HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | .

 

 Rendőrök - Nyomozók asztalai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Rendőrök - Nyomozók asztalai // Hétf. Jan. 02, 2012 1:15 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 70
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Szomb. Feb. 28, 2015 1:59 pm

- Vigyázz Kyle, mert még a szavadon foglak! – nevettem el magam, főleg a mosoly láttán, amely megjelent a férfi arcán. Jó, lehet, hogy egy egészen kicsit túldramatizáltam a helyzetet, de így karácsony előtt már egyébként sem volt túl sok hangulatom itt lenni, főleg nem a megfelelő munkakörülmények biztosítása nélkül. Senki nem tehetett ugyan a problémáról, de ettől még nem voltam köteles jó pofát vágni hozzá. Sebaj, ha pozitívan akarunk hozzáállni, akkor ma is tanultam valamit; jobb lesz, ha behozok egy elektromos fűtőtestet, és ha majd megismétlődik újra ez a kis incidens, akkor sem fog kihűlni az irodám. Szerintem ez teljes mértékben megoldható és elfogadható megoldás lett volna.
Közben tekintetem Kyle-ra kalandozott, és amíg ő beszélt, az én gondolataim már azon jártak, hogy mivel lephetném majd meg Naomit. Igaza volt, mindentől függetlenül is kaphatott tőlem valami apróságot, aminek egészen biztos, hogy nagyon örülne. Akkor is, ha mellélövök a választásommal, bár ennek elég kicsi volt az esélye, tekintve, hogy elég jól ismertem őt és mi ketten hasonlítottunk is egymásra bizonyos tekintetben. Szerintem bárminek örült volna, aminek én is, úgyhogy majd ennek tükrében nézelődök a boltokban, hátha rábukkanok a tökéletes ajándékra. Csak a végén meg ne tartsam magamnak!
- Jól van, remélem, azért beleegyezik! Minél többen leszünk, annál jobb! – jelentettem ki félig elégedetten, félig lelkesedve. – Ha esetleg van még más is, akit szívesen meginvitálnál, csak mondd bátran, van elég hely, és úgyis nagyobb adagot főzök! – tettem még hozzá, mert sohasem lehet tudni, hogy kit látna még szívesen. Igaz, hogy az én otthonomról van szó, de most már félig ő is nálam lakott, és amúgy sem lehetne engem vérmes, antiszociális nőszemélynek titulálni, aki nem viseli el a sok ember, vagy az ismeretlenek társaságát. Még szerencse, hogy ha nem dolgozok, akkor elég barátságos és közvetlen tudok lenni az idegenekkel szemben is.
- Rendben, majd beírom akkor a szabadságot arra a napra, meg majd megnézem, hogy melyik hétvége az, amikor nem vagyok beosztva. Bár nagy az esély, hogy ha szombaton nem is, de vasárnap be kell majd jönnöm. Vagy, ha nem jövök be, akkor is bármikor riaszthatnak… - elmélkedtem hangosan, leginkább csak magamhoz beszélve. – Két napot viszont csak kibírnak valahogy nélkülem, azért annyira nem magas a bűnözés, hogy megálljon az élet, ha nem vagyok itt! – ezúttal az én mosolyom volt az, ami kiszélesedett, mielőtt kiittam volna a kávém maradékát. Aztán arrébb tettem a poharat, és máris megosztottam a kétségeimet és az aggodalmaimat Kyle-lal, ahogyan tettem volna azt a tényleges párommal is.
- Ez igaz… - ismertem be, felpillantva a férfira. – De tényleg nem akarok mindenféle felesleges vackot összevásárolni, bár azt hiszem, hogy egy gyereknek elég kevés az a dolog, ami vacaknak számít – dünnyögtem magam elé, így aztán lehet, hogy mégsem fogok tudni annyira mellélőni, ha túlzásba esnék. – Elhiszem! – ismertem be halkan, bájosan mosolyogva fel rá, miután elhúzódott tőlem a homlok puszit követően. – Hmm… - kellett nagyjából öt másodperc ahhoz, hogy fogjam magam és felálljak a székből. – Azt hiszem, hogy egy ilyen ajánlatra nem lehet nemet mondani, ráadásul az áldozatoknak általában nincs beleszólása abba, hogy elrabolják-e őket, vagy ne! – nevettem fel, miközben belebújtam a kabátomba, és megindultam az ajtó felé, hogy vele együtt hagyjam el az őrsöt.

// Köszönöm szépen a játékot, élveztem!! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Kedd Márc. 03, 2015 9:04 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 70
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Hétf. Júl. 11, 2016 11:50 am

Liam & MandyMás dolga lett volna, hogy körbevezesse az új kollégát, aki már nem is emlékeztem, hogy honnan érkezik, de sajnos beteget jelentett mára. Szívességből kértek csupán arra, hogy segítsem ki az illetőt, úgyhogy végül igent mondtam. Amúgy sem szerettem visszautasítani senkit, vagy csalódást okozni, márpedig nyilván azért kértek éppen engem, mert tudták, hogy úgyis megteszem ezt a szívességet neki. Szomorú, ha ennyire visszaélnek az ember jóindulatával, de hát nem tudtam mit tenni ellene igazából, én már csak ilyen vagyok.
A megbeszélt időpontban felálltam hát az asztalom mellől, és elindultam kifelé, hogy megkeressem az úriembert, akinek a nevével már tisztában voltam. Sőt, igazából azt is lekerestem az adatbázisban, hogyan néz ki, még ha a szakmai múltját nem is volt időm átnézni. Súlyos hiányosság, úgyhogy a terveim között szerepelt, hogy ezt minél hamarabb pótoljam. Majd talán akkor, ha már megmutattam neki az őrsöt, és az asztalát, amit kapni fog.
Az irodámból könnyed léptekkel sétáltam ki, majd le a lépcsőn, és fordultam el az információs pult irányába. Csakhamar ki is szúrtam az általam keresett személyt. Jóval magasabb volt nálam, mégis határozottan léptem oda hozzá, hogy megszólíthassam.
- Cooper? – kérdeztem rá, azért a biztonság kedvéért. – Bishop hadnagy vagyok, üdvözlöm itt nálunk a fagyos Alaszkában! – mosolyodtam el szélesen, miután felé nyújtottam a kezemet. Nem volt nehéz kiszúrnom az energialöketből, hogy farkas az illető. Ez ugyan egy kicsit váratlanul ért, de maradtam a magam természetes bájánál és jókedvénél, hiszen nem akartam felhívni a figyelmét arra, hogy őrző vagyok. Egy kicsit már így is többen tudtak róla, mint szerettem volna, hiszen rengetegszer kellett már kisegítenem a falkát a rendőrségi ügyekben, de igyekeztem mégis vigyázni arra, hogy ne nőjön meg a beavatottak száma túlságosan.
- Mit szólna hozzá, ha megmutatnám a mi kis épületünket? – barátságos hangnemben beszéltem, és ha beleegyezett, akkor már invitáltam is magammal. – Odafent lesz az asztala, már felszabadítottak egyet, amennyire tudom. Az igazság az, hogy nem én vezettem volna körbe, de a kollégám beteget jelentett, úgyhogy így járt. Megkapott engem a nyakába, de remélem, nem zavarja! – ujjaimat a hátam mögött kulcsoltam össze, úgy haladtam a lépcső felé. – Nagy baj lenne, ha tegeződnénk? – kérdeztem rá azért udvariasan, bár én annyira közvetlen szoktam lenni, hogy nagy kísértés volt, hogy nem választottam egyből a tegeződést. De hát így illik, még sohasem találkoztunk korábban.
- Ó, ha már itt vagyunk, erre van a konyha! – mutattam el a lépcső melletti kisebb folyosó felé. – Kérsz egy kávét? – figyelmes vagyok, ez már csak ilyen. – Nem a legjobb, de nem is ihatatlan. Az automatából sokkal rosszabb, higgy nekem! – adtam máris a tippeket, bár a magam részéről én mindig a Starbucksból szereztem be, és ha kért még valaki, akkor annak is hoztam. – Honnan is jöttél? – érdeklődtem kíváncsian, csak hogy jobban megismerjük egymást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liam Cooper
Falkatag
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 99
◯ HSZ : 79
◯ IC REAG : 72
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Kedd Júl. 12, 2016 10:49 am

Jól mondtam. Alighogy hazaértem a Hotelba, már kerestek a rendőrségtől, hogy tegyek egy látogatást, mert eléggé fontos ügyről akarnak beszámolót tenni. Nekem se kellett sok. Megemésztettem nagyjából a hallottakat, melyeket a Teremtőm kiadott magából
Ugyan eligazítottak, hogy merre is a legrövidebb az épülethez, szóval az egyik tag kocsijával megindítottam magam a helyre. Nem forgalmas a város szerencsére. Könnyedén és gyorsan eljutok a célállomásra. A parkolás is kitűnő helyre sikerült… lépteim határozottak voltak, a bent grasszáló rendőrök átmotoztak. Igen, volt nálam fegyver, meg a jelvényem is nálam volt. Egy szavuk sem lehetett, de a reptéri dolgot még ők is felemlegették. Az információs pulthoz léptem és várakoztam, hogy a hölgy végre figyelme szenteljen csodás személyemre is a telefon mögül. De a nevem hallom időközben, szóval fel is figyelek rá… - Igen? - kérdezek vissza, miközben a szőke fürtöket figyelem, majd az arc is elém kerül végre. - Rendészeti osztály. Boncmester... - …na de ez lényegtelen infó, a nő a kezét nyújtja, könnyedén ragadom meg óvatosan és fordítok rajta, hogy kézfejét csókkal illessem… illik, nem illik? Úriember vagyok, nem egy görény. - Köszönöm.
Farkasomat jelenleg nem kötötte le az itt folyó energia és érdeklődési dolog… elfeküdt és úgy figyelt a neszekre. Valahogy most nyugodt volt. Az Anyjával történtek kissé felkavarták őt is.
- Megköszönném. - vigyorodtam el az útbaigazítás terén, mondjuk egyedül is könnyedén felfedezem a helyet. De ha ebben segít egy fiatal hölgy, akkor könnyedebben siklunk át a nehézségeken is. Mellette haladtam tovább, figyeltem szavaira, ittam minden egyes mondatát. - Dehogy zavar. Miért zavarna? - húzódott fel szemöldököm. - Akkor inkább Ön, mint a kedves kolléga… - aki gondolom férfi. Kérdése megmosolyogtatott. - Hatalmas katasztrófa lenne. - hatásszünet. - Természetesen nem zavarna. - úgy könnyedebb a csevej is. - Elfogadom, köszönöm. - a kávé jöhet. Ittam már, de meg se árt, de kit érdekel. Pillantásom a falakon végig futott. Az itt lévőkön is végig pillantottam hamar. - Chicagóból érkeztem. - válaszoltam. - Hova valósi vagy? - érdeklődöm azért finoman a dolgok felé…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 70
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Hétf. Júl. 25, 2016 5:36 pm

- Nagyszerű! - inkább csak arra bólintottam elégedetten, hogy jó emberhez sikerült idejönnöm. A szakterülete már egyáltalán nem rám tartozott, de egyébként is tisztában voltam vele. Egyből viszont nem akartam udvariatlanul viselkedni, úgyhogy megtartottam magamban, és csak egy mosolyt kapott tőlem rá, semmi többet. Elég barátságos teremtés vagyok, de ezt most tényleg nem tudtam hová tenni.
Ahogyan a kézcsókot sem, amivel köszöntött. Zavartan pislogtam rá, és mivel nem jellemző rám a feminista hajlam, így nem rántottam el felháborodottan a kezemet. Egészen egyszerűen csak nem voltam hozzászokva, a rendőrök amúgy sem túlzottan érzékeny lelkületű emberek, ez igaz a nőkre is. Én talán közülük még ki is lógok, mert értékelem az ilyesmit, de ahogy körbenéztem, egyből látszottak a furcsa pillantások. Sebaj.
- Ó! - szólaltam meg végül, de zavarba nem jöttem. Inkább azt jegyeztem meg magamban, hogy nem egy friss farkas, erre a nyakamat mertem volna tenni. Hogy minderről biztosan meggyőződjek, segítségül hívtam a Falkaszag varázslatot. Ebből máris megtudtam a lényegi információt, miszerint nagyjából száz év körüli lehet. Hasznos volt, úgyhogy bölcsen elraktároztam magamban, noha tudtam, hogy a jelenlegi hivatalos papírjai jóval kevesebb életkort mutatnak. Csak úgy, mint az enyémek is.
- Helyes! - bólintottam elégedetten arra, hogy nem zavarja, hogy én leszek az ügyeletes idegenvezetője itt az őrsön. - Pedig John igazán mókás figura, majd meglátja! - utaltam itt arra, akit helyettesítettem most. Még az is lehet, hogy ő lesz az új társa, bár sohasem lehet tudni. - Rendben, szólíts nyugodtan Mandynek! - ajánlottam fel a becenevemet, mint megszólítási formát. Szerettem ilyen közvetlenül viselkedni a kollégákkal, még ha sokszor csupán a vezetéknevünkön szólítottuk egymást, akkor is.
- Nos, így működik a mi kis masinánk! - mutattam meg neki sebtében a kávéfőző működését. Nem volt túlzottan bonyolult, de nem árt, ha valaki elsőre bemutatja szerintem. - Hogyan kéred? - érdeklődtem az ízesítés felől, én egyből meg is jegyezném, ha esetleg legközelebb is úgy alakulna, hogy tőlem kapja. - Ó, a Szeles város! - bólintottam, miközben átnyújtottam neki egy bögrét, tele kávéval. - Még sosem jártam ott eddig... - ezek szerint pedig a falkához tartozik, méghozzá az idetelepült részhez. Furcsa, hogy csak most érkezett onnan utánuk, de az is lehet, hogy az egész csupán egy véletlen. Egy biztos, falkaszaga volt, ezt a varázslat szintén megerősítette.
- Én Los Angelesből jöttem. - nem is hazudtam nagyot, mert tényleg ahhoz volt a legközelebb a szülővárosom, és azt úgysem ismerte volna senki. - Nekem azt hiszem, hogy nagyobb váltás ez a hideg a melegebb éghajlat után, de már jól kiismerem itt magam. - magyaráztam neki könnyeden, semmi titkot nem árulva el ezzel magamról. - Ez előtt mondjuk már Portlandben is dolgoztam, úgyhogy ahhoz képest már nem is olyan nagy a különbség. - osztottam meg vele ezt is, hiszen a szakmai önéletrajzomban is megtalálhatóak voltak ezek az infók.
- Na, gyere tovább! Majd bemutatlak idelent a srácoknak, van két nagy iroda, tele asztalokkal! - intettem magammal. - És miért választottad éppen Fairbankset? - kérdezősködtem tovább, mint bármelyik másik ismerkedő, barátságos ember tenné.

// 40-3 (Falkaszag) = 37 megmaradó pont //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liam Cooper
Falkatag
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 99
◯ HSZ : 79
◯ IC REAG : 72
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Vas. Júl. 31, 2016 12:59 pm

Mandy. Igazán tetszetős név, szó szerint még csilingel is. Igazán kis helyes, még illik is rá. 
Közben a kávéfőző ügyködését is megfigyeltem… az enyém pont nem így működik. 
- Egy cukorral, köszönöm. - se tej, se más. Ha ő is iszik, meglesem miként is issza, jól jön majd még… Főleg az, hogy mennyi időközönként iszik…
- Egész klassz hely. Egy része nyugis, a másikon minden napos balhézások mentek…gyilkosság, eltűnések és a hasonló dolgok. Minden csak a pénzről szól. - magyarázom, hogy mik folytak arra nagyjából. Igaz volt. 
Tényleg voltak hasonló dolgok arra, főleg amikor a kaszinó megnyitott. Elég klasszul működik, nem is kicsiben játszanak és ha azt vesszük, akkor a nagyoké a hely. A Milliárdosoké... Bár melyik kaszinó nem? Los Angelest túlzottan nem ismerem, max térképekről, szóval annyira nem is tudom mi folyik arra fele.  - Igaz az, hogy mértek már erre télen -50° is? - érdeklődöm, hiszen ezt nem igen kérdeztem meg senkitől sem, mondjuk nem is érdekelt annyira... de most hogy itt vagyok, kissé meglepett az olvadás és ez a plusz fok is... nyár van ez is igaz... Utána lépdeltem, majd felfigyeltem a kérdésére... - Hát... A haveri köröm erre jött el kirándulni, nyaralni, síelni, aztán itt is maradtak. Szóval jöttem én is... - ha azt vesszük ez nem is hazugság... lényegében átjöttek "nyaralni"... ami épp a falkáról szólt. Igaz azóta sok minden történt, halál esetek, új tagok jönnek és mennek, Corvin Omega lett... nagy bánat ez valakinek... Hát ez már így megy farkaséknak nah... bár az fura hogy nem találkoztam egy őrzővel sem... Vagy csak nem érdekelt a dolog és közben itt lézengenek? A franc se tudja... együtt dolgozunk az a lényeg. 
- Szerintem jó választás volt ez a hely. - mosolyodtam el, majd a nőre pillantottam. Részben már a nő kisugárzása és segítség készsége is megnyerő, nah meg a társak állandó köszönése az újaknak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 70
◯ HSZ : 524
◯ IC REAG : 534
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Csüt. Aug. 04, 2016 9:27 pm

- Rendben, máris! - biccentettem, és a kérésének megfelelően bele is pottyantottam egy cukrot a gőzölgő feketébe. Én mondjuk kettővel ittam, és tejjel hígítottam rajta kicsit, de ettől még nem kellett mindenkinek így tennie ugyebár. - Parancsolj! - nyújtottam felé a bögrét, hogy aztán visszategyem a kannát a kávéfőzőre, figyelmem pedig újra az új kollégáé legyen. Amúgy is érdekelt, hiszen új fiú volt a városban, mindenféle téren. Még szerencse, hogy a véletlen pont nekem osztotta, így legalább Willnek is jelenthettem majd róla.
- Igen, szerintem is klassz. Mondjuk úgy, hogy a kisvárosi őrsök előnye ez a családiasság. Bár nagyobb, mint amilyenre én annak idején számítottam, nem tudom, te hogy vagy vele... - csevegtem tovább barátságosan, mert én ilyen típus vagyok. Nem azért voltam vele ilyen, mert kíváncsi voltam arra, hogy milyen is ő, hanem bárkivel így viselkedtem volna valószínűleg. Előítéletes sem voltam a vérfarkasokkal szemben, hiszen akkor elég rossz informátor lennék, az is biztos.
- Ja, hogy Chicagóra gondoltál. Bocsi! - nevettem el magam zavartan, amiért egy pillanatra félreértettem a mondandóját. - Szerintem manapság sajnos mindegy, hogy merre jár az ember, minden a pénzről szól. Ez a világ fő mozgatórugója, akárhogy nézzük is! - húztam el a számat, mert ezt a részét például nem kedveltem a fejlődésnek, amik az utóbbi évtizedekben mentek végbe.
- Azt rebesgetik, hogy igen. Mióta én itt vagyok, szerencsére annyira még nem hűlt le egyik télen sem a hőmérséklet, de sosem lehet tudni. - rántottam meg könnyedén a vállaimat, vezetve közben az asztalok között. Több kolléga oda is bólintott nekünk, hogy így köszöntsenek bennünket. Azt is, aki velem volt, mert bizonyára látszott rajta, hogy nem egyszerű látogató itt, hanem valamiért körbevezetem. Ennek meg csupán egy oka lehetett, lévén, hogy bilincset nem viselt; új kolléga az illető.
- És pusztán ezért jöttél utánuk, és adtad fel az előző életed? - kérdeztem meglepetten, felvonva a szemöldökömet. Oké, annyira nem volt meglepő, hiszen mostanra már tudtam, hogy falkatag. - Ez elég szokatlan dolog, már bocsi! - nevettem el magam, megadóan tartva fel mind a két kezemet. Így előadva bárki ezt gondolta volna, noha én tudtam a valódi okokat. Akár valami hihetőbb hazugsággal is előállhatott volna, de úgy tűnt, ő nem az a típus, aki ezzel vesződik. Különös, ezt meg is jegyeztem magamban.
- Igen, én is megkedveltem ezt a vidéket. Én azért költöztem fel, mert a férjem családja idevalósi. Miután Jamie meghalt, én itt ragadtam. - szusszantam szomorúan. Ez nem volt teljesen igaz, viszont annyira mégis, hogy egyetlen farkas se szagolhasson ki hazugságot a szavaimból. Annyi volt a különbség, hogy nem emiatt maradtam itt, viszont először tényleg vele érkeztem Alaszkába. Már szinte idejét sem tudom, hogy mikor volt az. Egyébként azért is fecsegtem ennyit, hogy ne legyen feltűnő a titkolózásom. Olyan voltam, mint bárki más, aki ismerkedik az új kollégával.
- Már biztosan kijelöltek egy helyet neked is, meg fogjuk keresni. Az én irodám az elsőn van, ott bármikor megtalálsz majd. Egyébként mindjárt megmutatom azt a részt is, ott van a helyiség végében a lépcső. - és amint átmentünk az irodán, tényleg felfelé vettem az irányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai // Szomb. Nov. 05, 2016 8:08 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Rendőrök - Nyomozók asztalai //

Vissza az elejére Go down
 

Rendőrök - Nyomozók asztalai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Közigazgatási épületek :: Rendőrkapitányság-