HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
67 TAG 30 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 8 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
14 TAG 6 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Rebecca Morgan Today at 6:01 am
írta  Alignak Today at 1:09 am
írta  Alignak Today at 12:46 am
írta  Alignak Yesterday at 11:33 pm
írta  Rocky Yesterday at 7:58 pm
írta  Alignak Kedd Dec. 12, 2017 11:37 am
írta  Celaena McDonald Kedd Dec. 12, 2017 11:22 am
írta  Darren Northlake Vas. Dec. 10, 2017 11:30 pm
írta  Vendég Vas. Dec. 10, 2017 11:00 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 10, 2017 8:25 pm
írta  Rocky Vas. Dec. 10, 2017 4:46 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Dec. 10, 2017 6:47 am
írta  Alignak Vas. Dec. 10, 2017 12:58 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Dec. 09, 2017 10:00 pm
írta  Hans Elfman Szomb. Dec. 09, 2017 5:31 pm
írta  Achilles Kilpatrick Szomb. Dec. 09, 2017 4:39 pm
írta  Celeste M. Hagen Pént. Dec. 08, 2017 8:01 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Dec. 08, 2017 7:53 pm
írta  Achilles Kilpatrick Pént. Dec. 08, 2017 6:54 pm
írta  Vendég Pént. Dec. 08, 2017 6:01 pm
írta  Hans Elfman Pént. Dec. 08, 2017 6:00 pm
írta  Mark Reed Goodwin S. Csüt. Dec. 07, 2017 8:06 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:03 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:01 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:00 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 7:58 pm
írta  Amanda Bishop Csüt. Dec. 07, 2017 1:29 pm
írta  Celaena McDonald Szer. Dec. 06, 2017 9:42 pm
Alignak
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Darren Northlake
 
Rocky
 
Achilles Kilpatrick
 
Rebecca Morgan
 
Catherine Benedict
 
N. L. Jagger
 
Mark Reed Goodwin S.
 

Share | .

 

 Dave Woodstock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

◯ Kor : 30
◯ HSZ : 1
◯ IC REAG : 0
◯ Lakhely : Fairbanks

Dave Woodstock // Kedd Május 30, 2017 9:31 pm

Dave Woodstock
rendőr


I am both worse and better than you thought.
● Alapadatok

TELJES NÉV: David Woodstock
BECENÉV: Dave. Mást ne. Csak ne, oké?
ÁLNÉV/ÁLNEVEK: -
FAJ: ember
NEM: férfi
KOR: harminc
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Wisconsin, Milwaukee - 1987-01-05
FOGLALKOZÁS: rendőr
MÁGIAÉRZÉKENYSÉG: van


Kapcsolatok

APA:
Eric Woodstock, 73 éves, ember - halott
ANYA:
Rosemary Woodstock-Hannigan, 66 éves, ember - él
TESTVÉREK:
Leon Woodstock (canon), báty, 34 éves, ember - él
Kenneth Woodstock, öccs, 19 éves, ember - él
EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:
...


Kinézet

Teljesen átlagos pasasnak mondanám magam, tudod; kényelmes, laza öltözet, valahol a sportos és az elegáns között. Jó kérdés átlagos alatt egyébként mit ért az ember a továbbiakban. Soha nem voltam szoláriumba járó típus és nem tervezek ezen változtatni. Az időmet sem ott, sem a tükör előtti piperészkedésre nem pazarlom. Az egyetlen alkalom, amikor hosszabban elé kényszerülök a borotválkozásból adódik. Hazudtam. A mosdókagyló felett lóg a tükrös szekrény, fogmosásnál is előtte állok. A rendszeressége abszolút változó a nyiratkozásnak, kedv, idő, alkalom kérdése, de többnyire van min sercegtetve elhúznom a kezemet, amikor az arcélemet nyomorgatom. A kimerítő napok után megengedem magamnak ezt a luxust. A fizikumomra a munkám miatt fontos, hogy ügyeljek, de nem esek túlzásba az edzésekkel, nem szerepel a terveim közt izomaggyá strapálni magam valamilyen gép segítségével a konditeremben. Ezt a célt meghagyom másoknak. Szálkásabb, de mindenképp szívósabb alkatnak tartom magamat a száznyolcvanhárom centiméteres magasságommal, röviden így tudom a legjobban jellemezni a felépítésem.
Sötét haj, barna tekintet, ami elég hamar szúróssá válik vagy meglepő egyértelműséggel közvetíti a Baszd meg. jókívánságot mások számára. Genetikai adottság, az egész családra jellemző ez a fajta nézés, valamint az, hogy legtöbbünk arcára azonnal kirajzolódik a véleményünk. Nem kis időbe telt, de mára sikerült ezen változtatnom és nem közvetítek minden gondolatot a külvilág felé, mondhatni képes vagyok bármit fapofával vagy simán pofavágás nélkül végighallgatni, nézni. Az első benyomás alapján éppen ezért unalmasnak vagy komornak könyvelnek el, láthatóan nem is zavartatom magam miatta. Az is benne van a pakliban azt hihetnék lazán keresztbe nyelem azt, aki hozzám szól. Végülis.. Jah, van egy erős Hagyj és én is békén hagylak. kisugárzásom.
Általában bal csuklómon hordom a karórámat, de ez változó, mint ahogy az is mikor épp melyik kezemet használom. Ugyanis se bal, se jobb kezes nem vagyok kifejezetten, mindkettőt ugyanúgy használom.
Nem látható helyen, a törzsem bal oldalán régi verekedés nyomai foglalnak helyet. Kisebb hegek, meg egy kés nyoma.


Jellem

Egocentrikus? Gyakran megkapom és nem sértődök be rajta, mert egyáltalán nem érdekelnek mások problémái. Félre ne érts, ha kell, segítek, de a legkevésbé sem vagyok kíváncsi mindarra a szarra, ami valószínűleg panaszként bukik ki az emberek száján. A komolyabbakat mindenki megtartja magának. Én se vagyok vele másként. Rám és az érintettekre tartozik, pont. Nincs ezen mit magyarázni. Nem is fogok belekezdeni olyan dolgok részletezésébe, amik maguktól értetődőek vagy annak kellene lenniük és az illetőn látszik mennyire távol áll tőle gondolkodásmódjánál fogva. Csak hagyjuk egymást, maradjunk békességben. Az életemből nem hiányoznak az értelmetlen vitatkozások vagy marakodások és ha ezek elkerülése miatt rám kerül az önző seggfej jelző: legyen, megbirkózom vele. A legkisebb problémám a súlyosan beteg anyám, az egyetemet komolytanul kezelő öcsém, a családot hanyagoló bátyám mellett, akiket valahogy egybe kell tartani és el kell ráncigálni egy-egy közös ebédre. Legalább. A vacsorákat én sem kockáztatnám meg. Isten ments.
Ha a problémákkal elkerülnek egyébként nem vagyok ekkora barom. Szeretem aktívan eltölteni az időmet, amikor az energiáim engedik, de a két kezemet össze tudom tenni azért a nyugalomért meg a kutyám társaságáért, ami otthon vár. Nagy családban nőttem fel, de igénylem az egyedüllétet, hogy ne sokalljak be a sok intézni való és a munkám után. Ha nem Connie-val foglalkozom a legjobb kikapcsolódást a keresztrejtvény-fejtés jelenti. Már arra a maximum egy órára, amíg egy helyben bírok maradni. Ezt szó szerint értem. Sorozatot, filmet nem nézek, mert egy idő után késztetést érzek a lábaim átmozgatására vagy a látványos fészkelődésre. Ezután adok két tipplehetőséget, hogy mit szoktam csinálni, amikor megfeszítik az idegeimet vagy nagyon kattog az agyam.. Levezetésnek a futást kedvelem a legjobban. Korrektül kizárja a gondolatokat egy idő után, amikor már csak arra kell koncentrálni, hogy levegőhöz juss és káromkodsz mennyire rohadtul ég minden izmod.
Különben kifejezetten szabály- és rendszerető vagyok. Kiröhöghetsz, amiért minden a helyén van a lakásomban és igyekszek az életemben is ott tartani, de én csak idiótaként fogok rád nézni, miközben a káosz közepén táncolsz. A sajátodén. Kézben tartom a dolgaimat, mivel ezt nem bízhatom másra. Ilyen egyszerű. Nem komplikálom túl sem ezt, sem mást.


Történeted


...

Apróságok

AMIKET SZERETSZ: kávé; mindent, ami édesség, de különösen a pekándiós pitét; steak; sörpingpong; snowboard; ünnepek le se lehet lőni olyankor; csapatmunka; fűszeres kaják; menhelyről kimentett ebtársa, Connie (félszemű, fehér bundájú husky); társasági élet
AMIKET KI NEM ÁLLHATSZ: tükörjég; a semmilyen, se nem napos, se nem viharos időjárás; papírmunka; kapkodás; határidők; átaggatott felelősség; főnökösködés; falnak beszélni; vásárolni
RÖVIDTÁVÚ CÉLOK: Rájönni a kutyám miért akarja mindig ízekre szedni a kerítést rögtön azután, hogy kijavítom a problémás részt. Az sem lenne rossz, ha el tudnék szakadni szabadságra és pár napra meglátogathatnám anyámat Philly-ben.
KÖZÉPTÁVÚ CÉLOK: Másik házba költözni. Rávenni Leon-t, hogy évi két alkalomnál többször tolja át a képét anyához.
HOSSZÚTÁVÚ CÉLOK: Beleverni Kenneth fejébe, hogy igenis fejezze be az egyetemet. Megtanítani Connie-t az újság nyálmentes leszállítására.

Off Információk

FORRÁSMEGJELÖLÉS: Támogatónk a Panya pletykarovat és kereskedelmi hírtévé..
HIRDETŐ: -
AVATARON: Theo James - Nathaniel Woodstock
KONTAKT: pm

northstar frpg; coded by Castor

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dave Woodstock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Dave & Jo - Száguldás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Karakterlap alkotás :: Félkész/Kész karakterlapok-