HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Fester Rothstein Yesterday at 10:00 pm
írta  Alignak Yesterday at 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Ápr. 23, 2017 8:21 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Naomi Sharp Kedd. Ápr. 18, 2017 11:19 am
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Ápr. 14, 2017 6:59 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 Gyorséttermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Gyorséttermek // Vas. Jan. 15, 2012 3:51 pm

First topic message reminder :A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Máj. 10, 2013 6:36 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Gyorséttermek // Kedd. Júl. 19, 2016 2:44 pm

- Csak egy tipp volt, de a hallottak alapján annyira nem is rossz. – pillantottam rá mosolyogva, majd barna tincseimbe túrtam. Nem ez volt az első alkalom, hogy így hívott és nem mondom azt, hogy rajongtam érte, de nem is az a kategória volt, amikor bármit is reagálnék rá. Főleg úgy nem, hogy tudom direkt csinálja, így inkább csak egy mosolyt villantottam és közönyt mutattam. Ennyi miatt meg nem fogok eltipegni se, de azt se gondoltam volna, hogy annyira a múltnál ragadunk a jelenben. Kíváncsian fürkésztem őt, mert eléggé fura volt ez még csevegésnek is, mert a mi múltunk üzleti volt és nem éppen jó fajtából, így érthető, hogy a legtöbben meg se említenék egy viszontlátáskor.
- Kár lenne rád pazarolnom az öklömet, másrészt meg ha vad is lennék, akkor se veled szemben. Így a kacsintásodat megtarthatod magadnak, vagy olyannak, akit érdekel. Egykoron se voltál rám hatással, ahogyan most se vagy, így maximum ábrándoz tovább. – ohh, nem az voltam, aki fékezné a nyelvét, vagy aki csak úgy ágyba bújna mással. Lehet, hogy voltak kalandjaim, de azért nem minden idiótával vagy taplóval, mint amilyen ő is. Meg amúgy se tudnám őt és engem elképzelni bármilyen fajta kalandban. Másrészt meg, ha együtt vagyok valakivel, akkor hűséges vagyok. Liamot szeretem, sose tudnék neki ártani ilyen téren se.
- Ki tudja, de ha ennyire így gondolod, kíváncsi lennék, hogy te miként is jutalmaznál meg valakit ilyen téren. – pillantottam rá kíváncsian, de ha közeledni próbált vagy bármi olyat tenni, amit nem illik, akkor nem voltam rest ellökni, vagy lekeverni neki, mintha csak olyat próbálna tenni, amit egy védtelen és ártatlan nővel nem illik. S még az is lehetséges, hogy talán abban az esetben az itt ücsörgök közül lenne olyan, aki a védelmemre kelne. – Ohh, vagy az ebéd meghívás lett volna az? Akkor talán majd észben tartom, hogy ne egyek korábban. – szólaltam meg cinikusan. Köszönöm, de nem. Vele együtt enni olyan volt, amiből sose kérnék, se emberi alakban, se farkasként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Einar Hades
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 363
◯ HSZ : 71
◯ IC REAG : 61
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyorséttermek // Hétf. Aug. 01, 2016 5:31 pm

- Tippnek jó, de nem mindig érdemes tényként kezelni az elképzeléseidet. Hallgasd meg egy vén, bölcs személy tanácsát.
A „vén” jelzőt szándékosan hagytam, hátha lecsap rá valami módon. Ha nem, azzal sem fog nekem álmatlan éjszakákat okozni. Jó dolog ez, hogy nem lehet megsérteni, akármennyire is próbál valaki. Szimplán csak azért nem, mert úgy általában leszarom mások véleményét magasról. Vannak személyek, akiket meghallgatok, de kicsi a lista, és egy kezemen is meg tudnám számolni. Első helyen pedig Riley áll, természetesen. Az, hogy nem mindig értek vele, nos… megesik. Habár eléggé ritkán. Jól kiismertük már egymást egyébként is, elég sok szinten.
- És még kéreti is magát. Annál jobb.
Dőlök hátra a székemben, arcomon továbbra is egy mosollyal. De amúgy tudom, hogy nincs nála sok esélyem, radikális módszerekhez pedig nem fogok folyamodni. Sosem tettem, sosem szándékozom. Bár nem tagadom, szívesen felpróbálnám magamra a nőstényt, viszont úgy tűnik, tényleg marad csak a képzelgés számomra.
- Rengeteg ember mozgatója a pénz, hogy téged mi mozgat, fogalmam sincs. És nem, az ebédre való meghívás egyszerű gesztus volt, akármennyire is lehetetlenségnek tűnik ezt elhinni az én számból.
Vonok vállat, majd félretolom a tálcát.
- Amúgy meg érezd magad kivételesnek, mert másoknak még a jutalmat fel sem ajánlanám. Pláne, mert nem szoktam elvarratlan szálakat hagyni. Meg segítséget is csak akkor kérek, ha feltétlen szükségem van rá. Tokióban zsákutcába érkeztem, ott jól jött a kisegítés.
Tokió nagy város, egyedül nem találtam volna meg valószínűleg a hímet. Azt sem tudom elmondani, hogy utána beindultak volna a dolgok. De legalább nem akadtam el többször.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Gyorséttermek // Hétf. Aug. 01, 2016 8:42 pm

- Ha hallgatnék is, akkor az vélhetően nem a te tanácsaid lennének, amiket meg akarnék fogadni, vagy bárkinek is javasolnék, hogy fogadjon meg. – talán nem voltam éppen túl kedves, de tudtam jól, vagyis sejtettem részben, hogy mire képes, így érthető, hogy annyira nem volt kedvem hízelegni egy olyannak, aki olyan őrült dologra képes, mint amit láttam, hogy hagyott maga után. Szerencsére nem én „temettem” el a hullát, mert tuti, hogy elküldtem volna neki akkor postán, hogy utána még a rendőrség is a nyakára szálljon. Egész jó kis móka lett volna, de vélhetően ő annyira nem élvezte volna, hogy az Interpol keresi őt. Mindegy is, hiszen már vége van annak az időszaknak.
- Kéretem magam? Mikor is tettem ilyet? – kérdezem meg kíváncsian, majd egy barna tincset csíptem az ujjaim közé és azzal babráltam. Nem hiszem, hogy kérettem volna magam, inkább tudtára adtam, hogy nincs nálam esélye. S nem csak azért, mert most Liammel együtt vagyunk, hanem amúgy se lett volna. Az üzlet az üzlet és nem több. Másrészt meg, ha a felesége nagyon is él, akkor nem én leszek az, aki bűnre csábítja a hímet. Még akkor se, ha eléggé nyitott házasságban élnek és szabad a préda. Inkább nem is akarok erre gondolni, hiszen ha együtt vagyok valakivel, akkor tényleg együtt vagyok és nem akarok mással összefeküdni. Legalábbis nálam így működik, de lehet, hogy én vagyok túl régimódi.
- Ha rajtam múlik, akkor sose fogod tudni, hogy engem mi mozgat. Szeretem nem felfedni a kártyáimat. – jegyeztem meg egy apró mosoly keretében, majd tovább hallgattam azt, amit mondott. Egy apró sóhaj hagyja el az ajkaimat, majd körbepillantok és megrántom a vállaimat.
- Akkor se, s most se én kerestem a társaságodat, s megölhetsz, de akkor egy jóval idősebb farkast kapnál a nyakadba, amiért kinyírtad a kölykét. – feleltem hezitálás nélkül, mert nem hiszem, hogy Rhydian csak úgy elviselné, hogy valami idióta és beképzelt alak a semmiért kioltsa az életemet. – Így jobb, ha békén hagyod a csinos kis nyakamat, ahogyan az életemet is. Miattam nem indult hajtóvadászat utánad, így érd be ennyivel. A szívességeid meg nem kellenek, eddig is megvoltam nélkülük. Van egy olyan sejtésem, hogy ahol te feltűnsz, ott előbb vagy utóbb valami nagy gebasz történik, vagy tévednék? – pillantottam rá kérdőn és kíváncsian.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Einar Hades
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 363
◯ HSZ : 71
◯ IC REAG : 61
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyorséttermek // Szer. Aug. 03, 2016 1:58 pm

- Nem értem, miért kell ilyeneket mondanod! Hát jó tanácsaim vannak nekem. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy vannak jó tanácsaim. Mondjuk azok is elég radikálisak, de megteszik a dolgukat. Cél szentesíti az eszközt.
Jé, ezt kimondva kezd bennem tudatosulni, hogy tökre machiavellista vagyok… Ennek olyan nagy meglepetésnek nem kellene lennie, mert szeretem az írásait, és ez régebben is így volt. Hm…
- Mikor nem?
Mosolyodok el a mondandóm közben. Most is ez, ahogy a hajával babrál, hát minek másnak lenne a jele? Aki nem ért egyet velem, az meg vak valószínűleg. Na jó, nem teljesen, mert még egy-két jelnek kéne látszódnia rajta, de kezdésnek nem rossz. Egyáltalán nem rossz.
- Okos dolog így csinálni. Hidd el, hosszú életed lesz így. Nem szabad az elején kitárni a lapokat, hanem addig kell várni, mígnem a legnagyobb hatást tudod kifejteni velük.
Na most mondja meg, ez mi volt, ha nem bölcs? Amúgy a mondandómból kiérezheti, hogy jelen helyzetben teljesen egyetértek vele. Hogy kinek mik azok a bizonyos lapjai… nos, embere válogatja. Biztos vagyok, hogy tudna meglepetést okozni még egy olyan sokat meglátott farkasnak is, mint én. Ezt szeretem az életben leginkább, a meglepetéseket.
Mikor kijelenti, hogy nyugodtan megölhetem, akkor feljebb szöknek a szemöldökeim. Mikor elér a nyakáig a mondandójában, megállásra késztetem, nem hagyva, hogy folytassa.
- Ho-hó! Ki mondta, hogy ilyen szándékaim vannak veled?
Kérdezem őszintén, mert nem utaltam rá egyáltalán. Akármennyire is vagyok egy szadista állat, olyanoknak nem megyek nekik, akikkel különösebben bajom sincsen.
- Az, hogy nem szeretem az elvarratlan szálakat, egyáltalán nem jelenti azt, amire gondoltál. Pláne a mostani, modern világban már. Habár biztos vagyok benne, hogy még így is képes lennék eltussolni egy-két dolgot. Elvégre élménnyel figyeltem a technológia folyamatos fejlődését. Már amennyire volt rá lehetőségem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Gyorséttermek // Szer. Aug. 03, 2016 7:38 pm

Szavaira csak egy aprót morrantam, szerintem ezzel is már tökéletesen kifejeztem azt, hogy mennyire nem hatnak meg a szavai. Lehet, hogy vannak jó pillanatai, jó tanácsai, de lehet, hogy magához az ördöghöz is hamarabb sétálnék oda, mint hozzá. Nem tudom, hogy miért érzem ennyire távolínak őt, vagyis inkább miért érzem azt, hogy jobb fent tartani a távolságot, de úgy érzem, hogy meg van az oka és vélhetően annak köszönhető, ami a múltban történt.
- Egyetlen egy pillanatban se. – feleltem neki könnyedén, hiszen tényleg nem incselkedtem vele. Egyszerűen én csak így voltam összerakva, sokszor azt se vettem észre, hogy a hajamat piszkálom, mert annyira automatikusan jött a dolog. Szóval kár lenne belebeszélni bármelyik tettembe is, hogy őt akarom megkaparintani, mert sose tennék ilyet. Ő csak egy régi ismerős volt, akivel üzletet kötöttem, de semmi több. Bár lehet, hogy még az ördög fiával is jobb üzletelni, mint vele. Főleg akkor, ha esetleg a végén szarul jössz ki belőle.
- Mindenkit szeretsz ellátni tanácsokkal? – kérdeztem meg kíváncsian, hiszen szerintem az első pár évben minden farkas megtanulja azt, hogy nem célszerű mindig nyíltlapokkal játszani. A rejtélyesség és a titokzatosság a mi nagy erősségünk, s talán nem túl nagy hazugság az, hogy a farkasok vélhetően az élet legjobb színésznői, vagy éppen színészei. A színészet nélkül nem élhetnénk ennyi éven át, jó kis kaméleonok vagyunk, vagyis a többség.
Amikor félbeszakít, akkor feljebb vonom a szemöldökömet, de nem felelek, csak figyelem őt.
- Milyen biztató és megnyugtató. Szóval ennyire vonz a modern technika? Szereted kutatni azt, hogy miként tehetsz úgy el valakit, hogy senki se találjon rád? – kérdeztem meg tőle kíváncsian, de természetesen csak annyira hangosan, hogy ő hallja és más még ne is sejthesse azt, hogy miről is folyik itt a társalgás.
- Sokan a halált tartják a legnagyobb büntetésnek, pedig talán az a legkisebb büntetés. – jegyzem meg komolyan, miközben a karomat összefonom magam előtt. A halál lehet lassú, vagy gyors, de az életnek vége szakad, viszont mindig is úgy gondoltam, hogy akadnak rosszabb dolgok is a világban.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Einar Hades
In Memoriam
avatar

◯ Kor : 363
◯ HSZ : 71
◯ IC REAG : 61
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Gyorséttermek // Csüt. Aug. 18, 2016 7:37 pm

- Mindenkit? Neem, dehogy. Csak azokat, akiket valamilyen szinten bírok. Vagy ha látszólag tényleg rászorulnak, és nem olyan velük a kapcsolatom, hogy legszívesebben egy pohár vízbe fojtanám őket.
Rosie-val őszintén szólva nem tudom, hogy állok. Közel sem vagyunk puszipajtások, sohasem leszünk, az utóbbitól viszont nagyon távol állok. Nincsen ellene semmim, ami miatt ilyenre kényszerülhetnék. Meg amúgy is, tudja, ha megpróbálna velem kibaszni, sokszorosan kapná vissza. A tűzzel nem érdemes játszadozni, mert könnyen megégetheti magát az ember. Hogy bírom-e? Nem tudom. Van egy stílusa, aminek nem vagyok ellene, mi több, egészen kedvelem. A szemnek is bőven jó látványt nyújt. Mit tudom én, nem fogok ebbe ennél jobban belemenni…
- Lehet, úgy tűnök, mint amilyennek beállítasz. De csak azokat bántom, akik meg is érdemlik. Ők kibasztak velem. Durván. Hát mondhatjuk úgy is, hogy rossz emberrel kezdtek ki. Ahogy mondtam, nem szeretem az elvarratlan szálakat. A feleségem ügye pedig, amint elrabolták… csak akkor kezdődött. Az a baj csak, hogy húsz évembe telt meglelnem…
Sóhajtok csak egyet, aztán legyintek is. Ne mondjon erre semmit. Nem fogom tudni meggyőzni semmivel, de nem is akarom. Nem a barátom, és nem is akarom azzá tenni.
- Meglehet, hogy igazad van. De nagy volt a kockázat, hogy újra lépéshátrányba kerüljek. Tettem, amit tennem kellett. Vagy mi? Szárnyaid alá vetted volna, pátyolgatod a kis lelkét, míg azt nem mondom, mehet az útjára?
Horkantok fel, majd pedig felemelem a kezemet is, és már állok is fel az asztaltól, tálcámat megfogva, és mielőtt elindulnék, még odanyögök neki néhány szót.
- Ne is válaszolj. Tudom, mi lenne. Köszöntem a társaságot, jó volt látni további szép napot, Rosie. És mit is mondhatnék… Egy élmény volt!

// Köszöntem szépen a játékot, és ahogy Einar mondta: Egy élmény volt! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: Gyorséttermek // Csüt. Aug. 18, 2016 9:03 pm

- Lehet, hogy te nem fojtanád egy pohár vízbe a másikat, de az nem jelenti azt, hogy a másik ne tenné meg. – ohh, igazán angyali mosolyt villantottam. Nem azt mondom, hogy én megtenném, mert ennyire még ő se tud kihozni a sodromból, de vélhetően más megtenné habozás nélkül. Főleg akkor, ha a kéretlen tanácsaival is még ellátja az embert. Kíváncsian fürkésztem, de továbbra is tökéletesen érezhette azt, ha rajtam múlik, akkor sose fogja átlépni a határt. Nem akarok vele kavarogni, még az se érdekel, ha éppen eléggé szabadlelkűek a párjával. Én valahogy nem így voltam összerakva, nem tagadom, hogy voltak kalandjaim, de azért azokat is megválogattam, így ő tényleg a vonal túl oldalán fog maradni, s ha rajtam múlik, akkor vélhetően sose leszünk puszipajtások. Néha jobb a semmilyen kapcsolat, mintsem bármelyik irányba elmozdulni. Legalábbis én így gondolom. Főleg vele kapcsolatban.
- Vagyis inkább szerinted megérdemlik, de lehet mások szerint nem. – hívtam fel a figyelmét egy lényeges dologra, majd egy aprót sóhajtottam. – Elhiszem, hogy hosszú idő, akkor talán inkább most is vele kellene lenned, mintsem rajtam legeltetni a szemeidet, vagy éppen célzásokat tenni. – mosolyodtam el talán kicsit gonoszkásán, hiszen kár lenne tagadni, hogy nem élveztem azt, hogy húzhatom az agyát. Nagyon is szerettem, még akkor is, ha mind a ketten tudtuk, hogy soha nem fog megtörténni. Hmm, ha falkatag leszek, akkor vélhetően még őt is el kell viselnem, remek lesz igazán, de legalább még könnyebben inthetek neki majd be, ha úgy tartja a kedvem. Hmm, ez annyira nem is rossz. Amikor viszont újra megszólal, akkor csak feljebb szalad a szemöldököm, de mielőtt bármit is mondhatnék szinte leint a szavaival, mire újra sóhajtok. – Legalább egyikünk számára! – mondtam kissé cinikusan, miközben figyeltem a távolodó alakját, majd miután eltűnt sietve pattantam fel én is, hogy inkább elinduljak haza, mert elég volt egy ilyen váratlan találkozás.

|| Én is köszönöm, s szintén egy élmény volt. Várom majd a folytatást! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: Gyorséttermek // Szomb. Aug. 20, 2016 1:21 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Gyorséttermek //

Vissza az elejére Go down
 

Gyorséttermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: Bentley Mall bevásárlóközpont-