HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
135 TAG 62 FÉRFI 73 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
14 TAG 5 FÉRFI 9 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  Egon Candvelon Yesterday at 11:42 pm
írta  Balthazar Bluefox Yesterday at 9:37 pm
írta  Jamie Waldorf Yesterday at 2:24 pm
írta  Harlan Bourreau Pént. Okt. 21, 2016 11:43 pm
írta  Wendy Camason Pént. Okt. 21, 2016 8:11 pm
írta  Ashton MacNamara Pént. Okt. 21, 2016 7:59 pm
írta  Catherine Benedict Pént. Okt. 21, 2016 7:32 am
írta  Dario Rodriguez Csüt. Okt. 20, 2016 9:50 pm
írta  Alignak Csüt. Okt. 20, 2016 7:03 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Okt. 20, 2016 6:31 am
írta  Balthazar Bluefox Szer. Okt. 19, 2016 8:38 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 6:11 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:52 pm
írta  Maxim Messer Szer. Okt. 19, 2016 5:34 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:07 pm
írta  Primrose Trevelyan Hétf. Okt. 17, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:29 pm
írta  Alignak Hétf. Okt. 17, 2016 10:27 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 10:22 pm
írta  Lauren Hammish Hétf. Okt. 17, 2016 9:50 pm
írta  Veronica Hawkins Hétf. Okt. 17, 2016 8:34 pm
írta  Jackson Carter Hétf. Okt. 17, 2016 7:28 pm
írta  Helena Ophélie Hagen Hétf. Okt. 17, 2016 7:25 pm
írta  Lester J. Edison Hétf. Okt. 17, 2016 3:39 pm
írta  Solomon LaChazar Vas. Okt. 16, 2016 8:44 pm
írta  Timothy Keldron Vas. Okt. 16, 2016 5:44 pm
írta  J. T. Harmon Vas. Okt. 16, 2016 4:39 pm
írta  Roxan A. Cruz Vas. Okt. 16, 2016 1:30 pm
Alignak
 
Darren Northlake
 
Nessa O'Brien
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 
Gloria Dirtywater
 
Michael Cooper
 
Lester J. Edison
 
Payne Holmes
 
Corinne June Mouser
 

Share | .

 

 Ronnie háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6097
◯ IC REAG : 7987
Ronnie háza // Kedd. Jún. 28, 2016 3:14 pm

First topic message reminder :
- Nappali
- Konyha
- Hálószoba
- Fürdőszoba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet

◯ Kor : 31
◯ HSZ : 16
◯ IC REAG : 15
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzó jobb kisujj
Re: Ronnie háza // Csüt. Okt. 13, 2016 8:24 pm

Ronnie & Ash

Fele-fele érzések kerítenek hatalmukba minden egyes nap. Egyrészt örülök, hogy hazajöttem, és újra együtt lehetek Veronicával, aki egyértelműen a legfontosabb személy az életemben. Másrészről viszont még mindig tartom magam ahhoz, hogy jobb lenne neki is, ha békén hagyna, és inkább élné a saját, problémamentes életét, akárki másnak az oldalán. Jót tesz, hogy Veronica mellett vagyok, ez kétségtelen. Kevesebb kirohanásom van, ha pedig mégis történik valami, hamar lenyugszom az ő közelségének köszönhetően. Egyszer sem fordult még elő, hogy kezet emeltem volna rá, és ha valamit, azt garantálni tudom, hogy ilyen sosem fog megtörténni a jövőben sem.
Bár nem is szoktam nagyon kijárni a házból. A kutyával is egész jól megvagyunk, ha valami elkezd felzaklatni, ő azt megérzi, és próbál megnyugtatni. Legtöbbször sikeresen. De mindez nem gyógyír a problémámra, egyáltalán nem. Még mindig vannak esték, mikor verítékben fürödve ébredek fel, és már szaladnék is a fegyverekhez, a ruhámhoz, mintha támadás alatt lennénk. Mindeközben persze jól megijesztem Veronicát is. Nem egyszer volt, hogy inkább kint aludtam a kanapén, és nem a menyasszonyom mellett. Bár az alvás is eléggé kényes pont… napi 3-5 órákat tudok csak aludni, és ez a legjobb eset. Több talán egyszer volt, de akkor is azért, mert úgy leittam magam a sárga földig, mikor Ronnie-nak este munkája volt.
Ezért nem jöttem vissza… nem akartam őt ilyennek kitenni. Nem vagyok már teljesen ugyanaz az ember, aki voltam. Mikor Ronnie megpróbál kicsit is közeledni hozzám, legmélyen akármennyire is akarom, nem vagyok képes úgy viszonozni, ahogy azt ő akarná. De próbálkozom.
Ezt mutatja az is, hogy ma tudom, hogy kicsit tovább kell bent lennie, én nekem mivel munkám sincs még egyelőre, időm pedig sok, így úgy gondoltam, ha hazaér, friss vacsorával várom. Legalább, míg készül a kaja, addig az én agyam is kikapcsol, nem gondolok vissza a múltra, mint például Afganisztánra, hanem csak egy valamire figyelek. Nem akartam semmi túlzottan egzotikusat csinálni, inkább valami jól beváltat választottam. Lasagne-t gyakran csináltam már korábban, nem mintha csak ezt tudnám megcsinálni, de ezt tudom a legjobban elkészíteni. Ronnie pedig vagy jól tud színlelni, vagy tényleg ízlik is neki.
Úgy időzítettem, hogy körülbelül öt perccel korábban készen legyek, minthogy ő hazaérhetne. Megterítek, és úgy várom, hogy hazaérjen a kedvesem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 28
◯ HSZ : 62
◯ IC REAG : 57
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : Egy nagyobb hegesedés a combja külső oldalán

Re: Ronnie háza // Pént. Okt. 14, 2016 1:22 pm

Már reggel is tudtam, hogy hosszabb napom lesz az átlagosnál, ám arra nem számítottam, hogy még később fogok hazaérni, mint ahogy ígértem magam. Ráadásul fárasztó és volt ez a mai nap, ezért amikor végre összepakolhattam a holmimat és belebújhattam a bélelt kabátomba, úgy éreztem, hogy hamarosan a mennybe kerülök. Sajnos a hangulatom sem volt tökéletes, úgyhogy szerettem volna valamivel feldobni magam egy kicsit. Tudtam ugyan, hogy Ashnek vannak problémái az alkohollal olykor, és talán ez sem fog neki jót tenni, mégis vettem egy üveg bort hazafelé menet. Úgy gondoltam, hogy velem elfogyasztva talán nem lesz gond, mint a legutóbb volt, amikor nem voltam otthon, ha meg óvatosságból mégsem szeretne majd inni velem, akkor sem fogok megsértődni. A legfontosabb még mindig az ő jóléte volt számomra, és eszem ágában sem volt visszahúzni azért, mert nekem szükségem volt egy kis lazításra.
Különben is, talán mind a kettőnknek használna, ha egy kicsit fesztelenebbek lehetnénk egymás társaságában. Nekem nem volt gond, de láttam rajta, hogy időnként problémát okozott, ha hozzábújtam, vagy próbáltam közelebb kerülni hozzá. Nem sürgettem, nem erőszakoskodtam, de minél többször láttam rajta a majdhogynem elutasítást, annál rosszabbul esett. Pedig folyton türelemre intettem magam, de van az a pont, amikor már ez sem használ. Veszekedni viszont eszem ágában sem volt, ahogy bántani emiatt, vagy méltatlankodni sem. Azzal nem lenne előrébb egyikünk sem, sőt, csak távolabb rugdosnám magamtól, ezt biztosra vettem. Nem akartam beletiporni abba, amit már eddig sikerült fáradtságos munkával elérnünk.
Úgy húsz perccel az után értem haza, mint amit előre mondtam neki. Fáradtan sétáltam a verandára, bentről pedig már hallottam is az izgatott csaholást az ajtó túloldalán, ami valószínűleg Dakotának volt köszönhető.
- Oké, mindjárt bent vagyok! – beszéltem hozzá, miközben a kulcsot próbáltam beleszuszakolni a zárba, egyensúlyozva a hónom alatt lévő boros üveggel. Kattant is a zár kisvártatva, majd megadóan nyílt ki előttem az ajtó. – Hé, nyugi! – szóltam rá az engem üdvözlő kutyára, de nevetésem csakhamar betöltötte az előteret, jelezve Ashnek, hogy már megérkeztem, noha még nem köszöntem be. – Drágám, megjöttem! – kiáltottam most már, miután kibújtam a kabátomból. – Hm… - dünnyögtem a levegőbe szimatolva, mert csakhamar belekúszott az orromba a frissen készült vacsora illata. Ha közben előkerült, akkor mosolyogva léptem hozzá közelebb, üdvözlő csókra hajolva az ajkaihoz.
- Mit készítettél? – kérdeztem kíváncsian, bár volt némi sejtésem, ahogy újra beleszagoltam a terjengő illatba. – Én meg hoztam egy üveg bort, gondoltam majd rendelünk valamit, de ez sokkal jobb! – ha nem húzódott el, akkor fáradtan szusszanva öleltem magamhoz, kicsit megpihenve a szorításban, már ha egyáltalán viszonozta. – Alig vártam már, hogy hazaérjek… - arcomat a nyakához fúrtam, beszívva a megnyugtatóan ismerős illatot, amit úgy szerettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 31
◯ HSZ : 16
◯ IC REAG : 15
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzó jobb kisujj
Re: Ronnie háza // Pént. Okt. 21, 2016 7:59 pm

Nem akartam, hogy kihűljön nagyon a kaja, ezért miután elkészült, bent hagytam még egy kicsit a sütőben, hisz nem tudtam, mikor fog hazaérkezni. Beleszámoltam én azt is, hogy késni fog, hiszen bármikor közbejöhet valami váratlan dolog, ami miatt borulhat sok minden… ó, hogy én ezt mennyire is ismerem. Elég csak visszagondolnom arra, ami az utolsó kiküldetésemen történt. Egy pillanat. Se több, se kevesebb. Ennyi kellett mindössze, hogy minden teljesen elcsesződjön, és az egész életem a feje tetejére álljon. Az volt az a pont, ami miatt nem vagyok ma már ugyanaz az ember, aki mondjuk három éve voltam. De nem élhetek a múltban, ezt én is tudom, de még az agyturkász is elmondta nem egyszer. Nem akarok én abban élni, de ha egyszer folyamatosan visszajönnek azok a képek. Legyen akár valami kiváltó ok, vagy csak úgy véletlenül. Bár néha annyi is elég kiváltó oknak, ha belenézek a tükörbe.
Dakota toporzékolása jelentette számomra is, hogy megérkezett Veronica. Végre. Ránézek az órára, hogy mégis mennyit késhetett. Húsz perc… az nem vészes. Mikor hallom, hogy az ajtót kinyitja, akkor már meg is indulok felé, csókján pedig elmosolyodok, és nem is húzódok el tőle.
- Nem akartam semmi speciálisat. Egy kis Lasagne-t dobtam össze. Remélem, jó lesz.
Bár nem úgy tűnik, mint aki az illattól túlzottan rosszul lenne, szóval ezt már egy jó pontnak veszem. Szorosan ölelem magamhoz, mikor odabújik hozzám. A közelsége mindig megnyugtat, és segít elfeledtetni minden gondomat.
- Hát, főztem, csak hogy legyen valami hasznom is, ha már úgysem csinálok semmit egész nap.
Mondtam neki mosolyogva, habár ezt az ölelésből nem láthatta.
- Ahogy én is.
Aztán pedig el is engedtem őt, hogy kajáljunk végre, ne itt áldogálljunk. Borozásra nem gondoltam, ezért megyek poharakért, míg ő az asztalnál helyet foglal. A poharokat le is rakom az asztalra azután, és ezt követően pedig hozom magát a kaját is.
- Na és, milyen napod volt?
Egyben vagyok kíváncsi a késésének okára (nem számonkérés céljából), és ténylegesen arra is, hogy milyen volt a napja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Ronnie háza // Today at 9:49 am

Vissza az elejére Go down
 

Ronnie háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Házak, lakások :: Házak-