HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | .

 

 Adminisztrációs pult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Adminisztrációs pult // Hétf. Jan. 02, 2012 1:16 pm

First topic message reminder :


Itt található a várakozó folyosórész is a civilek számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 5:08 pm

- Ebben reménykedni kellett? - cukkoltam, széles mosolyom azonban jókedvről árulkodott. - Örülök, hogy izgatott vagy - éreztem és látszott is rajta, ez pedig örömmel töltött el. Teljesen más, ha valaki csak azért csatlakozik, mert ismerőse van itt, vagy emellé szívesen is teszi és izgatottan várja a továbbiakat.
- Miért ne maradhatnál? - bazsalyogtam, hiszen ő még nem tudta, hogy igazándiból nyert ügye van. Nem hinném, hogy Nessa kitenné, ha vállalom érte a felelősséget, ennyire azért már remélhetőleg bízik bennem. Lester kapcsán is egyetértett a döntésemmel, nem hiszem, hogy most lenne bármi probléma. Az autóval pedig így a társasház felé indultam.
- Nem csak a hűvös időjárás miatt zord ez a vidék. Nem tudom, mennyit hallottál arról, mik történnek errefelé, de nem a kikapcsolódás színtere mostanában ez a város - nem fogok kiselőadást tartani, ha tudja, mire gondolok. Elég gyorsan terjednek a pletykák, habár fogalmam sincsen, mennyit és mit hallott erről a vidékről, ha kell, akkor természetesen mesélek, de feleslegesen nem untatnám olyannal, amiről már esetleg tud.
- Ó, kicsodát? - érdeklődöm máris, hiszen kíváncsi vagyok, mégis kibe sikerült belefutnia. Közben egyre közelebb robogunk a társasházhoz és nem kell sok ahhoz se, hogy begördüljünk az épület alatti mélygarázsba.
- Nos, itt is vagyunk - parkoltam le a járgányt és állítottam le a motort. Nem mondtam egyelőre semmi többet a nősténynek, kiszálltam a kocsiból és hívtam is a liftet, ami majd felvisz a lakásomhoz. - Új még az épület, nem lakunk benne túl sokan, szóval tényleg mázlid van, a mellettem lévő lakás történetesen üres még - pillantottam Foxie-ra, miközben a lift halk csilingelést követően kitárult előttünk. - Csak utánad - intettem a karommal, hogy miután beszálltunk, az egyes gombot benyomva, aprót zökkenve máris felfelé induljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 171
◯ HSZ : 44
◯ IC REAG : 32
◯ Lakhely : ↷ Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ↷ freckles & redhead

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 5:33 pm

- Még szép, mert ha nem, akkor megint megkapom, hogy milyen magabiztos volnék. - játszadozom vele megint, mert egyáltalán nem gondolom komolyan és még kicsit meg is lököm őt a vállammal.
- Nem ismernek, nem vagyok fagyott, se besavanyodott, hanem inkább bohókás vagyok és kicsit őrült? - teszem fel a költői kérdést, hiszen azért valljuk be, hogy ez nem mindig nyerő párosítás, mármint minden falka előtt, azt meg nem tudom, hogy ő milyen helyzetben is van itt, és mennyire is adnak a szavára, éppen mennyire van már elegük belőlünk, hiszen elég sokan érkeztünk ugyanarról a helyről. Egy ilyet meg egyetlen egy falka se viselne szerintem túl jól, amik itt történtek.
– Hallottam már ezt azt, de sokszor mondanak olyanokat, amiknek a fele se igaz, de akkor ezek szerint erre felé nagyon is igaz. Ha tényleg ennyire sok rossz történik errefelé, akkor még inkább ráfér véleményem szerint erre a helyre egy kis vidámság, hogy ne csak azon törje mindenki a fejét, hogy mi lesz legközelebb, hanem közben éljenek is. – lehet naivnak nevezni, vagy sok mindennek, de szerintem a rosszban is meg kell lelni a jót is, mert különben mindenki befordul, magányos lesz és szép lassan, ha nem valaki más veszi el az életüket, akkor önmagukat fogják elpusztítani. Szerintem a sok rosszat is könnyebb elfogadni úgy, ha szeretünk, élvezzük kicsit az életet és mosolygunk, nevetünk. Nem old meg semmit se, vagy nem mindent, de kicsit segít.
- Nem tudom a nevét, de szeret táncolni, magas és izmos, és tudod kire hasonlít? Azokban a táncosfilmekben ökörködő színészre. És kicsit olyan, mint füles a Micimackóból, legalábbis így elsőbenyomásra.  – nem hiszem, hogy sokat segítettem Mikenak, de talán rá fog jönni, hogy kiről lehet szó, de tényleg volt valami mélabúság benne, olykor, vagy valami olyasmi. Nem tudom, hogy mi történhetett vele, de nem is próbáltam egyelőre kideríteni. Majd, idővel, ha tudja, akkor legalább egy névvel gazdagabb leszek.
– Milyen mázli, csak nem magad mellett akarsz tartani ennyire? – kuncogtam el a dolgot, majd beszálltam a liftbe és amikor megláttam, hogy az elsőre megyünk, akkor se bírtam lakatot tenni a számra. – Ennyire megvénültél, hogy már egy emeletet is liftezel? – cukkoltam őt tovább, majd kiszállva a liftből követtem őt, hogy merre is megyünk. Meg próbáltam a szagokra és energiákra is figyelni. – – Nem nagyobb itt a falka? – pillantottam rá kicsit érthetetlenül, majd ha beinvitált a lakásba, akkor hellyel se kellett kínálnia, kényelembe helyezem én önkényesen is magam, de előtte még a szekrényét próbáltam meglelni, hogy szerezzek valami meleg pulcsit belőle. – Egyébként korábban miért is somolyogtál?  Mit nem mondasz el? – pillantpttam rá, ha nem állított meg a pulcsitolvajlásban. Tudom, itt már meleg van, de egy pulcsival és forró itallal mégis csak könnyebben melegszik át az emberfia is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 6:21 pm

- Ez közel sem számít kizáró oknak - valahol mindenkinek el kell kezdeni, az elején mindenki ismeretlenként kezdi, mindenkire furcsán néznek, mert más, mint ők, aztán idővel hozzászoknak. Így megy ez és hiszek abban, hogy Foxie-val sem lesz másként.
- Ha gondolod tartok majd erről is részletes beszámolót, ha odaértünk. Nem árt felzárkóznod az itteni dolgokkal és történésekkel - ha marad, akkor jó, ha tisztában van azzal, mik történtek errefelé az utóbbi időben. És ha tudnám, hogy én is csak töredék részével vagyok tisztában..! - Hidd el, én neked szurkolok, hogy sikerüljön vidámságot csempészned erre a vidékre és nem becsüllek alá, de jó nagy fába fogod vágni ezzel a fejszédet - nem árulok ezzel zsákbamacskát, ki fog tűnni olykor a többiek közül, de én neki szurkolok, az egyszer egészen biztos!
- Hm, van egy tippem, de több információ hiányában nem akarok találgatásokba bocsátkozni - első blikkre Darimot mondanám, de aztán fene tudja. Abban az esetben viszont már előre kíváncsi vagyok, hova jut a kapcsolatuk. - Elárultál neki bármit is abból, hogy ismerjük egymást? És, hogy csatlakozni szeretnél? - legszebb öröm a káröröm, habár azt nem tudom, milyen volt a kettejük találkozása, de azért megnézném Howl fejét, amint kiderül, hogy Foxie miattam érkezett.
- Lebuktam - kaccantam a kérdést követően, habár nem volt semmiféle hátsó szándékom a lakás-ajánlással. - De van más lakás is, ha messzebb szeretnél lenni - ajánlottam fel, visszapasszolva a labdát, lássuk csak, ő mennyire szeretne maga mellett tudni engem.
- Kettő emelet, mert van egy földszint is - pontosítottam, habár kész vicc, hogy ilyennel mentegetőzöm. - Megcsappantunk kicsit az utóbbi időben és nem is mindenki ebben az épületben él - bizonytalan vagyok azt illetően, hogy tényleg jó ötlet volt-e ez a külön költözés, mert nem sokat segít a falkaegység építésében. Mindenképpen beszélek majd idővel erről Nessával.
A pulcsikeresésben szívesen segítettem neki, merre is van a szekrényem, hogy aztán nekiálljak a teafőzésnek.
- Mondjuk úgy, hogy az utóbbi időben még egy lépcsőt sikerült megmásznom a falka ranglétráján - pillantottam rá, apró mosoly bujkált a szám szélében, elégedettség csillant tekintetemben. Büszke voltam arra, amit elértem, de nem dörgöltem az orra alá a sikereimet. Egyszerű megosztás volt ez.
- Szóval most utoljára kérdezem meg, hogy tényleg komolyan gondoltad a csatlakozást? - léptem hozzá közelebb, lejjebb eresztve a pajzsom pedig farkasom is megkörnyékezte a nőstényt. Másabbak voltak az energiáim, a falka pulzált bennük. Itt az idő a végleges döntésre, Foxie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 171
◯ HSZ : 44
◯ IC REAG : 32
◯ Lakhely : ↷ Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ↷ freckles & redhead

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 6:58 pm

- Az jól jönne, pláne azt is tudnám, hogy kikkel kell netán óvatosabbnak lennem, mert olyan „pozícióban” vannak. – azt meg még mindig nem sejtettem, hogy pont az egyik bétához van most is szerencsém. Vagy éppen korábban meg egy Tark vérét szívtam egy pindurkát. Pedig, ha tudnám, akkor lehet kicsit kevésbé venném lazára a figurát Mike előtt is. Pláne, akkor lesz min rágódnom, hogy tényleg mennyire mehetek el messzire, de a boldogtudatlanság még az oldalamon állt. – Szeretem a kihívásokat, meg nem vagyok az a típus, aki elsőre feladja. Meg csak akad errefelé is egy bolondosabb hím, vagy nőstény. – mert nehezen tudom elhinni, hogy tényleg mindenki túlzottan komoly lett. Elhiszem, hogy sok rossz történt, az pedig rányomja sok mindenre a bélyeget, de attól még…
- Pedig segíthetnél, akkor tudnám, hogy kihez kellene bekopognom, ha már én is közétek tartozom. És maximum rád fognám, ha rossz helyre tévednék. – mondom a lehető legártatlanabb fejjel, hiszen az más kérdés, hogy azért tenném meg, mert megígértem, meg ott a spontaneitás dolog is, amire még meg kell tanítanom, de mindent sorjában. – Nem, mert nem tudtam, hogy mennyire is vagytok jóban, meg ismersz, nem szeretek mindent mindenki orrára kötni egyből. Utóbbit viszont tudja, szerintem azért nem pakolt ki a várost jelző tábla elé. – kuncogom el magam, mert kinézném belőle, de azt is tudom, hogy először talán megpróbált volna kérdések hada elé állítani, ami ilyenkor szokás, de ő csak a második volt a mai napi „randijaim” listáján, így Cukipofa lemaradt erről.
- Ajándék lónak ne nézd a fogát. – még legyintettem is egyet, hogy ugyan nem kell, jó lesz az a lakás is. Persze, hogy örültem annak, hogy legalább a közelben tudhatom, így ha kell valami, akkor könnyedén zaklathatom majd, meg lehetek a reggeli ébresztője is. Reszkessen a világ.
- Egy falka, ami két helyen él? Ennyire nem jók a viszonyok? – persze, mire gondolna egyből az ember? Én erre, de reméltem, hogy megcáfol, mert én mindig is az egységben hittem, ha falkáról volt szó, de igaz, én Tökmag vagyok ahhoz, hogy átlássak mindent ilyen téren. Ahhoz ott vannak a nagyok és kész.
Amikor meg is volt az áldozatom, akkor csak megmutattam, hogy ezt ezennel kölcsön is venném, majd egyszerűen belebújtam. A hajamat kiszedtem alóla, majd a konyhába sétálva vártam a forró teára.
- Miii? És ezt csak így mondod? Jesszusom, gratulálok!! Akkor te most béta lettél? - és legszívesebben a nyakába ugrottam volna, de szerintem ő is láthatta, hogy az örömöm mellett, azért kisebb sokk is ért, mert erre nem számítottam.  A megnevezés és a többi pedig csak tipp volt a részemről, de mást nem igazán tudtam elképzelni, hiszen ha ő lenne az Alfa, akkor azt csak elmondta volna már, így hirtelen meg más nem is jutott eszembe, hogy mi lehetne belőle. - Azta, wooow…Ezt meg kell ünnepelnünk, remélem tudod! – de mielőtt még nagyobb örömködésbe kezdhettem volna azelőtt változott a hangulat, az energiák is és azzal együtt én is komolyabbá váltam.
- Igen! – hangom határozott volt, a farkasom, pedig közelebb lépett, hogy utána egyszerűen fejet hajtson és mellső mancsait is behajlította, mint aki ténylegesen fejet hajtana. Az energiám is eléggé világos volt, hogy hűséges leszek hozzá és a falkához is, történjen bármi is. És akaratlanul is, még én is kicsit biccentettem, előre hajtottam a fejemet, mintha minden kétséges ki szeretnék zárni. – Mostantól ti vagytok a családom és mindig számíthatsz rám. – és most jött volna, hogy miként tovább, lesz-e feladatom, vagy egyelőre semmi se, vagy miért nem mondta korábban? És társai, de helyette inkább csak hallgattam és őt fürkésztem, miközben a farkasom nem mozdult addig, míg a másik nem adott rá jelet. Alázat, ami sokaknak nehezen megy és nekem se könnyedén, de irányába? Soha egy percig se haboznék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 8:57 pm

- Rendben, akkor ezt mindenképpen átvesszük majd - bólintottam aprót, felvésve a mesélnivalók sorába a falkahelyzetet és a falkatagokat is. Aztán persze őket nyilván személyesen is meg fogja ismerni, de tényleg nem árt, ha van némi háttérinformációja velük kapcsolatosan. - Abban biztos voltam, éppen ezért nem is féltelek, csak gondoltam szólok előre, hogy tudd, mire vállalkozol. Bolondosabb egyedek pedig akadnak, de közel sem olyan a helyzet, mint régebben volt - hallottam az őslakos falka régi híréről, amikor a Lak minden este valamiféle bulitól volt hangos. Elmúltak azok az idők, elmentek, vagy megváltoztak a farkasok.
- Okés, köszi - előbb-utóbb úgyis kis fog derülni, ki is volt az a falkatag, de ha tényleg Darim, akkor az szép lesz. Abban pedig azért nagyon reménykedem, hogy nem fogja Foxie-t csak azért megbélyegezni, mert jóban vagyunk és mert miattam jött ide. Mondanám, hogy azért ennyire csak nem tulok, de abból kiindulva, hogy arról sincs fogalmam, rám miért pikkel azon túl, hogy Chicagóból jöttem, inkább passzolom a dolgot.
- Szóval ez egy olyan ajándék ló, aminek nem érdemes megnézni a fogát? - cukkoltam kicsit, habár egyáltalán nem gondoltam volna, hogy erről van szó. Mondjuk egyértelmű választ nem adott, így csak bízom benne, nem kellemetlen neki a szomszédságom.
- Elméletileg azért született ez a döntés, mert az egészségesnél jóval többen voltunk, de sokan elmentek a nyáron, így kialakult egy ilyen helyzet - tártam szét a kezeimet, amolyan „nem tudok ennél jobb magyarázatot adni a történtekre” módon.
- Miért, hogy mondjam? - kérdeztem vissza, hiszen hiába vagyok büszke rá, nem dörgölöm mindenkinek az orra alá, hogy dicsekedjek vele. - Igen - bólintottam, megadva a választ a rangommal kapcsolatos kérdésre. - Koccintunk majd rá, ha szeretnéd - nem tartottam megünneplendő dolognak, de ha szeretné, felőlem ihatunk rá egyet. - De akkor már a te csatlakozásod alkalmából is - toldottam ennyivel, mert szerintem a felbukkanása és csatlakozása is éppen olyan okot adott az ünneplésre, mint a kinevezésem. Számomra legalábbis mindenképpen.
A helyzet mégis komolyabbá vált, ahogyan lejjebb engedtem a pajzsomat és látva a magát megadó nőstényt némi büszkeség töltött el. Közel állt szívemhez a kis nőstény, egy pillanatig se tudtam volna tagadni. Farkasom közelebb lépet, a nőstény felé tornyosulva, hogy aztán óvatosan, mégis határozottan marjon rá a nyakára. Energiáim elárasztották, érezhette a falkát, annak erejét és mindazt a családot, mindazt az erőt, aminek ezennel a részévé vált, ami ezentúl óvja és védelmezi majd őt. Elengedtem a torkát, farkasom törődően nyalt végig a harapásnyomon, hogy az orrával megböködve a nőstény marját jelezze neki, most már bátran felállhat.
- Mostantól a családunk része vagy, óvunk és védelmezünk majd - valamit valamiért, ha ő ad, mi is adunk, most már közénk tartozik. Közelebb léptem hozzá és amolyan atyai/testvéri ölelésre nyitottam karjaimat. - Egyelőre nem dobálhatlak rangokkal, de szeretném, ha belevetnéd magad a falka életébe. Illetve ha kiharcolnád magadnak a gyógyítói pozíciót - nem fogom arra kényszeríteni, hogy mindenáron gyógyító legyen, de örülnék neki és szükségem is volna egy tehetséges gyógyítóra, ő pedig tökéletes volna. Persze ha más irányba kacsintgatna, azzal is ki lennék békülve, csak tényleg kacsintgasson valamerre.
- Nos, akkor koccintunk? - szaladt feljebb a szemöldököm, ideje megünnepelni a megünnepelni való dolgokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 171
◯ HSZ : 44
◯ IC REAG : 32
◯ Lakhely : ↷ Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ↷ freckles & redhead

Re: Adminisztrációs pult // Pént. Dec. 01, 2017 9:30 pm

- Nem tudom, hogy milyen volt régen és talán jobb nem is tudni, inkább csak valami újat kell alkotni, elhozni, hiszen a jókedv és boldogság szerintem mindenki hiányzik, vagyis remélem, hiszen azok nélkül az élet eléggé savanyú lehet. – mintha mindig citromba harapna, vagy állandóan farkacsapdába esne, de nem tudna onnan kivergődni az illető, vagy ha meg is teszi, akkor jön a következő csapda. Eléggé szomorú látkép, inkább nem is akarok erre gondolni.  
Fogalmam sem volt, hogy ők ketten mennyire is dedós módon fújnak egymásra, de mindegy, majd megtalálom anélkül is a hímet, hiszen az ígéretet illik betartani. Én meg nem voltam szívbajos, hiszen most már egy család vagyunk, nem? Egy falka, egyelő egy nagy családdal is, mint sok dilis tinédzser és felnőtt együtt élne, amibe olykor becsöppen egy kabala „gyerek”, vagyis kölyök. Annyira csak nem lehet rossz, még ha más gondoskodik is a pletykák szerint arról, hogy itt a halálozási ráta magas legyen.
- Még szép, amíg nem túl hangos az esti műsor, addig nem is fogom. Inkább kíváncsi vagyok, hogy mennyi lehet a teendő vele és mennyi mindent kell majd alakítani rajta. – lelkesedés pedig érezhető és látható is volt. Az meg nem volt kérdés, hogy az első dologgal csak szívni akartam a vérét ismét, de tényleg nem vágyom esti mozizásra, mert azt meg kötve hinném, hogy hangszigeteltek annyira a falak, vagy remete életet élne. Vagy pont emiatt nem akart senki se beköltözni mellé? Hahh, most lebukott!
Bólintok egy aprót, amit a falkával kapcsolatban mond. Nos, talán jönnek még újak és akkor lesz nekik hely. Lehet bulikat tartani itt is, háziparti, vagy egy egész lakóháznak. Hmm, nem is hangzik rosszul, ott az előtérben úgyis úgy láttam egy karácsonyfa is elférne, ha már jönnek az ünnepek.
- Képzeld, Béta lett belőlem, szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy megbecsülnek-e és társai. – tártam szét a karomat kicsit, hogy mégis erre miért magamtól kellett részben rájönni, vagyis neki köszönhetően, de akkor is. Basszus, mintha egy vízibombát dobott volna be közénk hirtelen. – Még mindig nem vagy az az ünneplős fajta, mi? Mármint ilyen téren, pedig szerintem minden okod meglenne és nem lenne kérkedés. – rántom meg a vállaimat, majd amikor a csatlakozást is mondja, akkor egyetértően bólintok, mielőtt még komolyabb vizekre eveznénk.
Farkasom tűri azt, ahogyan nyakára mar a hím, meg se rezdül, fejét továbbra is lehajtja és érzi az energiát, érzi a falka erejét is és hirtelen úgy érzi, hogy részben hazatalált a másfél éves kóborlás után. Vajon pajti tényleg bírni fogjuk a strapát, a hideget, vagy ez jobban ki fog rajtunk, mint a front? Amikor pedig a hím jelezte, hogy felállhat, akkor a farkasom felállt és fejét a híméhez fúrta, majd utána „visszavonult”, hogy tovább henyéljen. Én is sietve emeltem fel a fejemet nem ügyelve arra se, hogy így a dögcédulám is a felszínre került, hiszen részben beleakadt a hajamba is, másrészt meg ebből a pulcsiból még fejen állva szerintem én is kicsúsztam volna.
Amikor közelebb lépett, én is így tettem, majd elvesztem az ölelésében. – Köszönöm. – csak ennyit suttogtam, hiszen azt pontosan tudta mindig is, hogy felnézek rá és fontos is számomra, nem is kicsit. Sokat köszönhetek neki már a múltban is. Általa egyszer már családot kaptam és most még egyszer. – Pedig milyen menő lett volna ,de ezek szerint gyógyítókból kevés vagy, vagy legalábbis körülötted. Szívesen, ha kell valakinek doki, akkor szóljatok és jövök is, majd az őrült szánkómmal. – kuncogom el magam, de azt ő is tudja, hogy abban nem ismerek tréfát. Nem tudom, hogy amúgy is orvosnak állnék-e, de majd kitalálom, viszont ő és a falka is számíthat rám ilyen téren.
- Aha, nyugdíjasok módjára teával, vagy van valami erősebb is? – mosolyodtam el, majd a pultra könyököltem / dőltem, attól függően, hogy miként is nézett ki a konyhája.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Adminisztrációs pult // Kedd Dec. 05, 2017 9:32 pm

- Ha már ilyen szépen megfogalmaztad, akkor áldásom adom a dologra - elkomolytalankodom a dolgot, tudom jól, de fagyos egy vidék ez és nem csak az időjárást tekintve. Nem lehetetlen és egészen biztos vagyok benne, hogy üde színfoltja lesz a vidéknek. Tudom, hogy a szavaim mintha beletörődést sugallnának, de közel sem erről van szó, hiszen azért én magam is pörgősebb vagyok néhányaknál, csak hallottam a régi időkről, amikhez képest a mostani tényleg egy jó savanyú citromhoz hasonlít.
- Hangos esti műsor? Te jó ég… - nevettem fel, hogy aztán a fejem csóváljam egy hatalmas vigyorral a képemen. Szép, most már a hálószobai titkaimat is lesni fogja valaki? - Amúgy meg nyugi, jól szigeteltek a falak - játékosan vállam az övének koccintottam, aprót lökve így rajta. Eddig még nem volt panasz az esti műsor hangosságára, bár tény és való, hogy farkasokon kívül nem igazán léphet más az épületbe. - Az egész kóceráj fel lett újítva a nyáron, szóval legfeljebb csak festeni kell, ha nem tetszenek a színek és új bútorokat venni, ha mást szeretnél, mint ami van - elég jó állapotúak a lakások, hiszen most lettek felújítva, direkt azért, hogy a beköltözőknek ezzel már ne keljen bajlódniuk, de ha Foxie átalakításba kezdene, akkor rajta, én egészen biztosan nem fogom visszatartani.
- Az, hogy Béta lettem, még nem jelenti azt, hogy meg is becsülnek - szaladt feljebb egyik szemöldököm. Mosolyom azért árulkodó volt, hogy nincs ilyesmiről szó, legalábbis a falka nagyrészének a megbecsülését úgy érzem, már sikerült kivívnom. - Most mondjam azt, hogy akivel ünnepelnék, az vagy elhagyta a falkát, vagy meghalt, vagy messze él? - keserű vigyor mászott az arcomra. Sajnos azok, akikkel egy ünneplés keretein belül megosztottam volna az örömöm, már különböző okoknál fogva nincsenek a falkával, ez pedig jócskán csorbít a duhajkodási kedvemen.
Jó érzés kiterjeszteni az energiáimat, jó érzés a sajátomnak fogadni Foxie-t, amikor elváltunk, még csak gondolni sem mertem volna olyasmire, hogy ez meg fog történni kettőnk között. Furcsa, szokatlan érzés, mégis a kellemes fajtából, mert egyrészt jól esik a feltétlen bizalma, másrészről örültem, hogy a falka tagjává vált és hittem abban, hogy ez még szorosabbra fűzi barátságunk szálait.
- Persze, de gondolj csak bele, hogyan néznének rád, ha kiderülne, protekcióból kaptad a rangod - nevetőssé vált a hangom, hiszen ilyet egyrészt sem neki, sem magamnak nem akartam. Nem sok hitele maradna egyikünknek sem, őt megkérdőjeleznék a tudása kapcsán, az én tekintélyem pedig nem is kicsit csorbulna. - Tudom, milyen ügyesek a kezeid és igen, jól jönne egy gyógyító a közelemben - bólintottam aprót, miközben már a konyha felé igyekeztem, hogy előkészítsem a koccintáshoz szükséges holmikat.
- Milyen nyugdíjasokról beszélsz itt? Tán nem annak érzed magad? - cukkoltam, mert hiába indokolná az éltes korom, egyáltalán nem érzem magam öregnek, ő meg aztán pláne nem. Röviditalt vettem elő, feles pohárral, hogy a pultra tegyem kettőnk közé és egyből töltsek is.
- Ránk - emeltem koccintásra a kicsiny poharat, szélesen mosolyogva Foxie-ra, hogy a koccintás után egyből le is húzzam a tartalmát. - Aztán majd mesélhetnél. Arról is, melyik bolhapiacon vetted azt - böktem a közben felszínre bukó dögcédulára. Nem volt megrovás a hangomban, sőt, színtiszta kíváncsiság ült csak szavaimban. Az ő élete, azt csinál, amit szeretne és utólag már hiába aggódok érte, hiszen jól van. Katonának állni bátor dolog és az fel sem merül bennem, hogy vásárolt dögcédula lenne, felismerem a valódit és kíváncsi vagyok a kalandjaira.

// Üdv a falkában! És köszönöm a játékot! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 171
◯ HSZ : 44
◯ IC REAG : 32
◯ Lakhely : ↷ Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ↷ freckles & redhead

Re: Adminisztrációs pult // Kedd Dec. 05, 2017 11:18 pm

- Ne aggódj, akkor inkább keresnék második állást, ha nem lennének azok. – legyintek is egyet mellé játékosan, mert nem mintha érdekelne egyáltalán ez a dolog. Nem, azt csinál és azzal, akivel amit akar, amíg az én kis alvás időmet nem zavarják. Tényleg közöm nem volt hozzá, és szemmel láthatóan vette is a lapot, hogy csak szórakozom vele és szívom egy kicsit a vérét, mert talán oly régóta senki se tette meg vele, de ki tudja milyen farkasok is élnek erre felé. – Festés tuti lesz – tudom, nem is láttam még a szobát, de ismerve magam. – Egy-két dolgot is tuti venni kell, de legalább lesz, aki gálánsan cipelje helyettem a dolgokat. – öltöttem rá nyelvet bolondozva, miközben egyik oldalt a fülem mögé simítottam hosszú, vöröses tincsemet.
- Lehetséges, de az Alfa biztosan nagyon bízik benned és meg is becsül, ez pedig szerintem igazán nagy dolog. – én el se tudnám képzelni, hogy valaha hasonló posztig eljussak bármelyik falkában. Egyszerűen én nem vagyok úgy összerakva, de ő remek „vezető” tud lenni. – Olyan pedig szerintem sose volt, hogy mindig mindenki felnézett volna ugyanarra a személyre, de a többség megteszi, mert különben nem élnének a közeledben. – lehet rosszul látom a tényeket, mert sose folytam bele igazán ezekbe a dolgokba, de így laikusként ezt mondanám. – Sajnálom, de én itt vagyok, még ha senkit se tudok pótolni, de azért több, mint a semmi. – majd barátilag kicsit megsimogattam az arcát, hiszen nekem ne törjön le most, mint a bilifüle. Azzal ráérünk később is.
Sose hittem volna, hogy valaha ilyen fog történni, hogy pont általa fogok bekerülni ilyen módon egy új családba, de csöppet se bántam. Sőt, nagyon is örültem, hogy így történt, mert annyira másabb volt, talán a múltunk miatt, talán amiatt, mert eleve miatta jöttem erre a fagyos vidékre, ha már úgyis hazazavartak amonnan. Kellemes volt és egy percig se kételkedtem abban, hogy a hűségem övé lesz és azé, akinek ő is fejet hajtott. Igaz, nem ismerem, de olykor nem kell, mert bizalmat szavazhatunk anélkül is.
- Vélhetően menne az ujjal mutogatás, mint az óvodában, hiszen tudjuk a farkasok kevés esetben nőnek fel, de aztán, amikor az életüket menteném meg, akkor meg rájönnének arra, hogy okkal tetted. – tárom szét a karomat játékosan, mint aki nem érti hol itt a gond, de aztán nem bírom megállni, hogy ne kuncogjam el magam, mert azt hiszem én se volnék olyan, aki azt várná el, hogy az ölébe hullajtsák a rangot. Szeretek bizonyítani és kivívni mások elismerését. – Ha egyelőre nem is vagyok hívatalos gyógyító, de ha kell egy ügyes kéz, akkor most már tudod, hogy itt vagyok. – mondtam mosolyogva és egyre inkább jókedvűen.
- Itt áll előttem egy, majd veszek neki rokkantkeretet, hogy legyen mivel sétálnia menni. – természetesen ezt már nevetés nélkül se bírtam megállni, mert hirtelen magam előtt láttam, ahogyan előkapná a kisjárókeretet és úgy kezdené el üldözni a bűnőzöket. Lehet egy kiadós alvás rám férne ennyi izgalom után, mielőtt még hajmeresztőbb képek jutnak eszembe különféle őrültségekről.
- Ránk és az új kezdetre. – emeltem én is koccintásra a poharamat, hogy utána el is tüntessen rövid időn belül az italomat. – Pontosan azon, ahonnan haza rugdosták a seggemet. – feleltem pontosan annyira játékosan, mint ő is. Pedig ebben azért volt igazság. Természetesen még faggattam őt, hogy mit érdemes tudni, mennyire lehet itt elengedni magad és társai, ahogyan beavattam abba is, hogy a fronton voltam és miért is keveredtem ennyi idő után haza. Bár biztos voltam, hogy az utolsó húzásomat, amikor vásárra vittem eléggé a bőrömet nem fogja díjazni, de nem sok titkom volt előtte és nem szégyelltem bevallani, hogy még mindig képes vagyok olykor túlzottan is a fejem után menni. Jobb ha tudja, hogy ez nem változott.

\\ Köszönöm a bevételt! És a játékot is, nagyon élveztem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Adminisztrációs pult // Csüt. Dec. 07, 2017 8:01 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Adminisztrációs pult //

Vissza az elejére Go down
 

Adminisztrációs pult

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Közigazgatási épületek :: Rendőrkapitányság-