HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
136 TAG 62 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Alignak Today at 2:37 pm
írta  Alignak Today at 2:19 pm
írta  Alignak Today at 2:03 pm
írta  Achilles Kilpatrick Yesterday at 8:09 pm
írta  Celeste M. Hagen Csüt. Dec. 01, 2016 3:50 pm
írta  Jamie Waldorf Szer. Nov. 30, 2016 3:53 pm
írta  Sage Miller Szer. Nov. 30, 2016 3:50 pm
írta  Emily Hart Kedd. Nov. 29, 2016 9:17 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Nov. 28, 2016 1:52 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Nov. 24, 2016 7:27 am
írta  Balthazar Bluefox Kedd. Nov. 22, 2016 8:30 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Nov. 21, 2016 9:34 pm
írta  Vendég Hétf. Nov. 21, 2016 12:46 pm
írta  Nessa O'Brien Hétf. Nov. 21, 2016 10:19 am
írta  Maya Honeycutt Szomb. Nov. 19, 2016 7:20 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:00 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 10:58 pm
írta  Jackson Carter Vas. Nov. 13, 2016 4:52 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Nov. 12, 2016 6:47 am
írta  Roxan A. Cruz Csüt. Nov. 10, 2016 7:40 pm
írta  Achilles Kilpatrick Csüt. Nov. 10, 2016 7:13 pm
írta  Andrzej Krakowski Kedd. Nov. 08, 2016 8:06 pm
írta  Roxan A. Cruz Kedd. Nov. 08, 2016 6:31 pm
írta  Tawny Vaidya Hétf. Nov. 07, 2016 11:02 pm
írta  Skyler R. Hamilton Hétf. Nov. 07, 2016 10:03 pm
írta  Balthazar Bluefox Hétf. Nov. 07, 2016 9:55 pm
Balthazar Bluefox
 
Alignak
 
David A. Blandern
 
Lester J. Edison
 
Celeste M. Hagen
 
Achilles Kilpatrick
 

Share | .

 

 Balthazar Bluefox háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6143
◯ IC REAG : 8029
Balthazar Bluefox háza // Pént. Dec. 18, 2015 4:11 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
Maeve MacGowan
Gyógyító

◯ Kor : 82
◯ HSZ : 364
◯ IC REAG : 310
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : lapockáján és a csuklóján lévő tetoválás

Re: Balthazar Bluefox háza // Szomb. Okt. 08, 2016 5:30 pm

- Ezt eddig nem is tudtam. Akkor voltál lánynak is öltöztetve? Meg biztosan akadtak ott kisebbek is, sose vigyáztál egy gyerekre se? – nem teljesen ismerem azt a kort, amiben ő felnőtt, vagy vidéket. Múltkor mesélte azt a kígyós történetet, de már annyi elég volt ahhoz, hogy annyira ne legyenek szimpatikusak az akkori emberek, akikkel együtt élt, hiszen akár bele is halhatott volna és ez a gondolat azzal a történettel együtt nem tudott csak úgy elillanni az elmémből.
BB újabb kijelentésére csak megráztam a fejemet, hogy ezt ő se gondolhatta komolyan, de már nem mondtam semmit se. Csak mosolyogva figyeltem őket.
Amikor viszont hirtelen ellenkezni kezd, akkor csak meglepetten pislogok és hirtelen nem értem, hogy mi lelte, de aztán a szavai hamar elárulják azt, hogy miért ezt mondja. Egy pillanatra csak lesütöm a szemeimet, hiszen hirtelen magam sem tudom, hogy erre mit kéne mondani. Nagyon is jól esik ezt hallani és talán fájna is, ha mástól születne egy kicsi BB, de attól még annyira önző se vagyok, hogy miattam kelljen egy ilyen eltitkolt vágyáról esetleg lemondania. Csak azt szeretném, ha boldog lenne és a legtöbb vágya, álma teljesülne… – Én csak nem akarom azt, hogy miattam mondj le egy ilyen dologról. – szólaltam meg végül óvatosan, mert nem akartam ezen összekapni, de már a korábbi kijelentésem se nyerte el a tetszését, így kötve hiszem, hogy ez elfogja, így inkább nem is folytattam csak adtam a karjaim között lévő csöppség fejére egy puszit.
- Őrző, mi? Talán én magam akadályoznám meg azt, hogy olyan veszélyekben éljen. Azt szeretném, ha majd az álmai teljesülnének és nem kellene tartania semmitől se. – s miközben Aida mással foglalkozott, addig a páromra pillantottam egy kicsit. Nekem nem volt választási lehetőségem, belecsöppentem ebbe, így én és szerintem a nővérem is azt szeretné, ha a kicsi maga döntené el azt, hogy melyik világot választ, vagyis inkább milyen világban akar felnőni.
- Ismerem ezt a pillantást, valamit fontolgatsz és ez nekem nagyon nem tetszik most! – közben pedig azon voltam, hogy megfejtsem azt, hogy vajon mi is futhatott át a fejében. Mire készül, ha nem is most, de idővel.
Alig, hogy végeztem is a zuhanyzással és az öltözködéssel máris indulok vissza hozzájuk, hogy megszabaduljak az egyik ricsaj forrástól, majd pedig Aidat megpróbáljam megnyugtatni. Sietve kapom a karjaim közzé és ringatni kezdem, meg beszélek is hozzá. Szemmel láthatóan ez be is vált.
- Hát mi? – pillantottam a szívem elrablójára kérdőn, hiszen valamit elkezdett mondani, de nem fejezte be. Engem pedig nagyon is érdekelt, hogy mit szeretett volna mondani. Bár azt se értettem, hogy pontosan mi akasztotta meg őt a mondandóban, hiszen az ilyen eléggé ritka pillanat.
- Még egyszer ilyet mondasz és kizárlak a hálóból és talán nem csak onnan! – nem sokszor hallhatott még ilyet szerintem tőlem Balth, de a tekintetem is eléggé szúrósra sikeredett, mert ha ezzel kezd el mostantól cukkolni, akkor megnézheti, hogy merre is vándorolt el a kedves nőstény. Sokszor húzzuk egymás agyát, de ez olyan dolog volt, amivel jobb, ha nem próbál meg tréfálkozni.
~ Reméljük sikerrel jársz, de ha nem, akkor is egy nőstény szívét már megnyerted. ~ a mosoly pedig ott bujkált az arcomon, miközben Aida játékait pakoltam ki, majd pedig mosolyogva figyeltem a kishercegnőt, ahogyan elkezdett mozgolódni a pléden.
- Azt hiszem, hogy találtunk neked játszótársat Aida. – közben pedig hol az unokahúgomra, hol pedig BB-re pillantottam, amikor viszont megláttam, hogy a párom mit csinál, akkor elkerekedtek a szemeim és egy pillanatra még az is átfutott az agyamon, hogy talán lázas lett valahogyan, pedig az nálunk eléggé képtelenség lenne. Mielőtt a kezem homlokára csúszhatott volna, azelőtt könnyedén pattant fel. Aida pedig picit elnevette magát.
- Akkor együnk, majd szólj, ha kész minden és akkor megyünk mi is, de a nagy sürgésbe nem vinném őt a konyha közelébe. – nem akarom azt, hogy bármi baja legyen. Végül pedig én is kicsit eldőltem a pokrócon és úgy kezdtem el játszani a picivel, meg meséltem neki, vagy éppen csak alig hallhatóan dúdoltam, ha a házura úgy döntött, hogy akkor megcsinálja a kései reggelit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 285
◯ IC REAG : 240
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Balthazar Bluefox háza // Csüt. Okt. 13, 2016 12:31 pm

Rádöbbenek, hogy egy csomó mindent nem tudunk egymásról. A szívünk így is összeér, az adatok ismerete nélkül is imádjuk egymást.
- Lehet, hogy többet kéne beszélnünk ilyesmiről is. Ha gondolod. De nem, szerencsére annyira nem voltak bolondok a falubeliek. Illetve nem úgy voltak idióták. Az még egy régi világ volt, szülők, nagyszülők együtt, egész családok egy házban, egy farmon. Ha húgom lett volna, jobban érteném Aidát.
Számos sztorim van, amin utólag már én is tudok nevetni. Borzasztóból még több akad. Az elásás, az iskola megtiltása, ilyenek. Nemsokára pedig rátérünk valamire, ami kényes kérdés lehetne. Megérzem, hogy Maeve is azt érzi, amit én. A gondolat, hogy ennyit számít a másik. Elviselné ezt a boldogságomért? Nem hiszem, de repülök a ténytől, hogy megint megmutatja, milyen fontos vagyok neki. A válaszommal pedig én is megmutatom.
- Hát... Irtó cuki vagy, tényleg nagyon sokat jelent, hogy erre is gondoltál, de mikor még könnyebben lehetett volna, emberként, akkor se nagyon törtem magam. Az én gyerekeim lombikokban születtek és nem az anyakönyvi, hanem a találmányi hivatal jegyezte be őket, ha jól sikerültek. Szóval nincs gond, drága!
Megsimítom az arcát és rámosolygok. Jó, hogy ezt tisztáztuk. Annyi kimondatlan dolog van még! Igazából még bele se gondoltam, miért nem akartam soha gyereket. Ezt így nem mondtam ki. Mással foglalkoztam, magammal, a szerekkel. Mikor megházasodtam, Virginia is úgy gondolta, hogy nem kell sietni. Később megtudtam, hogy ő is farkas, úgy már tiszta sor volt. Nincs hiányérzetem. Egy kölyök jöhet majd valamikor, ha teljesen túltettem magam a baklövésen.
- Beette magát a szívedbe. Kezdjek talán féltékeny lenni? - viccelem el a témát egy hülye fejjel.
Én ebbe nem szólnék bele, mert nem tudom, mi lenne jó. Eltiltani az igazságtól, az erőtől vagy beledobni úgy, hogy veszélyes vizeken tanul meg úszni? Szerencsére nem nekem kell döntenem.
- Tudod, a laboromban számtalan lehetőség van.
Épp azon gondolkodtam, amit mondtam. Nem részletezem, mert az még ennyire sem tetszene neki.
- Nem értem az egészet. Küzdök a figyelemért, de egyszerűen nem szeret. Olyan szimpatikus vagyok neki, mint egy hetek óta nem fürdött csövi az éporrú kutyának.
Irritálom, nem bír engem. Mae kezei áldásos hatásúak, megnyugszik köztük, szóval a kicsinek végülis jó sora van. Engem zavar, hogy kimaradok a buliból.
- Hallod, Aida? Balth bácsit megfenyegették! - szólok a kicsihez és megint nevetek egyet.
Úgy néz ki, ez komoly. Elértem egy határt, amit jobb nem túllépni. Mindig feszegetjük, de meg is tudunk állni. Én is ezt teszem. Fejben pedig megbeszéljük a többit. Ilyenért én nem neheztelek. A kihívás csak jó, nem? Szeretem az új feladatokat. Durván szólva az is egy kísérlet, hogy ne csak Mae tetszését nyerjem el, hanem a kicsiét is. Nem szeret minket. Apukát se szerette, amíg vele volt? Amindenit. Ez durva!
Mae megállapítja, hogy egész jó úton haladok. Aha. Kísérlet első feljegyzése: ha Aida nem nálam van, akkor képes figyelni a produkciómra és értékelni azt. A nevetéséből leszűröm ezt. Ismerkedik a világgal és úgy néz ki, ilyet még nem látott. Csak nehogy rászoktassam, mert ha Abigailtől ezt követelné, hát... Lehet, hogy megint beszólna valamit.
- Jó! Már fel is öltöm a szakácssapkát!
Ezzel fordulok felpattanok. Az egyik fotel sarkát véletlenül megrúgom és elég idétlen mozdulattal botladozom. Hátranézek egy bocsánatkérő mosollyal. Kicsit szöszmötölni kell még, hogy minden meglegyen. Gazdag reggeli készül. Amikor megvan a terülj-terülj asztalkám, tapsolok kettőt és odatámaszkodom.
- Legelőre, kis báránykáim! Maeve, azt mondtam neked, hogy a faluban, Only-ban állataink is voltak? Mindent tudok a tehenekről és a csirkékről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maeve MacGowan
Gyógyító

◯ Kor : 82
◯ HSZ : 364
◯ IC REAG : 310
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : lapockáján és a csuklóján lévő tetoválás

Re: Balthazar Bluefox háza // Hétf. Okt. 24, 2016 6:41 pm

- Lehet, majd egyszer talán beszélhetünk ilyenekről is, de véleményem szerint neked több mesélnivalód akadhat, mint nekem. – Idősebb nálam, többet megélhetett már ezáltal, meg sose akartam semmit se kényszeríteni. Úgyis ha olyan dolog történt, akkor mindig kicsit felrepült a fátyol a múltunkról, de sose teljesen, viszont ennek ellenére mégis nagyon megértettük egymást. Mintha csak mond a ketten tudnánk azt, hogy a jelen és a jövő fontosabb részben, mint a múlt, hiszen azon már változtatni úgyse lehet, csak tanulni belőle. Meg nehezen tudom elhinni, hogy teljesen másabbak lettünk volna akkoriban, mint amilyenek most vagyunk. Talán kedvesebb voltam, könnyebben megnyíltam, de az alaptermészetem nem hiszem, hogy valaha megváltozott volna.
- Akkor jó, ha nincs gond. – mosolyodtam el, majd nyomtam egy puszit az arcára, miután csak elveztem a gyengéd simogatásában. Fura dolog az élet, hiszen sose gondoltam volna azt, hogy valaha ilyet fogok mondani, vagy éppen csak ennyire könnyedén mondanám, miközben éreztem belül, hogy nehezen tudnám elviselni azt ha mástól születne gyereke, de ha boldog lenne, akkor képes lennék azzal is megbirkózni. Nem akarom azt, hogy miattam kelljen lemondani egy álmáról vagy éppen vágyáról.
- Szerintem lehet, hogy nem ártana felkötnöd a gatyádat, mert szerintem remek „versenytársad” akadt. – szólaltam meg egy kisebb kuncogás közepette, majd Aidára néztem. – Ugye Törppilla? – majd egy újabb puszit nyomtam a fejére. Nem volt kérdés, hogy az unokatestvérem könnyedén lopta be magát a szívembe és örökre ott is lesz. Mindig vigyázni szeretnék rá és megóvni őt.
- Ezt eddig is tudtam, de föld hívja Balthazart. Most itt van rád szükség és nem a laborban. Az megvár. – pillantottam rá kedvesen és szeretetteljesen. Én már megszoktam, hogy legtöbb esetben ott van, vagy éppen a gondolatai arra fel kószálnak, de örülnék annak, ha most inkább a jövevénnyel foglalkoznánk és nem egy újabb kísérleten törné a fejét.
- Talán csak idő kell neki, amíg rájön arra, hogy te vagy a mókamester a családban. Ahogyan a jelenlétedet is. Engem azért jobban ismer. – persze nem csak ez játszott közre, de igyekeztem megnyugtatni Balthazart. Nem szerettem volna, ha magára venné Aida viselkedését. Ha majd nagyobb lesz, akkor szerintem el se lehet majd őket választani egymástól, mi meg a nővéremmel „aggódhatunk” miattuk.
Csak sóhajtok egyet és játékosan megrázom a fejemet, viszont nem mondok semmit se. Csak figyelem őket. Hamarosan pedig kezdődhet a játék. Azt meg nem csodálom, hogy Aida nincs jóban a hímekkel, hiszen tudomásom szerint régóta nincs vele az édesapja. Remélem, hogy egyszer vissza fog jönni és Abigail is igazán boldog lesz akkor. A játék közben pedig mi fejben is képesek vagyunk megbeszélni a dolgokat és akkor beavatom a dologba, hogy a hímek nem éppen kedvencek számára.
- Rendben van, de csak ügyesen. – pillantok BB-re, amikor meg majdnem elhasal, akkor csak aggódva nézek rá, de szerencsére nem lett semmi komolyabb baja, maximum a lába fájhat neki. Rövid időre meg kettesben maradunk az unokahúgommal. Én pedig könnyedén játszom vele, hagyom azt, hogy kicsit mozgolódjon a pokrócon. Abban pedig csak reménykedni tudtam, hogy nem lesz semmi baja se.
- Megyünk. – mondom sietve, amikor megszólal, hogy készen vagyunk. A karjaimba kapom a pindurkát, először elmegyünk kezet mosni és utána indulok el az asztalhoz.
- Nézd micsoda terülj-terülj asztalkát csinált Balthatar bácsi. – pillantottam Aidara, aki csak elmosolyogta a dolgot, szemmel láthatóan tetszett neki.
- Valóban? Ez igazán remek, de csak akkor ha bizonyos részleteket nem mesélsz el. Volt kedvenced? – kérdeztem meg kíváncsian, miközben helyet foglaltam az asztalnál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 285
◯ IC REAG : 240
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Balthazar Bluefox háza // Hétf. Nov. 07, 2016 9:55 pm

Lehet. Majd egyszer. Talán. Hát... Mae-re mosolygok és nem mondom ki, hogy szeretném megismerni a családját is, legalább elmondásból. Ő egy remek ember, akármilyen sérült és érdekel, honnan jött, kik tették azzá, ami. Mert nem csak rosszat kapott az élettől. De most nem erőltetem. Tudom, hogy neki nagyon nehéz beszélnie magáról.
- Inkább olyanokkal voltam elfoglalva, hogy például találtam egy döglött egeret a padláson és bedobtam a tyúkudvarra. Pont amikor a nővérem etette a szárnyasokat. Hát nem tudom, ő menekült-e hangosabban vagy a csirkék.
Halk kuncogással mesélem a gyerekkori csínyemet. Hát igen, már ott bimbódzott, mennyire szeretek viccelődni.
- Kihívás elfogadva!
A kicsire kacsintok, mintha érthetné. Nem versenyzünk igazából. Amikor az ember ilyen korban van, apró és kiszolgáltatott, akkor ő a főnök. Minden körülötte forog.
- "Houston, baj van!" Hívást kaptam a Földről, pedig én is pont ott vagyok. Vétel! Halló! Vétel!
Megintcsak nevetgélek. Itt vagyok én, nem is a laborról áhítozom, csak... De, igazából tök szívesen folytatnám, amiben benne voltam. Mae-ért élek-halok, de van egy örök szerelem is: a kísérletezés. Na, ő az, akit soha senki nem robbant ki a szívemből. Szinte fáj is, hogy időnként megcsalom egy-egy asszonnyal. Mae-t viszont sose fogom megcsalni, legfeljebb a laborral, de azt megbocsátja.
- Lehet, igen. De hiszen ez nagyszerű hír! Mert időnk van.
A vérfarkasoknál még sokkal több is, mint az Őrzőknek. Persze elfoglaltak vagyunk, én is gyógyítok, szereket alkotok, a Falkában szorgoskodom, élem az élet teljességét. Amibe a családi élet is beletartozik, hajjaj, de mennyire!
- Hím illetve férfi akkor nincs is igazán körülötte? Abigail férje távol van, azt mondta, de egyéb, nagybácsi, sógor, nagyapa, kisöcsi? Semmi ilyesmi?

Mert ha így van, akkor nagyon át kell gondolnom azt, hogy mennyit jelent, amit teszek. Már az óriási dolog, hogy Maeve befogadott a családjába, részének tekint és Abigail is így gondolja. Nem engedte volna ide a kicsit, ha nem így lenne. Ha pedig az egyetlen fickó vagyok Aida környékén, létfontosságú, hogy mit lát tőlem. Remélem, azért Mr. Kenway visszatér egyszer. Az a normális, ha apával nő fel a gyerek.
Kézmosás és terülj-terülj, asztalkám! Én is lemosom a gyalázatot, aztán leülök hozzájuk. Maeve ölében nagyon jól mutat a lurkó. Az jut eszembe, hogy talán akart volna anya lenni. Mostanra biztos tudomásul vette, hogy nem lesz. A gyerektémát talán azért is pendítette meg, mert valahol még vágyik rá. Hát...van a világon örökbefogadás. Ha úgy érzi és úgy érezzük, hogy készen állunk erre, akkor rá fogok kérdezni.
- Tam-dam-di-dam, ti-di-dam! - bábozok egy kicsit az evőeszközökkel és a fejemet is ingatom a rögtönzött gyerekdalocskára.
Próbálom szórakoztatni a kislányt. A villásreggeli tetszik neki. Színekben bővelkedik, van itt minden. Kíváncsi vagyok, mihez akar nyúlni először. Biztos nem a kaja fogja érdekelni, hanem valami, amit meg lehet tapizni, nézegetni, leverni. Mosolyogva nézem és most látok meg benne valamit Abigailből. A csillogást a szemeiben.
- Sejtem, mire gondolsz. Maradok a szalonképes sztoriknál. Igen, volt egy Margarita nevű. Kisboci kora óta ismertem, konkrétan megszületni is láttam. Annyira aranyos volt, mikor tanult járni, meg aztán ugrándozott össze-vissza. Neki mindennek, a karám falának, az anyjának. Na, őt csak én fejhettem. Mikor a nővéreim fogták meg a tőgyét, csak csöpögött belőle, aztán már egyáltalán nem jött. Te szereted a házitejet? Én tisztán emlékszem, milyen volt felforralás után inni és pont ugyanolyat azóta se találok.
Hát igen, a bolti nem fogható hozzá. Itt is lehet kapni őstermelőtől származót, ami finom és van is a hűtőben, de az otthoni ízt nem adja vissza. Igazából tök vidám emlékeim is vannak abból a bolond faluból. Majd szépen sorra kerülnek. A kígyós marhaságok nem arattak túl nagy sikert múltkor, hát inkább ilyeneket lövök el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Balthazar Bluefox háza // Today at 2:44 pm

Vissza az elejére Go down
 

Balthazar Bluefox háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-