HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
140 TAG 63 FÉRFI 77 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
39 TAG 22 FÉRFI 17 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
22 TAG 9 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
30 TAG 13 FÉRFI 17 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 4 FÉRFI 6 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Hans Elfman Today at 1:31 pm
írta  Hans Elfman Today at 12:36 pm
írta  Fester Rothstein Csüt. Ápr. 27, 2017 10:00 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 6:31 pm
írta  Alignak Csüt. Ápr. 27, 2017 4:44 pm
írta  Sophie Lydia Rhodes Csüt. Ápr. 27, 2017 1:06 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Szer. Ápr. 26, 2017 11:21 pm
írta  Albert Aadland Szer. Ápr. 26, 2017 9:25 pm
írta  Alignak Kedd. Ápr. 25, 2017 8:49 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Ápr. 24, 2017 7:14 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Ápr. 24, 2017 8:45 am
írta  Symara Dotty Thibodeau Vas. Ápr. 23, 2017 8:25 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Ápr. 23, 2017 8:17 pm
írta  Madison River Layton Vas. Ápr. 23, 2017 8:14 pm
írta  Alignak Vas. Ápr. 23, 2017 11:39 am
írta  Lester J. Edison Szer. Ápr. 19, 2017 9:34 pm
írta  Hans Elfman Szer. Ápr. 19, 2017 8:01 pm
írta  Evangeline Grimmore Kedd. Ápr. 18, 2017 6:57 pm
írta  Wendy Camason Kedd. Ápr. 18, 2017 3:20 pm
írta  Odile Lacroix Szomb. Ápr. 15, 2017 6:24 pm
írta  Nessa O'Brien Szomb. Ápr. 15, 2017 1:23 pm
írta  Artemis Northwood Szomb. Ápr. 15, 2017 1:06 pm
írta  Zachariah O. Danvers Szomb. Ápr. 15, 2017 9:41 am
írta  Alignak Pént. Ápr. 14, 2017 8:23 pm
írta  Primrose Trevelyan Pént. Ápr. 14, 2017 7:39 pm
Alignak
 
Rocky
 
Sophie Lydia Rhodes
 
Primrose Trevelyan
 
Catherine Benedict
 
Havardr A. Bjartesson
 
Rosemary Barnes
 
David A. Blandern
 
Kram Wolkov
 
Symara Dotty Thibodeau
 

Share | .

 

 A Chena folyón

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
A Chena folyón // Szer. Feb. 15, 2012 9:15 am

First topic message reminder :

A fagyott időszakban akár gyalog is, nyáron hajóval.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
SzerzőÜzenet
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: A Chena folyón // Vas. Júl. 17, 2016 5:06 pm

A kérdés-válaszára kicsit elgondolkodom, majd egy aprót hümmögök. – Talán… - jegyzem meg az ágyas dolgot, hiszen sose vágytam arra, hogy bárki bárhova is bilincseljen, ahogyan belőle se néztem volna ki, de móka kedvéért máris megérte felhozni. Meg ki tudja, lehet, hogy jó móka és ő tisztában van ezzel. Majd eldől, hogy mi lesz.  
A kérdésére csak bólintok, még akkor is, ha a szemöldöke kicsit közben feljebb szaladt. Amit pedig utána mond, akkor a szívem nagyot dobban és arcomra mosoly kúszik.
- Erre mondják azt hiszem azt, hogy helyes válasz. – majd egy apró csókot leheltem az ajkára, mielőtt esetleg megperdíthetett volna, vagy a gondolatink ismét magukkal ragadhattak volna. Mosolyogva figyeltem, s még mindig képtelen voltam elhinni azt, hogy itt van. Azt hittem, hogy soha többé nem láthatom majd. Megtehettem volna, hogy visszamegyek Chicagóba, mielőtt idejöttem, de mondhatjuk azt, hogy nyuszi voltam. Féltem talán attól, hogy másnak az oldalán látom őt, vagy csak attól, hogy haragszik rám, amiért akkoriban szó nélkül és minden előjel nélkül elillantam. Most viszont csak az számított, hogy itt volt és a láng továbbra se aludt ki, ami köztünk égett egykoron.
Nem értettem, hogy mit keresnek itt deszkások, hiszen itt túl sok volt a fa, meg nem is volt kijelölve semmi útvonal és ha ez nem lett volna elég, akkor nem messze még ott volt a folyó is. Nem is én lettem volna, ha az egyik nem kap el. Nekem se kellett sok, hogy inkább kerülőútra tévedjek, de elkerüljem őket, viszont piszkosul fájt a lábam. Vélhetően nem a felületi sérülés miatt, hanem sokkal inkább amiatt, mert rossz helyen kapták találták el.
Amikor meghallom a szavait, akkor sietve kapom fel a fejemet és megnyugszom, hogy neki legalább nem esett baja.
Könnyedén hagytam neki, hogy megnyaljon, amikor a fejét pedig fejemhez dugta, akkor én se voltam rest megnyalni az ő arcát és az egyik első mancsommal kicsit megszeretgetni őt, miközben a fejemet az övének fúrtam. A jelenléte mindig megtudott nyugtatni.
~ Igen, annyira nem lehet nagy a baj. ~ szólaltam meg, majd feltornáztam magam, de legbelül azért szinte üvöltöttem volna, mert tényleg piszkosul fájt. ~ Sajnálom…~Nem is rohantam többé, de azért ha döcögősen is, de elértünk a ruháinkhoz. Lassan változtam vissza, majd a sebre pillantottam, mert szépen leszedte a bőrt, meg alatta is egy-két réteget, de a legrosszabb az volt, hogy vélhetően tényleg rossz helyen talált el, mert duzzadt is volt a felület. Sietve húztam magamra a fehérneműmet, majd a felsőmet, majd igyekeztem a nadrágot is, hogy ne lássa azt, hogy máris mennyire szerencsétlen voltam, ha csak meg nem állított benne…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liam Cooper
Falkatag
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 72
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: A Chena folyón // Vas. Júl. 17, 2016 7:06 pm

Szívesen megbilincselném, most hogy így felemlítette a dolgot. Noh, nem rossz szándékból!
Talán akkor teljesedünk ki igazán, amikor a falka részese lesz ő is. Akkor majd meg érti, hogy mit is érzek. Ő is megtapasztalhatja, megérezheti a dolgokat a mi szemszögünkből.
Talán még én sem fogom fel, hogy merre is lépek ezzel a falka felé, pedig ebben nőttem fel, van némi tapasztalatom. Láttam társat kóborral enyelegni… nos, a hatás a falka részéről kemény volt… ezért aggódok. Nem magamért, miatta sokkal inkább. Aggodalmam meg majd élő és kézzel fogható lesz, ha odáig eljutunk.
Akció, veszély és kaland hajhászok voltak ezek a ficsúrok… de bátrak, azt azért meg kell hagyni! Érnek meglepetések azért itt is.. legközelebb megkergetem őket, csak úgy, merő szórakozásból. Háh, jó vicc. A nőstény sérülése az energiájába kúszik, megérzem hát a fájdalmát, mellette baktatok lassan és támogatva Őt a ruhákig. Ott hamar alakot váltva vedlem vissza a gúnyáimat, hogy segíthessek a lányon. - Hé. -  majd torkot köszörülök. - Hé, semmi baj. - persze, igenis van baj, de ez a legalkalmasabb mondat eddig, amit a megnyugtatására képes vagyok kipréselni magamból.
Gondolkodás nélkül lépek oda hozzá, és megérintve a vállát, magamra vonjam a figyelmét.
Érzem a tenyerem alatt feszülő, parányi izmokat, a puha bőrt, és hallom a lány szívverésének zörejét.
Érzem a lány vérének szagát.
A bestia nyála tagadhatatlanul összefut a szájában. Primrose felöltözött, az ölembe kaptam a kishölgyet és visszaindultam a Motelba… még 1 km és ott vagyunk. - Tudod… ha arra gondolsz, hogy bénának nézlek, vagy kis szerencsétlennek… akkor tévedsz. - elvigyorodok. - Csak rosszkor vagy rossz helyen, ennyi az egész. - én legalábbis így látom.
A portás a Motelban ijedten néz, hogy mi történt, csak egy apró mosoly é fejcsóva a válaszom, visszatérünk az emeletre. 
Belököm finoman az ajtónkat, majd vissza is rúgom azt óvatosan, az ágyig sétálok vele, ajkaira hintek egy csókot és leteszem rá az ölemből. - Vedd le, hadd lássam. - pillantok íriszeibe, majd hamar leülök mellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: A Chena folyón // Vas. Júl. 17, 2016 7:32 pm

Nem akartam bajt hozni senki fejére se, de legfőképpen Liam fejére nem. Valahogy a saját életemért nem aggódtam annyiszor, mint másokért, azokért, akik fontosak számomra. Természetesen, amikor halál közelébe keveredtem tavaly évvégén, vagy akkor Oroszországban, amikor Elvis rám talált, akkor azért küzdöttem az életemért, ahogyan kicsit meg is rémültem, de amúgy nem tudtam. Úgy éreztem, hogy a halál akkor fog eljönni, amikor jönnie kell, de azt sose lettem volna képes elviselni, hogy valaki miattam haljon meg. Ezért is kell majd hamar döntenem, de egyből képtelen lettem volna kimondani azt, amit már mélyen legbelül tudtam, hogy miatta képes leszek csatlakozni, hogy vele lehessek és ne legyen veszélyben az élete…  
Amikor megszólal, akkor csak sóhajtok egyet. Engem nem zavar se a vér, se a seb látványa, hiszen megéltem a háborút, ahogyan ő is. Ő katonaként, én pedig ápolónőként, hiszen segítettem ott, ahol tudtam. Az pedig, hogy nincs semmi baj… nem volt igaz, hiszen volt. Természetesen emberként sokkal rosszabb helyzetben lettem volna, így meg talán pár óra vagy pár nap és kutyabajom se lesz, vagyis nagyon remélem. Amikor keze vállamra siklik, akkor kérdőn pillantok fel rá, de mielőtt megszólalhatnék, könnyedén kap a karjai közé, mintha semmi súlyom nem lenne és egy apró sikoly is elhagyja az ajkaimat meglepettségemben. – Igazán nem kellene, tudok menni, csak kissé lassan és furán… - szólaltam meg mosolyogva, miközben a karomat köré fontam, majd arcára adtam egy puszit.
Mielőtt ismét megszólhatnék, megelőz és hirtelen úgy érzem, hogy a gondolataimban olvas, vagy talán csak túl jól ismer ilyen téren. – Kezdjek aggódni, hogy a gondolataimban olvasol, vagy csak túl jól ismersz már? – pillantok vissza rá mosolyogva. – Lehet, hogy te így gondolod, én meg néha úgy érzem, hogy vonzom a bajt, még akkor is, amikor nem keresem... – pillantok rá angyali mosoly kíséretében, hiszen nem kell félteni. Én képes vagyok kutatni is a baj után, de tényleg most nem kerestem. Én csak jól éreztem vele magam, talán túlzottan is, emiatt kellett valaminek történnie.
Hamarosan pedig már a szobában is vagyunk. Láttam a portás ijedt arckifejezését, de inkább nem mondtam semmit se, amikor pedig csókkal ajándékoz meg Liam, akkor viszonozom azt, majd arcán simítok végig, mielőtt letenne az ágyra. – Nem hiszem, hogy látni szeretnéd. Annyira nem szép látvány. – pillantok rá, majd kicsit feljebb tornázom magam, hogy utána a nadrág lekerüljön rólam, a felsőmet meg kicsit feljebb húzom, hogy ne takarja ki. – Látod, annyira nem vészes, majd helyrejön. – veszem lazára a dolgot, mintha tényleg nem lenne nagy gond, pedig mi se vagyunk törhetetlenek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Liam Cooper
Falkatag
avatar

◯ Kor : 97
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 72
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: A Chena folyón // Szomb. Júl. 23, 2016 11:37 am

Mert abban biztos voltam, hogy túléli. Nem tehettem róla: egyre inkább a szívemhez nőtt a nőstény, talán épp azért, mert hasonlított rám: épp olyan makacs volt, mint amilyen én is szoktam lenni. Felhúzom szemöldököm kérdésén, és csak jóízűen mosolygok rajta. Hihetetlen.
- Mindkettő lehetséges. - sunyi mosolyt villantok, majd tekintetébe emelem sajátomat… a baj meg mindig jön magától, én se szoktam keresni, általában jobbról érkezik keleti széllel és kegyetlen megtorlással… Mélyen a szemébe nézve hallgatom szavait.
Érzem szíve minden egyes és gyorsuló lüktetését, amit érintésemmel váltok ki belőle.
Nem hittem volna hogy ekkora hatással lesz rám ez a lány. 
Tudom hogy a múlton, amit már ez idáig megtettünk nem tudunk változtatni, ha akarnánk sem. Egyszerűen már a gondolat is kikészít.. fogalmam sincs mit kezdenék nélküle. Igaz, eddig is megvoltunk egymás nélkül, de mióta Alaska-ba jöttem úgy érzem a kettőnk közötti kötelék erősödött. Erősebb, mint bármikor. S talán szétszakíthatatlan is. Nem okoz meglepetést a nőszemély, hozza a formáját, amire én oly tökéletesen emlékszem róla. 
Szinte mindig ugyanez a sztori. 
Pimasz. De még mennyire hogy pimasz! Engem ez pedig meglepő módon nem zavar. Igen, látom a sérülést, azt is tudom, hogy nem örökké viseli majd. Mert elmúlik. 
Fölé magasodok, arcához érek és ajkait ízlelem. Hosszasan és elmélyülten, közben végig simítok oldalán is. Majd elhajolok kissé csodás arcától. - Bekötözzem? - Ő tudja mennyire fáj, ha egy kicsit is megtartja a kötés, akkor keresek egy elsősegély ládát… de ha nem… újra arcához hajolok, homlokát hintem csókkal majd újra a nyakát ízlelem….morog a mobilom. 
Sóhajtok és lassan felállok, előveszem a zsebemből és feloldom a képernyőzárt. „Merre vagy?” 
Az ágyra dobom, talán egy órát még kibírnak a társaságom nélkül is. Újra Primrose-t veszem kezelésbe, újra főlé magasodom és nyakát, vállgödrét hintem csókokkal, combján simítok végig. Újra a pólóját kezdem levenni, hogy újra megcsodáljam az alatta elterülő látványt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

◯ Kor : 96
◯ HSZ : 666
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás


Re: A Chena folyón // Szomb. Júl. 23, 2016 2:25 pm

- Akkor talán ideje lesz óvatosabbnak lennem. – szólalok meg játékosan, hiszen kész szerencse, hogy a gondolatolvasásra nem vagyunk képesek. Már csak az kellene, de tényleg…
Saját magamat se kell bemutatni számomra, hiszen tudom jól, hogy farkas létemre mennyire szerencsétlen és csetlő-botló tudok lenni néha. Még anno is azt tudtam lenni a vérvonalam ellenére. Természetesen talán nem annyira, mint néha mostanában, de mindenkivel megesik, hogy a saját lábában is megbotlik. Aki meg egykoron a bajt kereste, arra a baj rá fog találni kérés nélkül is. Nagyobb bajom nem volt, így annyira nem is izgultam túl a dolgot, de attól még piszkosul fájt. Hiába volt olyan a múltam, amilyen, mert a fájdalmat képes voltam megérezni, még ha nem is mutattam ki. Arcom barázdái nem sokat változtak a fájdalom hatására, megtanultam együtt élni a sebekkel és a fájdalommal is a majdnem 100 évemmel.
Azt pedig még mindig nem tudtam hova tenni, ami közöttünk volt. Mintha az egykori kötelék az évek alatt, a távoltöltött idő alatt egyre inkább csak megerősödött volna anélkül is, hogy mi erre rájöttünk volna. Vajon a szeszélyes sors tudta, hogy még látni fogjuk egymást? Ki tudja, de egyszerre volt jó érzés, ami közöttünk volt és egyszerre volt ijesztő is számomra… Egyszer már hibáztam, még egyszer nem akarok, de ott voltak azon árnyak is a múltban, amikor pontosan azok fordítottak hátat, vagy bántottak, akiket közel engedtem magamhoz. S féltem attól, hogy esetleg ennek is rossz vége lehet.
Amikor fölém hajol és ajkaival ajkaimra talál, akkor automatikusan húzom őt kicsit még közelebb magamhoz, miközben a csókunk egyre inkább elmélyül. Kíváncsian pillantok fel rá, amikor kicsit távolabb hajol, hogy vajon mi történhetett, majd amikor meghallom a kérdést, akkor sietve rázom meg nemlegesen a fejemet. Fáj, de ő tökéletesen ért ahhoz, hogy elterelje a gondolataimat és elűzze az apró aggodalmaimat, félelmeimet is, amit az eddig letaposott évtizedek hagytak bennem. Amikor nyakamra téved, akkor egy picit oldalra is döntöm, hogy jobban hozzáférjen, miközben egy apró sóhaj hagyja el az ajkaimat, de aztán a moderntechnika közbe szól. Követem minden egyes mozdulatát.
Miközben ajkainak a játékával kényeztet és ingerli a testemet, miután a telefon mellettünk landolt-, akkor pár perccel később megszólalok. – Biztos nem lesz baj? – mert vélhetően őt keresték már, hogy merre van, de az érintései könnyedén magával ragadnak, s ha nem is annyira hevesen fészkelődök, mint először tettem hála a sebemnek, attól még könnyedén hagyom, hogy újra elvesszünk egymás öleléseiben és magával repítsenek az érzések, amiket ő vált ki belőlem, ő csalogat a felszínre már a puszta jelenlétévével. Fontos számomra, talán túlzottan is.
Míg végül be nem köszöntött a búcsú ideje is, de ez remélhetőleg nem szól olyan hosszú időre, mint legutóbb. Sietve leheltem ajkára egy csókot, miközben a karomat nyaka köré fontam és kicsit talán lábujjhegyen pipiskedtem. – Hamarosan… Vigyázz magadra. – szólaltam meg aggodalmasan, majd mielőtt elnyelte volna őt az éjszaka, azelőtt még egy utolsó csókkal ajándékoztam meg, majd pedig hamarosan én is készen álltam az indulásra. Sok minden kavargott bennem, de abban nagyon reménykedtem, hogy hamarosan újra láthatom Liamot.

|| Köszönöm a játékot, nagyon élveztem! <333 Kíváncsian várom a folytatást Embarassed
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6426
◯ IC REAG : 8279
Re: A Chena folyón // Hétf. Júl. 25, 2016 9:09 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: A Chena folyón //

Vissza az elejére Go down
 

A Chena folyón

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 Similar topics

-
» Taki no Kuni folyója
» A Nagy folyó
» Folyó Part
» Sans folyó
» Naga folyó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: Tanana völgy-