HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
135 TAG 62 FÉRFI 73 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
14 TAG 5 FÉRFI 9 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Emma Ridley Today at 4:25 pm
írta  Autumn A. Autenberry Today at 3:06 pm
írta  Willow Nyxon Today at 2:45 pm
írta  Alignak Today at 11:39 am
írta  Alignak Today at 11:37 am
írta  Jamie Waldorf Today at 11:00 am
írta  Egon Candvelon Yesterday at 11:42 pm
írta  Balthazar Bluefox Yesterday at 9:37 pm
írta  Jamie Waldorf Yesterday at 2:24 pm
írta  Harlan Bourreau Pént. Okt. 21, 2016 11:43 pm
írta  Ashton MacNamara Pént. Okt. 21, 2016 7:59 pm
írta  Catherine Benedict Pént. Okt. 21, 2016 7:32 am
írta  Rebecca Morgan Csüt. Okt. 20, 2016 6:31 am
írta  Balthazar Bluefox Szer. Okt. 19, 2016 8:38 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 6:11 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:52 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:34 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:07 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:27 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 10:22 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 9:50 pm
Alignak
 
Darren Northlake
 
Nessa O'Brien
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 
Gloria Dirtywater
 
Michael Cooper
 
Payne Holmes
 
Lester J. Edison
 
Corinne June Mouser
 

Share | .
 

 Message in a bottle - BB on the phone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 267
◯ IC REAG : 225
◯ Lakhely : Fairbanks


Message in a bottle - BB on the phone // Hétf. Jún. 13, 2016 10:23 pm

// A Tawny-ról szóló nyilvános infók megtudása után //

To: Lucas

Szeretem követni az eseményeket, tudni, hogy kikkel kell vigyázni, kikkel bővülünk és kit hagyunk élni bizonyos juttatásokért cserébe. Ma pedig rá kellett jönnöm, hogy a zaklatott életmód és a kötődések zűrzavara kitörölte a fejemből, hogy egy számomra igenis fontos személyről jelentenem kell. Fene vigye, elfelejtettem! Felhívom Lucas-t, ne gondolja, hogy itt sunyulok.
- Helló, Lucas úr! Itt BB - szólok, mikor felveszi.
Fogalmam sincs, el vagyok-e mentve a telefonjában. Hangról megismerne, de inkább bemutatkozom.
- Figyelj, van egy kis gebasz... Tawny Vaidya-t ismerem régről is és az Alyeskán is találkoztunk, de egyszerűen elfelejtettem szólni. Ha kell egy kis kiegészítés a többiek jelentéséhez, szívesen elmondok mindent. Bocsánat, tényleg nem szándékos, csak valahogy elmaradt.
Nem szórok hamut a fejemre, nem drámázok nagyon. Lucas egyenes és lényegretörő, meg fogja mondani, mit gondol, én meg zsebre teszem. Szar ügy, de megcsináltam, vállalom a feddést. Kaptam már durvábbakat is az élettől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 291
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Message in a bottle - BB on the phone // Hétf. Jún. 13, 2016 10:36 pm

- Hello, Balthazar lovászmester. Miben segíthetek? – Vigyorgok bele a telefonba, vagyok, aki vagyok, de az urazáshoz még bőven nem szoktam hozzá, soha nem is fogok, és szerencsére nem is bevett szokás, maradjon is így. Amúgy mindenki el van mentve a telefonomba, jó kiscserkész vagyok. Azok is, akik nem tudják, hogy tudom a számukat. Érdekes tud lenni, amikor valaki felveszi flegmán a kagylót, aztán bemutatkozom, hogy helló, itt a bétád.
- Akkor érezd magad megtisztelve a bakancsommal, öregem… elszívtad az agyad? Vagy elvette az eszed a szerelem? Mindegy melyik… majd felrobbantam, mikor bejött a csaj, és nem tudtam róla semmit. Többet ne forduljon elő! – Váltok át hamar morgós medvébe, ez a vesszőparipám, az elfelejtek jelenteni, mert épp lepisilte a bokám valami hülye korcs, tök mindegy miért… hacsak nem temették el időközben a delikvenst, az ilyenekről tudni akarok.
- Mondj el mindent, ne legyen már fölösleges ez a telefonhívás... – Amellett, hogy felbaszta az agyam vele, legalább legyen hasznos is, nemde?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 267
◯ IC REAG : 225
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Message in a bottle - BB on the phone // Kedd. Jún. 14, 2016 9:35 pm

Én is belevigyorodom, de nagy nevetést nem rendezek. Meglesz még a böjtje a vidám kezdésnek. Lovászmester, ez jó. Van olyan tagunk, akire illik, rám nem, de ha nagyon akarom, akkor igen. A vallomásom után szinte érzem Lucas büntető lehelletét az arcomon. Nem ordít, de így is összezsugorodom. Még be is húzom a nyakamat.
- Rendben van, nem lesz több ilyen... - felelek halkan.
Elrontottam és nem tudom megmagyarázni, de igény sincs rá, hogy megtegyem. Lucas-nak az számít, hogy legközelebb ne legyek ilyen barom. Lazábban veszem ezeket a dolgokat, aztán néha jön a krach, meg a gyomorgörcs.
- Jó, oké. Szóval őt ismertem már emberként, mikor itt élt és drogozott. Együtt is nyomtuk. Aztán bepasizott, teherbe esett, akkor kezdett leállni és segítettem terápiával. Lelépett, mert a gyerekei elhagyták és valahogy ellene is fordultak. Az egyik gyilkos lett. Tawny elvált a férjétől, de most, hogy visszajött, megint nála lakik. Ez egy Őrző, Axel C. Bohannon, aki egyébként rólam csak annyit tud, hogy én voltam a terapeuta, azt nem sejti, hogy a teljes K.O. is félig miattam volt. A csaj nem nagyon tudja, mit akar, de megint drogozik, haragszik a világra, utálja magát.

A lényeg ennyi, a legintimebb részleteket nem mondom el, mert nekem is nehéz még csak gondolni is arra, hogy miket tettek vele. Úgy hallottam, van már, aki foglalkozik vele, én meg nem akarok túlbuzgó lenni. Talán jobb is, ha szűz kéz alá kerül. Persze keresni fogom, mert ha lehet mondani, barátok vagyunk. Megvárom még, hogy Lucas mit mond erre, mennyire nyugszik meg, aztán búcsúzom. Majd úgyis ütközünk valamikor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 291
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Message in a bottle - BB on the phone // Szer. Jún. 15, 2016 7:05 pm

- Hálás köszönetem. – A végén még eljutok oda, hogy csóri jelentkezni vágyókon csattan az ostor, holott igazán nem tehetnek róla, hogy a falkatagok elfelejtenek ezt-azt… Mondjuk jelenteni magányos farkasokról. Erről eszembe jut, hogy azóta nem hallottam a kiscsajról, ideje lesz megérdeklődnöm, mi a helyzet vele.
- Anyám borogass, igen elcseszett élete volt akkor. Nem csodálom, hogy egyszerűbbnek tartja a szerek világába menekülni. – Ettől megsajnálni mondjuk nem fogom, de jobb tudni az ilyesmit, hátha ennek kapcsán könnyebb lesz valahogy lehozni a szerről.
- Elárulom, hogy csatlakozni akar. Igaz, a feltételem az volt, hogy szokjon le. Mit gondolsz, sikerülhet neki? – Erősen szkeptikus vagyok, de ha Balthazar ilyen jól ismerte, akkor érdekel a véleménye.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 267
◯ IC REAG : 225
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Message in a bottle - BB on the phone // Szer. Jún. 15, 2016 7:34 pm

Én csak kicsit dilis vagyok, a gondolataim sokszor saját magam ellen irányulnak, de ilyen fontos dolgokat nem szoktam elfelejteni. Lehet, hogy tényleg a szerelem ment az agyamra. Lucas-nak nem mondom, de akkor nem bánom!
- Ezért értem meg én is.
Más a sorsom, de annyiban hasonlít, hogy én is inkább fetrengtem a földön félig öntudatlanul, minthogy az elmebeteg szülőfalum életét éljem kívülállóként, aki szenved, mert nem mer lépni. Léptem, de kellett a muníció is. Azóta is így van, bár a Vörös Hold óta kicsit nyugodtabb vagyok. Már tudjuk, hogy az álombeli választás miatt és ennek örülök is. Végre valahol nem nyúltam mellé.
- Na, ez jó! A függősége most már tisztán lelki eredetű, úgyhogy kéne hozzá valami jóféle pszichomókus. Emberként már megcsinálta egyszer, akaraterő az van, csak azóta volt pár dolog. Hát...
Hülyeséget se mondanék, de lehúzni se akarom a nőstényt.
- Végülis van célja, velünk akar élni. Igen, meg fogja csinálni. Ha kell, én is segítek, meg úgyis rá akarok majd nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 291
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 241Re: Message in a bottle - BB on the phone // Szer. Jún. 15, 2016 7:42 pm

- Akkor talán valóban képes rá. Csak éppen, ahhoz, hogy farkasként függő legyen valaki, igencsak szép meló kell, leszokni is sokkal nehezebb lesz. – Valahol azért szorítok a szőkeségnek, hogy sikerüljön, én is meglehetősen elcseszett vagyok, és az idő sem segített ezen, még jó, hogy senki sem közölte soha, hogy max akkor lehetek falkatag, ha nem gyújtok fel semmit. Ez mondjuk engem nem befolyásol a döntéseimben, az ép eszem mindig a helyén van, nem úgy, mint egy beszívott tagnak.
- Nézz rá nyugodtan, gondolom, jót tesz majd neki, ha minél többen támogatják. – Adom rá áldásomat, nem feltétlenül két emberes meló, és sejtem én, hogy ezt maximum akkor fogja végigcsinálni, ha ténylegesen állandóan vigyáz rá valaki, aki támogatja.
- Kösz, hogy szóltál! Szevasz! – Köszöntem el végül, letudva a kötelező kört, és ennek örömére szerintem dobok is párat kosárra, eszembe ötlött a múltkori meccsünk. Egyébként is nehezemre esik egy helyben ácsorogni, mióta a tőr van rám hatással.

//Köszi! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 200
◯ HSZ : 267
◯ IC REAG : 225
◯ Lakhely : Fairbanks


Re: Message in a bottle - BB on the phone // Szer. Jún. 15, 2016 8:04 pm

- Mélyen elmerült a nihilben és az önsajnálatban, tudom, hogy nem egy pocsolyából kell kimásznia, hanem a Mariana-árokból. Segítséggel tényleg nem lehetetlen.
Rossz is belegondolni, hogy ha nem sikerül és bedrogozva szabadul el... Mint Yetta. Akinek az én szereim jutottak, mikor kiirtott egy családot. Brrr, bele is borzongok. Amiket én beszedtem, azoktól sose tettem ilyet. Inkább magamnak ártottam.
- Úgy lesz.
Tetszik, hogy Lucas-t megérintette Taw sorsa. Legyinthetne, hogy csak egy hülye drogos kóbor, penderítsük ki inkább. Ezt szeretem én az itteni Falkában, a nagyvonalúságot és a szívet. Mindig is nagy volt.
- Nincs mit, szép napot, haver!
Megnyugszom, hogy nem harapta le a fejemet. És legközelebb a tali végén már tárcsázok is, ha kóborba futok...

// Szintén köszi! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Message in a bottle - BB on the phone // Today at 6:03 pm

Vissza az elejére Go down
 

Message in a bottle - BB on the phone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Kétsoros-