hallottam, hogy roppan a csont, s pillanatnyi kábulatát kihasználva rúgtam el magamtól, hogy a ring köteleinek essen. Vagy lepattan a kötélről, vagy belecsimpaszkodik, vagy lerogy, az már nem érdekelt. Nem, koránt sem akartam véget vetni a küzdelemnek, verekedni jöttem, nem erőt fitogtatni. Így is pórázon tartom a Fenevadat, de azt is tudom, hogy az adrenalin és a vérszag ingerli. Szemem egy pillanatra se vettem le a férfiról, inkább vigyorogva intettem neki, hogy jöjjön. Még be se melegedtem. Gyerünk, gyerünk!
- Hol a mókád, amit emlegettél? Többet vártam, az előzőeket könnyedén kiütötted. Vagy visszafogod magad? - nekem kell visszafognom magam. Ó, ha csak sejtené itt bárki, ki tévedt erre a tanyára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6368
◯ IC REAG : 8228
Re: Elhagyatott edzőterem // Szer. Nov. 11, 2015 11:59 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Elhagyatott edzőterem //

Vissza az elejére Go down
 

Elhagyatott edzőterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» Önvédelmi edzőterem
» Edzőterem
» Elhagyatott bánya

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Anchorage :: Cook-öböl-