HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Catherine Benedict
 
Egon Candvelon
 

Share | .

 

 BB páciensei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 202
◯ HSZ : 429
◯ IC REAG : 368
◯ Lakhely : Fairbanks

BB páciensei // Vas. Dec. 20, 2015 12:17 pm

Család / Barát / Ellenség / Stb.


   
VÉRSÉGI KAPCSOLAT

- Dr. Elisabeth Blackwell - Jyotsana S. Sharma - Sura: gyakorlatilag ő csinált engem. Teremtő anyám, sőt annál is több. Fogd rám az Ödipusz-komplexust, de belehabarodtam úgy is, hogy semmi viszonzás nem jött. Fel nem foghatom, hogy találkozhattam vele úgy, hogy gyönyörű fehér nőből gyönyörű indiai nő lett. Az esküvőmre kaptam tőle egy eredeti Darwin-kötetet és egy búcsúlevelet, amiből kiderült, hogy ő volt Sura. És nincs többé. Nem tudom, mit mondjak...   
FEROMONÁLIS KONTAKT

- Skyler R. Hamilton: asszonykám a se veled, se nélküled tipikus példája. Párizsban volt vele a legjobb, de akkor meg nem csak ő volt. Itt futottunk össze, ő nem örült annyira, én igen. Megmentettem egy autóbaleset után, gondoskodtam róla. Most megint falkatagok vagyunk, ő pedig még mindig ugyanolyan kiismerhetetlen.

- Lilianne Beauchéne: plátói szerelmem volt, aki nem tudja, mert nem mondtam és szerencsére magától nem vette észre. Féltem, hogy nem szólna hozzám, ha kiderül, hogy odáig vagyok érte. Közben férjhez ment, én megnősültem és be kellett látnom, hogy így jó. Barátok maradtunk.

- Maeve MacGowan: mindig húztuk egymást, társak voltunk a hülyeségben. Kicsit szúrós a stílusa, de mindig bírtam, mert szórakoztató. Amikor eljátszottuk, hogy egymásba szerettünk és jegyben járunk, akkor megéreztük, hogy ez talán több is, mint játék és tényleg több lett. Összeházasodtunk, megéltünk egy hullámvölgyet is, rögtön a mézeshetek alatt (gratulálok, BB!), de kezdünk visszatalálni egymáshoz. Nagyon sokat jelent nekem, majdnem mindent. Még a kísérletekről is lemondtam a kedvéért.

   
POZITÍV TÁRSAS ÉLMÉNY

- Nastasya Boyarskaya: Egzotikus, kelet-európai nyaraláson rámjött a művészkedés és az orosz nőstény bevállalta. Kis agyagszobrot gyúrtam a hölgy meztelen teste alapján, a mai napig a szobámban őrzöm az alkotást.

- Yetta Nacrosh: Darren kedvesét vagy exét (nem tudom, hová fejlődtek) nagyon kedvelem és kicsit irigylem is a volt Alfát, de van egy szépséghiba, mikor a csajra gondolok. Az exének eladtam egyszer egy durva cuccot és Yetta attól gőzölt be, mikor kiirtott egy családot. Ő hallgat róla, de az ex elsusogta és nekem is ég a fejem, mert nem ezt akartam...

- Eden Grandmore: A kis kockát sokszor próbáltam belevinni valami mókába, hogy lásson napfényt is, ne csak operációs rendszereket. Amíg férjhez nem ment, talán az egyetlen voltam, aki ezt rendszeresen megtette. Aranyos kis nőstény, csak meg kellett találni hozzá az utat.

- Emily Hart: Vérprofi orvos és kínzómester. Amúgy nem olyan rossz arc, mint sokan gondolják. Mélységesen tisztelem és ez kölcsönös. Lassú víz partot mos módszerrel, óriási türelemmel elértem, hogy barátok legyünk, ne csak kollégák. Összejártunk mérgekről és egyéb csodákról társalogni. Fantasztikus nászajándékot kaptam tőle, otthon őrzöm, nagy becsben tartva. Még többet jelent, hogy ír nekem, pedig világkörüli útra ment és biztos nem sokakkal levelezik.

- Josh Colston: özvegy cimbora, akinek a feleségét kezeltem, míg élt. Aztán támogatta az Északi-sarkra küldött expedíciónkat, úgyhogy sokat köszönhetek neki. Nagyon emberséges, mélyérzésű farkas.

- Pedyr Becquerel: az első fotós, akit megismertem. Világjáró, sokat látott haver, nagyon kedveltem.

- Dorian Blackwolf: évekig asszisztensem volt és együtt mentünk északra a stábbal. Mikor kölyköt haraptam, utánam jött, én meg elhajtottam, hogy minden oké. A kölyköm még élne és egy traumával kevesebbet hordoznék, ha hallgatok a bölcs és komoly farkasra.

- Horatio Haskell: akivel mindig lehet fogadni. Hozzám hasonlóan szereti az extrém helyzeteket, mindig kitalálunk valami marhaságot. Már az 1. itteni napomon ezzel kezdtük.

- Faye Chévrier: imádnivaló kolléga, a kórházban és a Falkában is. Nagyon szeretem a kis visszahúzódó természetét és a jó lelkét.

- Symara Dotty Thibodeau: amióta őt gyógyítottam, hordom a titkát és cserébe jön nekem eggyel. Komoly nőstény, nem könnyű eset, de így kijövök vele. Mikor elment, megbízott, hogy figyeljek a pártfogoltjára, akire az ékszerboltot bízta.

- Magdalena Hagen-Prescott: kedves embernő, aki nem szeretné elismerni, hogy beteg. Annyira megindító egy ilyen jó szívet látni szenvedni, hogy nekem meg muszáj a gyógyulás felé terelgetnem. Attól tartok, megsértettem ezzel. Aztán meg kikotyogtam a kisebbik lányának a kórt, amit látok...

- Maci (only NJK Smile ): halála után is örök barátom marad a plüss, aki az otthoni laboromban lakott. Külön páncélszekrénye volt, összkomfortosan berendezve. Alignak miatt veszítette el a fejét. Ma már sem labor nincs, sem Maci...

- Sage Miller: egy ritka jó humorú és jó fej emberlányka, akit tábortűz mellett ismertem meg a legvadabb időszakban, még egy korábbi Alfa idején. A baráti társaságom része, nagyon kedvelem.

- Celeste M. Hagen: a túravezető nővel találkoztam már egy nyaraláson. Remek képeket csinált az úton és megkértem, hogy mutasson már pár dolgot, mert elkezdtek érdekelni ezek az új masinák. Szerintem emlékszik rám, mert azon az úton egy bácsi rosszul lett és végül én láttam el, amíg a mentők odaértek.

- Amaryllis Margaret Lux: egy új rezidens, aki még nem tudja, mit akar. Sebészet, ennyi, azon belül minden, úgyhogy volt már nálam is. Éreztem rajta, hogy tisztel szakmailag, a hülye dolgaimat meg...elviselte. Vagy nem tudom. Mikor farkas lett, olyan mély érdeklődést mutatott a fajunk tudományos megközelítése iránt, hogy engem is inspirált. Ritka okos lány.

- Tawny Vaidya: drogfüggő csaj, akinek az igényeit kielégítettem még 50 éve. Nem úgy, mert az sose jött össze, csak durván lőttük magunkat. Aztán bepasizott és jött a leszoktatás, amiben szintén segítettem, főleg mikor megtudtam, hogy terhes. Akkor már nem a buli számított, hanem az új élet. Nemrég visszatért, megint függőként. A férjével összebalhéztak, mégis nála lakik. Találkoztunk párszor és nyomon követtem az új elvonóját.

- Axel C. Bohannon: Tawny pasija úgy ismert meg, mint az asszony megmentőjét, hisz rengeteg gyógyszerrel láttam el, segítettem megoldást találni a drogproblémákra. Amiket én turbóztam fel előtte, de legjobb tudomásom szerint ezt Axel nem tudja. Mégsem kedvel, ahogy látom.

- Lucas Flynn: Vezető Testőrünk, Bétánk és egy remek kosaras volt! Nem kért a löttyömből, de jól eldumálgattunk. Kedveltem őt, örültem, hogy ilyen vezetőnk is van. Nem a terhek nyomták agyon, hanem Nessa, akire ezért nem neheztelek. Értem, mit tett. De sajnálom Lucas-t és hiányzik is.

- Franz Meyerhof: egy igazi reneszánsz ember. Zseniális Őrző gyógyító, akivel együtt is főzünk varázslöttyöket és zenészként is remek. Egy ideig álam lakott, miután feljött Fairbanks-be. A menyasszonyomra kacsintgatott, annak nem igazán örültem, de nem is tartottam tőle.

- Ben D. Lavant: fiatal Őrző gyógyító, vele kezdtem először a varázsfőzetek tanulását.

- Yvonne Blake: vagány nőstény, profilozó, aki előtt nem marad titok. Majdnem rájött, hogy Mae-vel csak kamuztunk. Ettől még nagyon bírom, mert humoros, rendes. Inkább haver, mint olyan, akire buknék. Már csak azért is, mert cimborám, Dorian pályázik rá.

- Helena Ophélie Hagen: aranyos kislány vagy inkább fiatal lány, aki egyszer eltévedt a kórházban. Humoros és nagyon szociális, életrevaló. Symara kegyeltje, akire figyelnem kell és szívesen teszem, mert jóban vagyunk és maradunk is. Aggodalomba ejtettem, mikor elpletyiztem, hogy ismerem a beteg anyját. Nem tudta, hogy beteg...

- Geneviéve Dubois - Ginevra Leclair: a legcukibb, mindenki hugocskája. Együtt pakoltunk és nem is gondoltam, hogy ennyi minden rejlik benne. Arcra pedig kiköpött Elisabeth, a genetika csodája!

- Dario Rodriguez: távoli csodálóm, akiről kevesebbet tudok, mint ő rólam

- Agnes J. Harlow: kedves és vidám ápoló, dolgozott nálam is, a neurológián 
NEGATÍV PÓLUS

- Leslie Cassidy: a párizsi nőstény, aki nem szégyellt tőlem annyit lopni, amennyit csak bírt. Sajnos elég jó volt a szakmájában, hogy törne le a keze...

- Rhydian Winter: túl komoly doki. Meggyőződésem, hogy lenéz engem, pedig állítólag nem így van. Egyébként konferencián is hallottam már, első osztályú orvos, csak a bulifaktor hiányzik belőle.

- Jennifer Wainwright: kisegítettem, mikor Darren kivetkőzött magából. Bánt, hogy ennyire nem bízik bennem, szakmailag és emberileg is lenéz. Pedig én láttam el és még rendet is raktam utánuk. Lehet, hogy nem kellett volna, de megsajnáltam, mert egyébként okos és falkahű nőstény.

- Jason Drewner: nem ő tehet róla, hogy szétverte a lakásomat, mikor Alignak megszállta, de az arcáról eszembe fog jutni minden. A zongora lezúzása, a zsiráfszobor eltörése, az övön aluli szúrás és a legszörnyűbb: Maci lefejezése! Most komolyan, hogy nézzek rá pozitívan?

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

BB páciensei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-