HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
115 TAG 52 FÉRFI 63 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
31 TAG 14 FÉRFI 17 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
29 TAG 15 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
33 TAG 15 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
13 TAG 4 FÉRFI 9 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Destiny Maeve Bluefox Today at 11:07 am
írta  Rebecca Morgan Today at 7:36 am
írta  Madison River Layton Pént. Szept. 15, 2017 10:33 pm
írta  Hella Deborah Blackbird Pént. Szept. 15, 2017 9:09 pm
írta  Michael Cooper Csüt. Szept. 14, 2017 3:15 pm
írta  Prof. Dr. Lester J Edison Szer. Szept. 13, 2017 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Szept. 10, 2017 10:48 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 1:00 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:57 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:38 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:50 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:49 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:46 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Kram Wolkov Csüt. Szept. 07, 2017 9:33 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Aug. 21, 2017 7:06 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 20, 2017 12:32 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Aug. 19, 2017 5:26 pm
írta  Hannah B. Wilson Szomb. Aug. 19, 2017 12:10 pm
írta  Alignak Szomb. Aug. 19, 2017 9:04 am
írta  Dr. Emily Hart Kedd Aug. 15, 2017 7:09 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 13, 2017 4:19 pm
írta  Payne Holmes Szomb. Aug. 12, 2017 1:21 am
Alignak
 
Catherine Benedict
 
Hans Elfman
 
Rebecca Morgan
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 
Anguta
 
Hella Deborah Blackbird
 
J. Isaac Sladen
 
Corinne June Mouser
 

Share | .

 

 Lám(a) szeme mindent lát

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 227
◯ HSZ : 297
◯ IC REAG : 233
◯ Lakhely : Fairbanks

Lám(a) szeme mindent lát // Pént. Okt. 23, 2015 2:39 pm

That's why I smile...


Horatio Haskell
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hát szia, te vén majom. - mosolygok Horatiora csendes kedvességgel, kusst intve a vörösnek bennem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Még mindig te vagy a legjobb pasi, akit csak ismerek! - cuppantok az arcára egy puszit, mielőtt elengedném, s kiejti a száján a reggeli szót.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Ha jó leszel, még sütit is fizetek neked. Az Alaska Coffeeban várlak, kapd magad, katona! - esélyt sem adok neki a visszakozásra, nevetős hangon bontom a vonalat.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hol a francban voltál és miért Darrenéknek kellett összeszedni? - Régen engem hívott. Vagy engem is.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Mert fura, hogy nem ott vagyok nála, hogy nem úgy szól hozzám, hogy csak átszeli hangja a lakás két pontja közötti távolságot. Tudom, hogy hosszú évtizedek óta nem lakunk együtt, de nem tehetek róla. Hosszú folyamat lesz, mire nem fog furcsának hatni az egész.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Ó. Bassza. Meg.
Megtorpanok, amint megérzem az energiáit. - Szia. - pillantok Horatiora a hűtő felé menet, majd ráeszmélve arra, hogy a szem a lélek tükre, s az én lelkem - főleg vele kapcsolatosan - milyen állapotban van, inkább zavartan elkapom pillantásomat.

[You must be registered and logged in to see this link.] | Morgok ál-sértődötten, de már siklom is a kezei közé, hogy jóleső sóhajjal fúljak csókjába. Amikor fenekemre siklik tenyere, elszakadok ajkaitól, felvett szigorúsággal csücsörítem össze ajkaim, de az arcát közelről vizslató tekintetembe élveteg szemtelenség költözik. - Ejnye, hát nem arról volt szó, hogy a városba megyünk?
[You must be registered and logged in to see this link.] | Fáj? Mondd. Fájjon. Legyen ez életed legkeserűbb győzelme, s jegyezd meg örökre milyen hangot ad az angyalok bukása. Elvesztetted a védelmedet, nincs tovább.


Lilianne Beauchene
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Szia! - teszem be magam után ezzel a köszönéslendülettel az ajtót, hogy közelebb orientáljam magam hozzá, s ha nincs ellenére, akkor üdvözlésképpen meg is öleljem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Sajnálom, hogy ezzel fárasztottalak.. biztos dolgod van. Ne haragudj, szia! - mintha a végére megijednék attól, amit előadtam itt, s úgy bontom a vonalat, mintha égetne.


Payne Holmes
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Ez egy nagy, bizarr család, aminek te is a része vagy, szóval el kell keserítselek: lököttségmentességből nem kaphatsz már jogosítványt.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Szeretlek! És nekem is szükségem van rád. Willow
[You must be registered and logged in to see this link.] | Leengedtem pajzsomat annyira, hogy a vörös a kölyökhöz sétálhasson, megálljon mellette és jelenlétével tudassa vele: itt van és nem megy sehová. Nem fricskaként, hanem segítő szándékkal.


Darim Spencer Howl
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hogyhogy csak így egyedül? - kérdem, minden szia nélkül. De amit érezhet felőlem, az nem más, mint tajtékzó energiáim csillapodása. És igen, ez azt jelenti: örülök neki, hogy itt van és annak is, hogy így egyedül.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Viszont amennyire tudja, mikor kell befogja a szam, talan megussza a kuszobe szarazon mielott odaformednek neki, hogy: - Nem tudok aludni miattad. Hoztam piat, ha kell hozza. Beszelj, tovabb!
[You must be registered and logged in to see this link.] | Kérném, hogy hadd maradjak, de nem tör fel hang a torkomból. Bocsáss meg, Darim, szánalmas vagyok!  De mégis itt, a tiéd nálad. Kérlek, ne küldj el.. Most ne még.
[You must be registered and logged in to see this link.] | Annak érdekében, hogy ma se nyissam szóra ajkaim, inkább fogtam magam, s megteltem azzal az elhatározással, hogy a wellness jegyében fogok tölteni a szabadnapom.


Eden S. Grandmore
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nyitottam egy kérdéssel, mert bár sejtettem, hogy ennek megint egymáson röhögés és kajlulás lesz a vége, azért nem csak a vörös létezik, hanem vagyunk mi is. És érdekel mi van Edennel.


Allison Black
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem megyek be, a parkolóban várakozom, bár egyedül jöttem. Valami viszont azt súgja, hogy egy kicsit még maradnom kellene ezen a szent helyen, hát nekidőlök a kocsim oldalának, s úgy teszek, mint aki a táskájában való matatással van elfoglalva.


Bastien Haskell
[You must be registered and logged in to see this link.] | Egy ceruza végét rágom, fejtörő fölé görnyedve, s kifejezetten jólesik azon bosszankodnom, hogy nem jut eszembe a Vilette írójának keresztneve. A Brontëkat mindig elkevertem.
[You must be registered and logged in to see this link.] | A sötét nem zavar annyira, semmint a bennem motoszkáló rossz érzés.
- Egyébként pedig szégyelld magad. Miért nem hívtál el, ha kirándulni indultál? Imádom a csillagos ég alatti sétákat.

[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem vagyok hajlandó azon aggasztani magam, hogy mi lesz ennek a következménye, hogy mit fog szólni az apja, hogy úgy egyáltalán.. franc egye meg! Hiányzott. És nagyon örülök, hogy nem kerül tovább.
Orvosi szoba (link később)


Josh Colston
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Harmadik próbálkozás? Hátha ez nem hal meg közös kezeink között.. - próbálom humorra venni, mert ha nem így teszek, akkor őt is megköpködöm.


Darren Northlake
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Mennyit mondott el? - kérdezek inkább, semmint azonnal regéljek. A dicséretét meglepő mód felderült mosollyal fogadom. Bírom én az iróniát, mondtam már bárkinek?


Zachariah O. Danvers
[You must be registered and logged in to see this link.] | Nem azért jöttem, hogy a vállán zokogjak, de a pia most fordított hatással volt rám. Ahogy ittam, úgy nem egyre vidámabb lettem, hanem egyre összetöröttebb. És hálaimám a vízálló szemspirál feltalálójának nevét élteti, mert nem lett belőlem torz bohóc.


Odette e’Lemaître
[You must be registered and logged in to see this link.] | Kopogásra emelem ökölbe szorított jobb kezem, miközben a muffinos tálat - tál, erős túlzás, a sütőformában hoztam el, éljen a kifinomult terítés - egyensúlyozom a balban. Elég kínos lenne már itt elszórni a lelkem darabjait hozott süteményt.


Aiden Lloyd
[You must be registered and logged in to see this link.] | Energiáimmal zavarni igyekszem őt, felpiszkálni benne az embert, hadd törjön ki, hadd törjenek össze a csontjai ahhoz, hogy újra emberi formát öltsön a teste. Nem akartam ennyire direkt lenni, de mivel a pajzsa elég mélyen fekszik, én pedig biztos, hogy nem fogom sem itt hagyni, sem mély csevegésbe merülni vele, jobb módot nem láttam arra, hogy célozzak dolgokra.


Sokan, sokfelé
[You must be registered and logged in to see this link.] | - Hívj fel, ha összeszedtétek, oké? Nem mennék bele a részletekbe, de tudni szeretném, hogy mi van vele. ~Hogy jól van-e.~ teszem hozzá gondolatban, de ezt nem mondom ki hangosan.


Rocky

Rescue me (link később)
[You must be registered and logged in to see this link.] | Amint beérek a konyhába, s megkapom a tülkölő fogadtatást, valóban kacajra fakadok, s már libbenek is közelebb, hogy csókot hintsek Rocky orcájára, majd onnan perdüljek tova a konyhai lejátszóhoz, felcsavarni rajta a hangerőt. Jó lesz a rádió is, bizonyára adnak a hangulat alá való zenéket is.Yoshizawa Asami Ayu

Orvosi szoba (link később)


Amaryllis Margaret Lux

Katonai Kórház - Dr. Nyxon irodája (link később)Futó | Zárt | Fagyott

[You must be registered and logged in to see this link.] | ...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lám(a) szeme mindent lát

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» -=Ranmaru Dojutsuja=-
» -=Sharingan=-
» Uchiha Madara
» Folyó Part
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Játékvezetések-