HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | .

 

 Három Medve Fogadó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Három Medve Fogadó // Hétf. Ápr. 02, 2012 12:26 pm

First topic message reminder :

Kedvelt prémvadász menedék és kocsma.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Csüt. Május 03, 2012 4:40 pm

Mintha kicsit apadt volna a jókedve, csendesebbnek tűnt. De egyelőre nem firtattam a dolgot. Viszont ez belőlem is visszavett egy keveset, és már én sem viccelődtem annyira vele, mint ezelőtt. Azért feltenném a kérdést, hogy most kinek is vannak elcseszett lelki kráterei? Legalábbis ez a kevésbé Sednás viselkedés, ezt kezdte bennem gyökereztetni. A bor témára való beleegyezésre már csak megráztam a fejem, egy halovány mosollyal fűszerezve. Tulajdonképpen édes mindegy, hogy női, vagy férfi pia. Én szeretem, attól függetlenül, hogy nagyobb mennyiségben, inkább álmosító hatású.
Jó kedvűen figyeltem, ahogy a szavaim során a szalvéta felé nyúlva azonnal letörölte azt a minidarabot a szája széléről. El is nevettem volna magam, ám ekkor ő ostromolt meg az információkkal. Hát, gondoltam, hogy az én képem sokkal inkább maszatosabb, mint az övé, de azért ennyire nem hiszem, mint ahogy állította.
- Nincs ilyen lényem, de köszi. - azzal játékosan, lassított, élvezettel telt arccal kezdtem rágni a következő darabot, nem emelve el róla a tekintetemet. - Egyébként meg, te látod, nem én. Engem nem zavar. - na jó kicsit talán mégis, főleg mert azért idiótát nem akarok magamból csinálni, de most már juszt is csak akkor törlöm le, ha befejeztem az evés sokrétű művészetét.
- Szóval, akkor... - szólaltam fel két falat között. - Azt állítod, hogy jobban bírod az italt, mint én... Kíváncsian várom, mennyi lesz ebből igaz. - kezdtem azért attól tartani, hogy a végén mindketten annyira beállunk, mint a három napos influenza járvány, aztán a végén a Fogadó előtti lépcsőn dülöngélve fogunk ismeretlen, teljesen dallamtalan hangon kornyikálgatni, valami ezer éves slágert, aminek a felét jószerével át is költjük. Érdekes látvány lenne...
A továbbiakban nem szólaltam meg, ha ő sem, míg be nem fejeztem az étkezést. Az arcomat elborító (nem tudom milyen mértékben) kaja térképet letöröltem, egészen alaposan, hogy még véletlen se tudja azt mondani, hogy még mindig olyan vagyok, majd gurítottam le még egy adag Merlotot a torkomon záró akkordként. A tányért eltoltam, és megvártam, hogy ő is befejezze a maradékot. Valahogy laposodtam, na nem azért mert nem éreztem jól magam, dehogyis. Csak éreztem az előbb említett kisiklást rajta, és ezen még nem kerekedtem felül. Intettem a pincérnek, mikor már biztos lehettem benne, hogy Sedna is végzett, hogy vigye el a tányérokat, majd mielőtt eliszkolt volna, még megállítottam.
- Kihozna egy üveg vodkát? - pillantásomat átvezettem az én kis Atanerkemre. - Milyennel akarod mérgezni magad? Meg engem... - engedtem vissza az ismerős vigyort a képemre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Csüt. Május 03, 2012 11:22 pm

Nos azt hiszem megnyugtató, hogy nincsen rendmániás énje. Ha lenne, biztos vagyok benne, hogy régen kinyírta volna már magát. Vagy elpakolja és bezárja egy mosógépbe egy hónapra, hogy kimossa a száját...
~ Eh Sedna, szedd össze magad... ~

Ittam egy apró korty bort. Nem kedveltem annyira, de ideiglenesen megszolgálta a célját.
- Amúgy engem sem zavar, szóval ha a te nem létező rendmániás éned nem bántja felőlem akár az utcán is grasszálhatsz így. - mondtam vállvonás és egy mosoly kíséretében.
Nem lettem ám totál savanyú, csak nem játszottam már az infantilis kölyköt, illetve nem tudtam visszaereszkedni a gondtalan szerepbe most, hogy eszembe jutottak a gondok.
~ Miért nem tudok élvezni egy estét csak úgy? Szánalmas vagyok... ~
- Hát azt hiszem valóban meg fogjuk látni. De jobb ha vigyázol, mert nem szoktam hazudni.

Tényleg nem, habár nem tudtam, ő mennyire bírja, de én tényleg szinte soha semmilyen mennyiségű piával sem tudtam kiütni magamat.
Aztán végül elcsöndesedett ő is, úgy tűnt, a kajálás lefoglalja, vagy egyszerűen csak igazított az én hangulatomhoz, és már nem akar röhögve viccelődni.
Nagyon sajnáltam volna, ha miattam marad csöndbe, ha miattam lesz rossz kedvű. Én nem voltam rosszkedvű, csak kissé gondterhelt és megfáradt. Ennek ellenére továbbra is bírtam őt és a viccei sem untattak, csak egyszerűen ismét a nyakamba szakadt minden.
~ Van ilyen nap, egyszerűen egyik pillanatról a másikra besokallsz... ~
Szinte oda sem figyelek, úgy tüntetem el a bárányt és az egész méretes tálnyi ennivalót. Többnyire kiélvezem az ízeket, egy jó ételt mindig tudok értékelni, most azonban csak lenyomtam magamba a kaját, mint valami undok kötelességet.
A piarendelésre már fölkapom a fejem és igyekszem kissé összeszedni romjaim. Egy percig sem tűnődök, csak egy könnyed vállvonás után odavetem a pincérnek.
- Legyen Finlandia és két üveg... - mondom, és felvonom a szemöldököm, ahogy figyelem a vigyort az arcán.
~ Ne aggódj öcsi, nem fogok kidőlni... ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Pént. Május 04, 2012 12:18 am

Nem, azért az utcára nem mennék ki ilyen képpel. Vagyis azzal a képpel, amit ő látott, legyen bármilyen is. Nem tudtam elszakadni tőle, hogy változott a hangulata, még ha nem is sokat, de akkor is. Éreztem rajta, mi több, szinte már látszott is.
- Nem is feltételeztem, hogy hazudnál... - csak egy egyszerű mosollyal egészítettem ki a mondat végét, amint lassacskán elfogyasztottam a nagy tál tartalmát és a boromat. Hozzá teszem, egész jól főznek itt, ami az én ízlésvilágomat tekintve, elég nehéz. De nem volt rossz. Jó nem is egy műremek, de egész kellemes volt. A pincér kiérkeztével tudtam, hogy kezdetét veheti a pia maraton, már csak abban nem voltam biztos, hogy tényleg két lábra tudunk-e majd állni, amennyiben beváltjuk a tervezett mennyiséget. A két üveg megcsapta a fülemet, és a vigyor, ami az arcomat díszítette csak még szélesebbre húzódott. Ohh, hát nagyban nyomjuk! Teljesen megfelel.
Minek után ismét kettesben maradtunk, nem bírtam tovább magamban tartani a kitörni készülő kérdést, így engedve az ostromnak kiböktem...
- Szóval, ha nem szoktál hazudni, akkor meséld el nekem marha gyorsan, hogy min kattogsz? - annyira egyértelmű volt számomra, hogy máshol is jár, hogy azt hiába tagadná le. - Nem akarok semmit se feszegetni Sed, de most azért vagyunk itt, mert kikapcsolunk. A gondok holnap is gondok lesznek, csak akkor már kipihenten lehet beléjük vetni magadat. Ma meg... Hát jobb társaság híján én maradtam, de ha ez lelkesít, pár üveg után megígérem, hogy táncolok egyet! - fúú, de felelőtlen ígéret volt, basszus! Jó, tudok táncolni... Azt hiszem. Nekem túlnyomórészen nincs vele bajom, de hogy totál fullosra leégessem magam... Hát, ez azért meggondolandó. Viszont szerettem volna, ha tényleg nem görcsöl itt most rá helyből a problémákra, vagy tök mindegy, hogy csak egy kicsit s férkőztek a jó kedve mögé... Most nem hiányoznak. Nekem is vannak, mindenkinek vannak. De néha, igenis rá kell erőszakolni magunkat, és erősebbnek lenni.
- Bár azt már nem ígérem meg mellé, hogy téged nem rántalak fel magamhoz! - nevettem fel, miközben a két üveg alkoholban gazdag vodka kiérkezett. Biccentettem egyet a pincér felé, majd ha Sedna se bánta letöltöttem az első kört.
- Igyunk csak úgy, erre a napra! És, hogy... csak azért is jól érezzük magunkat. - próbáltam a magam módján kedves lenni, halkan koccintva Sednával, majd le is gurítottam az első adag vodkát. Úgy égette át a torkomat, mintha erdőtűz gyulladt volna ki benne, wahh, de imádom ezt az érzést!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Pént. Május 04, 2012 3:55 pm

~ Jajj, egyem a szívét, és még igaza is van... ~
Csak felsóhajtottam, majd elmosolyodtam.
- Nos oké, lebuktattál. Tényleg ne haragudj, csak folyton a falkagyűlés jár az eszembe. Van egy olyan érzésem, hogy apró darabokra fognak cincálni a népek... Pluszban rettegek, hogy elszúrok valamit. Tudom, így nem lehet élni, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a holnapot.
Kissé bohókás eltűnődő arccal bámultam bele a vodkámba. A pici pohár szinte eltűnt a kezemben. Soha nem voltam egy apró nő, sőt határozottan magas vagyok, habár ez soha nem zavart.
Végül úgy döntöttem igaza van, tényleg nem szabadna ennyit stresszelnem az életen. egy könnyed mozdulattal legurítottam tehát az italt. A megszokott íz kellemesen elzsibbasztotta a nyelvem és beköltözött a torkomba. Szerettem a vodkát, az igazi ital volt, nem afféle semmilyen lötty.
- De ígérem Olen, jó leszek. Elfelejtek minden gondot és nem kattogok, ígérem. Ez az este a kikapcsolódásé, és nem fogom elrontani, legalábbis megpróbálom. Olyan könnyed leszek, mint... mint ő... - böktem a fejemmel egy körülbelül kilencven éves tata felé, aki két nagyon mű szőke cicababával vigadozott egy másik asztalnál. Csak megcsóváltam a fejem, soha nem bírtam az ilyesmit, olyan beteges volt.
- Nos azt hiszem vén kecske is megnyalja a sót. - vontam végül vállat, majd újratöltöttem a poharaink. A második löketnyi kellemes zsibbadás után már kicsit jobb volt a kedvem, főleg úgy, hogy a tudatom mélyére száműztem... nos mindent körülbelül.
- Huhh az a tánc vicces lesz... ezer éve nem táncoltam, szóval valószínűleg letaposom majd a lábad. - mondtam szélesebb mosollyal. Jó, tudtam táncolni, de tényleg ezer éve nem táncoltam.
- De aztán vigyázz kölyök, nehogy túlidd magad, mert ha olyanokat hallok tőled, hogy: Van egy pattanás az orrom hegyén, kinyomnád? vagy Viszket a hátam közepe, tudod, ahol kicsit kiütéses. Megvakarnád? Akkor abban a pillanatban lelépek a motoroddal, és itt hagylak az asztalra borulva. - ugrattam egy kicsit, hogy lássa tényleg összeszedtem magam. És tényleg, a harmadik pohár vodka után már könnyeben ment, hogy elsüllyesszem a mindennapi gondokat.
Töltöttem neki is, ha megitta, meg magamnak egy negyedik kört, csak mert úgy szép az élet, ha elisszuk...
~ Nos meglátjuk, mennyire leszek részeg... remélem minél jobban, vagy legyen inkább minél kevésbé? ~


//Zsebszöveg//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Pént. Május 04, 2012 7:45 pm

- Akkor ezt hagyd meg a gyűlésre, ma pedig próbálj kikapcsolni. És ha ez megnyugtat, én melletted fogok állni. - próbáltam némileg nyugtatóan hatni rá, elhiszem, hogy nagy a teher, és hogy ropogtatja legbelül ez az egész. De most itt van, ez nem a farkasok alkotta ördögi kőr, itt csak én vagyok meg ő. Amint folytatta a kis már-már bohókás mondókáját, az egyszerűen aranyos volt. Ő ígér nekem? Teljesen meglep vele, de értékelem, nagyon is. Jó fej vagy Sed, csak ne görcsölj már ennyire, mert belecsomagollak a vodkás üvegbe! Pillantásom a bökés irányába villant, megkeresve a célszemélyt. Áhh, hogy a modern papiról van szó. Világos!
- Azért, ha nem baj, én nem növesztek szilikon melleket. - nevettem el magam, miközben legurítottam egy húzásra a pohár vodkát. Hát, ez túlságosan is jól esett, és annyira ráült a tarkómra hirtelen, hogy azt hittem fejbe vágtak. Waow!
- Te, kezdek aggódni, hogy nálad már most hiba van a rendszerbe. - vigyorogtam tovább, mostantól azt hiszem ez levakarhatatlan lesz az este folyamán. Pláne, ha még több ital csúszik le a torkomon.
- A tánc? Csak akkor megyek bele, ha most már élvezed kiürített kobakkal az estét. - mutattam a saját fejemre, kétszer rápöccintve. Egyébként csípem én a lötyögést, nem is arról van szó... Csak nem biztos, hogy ez fél ázottan menni is fog! De hát, majd elválik...
- A lábamat meg taposhatod... Akkorra már úgyse fogom érezni. - hát nem valószínű... Sőt, biztos, hogy nem. Örülni fogok, ha majd a motor pedálját el fogom érni! Isten irgalmazzon annak, aki elém kerül hazafelé...
- Hogy mi van? - rántottam fel a szemöldököm, na erre innom kell! - Tényleg megártott neked az az egy pohár királylány! - nevettem el magam elég hangosan... Érdekes helyzet elemzés, annyi szent!
- Egyrészt az orromig se látnék, ha már annyira taccsra innám magam, és nincsenek kiütéseim. De, ha így folytatod, lehet megindulnak a növésben. - áhh, nem kiakaszt, ez a nő őrült! És milyen jól teszi! Röhögnöm kellett, szinte már megállás nélkül, ilyet... Persze, értettem én hogy viccelődik, és örültem is neki, hogy kezd visszatérni, de ekkora marhaságot összehordani... Lökötten aranyos.
- Bohócot reggeliztél, már látom. Volt mellé esetleg tréfa répa? Móka kóla? - szórakozott arcot vágva mosolyogtam rá, miközben nyúltam az újra töltött pohárért, aminek a felét megint sikeresen eltüntettem. Ha így folytatom lehet tényleg bajok lesznek... De hát nem vagyok alkoholista, csak... megeshet, hogy ritkán vagyok józan... Áh nem. De ma estére ez mindenképp helytálló.
- Már csak attól félek, hogy itt a nagy torokfertőtlenítést követően túl kedves leszek veled, és még anyucizni is foglak. - újra nevettem... Ezt azért nem gondoltam komolyan... Bár, még ez is fenn állhat a későbbiekre nézve. Leöntöttem a másik felét is a maradék italomnak, majd amennyiben Sedna is kivégezte az övét, ezúttal én töltöttem újra.
- Mit szeretsz jobban... az édeset vagy a sósat? Csak mert ha az édesre voksolsz, kénytelen leszek vattacukorért könyörögni a pultnál. - biccentettem fejemmel az említett helység felé, újra kortyolva a vodkából. Azért remélem a ropival is beéri...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Szomb. Május 05, 2012 9:49 pm

- Nos köszi... Ha már valaki mellettem lesz, talán valamennyi megmarad belőlem.- mondtam egy beazonosíthatatlan mosollyal, ami kissé vicsoros, kicsit olyan fura volt...
Pár pillanatig méregettem Olent, aztán az öreg tata két kísérőjét, majd színpadiasan felsóhajtottam.
- Nos rendben... ha ennyit nem teszel meg értem, azt hiszem a könnyeimbe fúlva találnak majd rám, amikor a hajnal hasad... de nem gond Olen, te megtettél mindent... - sóhajtottam fel, és még a röhögést is vissza tudtam tartani... vagy fél percig.
~ Esküszöm mindenre ami él és mozog, hogy nem voltam részeg... egyszerűen csak kissé infantilis. De még ez sem az én hibám volt, az egészért Olen vállát nyomta a felelősség! Őt tessék zaklatni! ~
Ennek a gondolatnak hangot is kellett adnom, nehogy már elbízza magát a kis bébiboy!
- Miféle hiba? Ne aggódj, egyszerűen csak átveszem a te stílusodat... Ha azt hinnéd részeg vagyok, azzal nagyon mellé nyúlsz! Ez csak egy tükör... - azzal próbáltam úgy vigyorogni, ahogy ő, nem tudom mekkora sikerrel, de lelkem rajta, én próbálkoztam ám!!
A táncra pedig innom kell még egyet, csak miután újra töltöttem, azután válaszolok. Már nem érzem a vodka ízét, elértem azt a remek állapotot, amikor már úgy megy, mintha vizet innék.
~ Orosz gyermek bírja a piát! ~
- Ne aggódj, akkor azt hiszem az lesz a leglazább táncod... Ha nem érzed a lábad, úgy tökéletes lesz... csak el ne hagyd valahol tánc közben... később még kellhet.
- vigyorogtam rá.
- Háéáát a tréfa répát szerintem inkább te nyomtad fel... izé le magadnak. - jó, lassan le kéne állnom, de ha harc, legyen harc!
~ Nem én fogom elveszteni a ki a kreténebb csatát! Soha! kard ki kard! Oh, csak egy bohóc volt a hüvelybe... a kard helyén... szóval értitek na... ~
Nah erre muszáj volt meginnom még egy pohárkányit, hogy el bírjam viselni a saját hülyeségeim.
- És anyucizz, ha ez a hepped, csak az ödipusz komplexusod ne fejlődjön ki, de a többi jöhet. - vigyorogtam a harmadik pohár pereme fölül. Végül lehúztam, hogy ne csak az ajkam csiklandozzam vele, majd tűnődve néztem Olenre.
- Nos őszintén? Az édeset nem vetem meg, de néha a sós is jó lesz... csak mert nem tudom mit kérne tőled az a fura pincér a vattacukorért cserébe. - töltöttem újra vigyorogva.
Átnéztem a szép áttetsző üvegen Olenre, és ekkor tűnt fel a torzító lencsén át, hogy kedvenc tatám minket bámul, pontosabban azt hiszem inkább engem. Leengedtem az üveget és egy pillanatig bámultam rá, egészen addig amíg látványosan meg nem nyalta a száját. Nah akkor az asztalba vertem a fejem szépen szolidan, de csak úgy hogy ne boruljak rá, elvégre megfogadtam, hogy nem fogok.
- Anyám... asszem a tata beindult...
- motyogtam Olennek, és röhögőgörcs szélén állva vártam, hogy megforduljon a még mindig vigyorgó papuska felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Hétf. Május 07, 2012 6:16 pm

Persze, hogy mellette leszek ez nem is kérdés. De ez a jövő zenéje, most nincs szükség ilyesféle gondolatokra. Ma ma van, itt vagyunk ebbe a Medvés okosságba, és jól kell magunkat érezni!
- Menni fog az. - zártam le végül, nem kell ezt most átrágcsálni. Ha ott leszünk, úgyis olyan folyékonyan fog haladni a dolog, ahogy azt kell. Lesznek ilyenek is olyanok is. De valamire jutni fogunk.
- Ne fenyegess! - nevettem el magam a kis monológ hallatán. Noha, akár meg is simogathattam volna a fejét, hogy ne sirdogálja el magát véletlen se...! - Én mindent, ami csak tőlem telhető! - emeltem fel szórakozottan mindkét kezem, mintha csak ezt kérték volna, valami tűzveszélyes frontvonalon.
- Mi, mi, mi?! - elviccelődtem az első szaván, teljes döbbenetet rajzoltatva arcomra, ami csak azért nem sikerült jól, mert elröhögtem... Ajh... - Hiba bizony, és nem belőlem fakad! Ne fogd rám, hogy majmolsz. Épp olyan lökött vagy, mint én. Ez csupán ennyi. - vigyorogtam szinte már töretlenül, de hát na. Tükör, tükör... Semmi ilyesmi. Jól érzi magát, max erről tehetek. Újabbat kortyoltam, és még egész jól is bírtam. Na, majd ha tényleg beüt, akkor lesznek gondok... Ez pedig abból lesz nyilvánvaló, ha elkezdek értelmetlen szóösszetételekbe kezdeni. De várom már...
- Majd visszanövesztem. De kétlem, hogy nagyon el akarna válni tőlem. - dőltem hátrább, kényelmesebben próbálva helyezkedni, de azt hiszem ezt napestig játszhatom. Se így, se úgy nem lesz jó, már előre látom. A táncról pedig annyit, hogyha még fogok látni, akkor nem lesz vele baj. Ha nem... Akkor már felmerülnek kérdéses dolgok!
- Jól van anyuci. - nevettem fel a mondatát hallva, ez a nő tényleg nem százas! Ödipuszi... Jópofa. - Nem puszilkodom Ödikkel. De ha így foglak nevezni, kezdhetsz félni! - áhh, csak hecceltem, továbbra is. Semmi ilyen nem állt szándékomban, viszont nem határolódok el a lehetőségtől, hogy cukkoljam! Egyrészt, mert lételemem, másrészt, mert élvezem!
- Jobb is, ha nem várjuk ki, mit rendeznék le neki... Félek, még a végén benézném őt vattacukornak. - rántottam fel kétszer a szemöldökömet, amolyan ravasz szájtartás kíséretében. Azért el tudnám képzelni, hogy a pultos gyerek miként csinálna maga alá, ha elővillantanám az édes kis agyaraimat, és közben kedvesen szuszognék neki, hogy vattacukor kötényben! Ám a gondolat soromat Sedna érdekes motívumra szakította meg, amint belefagyva a pillanatba hajtotta a fejét az asztalra. Jobban mondva majdhogynem, oda csapta. Érdekes... Bár, mielőtt kérdést engedhetem volna el, már is közölte miféle csodával találkozott az imént. Lassan fordultam hátra, szinte már lassított felvételben, majd elkapva a tata nyálzó pillantását rákacsintottam, villantva felé egy szexi, ezerfogas mosolyt. Ha még ennél is idiótább lenné jelen helyzetben, talán puszit is küldök neki, de az még poénból is erős lenne! Persze észrevett, és eltorzult arccal, meglepett, döbbent pofával hőkölt egyet hátra, elkapva tekintetét rólunk.
- Kár... Pedig gondoltam elmutogatom neki a telefonszámom... - húztam oldalra ajkaimat, teljes elkeseredettséget imitálva, amint visszafordultam Sedna felé.
- Megszeretgessem neked? - vettem ki a kezéből az üveget, csak úgy egyszerűen, és lehúztam a maradék vodkát. Elég gyorsan lerobbantottuk az első üveget, hát jöjjön a következő. Felnyitottam, mert úriember vagyok! Vagy mégsem... De azért jó kedvemben voltam, szóval megtettem, és töltöttem még egy adagot magamnak, valamint ha netán Sedna is elpárologtatta az imént kimért adagot, neki is öntöttem.
- Nah, hogy állsz? Látsz már repkedő hupikék törpikéket? - mosolyogtam rá könnyelműen, újra visszafészkelve magam az előbbi, hanyag pozitúrámba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Kedd Május 08, 2012 3:27 pm

Csak figyelem Olent az összes vicces jópofa dolgát, és rájövök, hogy sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha mindenki képes lenne néha kikapcsolni kicsit. Ha a farkasok nem görcsölnének rá annyira a sok hülyeségre, akkor sokkal lazábbak tudnának lenni, nem bántaná őket annyi hülyeség.
Ott már tényleg nem bírtam tovább szó nélkül, amikor közölte, hogy éppen olyan lökött vagyok, mint ő.
- Nos igen, talán valóban vagyok annyira őrült, mint te....

Volt ebben valami határozottan. Alapvetően egy jókedélyű alak voltam, csak az élet sodort mindig olyan helyzetekbe, hogy minden erőm megfeszítve küzdenem kellett és esélyem sem volt arra hogy normálisan elbeszélgessek valakivel és így meglássa, hogy nem vagyok ám egy karótnyelt idegesítő alak.
~ Mert nem vagyok az... esküszöm! ~

Az anyucizást már le sem reagálom, gondoltam, hogy az ógörög irodalomra visszavezethető viccem sem fogja teljesen komolyan venni. Fogalmam sem volt, hogy igazából ismeri-e, hogy mire gondolok, vagy csak szórakozik és azért facsarja ki teljesen.
~ Nos még az sem biztos, hogy én jól emlékszem, szóval hagyjuk... ~

- Jól van fiam, majd megfigyelem alaposan kikkel puszilkodsz, hogy ne kelljen félnem... -
nevettem fel.
Az pedig nem volt jó, hogy ennyit dumáltunk az édességekről, mert viccet félretéve tényleg megjött az étvágyam, hogy egyek egy kis vattacukrot. Fogalmam sincs miért, vagy hogyan, de tényleg feléledt az inger.
~ Felettébb különös... ~

Az öreg tatán pedig tényleg kiakadtam. Jó, valójában valószínűleg feleolyan öreg sem volt, mint én, de akkor meg ez a pofátlanság! Az ifjú kis tacskó nálam próbálkozik. Nah jó, maradjunk abban, hogy ez az egész sehogyansem jött ki jól.
Kissé haragosan néztem el arra, majd visszafordultam Olen felé.
- Pedig lehet értékelte volna a telefonszámod....
Majd amikor újratöltötte a poharam egy szó nélkül fölhajtottam, majd mivel az előző üveget Olen nyúlta le, legalábbis a maradékát, így úgy döntöttem ez engem illet. Az már csak részletkérdés volt, hogy a másik majdnem üres volt, ebből meg alig hiányzott két pohárkányi...
- Nem, hupikékeket még nem, de a szivárványfarkas vonyítását már hallom a rózsaszín vadászmezőkön... - álltam fel alattomos mosollyal az arcomon.
- Nah gyere kölyök, irány a táncparkett! Amíg nem borulsz a bácsi ölébe jobb, ha túlesel rajta. - közöltem felvont szemöldökkel, majd jól meghúztam a kezemben tartott vodkásüveget.
~ A jó öreg Finlandia dicsőségét még Jean Sibelius is megzenésítette, habár nem hiszem, hogy erre a pompás párlatra gondolt... ~

Közben nem törődve vele, hogy Olen követ-e, kiszambáztam középre, majd az egyik eldugott sarokban fölfedezve egy zenegépet nézegetni kezdtem mi a választék. Nem disco volt ez, de alig lézengtek bent páran, szóval róluk nem érdekelt mit fognak gondolni.
- Oohhhooooo - csaptam le egy számra.
Amint felcsendültek az első akkordok intettem Olennek egy hóhér mosolyával. Majd ismét meghúztam a vodkát. Még pár üveg elkélt volna, de ahogy már a felénél jártam az üvegnek nagyon lazán jutottak eszembe a tánc lépései....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Kedd Május 08, 2012 4:25 pm

Nem, nem csak van annyira őrült, hanem tökéletes olyan hibbant tud lenni, mint én. De most komolyan, ez csak jó, ezt még csak sajnálni sem kell. Az élet legyen akármilyen hosszú is, lehet néha túl sok, vagy épp kevés... De az ilyen pillanatok egyszeriek, mikor önfeledten baromkodhatsz csak úgy megteszem mert meglehet alapon. Legalábbis, én így látom... Az eddigi, magam mögött hagyott éveket figyelembe véve, totálisan, szemrebbenés nélkül állítom, hogy aki befásult vadláma, annak az élete, egy nagy adag lószar.
- Majd képzeled, hogy premierplánba állítom az Ödijeimet mi? - nevettem én is jó kedvűen. Igazából már fogalmam sem volt miről beszélünk, csak automatikusan lecsaptam a labdáit. Vagy épp pattintottam át. Jó játék, csak egy idő után összezavarodik benne az ember... vagyis a farkas. Főleg, ha közben jótékonyan szlopálja a túlmérgezett alkoholt.
- Hát, akkor így járt. Majd, ha elkéri leírom neki a tiédet. - háhh, dehogyis. De azért a poént illik elütni, ha kézben van. Mindenesetre a képemen játszó vonások is szélesebbre húzódtak, amint átsandítottam rá. Épp ennek köszönhetően tudta lenyúlni azt a fránya üveget. Ohh, köszi... Majd szopom addig az ujjamat, vagy mi? Neeem...
- Ühüm. Szólj, ha már csilli-villi pónikkal rohangálsz a réten. - nevettem fel, ki tudja hányadszorra, és szinte láttam is magam előtt a jelenetet. Te csodás! Hát, rögvest kamera végre is kapnám, ha így történne! Követtem szakadatlan tekintettel, ahogy felemelkedett, némi ráncolást engedve a homlokomra. Most mi...? Biztos bemutatkozik az öregnek... Ja, nem... A kijelentést hallva, azt kell, hogy mondjam: Mi a fa'...?
- Mi? Nemm! Esélytelen... Én még nem ittam annyit! - ráztam meg a fejem szórakozottan, de úgy fest komolyan gondolta. Amint elsétált, folytonos, megszakíthatatlan pásztázással követtem az útját. Ez kajak nem viccel... Aztán eltévedt valahol a sarokban, én pedig egy elég kitartott szemöldök felhúzással figyeltem a ténykedést. Még a levegőm is benn ragadt, amint megindult a jól ismert nóta első pár taktusa... Tuti nem állok fel, nincs az az isten!
Az intésre, miszerint mozdítsam oda magam felröhögtem, tovább fürkészve a jelenetet, amint tánclépésekbe kezdett. Biztosan káprázik a szemem, muszáj megtörölnöm... És így is tettem. Erősebben dörzsöltem rá, de a kép csak nem változott. Lassan emelkedni kezdtem magam sem értem milyen okból. Láncot ide! Hagy kössem a padhoz magam könyörgöm! Persze, mivel senki se, még a józan eszem se dobott rám sziklát, sem kötelet, így megindultam. Hülyét csinálok magamból, most tényleg? A pult mellett azért megálltam, és kikértem egy jó erős whiskeyt. Erre inni kell... A pohárral a kezembe haladtam felé, lassú andalgós léptekben, fél úton leöntve az egész italt a torkomon. Pár centire álltam meg tőle, szórakozott vigyorral az arcomon.
- Nem vagy normális! - próbáltam hangosabban szólni, a hangerő felé emelni a hangomat, majd elkapva a következő ütemet, ráfogtam a szabadon lévő kezére, és beforgattam a mellkasomhoz, majd vissza, beleépítve a filmben látott elemeket. Egész figurásan mozogtam, bár olykor meg-meg billentem a támaszték közben, ahogy összeakadtak a lábaim. Tudok táncolni, de azért nem vagyok versenytáncos! Végül arra jutottam, ha már játszunk, játszunk rendesen. Elkaptam a derekát, kezéből kicsavarva az üveget, amiből loptam pár kortyot, majd letettem magunk mellé, és próbáltam emlékezetem szerint vezetni, ha hagyta. Persze feleannyira se tudtam, hogy ebbe a filmben miként is jöttek egymás után a jelenetek, de rajta voltam. Csak a szóló résznél távolodtam el, mikor is bevillant, hogy az adott színész miféle vergődést rendezett le, és hát kihagyhatatlan volt, hogy én magam is valami abszolút idióta mozdulatsorba kezdjek. A vége felé megálltam (jó a közepe után nem sokkal), és tudtam, hogy ezúttal mi következik. Felpillantottam Sednára, amolyan "ugye nem?" nézéssel, hogy szándékba áll-e az a bizonyos ugrás, mert akkor nem árt, ha elkapom.. Vagy akkorát nyal, hogy a tatáig elsiklik a padlón! Hmm, lehet ezt ki kéne próbálni...!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Szomb. Május 12, 2012 7:58 pm

Sem Ödiktól puszik, se bácsikák undorító száma nem csábított, de valamilyen rejtélyes oknál fogva még az sem, hogy pónikkal rohangáljak a réten.
~ Micsoda csoda, nem is értem magamat... ~

Ellenben a tánc baromi viccesnek ígérkezett. Afféle ha már lúd legyen kövér alapon muszáj volt még nagyobb hülyét csinálnom magamból. De komolyan, ez volt az a pont, ahonnan nem volt visszatérés.
~ Ha a világ kiröhög tarts egy tükröt az arcába és röhögj vissza! ~

Tehát lehúztam még egy jó adag vodkát, csak azért, hogy meglegyen az alapozás, utána álltam neki az akciómnak.
Ment a zene is, a tánc is, és igen, jött Olen is! Azt hiszem úgy vigyorogtam, mint egy prédára leső hiéna, ha meglátja a cuki döglött zebrát a dzsungelben, vagy a szavannán, fene tudja már hol élnek ezek a szörnyek...
- Tudom, de úgy szép az élet, ha nem vagyunk normálisak...
- vigyorogtam, mielőtt belekezdtünk volna a Hattyú halálába... Nah jó, annyira nem volt vészes a helyzet, sőt én is alig néhányszor billentem meg, és Olen is egész jól nyomta ahhoz képest amire számítottam.
Kissé helytelenítően néztem amikor lenyúlta a majdnem üres üvegemet, de hagytam, elvégre már nem volt félig sem, amikor még ő is beleivott, egy félig üres üvegért meg nem fogok küzdeni, az tuti!
Inkább a briliáns koreográfiájára koncentráltam és a "nagy szólónál" igyekeztem nem röhögni. Nah nem azért volt röhöghetnékem, mert olyan gáz volt, egyszerűen csak volt bennem egy afféle hiéna-komplexus, hogy mindenen röhögjek, ami él és mozog....
~ Nem, nem vagyok ám részeg... ez csak komplexus... ~
Aztán amikor eljött az ugrás része, és megláttam Olen kérdő tekintetét, már csak azért is meg kellett próbálnom. Az arcomon gonosz vigyor ömlött szét, majd nekikészültem. Az izmok finoman megfeszültek bennem, majd nekiindultam.
Amikor már ugrottam és repültem a levegőben, mint Szilaj a vad völgy paripája valami sírós gyerekfilmben, akkor kezdtem biztos lenni benne, hogy nem vagyok komplett, de jelenleg nem nagyon zavart. Egy cseppnyi félsz sem volt bennem, max repülök tovább és kiszakítom a kocsma falát, mint valami eltévedt alkoholhajtású sugárrakéta...
~ Öcsém, pár méter fal kit érdekelt, beáldozható árú! ~

Ha Olennek mégis sikerül elkapnia, akkor szépen kitartom magam, még a kezem is irányba állítom, majd elmaradhatatlan vigyorral megpaskolom a fejét, ahogy a kutyáimnak szoktam.
- Ügyes kölök vagy te fiacskám...

Majd ha letesz vigyorogva orron pöckölöm, majd a fejemmel a pult felé biccentek.
- Ha nem vigyázunk valaki lespórolja a tequilát a programból, szóval jobb lesz, ha kapkodjuk a csülkeinket!

Így meg is indulok a pult felé, és ha jön Olen, de ha nem, akkor is kikérem a két italt. Maximum én iszom meg mind a kettőt, ezen ne múljon a dolog! Habár a pult felé útközben begyűjtöm a vodkásüveget is, nehogymár kárba vesszen az a jóféle itóka!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Kedd Május 15, 2012 2:09 pm

Isten bizony meg vagyok kattanva. Nem elég, hogy kitaláltam ezt a baromi okos ötletet, hogy igyunk Seddel, de még táncoljak is! Mindenre kapható vagyok, ami őrült és kevésbé normális, de ez... áhhh... Mégis megtettem, hogy miért, az egy marha jó kérdés. De már nem volt vissza út, s miután bele is kezdtem a fantasztikus ütemre való lépegetésbe, már minden mindegy volt. Ettől függetlenül egyébként elég jól nyomtam, akár csak Sedna, szóval alapvetően egy rossz szavam nem lehet.
- Ezt adom! - vigyorodtam el magam, két igazán megerőltető mozdulat sor között.
Igazából kezdtem egészen élvezni az egész tingli-tanglit, csak akkor blokkoltam le, mikor tudtam, hogy hiába nézek úgy Sedre, mint egy riadt kis kölyök, hogy ugye esze ágában nincs ugrani, tudtam, hogy megteszi... Nem fordultam közvetlenül még szembe, oldalasan pillantottam fel rá, várva, hogy mit lép. Mit.. mit...?? Hát persze, hogy ugrik! Pedig a folytonos nevetése jobban tetszett, de hát úgy látszik bízik bennem, mert megiramodott. Be kéne szívatni...! Elfordultam, háttal neki, hagy érezze a törődést, hogy elvileg eszem ágában sincs elkapni, ám éreztem, hogy most... éppen akkor érkezik a nyakamba. Hirtelen mozdultam, átvetve magam tengelyem körül, és a pillanat tört részében elkaptam őt. Édes egy vérvonal! Persze enélkül is ment volna, de most, hogy azért már érzem a fejem súlyát, nem árt, ha legalább kettőnk közül ő résen van. Kitartottam a lebegő alakzatot, mert ha már móka, adjuk meg a módját!
- Még ledobhatlak, ha nagyon szeretnéd. - jegyeztem meg a fejveregetésre, felsandítva rá, noha semmit se láttam belőle, a hasfalán kívül. Végül lassan leengedtem magam előtt, és az orrpöckölést követően én magam is elvigyorodtam. Szívesen adtam volna neki cserébe egy tockost, de sose emelném rá a kezem, még poénból sem.
- Oooolyan nincs! - indultam meg mellette egészen a pultig. Lespórolni... a tequilát? Francokat! Ha kell kitépem a gyereket is a pult mögül, de ad nekünk. Persze, erre nem volt szükség, és amint megkaptuk az italt, nem is vártam sokáig. Só, citrom kéznél, ahogy azt kell. Ahh, tequila, tequila, tequila! Nekem való! Aztán, ha Sedna is felkészült a menetre, koccintottam vele, és le is toltam rendeltetés szerűen az italt, mely végig mart a torkomon, még a mellkasom alatt is felizzott. Wahh!
- Még egy kört! - vágtam le a pultra az üres poharat, számból kitépve a citrom karikát. A srác persze ügyesen, okosan, gyönyörűségesen neki is látott a következő adnak. Nagyon helyes...
- Mindjárt jövök. - vigyorogtam Sednára, majd ha leokézta, ha nem elindultam a zenegép felé, és kikerestem a következő számot. Valaki egy nyálas szart rakott be előttem (ez is csak valami Justin Bieber imitátor lehet...pff...), ami éppen felzendült, de ez sem tántorított el, majd amint végeztem az akcióval, visszasétáltam.
- Egészség... - szorítottam rá az addigra elkészült tequilára, melyet megemeltem Sed felé, hogy le is önthessem a torkomon... A só kimaradt, de ki bánja? Citrom karikám még volt! Egész jól el is szórakoztam vele, ahogy, mint a bokszolók fogvédőnek kezdtem el használni, mikor megszólalt a dal... Széles vigyor szaladt fel az arcomra, megrángatva a szemöldököm, olyan macsósan, elkezdve tátogni a zeneszámot, teljes átéléssel.. Azt hiszem kezd megütni a pia...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 252
◯ HSZ : 185
◯ IC REAG : 200


Re: Három Medve Fogadó // Szer. Május 16, 2012 8:20 pm

Nos jó, nincs egy versenytáncos múltam... szerencsére! Ennek ellenére jelenleg nagyon élveztem az őrültködést, olyan könnyed volt és megnyugtató, nem kellett figyelnem semmire, nem törődtem semmivel, egyszerűen csak voltam és léteztem.
~ Néha lehet hippinek kéne mennem... vagy metálosnak... vagy fene tudja.... ~

Nem tudtam hogyan fogok legközelebb Olen szemébe nézni ennyi hülyeség után, de jelenleg nem zavart, a fejem kellemesen könnyed volt és az ugrás is drámaian remekül sikerült.
Már nem azért, de egy kis poénkodás után végül elkapott, majd egy darabig kisrepülőt játszva megtartottam magam a levegőben.
Aztán a felháborodását hallva elmosolyodtam.
- Pedig ez van Olen, ezek a tequilák néha elsporolódnak... - vigyorogtam, mint a vadalma.
Nos igen, szerintem a pultosgyerek tisztában volt vele, hogy jobban jár, hogyha minél előbb kihozza az italunkat, vagy itt nem alkohol, hanem vér fog folyni...
~ Nem kell aggódni, annyira nem vagyok részeg, hogy alakot váltsak, egyszerűen csak na, értitek! ~
Tehát jótékony helyére vándorolt a tequila is, üdvözölni a többi barátját, akik maradéktalanul befogadták és kezdték úgy érezni, hogy egyre több taggal egyre jobb a party odalent. Engem nem zavart, amíg nem akarnak távozni, elhagyva a party színhelyéül kijelölt gyomrom, én nem fogok problémázni!
Megittam a másodikat is, amíg Olen a zenegéppel ügyködött. Már azon heves nevetés rázott, amikor arra a nyálas számra ment oda a géphez, mintha a slejm ritmusra közeledne.
Figyeltem Olen arcát, amikor az általa választott dal is felszólalt. Ő is rendesen vigyorgott, én meg csak az ég felé emeltem a tekintetem, kérve Istent, vagy akárkit, hogy segítsen és áldjon meg egy kis aggyal.
Hevesen csóválva a fejem néztem Olenre, habár a fejcsóválás meg a vigyorgás elég fura lehetett együtt.
- Szó sem lehet róla! Amióta a bátyám depressziós korszaka előtt összejött egy nővel, nah akkor néztem utoljára ilyen hülye filmeket...
~Jézusmáriaszentjózsef... ezt most komolyan kimondtam???? Oh a francba.... szerintem igen... ~
- Komolyan erre akarsz táncolni?
- kérdeztem inkább felvont szemöldökkel, hátha átsiklik a béna magánéleti részletem fölött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Olen Nacrosh
Renegát
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 193
◯ HSZ : 347
◯ IC REAG : 372
◯ Lakhely : Észak

Re: Három Medve Fogadó // Hétf. Május 21, 2012 12:12 pm

Esélytelen volt, hogy ne igyunk annyit, amennyi jól esik. Tényleg képes lettem volna akár vérontást is rendezni, ha nem adja ki marha gyorsan az italunkat. De szerencséjére nem húzta el az időt, sőt egészen gyorsan tüsténkedett a pultos gyerek. A tequila pedig fogyott és fogyott... De még mindig nem volt elég. Mindenesetre egyelőre beértem ezzel a két pohárral, és amint elsétáltam a zenegépig már tudtam, hogy megint valami kib@szott nagy baromságra készülök. Talán már kezdett bennem mozgolódni ez a sok tömény, és erős lötty, de még bőven volt mivel tetőzni. A fejcsóválásra felnevettem, szinte már egész harsányan, miközben ledobtam a dzsekimet, eldobva oldalra, akár csak azt a filmben láttam, bár már nem ma... Némi egész frappáns mozgással meg is löktem a jelenetet, ahogy előadtam magam, az arcomon ragadt széles vigyorral.
- Nem nézni kell, hanem táncolni. - léptem felé két ütemet, tovább dúdolgatva a dalt, amire emlékeztem belőle. Nem akartam a dolgaiba vájkálni, így ha később esetleg rá is kérdeznék, most semmiképp se tettem, csak tapostam a padlót. Teljesen idiótán viselkedtem, ezer százalékosan biztos voltam benne, hogy hülyét csinálok magamból.
- Komolyan! Azt csinálom, nem? - ráztam meg a fejem, egyet pördülve a tengelyem körül. Kezdem egészen belejönni, és ha volt is némi csiszolni való a táncomon, ettől még egész jól toltam. Meg is lepett. Egész határozottan indultam meg Sedna felé, így közölve, hogy akkor is táncolni fog, ha nem akar. Elvégre én is elnyomtam az előbbi dalt, akkor ez a minimum! Ha távolodott követtem tovább, némi túljátszott mókával, majd elkaptam a derekát, és megdöntve felső testét libbentettem át egyik oldalról a másikra. Még jó, hogy a koordinációm egybe volt, különben akkorát taknyolunk mint a k*rva isten! Elengedtem ismét, tovább folytatva a hülye táncomat, beleélve magamat, így olykor talpammal csúsztam egyet a padlón.
- Pörögj fel. A labdát te dobtad! - intettem neki, hogy induljon meg csak felém, és kezdjen csak átszellemülni, mert ez az este bizony ilyen lesz! Egyre hangosabban énekeltem már, bár olykor elfelejtettem a szöveget és kénytelen voltam felnevetni... Meg vagyok hibbanva. Ha legközelebb összefutok Sednával biztos vagyok benne, hogy úgy kerülöm a tekintetét, mintha attól félnék, hogy darabjaimra akarna égetni. Újfent felé indultam, de mielőtt megragadtam volna, kezeimet eltartva, játékosan fordultam ki balra, játszva ezt az átkozottul elbarmolt szerepet. Éppen megakartam forgatni, és meg is tettem volna, mikor az őt pásztázó öreg fószer megállt közvetlen mögötte, valami satnya mozgásba kezdve. Felröhögtem, de valami irdatlan módon, majd rászorítottam Sed kezére, és a mellkasomhoz rántottam őt, magamnak háttal.
- Mi tetszene papi? A hölgy már foglalt, nem magának való... - lépkedtem továbbra is a ritmusra, de már kevésbé kedélyesen.
- Felvágták a nyelved öcsi. Én csak a kislánnyal akarok egyet lötyögni! - rángatta meg kéjesen szemöldökét, megnyalva alsó ajkait. Undorító... Valamint elég érdekes, már-már nevetséges mozdulatot ejtett, amint két karját kitárva siklott pár centit a padlón.
- Kár, pedig már reménykedtem, hogy én tetszem... - vágtam egy fancsali képet, majd magam felé kormányoztam Sednát, hogy onnan oldalra lökjem át, persze imitálva némi tánctudást. - De mint mondtam, a hölgy nem bazári majom, jobban teszi ha visszaül a szottyadt seggére a plasztik női mellé, mielőtt... - áhh nem, nem fenyegetem meg, még a végén kivágnak minket innen... - Míg szépen mondom... - morzsoltam el végül a szavakat, s bár tudtam nem kell Sedet védeni, ettől még előnyös jogomnál fogva pofáztam. Már nem is figyeltem mit vagánykodik a tata, inkább ráhagytam, mielőtt tényleg beleépítem a legközelebbi falba.
- Igyunk inkább... - álltam meg, átpillantva a társaságomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Három Medve Fogadó // Pént. Júl. 06, 2012 2:31 pm

JÁTÉK FAGYASZTVA, A TERÜLET SZABAD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Vas. Jan. 06, 2013 11:33 am

Egy sötétkék Ford Escape hibrid kanyarodik be az országúti kocsmához, a kocsin látszik, hogy jó pár mérföld van mögötte a mai napon, hó, sár, és ráfagyott mocsok keveréke pöttyözi a metálfényezést. A kiszálló férfi vastag prémsapkát, fekete bőrkabátot és bélelt sötétbarna bársonynadrágot visel, melynek szára egy túrabakancs szorosan megkötött fűzői felett záródik. Átlagos fazon, alapvetően első ránézésre megmondható róla, hogy déliesen mondva félvér, a bőrszíne rögtön elárulja, hogy valamiféle spanyolajkú – indián keverék…
A Három Medve fogadóba való belépéskor rögtön egy félre eső asztal felé veszi az irányt, ahol elsőnek hátitáskája kerül le hátáról, egyenesen lába mellé belülre, óvatos megfontolás ez, tartalmára szükség lehet még a mai napon, azonban illetéktelen kezekbe sem szeretné juttatni.
Aztán a kabát és a sapka is lekerül, hogy végül egy kötött garbóban lépdeljen vissza a pulthoz.
-Jó napot! Kérnék egy kávét és egy étlapot. Ezen kívül, ha keresnének egy bizonyos Mr. Prescott-ot, akkor kérem irányítsák az én asztalomhoz. Köszönöm.
Ezután nem marad más hátra csupán a várakozás, s ebből fakadóan a pultról még utolsó mozdulatként a helyi újság példányát is elemeli, hogy míg a kávéra várakozik áttanulmányozhassa azt. A hírek közt sok érdekesség bújik meg apró utalások, jelzés értékű figyelmeztetések. A helyi falkák feltételezhető viszonyáról, erejéről, és aktivitásáról.
Tudja jól ez egy kisváros, itt sokkal nehezebb lesz láthatatlannak maradni. New York hatalmas metropoliszként terjeszkedik, megannyi külvárossal, negyeddel, s ezekben más és más falkák az urak. Belső harcaik okán sokkal könnyebben megfigyelhetők, anélkül, hogy szagot fognának, azonban ez a távoli vidék sokkal precízebb tervezést és hozzáállást igényel, ezzel már régen tisztában van, s elméje is az eljövendő feladatok természete körül keringő gondolatokkal van megtelve.
A kávé és az átlagos külsejű felszolgáló billenti ki csupán elmélkedéséből, s egy nem éppen barátságos, ám mogorvának sem mondható fejbillentéssel fejezi ki köszönetét. Aztán pár cseppel meg is melegíti torkát, a közel tíz órás vezetés után ez felettébb kellemes számára, de mindebből a régi rutin kötelezően kibillenti. Tekintetét nem emeli fel, ám az asztal lapján ujjával „játszani” kezd, s egy megközelítőleges farkas mancsszerű utat ír le, melynek végén elmormolja a parancsszót: Lenyomat.
Tekintetét csak ezek után emeli fel, ám a megnyugvás rögtön rá telepszik, egyenlőre nincs a környéken senki, akitől tartania kellene, vagy akire a túlzottnál nagyobb figyelmet szükséges fordítania…
Nem maradt más csak a várakozás, s persze a megérkező étlap áttanulmányozása…
Vissza az elejére Go down
William Douglas
Protektor, Harcos
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 97
◯ HSZ : 825
◯ IC REAG : 743


Re: Három Medve Fogadó // Kedd Jan. 08, 2013 11:30 am

A vadőrségi jeep látványa messzire riasztja a békésen iszogató illegális orvvadászokat is, szóval kellemest a hasznossal alapon azzal érkezem és hogy, hogy nem, sikerül épp az mellé a kocsi mellé beállnom, amivel Christian érkezett.
Persze, mindez a véletlenek összjátéka, ugyanis erről fogalmam sincs és nem is igazán érdekel, ami azt illeti. Van fontosabb dolgom is így két meló között félúton. És akkor még a protektori irodába is be kellene ugranom. Brrr... lehet, meg kellene kérni a hölgyeket, hogy pakolásszák át kedvük szerint, csak félek a végeredménytől, szóval kénytelen leszek megtenni én magam, ha jót akarok.
Fázósan húzom fel a cipzárt kabátomon, miközben lezárom a kocsit.
Az két pittyenéssel köszön el tőlem, én pedig zsebre vágott kézzel indulok meg a fogadó felé ráérősen. Hagyni kell időt lelépni az orvvadászoknak ugyebár...
Viccet félre téve, mikor belépek, a tulaj, aki szintén beáll melózni olykor az alkalmazottak közé, ismerősként köszönt és én is hasonlóképp biccentek és üdvözlöm.
Megkérdezi, mit hozhat, én meg csak a szokásos whiskey-met kérem és körbepillantok a helyiségben az emberem, Mr. Prescott után kutatva. Remélem, a dohányzó részre ült. Nyerne vele egy piros pontot...
Nem kell kérdezősködnöm, ahhoz túlzottan jól működik a kommunikáció a többi város protektorátusával. Az úr személyes anyaga már tegnap megérkezett és habár nem volt lelki erőm mélyebben áttanulmányozni - nem is tartom érdemesnek, elvégre úgyis megismerjük egymást idővel. A leírt dolgok gyakorta torzíthatnak különben is. - azért a csatolt fénykép alapján, ha akarnám, se keverném össze a férfit mással.
Odalépek hát az asztalához.
- Mr. Prescott? William Douglas vagyok, szabad lesz? - kezemet nyújtom férfias kézfogásra, majd helyet foglalok vele szemközt, miután kibújtam kabátomból. Alatta a Denali Nemzeti Park vadőrségének logójával ellátott pólót viselek, mely alól tetoválásaim végei nyakamnál, karjaimon kilátszanak. Az italt megköszönöm egy udvarias mosoly keretében Betsy-nek a fogadós lányának - ő hozza ki ugyanis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://viennemoore.tumblr.com/
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Kedd Jan. 08, 2013 12:49 pm

-Pisztráng lávakövön sütve, rozmaringgal… És mellé kérnék még buborékos ásványvizet, ha lehet nem hűtve.
A fenének sincs kedve ilyen időjárás mellett hideg vizet kortyolgatni.
A megérkezéskor nem igazán érdekelte, hogy dohányzó, vagy nem dohányzó részen foglal helyet, mivel nem ez volt a fő szempont, így Willnek köszönetet mondhat a sorsnak majd utólag is…
Azonban a férfi érkezéséig Chris, még elidőzik az újság felett, kiemelt figyelmet szentel az egyetemet érintő írásokra, s a helyi fontosabb üzleti érdekeltségekre, ezek mindig fontos részleteket képeznek az erőviszonyokat ábrázoló képzeletbeli térképen, melyet elméjében felállít.
A férfi érkezéséig azonban nem is kell túl sokat várnia, így a bemutatkozásra is könnyen sort keríthetnek. Kicsit megemelkedik ültében, s úgy fogadja el a felé nyújtott kezet.
-Ráhibázott, de maradjunk a Vándorsólyomnál. A szervezetben ezt, jobban szeretem használni…
Amint helyet foglalnak Chris magához is ragadja a kezdeményezést.
-Köszönöm, hogy eljött. Bevallom, nem szándékozom egyenlőre az egyetem területét használni. Természetesen mentori teendőimet így is eltudom látni. Azonban szükségem lesz egy listára, kikkel is kellene foglalkoznom, s az aktáikat is megköszönném, ha pedig van pár személyes megjegyzése is velük kapcsolatban annak külön örülök.
Táskájához nyúl, ahonnan egy tollat és egy füzetet húz elő, ebből is látszik pontos és részletes, ha az Őrzőkről és hivatásáról van szó, s mivel életét alapvetően csakis ez tölti ki, így jellemére is rányomódnak munkaköri szokásai.
-Szükségem lenne ezen felül a helyi szervezet taglistájára, az informátorokéra akik alám és mellé lesznek rendelve, mindenkép. Ha vannak olyan egyének, akikről úgy véli jobb, ha nem tudok, természetesen megértem, az Ön helyzetében én is vezetnék be efféle korlátozásokat.
New York-ban azt mondták, kevés az Informátor errefelé, s ebből fakadóan a hálózat sem túl széleskörű, ezt mindenképp orvosolni szándékozom… Természetesen csakis az engedélyével.

Ekkor tekintete Betsy felé siklik, ki éppen visszatérőben van pisztrángjával, így hírtelen témát vált.
-A marhasültön is gondolkodtam, de bevallom még sosem ettem alaszkai pisztrángot, kíváncsian várom igazak-e a legendák…
Köszönöm kisasszony…

Azzal neki is lát az elé helyezett tányérnak, láthatóan ezzel is jelezni próbálja, hogy most inkább Williem reakcióit hallgatná meg az elhangzottakra.
-Már tíz órája folyamatosan úton vagyok, így kissé éhes is vagyok, ha megbocsát… Addig hallgatom…
Vissza az elejére Go down
William Douglas
Protektor, Harcos
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 97
◯ HSZ : 825
◯ IC REAG : 743


Re: Három Medve Fogadó // Pént. Jan. 11, 2013 9:43 am

- A szervezetben és a farkasok közt azt használ, amit akar. Én maradok a Christiannél. Cserébe pedig tegezhet, mert még úgyis sokáig fogunk együtt dolgozni. - Biccentek aprót a kézfogás után és helyet foglalok. Talán nem most kellene elkezdenem bekeményíteni, de ha valaki, akkor ez a pasas túl fogja élni a dolgot, azt hiszem. Az első ránézés és az aktája is alátámassza, hogy nem valami puhány illető.
- Megéri a pénzét. Zavar, ha rágyújtok? - Előbbi a pisztrángnak, utóbbi a kezemben tartott ciginek szól.
A whiskey-be kortyolva hallgatom, amit mondd, majd aprót biccentek, mihelyst poharam alja elhaló koppanás keretében találkozik az asztallappal.
- Megértem, ha nem szándékozol oda települni, jómagam sem vagyok nagy rajongója az épületnek. Az aktákat viszont ott tudom átadni. De egyelőre úgyis csak egy tanoncot kapsz. - Mint minden frissen érkező mentorjelölt. A várost is meg kell ismerniük, felmérni a terepet, a közösséget... elég mindez mellé egy "kölyök" is a tapasztalatok szerint.
- A neve Alice. Nemrég történt meg az elhívása, tehát csak a legelemibb dolgokat kell átadnia. Nem hiszem, hogy problémás lesz, de ez már a ti dolgotok. - Szusszanok, hisz tényleg nem tisztem - és ami azt illeti, nem is vágyom, hogy tisztem legyen - eldönteni, hogy melyik tanonc problémás és melyik nem.
- New Yorkban nagyon jól mondták. Bizonyára nem sértődsz meg éppen ezért, ha azt kell közölnöm, hogy egyelőre egyedül fogsz dolgozni. A Riverboat Discovery kikötő a helyi falka tulajdonában áll, oda fogsz elsősorban beépülni. Az utóbbi időben megölték az egyik tark-jukat. - A szellemek nyugosztalják Vincentet - Jelenleg még tart a gyászidőszak, de utána fokozott figyelmet kértem minden őrzőtől, így tőled is elvárom. Bármiféle mozgolódásról, szerveződéstől... a legapróbb tevékenységről is tudni szeretnék... De amíg az erdőben játsszák a kis hatalmi játékaikat és civil nem érintett az ügyben, lógva hagyjuk őket. - pillantok Chrisre komoly-kérdő pillantással, mely azt üzeni: "Eddig érthető?"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://viennemoore.tumblr.com/
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Pént. Jan. 11, 2013 9:05 pm

-Rendben William , s csak nyugodtan. New York-hoz képest ez a vidék egy tüdőgondozó, már hiányzik is az utcai füst.
Ezután folytatja a pisztráng elfogyasztását, s hallgatja a felé irányzott megjegyzéseket és kijelentéseket. Valóban kellemes az étek, s ami talán a legfontosabb nem használtak túl sok rozmaringot, utlája ha valódi alapanyag ízért erős és karakteres fűszerekkel akarják elnyomni, olyan mintha csak takargatnák a szomorú valóságot, de szerencsére itt nem ez a helyzet, bár így nehezebb visszakalandozni a beszélgetéshez, tán pár másodperccel tovább tart.
-Ritka az, hogy a tanoncok kifognak rajtam sokkal inkább jellemző, hogy nem bírják a stílusomat. Nem tudom mit hallottál rólam, de azt állíthatom nem leszek a kedvenc mentoruk, idővel azonban rá fognak jönni, igazam volt…
Ami a Falkákat illeti természetesen értesítelek mindenről, amiről úgy hiszem érdemes a protektori figyelmedre.

Kicsit megkerülő válasz, de annyi baj legyen, vannak saját útja, kinek ne lennének, ezért még sosem fedték meg, mivel feladati kivétel nélkül eredményesen látta el, kivéve egy ügyet, mely máig a rejtélyek homályába vész.
-Tudomásom van róla, hogy van egy ügyvédként tevékenykedő informátor is a városban, engedélyed kérem, hogy használhassam képességeit. Egy jogász jól jöhet, és kapcsolattartóként is funkcionálhat. Minél kevesebbet látnak az egyetem körül annál jobb. Nem szeretem, ha túl sok farkas ismeri a kilétemet.
Kitölti magának az elé helyezett ásványvizet, és iszik pár kortyot, amint pedig elkészült ezzel, felkészül a jegyzetelésre íróeszközt vesz kezébe, s az előkerített papírosra is felvés pár instrukciót.
-Érdekelne, hogy jelenleg miként oszlik meg a Falkák territóriuma.
Áttolja a lap alatt pihenő térképet és egy piros-kék tollat.
-Fontosabb érdekeltségek…
Azzal folytatja ebédjét, ezzel is jelezvén, az eddig elhangzottakat megértette, tudomásul vette, s megjegyezte.
Vissza az elejére Go down
William Douglas
Protektor, Harcos
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 97
◯ HSZ : 825
◯ IC REAG : 743


Re: Három Medve Fogadó // Kedd Jan. 15, 2013 11:27 pm

Mivel nem volt ellenére, rágyújtottam és a szokásosan jó érzéssel töltött el a dolog. Megnyugtat és segít gondolkozni, a kényszercselekvésen túl persze. A másiknak jó lehet a megfigyelőkéje, így kiszúrhatja - amennyiben ért hozzá - hogy nem épp a leggyengébb fajtából szívok, egy egyébként közép árkategóriás márkájút.
- Mindig rá jönnek idővel. - Értek egyet, hogy a keménykezűség nem azonnal kifizetődő, de sokszor életet menthet. Csak olyankor már nem mindig van kinek megköszönni, hogy egykor keményen fogta a gyeplőt tanonc korunkban rajtunk... na de mielőtt elmerülnék az emlékek és tapasztalatok mocsarában, igyekszem a gondolataimat a találkozásunk célja felé terelni.
- Amiről úgy gondolod, mi? - szélesedik ki vigyorom, noha tekintetemben bizalmatlan fény csillan. Nem jó válasz ez kezdésnek egy olyannal szemben, aki az apró betűs részeken szocializálódott egyetemista korában. Hiába volt évekkel ez előtt, a szokás hatalma nagy úr, na meg a fejemre sem ejtettek.
Talán mégsem találomra választottak meg Protektornak, mert "nem volt jobb". Minden esetre igyekszem a poszthoz méltón helyt állni és éppen ezért nem engedhetem meg azt a luxust, hogy ilyen megjegyzést figyelmen kívül hagyjak.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy tovább firtatom a témát. Egyszerűen megjegyeztem a dolgot magamnak, miként mások stiklijeit, bizalmammal való visszaéléseit is szokásom elraktározni a tudatomban.
- Ha Peternek... Mr. Mansfield-nek nincs ellenére a dolog, akkor nekem sem, noha az ő informátori megbízatása más körre irányul, mint a tiéd. - itt lehalkítom a dohánytól kellemesen rezignáló, rekedtes hangomat és a másik tekintetét keresem.
- Azon túl, hogy szemmel tartod a kikötőt, szeretném, ha a városban felbukkanó falkátlan portyázókról megtudnál minél többet. Kik ők, honnét jöttek és mik a szándékaik errefelé. - Nem engedhetünk meg magunknak egy újabb emberrablásos hisztériát, mint ami Geertz-ékkel volt, mikor épp, hogy ránk nem szakad a két helybéli (haha) falka háborúja is. Jobb az ilyesmit megelőzni, erre pedig az aktája alapján, keresve sem találhatnék jobb embert, mint Prescott.
- A kikötőn túl az O'Connors és a Síparadicsom a helyiek territóriuma, míg az általuk "betolakodónak" keresztelt másik falka a hotelben székel, de több szórakoztató cég is a kezükben van, mint például az Orfeum vagy az Upper Deck. - Vázolom gyorsan a frontvonalakat, közben a térképen mutatva is, melyik hol helyezkedik el. A helyiek főleg a hegy körül csoportosulnak, míg a "betolik" a város központjában.
- Van még esetleg valami így hirtelen? - hisz amikor Alice és az akták végett a napokban befárad, úgyis lesz alkalmunk beszélni, ha eszébe jutna még valami. De a fontosabb dolgokat nem árt tényleg előre tisztázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://viennemoore.tumblr.com/
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Pént. Feb. 01, 2013 4:11 pm

- Eláraszthatlak a legapróbb részletekbe menő jelentésekkel is, ha úgy tetszik, de az egyikünknek sem válna hasznára… Ahhoz, hogy megfelelően hatékony informátorként tudjak dolgozni szükség van bizonyos fokú szabadságra.
Nincs kedve most azt részletezni, hogy mennyivel másabb az ő feladatuk. A harcosok belépnek, ha kell egy adott szituációba és rendet tesznek, a mágusok elmerülnek a szellemek világában, a gyógyítók pedig általában ki sem dugják az orrukat a veszélyesebb helyekre, bármelyikért pazarlás lenne… Az informátorok közt a legmagasabb az elhalálozás száma, és ez egyértelmű is, egyedül vagy kis csoportban dolgoznak, s a falkák sokszor nem örülnek egy-egy túl kíváncsi szemnek…
Folytatja étkezését, közben néha-néha feltekint és raktározza a hallottakat, látottakat.
-Van olyan magányos tag a környéken, aki valamiért kiemelt figyelmet élvez?
A másik dolog, hogy a helyi hatóságok mennyire jelentenek problémát? Kezünkben tartjuk őket? Sok a farkas a soraikban?

A térképet elkezdi összehajtani, s végül iszik egy újabb korty ásványvizet, végül pedig befejezi étkezését s az utolsó falatokat is eltakarítja a tányérról, láthatóan igen éhes volt.
Vissza az elejére Go down
William Douglas
Protektor, Harcos
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 97
◯ HSZ : 825
◯ IC REAG : 743


Re: Három Medve Fogadó // Vas. Feb. 03, 2013 11:21 am

- Bármilyen segítséget megkapsz, csak tökéletesen végezd a munkádat. - Hagyom rá a dolgot, hisz az imént a hatásköreit is felvázoltam. Ezek után minek ragozni? Talán szerencséje is Prescottnak, hogy nem kezd el semmit részletezni, ugyanis épp elég a második kérdése, hogy kissé feljebb szaladjon a szemöldököm.
Na de csak sorjában.
- A területen szinte minden újonnan érkező kiemelt figyelmet élvez, ugyanis az, hogy melyik falkához csatlakoznak, sokszor döntő lehet a két fél játszmáját illetően. - szusszanva nyomom el a hamutálban a cigaretta végét, közben pedig végiggondolom, hirtelen kikről tudok, tudunk. Amyről, Jamie-ről és Danáról épp eleget... de ott van az a nő...
- Van egy nő. Az utóbbi időben sokat látni a polgármester lányával. Vélhetően ő harapta be, de ettől többet nem tudunk még róla. És van egy párosunk is, akik közül a nő már csatlakozott a hegyiekhez. Szőke, magas... a férfi pedig valószínűleg egy tank. A hegy lábánál bérelnek házat, őket se ártana meglátogatni. - Aztán ott van az a titokzatos farkas, Ares, akivel nem tudunk igazán mit kezdeni, de mivel eddig vizet nem zavart, talán rá is ér.
- Ha ennek a három jómadárnak az aktáját teletölti nekem, több, mint elégedett leszek. - zárom le a dolgot, de a kóborok mozgását ismerve, mire ezzel végezne Prescott, akad másik három... majd megint másik... ha nem akart meló közben unatkozni, akkor remek helyet választott magának az őrzői tevékenységeket illetően.
Ezzel a gondolattal zárom is a dolgot, mert ugye van egy másik kérdés is, ami őszintén szólva nem dobogtatja meg a szívemet így első találkozásra.
- Az egész várost felügyelet alatt tartjuk - de ezt talán már említettem is - tagjaink ott vannak a rendőrségben, a kórházban, a közigazgatási intézményekben és az egyetemi vezetőségben is. Ugyan így a legegyszerűbb pincéri munkákkal a két falka területein is megtalálhatóak emberek, akár nyíltan, akár titokban, akárcsak maga a kikötőben, a hegyieknél. - Jól működő a rendszer, az, hogy ennek az ellenkezője egyáltalán megfordult a férfi fejében, nemcsak Mortimert és engem kérdőjelez meg, de a protektorátus egész munkáját valahol.
- Dicséretes a buzgalmad Prescott és én elhiszem, hogy tényleg a legjobb informátorok közül való vagy, de nálunk még új. Előbb koncentrálj a megadott feladatra, ráérsz később nagyban gondolkozni. - utálok azzal a minimális hierarchiával előhozakodni, ami a rendszeren belül létezik, de igen: ennek most kissé olyan "kis hal vagy te még" szaga van. Előbb bizonyítson, mint mindenki más, aztán felőlem térképet is rajzoltathat a csatornahálózatról, vagy ami tetszik!
- Viszont remélem, most megbocsátasz. A vadőrségen már várnak rám. - Siklik beszédem közben lopva az órára a tekintetem. Sajnos, az idő nem állt meg, mióta beléptem ide. - Majd gyere be azért az egyetemre a tanonc dologgal kapcsolatban, meg az aktákért. - szedelőzködök. Napszemüveg, öngyújtó, cigi... ja igen, telefon, pénztárca! Minden megvan, fel is egyenesedek a másik fölé magasodva s kezem nyújtom, melyet remélhetőleg elfogad.
A kézfogást követően fizetek és távozok.

// Köszöntem a játékot, üdv köztünk! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://viennemoore.tumblr.com/
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Vas. Feb. 03, 2013 6:44 pm

Miután végzett eltolja maga elől a tányért, s annak helyét egy üres lap veszi át és egy sercegő penna, nevek, helyek, apró megjegyzések, a megadott farkasokról, arcán azonban nem igazán mutatkozik semmiféle érzelem. Még akkor sem, amikor a jogkörök kerülnek szóba. Helyette ásványvize utolsó cseppjeit is leengedi torkán.
- Az aktákért, majd bemegyek. Alice-el pedig felveszem a kapcsolatot a magam módján.
Szándékosan tovább erősíti a sajátos önrendelkező képet magával szemben, jobb ha ehhez Williem hozzászokik. Kissé megemelkedik ültében és így fogadja el a felé nyújtott kezet, de teljesen nem egyenesedik ki, helyette vissza huppan ülőhelyére.
- Örültem és köszönöm a tájékoztatást. Az akták hamarosan az asztalodon lesznek. Jó munkát.
Semmi további bájcsevej, helyette figyeli a távozó férfi alakját, s miután az kilépett a helyiségből egy új oldalt kezd:
„Williem Douglas: Nem ad sokat a hierarchiára, túlzottan barátkozó típus, csak feszültebb helyzetben hajlandó élni hatalmával. Rövidtávon hatékony, hosszútávon vezetési képességei kétségesek, idő eldönti.
Gondolkodás módja, tipikusan egyenes.
Magánéleti szokásai, elemzést igényelnek, félő, hogy túlzottan kiszolgáltatott protektor…”

A bejegyzés végére egy kérdőjel kerül, melyet egy háromszögbe foglalt felkiáltó jel követ.
- Kérném a számlát kisasszony!
Tekintete a pult felé téved, majd elkezd összeszedelőszködni, ez körülbelül egy percet vesz igénybe, s utolsó mozdulat gyanánt a tárca az asztalra kerül. Kevéske borravaló a felszolgálónak, egy mosolytalan viszlát, s más semmi. Christian megérkezett, s egyenlőre minden a tervei szerint történik.
Üdv néked jeges Alaszka…

//Szintúgy élveztem.//
Vissza az elejére Go down
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: Három Medve Fogadó // Hétf. Feb. 04, 2013 11:49 am

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Vendég
Vendég
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó // Vas. Aug. 25, 2013 4:32 pmJesse & Rhys


Rhyst azóta nem láttam, hogy elmentem a falkától a dolgomra, úgy volt hajnalra haza megyek, mint mindig, de a helyzet nem így alakult beharaptam Roset és megléptem vele. Több okom is volt elmenni. Ott volt a nő, akit elkezdtem szeretni, és nem akartam tovább osztozkodni vele máson, nem akartam, hogy a falka szajhája legyen, és tudtam, Richard megölné, mert az engedélye nélkül haraptam be, határozott parancsának ellenszegülve. Elegem volt abból, hogy minden munkám bérét lefölözi, és nincs igazán saját tulajdonom, csak amit megeszek, és amit viselek. Ráadásul több mindnet megtudtam róla, és azt is, hogy ő mészárolta le a családomat, az apám fejéért fizettek neki, de az anyámmal is végzett. Bár emiatt tényleges haragot sosem éreztem iránta, nem emlékeztem a szüleimre, de valahol úgy érzem jogom van a haraghoz. Bár ez már olyan régen volt, már nem számít semmiben sem. A fogadóhoz érve kiszállok a kocsiból, és magam elé idézem öcsém vonásait. Van bennünk némi hasonlóság, termetre, bár azt hiszem ebben kimerülünk, rendben mind a kettőnk haja fekete és a szemeink is barnák, de ennyi, farkasaink már inkább testvérek ugyan olyanok, leszámítva, hogy neki van egy halovány fehér foltja a mellkasán. Fiatalabb nálam, de mindig is keményen dolgozott, hogy ő is ott legyen az első között, ahol én voltam.
Cigit veszek elő és rágyújtok egy szálra, szükségem van most erre. Mind a kettőnkből erőszakkal irtották ki a forrófejűséget és így kell valami, amivel levezethetem a feszültséget. Emiatt nem akartam sehol se hosszabb időt eltölteni, tudtam, hogy ha valahova letelepszünk, akkor meg fog valaki minket találni, Richard nem az a típus, aki kiengedi a kezéből azt, aki az övé volt, vagy akit még mindig a magáénak tekint. Úgy fest rólam még nem mondott le, és még mindig meg akar büntetni az árulásomért. Figyelem a fogadót, és ahogy elszívom, a cigimet elnyomom a csikket, majd elindulok a fogadó mögé, a kocsim távolabb tettem le a fák takarásában, hogy ha úgy alakul a helyzet senki ne lásson véresen. Elindulok a fogadó mellett az erdő irányába. Ismerem őt és ő is engem, nem itt fogunk megküzdeni az emberek szeme láttára, és ő is egy az Árnyak közül, megvannak a magunk törvényei, így ennek megfelelően tudom, hogy ott lesz a fák között a sötétben. A Holdra tekintek, ami már túl van a teljességén, már fogyóban van, de még mindig fényesen ragyog.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Három Medve Fogadó //

Vissza az elejére Go down
 

Három Medve Fogadó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: Országút-