HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
68 TAG 31 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
19 TAG 8 FÉRFI 11 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
17 TAG 7 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Timothy Keldron Today at 1:29 am
írta  Sophie Lydia Rhodes Yesterday at 10:09 pm
írta  Rocky Yesterday at 7:32 pm
írta  Michael Cooper Yesterday at 4:39 pm
írta  Agnes J. Harlow Kedd Nov. 21, 2017 8:59 am
írta  Agnes J. Harlow Hétf. Nov. 20, 2017 10:55 pm
írta  Jennifer Wainwright Hétf. Nov. 20, 2017 9:39 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 20, 2017 9:29 pm
írta  Daphné Seward Hétf. Nov. 20, 2017 9:11 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Vas. Nov. 19, 2017 7:52 pm
írta  Primrose Trevelyan Szomb. Nov. 18, 2017 11:58 pm
írta  Alignak Szomb. Nov. 18, 2017 11:36 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Nov. 18, 2017 2:34 pm
írta  Wyatt L. Quinn Szomb. Nov. 18, 2017 11:06 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Nov. 18, 2017 10:20 am
írta  Jackson Carter Pént. Nov. 17, 2017 10:42 pm
írta  Kyle Prescott Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm
írta  Alignak Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Csüt. Nov. 16, 2017 11:33 am
írta  Darren Northlake Hétf. Nov. 13, 2017 8:47 pm
írta  Hannah B. Wilson Hétf. Nov. 13, 2017 8:34 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:57 pm
írta  Daisy Corina Lacroix Hétf. Nov. 13, 2017 7:19 pm
írta  Alignak Vas. Nov. 12, 2017 4:43 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Vas. Nov. 12, 2017 3:10 pm
Darren Northlake
 
Jackson Carter
 
Alignak
 
Primrose Trevelyan
 
Rebecca Morgan
 
Daisy Corina Lacroix
 
Michael Cooper
 
Rocky
 
Catherine Benedict
 
Hans Elfman
 

Share | .

 

 Három Medve Fogadó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6690
◯ IC REAG : 8489
Három Medve Fogadó // Hétf. Ápr. 02, 2012 12:26 pm

First topic message reminder :

Kedvelt prémvadász menedék és kocsma.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

◯ Kor : 192
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Vas. Jún. 25, 2017 6:54 pm

Könnyedén kelek ki Jas mellől. Könnyedén, mégis tőlem szokatlan mód kedvesen; ahogy hátból visszafordulok rá, finoman simítva végig arca vonalán.
Nem mondok semmit, nem közlöm az utam, vagy, hogy éppenséggel kivel van találkozóm.
Rá tartozik, igen. Minden. Ezt most mégis megtartom magamnak. Darren egyébként is egyfajta jelkép nálam, már-már szuvenír, ha úgy tetszik, de legfőképpen: fontos.
És nyilván nem azért rángat el a Három Medvébe, mert kedve támadt csocsózni egyet. Amíg nem tudom miért engem hív, addig szívesebben tartom a szám.
A kabátomat lezseren hajtom fel ujjból, gallérból, hogy aztán már csak az ajtó halk csukódása mossa el a Lakban tett létem perceit.

Sietve állítom le a motort a fogadó hátsó parkolójában. Izgulok, a kezeim ki-be járnak a zsebembe, ahogy abból rágót rágóra halmozok, majd köpök ki.
Mély a sóhaj, amivel belököm a vaskos ajtót magam előtt. Nyomott a levegő, tüdőmig hatol.
Tekintetem szürke fénye most a barna szempárt kutatja. S bár érzékeim, szaglásom hamarabb vezet el hozzá, a pillantásom is igyekszik megragadni az övét.
Mosoly szökne ajkaimra, engedetlen, akaratos, mégsem hagyom el arcom játékát. Csak biccentek felé, pedig inkább kapnám vállhoz: régen láttam.
- Érdekes helyet választottál randizni cica, tudod, hogy jobban csípem a vizet, meg az erdőt. Mindegy, neked elnézem. - dobom le magam vele szembe, lábammal húzva, majd tolva hátsó felem alá a széket.
- Azért remélem virágot hoztál. - a vigyort csak szélsőségesen, gyengén eresztem el; íriszei mélyén látom, hogy hiába csavarom a szavakat idétlenül, az ő mondókája annál sokkal komolyabb lesz.
- Jól vagy? - érdeklődőm tisztán, halkan, mintha csak suttognék felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Darren Northlake
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 305
◯ HSZ : 1890
◯ IC REAG : 1924
◯ Lakhely : erdő széli birtok
◯ Feltűnést kelthet : tetovált bal kar, ezüst fülbevalók, gyűrűk, szemöldök piercing, karkötő, nyakláncRe: Három Medve Fogadó // Csüt. Júl. 06, 2017 10:26 pm

Direkt mentem előbb, hogy üldögélhessek ott egy darabig magamban, számot vetve az elmúlt... fél évről? Körülbelül. Hisz fél éve, hogy Yettával magam mögött hagytam Alaszkát, s onnantól kezdve mintha minden csak visszafelé húzott volna. A Tőr hatásának elmúlása, a falka felől érkező, elejtett hírek, Tria üzenete... Az Utódlás április elején, amikor minden áldást és átkot megkaptam. Azóta mar a tudat, hogy nem lehet több kölyköm. Persze, úgy is tarthatom annak, hogy nem örökli a vérvonalat az átok miatt, de annyi év mentorkodás után tudom, hogy nem ugyanaz. Ráadásul: mióta Alignak elvette a vérvonal örökítésének képességét a Fakíroktól, napról napra jobban érzem, hogy igenis akarok még Kölyköket. Ennek egészen biztosan köze van Ash és Noah halálához, de a vágyaimon mit sem változtat, legfeljebb erősíti azokat.
Abból se gyógyítanak ki, hogy vezető akarok lenni. Vezér, Alfa, Atanerk, teljesen mindegy, minek nevezzük. Kell, mert nem túlvállalás lenne vérvonalfői mivoltom mellett, hanem olyan önként vállalt kötelesség, amely a legrosszabb pillanataiban is kiút lehet a még rosszabból. Arról nem is szólva, hogy ha a teljes elképzelés sikerrel jár, még Alignak feje is főhet. Talán. Remélem.
Egy korsó sör társaságában vártam Olent, s ahogy belépett, vadászkopó módjára kaptam fel a fejem, hogy megkeressem tekintetemmel. Nem volt nagy talány, vele ellentétben pedig hagytam, hogy terebélyes vigyor üljön ki képemre. Hiányzott már, bassza meg, s ahogy leült velem szemben, egyszerű nyugalom járt át.
Szívemre tettem a kezem hirtelen, szavait hallva.
- Bocsáss meg, drágám, teljesen megfeledkeztem róla, hogy a természetesség híve vagy! - A szemem se állt jól. - Szóvirágot hoztam, ha az megfelel. Ha nem... akkor is csak az van.
Könnyedén, minden feszültség nélkül akartam rávágni kérdésére, hogy persze, jól vagyok, mi baj lehet? Ám amint szólásra nyitottam a számat, átviharzott minden gondolataim között, a mosoly pedig leolvadt arcomról. Kit akarok átverni? Neki miért hazudjam, hogy jól vagyok?
- Nem. Mármint... volt már rosszabb, azt hiszem, de nem sűrűn - vallottam be, majd megráztam a fejem és ittam pár kortyot. Hogyan mondjam el neki, hogy mi a jó élet van, anélkül, hogy minden a nyakába ne zúdítanék? Rájöttem, hogy masszív részeket kell elhallgatnom előle, ha nem akarom nyakig belekeverni. Márpedig nem akartam, és ennek vajmi kevés köze volt a bizalom kérdéskörhöz, egyszerűen nem akartam, hogy úgy járjon, mint a húga. Gyanútlanul, fatális mellényúlásból belekeveredik valamibe, amibe nagyon nem kéne, és a végén roncs lesz belőle. Ugyanakkor lehet, hogy a tudással a kezében jóval többet tudna segíteni Yettának. Nem tudom... Vele is meg kell ezt beszélnem, s amíg ezen nem esünk túl, addig itt szorítkoznom kell a csak kettőnket érintő dolgokra.
- Visszajöttem, Oli és nem a közeljövőben tervezek kényelmes távolságnál messzebb letelepedni. Yetta is velem van - mondtam, s utolsó szavaim közepette önkéntelen, szelíd mosolyra húzódott a szám. Talán nem mutatom ki mindig, vagy nem a megfelelő formában, de a tény, hogy képes mellettem maradni, annak ellenére, amilyen vagyok, a világot jelenti nekem. S arra sincsenek igazából megfelelő szavaim, hogy mások esetében is mit jelent a hűségük. - Eredetileg nem így terveztem, vagyis hát... nem itt terveztem, bár konkrét helye se volt... na mindegy, a lényeg... - baszki, ez Sarah, Odette és Sym esetében sokkal gördülékenyebben, összeszedettebben ment. Viszont esetlenségem mellett sem érzem ezt előtte kínosnak. - A lényeg, hogy belevágok itt, Olen - néztem egyenest a szemébe, az előbbi szétszórtságot magam mögött hagyva. - Itt fogom a magam csapatát megalapítani és terelgetni, amíg lehet, a Fairbanksi Falkától külön, de a laza szomszédságukban. Emiatt hívtalak most ide: szeretném, ha jönnél.
Tudom, hogy miket beszéltünk korábban, tudom, mennyire enyém a hűsége, de talán sose képes ilyen jellegű helyzetben követeléssel vagy egyfajta ígéretbehajtással fordulni felé. Vagy bárki más felé. Nem akarom, hogy kényszerítés szaga legyen, nem akarom, hogy tehernek tűnő elvárás szag környékezze mindazt, ami olyan tisztán szövődött és alakult közöttünk az évek során, hogy aztán Norvégiában kerüljön kimondásra, a Teremtőm halála után.
Hívlak és kérlek egyszerre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6690
◯ IC REAG : 8489
Re: Három Medve Fogadó // Csüt. Nov. 16, 2017 8:06 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Három Medve Fogadó //

Vissza az elejére Go down
 

Három Medve Fogadó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 Similar topics

-
» [Küldetés] A medve és a szűz
» Fogadónegyed
» Melegforrás Fogadó
» Fogadások (2014)
» Telihold Fogadó

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: Országút-