HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Daisy Corina Lacroix Yesterday at 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Alignak Szomb. Nov. 18, 2017 11:36 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 11:21 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:18 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 10:21 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Rocky Pént. Nov. 17, 2017 7:19 pm
írta  Zachariah O. Danvers Csüt. Nov. 16, 2017 9:15 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 13, 2017 9:12 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:45 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
írta  Corinne June Mouser Vas. Nov. 12, 2017 3:08 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Nov. 12, 2017 9:35 am
írta  Hans Elfman Pént. Nov. 10, 2017 1:42 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Nov. 07, 2017 7:13 am
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Primrose Trevelyan
 
Alignak
 
Daisy Corina Lacroix
 
Hans Elfman
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Rebecca Morgan
 
Rocky
 

Share | .

 

 BB páciensei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 201
◯ HSZ : 399
◯ IC REAG : 341
◯ Lakhely : Fairbanks

BB páciensei // Vas. Dec. 20, 2015 12:17 pm

Család / Barát / Ellenség / Stb.


   
VÉRSÉGI KAPCSOLAT

- Dr. Elisabeth Blackwell (Sura): gyakorlatilag ő csinált engem. Teremtő anyám, sőt annál is több. Fogd rám az Ödipusz-komplexust, de belehabarodtam úgy is, hogy semmi viszonzás nem jött. Fogalmam sincs, él-e még és mi lett vele Párizs után.   
FEROMONÁLIS KONTAKT

- Skyler R. Hamilton: asszonykám a se veled, se nélküled tipikus példája. Párizsban volt vele a legjobb, de akkor meg nem csak ő volt. Szeretném, hogy ha mellettem lenne, de meg is unnám, mert mindig olyan távoli. Áh, nem tudom, hogy van ez...

- Lilianne Beauchéne: plátói szerelmem, aki nem tudja, mert nem mondtam és szerencsére magától nem veszi észre. Félek, hogy nem szólna hozzám, ha kiderülne, hogy odáig vagyok érte. Mert egy csoda!

- Maeve MacGowan: mindig húztuk egymást, társak voltunk a hülyeségben. Kicsit szúrós a stílusa, de mindig bírtam, mert szórakoztató. Amikor eljátszottuk, hogy egymásba szerettünk és jegyben járunk, akkor megéreztük, hogy ez talán több is, mint játék. Még mindig nem tudom, hova is helyezzem el, ő is így van velem.

   
POZITÍV TÁRSAS ÉLMÉNY

- Nastasya Boyarskaya: Egzotikus, kelet-európai nyaraláson rámjött a művészkedés és az orosz nőstény bevállalta. Kis agyagszobrot gyúrtam a hölgy meztelen teste alapján, a mai napig a szobámban őrzöm az alkotást.

- Yetta Nacrosh: Darren kedvesét vagy exét (nem tudom, hová fejlődtek) nagyon kedvelem és kicsit irigylem is a volt Alfát, de van egy szépséghiba, mikor a csajra gondolok. Az exének eladtam egyszer egy durva cuccot és Yetta attól gőzölt be, mikor kiirtott egy családot. Ő hallgat róla, de az ex elsusogta és nekem is ég a fejem, mert nem ezt akartam...

- Eden Grandmore: A kis kockát sokszor próbáltam belevinni valami mókába, hogy lásson napfényt is, ne csak operációs rendszereket. Amíg férjhez nem ment, talán az egyetlen voltam, aki ezt rendszeresen megtette. Aranyos kis nőstény, csak meg kellett találni hozzá az utat.

- Emily Hart: Vérprofi orvos és kínzómester. Amúgy szerintem nem olyan rossz arc, mint sokan gondolják. Mélységesen tisztelem, kár, hogy rám se hederít, csak azért, mert nem onnan jöttem, ahonnan ő.

- Josh Colston: özvegy cimbora, akinek a feleségét kezeltem, míg élt. Aztán támogatta az Északi-sarkra küldött expedíciónkat, úgyhogy sokat köszönhetek neki. Nagyon emberséges, mélyérzésű farkas.

- Pedyr Becquerel: az első fotós, akit megismertem. Világjáró, sokat látott haver, nagyon kedveltem.

- Dorian Blackwolf: évekig asszisztensem volt és együtt mentünk északra a stábbal. Mikor kölyköt haraptam, utánam jött, én meg elhajtottam, hogy minden oké. A kölyköm még élne és egy traumával kevesebbet hordoznék, ha hallgatok a bölcs és komoly farkasra.

- Horatio Haskell: akivel mindig lehet fogadni. Hozzám hasonlóan szereti az extrém helyzeteket, mindig kitalálunk valami marhaságot. Már az 1. itteni napomon ezzel kezdtük.

- Faye Chévrier: imádnivaló kolléga, a kórházban és a Falkában is. Nagyon szeretem a kis visszahúzódó természetét és a jó lelkét.

- Symara Dotty Thibodeau: amióta őt gyógyítottam, hordom a titkát és cserébe jön nekem eggyel. Komoly nőstény, nem könnyű eset, de így kijövök vele.

- Magdalena Hagen-Prescott: kedves embernő, aki nem szeretné elismerni, hogy beteg. Annyira megindító egy ilyen jó szívet látni szenvedni, hogy nekem meg muszáj a gyógyulás felé terelgetnem.

- Maci (only NJK Smile ): legújabb barátom, a plüss, aki az otthoni laboromban lakik. Külön páncélszekrénye van, összkomfortosan berendezve.

- Sage Miller: egy ritka jó humorú és jó fej emberlányka, akit tábortűz mellett ismertem meg a legvadabb időszakban, még egy korábbi Alfa idején. A baráti társaságom része, nagyon kedvelem.

- Celeste M. Hagen: a túravezető nővel találkoztam már egy nyaraláson. Remek képeket csinált az úton és megkértem, hogy mutasson már pár dolgot, mert elkezdtek érdekelni ezek az új masinák. Szerintem emlékszik rám, mert azon az úton egy bácsi rosszul lett és végül én láttam el, amíg a mentők odaértek.

- Amaryllis Margaret Lux: egy új rezidens, aki még nem tudja, mit akar. Sebészet, ennyi, azon belül minden, úgyhogy volt már nálam is. Éreztem rajta, hogy tisztel szakmailag, a hülye dolgaimat meg...elviselte. Vagy nem tudom.

- Tawny Vaida: drogfüggő csaj, akinek az igényeit kielégítettem még 50 éve. Nem úgy, mert az sose jött össze, csak durván lőttük magunkat. Aztán bepasizott és jött a leszoktatás, amiben szintén segítettem, főleg mikor megtudtam, hogy terhes. Akkor már nem a buli számított, hanem az új élet.

- Axel C. Bohannon: Tawny pasija úgy ismert meg, mint az asszony megmentőjét, hisz rengeteg gyógyszerrel láttam el, segítettem megoldást találni a drogproblémákra. Amiket én turbóztam fel előtte, de legjobb tudomásom szerint ezt Axel nem tudja.

- Lucas Flynn: Vezető Testőrünk, Bétánk és egy remek kosaras! Nem kért a löttyömből, de jól eldumálgattunk. Szerintem lazíthatna néha, nem kéne ennyire görnyedeznie a teher alatt. Mindenesetre örülök, hogy ilyen arcok vannak a vezetésben!

- Jyotsana S. Sharma: még nem tudom, hogy ő a Teremtőm. Egy kedves, aggódó és hozzám hasonló módszerekkel kísérletező Troll. Nagyon hasonlítunk egymásra és emlékeztet még valaki másra is...

- Franz Meyerhof: egy igazi reneszánsz ember. Zseniális Őrző gyógyító, akivel együtt is főzünk varázslöttyöket és zenészként is remek. Nálam lakik, amióta feljött Fairbanks-ben. A menyasszonyomra kacsintgat, annak nem igazán örülök, de nem is tartok tőle.

- Ben D. Lavant: fiatal Őrző gyógyító, vele kezdtem először a varázsfőzetek tanulását.

- Yvonne Blake: vagány nőstény, profilozó, aki előtt nem marad titok. Majdnem rájött, hogy Mae-vel csak kamuztunk. Ettől még nagyon bírom, mert humoros, rendes. Inkább haver, mint olyan, akire buknék. Már csak azért is, mert cimborám, Dorian pályázik rá.

- Helena Ophélie Hagen: aranyos kislány vagy inkább fiatal lány, aki egyszer eltévedt a kórházban. Humoros és nagyon szociális, életrevaló.

- Geneviéve Dubois: a legcukibb, mindenki hugocskája. Együtt pakoltunk és nem is gondoltam, hogy ennyi minden rejlik benne. Arcra pedig kiköpött Elisabeth, a genetika csodája!

- Dario Rodriguez: távoli csodálóm, akiről kevesebbet tudok, mint ő rólam 
NEGATÍV PÓLUS

- Leslie Cassidy: a párizsi nőstény, aki nem szégyellt tőlem annyit lopni, amennyit csak bírt. Sajnos elég jó volt a szakmájában, hogy törne le a keze...

- Rhydian Winter: túl komoly doki. Meggyőződésem, hogy lenéz engem, pedig állítólag nem így van. Egyébként konferencián is hallottam már, első osztályú orvos, csak a bulifaktor hiányzik belőle.

- Jennifer Wainwright: kisegítettem, mikor Darren kivetkőzött magából. Bánt, hogy ennyire nem bízik bennem, szakmailag és emberileg is lenéz. Pedig én láttam el és még rendet is raktam utánuk. Lehet, hogy nem kellett volna, de megsajnáltam, mert egyébként okos és falkahű nőstény.

- Jason Drewner: nem ő tehet róla, hogy szétverte a lakásomat, mikor Alignak megszállta, de az arcáról eszembe fog jutni minden. A zongora lezúzása, a zsiráfszobor eltörése, az övön aluli szúrás és a legszörnyűbb: Maci lefejezése! Most komolyan, hogy nézzek rá pozitívan?

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

BB páciensei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-