HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
67 TAG 30 FÉRFI 37 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 8 FÉRFI 13 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
14 TAG 6 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
18 TAG 10 FÉRFI 8 NŐ
EMBEREK
5 TAG 2 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Rebecca Morgan Today at 6:01 am
írta  Alignak Today at 1:09 am
írta  Alignak Today at 12:46 am
írta  Alignak Yesterday at 11:33 pm
írta  Rocky Yesterday at 7:58 pm
írta  Alignak Kedd Dec. 12, 2017 11:37 am
írta  Celaena McDonald Kedd Dec. 12, 2017 11:22 am
írta  Darren Northlake Vas. Dec. 10, 2017 11:30 pm
írta  Vendég Vas. Dec. 10, 2017 11:00 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 10, 2017 8:25 pm
írta  Rocky Vas. Dec. 10, 2017 4:46 pm
írta  Catherine Benedict Vas. Dec. 10, 2017 6:47 am
írta  Alignak Vas. Dec. 10, 2017 12:58 am
írta  Celaena McDonald Szomb. Dec. 09, 2017 10:00 pm
írta  Hans Elfman Szomb. Dec. 09, 2017 5:31 pm
írta  Achilles Kilpatrick Szomb. Dec. 09, 2017 4:39 pm
írta  Celeste M. Hagen Pént. Dec. 08, 2017 8:01 pm
írta  Rebecca Morgan Pént. Dec. 08, 2017 7:53 pm
írta  Achilles Kilpatrick Pént. Dec. 08, 2017 6:54 pm
írta  Vendég Pént. Dec. 08, 2017 6:01 pm
írta  Hans Elfman Pént. Dec. 08, 2017 6:00 pm
írta  Mark Reed Goodwin S. Csüt. Dec. 07, 2017 8:06 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:03 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:01 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 8:00 pm
írta  Alignak Csüt. Dec. 07, 2017 7:58 pm
írta  Amanda Bishop Csüt. Dec. 07, 2017 1:29 pm
írta  Celaena McDonald Szer. Dec. 06, 2017 9:42 pm
Alignak
 
Michael Cooper
 
Celaena McDonald
 
Darren Northlake
 
Rocky
 
Achilles Kilpatrick
 
Rebecca Morgan
 
Catherine Benedict
 
N. L. Jagger
 
Mark Reed Goodwin S.
 

Share | .

 

 Chulyin kilátója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6742
◯ IC REAG : 8530
Chulyin kilátója // Vas. Ápr. 29, 2012 9:33 am

First topic message reminder :A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 29, 2017 10:21 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet
Kyle Prescott
Informátor
avatar

◯ Kor : 92
◯ HSZ : 311
◯ IC REAG : 244
◯ Lakhely : Fairbanks, AK


Re: Chulyin kilátója // Vas. Aug. 20, 2017 9:35 am

Erre a felcsapásra fel kell nevessek, s tarkómat vakarom meg széles vigyorral tekintve le a nőre. Az igazság az, hogy már nem is nagyon emlékszem az akkori vizsgaidőszakok rémképére. Ijesztő és ugyanakkor csodálatos belegondolni, hogy helyette az unokámét nyögöm, tudni illik, ilyenkor kissé elviselhetetlen tud lenni a stressztől a kisasszony. De a nagyszülők nem azért vannak, hogy megregulázzák a fiatalságot, nem igaz? Arra ott a szülők, szóval... hova is akartam ezzel kilyukadni? Ja igen!
Vizsga. Huhh...
- Az az igazság, hogy őrző téren is homályosak már az emlékeim, így lehet, jól jönne egy kis emlékezet frissítés. Tudod, csak a feeling kedvéért. - Heccelem, a könnyedség látszatába burkolózva, mint teszem ezt az év többi háromszázhatvannégy napján is tágabb környezetem felé.
Mindezek ellenére nyílt titok a protektorátuson belül, miért - kiért - is olyan fontos számomra, hogy eme vizsga jól sikerüljön, ne csak egyszerűen odavéssék az "átment" feliratot az aktámba.
Arra, hogy lenne-e tovább kérdésem, fejemet ingatom nemlegesen, bár alig lépne tovább a tájékoztatásban Abigail, azért csak felemelem a kezemet szót kérve és közbeszúrva:
- Akármi lesz a vége, meghívlak utána egy italra, ha benne vagy. - Neki se lehet egyszerű a helyzet, valamilyen szinten vizsga, képességpróba ez számára is. Ilyen az élet. Lépten-nyomon meg kell feleljünk a környezetnek, a protektorátusnak... nem mondom, hogy annak idején tudtuk, mit vállalunk, mikor elhívtak bennünket, de a tanoncévek alatt mindenütt kellően beleverik az emberbe az elhivatottságot szerintem. Megszokunk vagy megszökünk.
Hallgatom a feladatot, apró biccentéssel jelezve, hogy megértettem azt.
- Gondolom, ez a biztos forrás nem elérhető jelenleg...? - Szusszanok nevetősen, mert végtére is egy kérdést nekem megér a dolog azért, hiszen jobb tisztában lenni a játékszabályokkal elébb (mielőtt áthágnánk azokat), csak, hogy tudjam meddig terjed a játéktér. Mi másért?
- Hmm... - Tekintek körbe, mintha csak szabad szemmel látnék bármi farkasra utaló jelet a környéken. - Hány napja is volt ez? - Firtatom, kérdésem költőinek is beillhet, ahogy a távolba tekintek el a szakadékon túli vidékre.
Sok a kérdőjel és nem akarok feleslegesen megerősítgető varázslatokra időt pazarolni, ekképpen kell végiggondoljam mindezt, mielőtt cselekszem. Visszajátszhatnám az elmúlt perceket, de ha Abigailből indulok ki, egészen biztosan nem a vizsga előtt futatott meg itt valami bundást, hanem legalább egy nappal előtte. Ő az a készülős-fajta, nem hagyná utolsó pillanatra az ilyesmit. Hacsak nem erre apellál, de kétlem.
A keresés varázsszava megintcsak célra vezető lehet, főleg, hogy mostanság nem esett sem eső, sem hó, ami elmoshatná a nyomokat, de az időtényező azért itt is okoz némi rizikófaktort. De ez már használhatóbb. - Megbízhatóbbnak tűnik, semmint megkérdezni azt a mókust, aki két napja erre se szagolt, csak most kúszik fel épp az egyik fa törzsén sietve...
Úgyhogy végül akképpen összpontosítom energiáimat ellépve a vizsgáztatóm mellől, hogy mikor tenyeremet a földre helyezem, felderengjen minden köröttem, mi vérfarkas-féle. Elhullajtott szőrszálak, karomdarabok, nyál, miegyéb... Körbetekintve ugyanakkor észlelem, hogy eléggé haloványak a nyomok. Elég lutri a dolog, de jobb nem lévén, ezek nyomán indulok meg a feltételezett irányba - közben lopva, észrevétlen azért Abigailt is figyelve, ha velem tart, lévén testbeszéde többet elárulhat egyetlen varázslatnál. Én pedig pofátlanul képes lennék élni vele.

// 40 - 2 (keresés 50mes körzetben) = 36 //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 849
◯ IC REAG : 903
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Chulyin kilátója // Szer. Okt. 04, 2017 1:29 pm

- Ha ezt szeretnéd... rajtam aztán ne múljon. Ez esetben leckekönyvet, személyigazolványt kérem elővenni. - válaszolok végtelen komolysággal, sőt, még a kezem is nyújtom a feeling kedvéért, de aztán csak elmosolyodok rajta. Ismerjük már elég ideje egymást ahhoz, hogy ne legyen szükség ilyesmire, ami az adminisztrációt illeti, majd elintézem, ha visszaértünk az egyetemre, egyelőre igyekszem minden figyelmemet a vizsgázónak szentelni.
- Rendben, köszönöm. – felelem hálásan a meghívásra, azt hiszem, mindkettőnkre rá fog férni, nem pusztán a vizsga okozta izgalmak miatt, de ha azt nézzük, milyen nehéz időszak áll a Protektorátus mögött... kellenek az ilyen apró, kellemes pillanatok is az életbe.
- Történetesen elérhető, épp vele beszélsz, de mi lenne a kihívás abban, ha mindent elmondanék? Pláne egy informátor számára. – ergo kérdezni, próbálkozni szabad, maximum nem fogom elárulni neki, amire kíváncsi, helyette bevetheti a kreativitását és mágikus képességeit.
- Tegnap. Elég kiszámíthatatlan tud lenni az időjárás mostanában, így nem akartam kockáztatni. - mert bár annak is meglenne a maga érdekessége, hogy régebbi nyomokkal hogyan boldogul Kyle ennyi idős, tapasztalt informátor létére, de az igazat megvallva a mai vizsgánk súlypontja úgy sem az volt, hogyan kövessen több napos vérfarkas-nyomokat az erdőben. Ez inkább csak apró kis bemelegítés, vagy éppen felvezetés a komolyabb kihívások előtt. Az meg más kérdés, hogy az időjárás történetesen kegyes volt hozzánk.
Ahhoz ez a néhány óra is elég, hogy ne legyenek látványos, egyből szembe tűnő jelek arról, hogy valaki itt járt volna, mint mondjuk a letaposott fű, vagy lábnyomok, viszont megfelelő varázslattal felfedezhet erre utaló jeleket. Halványan derengő, egy-egy cserje ágán fennakadó szőrszálak az erdő irányából, vagy épp a sziklaperem szélén még épp, hogy felfedezhető nyálcseppek – ha pedig a nyomokat követve eljut idáig, más, talán már más, apró nyomok is beszédesebbek lehetnek. Egy-egy frissen megbolygatott kőkupac, karcolatok, letört vagy letaposott pozsgások, amik a szikla repedéseiben küzdenek nap mint nap a túlélésért.
Ami pedig engem illet, hacsak nem kérdez Kyle, úgy szótlanul követem a tekintetemmel, egy helyben állva, kíváncsian figyelve, hogyan is vág neki a feladatnak? Mert bár az utasítást tegnap én adtam ki a farkasunknak, elég konkrétan körbeírva a feladatot, hogy miután tett néhány kört zavarás gyanánt itt a fennsíkon, a sziklaorom felé vegye az irányt, és ott is merre rejtse el a kérdéses tárgyat, méterre pontosan azonban én sem tudom behatárolni, hogy pontosan merre is található az a szürkés színű kis fadoboz, amiben a továbbiakhoz szükséges kellékek lapulnak. Ellenben Kyle-t elnézve úgy tűnik, hogy nagyjából helyben vagyunk, nagyjából, így hát, amíg magától el nem jut a sziklaperem széléig, újabb utasítást vagy segítséget sem kap részemről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyle Prescott
Informátor
avatar

◯ Kor : 92
◯ HSZ : 311
◯ IC REAG : 244
◯ Lakhely : Fairbanks, AK


Re: Chulyin kilátója // Csüt. Nov. 16, 2017 8:43 pm

Válasza mosolyt csal – állandósít? – képemre, komolysága közepette pedig lepacsizok vele, ahogy felém nyújtja tenyerét.
- Hogyne, hogy aztán jót nevethess a konyhában a többi csajjal a személyin levő fotómon meg a hamis adatokon, mi? – Húzódik félsódéros mosoly képemre, afféle „ismerem én a fajtádat”-feelinggel hanghordozásomban mindeközben. Persze, komolytalan mindez, heccelés csupán. Ellentétben a meghívással, amit nagyon is komolyan gondolok.
Megadóan emelkednek tenyereim fel kissé a következő szavai hallatán, képemen a jóllakott óvodások jellegzetes mosolyával. Egy lövést megért a kérdés részemről, az, hogy a nő látott már informátort közelről és ismeri a fajtámat, mint a rossz pénzt szokás, csak az ő előnyére írható.
Inkább munkához is látok, mielőtt megkaphatnám bárkitől is, hogy csupán a számat jártatom, újabb kérdéssel célozva meg a vizsgabiztos hölgyet. Válaszát hallva az időintervallum kapcsán ugyanakkor el kell nyomjak egy kajánul szélesebb mosolyt képemen. Fogadnom kellett volna…
- Jogos, jogos… - Biccentek aprókat az időjárás kegyessége kapcsán, s közben nem puszta időhúzás részemről a terepszemle, közben a lehetőségeimet gondolom végig, nem rohanva vakon előre a világba. Sosem voltam a legjobb mágusa az „évfolyamnak”, más számára osztották ki ezt a titulust, hát megtanultam beosztani erőforrásaimat és aszerint ügyeskedni, amennyit bírtam – vagy legalábbis, amennyiről biztosan éreztem, hogy kibírom. Balesetek és mellélövések persze mindig akadnak, ha az ember nem jövendőmondó.
Varázslatom nyomán szépen lassan kivenni vélem azt a finoman mágikus derengést, ami csak úgy kiégeti ilyenkor az ember szemét, ha átalakult farkasra tekint (tudom, mert próbáltam nyegle kamasz koromban), s ezeket igyekszem követni. Nem az erdő felé indulok már elsőre sem, valami sokadik érzék nyomán ugyanis arra tudok gondolni, hogy okkal választotta ezt a fennsíkos, sziklás terepet Abigail a vizsga helyszínének. Minek autóztunk volna ki idáig, ha erdőt a városszélen is találni, nem igaz?
Ráérős a léptem, mégis, ahogy haladok és tekintetem előtt egyre több és biztosabb nyom körvonalazódik úgy válik iramom is egyre inkább magabiztossá, sietősebbé. Miután leróttam pár tiszteletkört egy megbolygatott sziklatömb bokra körül, s nem leltem ott semmi különöst, már a helyes irányt is sikerül eme ütemben belőni, s a sziklaorom felé visznek lépteim. Ott lassítok csupán, kissé kihajolva lesve le az alattunk tátongó szakadék felé.
- Remélem nem vetted rá, hogy levesse magát… azt jelentenem kellene. Hacsak nem löksz le engem is utána a mélybe. – Hadartam ez utóbbi mondatot már, az imént is említett idegesség csalt pergő szót elő belőlem. Várakozóan tekintettem máskülönben a nő felé.
- Restellem megkérdezni, de keresek valamit? Csak hogy tudjam… - A feltett kérdésére a választ, azt nagyon is keresem, azzal kapcsolatosan, hogy mi járatban volt itt a farkaskoma az Abigail által megkreált történet szerint, de jelenleg inkább valami tárgyiasabb dologban gondolkozok néhány nyálfolt és szőrcsomó mellett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Chulyin kilátója //

Vissza az elejére Go down
 

Chulyin kilátója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
16 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

 Similar topics

-
» Báb alkatrészek
» Chulyin kapcsolati hálója
» 18. felvonás - Kilátástalan ütközet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Városhatárokon kívül :: Erdős terület-