HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Szomb. Május 26, 2018 8:45 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Catherine Benedict
 

Share | .


 

 Castor kis fekete notesze

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Castor
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 356
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksCastor kis fekete notesze // Csüt. Jún. 28, 2012 9:48 pm

Duncan Corvin


Ismerem kölyök kora óta. Akkor még elég elhagyatott volt, és persze simlis is, minden balhéban benne volt. Csak azóta puhult el, hogy hozzá került a kislánya, Anne. Annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban többször is veszekedtünk, faképnél hagyott szó nélkül, még mindig fontos nekem, és nem vagyok hajlandó lemondani róla. Bizonyítja ezt az is, hogy egyszer, régebben megríkatott, és képes voltam kimondani, hogy szeretem.


Aaron Holloway


A Testőröm, a barátom, és egy igazi csirkefogó. A barátomnak tekintem, hiszen régóta ismerem, mindig biztosított a hűségéről, és mivel Testőr, sok időt töltöttünk együtt, egymásra hangolódtunk, és önfeledten tudunk beszélgetni. Talán ezért is engedem neki, hogy olykor évekre eltűnjön, mert tudom, hogy mindig visszatér - ahogy most is.


Emily Hart


A mi kapcsolatunk eléggé... sajátos. Azt hihetné a külső szemlélő, hogy óvatlan flörtbe kezdünk egymással, holott ez nem igaz, soha nem is volt az. A falkám egy jelentős részének a tagja volt, eképpen maximális bizalmat élvezett mindig is. Vele beszélgetni egy falatnyi otthon, egy adag nosztalgia, a maffiózó életvitelem keserédes maradéka. Azt hiszem, különleges a kapcsolatunk, még akkor is, ha ez a külvilág felé nem is tűnik úgy.


Dominic Santoro


Ő az én átváltozóművészem, egy bohóc, egy gyilkos, egy falusi paraszt. De mégis, amikor végre önmaga, és nincs rajta egy kiló vakolat, olasz gyökereink azonnal fellobbannak, és igazából remekül kiegészítjük egymást. Ha tőle kérek, soha nem mondd nemet, és nem azért, mert felette állok, hanem mert jó partner, és mindig kapható egy kis mocskos feladatra.Jake Westmoreland


Ó, Westmoreland, korunk kézifegyveres, jelvényes hőse! Hol késlekedsz hát a szükség óráján? Hát nem hallod, hogy várok rád? Chh... A gyomrom forog a stílusától, az udvariaskodásától, meg ettől a macsó, heroikus hülyeségtől. Meg kellett volna ölnöm a hotelben... A világnak lehet, hogy hiányozna egy ilyen önfeláldozó teremtés, de nekem biztosan nem. Egymás ellentétei vagyunk, és amíg világ a világ, ez nem fog változni. Szívesen vetnék véget az ő világának.


Vincent d'Arc (RIP)


Atanerk volt, mikor idejöttünk. ÉS most... Most pedig nem több csontnál, amiket elnyel a jeges föld. Az én mancsom által veszett el. De legalább szép küzdelem volt, igazán megadtuk a módját. Sosem hittem, hogy kimondom, de farkashoz méltóan veszett el, de félek, hogy a vakmerősége és a halála miatt rengeteg baj szakad még a nyakunkba. Nem mintha nem lenne önbizalmam, de büszke vagyok, hogy én ölhettem meg.


Marcus Klein (RIP)


Mocskos, gyalázatos féreg, aki elhagyta a kölykét, Ash-t, és most vissza akarja kapni azt, ami az övé. Azzal, hogy cafatokban hozták be Ash-t hozzám, aláírta a halálos ítéletét. Egy: a saját vérünket nem verjük halálra, legfeljebb kiosztunk pár maflást. Kettő: soha nem kapja meg tőlem Ash-t, ő már hozzám tartozik, az enyém, én neveltem, én etettem... De megkapta ami járt neki. Elveszett a mancsom által, és többet már semmi nem hozza vissza az élők sorába.


Kelly McDavson


Lehet, hogy túlzás ellenségnek nevezni. Csak egy rohadtul idegesítő légy a kocsiban, amikor százhússzal haladsz az autópályán. Bármikor megölném, még akár vacsora közben is, nem kellene kétszer mondani. Annyi szerencséje van, hogy Emily bevédte. De amint alkalmam lesz rá, gondoskodni fogok róla, hogy lekerüljön a nyakamról - ha kell, hát odavetem az Őslakosok elé. Vagy a vacsora asztalomra fektetem.Tara O'Ryan


Az Első Gyermekem. Mindig is jobban szerettem őt mindennél, mániákusan hittem, hogy valóban az Atyja vagyok. Mindig azt akartam, hogy neki a legjobb legyen, és hogy erős farkas váljon belőle. Rengeteg időt töltöttünk egymás nélkül, de én soha nem felejtettem el. Bár a kapcsolatunk romantikus irányba indult, most mégis ott tartunk, hogy végleg elválnak útjaink.


Liu Xiaobo Wu


A Második Gyermekem. Viharos kapcsolatunk volt mindig is, de szerintem a kölyök képtelen farkas fejjel gondolkodni, bármennyire is nagy a szíve, és jó lelkű. Őt átharaptam, mielőtt megőrült volna, szóval mondhatni, szívességet tettem neki. Szeretem, de nem bírom elviselni, hogy meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnom. Ezt senkitől nem tűröm el, pláne nem egy kölyöktől. Kivételes helyzetben volt mindig is, a kora ellenére. Láttam benne valamit, de az örökös ellenkezése és problémázásai egyre jobban elsötétítették ezt a bizonyos... lehetőséget, ami egykor ott pislákolt irányában. Sajnálom.


Raffaello de Luca


Mio fratello... Több, mint 300 év után, amíg halottnak hittem az édes öcsémet, most összesodort minket az élet. Nem tudtam, hogy farkas, azt sem, hogy él, és ez fordítva is igaz. Annak ellenére, hogy meg akart ölni, amiért azt hitte, elraboltam a családja nevét (ami nemes gesztus!), már nem haragszom rá. Valami furcsa kötődést érzek irányába, talán a vér, talán a csoda, hogy él. Szeretem, és bízom benne, annak ellenére, hogy ezzel csak én vagyok így. Nagy álmom, hogy az elkövetkezőkben együtt foglaljunk területeket, és minden farkas örökre emlékezetébe vésse a de Luca Fivéreket.Patrisha Bennett


Az exem. Ő volt az első komolynak mondható kapcsolatom. Rengeteget köszönhetek ennek a nősténynek. Segített talpra állni úgy-ahogy, erőt meríthettem belőle, amikor a szükség úgy hozta. De most, hogy vége, úgy érzem, hogy igen is manipulált, de nem rossz szándékból. Meg akartam neki felelni, és olyan dolgokat tettem, amiket nélküle soha. És ezzel nem vagyok megelégedve. Megcsaltam, mondhatni a legnagyobb riválisával. De ez mit sem számít, hiszen azon komolyabban összevesztünk, hogy lemondott a Béta posztról, mint azon, hogy lefeküdtem valaki mással. A Bestiám már gyengének tekinti, és végleg elásta. Az emberi felem hajlandó lenne tisztázni a dolgokat, de Patrisha már nincs a városban.


Tara O'Ryan


A sokadik veszekedésünk alkalmával, amikor Tara örökre ki akart lépni az életemből, szerelmet vallott. Ez bennem olyan lavinát indított el, amiben nem tudtam, hogy én is szerettem-e őt évszázadokig és az Atyai érzések mögé "bújtattam" a tényeket. Amikor kiderült az igazság, szeretkeztünk, vele csaltam meg Patrishát. De nem bántam meg. Fogalmam sincs, hogy hol volt ennyi-ennyi évig ez a töménytelen mennyiségű, forró vonzalom elásva, de most ezerszeres erővel robbant. A dolog nem működött ami talán életem legnagyobb fájdalmát okozta, de le kell mondanom róla.Gabriel Simmons


Bár az ellenségem volt, és majdnem halálra vertük Duncannel, a falkám tagja maradt, és hideg fejével, eszével, logikájával bizonyította a rátermettségét arra, hogy a falka megbecsült tagja legyen. Persze a múlt nem tűnik el nyomtalanul, ráadásul a költözést is az átkának köszönhettük, de amióta magára vállalta az ügyet, azóta ez a része nálam rendben van.


Ash O'Connor


Eddig közömbös volt, zavart, hogy bátyjaként kergetett, az is, hogy okoskodó és egy mamusz.Na meg persze az is, hogy valami... kísérleti madarát rólam nevezte el... De az irányába táplált Alfai felelősségérzetem és szimpátiám feltámadt, amikor Marcus, a Teremtője halálra verte. Tudatosult bennem, hogy az enyém, hozzám tartozik, és aki árt neki, annak velem kell számolnia.


Nikolai J. Vladik


Igazán szimpatikus orosz, remek beszélgetéseink voltak - csak kevés volt belőlük. Szeretem, hogy titokzatos, veszi a lapot és benne is van az esetleges játékban. Bár a másik falkához csatlakozott, egy ajánlatot hátrahagyott nekem. Ha eljön az ideje, majd találkozunk a Telihold fényében, és akkor majd kiderül, melyikünk az erősebb. Sajnálni fogom, ha már nem dobog a szíve a karmaim között...


Katharina Kadaverin


Bár a legutolsó akciója miatt morcos vagyok rá, ennek ellenére tetszik, ahogy a nőstény hozzááll bizonyos dolgokhoz. A beteges perverzióival nem tudok mit kezdeni, ennek ellenére, aki az én kezem alatt öl parancsra, azt nem tudom nem szeretni.


Rebecca Groove


Amilyen őrült gyilkos, olyan szerethető, és aranyos lány. Nagy szó, hogy emlékszem a csokoládé imádatára... Nem hagyott magamra, követett ide, ebbe a porfészekbe, ráadásul a frissen megszerzett orvosi diplomájával. Kellett nekünk, mint egy falat kenyér, főleg arra az esetre, ha elharapódznának errefelé a végtagvesztések...


Mika Bayle


Nem tudom még hova tenni, de a stílusa ellenére boldogan adtam neki a Végrehajtói pozíciót. Remélem, hogy a kedve nem megy el akkor sem, ha sikerült a saját ügyét lezárnia valahogy. Tetszik, hogy együtt tud működni velem, és a társaival, és nem parádézik különösebben a feladatok miatt.


Caleb Mandel-Schwarz


Meglepő, hogy mennyire alázatos, jó katona módjára. Már akkor kedveltem, az meg csak hab volt a tortán, hogy egy percig sem kívánta lógatni a lábát: egyből elfogadta a neki felkínált feladatomat. Tartsa meg jó szokását, talán egy nap még barátok is lehetünk.Amber Warren


Csak azért él még, mert Duncan oda van érte. Utálom, ahogy velem beszél, és amiket mondd nekem... Mindig mindent jobban tud, nagyszájú és egy szemernyi tisztelet sincs benne irányomban. Arról nem is beszélve, hogy ő is lelépett, és nem fogadtam vissza a falkába - hálám jeléül.


Dorothy Caine


Egyszer találkoztunk, akkor is nekem jött bedrogozva és piásan. Kissé helyben hagytam, megrágcsáltam (nem volt finom), a lábát törtem, de remélem, hogy sikerült megértetnem vele, hogy éhes Alfába nem rohanunk csak úgy bele. Főleg, ha ellenséges.


José Vicente Sánchez


Minden kóbort utálok, aki eljön hozzám, aztán a hegyiekhez megy. Vele is csak ez a bajom, meg talán az, hogy túl békés... Ennek ellenére jövök neki egyel, amiért rendbe tette Ash-t. De csak neki, nem a falkájának.


Benjamin de Maupassant


Bár a falkám tagja, ennek ellenére Patrisha ficsúr Gyermeke és roppantul pofátlan surmó. Lehet, hogy egyszer jóban leszünk, de az első benyomás nem volt túl kecsegtető. Ez egy örök barátság kezdete...Mortimer Appletown


Bármennyire is húzta a mézes madzagot, én átlátok a szitán. Valami nem kóser nekem ezzel az emberrel, ráadásul nem szeretem, hogy képtelen farkas fejjel gondolkodni az ő tisztségében. Ennek ellenére sokszor együttműködő és segítőkész volt - nyájas beszélgetésekből ötös.


Masako Saito


Csak egy ember. Egy rendkívül beszédes ember nőstény. De mint jó üzletember, képes vagyok kihasználni a benne rejlő lehetőségeket: csináltatok vele egy rakás ruhát. Mindketten jól járunk...


Hugh 'Salem' Miller


Elvileg be kell harapnom majd a rákos lányát. Ez nem hat meg különösebben, azt viszont élvezem, hogy ezért cserébe gyakorlatilag bármire hajlandó lenne nekem... Csak nehogy ráfázzon..."Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 356
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: Castor kis fekete notesze // Szer. Aug. 06, 2014 2:01 pm

La Famiglia
Call it a clan, call it a network, call it a tribe, call it a family. Whatever you call it, whoever you are, you need one.
❝ Benito 'Raffaello' de Luca
Mio fratello... Több, mint 300 év után, amíg halottnak hittem az édes öcsémet, most összesodort minket az élet. Nem tudtam, hogy farkas, azt sem, hogy él, és ez fordítva is igaz. Annak ellenére, hogy meg akart ölni, amiért azt hitte, elraboltam a családja nevét (ami nemes gesztus!), már nem haragszom rá. Valami furcsa kötődést érzek irányába, talán a vér, talán a csoda, hogy él. Szeretem, és bízom benne, annak ellenére, hogy ezzel csak én vagyok így. Nagy álmom, hogy az elkövetkezőkben együtt foglaljunk területeket, és minden farkas örökre emlékezetébe vésse a de Luca Fivéreket.
❝ Leonard 'Niccolo' Haydock (Nipote I.)
A történet elég... Bonyolult. Legyen elég annyi, hogy az otthon földjén akadtak össze, ez a Leonard és Benito, az öcsém... Egymás tesztelésének az eredménye egy beharapás lett, és azt hiszem, hogy ez puszta szórakozás az öcsémnek... Volt, legalább is, tekintettel arra, hogy itt hagyta a nyakamon az unokaöcsémet. Akivel egyébként nincs gond, képzett harcos (emberként), a bajom annyi, hogy spanyol, nem pedig olasz. De ezt nyilván nem róhatom fel neki, erről legalább nem tehet. A mediterrán vér azonban mindenképpen közös, ami a jövőben valószínűleg rengeteg vita alapja lesz majd.
❝ Dorotea 'Vittoria' de Luca
Mio sorellina... Hatalmas öröm volt szívemnek, hogy ennyi évszázad és Benito felbukkanása után Te is hazatértél hozzám. Nehezen ugyan, de elfogadtam, hogy másfele hajt a szíved, mint a rideg észak háborús vidékeire, így nem is tartóztattalak, mikor menni akartál. Az emlékeimben nem fenevadként élsz, hanem jóságos húgként, anya helyett anyaként, és bármit teszel is, ezt a képet soha nem fogom rólad elfelejteni.
❝ Luca Nazario (Nipote II.)
Dorotea húgom kölyke, mindezidáig az Őslakos falkában töltött be Gyógyítói tisztségeket... Ha jól emlékszem. Abban megegyezhetünk, hogy én nem zártam a szívembe, és ő sem hiányolja a vasárnapi családi ebédeket a társaságomban. Egy ideje nem hallottam felőle, meglehet, hogy a húgommal tartott, de mint családtag, érdekel a sorsa és ha kellene, hát segíteném. Bár eddig sem úgy nézett ki, mint aki rászorul vagy megadja hozzá a kellő tiszteletet a nagybátyjának. És ezt a konyvespolcom tanúsítja.
❝ Tara O'Ryan
Az Első Gyermekem. A sokadik veszekedésünk alkalmával, amikor Tara örökre ki akart lépni az életemből, szerelmet vallott. Ez bennem olyan lavinát indított el, amiben nem tudtam, hogy én is szerettem-e őt évszázadokig és az Atyai érzések mögé "bújtattam" a tényeket. Amikor kiderült az igazság, szeretkeztünk, vele csaltam meg Patrishát. De nem bántam meg. Fogalmam sincs, hogy hol volt ennyi-ennyi évig ez a töménytelen mennyiségű, forró vonzalom elásva, de most ezerszeres erővel robbant. A dolog nem működött ami talán életem legnagyobb fájdalmát okozta, de le kell mondanom róla.
❝ Liu Xiaobo Wu
A Második Gyermekem. Viharos kapcsolatunk volt mindig is, de szerintem a kölyök képtelen farkas fejjel gondolkodni, bármennyire is nagy a szíve, és jó lelkű. Őt átharaptam, mielőtt megőrült volna, szóval mondhatni, szívességet tettem neki. Szeretem, de nem bírom elviselni, hogy meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnom. Ezt senkitől nem tűröm el, pláne nem egy kölyöktől. Kivételes helyzetben volt mindig is, a kora ellenére. Láttam benne valamit, de az örökös ellenkezése és problémázásai egyre jobban elsötétítették ezt a bizonyos... lehetőséget, ami egykor ott pislákolt irányában. Sajnálom.
❝ Leona Miller (RIP)
A bronzérmes - harmadik - Gyermekem, egy, az Őrző apjával kötött alku esetlen próbálkozása. Daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála, és némi kémkedésért cserébe megígértem Salemnek, hogy beharapom a lányát. Nem mindenki képes megbirkózni a Bestiával, őt immáron nem a betegsége, hanem a fenevada győzte le örökre. Azóta az apja felől sem hallottam, bár gondolom, őt sokkal jobban megviselték a történtek, mint engem.
❝ Norina 'de Luca' Stefanson
A (már halott) Vezető Testőröm Bradley által került a falkába, nagyszájú és maximalista kölyökként, aki véleményem szerint még mindig többet akar az életből, mint amennyivel képes megbirkózni. Teremtője halála után rám várt, hogy döntsek a sorsa felől - s mivel elég rátermettnek bizonyult az utolsó perceiben, így kölykömmé fogadtam. Van valami kelta-fétise is, amit nem tudok hova tenni, ahogy azt sem, hogy miért lóg ennyit az Omegával, de ráfogom, hogy kamasz. Még nem tudom, hogy fogok belőle Nőt nevelni, de számomra ez az első, aztán ráérünk az ő motivációival foglalkozni.
❝ Duncan 'de Luca' Corvin
Ismerem kölyök kora óta. Akkor még elég elhagyatott volt, és persze simlis is, minden balhéban benne volt. Csak azóta puhult el, hogy hozzá került a kislánya, Anne. Annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban többször is veszekedtünk, faképnél hagyott szó nélkül, még mindig fontos nekem, és nem vagyok hajlandó lemondani róla. Bizonyítja ezt az is, hogy egyszer, régebben megríkatott, és képes voltam kimondani, hogy szeretem. Valamint az is, hogy átharaptam őt, így eggyé téve a kölykeim közül, átadva neki a vérvonalam és a Bestiám egy darabját.


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó


A hozzászólást Castor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 06, 2014 3:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 356
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: Castor kis fekete notesze // Szer. Aug. 06, 2014 3:04 pm

La Fidele
Trust is earned, respect is given, and loyalty is demonstrated. Betrayal of any one of those is to lose all three.
❝ Dante LaRusso
Társam és legjobb barátom, szövetségesem, Bétám. Bár a múltunkban többször is az adósommá lett, mindent megtesz azért, hogy kiegyenlítse a számlát, de pontosan tudom, hogy itt nem csak erről van szó. Hűsége és szíve (még ha szőrös is) az enyém, nem vagyok rest viszonozni, és mellette állni akkor is, ha a gyermekei hibát vétenek, amikor saját maga mondja ki a halálos ítéletet a saját vérére. Csak remélhetem, hogy ha egyszer valami történne velem, minden eszközt megragadna azért, hogy fenntartsa a falkát, az emlékemet és az örökségemet.
❝ Dominic Santoro
Ő az én átváltozóművészem, egy bohóc, egy gyilkos, egy falusi paraszt. De mégis, amikor végre önmaga és nincs rajta egy kiló vakolat, olasz gyökereink azonnal fellobbannak, és igazából remekül kiegészítjük egymást. Ha tőle kérek, soha nem mondd nemet, és nem azért, mert felette állok, hanem mert jó partner, és mindig kapható egy kis mocskos feladatra. A legelegánsabb bűnöző, akivel valaha találkoztam, bár számomra talán túlságosan is légies, én jobban szeretem a nyers erőt, mint a pengeéles szavakat, de amíg Rangidős Testőrként helytáll, igazán nincs okom panaszra.
❝ Emily Hart
A mi kapcsolatunk eléggé... sajátos. Azt hihetné a külső szemlélő, hogy óvatlan flörtbe kezdünk egymással, holott ez nem igaz, soha nem is volt az. A falkám egy jelentős részének a tagja volt, eképpen maximális bizalmat élvezett mindig is. Vele beszélgetni egy falatnyi otthon, egy adag nosztalgia, a maffiózó életvitelem keserédes maradéka. Azt hiszem, különleges a kapcsolatunk, még akkor is, ha ez a külvilág felé nem is tűnik úgy. Akkor is, ha éppen a józan eszét kell tíz karommal belevernem, amikor úgy tűnik, hogy az az átkozott szerelem őt is a padló alá döngöli. Megbízható szakember, sosem bíznám másra a saját gyógyulásom felügyelését.
❝ Emma Ridley
Todd Ridley első és egyetlen Kölyke, aki végső soron a nyomomra lelet. Én vagyok a Teremtője gyilkosa - azt gondolná az ember, hogy ez elég az ellenségeskedéshez, de ahogy azóta kiderült, egyáltalán nem neheztel. Tán a Todd elleni haragja is motiválja a felém mutatott feltétlen hűséget, talán csak a személyiségünk varázsa teszi, hogy bejárása van a fürdőszobámba... Ő volt az, akinek sikerült előttem is lelepleznie, hogy a Vérvonal Alapítók a városban vannak. Hogy ezért hálás vagyok-e? Azt még nem döntöttem el.
❝ Oliver D. Sadler
Mondanom sem kell, már a Szelek Városában is egy volt a bizalmi pozícióban lévő embereim közül. Sosem kérdez többet, mint amennyit muszáj, nem akadékoskodik, egész egyszerűen tisztel és tiszteletben tartja azt is, amit mondok. Eleget várt arra, hogy előléptessem, így 2014-ben Vezető Testőrré neveztem ki, és úgy tűnik, hogy nem csak ezt a feladatkört látja el, de még Duncanbe is megpróbál visszapréselni némi tartást és életkedvet - amit egyáltalán nem bánok, motiválja csak, ráfér.


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 356
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: Castor kis fekete notesze // Szer. Aug. 06, 2014 3:44 pm

Il Nemico
I keep my head held high and smile, because there are people who will kill to see me fall.
❝ Vincent d'Arc (RIP)
Atanerk volt, mikor idejöttünk. ÉS most... Most pedig nem több csontnál, amiket elnyel a jeges föld. Az én mancsom által veszett el. De legalább szép küzdelem volt, igazán megadtuk a módját. Sosem hittem, hogy kimondom, de farkashoz méltóan veszett el, de félek, hogy a vakmerősége és a halála miatt rengeteg baj szakad még a nyakunkba. Nem mintha nem lenne önbizalmam, de büszke vagyok, hogy én ölhettem meg.
❝ Marcus Klein (RIP)
Mocskos, gyalázatos féreg, aki elhagyta a kölykét, Ash-t, és most vissza akarja kapni azt, ami az övé. Azzal, hogy cafatokban hozták be Ash-t hozzám, aláírta a halálos ítéletét. Egy: a saját vérünket nem verjük halálra, legfeljebb kiosztunk pár maflást. Kettő: soha nem kapja meg tőlem Ash-t, ő már hozzám tartozik, az enyém, én neveltem, én etettem... De megkapta ami járt neki. Elveszett a mancsom által, és többet már semmi nem hozza vissza az élők sorába.
❝ Raven Sutter (RIP)
Teljességgel tiszteletlenül viselkedett velem a saját házamban, a saját kölyköm előtt kísérelt meg ellent mondani nekem. Kóborként szeretett volna a falkába kerülni, azonban Infamiaként kissé nehezére esett fejet hajtani egy idegen Alfának. Az irodámban öltem meg, és Norinára hagytam a takarítást - ha már egyszer ő volt az, aki elém hozta a felelőtlen hímet, aki még a felkínált menekülési lehetőséggel sem volt hajlandó élni.
❝ Jake Westmoreland
Ó, Westmoreland, korunk kézifegyveres, jelvényes hőse! Hol késlekedsz hát a szükség óráján? Hát nem hallod, hogy várok rád? Chh... A gyomrom forog a stílusától, az udvariaskodásától, meg ettől a macsó, heroikus hülyeségtől. Meg kellett volna ölnöm a hotelben... A világnak lehet, hogy hiányozna egy ilyen önfeláldozó teremtés, de nekem biztosan nem. Egymás ellentétei vagyunk, és amíg világ a világ, ez nem fog változni. Szívesen vetnék véget az ő világának.
❝ A Szerbek
Duxként "mutatkoztak" be végre - legalább is az egyikük. Valamiért állandóan Duncannel van elfoglalva, ám azonban még nem keresett fel személyesen, hogy kihívjon. Nem tudom, hogy mi lehet bennük, hogy öt farkasom nem volt elég, hogy likvidálja őket - vagy legalább az egyiküket - de azt hiszem, hogy amíg nem jelenik meg az én színem előtt is, addig nem megyek utána a dolgoknak. Megoldást kell találnom arra, hogy elpakoljam őket innen.


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

◯ Kor : 356
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: Castor kis fekete notesze // Pént. Aug. 08, 2014 4:51 pm

L'Alleanza
Wolf packs function as families. Everyone has a role, and if you act within the parameters of your role, the whole pack succeeds, and when that falls apart, so does the pack.
❝ Caleb Mandel-Schwarz
Független lelkületű Végrehajtó, a legrébbi, mióta Alaszkában élünk. Erős hím, mégis képes volt nekem behódolni, eddig mindig ott volt, amikor szükségem volt rá, éppen ezért ha úgy ítélem meg, nyugodtan küldöm őt akár a város határain túlra is, hogy egy-egy megbizatást teljesíteni tudjon. Ám ha Emily miatta nem fog tudni rendesen dolgozni, azt hiszem, beszélgetnünk kell.
❝ Dana Berger
Megőrzésre hagyta itt a Teremtője, aki azóta letűnt, mint szürke szamár a ködben - pedig egészen kedveltem. A "hercegnő" nem csak a polgármester lánya, hanem valamilyen oknál fogva Dante kegyeltje is, holott én nem látok belőle mást, mint eljövendő hasznot - a civil életben hatékonyan tudunk együtt dolgozni, és amíg ez így marad, élhet.
❝ Natan Vreth, az Omega
Nem elég, hogy miatta végezték ki a Társalgóban Dante lányát, még a szemembe is próbált hazudni. Mindezek okán mégis életben maradt, büntetése letelte után Omegaként élhet tovább a falka körein belül. Gyanúsan sokat forgolódik a lányom körül, de amíg nem tudok meg valami szentségsértőt, addig békén hagyom őket. Továbbá ideje lesz kivernem belőle némi információt a szerbekkel kapcsolatban.
❝ Sofia Salucci
Ős-chicagói nőstény, hazám, Itális szülötte. Toddnak tett ígérete révén csatlakozott újra a falkához, de úgy gondolom, hogy még sokat kell tanuljon rólunk, mielőtt teljesen beilleszkedne. Nekem nincs vele problémám, de bízom abban, hogy hamar megtanulja, miként kezelje a saját társait, mielőtt a mi kapcsolatunk menne rá a nevelő célzatú foglalkozásokra.
❝ Ashley McLoyd
Darren kölyke, a pincém egykori vendége. Az apja elrabolta a Testőrömet, én elvettem a lányát. Megetettem vele annak mentorát, és másnap reggel hazaküldettem vele az áldozat fejét. Bízom benne, hogy nem felejti el egyhamar a találkozásunkat és soha többé nem kerül probléma miatt a szemem elé.
❝ Darren Northlake
Volt Atanerk, aki felajánlotta nekem az Őslakos falka feletti uralmat. Megharcoltam azért a posztért, nem ingyen kaptam és ez az, amire büszke vagyok. Az egyesülés óta közvetítői szerepet tölt be, bár úgy tűnik, hogy erre igazából semmi szükség nincs. Azt hiszem, hogy a természetével nincs bajom, de az tény, hogy fogalma sincs arról, miként kell uralkodni a farkasok világában.
❝ Masako Saito
Még emberként ismerkedtem meg vele akkor, amikor a városba költözött. Meglepett, hogy azóta farkas lett, a be- és átharapási körülményeitől viszont kedvem lenne inni egyet - és mint kiderült a szálak egészen Danáig és az öcsémig visszavezetnek. A hétköznapjaimban nem sok vizet zavar, ahogy általában a kölykök kimaradnak az életemből, úgy ez a fiatal nőstény is.
[/quote]


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Re: Castor kis fekete notesze //

Vissza az elejére Go down
 

Castor kis fekete notesze

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Castor kis fekete notesze
» Fekete Tőr Testvériség
» Fekete Párduc (T'Challa)
» Erdőségek
» Varjak kódexe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kellékes részleg :: Személyes Részleg :: Kapcsolatlisták-