HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .


 

 Apple lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Apple lakása // Szomb. Márc. 14, 2015 2:07 pm

( + Leah egykori szobája <3 )


A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 21, 2017 5:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Vas. Márc. 15, 2015 11:15 am

Agónia | Begónia

Aiutati che Dio ti aiuta.


A napok, az órák és a percek mind elvesztik jelentőségüket akkor, amikor nem vesz semmi más körbe, csak a sötét. A fel-felderengő álomképek mind valóságnak tűnnek, de csak egy bizonyos pontig, aztán azok is eltűnnek a semmiben. A tovaszaladó idő, mint másodlagos tényező van jelen a szabadulni vágyás mellett, az érzések és a megsebzett test börtönében nyugodni cseppet sem kellemes.
Érzem, hogy fáj. Azokban a kósza másodpercekben, amikor a világra nyitom szemeimet, de nem érzékelek semmit sem belőle, csak az jut el a tudatomig, hogy fáj. A fejem, mintha nem is a sajátom lenne, úgy érzem, hogy az agy benne mindösszesen csak egy massza, mely nem tudja, hogy tartó nélkül hogyan maradjon meg a helyén. Ettől függetlenül viszont nem szaladnak grimaszok ajkamra, arcomat nem torzítja el egy sem, mert mintha eszméletlenségemben is az a szerencse járna át, hogy maradhatok az, aki. A büszke nőstény, akinek a fájdalma a sajátja, a belső dolga, olyan, ami a világra nem tartozik.
Nem akarok itt lenni, menni akarok, épülni, nem börtönébe zárva lenni a sérülésnek. Gyűlölöm az ágyat nyomni, s gyűlölök minden olyan pillanatot, amikor mások sajnálhatnak. Hálás vagyok az ápolásért, nem arról van szó, de örülök, hogy ismernek annyira, hogy ne zárjanak egy betegszobába. A sajátom éppen annyira megfelel. Mert itthon vagyok, azt érzem. Mikor már emelkedik a köd, s képes vagyok észlelni a külvilágomat, ennek azért örülök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annabelle Evans
Gyógyító
avatar

◯ Kor : 170
◯ HSZ : 298
◯ IC REAG : 323

Re: Apple lakása // Vas. Márc. 15, 2015 8:34 pm

Sokadik alkalommal nézek be Leah szobájába, igencsak derekasan sikerült fejbe vágni szegényt, és bevallom, nem örültem túlzottan, hogy milyen sokáig nem tért magához. Ez persze a mi esetünkben még nem feltétlenül jelent végzetes dolgot, elvégre a szíve ver, a keringése remek, de mint tudjuk, sok minden, ha nem minden a fejben dől el. Megtettem, amit tudtam, átvenni a sérüléseit képtelen lettem volna, de arra jó volt a képességem, hogy pontosan tudjam, mi baja, s ha ember lenne, azon nyomban szörnyethalt volna. Nem fogok belemászni ebbe az egészbe, de van tippem, kik képesek úgy ekkora csapást mérni egy Leah korú, erősnek számító nőstényre, aki ráadásul testőr, hogy ennyire megviseli. Ám egyetlen alkalommal sem hoztam ezt fel, mikor ébren volt, de folyamatosan ellenőriztem, kapott fájdalomcsillapítót, mert akárki akármit mond, szerintem nagyjából úgy érezhette magát, mint akinek atombomba robbant a fejében. Ráadásul, mivel nem volt magával, kénytelen voltam infúzióra kötni, és katétert is kapott. Bizonyosan nem rajong egyikért sem, de mind az ő, mind pedig a falka érdeke, hogy mihamarabb helyrejöjjön.
Pluszban még a nyakára egy csini merevítő, ne mocorogjon nekem fölöslegesen, mert nem szeretném, ha komolyabbá fordulna a helyzet, a többit pedig bízzuk a természetre.
- Tudom, hogy a rossz hír hozóját szokás lelőni, de az a helyzet, Leah, hogy jobb volna, ha még legalább egy hétig nyugton feküdnél. Ha akarod, elintézem, hogy ezen idő alatt senki ne zavarhasson, a kivételesen fontos esetektől eltekintve. Ha társaságot akarsz, azt is megoldom. Csak maradj nyugton.    
Természetesen mindenben segítek, és Ems is, amennyiben épp itt van, de igyekszünk úgy beosztani az időnket, hogy valamelyikünk mindig a közelben legyen.
- Lucas nem tágít az ajtód elől, szeretne látni, de a döntést rád bízom. Nekem most van egy kis dolgom, hamarosan visszanézek, ha valami kellene, csipogj rám.    
Azzal ott hagytam, mert én magam azon az állásponton voltam, hogy ő bizony nem rajong azért, ha az ágyánál egymást váltják a látogatók.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Csüt. Márc. 19, 2015 7:46 pm

Kissé meghűlt bennem a vér, mikor pár napja megláttam, hogy a húgom küld S.O.S-t a csipogójáról, de nem mehettem utána, a szállodába voltam beosztva, és nem mozdulhattam el. Nem mondhatnám, hogy nyugodtan ültem a seggemen, de tudtam, mi a dolgom, épp ezért vártam, figyeltem a híreket, különös tekintettel arra, hogy mikor is hozzák be.
Végül mikor megérkezett, eszméletlen volt, basszus, azóta is eszméletlen… Bezavartam hozzá azonnal az első kezem ügyébe kerülő gyógyítót, és meghagytam neki, hogy amint magához tér, szóljon nekem, jövök. Azóta úgy intéztük a dolgokat, hogy az időm nagy részét a Hotelben tölthessem, szabit vettem ki a Tűzoltóságon, cserébe másnak nem kellett most az épületben dekkolnia.
Mikor végre Bells kijön, és közli, hogy bemehetek, már lököm is be a még nem bezárult ajtót, és lépek be a szobába.
- Jó reggelt, Csipkerózsika!  
Cukkolom kicsit, mert szemmel láthatólag egyben és életben van, és ez az, ami számít, az, hogy mi történt vele, különösképpen egyelőre nem érdekel, és nem is kaptam utasítást, hogy kérdezzem ki, talán Castort maga szeretné meghallgatni a jelentését. Én ebbe nem szólok bele, most egyébként is jobb szeretnék csak úgy beszélni vele, mint a húgommal.
- Lehet, hogy nem említettem eddig, de ha nem vigyázol magadra, kénytelen leszek seggbe rúgni.
Fut egy mosoly a pofázmányomra, és komolyan is gondolom, ne szórakozzunk már, hogy napokig itt az ágyat nyomja. Tudom, jó eséllyel ő van a leginkább kikészülve ettől a ténytől. Ilyen formán ütközik ki rajtam testvéri féltésem, azt nem fogom csak úgy közölni, hogy majd összecsináltam magam, mire végre beérkeztek vele a többiek.
- Kell valami? Abban a kivételes helyzetben vagy, hogy bármit kérhetsz. Azt nem, hogy fogjam be.    
Kacsintok, igyekszem derűsen hozzáállni a kérdéshez, márpedig, hogy nem temetni kell, nekem igenis ok a derűre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Pént. Márc. 20, 2015 10:49 pm

Agónia | Begónia

Aiutati che Dio ti aiuta.Hálás vagyok a segítségért, de nem kifejezetten imádom azt, hogy a nyakamra került ez a hülye merevítő. Bells szavaira elsőre csak egy kelletlen morgás a válaszom, ez az, ami ösztönből jön, már-már zsigerből. Aztán persze moderálom magam, s mire megszólalok, sokkal normálisabb hangot is képes vagyok megütni.
- Köszönöm, méltányolom!
Egy ideje nem beszéltem, a hangom ennek fényében és ennek megfelelően rekedtes kissé, de nem vesztegetem a drága időt torokköszörülésre. Bátyám említése mosolyt is csalna ajkaimra, de az eszméletlenség és mindaz, ami előtte történt mintha elvette volna a kedvemet az efféle mimikai bravúroktól. Bólintásra nem vetemedem, így maradnak a szavak, pedig isten bizony Castoron kívül senkivel nem óhajtok társalogni.
- Bejöhet, ha akar.
Adok rá engedélyt, majd egy újabb köszönömmel útjára engedem a gyógyítót. Szabad a pálya a testvéri cukkolás szeretetből születő kivetülése előtt.
- Még egy ilyen humor, s fejeden a dudor.
Közlöm vele, hogy stílusos legyek. Érdekes, ami Bells előtt nem ment, nevezetesen a mosoly, az most Lucas társaságában mégis előkúszik közvetlenül a kötelesség kérdésbe öntése előtt.
- Castorral kell beszélnem.
Közlöm, nemes egyszerűséggel ignorálva azt, hogy seggbe akar rúgni. Legalábbis egy darabig, aztán végül mégis kicsúszik a számon az, amit nem szerettem volna kimondani igazán.
- Én is seggbe rúgnám magamat, szóval ezzel nem vagy egyedül. Amúgy rendes tőled.
Szorult belém annyi óvatosság, hogy erre se rázzam a fejemet.
- Idő, leginkább. Hogy szaladjon már el, s ne kelljen itt döglenem. Röhejesen festhetek.
Elhúzom a számat. Nem szeretek elesettnek látszani, s ahogy beszélek, amilyen hangot megütök abból nem is vonható le az, hogy elesett volnék, de azért el tudom képzelni milyen csini az a merevítő a gigerli nyakamon.
- Mesélj, van valami izgalom?
A kötelességről beszélni ebben a helyzetben is az a menekülési útvonal, amihez könnyedén folyamodom. Nekem így egyszerűbb. De persze bármit mesélhet, abban a kivételes helyzetben van – ha már így fogalmazott – hogy most nem vagyok válogatós.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Pént. Márc. 20, 2015 11:41 pm

- Bejöhetek, ha akarok. Eszem a zúzád… Figyu, küldj el a vérbe, ha egyedül akarsz lenni, elhiheted, hogy nem fogok sírdogálni miatta.  
Megérteném, és bár azért elég öntudatos némbernek ismertem meg, azért úgy sejtem, hogy jelen állapotában valahogy nehezebben megy neki az oly kedvelt nem szó használata.
- Megnézném, hogy dudorral illeted a kobakom, miközben itt kell fetrengened a doktornéni utasításai szerint. Apropó, ugye tudtad, hogy gyerekorvos?  
Nem sok híja van, hogy el ne röhögjem magam, mi tagadás, szeretem ugratni, és gyakran teszem, sok kimaradt évünk van, még ha az én hibámból is.
- Bocsi szivi, most csak én vagyok, ő majd jön, ha tud, de fog, lévén nem kell, hogy kifaggassalak a történtekről.  
Jobb is talán így, mivel túlzottan is érintett vagyok a témában, nem kell belemásznom, azt illenék szem előtt tartanom, hogy jól van.
- Tudtam én, hogy a lehetetlent is hozzá kellene tennem.  
Csóváltam meg a fejem, nyilvánvalóan az időt nem tudom felgyorsítani, szóval ezt most úgy veszem, hogy nem kért semmit, bizonyos szempontból egyszerűbb is így az életem. Nem mintha nem szeretnék tenni érte valamit, de makacsabb és önérzetesebb nőstény ő annál, hogy ezt engedje.
- Nem vagy röhejes. Mindenkivel előfordul, hogy megjárja, én is feküdtem már hetekig ágyban, tudod jól.  
Nem is egyszer, ami azt illeti, szóval nem kell szarul éreznie magát amiatt, hogy van, aki nagyobbat üt, mint ő.
- Semmi különös, jelenleg te vagy az egyetlen érdekfeszítő beszédtéma, éééés figyelembe véve, hogy ennek mennyire nem örülsz, inkább kussolnom kellett volna.  
Nem beszélek feltételes módban, mert tudom, hogy nem értékeli az ilyesmit, ugyanakkor ezenkívül nyugi van, vagy legalábbis lesz addig, amíg meg nem tudjuk, mi a teendő a támadóját illetően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Vas. Márc. 29, 2015 7:14 pm

Agónia | Begónia

Aiutati che Dio ti aiuta.- Pedig de szívesen megnézném, ahogy könnyekre fakadsz.
Vágok vissza hasonló jelleggel. Nincsen énnekem semmi bajom vele, nagyon szívesen töltöm a társaságában az időmet még akkor is, hogyha az esetek legnagyobb többségében egymás vérét szoktuk szívni percenként. Természetesen, hogyha komoly feladatról van szó, akkor nem a szájkoptatás a legjobb szórakozásunk. De most a fetrengés nem kifejezetten tűnik számomra feladatnak, csak valami rémes kötelességnek, ami nagyon nyomja a csőrömet. Szóval a vérszipoly előtör belőlem.
Megforgatom a szememet, felmorranok.
- Akkor azért adott nekem színes nyalókát, meg állatos sebtapaszt?
Játszom a hülyét, de közben van ennek a megjegyzésnek némi megfojtalak, hogyha kikelhetek innen íze. Tulajdonképpen az, hogy a bátyámmal vitázhatok és szócsatázhatok egész feldobta az elmúlt percemet, szóval nem bánom, hogy itt eszi a fene még akkor sem, hogyha jórészt idegesít. De az idegesség is jobb, mint az ingerszegénység.
- Az jó.
Hagyom ennyiben. Még csak azt sem mondom, hogy azért is nagyon király, hogy Castor személyesen akar kifaggatni, mert Lucasnak nem árulhatnám el az igazat. Ezzel is túl sokat mondanék, s az információ, melynek birtokában vagyok kicsit se olyan, amit szívesen kiteregetnék a falka akármelyik tagja előtt. Magánügy, s bármit gondolt rólam az a pöffeszkedő tulok, nem vagyok egy buta liba. Felérem ésszel, hogy mi a csízió, de hazudni nem fogok a kedvéért az alfámnak. Másnak szívbaj nélkül, ez tuti.
- Nem vagy elég rutinos. A nők mindig lehetetlenre vágynak.
Kacsintok rá. Előszeretettel húzom azért is, mert nincs senkije. Elég élénk a fantáziám, teljesen jól el tudnám őt képzelni egy nőstény mellett, de szerintem még nem született meg az az egyed, akivel elviselnék egymást. És különben is, Lucas vérbeli testőr, kinek a feladatai előrébb valók az érzelmeknél. Ő nem fog olyasmibe belebukni, amiben Ray. S én sem, ha már itt tartunk.
- Te akkor is feküdtél ágyban, amikor direkt kerested a bajt.
Hívom fel szíves figyelmét arra, hogy hányszor csapatta szét magát Lioval ki tudja miért. Sose firtattam, felfogtam edzésnek, de most, hogy a nyelvem hegyén volt, hát közöltem vele. Inkább ez, mint arról beszéljek, hogy én fekszem itt. Rühellek elesettnek látszani, s előbb halnék meg, semmint valaha kimutassam a fájdalmamat.
- Rólam csámcsog a fél falka?
Kérdezek vissza élesen. Ha erre azt mondja, hogy nem a fél, hanem az egész, hát lehet hogy Bells utasításait meghágom a moccanatlanságról. Mindkettőnk érdekében remélem, hogy nem provokál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Hétf. Márc. 30, 2015 12:12 am

- Hogy aztán életem végéig szívd vele a vérem? Kihagyom.  
Állapítom meg nemes egyszerűséggel, rég volt már, hogy sírtam, mert előfordult, igen, példának okáért mikor megöltem a Teremtőmet, majd mikor visszajött hozzám szellemként, igen, nem volt épp egyszerű történet, de ez már nem tartozik a jelenembe. Legalábbis publikus információként semmiképpen, csak ne lenne olyan rohadt nehéz tartani a faarcot, amikor ott teszi a hülyét előttem.
- Ja, meg biztos ezért vannak színes virágok a nyakmerevítődön is. Még jó, hogy gipszelni nem kellett, rémes elképzelni, az milyen lett volna.  
Nincs semmi a nyakmerevítőjével, de ezt ő nem tudhatja természetesen, elméletileg eszméletlen volt, amikor felhelyezték rá. Ettől még tudhatja, hogy kamuzok, de azért szórakoztató ilyesmivel bombázni. Nem mintha nem lenne elég csórikámnak az, hogy itt fetreng, mint valami partra vetett bálna. Mire is jók a bátyók, ugyebár.
- Köszi, húgi, mindig is tudtam, hogy dolgoznunk kell ezen a bizalmi izén. Jó tudni, hogy szívesebben csacsogsz Castorral, mint velem.  
Van azért valami, ami ebben zavar, és túlmutat a sértettségemen, azért egy ideje már közelebb állunk egymáshoz, és sosem okozott gondot, ha nekem kellett jelentenie, de jelenleg nem akarok ezzel foglalkozni. Egyszerűen nem érdekel más, csak az, hogy egyben van, akármennyire is legyen tüzet okádó házisárkány közben. Amúgy is az, ehhez nem kell lábadoznia.
- Nem vagyok kompetens a nők vágyaiban, és még mielőtt viccesnek gondolnád magad, a férfiakéban sem.  
Közlöm, nem, tényleg nem érdekel, mire vágynak a nők, ha érdekelne, nem a feladatomra figyelnék, majd talán száz év múlva, ha olyan kis csoffadt leszek, mint Lio, fontosabb lesz, hogy ezzel igazoljam mekkora kan vagyok, jelenleg rohadtul nem számít.
- És? Én legalább elviselhető beteg vagyok.  
Passzolom vissza a labdát, nekem olyankor nincs más vágyam, csak hogy Nora hozzon nekem minden nap egy kis finom húslevest, és valaki felhomályosítson arról, mi zajlik a világban, utána meg hetekig nem látni, mert nem alszom egy percet sem. Munkamániás vagyok, de nagyon durván, ezt tudja mindenki, aki kicsit is ismer.
- Mellesleg, te aztán sosem keresed direkt a bajt.  
Szúrom még oda, elvégre, neki is van egy fajta ütlek borulsz hozzáállást kiváltó mentalitása.
- Nem tudok róla, de a helyi pletykarovat előfizetője sem vagyok. Meg, ha igen, mit zavar az? Tudomásom szerint leszarod mások véleményét.  
A fene, ez az egész falka poén nem jutott eszembe, de talán csak tudom, hogy arra már tényleg ugrana, és ezt különösképpen nem vágyom elérni, pihenjen csak. Jobban belegondolva, lehet inkább el kéne húznom, kutya baja, ennyiből már bőven kiderült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rocky
Vérvonalfő/Malguk
avatar

◯ Kor : 318
◯ HSZ : 838
◯ IC REAG : 826
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Apple lakása // Vas. Ápr. 12, 2015 10:00 pm

[ Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon... ]

Még tart a lábadozás, Ems szerint hamarosan visszatérhetek a "külvilágba", de egyelőre még fel kell erősödnöm. Sántikálva nem is mennék ki szívesen, mert magyarázkodni kellene, amit tudok, de nem szeretek. Jó nekem addig a Farkaslak, a korábbinál sokkal intenzívebben gyűjtöm be az infókat, mert most egész álló nap itt vagyok a falkatagok között. Ems nem szószátyár, amit nem is bánok egyébként. Sokkal jobb és talán hatékonyabb is, mint egy be nem álló szájú nővérke. Szépen kikalapált, örök hálám fogja üldözni. Tényleg.
A minap hallottam, hogy akadt egy másik eset is, nem annyira súlyos, de azért Leah is jó nagyot kapott. Aki egy ilyen erős Testőrt ki tud ütni, arra oda kell figyelni. Bízom a kedvenc hentesünkben, hogy a disznósajt kedvezmény mellé a jelentést is leadja. Biztos, ami biztos, átbotorkálok hozzá. Lehet, hogy Ems adna egy taslit, amiért a botot elhagytam már, de nem kell nekem. Kicsit lassan haladok, mert még 2 lábujj hiányzik és úgy nem a régi a formám. Azért szarul, de büszkén megyek végig a folyosókon és közben még egyszer véggigondolom a dolgokat. Még volt ideje riasztani a Falkát, hála a szellemeknek és elugrottak érte. Lehet, hogy késő lett volna, ha csak úgy elkezdik keresni egyszer maguktól. Mindenki tette a dolgát, nem kell itt senkit hibáztatni, kivéve azt az agresszív kóbort, aki odavert egyet. Ha rendbe jövök, én ezer örömmel megkeresem. Az összecsapás már nem az én dolgom lesz, de az utánajárásban segíthetek. Az nem meglepő, ha Leah kiakasztotta. Van egy stílusa, amit nem mindenki tud kezelni és még kevesebben értik. Nekem is egy rejtély néha, bár talán kicsit jobban belelátok, mivel régóta figyelgetem az embereket. Lássuk, a betegágyon hogy adja elő.
A nőstény szagát árasztó szoba ajtaján kopogok kettőt és ha beenged, akkor bebicegek és kis mosollyal ráköszönök.
- Helló, sorstárs! Hallottam, te is kaptál egyet. Csak látnánk a másik felet, igaz? Szeretnénk látni, főleg Castor, ebben biztos vagyok, úgyhogy elmondhatnád, mit kell tudni róla - vezetem be a témát nemes egyszerűséggel és abszolút semleges hangnemben.
Elsőre ennyi. Nem játszom, hogy teljesen kivagyok a történtektől. Támadások történnek, ezen nem kell kiakadni. A sajátomon se akadtam ki. Meg kell tenni a lépéseket, hogy ne legyen rendszer az ilyenből, el kell beszélgetni az agresszorral vagy ha nem megy, más módszerhez folyamodni.
A pajzsom felhúzva, mint általában. Nem szeretem, ha csak úgy kutakodnak. Nálam sokkal idősebbek persze áttörhetnek rajta, de nem igazán szoktam ilyennel találkozni errefelé. Lehet kérdezni is, az sokkal egyszerűbb és tisztább. A titkaim meg...nem is tudom néha, miért titkolok dolgokat. Egyszerűen óvatos vagyok, mert annyiféle visszaélést láttam már. Van, amikor a falnak is füle van és rossz helyre adja tovább az infókat...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Csüt. Ápr. 30, 2015 11:36 pm

Lucas | Leah

Aiutati che Dio ti aiuta.- Mi vagyok én, vámpír?
Forgatom meg a szemeimet. Ez legalább megy, ebbe nem fájdul bele semmim. Nem kell attól tartanom, hogy grimaszba görbülnek vonásaim, s akkor meg majd magyarázkodhatok. Elesettnek lenni? Annak látszani? Nem bírom elviselni a tudatot.
- Aláírhatod ezt is, nem kell ahhoz gipsz.
Fejemmel böknék az íróasztalom felé, ahol tartok egy ceruzatartóban megannyi filc és toll között alkoholosat is. A mozdulatot viszont még idejében sikerül megállítsam. Fene már ebbe is! Legszívesebben leszaggatnám magamról a merevítőt, s mennék a dolgomra, mert megőrjít ez a várakozás és tétlenkedés.
- Bírom a hatalmat, szexisnek tartom. És te különben is a bátyám vagy, azért az mégis undorító lenne.
Nyitok egy elvicceléssel, majd nagyon komolyan koppannak a pillanatnyi csendben szavaim.
- El szeretném mondani, Lucas, mert megfulladok tőle, de nem tehetem. Senki másnak, csak Castornak.
Nincs a szavaimban panasz, nem hallatszik belőlük, de mégsem teljesen tökéletes a ridegség. Szeretném, ez így igaz. Mert nem tetszik, hogy vannak titkaink egymás előtt. Nem is csak azért nem, mert tulajdonképpen a felettesem. Ezt sosem kevertem össze a vérrel. Viszont a vér, ha már itt tartunk, a kötődésem a bátyámhoz nem teszi kellemessé azt, hogy tulajdonképpen örökre kettőnk között lesz ez a titok. Mert hacsak Castor nem adja utasításba, én ugyan el nem mondom rajta kívül senkinek az igazat. Ha kínos színben tüntet fel, ha nem.
- Eszembe sem jutott ez a sziporka, de tudod nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Szemtelenkedem a vágyakat illetőn. Nem én mondtam, ő kezdte, s ezt a vasat nem tudom nem ütni. Így szórakoztató, s az vesse rám az első követ, aki szerint egy betegnek nem jár a szórakozás. Ha ezen múlik, még gondolatban rá is tudok játszani. De csak azért, mert így van valami „élvezet” is abban, hogy ágyhoz vagyok kötve.
- Mondd ezt annak, aki ápolni próbál.
Én nem szoktam próbálkozni ilyesmivel, csak akkor tettem segítő szándékról tanúbizonyságot tevő műveleteket beteg önmaga irányába, amikor tudtam, hogy öntudatlan. Egyébként úgy tettem mindig, mintha le se tojnám, hogy valami baja van. Ezzel hagyva meg a méltóságát. Mert ha nem veszünk a betegségről tudomást, akkor a gyengeség nincs is. Én ebben hiszek.
- Kikérem magamnak! A baj magától talál meg.
Vállat vonok. Nem kéne, mert ettől is fáj a fejem, de a fájdalmat lassan megszokom. Nem élek semmi olyasmivel, ami csillapítaná. Majd elmúlik. Farkasok vagyunk, úgyse hatna egy valag gyógyszer se.
- Le, de nem lett volna rossz legalább valamit hallani azon kívül, hogy szarul nézek ki. Merre kódorogsz mostanában, amikor épp civilben vagy? Akkor mesélj erről. Unatkozom..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Csüt. Ápr. 30, 2015 11:52 pm

Rocky | Leah

Alla buona derrata, pensaci su.


Mivel itt esz meg a penész és az unalom Bells javallatát betartandó, így semmi gondom nincs azzal, hogy bárki bepofátlankodjon a szobámba. Az unalom nagy úr, szóval felőlem jöhet a hím, akinek megérzem az energiáit.
Nem veszkődöm azzal, hogy pajzsomat túl magasra rángassam, otthon vagyok, vagy mi a szent szar, minek? Itt ismernek, tudnak rólam minden olyasmit, ami képességgel kiszagolható lehet, s ha már a bátyám szeret ledobott pajzzsal szaladgálni, nekem is belefér.
Bár én nem szaladok momentán sehová.
- Castornak el is mondom, abban hiba nem lesz.
Mosolyodom el, de van valami hideg és pengeéles ebben a mosolyban. Nem nagyon tudom mire vélni ezt a hirtelen jött érdeklődést az eset iránt. Ha ez egy teszt, hát nem fogok megbukni rajta. Tudom én, hogy mikor kell tartani a szám.
- A tiédről mit kell tudni? Aránylag szarul nézel ki..
Mondom én, bagoly a verébnek. De mindegy, ha már ő jött az oroszlán barlangjába, hát miért ne köszörüljem rajta a nyelvemet? Csak úgy merő kedvtelésből. Meg mert unatkozom, ugyebár.
- Foglalj helyet, ahol tetszik. Rend az nincs, de nagy rendetlenséget nem tudok vágni úgy, hogy fel se kelhetek.
Már vagy két nappal kevesebb van az ágyfogságomból hátra, szóval elég felszabadultam nézegetek a végefelé. És már nem is hasít egész nap a fejem, amik szintén haladás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rocky
Vérvonalfő/Malguk
avatar

◯ Kor : 318
◯ HSZ : 838
◯ IC REAG : 826
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Apple lakása // Szomb. Május 02, 2015 4:06 pm

A szobába belépve látom, hogy ez a köztes terület. Se rend, se kupi, hanem valahol a kettő között kell keresni a megfelelő szót. Nyilván ebben is munka van. Mint minden normális ember és farkas, ő is szereti, ha nem szemétdombon kell ülnie. Én is ugyanígy voltam ott, ahol ápoltak. Igényeltem a tisztaságot, takarítást. És a jó könyveket is. Rengeteget olvastam, mikor már tudtam koncentrálni és nem a fájdalom tombolt az idegszálaim között.
- Ezt rögtön gondoltam - mosolygok vissza egy lekezelőt.
Hamar rövidre zárta és érdekel ennek az oka. Erős akaratú, különben nem is lehetne testőr, szóval erőszakkal nem megyek itt semmire. Az óvatos puhatolózás lesz a célravezető. A körülmények egyre érdekesebbek. Talán azt sejti, hogy visszaélek az információval vagy épp próbára teszem őt? Gondoljon, amit akar. Tőlem aztán. A hűséget érzem benne, nem azt, hogy kavarni akarja a szart, de nélkülem.
- Ó, pedig már rengeteget javultam! - válaszolok vissza az észrevételére egy újabb gúnyos mosollyal.
- Nem sokat... Ereje volt bőven és nem fűlött a foga a kommunikációhoz. Se kor, se név, semmi egyéb. A hullája meg már nem túl beszédes...
Nem titok, ami velem történt. A semmit amúgy is felesleges lenne titkolni. Aki kérdezte, annak elmeséltem, mekkora benga állattal futottam össze. Huh, azért mikor letépte a karomat, az rendesen földhöz vágott és már szinte ész nélkül ugrottam a torkának. Lehetett volna nagyobb baj is...
- Kösz! - mondom egy bólintással.
Elfordítom az egyik széket, támláva Leah ágya felé és ráülök. Karjaimat összefonom a támlán. Láthatja, hogy a jobb kezemről még hiányoznak ujjak. Pontosabban rövidebbek a kelleténél. Ha azt nézzük, hogy pár hónapja még vállból hiányzott az egész. Jól mondta, aránylag szarul nézek ki.
- És mi az oka a szűkszavúságnak? Tudsz valami olyanról Falkán belül, ami ekkora óvatosságra int? - kérdezem, hogy rájöjjek, miért ül a titkok ládáján ennyire dacosan.
Ha rosszak a tapasztalatai, azok engem is érdekelnek. Az egyik feladatom többek között az, hogy ha valaki belülről indít el romboló folyamatokat, azt kiszúrjam. A nőstények megérzései is segíthetnek, csak ki kell mondaniuk. Ez pedig nem mindig könnyű.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Szer. Május 06, 2015 10:59 am

- Ezt a kérdést inkább figyelmen kívül hagyom.  
Húzom az agyát, bár tény, hogy sok nőről nemes egyszerűséggel az a véleményem, hogy tényleg csak vért szívni, és az ember agyára menni képesek, de ő mégiscsak a húgom. Ettől még olykor megteszi, de ez vélhetőleg a testvéri kapcsunknak köszönhető, egyébként többnyire nem veszek észre rajta ilyesmit.
- Zsír, rajzolok rá szívecskét is.  
Persze, hogy nem, de jól esik ezzel riogatni, egyébként aláírni sem fogom, csak poénnak szántam, de úgy tűnik, én már sosem leszek az a tipikus vicces gyerek. Nem célom ilyen szinten rombolni a lábadozásának körülményeit, körberöhögnék szerintem, szóval maradjon csak olyannak, amilyen.
- Csacsogni nekem, vagy szexisnek tartani?  
Próbálom nem komolyan venni ezt az egész szarságot, még azt sem jegyzem meg, hogy az a kis barna kanguyak biztos nagyon örülne neki, hogy szexisnek tartja bárki más is rajta kívül a hatalmat, amivel Castor rendelkezik. Nem mintha ez nem lenne egyértelmű amúgy, nem hiszem, hogy csak Leah van ezzel így.
- Értem, ez nekem elég, nem is kérem, hogy megtedd.
Válaszolok komolyan, tényleg nem fogok erősködni, elég komoly dolog lehet, ha nem mondhatja el csak az Alfánknak, és nekem nem szokásom ilyenekkel szórakozni. Ha megtehetné, elmondaná, ebben biztos vagyok.
- Reménytelen. Tudod mit? Inkább hagylak is nyugiban fetrengeni, tutira izgis lehet.    
Vágok alá, ha már ő is ilyen kedves volt, különösképpen nem érzem sértve magam, akármelyik nemhez is vonzódnék, irreleváns volna, az ilyesmi nem fér bele az életembe.
- Majd megkérdezem a gyógyítóinkat, mit gondolnak erről.  
Rántok vállat, tényleg nincs ebben semmi extra, én nem vagyok nehezen kezelhető betegen, rühellem, az tény, de nem célom senki dolgát még bonyolultabbá tenni, tény viszont, hogy a magányt én is jobban díjazom.
- Ne mozogj már, te dinka.  
Feddem meg, úgyis hidegen fogja hagyni, de ezen a ponton tényleg jobbnak látom, ha távozóra fogom, hisz ha továbbra is ennyit óhajt gesztikulálni, az csak hátráltatja a gyógyulását.
- Civilben, drágám? Ne röhögtess, olyat én nem szoktam, de a múltkor voltam hegyet mászni, belefutottam egy még nálad is kattantabb nősténybe… Furcsa volt, úgy éreztem, ismernem kellene, vagyis a farkasom érezte úgy, de én a büdös életben nem láttam még.  
Nem kérdezem meg, hozzak-e neki valamit, Bells úgyis körbeugrálja, szerintem még túlzásba is viszi, figyelembe véve Leah igényeit.
- Na megyek húgi, dolgom van, ne ess neki senkinek, aki meg mer látogatni.  
Sajnálom, de jelenleg nem áll módomban szórakoztató egységet játszani, este majd visszajövök. Odahajolok hozzá, és nyomok egy puszit a homlokára, majd távozom is, irány a tűzoltóság.

//Köszi tesókám! <3333//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Szomb. Május 16, 2015 11:58 pm

- Nyíllal átlőve, mert ha nem, akkor meg fogok sértődni. – kontrázok.
Furcsamód jólesik, hogy itt van velem és hülyéskedik. Nem vagyunk azok a tipikus, egymás nyakába borulós testvérek, de ez nem is számít egy ponton túl. Sok évet voltunk külön, az se lenne csoda, ha rühellnénk egymást. Mégsem így van, s ennek örülök. Ha sziruposan nem fejezem ki, akkor is.
- Szexisnek tartani. – adok választ, s teszek úgy, mintha ezt ennyivel rövidre is zárnám, de csak nem bírom ki, s folytatnom kell.
- Mondjuk azt hiszem, hogy a fajtánknál nem kéne meglepődni azon, ha a saját bátyámba lennék belezuhanva. Elvégre a farkas válasz párt és nem az ember. Ki tudja. Ha lenne a kis dögnek humora, már a tiédre cuppant volna.
Nézeteim igen komolytalanok és valóban vérfertőzők, de nem tartom egyébként rémesen kivitelezhetetlennek őket. Mások tekintetében. Az én farkasomnak ugyanis – minő szerencse – van párja, ha halott, akkor is. Massimo, áldott legyen a neved!
- Abszolút az. Tiszta gyógyegér relax. – berzenkedem gúnyosan, mert szégyellném bevallani, hogy tényleg nem esne rosszul egy kis pihenés. Nehéznek érzem a szemhéjaimat, de a gyengeséget kimutatni nem kenyerem.
- Miért érzem a tetszett neked szagát? – szívom a vérét, ha már megjegyeztem, hogy akár vámpír is lehetnék.
- Mondtam valamit a párokról. – vigyorgok, mint a vadalma, de tekintve, hogy kibe és mi módon sikerült belefussak úgy, hogy arról Lucasnak nem beszélhetek, a fejembe a fájdalmon kívül szög is ütődik. Azt hiszem nekem is fel kell majd menni a hegyekbe, csak jussak ki ebből a rühes szobából végre!
- Most nem fogok, ígérem, de majd jegyzetelek és mindenkit jól megtéptem, hogyha Bells feloldotta a szobafogságomat. – mosolygok rá, s csak úgy futólag megsimítom az arcát, mielőtt elemelkedne tőlem a puszi után. Midőn egyedül maradok, hamarosan elnyom az álom is.

//Én köszönöm DB! D-rága B-átyám a gyengébbek kedvéért Razz//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Szer. Május 20, 2015 9:41 pm

Rocky | Leah

Alla buona derrata, pensaci su.


A lekezelő mosolyát ha vak lennék is érezném, benne van az energiáiban. Ha nem lennék ágynak dőlve, akkor lehet, hogy ezért most kapott volna egy flemmest, de így csak elvesztette a lehetőséget arra, hogy mosollyal konzultáljak vele. Visszanyel a fagyi.
- Kár, hogy nem a nyelvedet tépte ki.
Teszek egy megjegyzést csak úgy mellékesen, mert nem bírom elviselni se a gúnyos mosolyát szó nélkül, se a bicskanyitogató stílusát.
- Nos, ennyivel előrébb vagyunk. Én mindent tudok és nem is hulla.
Közlöm vele, s ezzel együtt azt is, hogy nem fogok elárulni neki semmit. A pajzsom mögül sem olvashatja ki és amúgy is esélytelen, hogy Catoron kívül megosszak ilyen horderejű információt.
- Minek jöttél ide?
Teszem fel a teljesen logikus kérdést hasonló gúnnyal, mint ahogy ő mosolygott rám az előbb. Holmi „kösz”ökkel nem fog ledönteni a lábamról, még akkor sem, hogyha alapból fekszem épp. Egyszerűen fogalmam sincs róla, hogy mi értelme ennek a beszélgetésnek, de annyi baj legyen, még vele is jobb, mint megposhadni az unalomtól egyedül.
- Amit tudok, azt csak Castornak fogom elmondani. Nem vagyok óvatos, csak tudom, hogy hol a helyem. Ellentétben veled.
Koppannak súlyosan szavaim. Nem fenyegetem, legalábbis nem komolyan, de veheti annak, aminek csak akarja. Testőr vagyok, annak sem éppen a rosszabb verziója, így nem gondolhatja komolyan, hogy a felettesemen kívül bárkinek jelentek. És azt sem hiheti senki, hogy óvatlanságból jártam úgy, ahogy. Lucas is megértette, mert ő gondolkodott. Nem rágtam az ő szájába se pedig.
- Van egy szál cigid?
Rejtett szenvedély, nem olyan rég szoktam rá. És ha már itt van, legalább tegye hasznossá magát..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rocky
Vérvonalfő/Malguk
avatar

◯ Kor : 318
◯ HSZ : 838
◯ IC REAG : 826
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Apple lakása // Csüt. Május 21, 2015 6:10 pm

Vannak ezek a pillanatok, amikor előeresztem az egómat, a csúnyábbik oldalát és magas lóról beszélek. Vagy csak nézek. A vöröskének nem tetszik, látom rajta. A piszkálódás mellé mindig adok simogatást is, csak, hogy ne tudja az érintett fél, mivel van épp dolga. Imádok így játszadozni és félreérthető lenni.
- Hát ez mélyebbre ment, mint hittem - mondom, mintha nem is akartam volna annyira sértő lenni.
- Remek, ez jó hír. Mármint az eleje. A második fele majd elválik...
Egyes kóborok holtan jók, mások élve. Például ha csatlakoznak, ha hasznosnak bizonyulnak. Az pedig, hogy Leah tudja, amit kell, azt jelenti, hogy Castor is tudni fogja. Most elismerően fogalmaztam . Csak találgasson, mit akarok, azt jó móka nézni. A kérdésével nyíltan ki is mondja, hogy ennek semmi értelme. Ja, hát logikailag nincs is...
- Gondoltam, jól kiszúrok veled és meglátogatom az egyik betegünket - mondom egy cinikus mosollyal.
A mosoly fennmarad, míg elhangzik a válasza, vagy ha nincs válasz, akkor is tartom 1-2 másodpercig. Idegesíti a jelenlétem, feszültséget hoztam neki és azt nem kedveli. Egyedül lenni nekem nem probléma, ismerem az érzést, mikor nem vágyik társaságra az ember. Sokáig nem is húzom már az agyát, mert nem az a célom, hogy egy felhőszakadás tomboljon a lelkében vagy sóhajtozzon a magányért, mint sivatagi vándor egy csepp vízért. Csak egy kis zűrzavar. Ha már az informálódás ilyen gyorsan lezajlott. Többet árult el, mint gondolta, mert a kevés szót is tovább lehet gondolni, mindenek összességében értelmezve.
- Örülök, hogy tudod - zárom le a témát.
A sértésével nem törődöm. Amit én elmondtam, annyira kevés, hogy haszontalan és nem is érdemes titkolni. Castornak bővebben, emlékképekkel is jelentettem, mert én is tudom, hol a helyem. Már kicsit jobban, mint a sérülés előtt. Nem koppannak akkorát a szavai, mint gondolta. Lebiggyesztett ajkakkal kezdek bólogatni. Értem a szitut és lassan majd összevetem a többi jelentéssel is, aztán tovább járom a falkatagokat. Nem itt képzeltem el a napomat, csak benéztem pár szóra.
- Nincs - rázom a fejemet feltűnően sokáig és sajnálkozó ábrázattal.
Lassan kihúzom magam és lehátrálok a székről, aminek a támláján könyököltem összefont karokkal. Egy kevéske nyújtózkodás, aztán egy intés előredöntött fejjel.
- Pihengess csak! Szép napot!
Egy utolsó mosoly, olyan, amit az érzelmi skálán több pontos is el lehet helyezni. Gúny és együttérzés egyaránt ott van benne. Attól függ, melyiket akarja látni. Én pedig lassan kibicegek és becsukom magam mögött az ajtót. Mert úgy illik és ha ennyire szeretné a magányt, meg a jelenlétem hiányát, akkor ne kelljen hallania a lépteimet se, ahogy lassan távolodnak a folyosón. Végzi a dolgát és hűséges, de vannak nála sokkal erősebbek is, akikre oda kell figyelnünk. A fejemben már ilyesfajta témák járnak. És vágyom már egy pohár jóféle francia borra is, hogy lassan elkortyolgassam...

// Köszi a szösszenetet! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Hétf. Május 25, 2015 4:46 pm

Rocky | Leah

Alla buona derrata, pensaci su.Nem tetszik, és ki is mutatom. Ha nem akarnám, hogy tudja, akkor elrejteném előle, bár én nem vagyok a Hajnali Köd gyermeke, de ettől még a pajzs az pajzs és nem ma szült világra se anyám, se Massimo. Mindenesetre Rocky stílusa bicskanyitogató és nem szívesen közösködöm vele, de ha már így házhoz jött, akkor igyekszem normális hangot megütni vele szemben. Már amennyire szokásom a normalitások talaján leledzeni.
- Nem is tudtam, hogy mélyre akarsz jutni bennem. Ne aggódj, ennél mélyebbre nem fogsz kerülni soha. – teszek kacsintva ígéretet.
Igen, úgy is értheti, mert úgy is gondolom. Nem vagyok egy szajha, de szent aggszűz sem. Viszont megválogatom, hogy mit és kivel, s hát amit mondtam, azt megmondtam. Bár ettől még akármi is lehet, fenntartom a jogot arra, hogy A-t beszéljek és B-t cselekedjek.
- Emsnél vagy Bellsnél akarsz bevágódni azzal, hogy betegszórakoztatót játszol? – teszek fel egy kérdést, elpöckölve magamtól azt, hogy ki akart kiszúrni és kivel.
Egész kellemes ez a szócsata, pimasz vigyorom is fel talál éledni. Ettől persze még nem fogok neki semmit elárulni, de ha már itt van, legyen legalább kettőnk közül valakinek haszna a találkozóból. És az a valaki ki más lenne, ha nem én? Önző picsa effektus on.
- Kár, pedig megkértelek volna rá, hogy dobj meg egy szállal. – vállat nem vonok, mert rájöttem már nem is olyan rég, hogy az megrángatja a fejemet is és akar a nyavalya szédelegni megint.
- Kösz, hogy beugrottál! – lököm felé eme elbocsátó szép üzenetet, s ha kiment, akkor én is offolom magamat egy időre.
Amíg Castor erre nem téved, akár pihenhetek is, nem de bár?

//Én köszönöm! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Apple lakása // Szer. Szept. 16, 2015 9:21 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Szomb. Nov. 28, 2015 9:48 pm

//Lucas szobája, btw//

Lucas | Leah

La familia è la patria del cuore.


Szokták mondani, hogy nyugtával dicsérd a napot. Hát én nem akarok dicsérgetni, egyszerűen csak élvezni szeretném, mielőtt ebben a nagy posványban megpenészedek. Persze, van mit csináljak, de mondjuk úgy, hogy az omega-buli óta kis lángon ég bennem a szükségesség érzése. Mindegy, a lényeg, hogy a családban legalább valakinek bejött az élet, ennek örömére van mit ünnepelni, szóval fel is pakoltam egy túrahátizsáknyi piával - miért aprózzuk el? - és Lucas ajtaja elé csattogtam vele. A pajzsommal nem szarakodtam, ahogyan a ruházatomat illetőn sem estem sokáig válogatós túlzásba. Minek? Nem bálba megyek, csak a bátyámhoz, akinek bár a bétaságát akarom megünnepelni, mégsem vagyok hajlandó rangjához méltón kinyalni magam.
A krémszín és a kényelem jegyében otthoni, bebújós, félcsizma szerű mamuszban slattyogtam végig a folyosókon és mostg abban állok a küszöbén. Leteszem magam elé a hátizsákot, óvatosan, nehogy összetörjem valamelyik üveget. Kikapok belőle egy tetszőlegeset a tetejére rányúlva, majd visszakerül a hátamra a - na azért nem túl nagy, lusta voltam ennél többféle alkohol után kutatni, gyorsan intéztem a váráslást - hátizsák. Megigazítom a majdnem térdig érő, inkább számomra az anyaga miatt pulóverként funkcionáló ruhát a viselt, fehér, téli szövésű harisnyám fölött, aztán annak illendő módja szerint kopogok. Bár őt sem hiszem, hogy nővel zavarnám, ahogy engem se találni hímmel soha, de adjuk meg a módját ennek is..
- Tegezhetem még, Mr. Béta Flynn?
Vigyorgok rá, amint ajtót nyit, vagy valahonnan előkerül. Meglengetem előtte az üveget.
- Egy szót se a hagyományaidról. Pont leszarom, hogy őszinte legyek. Ezt meg kell ünnepelni, s milyen húg lennék, ha nem asszisztálnék benne hozzá neked? Bezárkózunk a szobádba, senki se tudja meg..
Veszem elő meggyőző énemet. Fel se tűnik, hogy olasz akcentusom előkúszik a nagy hadarásban. Hiába, hogy nem az az anyanyelvem, mégis ott éltem az életem legnagyobb hányadát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Vas. Nov. 29, 2015 10:27 pm

Éppen hazaestem pár perce egy 24 órás műszakból, bár nem érzem magam éppen fáradtan, de mivel nincs dolgom, dobok egy gyors zuhanyt, fő a praktikum. Már kifelé kászálódok, amikor meghallom a kopogást, meg érzem azt is, hogy a húgomról van szó. Egy alsót, meg mackónadrágot magamra kapok azért, de pólóra már nem marad érkezésem, már csak abban a tudatban sem, hogy milyen "türelmes" tud lenni a szentem. Mást lazán megváratnék, mert inkább az, minthogy meztelen felsőtesttel nyissak ajtót, de Leah előtt nem zavartatom magam.
- Ezen még elgondolkodom, attól függ, hogyan viselkedsz.
Tereltem be a szobámba, az üveget igyekszem nem észrevenni, mert különösképpen nem óhajtottam szeszbe folytatni nem létező bánatomat. A minőségi piát szeretem, szoktam is olykor inni egy keveset, de ezt azért nem verem nagy dobra.
- Örülök, hogy ennyire empatikusan állsz életem ezen fontos szegmenséhez.
Feszülök kissé meg, mert igazán tudhatná, hogy ez mennyire sokat számít nekem, és nem értékelem, hogy ennyire telibe szarja a dolgot.
- Néha egyébként a változatosság kedvéért kérhetnél. Üdítő élmény lenne.
Jegyzem meg fanyarul, mert ha valamit, akkor azt nem bírom, ha meg akarják nekem mondani, hogy mit fogok csinálni.
- Igyál, és ha elég szépen kérsz, én is iszom majd. A gratulációt így is fogtam.
Teszem be magam után az ajtómat, és vonulok be magam is, hogy keressem egy pólót.
- Erősen gondolkodom azon, hogy láttalak-e már valaha szoknyában.
Nem mintha ez szoknya lenne, de ha lesz arca ezt forszírozni, szerintem tarkón is vágom úgy istenesen. Jó, nem bántok nőket, de egy barátságos libbentés azért még belefér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Kedd Dec. 01, 2015 7:54 pm

Egyáltalán nem zavar, hogy némiképp alulöltözötten nyit ajtót magához képest és nem is csak azért nem, mert amúgy sem vagyok prűd. Az addig rendben van, hogy a bátyám, de az életünk nagy hányadát távol töltöttük egymástól, szóval úgyis pasiként néztem rá az első időkben, akkor meg megállapítottam, hogy vizuális élménynek cseppet sem utolsó, hát miért ne nézzem meg magamnak alap szinten, amikor lehetőségem támad rá? Ebben nincs semmi szemérmetlen és még vért se fertőzök vele.
- Akkor már borítékolom is a magázódást.
Nevetem el magam, miközben már monologizálok is tovább, beljebb sertepertélve a szobába.
- Önsanyargató szokás és utálom, hogy így macerálod magadat. Ha minden hibáért mindenki bűnhődne, akkor soha, senki nem csinálna mást, csak keseregne és depresszív idiótákkal lenne tele a világ.
Húzom el a számat. Sose ecseteltem, hogy mekkora ökörségnek tartom a szokását, de most, hogy így megjegyzést tett az empátiára és rám ilyen nem túl hízelgő szövegkörnyezetben, alkalmasnak találtam az időt rá. Közben a fogott üveget leteszem az asztalára, majd a táskát nemes egyszerűséggel az egyik székre rámolom úgy, ahogy van, becsukva.
- Jobb tán attól, hogy semmit nem csinálsz, ami savanyúságmentes lenne?
Nem kérdezem, hogy attól visszajön-e az, akit gyászol, de benne van a kérdés függőben hagyott végében, így biztoks vagyok abban, hogy érteni fogja majd.
- Táncolni szeretnék. Veled.
Jelentek ki ismét, hogy az ágyra csüccsenve keresztezzem jobb lábamat a balon. Esdeklőn pillogok Lucasra, mint valami rókába oltott kiskutya.
- Kérlek.
Lám, ne mondja, hogy barlangban nevelt Ettore bácsi. Körbepillantok zenelejátszó alkalmatosság iránt. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy rádió szóljon, felőlem gépről is kereshetünk zenét, a lényeg, hogy eresszük el a hajunkat. Egyébként a piát meg nem a magam szórakoztatására hoztam. Én anélkül sem vagyok olyan merev, mint akinek a fenekébe szaladt egy seprűnyél.
Megvonom a vállamat. Kárba nem fog veszni az az alkohol, szeretem az ízét és nem is üt hamar szóval felőlem ihatok. Azt mondják, hogy evés közben jő meg az étvágy, hát hátha bátyám itvágya - ha van ilyen szó, ha nincs - meg az én ivásom közben kerül elő.
- Ha idehozod az üveget, kérlek, akkor iszom, kérlek. Te pedig mesélhetnél valamit, kérlek. Olyan mufurc vagy, s ritkán beszélgetünk.
Nem, mintha én olyan felettébb közlékeny lennék, de még vele csak hagyján, amennyi szájjártatást megengedek magamnak. A sok kérleket pedig abszolút fricskából billentem a szavaim mögé.
- Ilyesmiben igen. Bár amennyit mi találkozunk, ott nem ez a ruházat dívik, az is igaz.
Adok igazat neki, hiszen vagy bundában vagyunk, vagy testőri szolgálatban, hogyha összekerülünk. Ami valahol gáz azért, tekintve, hogy testvérek vagyunk (ha ily elcseszett életűek és jelleműek, akkor is).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Szer. Dec. 02, 2015 9:44 pm

- Arra nem gondolsz, hogy így lényegesen kevesebb komplikáció van az életemben? Legalább nekem nem bukkannak elő minden bokorból fattyaim... És nem iszom le magam minden második nap, mert nincs jobb dolgom.  
Komolyan nem tudom, miért baj, hogy én így élem az életem. Macerálom magam… Miért? Tán nem szolgáltam rá? Neki kellene a legjobban tudni, megöltem majd az egész családunkat, megöltem az első Teremtőmet, csoda, hogy ő még egyáltalán életben van.
- Depresszív idióta volnék? Kösz Húgi, így még nem tekintettem magamra.  
Hanyagul megrántom a vállam, mert egyrészt nem gondolom magam annak, másrészt ettől még nem fog változni semmi. Tudom, hogy sokak szerint túlságosan merev vagyok, de az ég szerelmére, nekem ezzel nincs bajom. A nagybetűs boldogságra sosem szomjaztam.
- Komolyan így gondolod? Szeretem a melóm, mindkettőt, mitől lenne savanyúsággal teli?
Az, hogy magánéletem gyakorlatilag nincs, legyen az én problémám, úgy hiszem, ettől nem leszek kevesebb, elég nekem ő, meg Nora, és ezzel ki is fújt azok tábora, akiket valamelyest a bizalmamba voltam hajlandó avatni. Oké, Castor is tud rólam mindent, de az más, ő úgymond a főnököm, és egymást mellett ücsörögve nem szoktunk az élet nagy dolgairól beszélni.
- Nem tudok táncolni, Leah.  
Ez annyira nem igaz, mert valamennyire igen, de az a mozgáskultúra, amivel rendelkezem, abszolúte nem illik a rólam kialakított képhez, így inkább nem csillogtatom a tehetségtelenségemet ilyen téren. A suszter maradjon a kaptafánál.
- De most komolyan, honnan jött ez neked egyáltalán? Nem találsz erre jobb palimadarat? Minden ujjadra jutna, ha akarnád.  
A külsejét tekintve Leah gyönyörű szép, igaz, minden férfit felfal szőröstül-bőröstül a jellemével, de hát, senki sem tökéletes, nemde bár?
- Azt remélem, tudod, hogy nem vagy vicces, kishúgom.  
Van nekem humorom, elég jó, ami azt illeti, de mindennek van határa. Amit ő most alkot, az számomra inkább arcon csapkodás, mint bármi egyéb, noha szerintem ezt ő maga is nagyon jól tudja. Az üveget mindenesetre megkapja, igyon csak, addig sem akarja megváltani a világomat, szerintem jobban járok.
- Nocsak, még a végén azt fogom feltételezni, hogy hiányolod a drága bátyádat.  
Lendülök túl a szoknya problémán, a dolog lényegi részére koncentrálva inkább, mert mintha ebben is éreznék némi neheztelést. Néma gyereknek anyja sem, hát még a bátyja, de ha akarja, tudom úgy faragni az időmet, hogy több jusson belőle neki. Csak szólnia kell. Férfi vagyok, semmit sem szopok ki az ujjamból magamtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Szer. Dec. 02, 2015 11:45 pm

Elhúzom a számat.
- Nem így értettem. És de, gondolok. Ha hiszed, ha nem, elég sokat gondolkodom rajtad, s minél többet teszem, annál kevésbé tetszik, amit látok. Nem ezt érdemled.
Vonom meg a vállamat. Hangomba nem vegyül nyálas szentimentalizmus, vagy sajnálkozás, de mégis masszív törődéssel telnek meg szavaim. Sose voltam kifejezetten az érzelmek embere és egészen csekélyke a kedvességfaktorom, de ha a drága bátyám akarja, akkor meghallhatja, hogy mire is óhajtok célozni. Ha pedig nem? Úgy váljék egészségére, higgyen csak érdes boszorkánynak, ráfér a képemre.
- Nem az ivás a lényeg, hanem az, hogy merev vagy-e vagy sem. És őszintén az sem érdekel, hogy kivel dugsz, ha már porontyoknál tartunk. Ha azt látnám, hogy majd' kicsattansz az elégedettségtől, akkor adnék egy erős talánt annak, hogy nem jegyeztem volna meg az előzőeket.
Lehet, hogy tévesek az elképzeléseim, de nem foglalkozom vele. Sose izgattam magam azon, hogy mit mondok Lucasnak vagy mit nem, hogyha négyszemközt vagyunk. Persze a falnak is füle van, itt pláne, de ettől még nem fogom véka alá rejteni a testvéri véleményemet.
- Akinek nem inge, nem öltözködik.
Pukkantok számmal, ajkaimat beszívva, majd felcsattintva azokat. Színtisztán nemtörődöm a megmozdulásos hangadás, amolyan na ezt sem én mondtam-féle.
- Nem a melód savanyúsággal teli, hanem te. És hiába szépíted, attól még igaz. Oké, hogy ez a hotellakók kilencvenkilenc egész kilencvenkilenc százalékára igaz, de akkor is.. a többiek nem a rokonaim.
Utánzom le a vállrántását. Kicsit olyan kezd ez lenni, mintha azt kompenzálnám, amit én sem cselekszem. Mintha az ő életének megjavításával akarnám felpörgetni a sajátomat. Bár meg kell mondjam, én mindentől függetlenül szerintem több társasági életet élek, mint ő.
- Én se.
Nevetem el magam, átvéve az üveget.
- Ellenben engem nem zavar, téged viszont nem láttalak még ropni, így úgy véltem, hogy kell hozzá némi pia, hogy elengedd magad. Ugyan már! Ki látja meg?
Előttem már csak nem szégyelli magát..
Lekapom az üvegről a tetőt, belekortyolok - egyáltalán mi ez? nem néztem meg a címkéjét - majd visszacsavarom a kupakot és leteszem az üveget az ágy mellé a padlóra. Nem berúgni jöttem ide, bár ha úgy sikerül, az se zavarna igazán.
- Találni épp találnék, de vagy magányos lenne, vagy őslakos. Egyik sem a fétisem. És egyébként meg veled akartam lenni.
Mondom ki az ítéletnek is beillő végszót. Ál-bocsánatkérő pillantást vetek rá.
- Esélyesen ugyanattól örököltük a homorérzékünket.
Hagyom rá. Hanyatt vágom magamat az ágyán, plafonját bámulva vonom párnaként fejem alá egyik karomat.
- Nem azért jöttem, hogy sértegesselek.
Jegyzem meg csendesebben az előzőeknél. Hosszan bámulom a semmit, mielőtt úgy döntök, hogy mégis felülök. Tekintetemmel Lucas arcát pásztázom, igyekszem elkapni pillantását. Halvány szemrehányás költözik következő szavaimba. Épp csak leheletnyi, de a magunkfajta ezzel is hegyeket lenne képes odébb taszajtani.
- Sose keresel..
Megint az üveg nyakára marok, újabb korty, majd ezúttal nem csavarom vissza a kupakot, hanem Lucas felé nyújtom a nyitott üveget. Egy darabig tartogatom, ha nem veszi át rövid úton, ráérek letenni majd akkor is.
- Miért van ez?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Flynn
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 292
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Apple lakása // Csüt. Dec. 03, 2015 6:05 pm

- Ezt pont te mondod?  
Horkanok fel hitetlenül, mert a saját látásmódom szerint nagyjából lószart sem érdemlek, amennyi fájdalmat okoztam. Mindezt azért, mert van az a bekattanásom, és néha egész egyszerűen fel kell gyújtanom dolgokat. Ez olyasmi, amit sajnos képtelen vagyok leküzdeni, bármennyire is próbálkozom. Értékelem, hogy aggódik, és jobbat akar nekem, de szerintem nem megbocsáthatóak a tetteim, lehet, hogy a rendőrség szemében olykor elévül egy-egy bűnügy, de az enyémben nem fog. Nem számít, mennyi idő telt el azóta.
- Akkor merev vagyok. Nem számít, és nem fogod azt látni, mert nagyon rég nem volt úgy, és kötve hiszem, hogy valaha még lesz.  
Attól én nem fogom jobban érezni magam, hogy nőkkel töltöm az időm, vagy bármiféle fölösleges dolgot teszek. Sok a feladatom, a kötelességem, amikbe mindig örömmel vetem bele magam, mert legalább hasznosnak érzem magam, de ami a legeslegfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy addig sem kell etetnem a dögöt odabenn, és most nem a fehér bestiáról beszélek, hanem a vállamon csücsülő lángocskáról a sipítozó hangján.
- Aha, na ne szórakozz...  
A reakcióit látva csak csóválni tudom a fejem, ne öltözködjek, hát nehéz úgy, ha pont ő vág ilyeneket hozzám, de legyek az, teszek rá magasról.
- Mert te csupa vidámság, bűbáj és kellem vagy, ugye? Szerinted ki a halál venne komolyan, ha vigyorogva, pillangókat kergetve dalolásznék a folyosókon?  
Nyilván költői túlzással élek, de tudja jól, hisz ő is érezhette a saját bőrén, hogy mennyit kell küzdenem azért gyakorlatilag folyamatosan, hogy ne egy taknyos kölyöknek nézzenek, amit a küllemem diktálna. Ezen határozottan nem segítene, ha napsugaras jókedvem volna, ráadásul tulajdonképpen indokolatlanul.
- Leah, ebben az ügyben csak az számít, én mit látok....  
Nem érdekel a fogadalmamat illetően más, mert egész egyszerűen magamért csinálom, nem másért. Hogy meddig óhajtok vezekelni, mikor talán már rég szükségtelen, azt nem tudom. Egyszerűen csak még nem érzem úgy, hogy elég. Pontosabban ez nem teljesen igaz, mert az idei évfordulón egészen furcsán alakultak a dolgok, ami némileg elgondolkodtatott, de odáig még nem jutottam, hogy mindenáron változtatni akarjak, főleg most, hogy ideiglenesen még több felelősség terhel. Egész egyszerűen nincs időm életmódváltáson agyalni.
- Akkor legyél velem.  
Feleltem egyszerűen, mert a helyzet bizony az, hogy most maximum aludnék, nincs dolgom, szóval akár lébecolhat nálam is, nekem ez nem okoz gondot. A humorérzék kapcsán csak egy fanyar félmosolyra futja, hisz ami igaz, az igaz, de erről is csak az jut eszembe, hogy ő is miattam halott.
- Örülök.  
Nem is szoktam eltűrni, megvannak azért az eszközeim arra, hogy ne ez legyen a fixa ideája velem szemben az embereknek. A csöndet kihasználom arra, hogy magamra húzzak egy pólót, amiben egész kényelmes dögleni, és ha már így alakult, és még mindig az ágyon van, hát leheveredek mellé, így könnyebb elcsípni a pillantásomat is.
- Ez komoly?  
Kérdezem kissé elhűlten, mert nem fér a fejembe, hogy komolyan problémát csinál a dologból, és a sose keresel nem igaz, mert az esetek nagy részében őt hívom, ha szükségem van emberre, mert benne bízom a leginkább. Az tény, hogy magánemberként valóban nem, de a sosem attól még nem igaz. Valamint, nem túl meglepően semmi időm sincs magamra.
- Minden nap látod a beosztásom, Leah. Szerinted mikor kellene keresselek? A két-három óra alvásidőmben? Ha tesósat akarsz játszani, szólsz, és beütemezzük. Sajnálom, de nem vagyok egy spontán, akármikor elrángatható vagy mást elrángató alak.  
Teliholdkor sem mással vadászom, mint vele, nem tudom, mi nála most ez a depresszív téma, valami történhetett, vagy csak simán frissen lángra kapott benne a családi együttérzés…
- Történt valami?  
Ha csak szimplán érzi, hogy nagyobb a szar körülöttem, mint általában, akkor úgy tűnik, egész csodás módon működik ez a testvéri kötelék, pedig jóval később kezdett kialakulni, mint tehette volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 290
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 103
Re: Apple lakása // Pént. Jan. 01, 2016 11:04 pm

- Nem értem miért kell megsértődni azon, ha a húgod törődni akar veled. De persze te tudod. Neked pláne tudnod kellene, hogy a merevség csak egy állapot. - teszek pikáns, szemtelen célzást arra, hogy semmi sem tart örökké, pláne a merevség és pláne férfiaknál. Mondjuk nem biztos, hogy ezt itt és most és épp ebben a témában kellene ragozzam, de rettenetesen adta magát, szóval ez már így marad.
- Nem vagyok bájos, de nem is toszogat a búbánat állandóan. - kezdek bele, de a végére fel kell röhögjek, mert nem tehetek róla, de vizuális típus lévén elképzeltem, ahogy Lucas az említett pillangókergetős módon ugrál.
- Nos, nem tudom ki venne komolyan, de rettenetesen szórakoztató lenne. - teszem hozzá, majd egy kis komolyságot - nehéz ám, ilyen felütés után - erőltetve a hangomba folytatom.
- Igazéból nem azért vesznek komolyan, mert zsémbes vagy, hanem mert letettél már eleget az asztalra ahhoz, hogy így legyen. Ettől még lehetnél.. hogy is mondjam.. boldog. Vagy az vagy? Mert ha igen, akkor hagyom az egészet a picsába és nem zaklatlak ezzel, csak a tánccal. De ha nem, akkor fényévente egyszer igazán kibeszélhetnénk a bajainkat, nem?
Nem akarom én belebeszélni, hogy legyen baja, csak a magam csökött módján szeretném tudatni vele, hogy itt vagyok. Mert az egy dolog, hogy gratuláltam neki a bétaságához, de azt megteheti bárki. Én nem azért akarok mulatni vele, mert béta, hanem mert a testvérem. Hangozzon ez bármilyen nyálasan.
- Itt vagyok. - heveredek el kényelmesen az ágyán, lassan feladva, hogy táncolni fogunk. Bár a remény hal meg utoljára, szóval még hiszem. De ahogy elnézem, annyira nem sokáig azért.
- Látom a beosztásod, vadászom veled, szolgálatban vagyok veled, tudom-tudom, bla-bla-bla. És nem, nem akarok tesósat játszani. Ez rohadtul nem egy játék, Lucas! - húzom fel az orromat sértődötten. Hát ilyen indítás után azt is megbánom, hogy idejöttem egyáltalán, pláne azt, hogy a húgaként vagyok itt. Nem kicsit rosszul esett, amit mondott az imént.
- Nem történt semmi. - húzom a számat, s közlöm konokul. Amúgy igaz, tényleg nem történt semmi, nem is kellene itt lennem, nem is kellene kimondanom.
Felülök az ágyon, lenyúlok az üvegére, nagyot kortyolok belőle, mielőtt visszatenném a földre. - Csak egy tejfelesszájú nyikhaj a rangidős fölöttem, az Alfa szarik ránk és a Béta bátyám játéknak tekinti a tesóságot. Ja, és nagy harci unalmamban nem jut más szórakozás, semmint elhitessem az omegánkkal, hogy a felesége akarok lenni. Az élet mostanában retekmód unalmas ebben a falkában, azt kell mondjam.. - szalad ki a számon. Pedig esküszöm, amíg fel nem tette a kérdést, addig azt hittem nincs semmi bajom. Most is azt hiszem. De ahhoz képest elég hosszú volt ez a monológ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Re: Apple lakása //

Vissza az elejére Go down
 

Apple lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Társasház :: Farkasok lakásai-