HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Egon Candvelon
 

Share | .

 

 Kikötői Étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Kikötői Étterem // Hétf. Dec. 12, 2011 4:07 pm

First topic message reminder :A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 03, 2017 12:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Catherine Benedict

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 263

Re: Kikötői Étterem // Szer. Dec. 06, 2017 7:49 pm

Mike & Bessie
* Együtt nevetünk Achilles mosdatlan száján. Én soha nem voltam szívbajos, mindig kijavítottam, később amikor egyre gyakrabban kapott agylobot tőle, inkább hangosan lefordítottam a számomra alkalmas szövegre, hogy megmutassam, lehet ezt így is. Természetesen nem használt, Achilles már ilyen marad, ez az ő szexepilje. *-Igen, tudom, attól még nem lesz könnyebb.*Elfogadtam, de ez nem jelenti azt, hogy ne lázadoznék miatta. Így harcolom ki az apró dolgokat. Achilles elmagyarázta minden formában, még a szexet is elővette természetesen példának állítva, ezért nem beszéltem neki Jonathanról. Egyetértettem Mike-al Achilles választásán én azonban egészen más miatt sajnáltam, hogy a Lak mellett döntött, de meg volt rá az oka. Ez is egy olyan dolog amit elfogadtam de lázadozom ellene, kell egy kis fűszer az unalmas hétköznapokra.* -Én is hidd el! *Nem mondom, hogy Achilles már tud arról mennyire kedveli őt a Béta, tudtam ezt már korábban is és egyszer szóba került, akkor elmondtam neki, Achilles minden hibája ellenére maximálisan lojális, bárhol, bármikor jó párost alkotnának ők ketten, de ettől még nem fogom Mike-ot a bátyámmá fogadni. Ó, nem! Széles mosoly, elrévedő tekintet a válasz a meglepetésekre. Azt hiszem az elsőt úgy sem tudja semmi überelni, szóval ennél már csak jobb lehet. Eléggé fejbekólintós volt az első ébredésem és az információ a vérfarkasságomról, amit Achilles keményen az arcomba tolt. Nem kímélt. *-Te ezt nagyon élvezed. A bezártsággal nincs gondom, csak a magassággal. Vagy inkább a tehetetlenséggel. Egy autót könnyebb irányítani ha baj van, de a repülőből hiába ugrasz ki. De köszönöm, egyszer talán a szavadon foglak.*Már csak túl kell tennem magam az ellenérzéseimen, de sosem voltam nyuszi, nagyon sok mindennel megküzdöttem már, ez sem lehet nagy falat.

Mindent egybevéve Mike lakása magán hordozza a benne lakó életét, és ez tetszik. Azt nem mondom, hogy nem érzek leküzdhetetlen vágyat, hogy az inget összehajtva tegyem vissza a kanapéra és a kávés bögrét kivigyem a konyhába, de sikerül visszafognom magam. Csak mosolygok ahogy elképzelem a napját időrendben, hogyan került oda a kávésbögre, hogyan az ing, megnézem a fényképeket és a könyveket, utóbbiakból következtetve az érdeklődési körére. A nyakkendő igazítás nem az első az életemben, az apámét is megigazítottam régen és Jacobét is – hogy egye meg a fene ott ahol van – Mike és köztem nincs semmilyen romantikus kapcsolat, mégis egészen más érzés kerülget mikor megteszem. Mosolyának párja van az arcomon. Nem sokkal később is mikor lebuktatom magam, vége a titkolózásnak és még mindig a kocsiban vagyok.* -Mert a férfiak általában fáznak, sőt vacognak az ilyen dolgoktól, főleg ha nem a párjukkal mennek. Belelátnak mindenfélét aminek nyoma sincs. Szerintem üldözési mániájuk van, de örülök, hogy te nem vagy olyan és bocsánat, hogy általánosítottam. Téged nem lehet egy kalap alá venni a többi férfival, sőt farkassal sem. *Nem mintha olyan sok farkassal átéltem volna már hasonló programot. A feladat viszont ámulattal tölt el és csiklandozza a torkomat a nevetés. *-Igen kreatív volt az aki kitalálta a feladatokat……elcserélted? Látod, most mégis utolért, ez a te karmád!*És az én szerencsém. Jobb partnert nem is találhattam volna, pedig még csak terveim sincsenek vele, egyelőre. Ki tudja mi lesz a vége, attól is függ, hogy a szervezők mit láttak bele ebbe az estébe.* -Te kokettálsz velem Mike! *Nevetve fenyegettem meg a mutatóujjammal. Ez már nem az első incselkedése volt. Nem nekem kellene ezt csinálnom?* -A programtól függ. Nem tudom mi lesz a hajón. Lehet egészen minimalista hajókázás a part mentén, de lehet túltolt gyertyafényes, halk zenével aláfestett, csilingelő harangokkal és csokis eperrel tálalt pezsgő is. *Azt hiszem sikerült hárítanom. Nem szeretná ha azt hinné, hogy rámozdultam, ellenben ha fordítva lenne, nem ellenkeznék. *-Nem mindegyikért. Nem szeretnék egy vékony gumikötéllel a derekamon leugrani egy hídról, de egy vadvízi evezésre befizetnék. *Nem vagyok válogatós, de vannak korlátaim. Bár nem tudom, hogy a farkassá válásom ezt hogyan befolyásolja. Mire idáig jutunk a társalgásban, már láthatóak a kikötői fények és hamarosan az étterem is. A meghívó kártyán is az a név szerepel ami a homlokzaton.* -Igen, ez az. Azt hiszem most már én is megéheztem.*Farkaséhes vagyok, ez jobban fedi a valóságot, de egy hölgy – ahogy a nagyom tanította – nem mond ki ilyet. Soha. Még akkor sem amikor egyedül van. Széles mosollyal az arcomon nézek ki a kocsiból és várok, aztán eszembe jut, hogy hiába. Felkapom a fejem.- -Ja, persze. Ne törd magad, egyedül is ki tudok szállni. *S már nyúlok is a kilincsért, feltéve ha megtalálom, kívülről azért könnyebb volt. *

Mike & Bessie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Cooper

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kikötői Étterem // Pént. Dec. 15, 2017 9:23 pm

- Azt hiszem ezt bóknak veszem - sandítottam a nőstényre, amikor azt mondta, nem nagyon lehet egy kalap alá venni a többi férfival, sőt, farkassal sem. Bár nem firtatom, ez mennyire jelent jót, de tekintve, hogy a hangulat eddig azért elég jónak bizonyul és a mosolyt nem csak az én arcomról nem lehet levakarni, talán a jobb fajtából való a megjegyzésre. - Mert a legtöbb férfi mögött nincsen háromszáz év, hogy levetkőzze az ilyen hülyeségeket - fűztem még hozzá, szerintem mi lehet a magyarázat a problémára. Láttam már eleget a világból és éltem is hozzá eleget, hogy tudjam, igenis létezhet férfi és nő között barátság, olyan szinten is, hogy elmenjenek egy romantikus kis sétahajókázásra anélkül, hogy mindenfélét belelátnának. Nem látok bele semmit, bár ez persze nem jelenti azt, hogyha úgy adódik, nem használnám ki a helyzetet, de ez úgyis az est további részének zenéje.
- Az biztos! És nem tudom, látta-e a műsort, de tuti jót röhögött, ha fülébe jutottak a pletykák - ezzel el is árulom, hogy volt pletykára lehetőség a kis feladatunkban, hát na, nem hiszem, hogy minden nap történik színpados lánykérés az Orfeumban.
- És ez problémát jelent? - teljesen komoly arckifejezést erőltettem a képemre, hogy kitartva azt néhány másodpercig végül előtörjön belőlem a nevetés. Tudom, ezzel valószínűleg aztán végképp nem fogja tudni hova tenni a dolgot, de ha már elrángatott, akkor cserébe játszadozom én is kicsit. - Hm, nem is tudok dönteni, melyik hangzik jobban - csücsörítettem picit, mintha gondolkodnék, melyik hajókázós opció volna jobban ínyemre.
- Akkor csak a mérsékelt adrenalinlöketet szereted? Vagy a magasság a probléma itt is? - hisz a repülés kapcsán mondta, tart a magasságtól, nem lenne meglepő, ha itt is ez lenne a probléma.
- Akkor nosza rajta! - pattanok is ki a kocsiból, amint leokézza a végcélunkat. A kocsit megkerülve várok rá, megigazítva a zakómat és a nyakkendőmet, a hangját pedig a kocsin keresztül is hallom, hála égnek, kár lett volna kihagyni egy ilyen megjegyzést! Széles hát a mosolyom, amivel a kiszállót várom, hogy karom nyújtsam felé, az autó halkan pittyegve záródik mögöttünk, mi pedig meg is indulhatunk az étterem felé, ahol bizonyíthatom, hogy szorult belém némi úri modor is; nem csak az ajtót nyitom ki előtte, de még a székét is kihúzom, amint az asztalunkhoz vezetnek minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catherine Benedict

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 263

Re: Kikötői Étterem // Kedd Dec. 19, 2017 4:28 pm

Mike & Bessie
-Az volt.*Válaszolok komolyan, hiszen így is gondolom. Egyébként miért ne bókolhatnék, ha már így véletlenül kicsúszott. Kellemes társaság - Achilles nyelvén rohadt jó fej - vicces és közvetlen. Láttam más oldalát is, amikor Bétaként volt jelen...vagy akkor még nem volt az....rohan az idő, mindegy. Tisztában vagyok milyen felelőtlenség volt Achillestől a nem tervezett, vagy legalábbis nem arra az időpontra és helyszínre datált beharapásom és meg is halt valaki emiatt, Mike még sem szedte le Achilles fejét ott helyben. Sőt! Egészen nyugodtnak tűnt, jó hatással volt rám, bár akkor nem értékeltem. *-Tényleg, ez lehet az oka. Ezentúl száz évesnél fiatalabb férfival nem kezdek. *A meglepődést megjátszom, pedig igaza lehet. Háromszáz év alatt nagyon sok minden átértékelődik az emberben, farkasban meg végképp. Volt ideje, ami a hétköznapi halandó embernek nincs elég, hogy helyre rakja a dolgokat. Más fontos az életében, ami régen hátul volt az az első helyre került és viszont. Bár én még alig éltem emberként is, már most érzem a hatását a remélhető hosszú létnek. Ettől függetlenül mosolyogva és viccelődve mondom el a hirtelen támadt tervemet ami a férfiakat illeti. szerencse, hogy Mike korhatáron felül van. *-Én is szerettem volna látni. *Elmélázom a jeleneten, de aztán eszembe jut mit idétlenkedtünk Blake-kel és a sütikkel, de a végeredmény most a mi ölünkbe hullik. Nem tudom Blake mit kapott vagy mit választott és meg is tartotta-e, én nem hagyok ki ilyen lehetőséget, főleg, hogy sikerült a legjobb társaságot kiválasztanom. A hangulat is fokozódik, ha így folytatjuk a végén kilukad az oldalunk a sok nevetéstől. *-Dehogy, csináld csak nyugodtan! Mégmégmég!*Ügyet sem vetek a komoly ábrázatára, nevetek és a kezemet is lengetem, hogy mutassam, hogyan gördüljön tovább és fokozza. Egyem azt a csücsöri száját! Most komolyan, sosem gondoltam, hogy egy romantikus vacsora leírásával ezt váltom ki belőle. *-Most a két vacsora között nem tudsz választani, vagy a vacsora és a sikítozós rész között?*Én nem biztos, hogy akkor éppen élvezném, de ha visszanézném, valószínűleg fájósra nevetném az oldalamat. *-Nem tudom, talán a zuhanással van inkább gondom, vagy azzal, hogy nem én irányítok. az ember és a farkas nem a levegőbe teremtetett. A vadvízi evezés viszont, nos egy Tequila után biztosan jó móka. *Vagy kettő után. Kell a bátorítás. A mai este viszont nem fogok sokat inni, szeretnék emlékezni minden pillanatára, akkor is ha a fele sem igaz, hiszen csak eljátsszuk, hogy romantikázunk. A kocsiból való kiszállás hasonlóképpen zajlik mint a beszállásom, ugyanúgy körítve némi megjegyzéssel, de ahogy elnézem Mike-ot ez inkább szórakoztatja semmint bosszantja. Jól van, ha eddig nem kapott tőlem agylobot, akkor egész jó kis este lesz. Nagy szemeket meresztek a felém nyújtott karjára - nahát!!! - belekarolok és szinte libbenek mellette az étteremig, ahol az ajtót is kinyitja előttem. *-Határozottan fejlődsz.*Nevetős szemekkel nézek rá, nem megsérteni akarom, de azt hiszem ezen már túl vagyunk, túlléptünk és még arról sem beszélhetek, hogy feszegetjük egymás határait. Ilyesmiről szó sincs. Mindez kötetlen és közvetlen.
Az étterembe mosolyogva lépek be, bár ez nem nagy változás az eddigi állapotomhoz képest, de virulok, úgyhogy Mike nyugodtan villoghat velem. Máris odapattan hozzánk egy pincér, recepciós vagy akárki, hófehér vigyorral és olyan fényes hajjal, mint akit alaposan fejbe vágtak egy nagy darab vajjal. Átnyújtom neki az ajándékkártyát, a vigyora még szélesebb lesz, a szája szegletei beleütköznek a füleibe, majd hajbókolva az étterem másik vége felé int, hogy kövessük arra. Az ajtó túloldalán terasz, mely egy hajókikötőbe torkollik. A romantikus színek keverednek a fülledt erotikáéval, vörös és rózsaszín habcsókba borított jacht áll a kikötő végén, aranyló világítás teszi még feltűnőbbé a fehér hajótestet. *-Ó, ez olyan...hercegnős! *Egyszerűen imádom! *-Erre parancsoljanak. Amint felszolgáltuk a kért vacsorát a jacht kifut a kikötőből és tesz egy nagy kört. Körülbelül három órás út. *Szól a lenyalt hajú és Mike-ra kacsint jelezve, hogy a három óra tetszés szerint nyújtható, természetesen megfelelő díjazás ellenében. A fedélzetre terítettek meg, négy kültéri hősugárzó biztosította, hogy ne fázzunk, de odabent az ablakokon keresztül láttam, hogy gondoltak mindenre. Az egész hajó csak a miénk!! *-Imádom!*S fátyolos hangomon érződhet is, hogy oda vagy meg vissza.*


Mike & Bessie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Cooper

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kikötői Étterem // Kedd Jan. 02, 2018 12:33 pm

- Akkor ez esetben köszönöm a kedves bókot - mosolyodtam el kedvesen, hiszen komolyan érkezett a válasza, nem gondolnám, hogy poénból fűzi tovább a szálakat. Annak meg melyik férfi nem örülne, ha közlik vele, közel sem átlagos? Na tessék, ennyi.
- Garantált a tuti siker - vált nevetőssé a hangom a szavait hallva. Elég sok szempontból jár jobban a száz fölötti férfiakkal, hiszen egyrészről ők már kordában tudják tartani a farkasát, ha odáig jutnának, másrészről a hímeknek tényleg elég sok idő kell, mire benő a fejük lágya. Én is kis nyomorék voltam száz alatt, elég sokan vannak így ezzel szerintem.
- Apropó, te milyen feladatot kaptál? - érdeklődöm kíváncsian, ha már a valentin napnál tartunk. Sikerült a feladatuk, szóval partnerre akadhatott a mókázásban, de az érdekelne, hogy mit kellett csinálniuk.
- Ez ösztönösen jön, ha olyan helyzetet kínálsz, akkor majd csinálom még - kacsintok rá pimaszul, szám egyik sarka felfelé kunkorodik, mert szavaimmal ellentétben most is kokettálok vele - csak, hogy az ő szava járását használjam.
- Ejnye Bessie, te fejben már a sikítozós résznél jársz? - meglepett csodálkozást színlelek, némi dorgáló éllel a szavaimban, hiszen.. az előbb még csak a bókolásnál és a játszadozásnál tartottunk, ő meg fejben már átugorta a vacsit, az előjátékot és máris a sikítozós résznél tart? Tudom, hogy nem így értette, de nem is én volnék, ha nem csapnék le egy ilyen magas labdát.
- Nem is azért ugrálnak az emberek, hogy irányítsanak. Pont ez a lényeg benne, hogy teljesen szabad vagy, hogy nem kell azzal foglalkoznod, hogy merre menj, stresszelned azon, hogy rosszul irányítasz. A repülés nekem pont ilyen, hiába én irányítom a gépet. Odafent egészen más a világ, ráadásul semmivel sem írható le az a szabadság érzet, ami a felhők között uralkodik - szentimentálisan hangozhat, tudom jól, de én már csak ilyen vagyok. Nekem ez a hobbim, vállalom, hangozzék bármennyire is nyálasan.
- Tudok én, ha akarok - féloldalas mosoly szaladt képemre a megjegyzése kapcsán. Nem vagyok egy talpig úriember, de azért tudok udvarias lenni, ha akarok. És most akarok.
Odabent átengedtem Bessie-nek a terepet, hiszen nála volt a kártya, aztán amint megjelent egy pincér és int, hogy kövessük, megyünk is. Nem kell kétszer mondani. Nem mondom, hogy nem esik le az állam a látványtól, mert azért egyáltalán nem ilyesmire számítottam. Elég szépen kitettek magukért, azt kell mondjam…
- Azt akartad mondani, hogy giccses, nem? - pimaszkodom picit, bár nem akarom letörni a kedvét, hiszen láthatólag oda, meg vissza van a látványtól. Én megelégedtem volna egy félreeső asztallal is, égő gyertyával, meg egy szál virággal az asztalon, de hát.. ez van.
- Köszönjük! - szerintem elég lesz az a három óra, bár aztán ki tudja, jó társaságban csak úgy röpül az idő. - De ezek után eljössz velem egy vadvízi evezésre, vagy akármire - nem mondom, hogy kárpótlást kérek ezért, de ha már belerángatott egy ilyenbe, akkor az az alap, hogy én meg visszarángatom majd valamibe.
Itt viszont már van lehetőségem elvenni a kabátját és kihúzni neki a széket, hogy az érkező pincértől egy üveg bort rendeljek első körben, tudjuk miből kortyolgatni, amíg átnézzük az étlapot. Mondjuk én nem vagyok válogatós, hamar sikerül kiválasztanom, mit is szeretnék enni, szóval ha Bessie is megvan vele, akkor azt a rendelést is le tudjuk adni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catherine Benedict

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 263

Re: Kikötői Étterem // Csüt. Jan. 04, 2018 9:34 pm

Mike & Bessie
*Mit mondjak, farkas létére annyira cuki ahogy mindennek tud örülni. Ha a nagymamája lennék most mindkét arcát az ujjaim közé csippenteném ahogy az én nagyim szokta velem. Ő persze finoman, csak szeretetből. Szerencse, hogy nem a nagymamája vagyok. *-Szerencse, hogy te már elmúltál száz. Sokkal. *Minden tekintetben tapasztalt, és a koránál fogva fát lehet vágni a hátán. Nekem visznt inkább a közvetlensége tetszik, a nevetésén és a humorán túl, még akkor is szerethető mikor Bétaként áll szemben. *-Ó, igazán elmés volt, azonban nem voltak felkészülve farkasokra, érthető okokból. Sütit kellett sütnünk párban, Cup cake-et, díszítve, bekötött szemmel. Mármint felváltva bekötött szemekkel, a másik fél pedig irányított, aztán cseréltünk. Blake-el kerültem össze. Képeket küldött a fejembe, hogy mit merre találok, ügyesek voltunk. Én persze kicsit galád, mert neki kellett dsíszíteni és én irányítottam. Elég pikánsra sikerültek a sütik. *Az emlék hatására elkaccantom magam. Blake maximálisan partner volt, úgy tűnik szerencsém van az ilyen találkozásokkal. Lám Mike sem egy karótnyelt, szemellenzős vén trotty.*-Ó, abban nem lesz hiány. Jól fogunk szórakozni.*Feldobott labdákban profi vagyok, még tequila sem kell hozzá, bár annak sem olyan már a hatása rám, mint régen. Visszakacsintok rá. Volt egyszer egy olyan ismerősöm, akinek fogalma nem volt sem a flörtölésről, sem a finom humorról, sem a kétártelmű szavakról. Azt hiszem a "mégmégmég" után nem nehéz újabb labdát feldobni és azt lecsapni. Bár nem éppen most számítok ilyesmire, nem akadok el, hogy gondolkodjam miről is beszél. Jóízű nevetés - már megint - tör ki belőlem, természetesen nem öblösen és férfiasan, hanem diszkrét női kacaj.*-Miért te nem? Ez a lassúság ugye nem a korral jár?*Érdeklődöm szemtelenül és megjátszott döbbenettel. Egyikünk sem arra gondol amire a másik és nem is arról beszélünk amire gondolunk, így jó ez, ez a kis káosz és a kacagás. Fel kellene írni receptre. Sokkal inkább választanám ezt mint a gumiszalagos ugrást, noha azt is ajánlották már mindenféle lelki bajra. Nálam már csak a halálfóbia miatt sem jött be, de egyébként sem szeretném ha az életem egyetlen nyúlós szalagon függne. Nem, azt nem tudom irányítani, ugrom és nyúlik, visszaránt vagy sem. Ez a levegőben való pattogás nem nekem való. *-Ha te irányítod akkor más. Akkor lehet élvezni, vagyis megértem, hogy élvezed. Olyan mint az autóvezetés, csak fent a levegőben. A baj csak az, hogy nem mindegy hogyan jössz le, az ember pedig és a farkas is alapvetően földhöz kötődő. A farkasod hogy viseli?*Kétlem, hogy ő oda lenne érte, bár ha úgy vesszük, több ideje volt hozzászokni Mike hóbortjaihoz mint az enyémnek, mi még elvitázunk pár évtizedig mire közös nevezőre jutunk. Miután kiszállok a kocsiból, saját kezűleg és önállóan, Mike fordít a dolgokon és egy igazi angol úr lesz belőle, talán még a nagymamámnak sem lenne kifogása és nem is tudom szó nélkül hagyni. Ő persze férfiként lazán elüti ezt a labdát. Csak ingatom a fejem mosolyogva és élvezem, hogy nő lehetek az oldalán. Az étteremben többet kapunk mint reméltem, mivel Valentin napi nyeremény, komolyan gondolták a szervezést, én pedig oda és vissza vagyok tőle. Mike már annyira nem lelkes, de hősiesen viseli. *-Neeem, dehogy. Ez gyönyörű, imádom!*És tényleg. Végtelenül romantikus alkat vagyok, nekem ez az egész….díszlet egyáltalán nem giccses és annak ellenére, hogy döbbenten nézek Mike-ra, nem tudja elrontani a kedvem, még ha komolyan gondolta sem. De ő nem olyan. Csak fizetséget kér az előreláthatólag férfiember számára nem túl kellemes elfoglaltságért. *-Választhatok? Mit takar az akármi?*Közben lesegíti a kabátomat, alám tolja a széket és bort rendel. Eszményi. A pincér az italrendeléssel távozóban zenét is varázsol nekünk és nem mondhatjuk, hogy nem hajóra illő. *-Zenénk is van. Remélem nem süllyedünk el. Ugye táncolunk majd? *Azt is. A mai estét az első perctől az utolsóig kiélvezem, azt hiszem megérdemlem, és eddig már két programtervet is bezsebeltem Mike-tól, szóval elégedett vagyok magammal. Le sem tagadhatnám, a mosolyom a fülemig ér és révedezve nézegetem az étlapot. Noha szeretek kevés de ízletes vacsorát választani, a felsorolt ételek megindítják a farkas nyálelválasztásomat. Rochfortos salátát kérek előételként, majd steaket mindennel amivel adják, végül valamilyen csokis csodás fagylalt kompozíciót, ami kétszemélyes és szerelmes neve van. Közben a bort is megkapjuk és Mike felé emelem a poharam, természetesen miután kettesben maradtunk. *-Örülök, hogy ráértél ma este, kívánni sem tudnék jobb társaságot. Szóval én rád iszom és a hősiességedre. Persze csak ha végig bírod.
Mike & Bessie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Cooper

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kikötői Étterem // Pént. Feb. 02, 2018 8:21 pm

- Valóban? - pimaszul tekintek rá a kijelentését követően; valóban szerencse, hogy már elmúltam száz? Szerintem igen és nem feltétlenül csak azért, mert koromnál fogva vissza tudom fogni a farkasát, ha a helyzet úgy kívánja, de hát mivel úgyis olyan lazán dobáljuk egymásnak a pikáns, kétértelmű megjegyzéseket, egy ilyen is bőven belefér.
- Remek, örömmel hallom, hogy jól sikerült a ti bulitok is - ismerkedjen csak, gyűjtsön tapasztalatot és közös emlékeket a többiekkel. Az meg már csak hab a tortán, hogy a végeredmény az jó néhány pikáns süti.
- Nem, ez nem a lassúsággal jár - válaszolom határozottan, udvariasan, nem fennakadva a kérdésén, miközben elkönyvelem magamban, újfent mennyire jól kivágta magát a helyzetből. - Ez ismét csak úriember mivoltom, mégsem ronthatunk ajtóstul a házba! Hol marad akkor az előjáték, kérem szépen? - csóválom meg a fejemet, de a szavaimban ülő dorgáló él továbbra is csupán a játék része.
- Már megszokta. Eleinte nem viselte túl jól, de mivel nem napokat töltök a levegőben, hanem fél-egy órácskákat, ezért már semmi probléma nincsen vele - az én esetemben már amúgy sem igazán lehet farkasról és énről beszélni, mert olyan szinten egyek vagyunk, hogy nem igazán van már olyan dolog, amit ő másként csinálna, mint én.
- Az a lényeg - válaszolok őszintén, hiszen szerintem az a lényeg, hogy ő jól érezze magát, nem miattam, hanem miatta jöttünk. Amúgy is, attól még, mert a hely nekem túl giccses, nagyon is jól érzem magam és nem a környezet a lényeg, hanem a társasága.
- Csupa olyan dolgot, amire rámondhatjuk az "extrém sport" kifejezést - felőlem választhat, én szívesen kipróbálok valami újat. - Választhatsz, de vétójoggal rendelkezem - tisztázom már le most az elején, ne érje meglepetésként, ha valami laza dolgot választ és arra azt mondom, hogy nem.
- A hangszórók is elfolynak lassan ettől a romantikától. Mondjuk ezt az egészet látva azon sem lepődnék meg, ha a kabinba egy komplett franciaágyat is felhoztak volna - érkezik az újabb kihagyhatatlan, incselkedő megjegyzésem, mielőtt még megérkezne a pincér, hogy felvegye a rendelésünket. - Csak akkor, ha továbbra is ilyen nyálas zenéket fognak betenni - pimaszkodom továbbra is, hiszen a nyálas zene magába foglalja az enyelgő, egymáshoz bújós táncot is. Leadjuk a rendeléseinket, előételnek és lazac tatárt kérek, főételnek jöhet nekem is ugyanaz, mint Bessie-nek, a desszertet meg csak azért nem bízom a séfre, mert félek az is valami rózsaszín romantika-bomba lenne, de Bessie rendel kettőnknek, legalábbis mivel kétszemélyes, ezért gondolom nem egyedül akarja benyomni, úgyhogy én már nem kérek nasit. Koccintásra emelem én is a boros poharamat.
- Van, amiért megéri elviselni ezt az egészet - pillantok körbe a sok csicsás díszre. - A társaságod kárpótol, szóval.. a ma esténkre - koccintom a vékony üveget az övének, hogy aztán aprót kortyoljak belőle.
A vacsora mennyei, a társaság továbbra is remek, én pedig elégedetten dőlök hátra, amikor a pincér elviszi a főfogás tányérjait.
- Csak a félreértések elkerülése végett.. Magadnak szántad az egész desszertet, vagy úgy gondoltad, majd romantikusan, közösen elnyalogatjuk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catherine Benedict

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 263

Re: Kikötői Étterem // Vas. Feb. 04, 2018 7:43 am

Mike & Bessie
*Mosolyogva bólintok a pimasz visszakérdezésre. Farkaséknál egészen másképp számolják az időt és jobb ha egyfarkas már elmúlt száz, ha sokkal hát annál jobb. Főleg nekem, aki még alig élt ebben a bőrben és gyakran nézeteltérése támad a saját bestiájával. Ismerkedünk, azzal, hogy elmesélek néhány részletet az eddigi életemből, közelebb kerülhet hozzám, akár fel is írhatja a farkas adatbázisba, hogy egy későbbi alkalommal elő tudja venni ha szükséges. Semmit nem szépítek, bevallom mennyire galád voltam és, hogy még tetszett is. Blake-nek sem volt ellene kifogása és velem együtt ő is nyert az egész ügyön. A humoros labdadobálás is kellemes mederben folyik, semmilyen bántó él nincs egyik célzásban sem, csak játék. *-Előjáték?! Néha nem szükséges, egyébként…_azt_ az ajtót is mással nyittatod ki?*Nem veszem komolyan a dorgálását, továbbra is fülig érő szájjal mosolygok rá, a hangomba némi cinkosság vegyül és nem átallok nyíltan utalni kocsiajtó ügyre. Bár nem volt az ügy, ha lenne gyűrű az ujjamon, nem esett volna le, nem vagyok kék vérű sznob és nem sértődöm meg ilyeneken, másrészt nagylány vagyok már, legalábbis emberileg. A farkas pedig sok mindenben megváltoztatott, van ami alig észrevehető és van olyan is amiben teljesen más lettem. Lassan de biztosan asszimilálódunk egymáshoz. Mike és a farkasa valószínűleg már olyan szinten egymáshoz van kötve, hogy a gondolataik is egyek, nálam még nem így van, még küzdök a két énnel, kapkodom a fejem és olykor zavarba is jövök magamtól, tőlünk. *-Mi a titka az összhangnak? Kompromisszum? Kölcsönös haszonnal járó üzletkötés?*Minden farkas más, hiszen más helyről származnak, más dolgokat tettek eddigi életükben, és sokféle akadállyal kellett megküzdeniük. Előnyösebb több verziót, megoldást meghallgatni, hogy könnyebben evickéljek a magam útján. Egyelőre azonban Mike-nak van szüksége sok erőre, hogy képes legyen minden gond és későbbi szellemi-lelki károsodás nélkül végigélni az estét, mivel a díszlet nem férfibarát. Ő viszont beáldozza magát értem, amit értékelek is, de tudom, hogy amikor rám kerül a visszafizetés sora, megint a kocsiajtót nem nyitó lelkét veszi majd elő. Ergo nem lesz tekintettel a hab lelkemre és ezt szóba is foglalja.* -Ó, máris csavar van a dologban. Majd gondolkodom rajta, de repülés nem lesz benne. *Legalábbis a „szabadon a levegőben” formája. Semmi ejtőernyőzés, siklórepülés és hasonlók. *-Neked már ez az este is extrém sportnak számít. *Ez akkor állja meg a helyét még inkább, mikor megszólal a zene. Nekem tetszik és a filmet is láttam – nem is egyszer – mindannyiszor egy doboz papírzsepit elhasználtam. Csak nevetek azon amit a zenéről mond, és amit a franciaágyról. *-Gondolod azért, hátha elfáradunk a sok evésben és táncban?*Ártatlan nagy szemeket meresztek rá mint aki nem tudja miről van szó. Én ne tudnám? Másfél éve másra sem vágyom, mint egy franciaágy lepedőjének vad összegyűrésére, természetesen férfitársaságban. Már oda jutottam, hogy megelégednék egy heverővel is, vagy kanapéval, viszont soha nem jöhet szóba egy kocsi hátsó ülése. *-Akkor ezt kézpénznek veszem, biztosan nem játszanak be kemény rockot. Már csak a zenekar hiányzik és egy hegedűs aki a kedvenc dalunkat a fülünkbe húzza. *Kiderül, hogy ez mekkora lapát lesz Mike számára amit a kínlódásaira dobtam. Egész jól bírja, még mindig mosolyog és bókol, imádni való. *-Köszönöm, igyekszem. Fortuna kegyes volt hozzám, hogy téged sorsolt ki. *A poharak egymáshoz koccannak, feltéve a koronát a mai este hangulatára. Szerintem egy egész hétig erről fogok mesélni Achillesnek. Hiányzott már egy ilyen este. Az egész farkaslétem első és egyik megnyugvása akkor ért el amikor Achilles visszatért Kolumbiából Ramos halálhírével és Big ügynök lelépett. Most viszont azt érzem, hogy az egész lelkem felszabadul, könnyebbé válik, talán ez az utolsó lépés a régi életem és az új között. Kellett egy ilyen. Vacsora közben is szóval tartom Mike-ot, kötetlen csevegés a semmiről, had szokja a női csicsergést, ha már több programot is beszerveztünk magunknak. Már csak azért is hálás vagyok amiért bevállalta az ottalvós hévégét, a legénylakásába. Talán én leszek a nagy segítség ahhoz, hogy el tudja dönteni, kell-e neki tartós kapcsolat vagy sem. Persze Achilles azt mondaná, mellettem biztosan egy farkas életre letesz róla és agglegényként hal meg, de ő elfogult velem szemben. A vacsora végeztével elnézem Mike-ot ahogy férfiasan hátradől a székén, mosolyogva figyelem minden rezdülését. Ilyen lehet egy pillanat amikor egy házaspár elmegy együtt vacsorázni. Régen vágytam ilyesmire, tervezgettem és álmodoztam, de már más dolgok lettek fontosak. Átértékelődött az életem, gyerekem sem lehet és számolnom kell a hosszú élettel, ami lássuk be egy házasságban nem túl előnyös. Viszont jó érzés belesüppedni abba annak az egy pillanatnak a hangulatába. A desszert érkezése vet véget a gondolati kirándulásnak.* -Ha van benned affinitás egy romantikus nyalakodásra, akkor kaphatsz belőle. De csak ha elmondod szerinted milyen az. *Kétszemélyes. Naná, hogy kettőnknek szántam. Gyors az anyagcserém és többet is tudok enni farkasként, de azért ekkora étvágyam nekem sincs. A gyomrom ugyanakkora maradt és már van benne fél kiló steak. A fagylalt ínycsiklandó, csokis és habos, pirosgyümölcs öntettel és piskótadarabokkal. A tetején pedig apró, rózsaszín-arany cukorszívecskék vannak elszórtan. Bájos. Meg is kóstolom, annak rendje és módja szerint; lásd: lassan, szexisen, nőiesen. Az ízek élvezete sem marad el. Lehunyt szemekkel, dorombolva. Ha Mike kibírja eddig, hogy ne szaladjon el, a következő kanállal az övé, elvégre romantikusan kívánt nyalakodni.*


Mike & Bessie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Cooper

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 309
◯ HSZ : 256
◯ IC REAG : 200
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Kikötői Étterem // Hétf. Feb. 12, 2018 6:22 pm

- Jajj Bessie! - szalad ki a könnyed nevetés a felsorolást hallva. - A farkasod nem egy ügyfél, akivel meg kell állapodnod és olyan üzletet kötnöd, amiben mindkét fél jól jár - csóváltam meg a fejemet. - Ő is egy érző lény, gondolatai, vágyai, akarata van és nem mellesleg a  lényed egy része, el kell fogadnod, hogy hozzád tartozik, meg kell szoknotok egymást. Szépen lassan formáljátok egymást, te is őt és ő is téged, míg végül el nem készül a tökéletes mestermű - az ilyesmit nem lehet normálisan, értelmesen elmagyarázni és nem is létezik rá tuti recept. A farkassal nem lehet leülni és elbeszélgetni, ki kell tapasztalni, ki kell járni az utat, ám ez alapjáraton igencsak sokáig tart.
- Jól van. Szerencsére a repülésen kívül is sok izgalmas dologra bukkanhat az ember - nem csak a repülésből áll az extrém sport, szóval szerintem így is lesz miből válogatni. - Hát, adrenalinlöket egyelőre nincs benne, de a fogösszeszorítás az azért megvan - mosolyodom el szélesen, elvégre sokan úgy vészelik át a kemény helyzeteket, hogy erősen összeszorítják a fogukat. Túlzás ez is, ahogyan az eddigi reakcióim is, habár tényleg jócskán sok az én ízlésemnek ez az egész puccparádé, de Bessie-nek tetszik, szóval én meg elviselem.
- Egyértelműen csakis erre gondoltam. Miért, neked más fordult meg a fejedben? - ártatlan, komoly vonásokkal dobom vissza a labdát, hiszen szerintem teljesen egyértelmű, hogy mindkettőnknek ugyanazon gondolatok körül jár az esze és nem a békés, pihentető szuszogáson.
- Inkább máskor teszteljük lécci a tűréshatáromat - csóválom meg a fejem. Már csak egy hegedűs kéne! Tuti a vízbe hajítanám, az már annyira nagyon az utolsó csepp lenne a pohárban, nem kell, hogy belemásszon bárki is az arcunkba a hegedűjével.
Csak kedves mosolygással és egy apró bólintással fogadom az újabb bókot. Valamiért tényleg elkezdtem imádkozni azért, legyen egy franciaágy valamelyik kabinban, de hát ha nincs, majd megoldjuk valahogy, csak jussunk el odáig.
(...)
- Na jó, ez egyre bizarabb - grimaszolok és elpillantva a desszert felett inkább Bessie-n állapodik meg a tekintetem. Szerintem nem kell részleteznem, miféle nyalakodást preferálnék inkább, helyette azonban felállok, kezemet nyújtva a nősténynek. - Szabad egy táncra? - a desszert valószínűleg elolvad addigra, de hát inkább táncolnék vele, minthogy még tovább tömjem az amúgy is jóllakott gyomromat. No és persze azt sem titok, hogy egészen másfajta desszertre gondoltam, de mint azt már bebizonyítottam ma este, úriember vagyok, csak szép lassan haladok előre, ha eddig kibírtam, kibírok még pár táncot, amúgy is, ezek a lassú, romantikus zenék csak arra a malomra hajtják a vizet, amelyikre szerintem mindketten ugyanúgy vágyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catherine Benedict

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 308
◯ IC REAG : 263

Re: Kikötői Étterem // Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm

Mike & Bessie
-Joana is ezt mondta. *Értem én amit Mike mond, de nálam nem olyan egyszerű ez a dolog.* - Én néha magammal is kompromisszumot kötök. Tárgyalok, érvelek. De nekem is vannak gondolataim és vágyaim, akaratom meg annál is több. Elfogadtam, hogy hozzám tartozik, de még nagyon különbözünk egymástól….tökéletes mestermű. Én már most az vagyok.*Viccelek persze, nem vagyok magamtól elszállva, de ez kikívánkozott. Úgy érzem ennek itt volt a helye, bár tetszik amit mondott. Sosem akartam semmit sem siettetni, a türelmemet a nagymamámtól örököltem, most sem vágyom arra, hogy azonnal minden megoldódjon. Mindig is azt vallottam, hogy nem a cél a fontos, hanem az odavezető út. S ez már-már közhellyé nőtte ki magát, de élvezem. Izgalmas nem tudni, hogy mi vár rám legközelebb, hogy mivel kápráztat el, vagy bosszant fel, vagy mit tanít meg. A formálódás, csiszolódás izgalmas. Az extrém sport is minden bizonnyal s bár bevállalósnak vallom magam, azért vannak határok. De majd kiderül miben tudunk megállapodni ha arra kerül a sor. Mike-nak egyelőre ezen az estén kell túlesnie és tényleg hálás vagyok amiért egy nagy hős. Nekem is hősiesség lenne végignézni egy focimeccset. A fogösszeszorításra elhúzom a számat, szélesen mint egy mosoly, de inkább az összeszorított fogaim megmutatásán van a hangsúly, azt hiszem Goldie Hawn szokott így mosolyogni a fotókon, aztán elnevetem magam. *-Lesz ez még jobb is.*S ha már itt tartunk, szóban tovább fűzzük a gondolatainkat. Nem tudok másra gondolni amikor pimaszul belevisz a franciaágyas történetbe, olyan nyílegyenesen terelget mint egy GPS. Persze egy franciaágyat nem lehet túlragozni, s noha az estém tervezésekor egyáltalán nem mentem el ebbe az irányba, jobb előjátékot elképzelni sem tudnék. Csak az lep meg, hogy elkanyarodtunk ide, de talán már kijöttem a gyakorlatból. *-Mármint, hogy mire használjunk egy ágyat? Nagyon sok minden megfordult a fejemben.*Az alvás éppen nem, de ha már kerülgetjük a forró kását, kerülgessük azt bonyolult tánclépésekkel. Mike meg csak találgasson mi az a sok minden ami eszembe jutott. A nyálas zenére is van alternatívám, a szavai azonban arról árulkodnak, hogy a kemény rockot jobban viseli mint a hegedű szólót. *-Rendben. Ígérem nem feszegetem a határaidat. *Megint nevetnem kell azon ahogy a fejét ingatja, a tekintete pedig beszédesebb mint egy pletykálkodó néni a parkban. Érzem én, hogy valóban az lenne az utolsó csepp a poharában és nem szándékozom túlcsordítani, a végén még a torkára akad és itt hagy. Bókra bók jár és ha már megfogadtam, hogy nem piszkálom több nyálasan romantikus ötlettel, a társaságát fényezem. Örülök, hogy megismertem ezt az oldalát is, az emberit, a férfit, a barátot és még ki tudja mi mindent hoz a mai este. A beszélgetésünk egyre csuszamlósabb és bár semmit nem mond ki szó szerint, ahogy én sem, kerülgetjük egymást mint macska a forró kását. A desszert majdnem olyan szinten van mint a fülbe hegedűs és Mike passzolja. Nem értem, belém bőven fér, de ha letáncoljuk, még elpusztíthatjuk az olvadt fagyit. A kezemet a kezébe helyezem és mellé emelkedem mosolyogva, a szavak csiklandozzák a nyelvemet és nem bírom megállni, hogy újabb lapáttal tegyek az amúgy már forró hangulatra.* -Akár többre is. Mi bizarabb? A desszert, vagy a nyalakodás?*Csak annyira simulok hozzá amennyit még a nagymamám erkölcse is elbírna ha látna, de ha már oly sokszor dobált meg kétértelmű szavakkal, harmatfinom utalásokkal, nem hiszem, hogy egy ilyen lényegre törő kérdés zavarba hozza.*


Mike & Bessie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Kikötői Étterem //

Vissza az elejére Go down
 

Kikötői Étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Kultúra és Tudomány :: Riverboat Discovery Hajókikötő-