HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Jay skatulyái

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 73
◯ HSZ : 534
◯ IC REAG : 451
◯ Lakhely : FairbanksJay skatulyái // Csüt. Jan. 15, 2015 5:55 pm

Lester J. Edison
Barátaim

Barney Jackson (njk)

Az egyetlen olyan ember barátom, akit a beharapás után se veszítettem el. A felesége vérfarkas (egyébként Donna Teremtője) és ismerte a dörgést, tudott hallgatni. 1970-ben találkoztunk, együtt végeztük el a pankrátoriskolát. Ő már nagyon fiatalon ült börtönben és sokat beszélgettünk erről. Lelkitársam azóta is. 63 évesen már nem aktív sportoló, hanem menedzser Minneapolis-ban.

John McAllister (njk)

Jacksonhoz hasonlóan volt elítéltként jött Floridába '70-ben, ahol egymásra találtunk a pankrátorképzés alatt. Mély beszélgetéseket folytattunk és sokat segített elfogadni a múltamat. Egy helyre kerültünk, Minneapolis-ba, a beharapásig jóban voltunk. Utána egyszer találkoztunk, felismert, de megfenyegettem, hogy ha nem hallgat, ráküldöm a zsarukat. Sajnáltam, mert jóbarátom volt. A várost is többek között azért hagytam el, mert nem akartam, hogy miattam veszélybe kerüljön, vagy én miatta. 2005-ben elhunyt, amint azt Jacksontól megtudtam.

Esteban Cooper (njk)

A fülöp-szigeteki tartózkodásom alatt (1999-2014.) az ő csapatával dolgoztam sokat a felkelők oldalán és erős, intelligens, sokat látott és megélt farkast, filippínó hazafit ismertem meg a veterán katona személyében. Ő vezetett be azokba a körökbe, amikből éltem és mikor kiszálltam, kiállt értem, mert egyenes jellemnek tartott - és mert ez kellett az Alfaváltáshoz. Azóta Dasmarinas-ben ez a 359 éves vérfarkas a falkvezér. A machinációi és kihasználásom miatt dühös voltam rá, de amit utána megtett értem és a szeretteim megvédéséért, az alapján mondhatom támogatómnak, sőt barátomnak is. Már nem élnénk, ha nem segít.

Barnaby Cagney (njk)

1965-1970-ig dolgoztam testőrként, az első években ő volt a vezető testőr, a főnököm. Egykori bodybuilder, engem is ő vezetett be a testépítésbe és bátorított, hogy lépjek álmaim útjára, tanuljam ki a pankrációt. Ezért végtelenül hálás vagyok neki, később is tartottuk a kapcsolatot. A '78-as beharapásom utáni sorsát nem ismerem, biztos meghalt már.Ellenségeim

Wynton Alamo (njk)

A minneapolis-i aréna gondnoka, akinek meghúztam a nejét. A 10 éves farkaska bosszúból beharapott. A Falka másnap végzett is vele és a Teremtőjével. Rövid pályafutása volt ellenségként és vérfarkasként is, de a szerepe fontos az életemben, hiszen talán sose válok vérfarkassá, ha nincs ez a baklövés.

Tadeo Casadillas (njk)

Dasmarinas korábbi Alfája, akinek a pénz volt az első és igen liberális eszméket vallott. Sokáig megtűrt és hasznot húzott az ottlétemből, de mikor ki akartam szállni és 2014-ben már az egyik falkatag lányát (Imelda-t) támadták meg miattam a felkelők, akkor kiutasított. Majdnem meg is ölt, Cooperék bántak el vele, helyben hagyták, leváltották. Ha még él, akkor már a 466. évét tapossa.

Eusebio Rizal (njk)

Imelda apja, dasmarinas-i filippínó vérfarkas. Az Alfával tartott, mikor 2014-ben kiutasítottak a városból és meg akart ölni. Nem volt sokáig az ellenségem, Cooperék csapata a helyszínen végzett vele. Sajnálom, mert előtte nem volt bajom az öreggel és Imelda-t igazán szerettem, de összeomlott, mikor ezek bekövetkeztek.

Egon Candvelon (JK)

Rebecca barátja, aki véletlenül pont akkor érkezett meg, mikor segítettem kertészkedni. Becca-nál. Az első pillanattól utáltam és ez kölcsönös volt. A tőrös időszakomban egymásnak is estünk, a kórházban, Becca betegágya mellett. Aztán a csaj szervezett egy békülős bowlingpartit. Rezgett a léc, de végül csak a termet pusztítottam le. Úgy szól az egyezség, hogy Egonnak nem kell engem látnia többet. Szándékosan nem is keresem meg és húúú, de sajnálom... Egyszer le kéne győznöm.Családom

David Michael Maddock - R.I.P.  (njk)

Apai nagyapám a legnagyszerűbb ember volt a világon, a családi egyensúly fenntartója. Csúnyán összekaptunk, mikor mást gondoltam az életemről és az övéről, de azóta már büszke vagyok rá, mindarra, amit tőle tanultam. 1994-ben halt meg.

Timothy Purcell (njk)

Egy 315 éves egykori angol telepes és hajóskapitány, de ami a legfontosabb: ő a Teremtőm! A mentor, aki kiállt értem és nem hagyta, hogy megöljenek a meggondolatlan beharapás miatt, hanem átharapott és elvállalt. Minden korábbinál keményebb edzéseknek vetett alá és akire a mai napig számíthatok. Feleségével, Kimmel vezeti Minneapolis-ban a biogazdálkodást, amire a Farkaslak épül.

Gwendolyn Hopkins és Harley Maddock (njk)

Szüleim, akikkel nem volt felhőtlen a kapcsolatom, amint az övék se egymással. A válás után még évekig reménykedtem, de végülis mindkettejükkel összebalhéztam és külön utakra mentünk. Kibékültünk és a sportolói karrieremre már büszkék voltak. Mint David Papára, rájuk is büszke vagyok, megmutatták, mit jelent keményen dolgozni és a szülői szeretet se volt ismeretlen fogalom számukra. Békés öregkorukat élték külön (Anya újra férjhez ment azóta), de jó egészségben. Támogattam őket, titkon, messziről, egész a 2016. évi halálukig.Kedvesem, exeim, kalandjaim

Prudence Versipellis (JK)

Egy tüzes vérű nőstény, akivel össze és egymásba futottunk egy vadászat során. Nem zavarta, hogy hozzá képest poronty vagyok és az se, hogy a falkabeliek nem igazán fekhetnek össze kóborokkal, még a tűrt kategóriával sem. Kérette magát, de meglett végül és újabb strigulának számít a jó lövéseim között. Mellesleg ismerem még Minneapolis-ból, legalábbis láttam a sztriptízbárban, ahol ő táncolt, én pedig a tulajt fenyítettem az elmaradt védelmi pénzért.

Wendy Camason (JK)

A minneapolis-i aréna ruhatárosa, akivel részegen szexeltem. Csak azért van a listán, mert a férje tett vérfarkassá bosszúból. Halottnak hittem és gondolatban ráfogtam az egészet, hogy elpletyizte, mit csináltunk. A sors fintora, hogy megint találkoztunk és meg tudta magyarázni. Hálából jól megdugtam. Csak a végén rámjött valami, ami a Vörös Hold előtt egyszer sem és Wendy megorrolt, hogy máson jár az eszem, miközben benne járok. Ezzel teljesen földhöz vágtam, ami az alakjának jót tett, a lelke szilánkjait viszont azóta is lehet keresgélni. Többet jelent nekem, mint gondolná, egyetlen női barát, de egy kicsit zavarbaejtő is. A mélyrepülésem idején elmentünk cukorba és alkoholba fojtani a bánatot. Óriási csocsózás és rockerkedés lett belőle, de hamar befejeztük, mert Wendy már nem állt a lábán és meg akartam kímélni. Magamtól is. Fura, de szerintem is jobb úgy neki, ha nem lát.

Yoshizawa Asami Ayu (JK)

Még a '90-es években elutaztunk Donna-val a Grand Canyonba egy csoportos túra kereteiben és ott találkoztunk ezzel a kifinomult, művészi igényességű nősténnyel. Rám akart volna tapadni, megvolt a vonzalom, az én szívem viszont foglalt volt. Akkor. Azóta újra találkoztunk és megfogott a nőstény nemes viselkedése. Meg az is, hogy az enyém lett az arborétum közepén és most már hivatalosan is a barátnőm. Amikor tőrrel álmodtam, kezdtünk elhidegülni és még rosszabb is történt. Meg kell beszélnünk, ha lesz erre lehetőség.

Donna Fletcher (hirdetett)

Feleségem, akit a pankrátorképzés idején, 1970-ben ismertem meg. Egymásba szerettünk, '94-ben elvettem. A kapcsolatunk a Fülöp-szigeteken romlott meg, ráuntam (nem váltunk el). Azt kell, hogy mondjam, még mindig kellemes emlékként él a fejemben, sőt valahol szeretem is. Lehet, hogy azért, mert nem látom mindennap. 165 éves vérfarkas, valetként dolgozik Japánban. Ő szívesen felhevítené a kapcsolatot újra, de én még pár évig biztos nem igénylem.

Imelda Rizal (njk)

Ritkaságszámba menő farkasporonty. Az egyetemen ismertem meg Dasmarinas-ban, 2003-ban. Biológiát végzett, majd iskolatitkár lett és együtt voltunk 2014-ig. Akkor az ellenségeim megpróbálták elrabolni, majd az apja halála (ami nagyban nekem köszönhető, bár nem akartam) padlóra küldte. Jelenleg 42 éves elmegyógyintézetben kezelik pánikbetegséggel és üldözési mániával. Nem búcsúzhattam el tőle, azt se deríthettem ki, hol őrzik, csak egy videót láttam róla. Megundorodtam a szánalmas állapotától és kiábrándultam belőle. Egy nap meg akarom keresni, mert túl hirtelen szakítottak el minket egymástól, hogy őt megóvják azoktól, akik rám és a szeretteimre vadásztak.

Pamela Tipperton (njk)

Állandó barátnőm volt testőréveimben (1965-1970.), egy kényelmes kapcsolat, ragaszkodó és készséges nő, aki mindig kéznél volt. Ennél több jót nem tudok róla elmondani, akkor is voltak más nőim, mert Pam kevés volt. Otthagytam, mikor Floridába mentem tanulni, azóta nem hallottam róla és nem is érdekel.

Stephanie McDowell (JK)
A washingtoni fiatal bűnözők kedvence, kamaszkori szerelemféle, akivel együtt is laktam egy évig ('62-'63), de akkor is közös használatúnak számított másokkal. Kedves, de borzasztóan buta lány volt, mikor én rendes munkát vállaltam, őt már több évre lecsukták. Nem foglalkoztam a sorsával, míg 2016-ban fel nem bukkant. Kiokosították és rengeteg bajt okozott eddig. Attól tartok, még fog is...

Tawny Vaidya (JK)

2003 környékén, mikor tanultam és tanítottam, egy egyetemi partin ismertem meg. Összegabalyodtunk, gyűrtük a lepedőt párszor. Aztán megláttam a tűnyomokat és beszóltam, ő meg vissza. Csúnya verekedés lett, orrtöréssel és a nőstény erősebb volt. Kellemetlen emlék, pedig jól indult. Lelépett és csak nemrég láttam újra, mikor rám köszönt a kocsmában, ahova egyébként nem járok, de tőrös fejjel a pohár fenekére akartam nézni. Borítottam az asztalt, mert a csipkelődését nem viseltem el. Talán legközelebb. Újra.Megkedveltem

Lucas Flynn (JK)

A fairbanks-i Falka Vezető Testőre, aki egy tinisrác arcát hordja. Először nem sokra tartottam, de képes volt pusztán szóval és kisugárzással meggyőzni arról, hogy komoly tekintéllyel bír. Gerinces és egyben rugalmas, türelmes fickónak láttam, akivel viccelni is lehet. Ő engedélyezte, hogy maradjak a városban, ő állt ki értem a balhék után, ő segített megérteni, mit jelentett a tőr választása. Nagyon sajnálom, hogy a hatalmi harcban alulmaradt és el kellett temetnünk.

Iris Lance (JK)

Az első fairbanks-i, akit megkedveltem. A csinos és cseppet sem karót nyelt szomszédasszonyommal már 5 perc után barkochbáztam és sokat mesélt a városról. Öröm volt a falán túl lakni és azt hittem, lesz több is, mint jó szomszédi kapcsolat. Belelovalltam magam a gondolatba, de a leányzó felszívódott, azóta pedig már én sem lakom ott. Szép emlék...

Emma Ridley (JK)

Rendkívül dekoratív, társaságkedvelő, fényt és szárazságot jól tűrő, kirobbanó humorú fotós nőstény a helyi Falkából, akivel egy rém bűzös csövestanya mellett találkoztam éjnek évadján. Adja-veszi a lapokat és mikor a csajoskodásával próbálkozik, akkor kell csak leteremteni, különben eléggé ölelgetni tologatni való. Még nem imádkoztam le róla a fehér avagy más színű neműt, hangoztatta a hűségét a párjához. Ha nem is biológiailag, de biztos, hogy maradandó emléket hagytam benne.

Franz Meyerhof (JK)

Zseniális Őrző gyógyító, akihez elmentem egy illegális bunyó után. A türelem és szakértelem mintaképe, aki a kezelés után benne volt egy erőpróbában is. Ilyen Őrzőkkel legyen tele a világ! Kicsit úrias, öreguras, de minden elismerésem az övé egyébként és lehet, hogy máskor is üzletelünk. Ha nem, akkor is van egy jó kontaktom Anchorage-ban.

Lilianne Beauchéne (JK)

Az Alyeska Fesztiválon botlottam bele a remek jelmezű nősténybe, akivel élmény volt beszélgetni annak ellenére is, hogy nem az ágyikójába szivárgás volt a célom, mert... Fene tudja, miért? Humora nincs, de nagyon jól reflektál és kiválóan kommunikál. Egyszer fel kell húznom, mert állítólag az nagyon nehéz. Szeretem a nehéz feladatokat megoldani...

Dr. Abigail Cecile Kenway

Úgy indított, ahogy minden Őrző szokott, aki az utálatomat váltja ki. Lebénított és parancsolgatott, de megláttam a szemeit és az arcát, így már csillapodott is a haragom. Igen intelligens és emberi értékeket hordozó nő. Sajnos foglalt és gyerekkel is megerősítették a köteléket a férjével, akiről csak szórólapot láttam, de szintén egyedi fazon lehet. Még szeretnék vele találkozni kellemesebb körülmények között is, mert én megkedveltem, bár talán nem esett le neki vagy nem szeretne szimpátiát tőlem, ha az azzal jár, amit ő tapasztalhatott...

Axel C. Bohannon (JK)

Tanárom volt Dasmarinas-ban. Masszív fickó és nem ment az agyára a tudomány, egészen meg tudtam kedvelni, aztán később kollégák is lettünk, mivel én is csatlakoztam a tanári karhoz. A 2016-os Vörös Hold után beszéltünk pár szót, miután magamhoz tértem. Alig változott az öreg.

Bernard Sullivan (njk)

Minneapolis Alfája, az igazi tekintély megtestesítője, aki adott egy esélyt és keresett nekem átharapót Alamo tette után. Jelenleg 337 éves.

Kim Yang Choah (njk)

A Teremtőm felesége, akivel együtt Purcell vezeti a gazdaságot Minneapolis-ban. Egy igazi angyal végtelen türelemmel, aki mindig kikezelt Gyógyítóként. 159 éves

Manuel Burton (njk)

1965-1970-ig dolgoztam nála biztonsági őrként, a végefelé közvetlenül őt és a családját védtem személyi testőrként. Sikeres könyvkiadót vezetett, de pénzt is hamisított, ezért kellett a nagy védelem. Hálás voltam, hogy felkarolt a börtön után, lehetőséget biztosított, megbecsült és normálisan bánt velem. Csak akkor hagytam ott, mikor a sport felé fordultam. 1995-ben elhunyt szívinfarktusban.

Tex Barnum (njk)

Őt először nagyon utáltam, mert edzőként eltanácsolt a pankrációtól, az álmomtól és kiábrándított. Egykori profi és úriember volt, beajánlott engem Burtonhöz, így lettem testőr. A "bűne" is megmaradt az emlékeimben, de az életem irányát jó mederbe terelte 1965-ben és ezért inkább szimpatikus utólag. Nemrég még láttam egy interjúban, már 95 éves!

Jackie Leigh Suresh (JK)

A legrosszabb időszakomban talált meg, de sokszor csalt mosolyt az arcomra a találkozás során. Kedves, jószándékú, kicsit naiv, de intelligens nő, gyönyörű, mogyoróbarna szemekkel. És mindig elkésik.

Riley Calla (JK)

Tetoválók gyöngye, aki felfrissítette a hátamat és bírta a humoromat, meg az évődésemet Becca-val, aki szintén eljött varratni. Vérprofi vérfarkas és kellemes társaság amellett, hogy nézni se rossz.Nem szimpatikus

Dr. Paloma Santiago (JK)

Amennyire jól néz a ki a halottkémek gyöngye, olyannyira elviselhetetlen. A szakmájában kiváló, erre rájöttem, de hozzám túlságosan hasonlóan erős jellem. Kígyót-békát dobáltunk egymás fejéhez és egyszer még szívesen elkapnám a nyakát is, hogy betörjem a vadlovat...

Alice Danielle Lavant (JK)


A féllábú Őrző, aki nem ért, nem figyel, de aztán neki áll feljebb és olyanokat mond, hogy majdnem elszabadul az öklöm. Szánalmas kis nyomorék... Sajnálom, nem tudok együttérezni egy ilyen gyenge lelkű és testű Őrzővel.

J. T. Harmon

Ő is akkor volt fiatal farkas Minneapolis-ban, mikor én és ilyen szinten töketlen hímet még nem láttam! Nem bírom, ha egy férfi alászolgája, szóval nem lett a kedvencem. Még harcolni se túl jó vele, mikor nem üt vissza...

Gary Graham (njk)

Kedvelhetném, mert a minneapolis-i menedzsernek nagy része volt a pankrátori karrierem beindulásában, de olyan utálatos természete, gátlástalan, senkit és semmit nem tisztelő modora volt, hogy megfojtottam volna egy kanál vízben. 1970-1978. között foglalkozott velem, 1993-ban halt meg. Ideje volt.

Icarus Mendez (njk)

Dasmarinas egyetemének szépfiúja, birkózóbajnok, aki megpróbált elbánni velem rögtön az odakerülésemkor, '99-ben. Később se kedveltük meg egymást, de tartott tőlem. Nem tudom, mit csinál, nem követtem a karrierjét.

Gianni Marcello (njk)

Egykori pankrátor, akihez '65-ben, a börtön után elmentem volna tanulni, de az olasz vére miatt kinyílt a bicska a zsebemben. Eltanácsolt a pályától, kidobatott a klubjából, utálatos az emléke. 1980-ban halt meg.


Egyéb

Zachary Quinn (JK)

Egy korábbi nyaralásomon ismertem a végletek emberét. Elismerem, mint lelkes sportolót, a capoeira és a szörf szerelmesét, de agyonütném, mint drogost. Múltkor is futottunk együtt, aztán bankrablásba csöppentünk és szépen küzdött, de inkább nem gondoltam bele, mit látnak majd nála az orvosok a vérvétel után...

Autumn A. Autenberry (JK)


Egy rockkoncerten botlott belém. Ráztuk a fejünket egy kicsit, ennyi maradt meg a rövidke találkozásból. Aztán épp arra jártam, amerre lakik, abban a hatalmas kúriában. Felnyitotta nekem a garázsajtót, átgurultam alatta és...

Rebecca Morgan (JK)

Könyvesnéni egész pozitív kisugárzással, de az nem tetszett, mikor anyáskodni kezdett. Szerencsére értett a szóból és kiszállt a balhéból. Még találkoztunk párszor, segítettem neki kertet építeni és sajnos megismertem a barátját is... A 2016-os Vörös Hold alatt megszállta őt Alignak és ezt Becca ujjai bánták. Végig őt akartam védeni, utána is törődtem vele, reménykedtem valamiben, amiben nem kellett volna. Szabdalás, nyilvános átváltozás és egy félig lezúzott bowlingterem maradt utánunk. Beláttam, hogy Egonnal remekül megvannak és nekem is megvan, akivel remekül megvagyok, szóval már máshogy nézek rá.

Sheila S. Grandmore (JK)

Rebecca főnöke, akinek a bűbájos arcocskája és bombateste mellett szellemi és fizikai tekintélye egyaránt van. Leterített, mint egy perzsaszőnyeget, el kell ismernem az erejét, de! Nem beszéltük még meg, mit is tettem ott valójában és lesz még egy köröm vele. Muszáj volt a tolvaj után erednem, de még megkeresem a vén bigét, aztán lesz, ami lesz. Nehéz esetnek tűnik, de ha nem rosszkor érkezem, még lehet jó vége. Én láttam benne ezt is. Ezért is fogadtam el a kihívást, mikor megtalált a biliárdasztal mellett.

Jason Fellmore (JK, valódi nevén David A. Blandern)

Lopni akart a könyvesboltban, ahol én épp kutatást akartam végezni és egy dekoratív hölggyel társalogni. Sárdobálásban profi és ki lettem miatta paterolva onnan, szóval ha megtalálom, kinyírom. Elsőre nem sikerült, hiába zúztuk végig az utcákat, a partot és a Chena vizét...
Így gondoltam, aztán a 2. tali már inkább kabaréba fordult és rájöttem, hogy egész szórakoztató egy figura. Megbeszéltünk egy 3. alkalmat, igaz, közben farkasként szorongattam egy embergyerek nyakát, mert csak fenyegetéssel tudtam Jasont gaz szóra bírni. Vagy Fredericket. Davidet. Mesemondásból jeles. Hozott valami német farkast, aki istennek képzelte magát, még trónt is csinált, ami végül alattam szakadt össze. Elvágta a saját torkát a barom. Később kiderült, hogy maga Anguta szórakozott velem. Megfenyegetett, hogy elveszi a farkasomat, ha nem adok annyi esszenciát, ahány gyerek és nő életét kioltottam partizánként. Ezzel nem volt gond, viszont azóta bennem van a gondolat, hogy bármilyen testet ölthet, bárki képében megjelenhet. És azt se jó tudni, hogy áldozatra készül, áldozatra készülnek a testvéreivel, akik szintén itt vannak közöttünk.

Edmund Hillbrand (njk)

Pasay alfája, az ő területén élt dolgozott és később lakott Donna 1999-2014. között. Se pro, se kontra nem tudok sokat mondani róla.

Jeffrey Senegal (njk)

Columbia Heights fenegyerekeinek egyike, aki tizenévesen már többször ült. 1958-1963-ig együtt követtünk el betöréseket, autólopásokat és az utolsó évben nála húzhattam meg magam, ahol Stephanie-n is megosztoztunk. Nem volt valami extrém jó arc, csak érdekbarátság volt köztünk. Mire engem kiengedtek a börtönből, 1965-ben, őt már leszúrták. 20 évet élt meg, ami azon a környéken még jónak is számított a kis gengszterek között. Nemrég megtudtam, hogy Stephanie intézte el.

Gina Wang (JK)

Kőkemény stílusú őrző, akinek fantasztikus a teste és egy kis gombolkozással meg is ajándékozott, mikor vallatott. A végén mindent elrontott a sorvasztással, amit a lehető legrosszabb helyre irányított. Még találkoztunk és le akartam aratni a babért, amit elsőre nem sikerült. Mire harmadszorra próbálhatnám, már lefoglalták a szívemet, úgyhogy nem kéne, bármekkora dicsőségnek is tartanám, ha elérnénk együtt a hálót. Érdekes egyveleg az a nő.

Nessa O'Brien (JK)

Az új Béta, aki minden szempontból erős nő, de az esze vezeti. Befogadott a Falkába, én pedig meg tudtam hajolni a hatalma előtt, amivel nem kérkedett, de éreztette. Türelmesen és tisztességesen viselkedett, elkísért a Lakba is. Asamihoz. Sokat jelent, hogy elfogadta a kapcsolatunkat, ami illegálisnak indult, mivelhogy eleinte még megtűrt kóbor voltam.

Maeve MacGowan (JK)

Ellátott, mikor Egont szétkapott a kórházban. Nem kedvelte a csípős humoromat, sem a fűzésre nem volt vevő. Azóta már tudom, kivel kavar és én is megtaláltam a nekem valót. A munkáját elismerem, hálás vagyok, de különösebben nem lopta be magát a szívembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jay skatulyái

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-