HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Taco és a nép

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 388
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 255
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton

Taco és a nép // Hétf. Aug. 03, 2015 11:06 pm

Család / Barát / Ellenség / Stb.


   
CSIPÁZOM

Solomon LaChazar
A tökös Issumatar, akivel volt konfliktus is, meg sörözés, sőt egyszer együtt harcoltunk a köcsögök ellen. Bírom, mert nem csak erős, hanem eszes is és egy igazi vezetői példakép, egy tökéletes politikus. Azt a rohadt görög bandát is elüldöztük ketten és senki nem halt meg.

Zachariah O. Danvers
Solomon gyerkőce, jópofa srác, de szeleburdibb, mint az apja. Múltkor is összefolyatta a kocsiját valami hülye szappannal, mikor árut szállított nekem. Amúgy megbízható, meg jó arc is, csak néha rá kell szólnom. Segített elpasszolni a bolt árukészletét és felköltözni, mikor elhagytam a várost.

Raymond Caldwell (Goran Markovic)
Laza gyerek, jó a dumája is, kivéve mikor engem pécéz ki, de akkor le is állítom. Bunyóra se utolsó, már többször elkaptuk egymást és szerintem még fogjuk is. Tökös gyerek hülye hátsó szándékok nélkül.

Pedyr Becquerel
Mókás és barátságos hím, a hegyek kedvelője. Egy piáláson vagyunk túl, utána már nem láttam. Kár, mert kezdtem kedvelni és elmentünk volna egy közös túrára.

Victoria May Harper
Elsőre tök szimpatikusnak tűnt, de aztán annyit csajoskodott és kötözködött, hogy kivertem a kezéből a poharat. Ha legközelebb találkozunk, elkapom egy bunyóra, mert iszonyat erős nő, testileg és lelkileg, ezt pedig szeretem.

Aiden Lloyd
Haláli bunyónk volt, a hozzáállását bírom, de különösebben nem ismertem meg. Nem a szavak embere, akkor legalábbis nem az volt. Jól szétkaptuk egymást, mikor maga alatt volt és nekemjött. Meglepődtem, hogy kóbor létére tudott intézni nekem falkás gyógyítót és ezt nem felejtem el neki. Fasza gyerek, az tuti!

Faye Chévrier
Fairbanks-i gyógyító, akit kiküldte hozzám, mikor beleim közt fetrengtem a síkságon. Kedves teremtés, túl finom is, de hálás vagyok neki azért, amit tett.

MacKenzie Doyle
Ha bedöglött a pénztárgép, a teló vagy akármilyen kütyü, ezt a csajt hívtuk. Egy régebbi boltosom ismerte és nem baj, hogy messze volt, profi. Amúgy meg tökösebb sok hímnél, vicces egy nő.

Ryder Wood
Ő az a falkatag, aki fél évig felelt értem. Meg tudtam bízni benne és nem kevertem szarba. Normális fickó és tud hülye lenni, mikor piál. Úgy is kell!

Magdalena Hagen-Prescott
Képviselő a lakókocsik parkjában, szereti a taco-t, szóval rossz ember nem lehet. Finom nő és nyitott, jót dumáltam vele. Talán még benézek majd.

Alec Bess
Egy régi megbízásom teljesítése közben találkoztam vele a kanadai zöld határon. Tökös legény, ismerős neki az alvilág, ügyes játékos. Jól kijöttünk, még biznisz is lett belőle. Meg persze piálás, ami barátokkal elmaradhatatlan.

Sage Miller
Kedves, fiatal csajszi, aki rendszeres vendég a lovardában. Sokat dumáltunk már, tudom, merre lakik, kivel. Mikor eltűnt, az kurva gáz volt, be is kopogtam a lakótársához.

Evangeline Grimmore
Sage lakótársa, finom és kecses anyuka, akihez részegen állítottam be a barinője táskájával, mikor elhagyta. Ráhoztam a parát, nekem viszont bejött a stílusa. El kell kapnom egy tüzes piára!

Darim Spencer Howl
Ő az a Tark, aki jelen volt 50 évvel ezelőtt is, mikor az itteni Alfa elé álltam. És most is tartja a posztját. Faszán bunyózik, melóban is ésszel cselekszik és tud inni. Haver lett, pedig nem pont így akarta. Bírom a búráját és mióta elment Madit megkeresni, hálás is vagyok neki.

Lilianne Beauchéne
Először kurva mérges voltam, hogy beharapta Madisont. Aztán láttam, hogy vannak egymással, szemtől szemben is találkoztam a nősténnyel, aki még suttogó is. Bejött. Ajándékot adott a gyereknek, életre szólót és jó fej, Nawatot pedig érti és érzi. Komoly feladata van a falkában, kivívta a tiszteletemet is. Hogy képes volt elveszíteni a gyereket, az ultragáz, be is szóltam neki.

Marie Bianchi
Amíg Anchorage-ben éltem és az ottaniakkal kaptuk szét egymást, összerakott párszor. Hálás vagyok neki, jövök eggyel-kettővel. Rendes kis nőstény!

Richard Garroway
A Vadásztársaság elnöke, sokat járt a boltomba. Dumáltunk mindenről, amiről a profik. Ő is késmániás!

Daisy Corina Lacroix
A nőstény elindult megkeresni a lányomat. Feladat volt, de nekem akkor is sokat jelent. Indiánok között nőtt fel, jóban lehettünk volna, ha nem csak most ismerem meg. Lelépett, mert várják máshol.

Daphné Seward
Mimóza, aki mégis sokat bír. Mikor a lovamat megijesztették, rálépett. Hívtam a mentőket, megkentem az orvosokat, hogy jól bánjanak vele. Gyenge nő, mindentől parázik, mégis bírom.

Daniela Rosario
folyamatban...

Michael Cooper
Korábbi vezető testőr, most béta a belvárosiaknál. Jó arc és mikor kell, odapirít vagy segít. Vagy mindkettőt, mint amikor Bessie-t beharaptam és kinyírtam a lovászomat. Cimborának mondhatom és a kölyköm is nagyon kedveli.   
RÜHELLEM

Holly Fields
Nagypofájú nőstény, kötözködik. Bunyózni lehet vele, oké, de a nyelvét nagyon felvágták és én is szívesen felvágom még sokszor...

Jyotsana S. Sharma
Azért, mert idős nőstény, még nem kéne kioktatnia. Madivel mentem hozzá DNS-tesztre és csak a gyerek miatt fogtam vissza magam. Ha még egyszer találkozunk, nem leszek olyan udvarias és nem ússza meg az erőnk összemérését. Teljesítette, amiért fizettem, de még így is szívességnek mondta. Nem csipázom.

Symara Dotty Thibodeau
Vörös Hold, megszállás. Kell még valamit mondanom? Utána se jöttünk ki. Elmentem hozzá, de mielőtt megismételtük volna a majdnem halálos találkozást, elmenekült. Idegesítő picsa.   
FATER, KÖLYÖK, ILYENEK

Madison River Layton
Kár, hogy csak most értesültem a lányom létezéséről. Cukorfalat, nekem túl édes. Kemény apa vagyok, de nagyon is szeretem. Belőlem lett, az én vérem, felelős vagyok érte. Vigyázok rá, néha megijesztem, néha akaratomon kívül és azt akarom, hogy jó élete legyen. Lilianne kezei között úgy is lesz, csak találjuk már meg!

Nawat (njk)
Teremtőm, aki Fairbanks-ben halt meg jó 60 éve. Példaképem, aki az erőt és a vezetői készségeket egyaránt magában hordta. Valami ide vezette északra és meg vagyok róla győződve, hogy engem is ugyanaz vonzott e földre. Amikor elmentem a sírjához, rám ragadt valahogy és csinálja a parajelenségeit. Még nem tudom, mit akar.

Elisabeth Smith (Catherine Benedict)
Bessie néven ismertem meg és kibaszottul szórakoztató! Mindent szó szerint értelmez és imádja Jolly Jokert, a lovamat. Kölcsönös a szerelem. Köztünk meg valami barátságféle bontakozott ki. Érdekes, hogy akkor láttam meg benne az erőt és az akaratot, mikor a tőr átka elvakított. Durva voltam vele, ahogy beharaptam, de egyikünk se bánta meg. A félelmei elmúltak, a szája még nagyobb lett. Szeretek vele foglalkozni. Meg cikizni őt, háhá!
TOVÁBBI MAGYAR HANGOK

Henry McCarty - Billy, a Kölyök
Benne volt pár balhéban nem sokkal a leszerelésem után. Fegyverraktárakat fosztogattunk és a kis taknyost bevettük. Nem kellett neki sok lóvé, egyszerűen a bajt kereste és nálunk megtalálta. Tette a dolgát, megtűrtük. Aztán eltűnt, nem bántam, volt helyette még sok hasonló. Úgy hallottam, később elkapták és kinyírták.

Rhydian Winter
Megfontolt apuka, aki féltette a pici kölykét. Futó találkozás, nem több.

Primrose Trevelyan
Játékos farkas, fiatalnak tűnik, de igazából idősebb. Nem volt idő megkedvelnünk vagy megutálnunk egymást.

Daniel Corvin
Ivócimbora. Nem több, nem kevesebb. Normális arc amúgy, semmi bajom vele. Bunyóztunk is, naná, de még kicsi, úgyhogy annyira nem volt nagy szám.

Eden S. Grandmore
Informatikus csajszi, aki emlékezett az első fairbanks-i látogatásomra, a másodiknál pedig megszervezte, hogy Lucas fogadjon. Nem épp erőből áll, nő és kocka, de helyén van az esze.

Lucas Flynn
Ő adta a próbaidőt, elfogadott. Nem lett szimpatikus, mert össze-vissza beszélt és az agyamra ment. De legalább egyenes fickó volt. Már nem megy senki agyára. Még nem tudom, hogy ez jó-e nekünk vagy nem.

Odette E'lemaitre
Nem nagyon ismertem, de átvehettem a lovardáját. Ez óriási megtiszteltetés. Páran pipák rá, én meghívom egy italra, ha visszatévedne ide.

Artemis Northwood
A pacija, Gladys nálam lakik. Nem adom ki a lovaglásra vágyóknak, csak szállást kap, ellátást és Artie annyit hajtja, amennyit akarja. A nőstény semmi extra, túl szűz és túl finom. Még tequila se kellett neki, pedig annyit jár oda, hogy már ajánlottam közös piálást.

Jamie Waldorf
A tetovált srác még lovon se ült, csak oda jár, mert érdeklik a paripák. Simogatni, nézegetni akarja őket, ismerkedik velük. Nagyon lelkes látogató. Képregényt rajzol, amibe őket és engem is bele akar szőni. Hát nem perverz?

Maloney V. Rocher
Cigány vendégem a lovardában. Elég sötéten látja a világot.

Veronica Hawkins
Állatorvos csajszi, egy bálon találkoztunk. Jót dumáltunk.


   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Taco és a nép

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-