HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Timothy Keldron Today at 1:29 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 10:09 pm
írta  Rocky Yesterday at 7:32 pm
írta  Michael Cooper Yesterday at 4:39 pm
írta  Agnes J. Harlow Kedd Nov. 21, 2017 8:59 am
írta  Agnes J. Harlow Hétf. Nov. 20, 2017 10:55 pm
írta  Jennifer Wainwright Hétf. Nov. 20, 2017 9:39 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 20, 2017 9:29 pm
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 20, 2017 9:11 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Vas. Nov. 19, 2017 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Alignak Szomb. Nov. 18, 2017 11:36 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Nov. 12, 2017 3:08 pm
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Alignak
 
Primrose Trevelyan
 
Rebecca Morgan
 
Daisy Corina Lacroix
 
Michael Cooper
 
Rocky
 
Catherine Benedict
 
Hans Elfman
 

Share | .

 

 Birmingham (Alabama)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6690
◯ IC REAG : 8489
Birmingham (Alabama) // Pént. Szept. 25, 2015 9:31 am

First topic message reminder :

Alabama állam legnépesebb városa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
Jason Drewner
I. Tanonc
avatar

◯ Kor : 20
◯ HSZ : 173
◯ IC REAG : 152
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Birmingham (Alabama) // Szer. Dec. 30, 2015 12:12 pm

- Már nem… - ismételtem meg halkan az elhangzottak utolsó szavait. Egyetértettem vele, bármennyire akartam szeretni, már nem ment. Ahogyan az sem, hogy gyűlöletet érezzek iránta. Egyszerűen csak.. üres voltam. Mintha kitéptek volna valamit belőlem. Csalódott és keserű. Fájt, nagyon fájt.
Mindig van választás. Bármennyire szeretnék hinni ebben, ezen a ponton már erre sem vagyok képes. Egyszerűen belassult minden gondolat, tompává vált az érzékelés, fáradt voltam, hogy tovább gondoljam az elhangzottakat, hogy megpróbáljak hinni ebben. Nem akartam belesüppedni ebbe az állapotba, végérvényesen legalábbis semmiképpen sem. Kapaszkodtam hát a nővérembe, bízva abban, hogy képes kirántani innen, hogy együtt képesek vagyunk kijutni abból a gödörből, ahová a tulajdon apánk taszított minket.
- Ismét egy olyan dolog, amire nem tudok válaszolni - vagyis nem szeretnék. - Igen, nekünk már nincsen apánk. De szeretnék hinni abban, hogy egykor volt, hogy egykor szeretett és igenis igaz volt minden, amit akkor tőle kaptunk. Szerinted képes lett volna már akkor hazudni? Képes valaki ilyesmire? - mert ha akkor megjátszotta magát, ha a múlt hazugság volt, akkor lehet képes leszek gyűlölni őt, hogy elvette tőlem a szép emlékeket, hogy megkeserítette a múltat, azt a boldog múltat.
- Nem tudom.. Lehet, hogy igazad van, bár ha nem talál meg minket, lehet hazamegy és feladja, akkor viszont egyenesen belénk fog rohanni - töprengtem hangosan, megosztva vele a véleményemet. Tényleg nem tudtam, hogy Alaszkán kívül hova is mehetnénk, lehet az lesz a legegyszerűbb, ha az első induló buszra, vagy vonatra felszállunk és megyünk, ameddig csak tudunk.
- Rendben, annyi idő nekem is elég lesz - bólintottam immár valamivel határozottabban, kezdett visszatérni az erőm és a magabiztosságom. Az eddig megspórolt, félretett pénzem az szintén a táskámba kerül, hogy egy sóhajtással csukjam magam mögött a szobám ajtaját. Valami véglegesen véget ért ezzel az aprócska mozdulattal, mintha nem csak a szobámra, hanem az eddigi életemre is rácsuktam volna az ajtót.
- Okés, akkor csak a felét. Nekem is van, én is betettem az összest - én sem lettem volna képes az egészet eltenni, éppen ezért is tettem fel a kérdést ahelyett, hogy egyből eltettem volna a szütyőt. Ezután viszont inkább rábízom, nála szerintem jobb helyen lesz. Bár mindegy, úgyis együtt megyünk.
- Jó lesz így - néztem azt a néhány szót és valami elviselhetetlenül facsarni kezdte a szívemet, ismét könnyeket csalva a szemembe. Mély levegőt vettem és kitöröltem őket onnan, muszáj erősnek lennem, de annyira hiányozni fog.. És annyira sajnálom, hogy ezt kell tennünk vele, de egyszerűen tényleg muszáj… Hiába a szavak, tudom, hogy sírni fog, nagyon és rettentően szomorú lesz, aggódni fog értünk..
- Menjünk - jelentettem ki határozottan, ellépve a hűtő elől és felkapva a cuccomat. Menjünk, mielőtt még meggondolnám magam. - Minél gyorsabban. Lehet apa most is itt ólálkodik a környéken. Valószínűleg.. kihallgatta a beszélgetésünket is egyik este, amikor arról beszéltünk, hova szeretnénk menni továbbtanulni - próbáltam nem belegondolni, hogy így minden jövőre néző tervem le lett fejezve, inkább a hirtelen jött felismerésbe kapaszkodtam, mert máshonnan nem tudhatott a dologról.
- Busz, vagy vonat? - a repülőt fel sem vetem, az rettentő drága és ki tudja, meddig kell menekülnünk, busz és vonat is megy jó messzire, csak ki kell fogni egy megfelelő járatot. Nyitottam is előtte az ajtót, induljunk azonnal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar

◯ Kor : 20
◯ HSZ : 68
◯ IC REAG : 58
◯ Lakhely : Birmingham
◯ Feltűnést kelthet : Bő holmik, fénytelen haj, beesett arc

Re: Birmingham (Alabama) // Csüt. Dec. 31, 2015 2:29 am

Sose bocsátom meg neki, hogy tönkretett mindent, ami szép volt. Hogy másodszor is elvette magát Jasontől, hogy elvette ezzel az új barátság lehetőségét, a Karen uténi gyógyulásét.
- Csak akkor higgy benne, ha nem fáj tőle jobban. De ha bánt, akkor ne foglalkozz vele. Nem érdemes áldozni rá, ő sem tesz értünk semmit már.. régen meg.. nagyon rég volt, nagyon!
Sóhajtok fel. Igazság szerint én is szeretném még szeretni apát, de nekem nem mostantól nem megy. Amióta elvesztettük őt, azóta folyamatosan vagy haragszom rá, vagy hiányzik, s ebben a kettősségben felőrlődött az iránta érzett szeretetem. Egy része mindenképp.
- Abban sem hiszek, hogy képes valaki kijelenteni, hogy megölné a saját fiát. Nem tudom, hogy mire képes. Én.. ő nem is ember!
Kattan le hirtelen, anélkül, hogy ezt a számba kéne rágnia. Hiszen vérfarkasokról mesélt, akkor ő.. szent ég! Bármire képes lehet.
Bevonulok a szobámba, összerakom mindazt, amit még képes vagyok elcipelni hátrahagyott életünkből, majd mielőtt szép csendesen becsuknám az ajtót, még egy utolsó cetlit hagyok az asztalon anyának. Ezt nem akarom, hogy Jason lássa, ez olyan titok, amivel őt semmiképpen se terhelném.

Táplálkozási zavarom van. Gyűlölöm magam. Bocsáss meg, anya!


Azt mondják, hogyha bevallod a bajodat, akkor a gyógyulás útjára lépsz majd. Nem hiszek ebben, de nem tudom őt úgy elhagyni, hogy ne legyek legalább én őszinte vele. Kicsit ez olyan "örülj, hogy egy gonddal kevesebb" érzés is bennem.. de nem akarok kegyetlen lenni vele.
A konyhában írom már a cetlit a pénzkérdés után, s csak akkor jut eszembe, hogy elkezdjek félni. Az idegentől, az ismeretlentől. Némi kétségbeeséssel nézek fel Jasonre.
- Ugye anyát nem fogja bántani?
Magamhoz ölelem Jasont, nem törődve már azzal, hogy miért is féltem ennyire az ölelésektől. Sírni szeretnék én is, de ha most elkezdem, talán sose hagyom abba, s talán sose indulunk.
- Busz. A legelső, ami a legmesszebbre megy.
Döntöttem el, s míg ketten, mint két üldözött haladtunk a buszpályaudvar felé, szép csendben igyekeztem becsukni lelkem kapuit. S közben észre sem vettem, ahogy Jason kezébe csúsztattam az enyém.
Minnesota, jövünk..

//Nyitottam magunknak utazós topicot, ha gondolod mehet oda a folytatás. Köszönöm, imádtalak! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6690
◯ IC REAG : 8489
Re: Birmingham (Alabama) // Szomb. Jan. 02, 2016 1:57 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Birmingham (Alabama) //

Vissza az elejére Go down
 

Birmingham (Alabama)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: Túl a határokon :: Amerika-