HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Daisy Corina Lacroix Yesterday at 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Alignak Szomb. Nov. 18, 2017 11:36 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 11:21 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:18 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 10:21 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Rocky Pént. Nov. 17, 2017 7:19 pm
írta  Zachariah O. Danvers Csüt. Nov. 16, 2017 9:15 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 13, 2017 9:12 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:45 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Nov. 12, 2017 3:08 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Nov. 12, 2017 9:35 am
írta  Hans Elfman Pént. Nov. 10, 2017 1:42 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Nov. 07, 2017 7:13 am
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Primrose Trevelyan
 
Alignak
 
Daisy Corina Lacroix
 
Hans Elfman
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Rebecca Morgan
 
Rocky
 

Share | .

 

 Taco és a nép

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 387
◯ HSZ : 273
◯ IC REAG : 222
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Taco és a nép // Hétf. Aug. 03, 2015 11:06 pm

Család / Barát / Ellenség / Stb.


   
CSIPÁZOM

Solomon LaChazar

A tökös Issumatar, akivel van konfliktus is, meg sörözés, sőt múltkor együtt harcoltunk a köcsögök ellen. Bírom, mert nem csak erős, hanem eszes is és egy igazi vezetői példakép, egy tökéletes politikus. Azt a rohadt görög bandát is elüldöztük ketten és senki nem halt meg.

Zachariah O. Danvers

Solomon gyerkőce, jópofa srác, de szeleburdibb, mint az apja. Múltkor is összefolyatta a kocsiját valami hülye szappannal, mikor árut szállított nekem. Amúgy megbízható, meg jó arc is, csak néha rá kell szólnom.

Raymond Caldwell (Goran Markovic)

Laza gyerek, jó a dumája is, kivéve mikor engem pécéz ki, de akkor le is állítom. Bunyóra se utolsó, már többször elkaptuk egymást és szerintem még fogjuk is. Tökös gyerek hülye hátsó szándékok nélkül.

Pedyr Becquerel

Mókás és barátságos hím, a hegyek kedvelője. Egy piáláson vagyunk túl, utána már nem láttam. Kár, mert kezdtem kedvelni és elmentünk volna egy közös túrára.

Victoria May Harper

Elsőre tök szimpatikusnak tűnt, de aztán annyit csajoskodott és kötözködött, hogy kivertem a kezéből a poharat. Ha legközelebb találkozunk, elkapom egy bunyóra, mert iszonyat erős nő, testileg és lelkileg, ezt pedig szeretem.

Aiden Lloyd

Haláli bunyónk volt, a hozzáállását bírom, de különösebben nem ismertem meg. Nem a szavak embere, akkor legalábbis nem az volt. Jól szétkaptuk egymást, mikor maga alatt volt és nekemjött. Meglepődtem, hogy kóbor létére tudott intézni nekem falkás gyógyítót és ezt nem felejtem el neki. Fasza gyerek, az tuti!

Faye Chévrier

Fairbanks-i gyógyító, akit kiküldte hozzám, mikor beleim közt fetrengtem a síkságon. Kedves teremtés, túl finom is, de hálás vagyok neki azért, amit tett.

MacKenzie Doyle

Ha bedöglik a pénztárgép, a teló vagy akármilyen kütyü, ezt a csajt hívjuk. Egy régebbi boltosom ismerte és nem baj, hogy messze van, profi. Amúgy meg tökösebb sok hímnél, vicces egy nő.

Ryder Wood

Ő az a falkatag, aki fél évig felelt értem. Meg tudtam bízni benne és nem kevertem szarba. Normális fickó és tud hülye lenni, mikor piál. Úgy is kell!

Magdalena Hagen-Prescott
Képviselő a lakókocsik parkjában, szereti a taco-t, szóval rossz ember nem lehet. Finom nő és nyitott, jót dumáltam vele. Talán még benézek majd.

Alec Bess
Egy régi megbízásom teljesítése közben találkoztam vele a kanadai zöld határon. Tökös legény, ismerős neki az alvilág, ügyes játékos. Jól kijöttünk, még biznisz is lett belőle. Meg persze piálás, ami barátokkal elmaradhatatlan.

Sage Miller
Kedves, fiatal csajszi, aki rendszeres vendég a lovardában. Sokat dumáltunk már, tudom, merre lakik, kivel. Mikor eltűnt, az kurva gáz volt, be is kopogtam a lakótársához.

Evangeline Grimmore
Sage lakótársa, finom és kecses anyuka, akihez részegen állítottam be a barinője táskájával, mikor elhagyta. Ráhoztam a parát, nekem viszont bejött a stílusa. El kell kapnom egy tüzes piára!

Darim Spencer Howl
Ő az a Tark, aki jelen volt 50 évvel ezelőtt is, mikor az itteni Alfa elé álltam. És most is tartja a posztját. Faszán bunyózik, melóban is ésszel cselekszik és tud inni. Haver lett, pedig nem pont így akarta. Bírom a búráját.

Lilianne Beauchéne
Először kurva mérges voltam, hogy beharapta Madisont. Aztán láttam, hogy vannak egymással, szemtől szemben is találkoztam a nősténnyel, aki még suttogó is. Bejött. Ajándékot adott a gyereknek, életre szólót és jó fej, Nawatot pedig érti és érzi. Komoly feladata van a falkában, kivívta a tiszteletemet is.

Elisabeth Smith (Catherine Benedict)
Bessie néven ismerem és kibaszottul szórakoztató! Mindent szó szerint értelmez, fél, de nagyon aranyosan. És imádja Jolly Jokert, a lovamat. Kölcsönös a szerelem. Köztünk meg valami barátságféle bontakozik ki. Szeretek vele foglalkozni. Meg cikizni őt, háhá!

Marie Bianchi
Amíg Anchorage-ben éltem és az ottaniakkal kaptuk szét egymást, összerakott párszor. Hálás vagyok neki, jövök eggyel-kettővel. Rendes kis nőstény!   
RÜHELLEM

Holly Fields

Nagypofájú nőstény, kötözködik. Bunyózni lehet vele, oké, de a nyelvét nagyon felvágták és én is szívesen felvágom még sokszor...

Jyotsana S. Sharma
Azért, mert idős nőstény, még nem kéne kioktatnia. Madivel mentem hozzá DNS-tesztre és csak a gyerek miatt fogtam vissza magam. Ha még egyszer találkozunk, nem leszek olyan udvarias és nem ússza meg az erőnk összemérését. Teljesítette, amiért fizettem, de még így is szívességnek mondta. Nem csipázom.

Symara Dotty Thibodeau
Vörös Hold, megszállás. Kell még valamit mondanom? Utána se jöttünk ki. Elmentem hozzá, de mielőtt megismételtük volna a majdnem halálos találkozást, elmenekült. Idegesítő picsa.   
FATER, KÖLYÖK, ILYENEK

Sangilak (Declan S. Callaghan)

Vérnagyfater
folyamatban...

Madison River Layton

Kislányom
Kár, hogy csak most értesültem a létezéséről. Cukorfalat, nekem túl édes. Kemény apa vagyok, de nagyon is szeretem. Belőlem lett, az én vérem, felelős vagyok érte. Vigyázok rá, néha megijesztem, néha akaratomon kívül és azt akarom, hogy jó élete legyen. Lilianne kezei között szerintem úgy is lesz.

Joshua Tennon

Fiacskám
folyamatban...

Nawat (njk)

Teremtőm, aki Fairbanks-ben halt meg jó 60 éve. Példaképem, aki az erőt és a vezetői készségeket egyaránt magában hordta. Valami ide vezette északra és meg vagyok róla győződve, hogy engem is ugyanaz vonzott e földre. Amikor elmentem a sírjához, rám ragadt valahogy és csinálja a parajelenségeit. Még nem tudom, mit akar.
TOVÁBBI MAGYAR HANGOK

Henry McCarty - Billy, a Kölyök

Benne volt pár balhéban nem sokkal a leszerelésem után. Fegyverraktárakat fosztogattunk és a kis taknyost bevettük. Nem kellett neki sok lóvé, egyszerűen a bajt kereste és nálunk megtalálta. Tette a dolgát, megtűrtük. Aztán eltűnt, nem bántam, volt helyette még sok hasonló. Úgy hallottam, később elkapták és kinyírták.

Rhydian Winter

Megfontolt apuka, aki féltette a pici kölykét. Futó találkozás, nem több.

Primrose Trevelyan

Játékos farkas, fiatalnak tűnik, de igazából idősebb. Nem volt idő megkedvelnünk vagy megutálnunk egymást.

Daniel Corvin

Ivócimbora. Nem több, nem kevesebb. Normális arc amúgy, semmi bajom vele. Bunyóztunk is, naná, de még kicsi, úgyhogy annyira nem volt nagy szám.

Eden S. Grandmore
Informatikus csajszi, aki emlékezett az első fairbanks-i látogatásomra, a másodiknál pedig megszervezte, hogy Lucas fogadjon. Nem épp erőből áll, nő és kocka, de helyén van az esze.

Lucas Flynn
Ő adta a próbaidőt, elfogadott. Nem lett szimpatikus, mert össze-vissza beszélt és az agyamra ment. De legalább egyenes fickó volt. Már nem megy senki agyára. Még nem tudom, hogy ez jó-e nekünk vagy nem.

Odette E'lemaitre
Nem nagyon ismertem, de átvehettem a lovardáját. Ez óriási megtiszteltetés. Páran pipák rá, én meghívom egy italra, ha visszatévedne ide.

Artemis Northwood
A pacija, Gladys nálam lakik. Nem adom ki a lovaglásra vágyóknak, csak szállást kap, ellátást és Artie annyit hajtja, amennyit akarja. A nőstény semmi extra, túl szűz és túl finom. Még tequila se kellett neki, pedig annyit jár oda, hogy már ajánlottam közös piálást.

Jamie Waldorf
A tetovált srác még lovon se ült, csak oda jár, mert érdeklik a paripák. Simogatni, nézegetni akarja őket, ismerkedik velük. Nagyon lelkes látogató. Képregényt rajzol, amibe őket és engem is bele akar szőni. Hát nem perverz?

Axel C. Bohannon
folyamatban...

Maloney V. Rocher
Cigány vendégem a lovardában. Elég sötéten látja a világot. Megértem.


   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Taco és a nép

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-