HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Daisy Corina Lacroix Yesterday at 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Alignak Szomb. Nov. 18, 2017 11:36 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 11:21 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:18 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 10:21 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Rocky Pént. Nov. 17, 2017 7:19 pm
írta  Zachariah O. Danvers Csüt. Nov. 16, 2017 9:15 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 13, 2017 9:12 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:45 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Nov. 12, 2017 3:08 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Nov. 12, 2017 9:35 am
írta  Hans Elfman Pént. Nov. 10, 2017 1:42 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Nov. 07, 2017 7:13 am
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Primrose Trevelyan
 
Alignak
 
Daisy Corina Lacroix
 
Hans Elfman
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Rebecca Morgan
 
Rocky
 

Share | .

 

 Lám(a) szeme mindent lát

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 228
◯ HSZ : 297
◯ IC REAG : 233
◯ Lakhely : Fairbanks

Lám(a) szeme mindent lát // Pént. Okt. 23, 2015 2:39 pm

That's why I smile...


Horatio Haskell
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hát szia, te vén majom. - mosolygok Horatiora csendes kedvességgel, kusst intve a vörösnek bennem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Még mindig te vagy a legjobb pasi, akit csak ismerek! - cuppantok az arcára egy puszit, mielőtt elengedném, s kiejti a száján a reggeli szót.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Ha jó leszel, még sütit is fizetek neked. Az Alaska Coffeeban várlak, kapd magad, katona! - esélyt sem adok neki a visszakozásra, nevetős hangon bontom a vonalat.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hol a francban voltál és miért Darrenéknek kellett összeszedni? - Régen engem hívott. Vagy engem is.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Mert fura, hogy nem ott vagyok nála, hogy nem úgy szól hozzám, hogy csak átszeli hangja a lakás két pontja közötti távolságot. Tudom, hogy hosszú évtizedek óta nem lakunk együtt, de nem tehetek róla. Hosszú folyamat lesz, mire nem fog furcsának hatni az egész.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Ó. Bassza. Meg.
Megtorpanok, amint megérzem az energiáit. - Szia. - pillantok Horatiora a hűtő felé menet, majd ráeszmélve arra, hogy a szem a lélek tükre, s az én lelkem - főleg vele kapcsolatosan - milyen állapotban van, inkább zavartan elkapom pillantásomat.

[You must be registered and logged in to see this link.] | Morgok ál-sértődötten, de már siklom is a kezei közé, hogy jóleső sóhajjal fúljak csókjába. Amikor fenekemre siklik tenyere, elszakadok ajkaitól, felvett szigorúsággal csücsörítem össze ajkaim, de az arcát közelről vizslató tekintetembe élveteg szemtelenség költözik. - Ejnye, hát nem arról volt szó, hogy a városba megyünk?
[You must be registered and logged in to see this link.] | Fáj? Mondd. Fájjon. Legyen ez életed legkeserűbb győzelme, s jegyezd meg örökre milyen hangot ad az angyalok bukása. Elvesztetted a védelmedet, nincs tovább.


Lilianne Beauchene
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Szia! - teszem be magam után ezzel a köszönéslendülettel az ajtót, hogy közelebb orientáljam magam hozzá, s ha nincs ellenére, akkor üdvözlésképpen meg is öleljem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Sajnálom, hogy ezzel fárasztottalak.. biztos dolgod van. Ne haragudj, szia! - mintha a végére megijednék attól, amit előadtam itt, s úgy bontom a vonalat, mintha égetne.


Payne Holmes
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Ez egy nagy, bizarr család, aminek te is a része vagy, szóval el kell keserítselek: lököttségmentességből nem kaphatsz már jogosítványt.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Szeretlek! És nekem is szükségem van rád. Willow
[You must be registered and logged in to see this link.] | Leengedtem pajzsomat annyira, hogy a vörös a kölyökhöz sétálhasson, megálljon mellette és jelenlétével tudassa vele: itt van és nem megy sehová. Nem fricskaként, hanem segítő szándékkal.


Darim Spencer Howl
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hogyhogy csak így egyedül? - kérdem, minden szia nélkül. De amit érezhet felőlem, az nem más, mint tajtékzó energiáim csillapodása. És igen, ez azt jelenti: örülök neki, hogy itt van és annak is, hogy így egyedül.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Viszont amennyire tudja, mikor kell befogja a szam, talan megussza a kuszobe szarazon mielott odaformednek neki, hogy: - Nem tudok aludni miattad. Hoztam piat, ha kell hozza. Beszelj, tovabb!
[You must be registered and logged in to see this link.] | Kérném, hogy hadd maradjak, de nem tör fel hang a torkomból. Bocsáss meg, Darim, szánalmas vagyok!  De mégis itt, a tiéd nálad. Kérlek, ne küldj el.. Most ne még.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Annak érdekében, hogy ma se nyissam szóra ajkaim, inkább fogtam magam, s megteltem azzal az elhatározással, hogy a wellness jegyében fogok tölteni a szabadnapom.


Eden S. Grandmore
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nyitottam egy kérdéssel, mert bár sejtettem, hogy ennek megint egymáson röhögés és kajlulás lesz a vége, azért nem csak a vörös létezik, hanem vagyunk mi is. És érdekel mi van Edennel.


Allison Black
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem megyek be, a parkolóban várakozom, bár egyedül jöttem. Valami viszont azt súgja, hogy egy kicsit még maradnom kellene ezen a szent helyen, hát nekidőlök a kocsim oldalának, s úgy teszek, mint aki a táskájában való matatással van elfoglalva.


Bastien Haskell
[You must be registered and logged in to see this link.] | Egy ceruza végét rágom, fejtörő fölé görnyedve, s kifejezetten jólesik azon bosszankodnom, hogy nem jut eszembe a Vilette írójának keresztneve. A Brontëkat mindig elkevertem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | A sötét nem zavar annyira, semmint a bennem motoszkáló rossz érzés.
- Egyébként pedig szégyelld magad. Miért nem hívtál el, ha kirándulni indultál? Imádom a csillagos ég alatti sétákat.

[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem vagyok hajlandó azon aggasztani magam, hogy mi lesz ennek a következménye, hogy mit fog szólni az apja, hogy úgy egyáltalán.. franc egye meg! Hiányzott. És nagyon örülök, hogy nem kerül tovább.
Orvosi szoba (link később)


Josh Colston
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Harmadik próbálkozás? Hátha ez nem hal meg közös kezeink között.. - próbálom humorra venni, mert ha nem így teszek, akkor őt is megköpködöm.


Darren Northlake
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Mennyit mondott el? - kérdezek inkább, semmint azonnal regéljek. A dicséretét meglepő mód felderült mosollyal fogadom. Bírom én az iróniát, mondtam már bárkinek?


Zachariah O. Danvers
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem azért jöttem, hogy a vállán zokogjak, de a pia most fordított hatással volt rám. Ahogy ittam, úgy nem egyre vidámabb lettem, hanem egyre összetöröttebb. És hálaimám a vízálló szemspirál feltalálójának nevét élteti, mert nem lett belőlem torz bohóc.


Odette e’Lemaître
[You must be registered and logged in to see this link.] | Kopogásra emelem ökölbe szorított jobb kezem, miközben a muffinos tálat - tál, erős túlzás, a sütőformában hoztam el, éljen a kifinomult terítés - egyensúlyozom a balban. Elég kínos lenne már itt elszórni a lelkem darabjait hozott süteményt.


Aiden Lloyd
[You must be registered and logged in to see this link.] | Energiáimmal zavarni igyekszem őt, felpiszkálni benne az embert, hadd törjön ki, hadd törjenek össze a csontjai ahhoz, hogy újra emberi formát öltsön a teste. Nem akartam ennyire direkt lenni, de mivel a pajzsa elég mélyen fekszik, én pedig biztos, hogy nem fogom sem itt hagyni, sem mély csevegésbe merülni vele, jobb módot nem láttam arra, hogy célozzak dolgokra.


Sokan, sokfelé
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hívj fel, ha összeszedtétek, oké? Nem mennék bele a részletekbe, de tudni szeretném, hogy mi van vele. ~Hogy jól van-e.~ teszem hozzá gondolatban, de ezt nem mondom ki hangosan.


Rocky

Rescue me (link később)
[You must be registered and logged in to see this link.] | Amint beérek a konyhába, s megkapom a tülkölő fogadtatást, valóban kacajra fakadok, s már libbenek is közelebb, hogy csókot hintsek Rocky orcájára, majd onnan perdüljek tova a konyhai lejátszóhoz, felcsavarni rajta a hangerőt. Jó lesz a rádió is, bizonyára adnak a hangulat alá való zenéket is.Yoshizawa Asami Ayu

Orvosi szoba (link később)


Amaryllis Margaret Lux

Katonai Kórház - Dr. Nyxon irodája (link később)Futó | Zárt | Fagyott

[You must be registered and logged in to see this link.] | ...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lám(a) szeme mindent lát

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» -=Ranmaru Dojutsuja=-
» -=Sharingan=-
» Uchiha Madara
» Folyó Part
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Játékvezetések-