HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | .

 

 *** Hírek ***

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
*** Hírek *** // Szer. Dec. 14, 2011 7:54 pm

First topic message reminder :

Hírek az oldallal kapcsolatban.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 14, 2011 7:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.netSzerzőÜzenet
Castor
Vérvonalfő
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 357
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: *** Hírek *** // Csüt. Május 16, 2013 9:57 am

Kedves Bogyókák!

Hegyezzétek a hallókáitok, fontos infók következnek.

I. TALÁLKOZÓ

A Fórumtalálkozó szervezése továbbra is gőzerővel zajlik, egyelőre úgy néz ki, hogy Május 25-én fog megtörténni. További információk a North Star Facebook oldalán olvashatók.

II. KARAKTEREK HIRDETÉSEI

Duncan munkájának köszönhetően mind a Karakterbazár topicból, mind az oldal tetején lévő boxból kikerültek az inaktív karakterek hirdetései. Ezeket a hirdetéseket LEMENTETTÜK az Admintopicba, tehát ha valaki visszatérne és nem lelné a keresett karakterét, az szóljon és megkapja a kódot, hogy újra el tudja helyezni, ha még mindig igényt tart rá. Utólagos elnézést mindenkitől, de az aktív karakterek hirdetései szinte elvesztek már az inaktívok között.

III. ÚJ HELYSZÍNEK

Tessék bátran nézelődni a fórumon, mert folyamatosan új helyszínekkel bővülnek a témák. Amennyiben valakinek valamilyen ötlete támad, az nyugodtan jelezheti felénk és mi igyekszünk eleget tenni a kérések megvalósításának. (Ha Olenen kívül bárki támogatja a középkori stílusban berendezett, fáklyás kocsma (ivó xD) gondolatát, akkor valahova azt is beszorítjuk Very Happy)

IV. VÁLTOZÁSOK AZ ELŐTÖRTÉNETEKBEN

A Karakterlap Sablon záró szekciója az egyszerűség szempontjából az alábbi pontokkal bővült:

Kiegészítések


Amennyiben már a játéktérre érkezéskor van ötleted, hogy hol fogsz lakni/dolgozni, akkor ezt itt jelezheted, hogy egyből meg tudjuk neked nyitni a megfelelő topicokat, de ez még nem kötelező!
- A karakter bérelhet lakást a Bérházban, igényelhet Házat valahol a városban. Megszállhat a Holiday Inn Expressben (ekkor megkapja az egyik számozott szobát), bérelhet Faházat a Hegyvidéken, lakhat egy egyszerű Motelben.
- A kölykök és a 100 év alattiak kötelező jelleggel a saját falkájuk területén élnek, tehát vagy a Holiday Inn Express-ben kapnak szobát, vagy a Hegyekben a Farkaslakban. 100 év felett élhetsz a falkától távol is, ha nagyon akarsz.
- A Magányos farkasok, akik már tudják, hova akarnak csatlakozni, mindenképpen a csoportvezetőjükkel egyeztessenek arról, hogy engedélyezi-e a falkától való különélést vagy sem (ezt a mindenkori csoportvezetők joga eldönteni).

Lakóhely helyszíne: Bérház/Saját ház/Holiday Inn/Farkaslak/Egyéb
Kép(ek)/leírás a helyszínről: Max. 3 különálló kép vagy egy nagy szerkesztett. A kép szélessége ne haladja meg az 500 pixelt!
Egyéb saját helyszín neve és helye: például munkahely, vagy egy még nem létező helyszín, ami a karakterednek fontos lehet.
Kép(ek)/leírás a helyszínről: Max. 3 különálló kép vagy egy nagy szerkesztett. A kép szélessége ne haladja meg az 500 pixelt!
Ezeket utólag NEM kell kitölteni/beilleszteni, pusztán az új karakterekre lesz már érvényes, de tudjatok róla Ti is.

V. FIGYELEMFELKELTÉS

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy megkérek mindenkit, hogy figyeljen oda arra, hogy rendszeresen olvassa a csoportok Belső Topicjait, ugyanis az eddigi tapasztalatok szerint sokan lemaradnak az ott közzétett információkról, ami valljuk be, nem a legjobb.

Köszi a figyelmet,
csók.


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 357
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: *** Hírek *** // Pént. Május 31, 2013 4:11 pm

Kedves Mindenki!

Nagyon nem örülök annak, hogy ezt a "hírt" kell megírnom, de már egy ideje érlelődik bennem a dolog, ami egyre csak azt erősíti bennem, hogy márpedig muszáj.
Kinek nem inge, nem veszi magára, de az ne is fűzzön hozzá kommentárt, mert nem szeretnék még a jelenleginél is nagyobb káoszt az éterben. Neveket nem mondok, de nincs is rá szükség, mert azt hiszem, hogy mindenki talál majd benne olyat, ami rá is vonatkozik - ez rám is igaz, bármennyire tűnik álszentnek vagy erőltetettnek.

Az elmúlt hetekben valami eszméletlenül eldurvult a közhangulat, ami meglep és nem is igazán tudom hova tenni. Adminként és emberként is mindig szorgalmaztam, hogyha gondunk van, akkor próbáljuk meg megbeszélni egymással. Ha mást nem, akkor ezzel az erkölcsi győzelmet a magunkénak tudhatjuk. De úgy látszik, hogy ez nem mindenkinek természetes, vagy ha igen, akkor jön a sorozatos "de" és "csak" meg "akkor is" áradat, amivel valljuk be - senki nem tud mit kezdeni.

Mi a problémád?

A kérdést mindenkinek, egyesével is feltehetném, de először fogalmazza meg saját magában mindenki, hogy mi zavarja, miért érzi magát rosszul. Megvan? Nagyszerű. Ha sikerült listázni a konkrétumokat, akkor tegyük fel a miért kérdést is. Gondoljunk bele, hogy esetleg nálunk, a saját házunk táján minden rendben van-e, mindent úgy csinálunk-e, ahogy másoktól is elvárnánk, vagy esetleg akad bennünk is olyan dolog, ami másokat sérthet. Tudjátok, mint a karakteralkotásnál: tökéletes jellem nincs.
Ha az megy, hogy elmondjuk, hogy mással mi a bajunk (akár az érintett, akár egy harmadik személynek, akinek semmi köze nincs a dologhoz), akkor az is menjen, hogy a saját hülyeségeinket is mondjuk ki. "Oké, rohadtul utálom, hogy egy hónapot kell várni a reagjaidra, de azt beismerem, hogy én egy ritka türelmetlen ember vagyok."

De tételezzük fel, hogy még ennyi se megy. Akkor maradjunk annyiban, hogy a problémád az a tied, csak a tied és másnak nem kötelessége ezt megoldani helyetted! Mert nem az. Panaszkodni lehet, sokáig azonban nem célszerű, mert a hallgatóság idővel rá fog unni.

IC-OC Kibeszélem, nem beszélem

Hülyeség lenne azt állítani, hogy soha senki nem szokott kibeszélni senkit. Azt neked kell mérlegelned, hogy a kibeszélés tárgya van-e olyan fajsúlyos, hogy egy kis pletyiben is kimerül, vagy napokig fárasztasz vele mást és duzzogsz. Az érintett személy úgyis meg fogja tudni, mert meg fogja tudni, és ahelyett, hogy személyesen hozzá mentél volna, csak te jársz rosszabbul, mert feleslegesen gerjednek az indulatok. Ha ezt te vállalod, rendben van, de ne legyen se a közösségre, de az IC dolgaidra hatással.

Ha valakivel fasírtban vagy, az is tök rendben van, de akkor: nem kell vele játszani. Nem kell azon méltatlankodni, hogy más játszik vele és ha "erre vetemedik", akkor mégis miket játszanak. Nem a te dolgod, főleg ha a te karakteredet nem is érinti.

Az IC kitalált ötletek olyanok, amint az avataralanyok: azé, aki először lefoglalja. Ha valaki gyorsabb volt nálad, így jártál - erre nincs szabályozás, és ha lenne is, akkor is etikátlan lenne bármi ilyesmit szabályozni a játéktéren.

Az, hogy egy karakternek milyen a jelleme, az általában IC játék közben forr ki igazán, a tulajdonságai, a dolgokhoz való hozzáállása változhat. Ez egy ilyen sport, ez benne a csodálatos. Ha mindenki mindent beleírna az ET-jébe, ami a karakterére jellemző, soha nem lenne kész vele, plusz nem is biztos, hogy user ismeri még annyira a karaktert, mint mondjuk 4-5 hónap aktív játék után. Ha úgy véled, hogy a karaktered IC jelleme miatt mással ütközne, ne engedd vele játékba.

Ja igen, a játék. Én is sokszor esem bele abba a hibába, hogy nem tudok/akarok nemet mondani egy játékfelkérésre. Azt viszont baromira utálom, ha valaki követelőzik, és szerintem ezzel vagyunk még így egy páran. Értse meg minden érintett: vannak "hobbi" játékok, és akadhatnak olyanok, amelyek fontosak a karakternek, tehát elsőbbséget élveznek. Nyilván egy kávézós beszélgetés számodra sem tartogat annyit, mint egy élet-halál harc. Ha pörgős játékot szeretnél, csinálj pörgőset, és biztosra veheted, hogy a partnered válaszai is nagyobb sebességgel érkeznek majd.

Viszont a dolog visszája is problémás. Ne csinálj karaktert és ne vállalj játékot, ha pontosan tudod, hogy rá fogsz unni, nem viszed és hagyod ott állni. Senki nem kényszerít, karaktert lehet törölni, fagyasztani (nekünk igazán nem létszükséglet a statisztikához), ugyanúgy játékot is lehet fagyasztani, befejezni, sőt: el sem kell kezdeni. Az elutasításon pedig nem kell megsértődni. Mert vagy az van, hogy rád bólintanak, aztán fényévente kapsz egy reagot, vagy vársz, amíg adott user kissé felszabadul.

Pár szó az egyénekről

Azt hiszem, borzasztóan idiótán fest, hogy ezt ide kell írnom, de: minden karakter és minden karaktert mozgató user egyéniség. Képes arra, hogy önállóan hozzon döntéseket, mérlegeljen adott szituációkat. Legalább is én szeretném ezt gondolni, szóval bízom benne, hogy ez valóban így működik. Ennek okán az, hogy ki-kit irányít, befolyásol, sajátít ki, hoz mellé karaktert, veszi el feleségül, ejti teherbe, gyilkolja meg, csalja meg... Mind egyéni döntés kérdése. Ha pedig veled teszik és nem tetszik a dolog, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy mégis milyen szerepjáték oldal az ideális számodra? Az, ahol minden csupa fény, és úgy alakul minden, ahogy azt te elképzeled, vagy szereted, ha érnek meglepetések, csalódások, öröm és bánat, mert neked ettől hús-vér a játék. Ha az első választ preferálod, akkor a North Star egyértelműen nem neked való.
Én úgy állok hozzá, hogy amihez nincs közöm és engem nem érint, az nem érdekel és nem fogok idegeskedni rajta feleslegesen. Elég jól bevált a módszer, szóval ajánlom mindenkinek szeretettel.

Az Adminom vagy a barátom?

Mi, a Staff nagyon örülünk neki, hogy szoros kapcsolatot ápolunk a játékosokkal. Ha nem így lenne, akkor nem lennénk itt, nem szerveznénk Találkozókat és még Skype-ról is törölnénk mindenkit. Technikai kérdésekben, problémákban, bármiben nagyon szívesen segítünk, ez így volt eddig is.
Viszont azt most itt kérem nyomatékosan, hogy ami a Te sérelmed és nem kell hozzá adminisztrátori közreműködés, arra ne tőlünk várj megoldást. Mert csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezen a héten még nem telt el úgy nap, hogy valami ilyesmi miatt ne rombolódott volna le a mi hangulatunk is. Szóval itt vagyunk, segítünk, ahogy eddig is, de kérlek Titeket, hogy ezt a "nekem is rossz, szenvedj velem te is, mert nehogy te jól érezd magad" mentalitást mind velünk, mind a játékostársaitokkal szemben is hanyagoljátok.

Ha úgy érzed, hogy rossz passzban vagy, haragszol a világra vagy bármi ilyesmi, inkább ne írj, ne gyere fel chatre, mert másik 10 jó kedvű embertől ne várd el, hogy csak azért "vegyen vissza", mert neked éppen rossz napod van. Olvass, nézz meg egy filmet, menj el sétálni...

Zárszó

Tényleg rohadtul sajnálom, hogy ezt most le kellett írnom. De még mielőtt mindenki megsértődne, újra leírom: akinek nem inge, ne vegye magára. De kérlek, nézzétek el nekem, hogy nem bírom ki, hogy ne emeljek szót egy közösség élén, ha azt látom, hogy a jó hangulat gyakorta fordul át viperafészekbe, mert szerintem nem ezért a viselkedésért lett NS alapítva, nem erre "fizetett be" senki, aki az oldal tagjává vált. És van annyira fontos nekem ez a Nagy Egész, hogy ha alkalmanként leb*szással is, de igyekezzek gondoskodni róla. Mérlegeljetek, hogy nektek mennyit ér.


Köszönöm a figyelmet, a megértést, és a legjobbakat,
Cas (& Dun) /& Will /


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szomb. Jún. 08, 2013 9:43 am

Kedves Játékosok!

Bár IRL nem nagyon látszik, de mégis beléptünk a nyári szezonba. Ami ugyebár azt is jelenti, hogy a tavasz lezárult, ami pedig nem jelenthet mást, mint...

...Az Évszak Játékosa Szavazás kezdetét!

Különlegesség és változás is lesz a tavaszi fordulóban. Ugyanis a karakterek mellett mostantól már játékot is lehet nevezni és leadni rájuk a voksokat. Ez azt hozza magával, hogy:

- Megszűnik a Hónap Játéka jelvény, és a havi szintű nevezések
- Helyette pedig az Évszak Játéka különleges profiljelvény lesz elnyerhető.

Mindez azért szükséges, mert így sokkal jobban nyomon követhetőek a játékok, és nagy valószínűséggel be is fejeződnek a 3 hónapos ciklusok alatt. A nevezésekről bővebben a szavazás topicjában olvashattok a mai nap folyamán, amint elkészül. De gondolkozni lehet a dolgon már most. A beérkezett nevezések függvényében előfordulhat, hogy több kategória is lesz majd, amikre lehet nevezni, ez majd elválik.

Tessék izgulni, tervezni, gondolkodni, mert hamarosan érkeznek a szavazással kapcsolatos pontos tudnivalók Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szomb. Jún. 08, 2013 11:26 am

És már el is készültek a szavazóládikák, valamint az ismertető leírások az egész dolog menetéről. Bővebb információkat itt találasz: http://northstar.forumr.net/f166-tavaszi-szavazasok

Ne legyetek restek! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Castor
Vérvonalfő
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 357
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: *** Hírek *** // Szer. Jún. 19, 2013 1:30 pm

Kedves Orfeum-kalandban résztvevők,

a jelenleg futó gyújtogatási akciót ezennel lefújom.

Ok:
- fennakadások a haladással
- az összegabalyodott szálak megoldhatatlan kicsomózása
- időbeli eltérések tarthatatlan kezelése
- useri inaktivitás, melyre a Staff nem tudott megfelelő szankciót kitalálni. Ezzel kapcsolatban a személyes konfliktuskezelést megkezdtük.

A cselekmény további menete:

- Az Őslakosok sikeresen begyújtják a helyet és valahol az épület mögött távoznak azon a csatornarendszeren, amin bejöttek.

- A Betolakodók nem mennek utánuk, mert a közeg nem teszi lehetővé a harcot. A helyi erők segítségével megkezdik a tűzoltást.

- Mindenki él és virul.

Konklúzió:

- Ingadozó aktivitású csoportvezető karakterrel nem tudunk mit kezdeni
- Legközelebb - felülírva a reálisan elvárható viselkedést - nem szervezünk nagy létszámú összeröffenéseket, ettől függetlenül köszönöm mindenkinek, aki teljes szívvel ugrott a hívó szavakra

Személyes:

Én kérek mindenkitől IC/OC elnézést, hogy ez így alakult és feleslegesen rángattam bele ennyi embert (farkast).

Cas


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Castor
Vérvonalfő
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 357
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: *** Hírek *** // Szer. Jún. 26, 2013 11:25 am

Kedves Bogyókák!

Megkésve bár, de törve nem, kiírásra kerültek a legjobb játék szavazások a Tavaszi Szavazások topikon belül! A további instrukciókat ott találjátok Smile

Ezzel párhuzamosan eredményt is hirdettünk a Legjobb Játékos Szavazáson, aminek az eredményeit és egy falatka értékelést a Dicsőségtábla vonatkozó részében olvashattok el!

Azt hiszem, hogy más nincs perpill, azon kívül, hogy 30-án Fórumtali, szóval aki még meggondolná a részvételt, az nyugodtan jelentkezzen az Esemény Facebook oldalán.

Csók,
Cas


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Pént. Jún. 28, 2013 9:44 am

Sziasztok,

csak gyorsan mondom, hogy Apátok véletlenül elállította a megjelenést, ezért néznek ki az avatarok bénán a hozzászólások mellett. Egy darabig még ilyen lesz, de már rajta vagyok a helyreállításon. Ez ügyben ne keressetek, aggodalomra/pánikra semmi ok!

Pusz,
Cas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Júl. 17, 2013 1:21 pm

Kedves Játékosok és erre kallódó Vendégek!

Végre a helyére került minden, ami a Tavaszi szavazásokkal volt kapcsolatos. A nyertesek abban a (nem túl nagy, de azért na...) köszönetben részesültek, hogy:

- A profiljukba megkapták az Évszak Játékosa díszjelvényt
- A Legjobb Játékok pedig kikerültek a főoldali oldalsávba, hogy bárki bármikor megtekinthesse őket kedve szerint.

Minden résztvevőnek és becsülettel szavazónak köszönjük szépen a hozzájárulást, azonban nagyon boldoggá tennétek, ha szeptemberben több játékot és sokkal bátrabban neveznétek, mert nagyon sok jó van, amit érdemes lett volna akár a jelenlegi fordulóba is belevenni, de mégsem valósult meg.

Cas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Júl. 29, 2013 11:57 am

Kedves Játékosok!

Először is: a fórum Történelemkönyvébe kicsit megkésve ugyan, de végre bekerült Darren csoportvezetővé válásának pillanatképe. Egyrészt, hogy ne maradjon említés nélkül, másrészt pedig azért, hogy az új játékosaink is teljesen fel tudják venni a nagyon hosszú, nagyon kusza, de lassan egyenesedni látszó Őslakos fonalat Smile

Másodszor pedig új kiegészítéssel bővült a világleírásunk "A helyszín, jelenlegi helyzet, csoportok viszonya" című fejezete. A bővítés egy egész egyszerűen technikai jellegű könnyítés, ami mankót igyekszik adni mindenkinek a városban való eligazodáshoz.
Íme:

Az alábbi térképen a való életből átvett, fontosabb helyszínek, a csoportok területei láthatóak, a csoportok színeinek megfelelő jelöléssel. A falkáknál ez jelenti a vadászterületet is. A sárgásbarna terület pedig a belvárosban található lakóterületet hivatott jelölni.(nagyobb felbontás)


A térképen egyelőre azok a helyszínek vannak jelölve, amelyek stratégiailag fontosak lehetnek (bázisok, vadászterületek, satöbbi). Láttok rajta nagyjából úthálózatokat is, valamint távolságmértéket. Azért láttam indokoltnak a dolgot, mert ha továbbra is esedékesek lesznek a mindenféle riasztások és segítségnyújtások, akkor ez alapján lehet reálisan gondolkozni.

Továbbá, akinek van a tulajdonában bármi, ami nem a 2nd Avenue vonalán helyezkedik el, az gondolja végig, és jól jegyezze meg a saját tulajdonának elhelyezkedését.

Szép, hűsebb napokat,

Cas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Szept. 02, 2013 12:00 pm

Kedves Egybegyűltek!

Először is: boldog új tanévet kívánunk mindenkinek, akiket ez esetleg még érint. Nézzétek a jó oldalát, már csak 10 hónap van hátra a 2013/2014-es tanévből, és ez még mindig jobb, mintha ezt az időt egy szibériai jégbarlangban kellene túlélnetek (fő az optimizmus!)

Másodszor pedig néhány friss hírmorzsát hintek elétek.

Személy szerint az utóbbi pár hetem elég kaotikus volt, semmit nem tudtam csinálni gyakorlatilag, amit szerettem volna és rengeteg az elmaradásom minden tekintetben. A szomorú hírem pedig az, hogy ez egy darabig még így is lesz.

Rengeteg adminisztrátori teendőt sikerült felhalmoznom. Ezeket folyamatosan igyekszem pótolni és amint van a dolognak kézzel fogható eredménye, úgy foglak tájékoztatni benneteket. Mi várható?

--> Egyrészt az oldal egy funkcióinak leépítése/átalakítása a közjó érdekében.
--> Másrészt (ami egyébként öröm!) rengeteg leírást szeretnék bővíteni, átdolgozni, kiegészíteni. Az alap struktúra terv úgy nézne ki, hogy hozzáadódna a világunkhoz néhány olyan leírás, amit nevezhetünk akár Haladó Leírásnak is, hiszen a játékoknak/karakteralkotásoknak nem lesznek feltételei, azonban az érdeklődők számára tartalmazna rengeteg adalékinfót, érdekességet. Emellett egyes játékosoknak akár plusz segítség is lehet, hiszen olyan jellegű leírások is felkerülnek majd "mellékesbe", mint pl.: Mit és hogyan játsszunk egy kölyök karakterrel. Nem szentírás, nem szabályzat, csak mankó és lehetőségek tárháza, ha valaki okosan használja.
--> Továbbá egyes már meglévő leírások kapnak pontosítást (főként az Őrzők, de ilyen lesz például az egyes vérvonalak bővebb kidolgozása is).

Remélhetőleg ezek a bővítések/változtatások egyáltalán nem lesznek hatással a már megalkotott karaktereitekre - legalább is nem ez a cél. Azonban ha mégis belefutnánk egy ilyen bakiba, akkor azt lehetőleg személyesen, Privát Üzenet formájában beszéljük meg, mert amíg IC/OOC/IRL ennyi felé vagyok havazva, Skype-ra se szívesen járok fel, mert valami mindig elvonja a figyelmemet.

Tessék résen lenni, mert valószínűleg gyakran fogok friss hírekkel jelentkezni.

Ez az egész procedúra azzal jár, hogy minden bizonnyal a játékra fordított időm kevesebb lesz, még ennél is. De igyekezni fogok, viszont párhuzamosan írni még nekem is képtelenség, és a "hivatalos" teendőket sem akarom már ennél tovább húzni, mert sosem fogok tőlük megszabadulni.

Szép napot,
~ C.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Szept. 18, 2013 7:55 pm

Szevasz tavasz, itt a nyár és ment is, ami azt jelenti, hogy újabb Évszak Játéka/Játékosa Szavazás!

A korábbiakhoz hasonlóan tudtok szavazni az előző évszak általatok legjobbnak ítélt karaktereire - csoportonként - és játékaira - nevezzetek, hogy aztán megmérettessenek!

A nyári voksolást ITT találjátok, menjetek, nyomjatok, izguljatok, szorítsatok! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 159
◯ HSZ : 1399
◯ IC REAG : 1285


Re: *** Hírek *** // Szer. Szept. 25, 2013 8:28 am

Ma éjfélig lehet még játékokat nevezni, eddig nincs túl sok, szóval gyertek, csak bátran! Very Happy

Nincs megkötés, csupán nyári kezdésű játék legyen, amit Te valamiért fontosnak, izgalmasnak, viccesnek, érdekesnek etc... találtál.Team Orange Juice
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Csüt. Okt. 03, 2013 1:00 pm

Kedves Mindenki!

Lezárult a 2013-as Nyár Játékosa szavazás, köszönjük mindenkinek a részvételt és a szavazatokat! :DA dobogósok megkapták megérdemelt helyüket az újabb dicsőségtáblán, a győztesek pedig a szokásos Évszak képe mellett Minőségi játékos plecsnivel is gazdagodnak.
A nyári befutókat itt leshetitek meg: Nyár Játékosai

Ne felejtsétek el, hogy a Nyár Játékára még 4 napotok van szavazni, október 7-én éjfélkor zárul az a szavazás is!

Nagy ölelés mindenkinek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Pént. Okt. 04, 2013 2:31 pm

Drága feleim,

ezúton is gratulálok a Nyár Játékosainak én is, bízva abban, hogy decemberben hasonlóképp fog remekelni mindenki!

De nem azért vagyok itt, hogy dicsérgessek ugyebár, helyette azonban hoztam mindenki számára némi friss és ropogós olvasnivalót.

Nyomatékosan kérek minden régi és új játékost, hogy tanulmányozzátok át alaposan a VÉRVONALAK LEÍRÁSAIT, beleértve az általános tájékoztatót, valamint az egyes vérvonalak részletes leírását.
Igyekeztem minden felmerülő kérdésre választ adni, azonban ha még akadnak fekete foltok, azokat szabadon választott platformon le tudjátok kommunikálni valamelyik Adminnal.
Eddig méltánytalanul kevés információ szólt az egyes vérvonalakról - most azonban igyekeztem mindent konkretizálni, ettől függetlenül ha valami kimaradt, szintén lehet visítani.

Summázva kiemelném a főbb újdonságokat, hogy mégis mire számítsatok:
- Beharapás lényegi elve, beharapási sor
- Átharapás menete, funkciói, lehetséges alternatívák
- Képességaktiválás, tréning
- Másfélszeres szorzó bevezetése (ennyi matek talán még nem fog fájni)
- A Morfok vérvonala teljesen átalakult, szerintem nagyon vonzó lett (gyorsan haraptassa át magát mindenki)
- Az 50 éves korláton is módosítottunk, ez lecsökkent pusztán a kiteljesedésre és az átadásra

...és még sok más.

MÁS

Azért itt írom, mert ezt mindenki olvassa, nekem meg nem kell egyesével írnom a drága szeretteimnek.

Elnézéstbocsánat a hatalmas inaktivitásért, az egész IRL família beteg volt/lett, közben szenvedek erősen az egyetemmel és örülök, ha alszom kissé Very Happy Nem tudom mikor leszek rendesen, a helyzetet az is nehezíti, hogy egy gépen osztozunk itthon és amikor lenne kedvem/időm, Murphy törvénye szerint olyankor mindig foglalt a laptop. De szeretelve vagytok, és tudjátok, a jó barátok onnan tudják folytatni a társalgást, ahol évekkel ezelőtt abbahagyták, ez az elvet követve kérem mindenki megértését és türelmét. Ha kérdés van, azt igyekszem megoldani és arra kérek mindenkit (vagyis inkább azt javasolnám), hogy most egy kicsit mindenki kanyarodjon el a karakterei személyes és magánjellegű dolgaiba, mert az megy nélkülem is - jó esetben -, és biztos, hogy nem fogtok unatkozni Smile

PS.:
A következő terület, amin dolgozom idő közben, az a regeneráció egyértelműsítése. Még sok-sok átírni valóm van, az off időmben igyekszem ezen munkálkodni legalább.

Csók nektek,
Cas

PS2.: a lustának itt a link Razz http://northstar.forumr.net/t923-vervonalak
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Okt. 30, 2013 2:10 pm

Kedves Játékosok!

"Rendcsinálási" célzattal szeretném, ha rendbe tudnánk tenni az Avatarfoglalót. Készült egy újabb, egyszerűbb, letisztultabb sablon. Szeretném, ha mindenki újrafoglalná a saját karakterei avatarjait, és azok alapján egy újabb, frissebb foglaló készülhetne el.

Multik tekintetében ha úgy kényelmesebb, akkor mehet egy postba minden foglalni kívánt arc.

Azok a userek, akik rendelkeznek elhunyt karakterrel, továbbra is jelezhetik, hogy az arcképük foglalt, döntse el mindenki belátása szerint, hogy lefoglalja-e végleg egykori arcát.

Lehetőség szerint a közösségi összetartó erőt is aktiváljátok: ez a hír kimegy majd Facebookra is, de szóljatok az esetleg most inaktív usereknek, hogyha terveik közt szerepel a karakterük "megóvása", akkor egy foglalásra legyenek kedvesek betekinteni és megtenni az intézkedéseket.

Értelemszerűen aki nem foglal avatart, azé bármikor elvihető.

Köszönettel,
Cas


Ja, és a link: http://northstar.forumr.net/t1472-avatarfoglalo-uj
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Pént. Nov. 15, 2013 5:19 pm

Sziasztok!

A közelgő vizsgaidőszak, a munkahelyi és magánéleti gikszerek minden bizonnyal megcsappantják a fórumozásra áldozható időkeretet a legtöbbünk életében. Éppen ezért, ha akad olyan, aki épp ráérne, épp írna, de nincs hova, esetleg benézhet az új játékos topikba, ami egészen pontosan ez: http://northstar.forumr.net/t1481-szituacios-jatekok

Minden fontos infót megtaláltok a leírásban, remélem, hogy tetszeni fog! Közben megihletődtem, szóval elkezdek összeállítani egy újabb kérdőíves mókát is.

Hajrá, hajrá!

Cas
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Castor
Vérvonalfő
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 357
◯ HSZ : 2003
◯ IC REAG : 2395
◯ Lakhely : Holiday Inn Express - FairbanksRe: *** Hírek *** // Szer. Nov. 27, 2013 1:01 pm

Kedves Játékosok!

A mai nap bepótolom a halloweenkor elmaradt frász-hozást, már ami a híreket illeti.

Az a helyzet, hogy RENGETEG Magányos Farkasunk van, ami nem jó. Így a Titulusok leírásaiban jelzett szabályzati pontra hivatkozva kicsit felgyorsítom a dolgokat, a csoport tagjai különböző szempontok szerint más-más elbírálás alá fognak esni.

- Akik kevesebb, mint 3 IRL hónapja hozták be a karakterüket, nyugodtan alhatnak (egyelőre). Tehát ez rájuk nem vonatkozik.

- Azok, akik 3 hónapnál régebben mozognak magányosként, és mondhatni "egyedül" kolbászolnak, nem pedig családi/baráti minifalkában, legyenek kedvesek minél hamarább PM-ben felkeresni a falkák vezetőit egyeztetés céljából. Ha még egyik falka felé sincs hajlás, akkor javasolnám, hogy mindkét falkánál tessék érdeklődni.

- Azok, akik 3 hónapnál régebben mozognak magányosként, és kiscsoportban tengetik az idejüket, első körben beszéljék meg egymás közt a terveiket, és aztán közös vélemény esetén keressék fel a falkák vezetőit. Ebben az esetben elég, ha egy szóvivővel folyik a PM-ezgetés.
Ha egy kiscsoporton belül eltérő szándékok ütik fel a fejüket, aki kilóg a "sorból", az is írjon külön PM-et.

- Azok, akik egy falkából lettek kiebrudalva, és azért magányosak, gondolkodjanak el azon, hogy esetleg visszatérnének-e az övéikhez vagy csatlakoznának a másik táborba. Mindkét esetben várható valamiféle feladat, ami a csatlakozás előfeltétele.

- Azok, akik egyáltalán nem kívánnának a karakterkoncepciójuk szerint csatlakozni, vagy engedjenek lejjebb az igényeikből, vagy találjanak valami érdeket, ami mégis efelé hajtja őket, vagy készüljenek fel a kedvezőtlen végkimenetelre.

A lehetőség a tiétek, egyelőre. De ha a falkaegyesítés megtörténik, minden bizonnyal prioritás lesz a város farkasainak fúziója, úgyhogy még ezelőtt, hogy valaki elveszítené a karakterét, lehetősége van fontolóra venni, mit fog magával kezdeni.

Csak zárójelben jegyezném meg, hogyha bárkinek eszébe jut valami nagyobb kaliberű bandázás/egyesülés a magányosok közül, kezdjen bele egészen nyugodtan, ezzel megúszva a csatlakozást, de a fentebb ismertetett IC intolerancia ettől függetlenül még mindig érvényben lesz.

Kérdések esetén nyugodtan írjatok, határidőt nem szabok ki a dologra, mert tudom, hogy mindenkinek megvannak most az IRL dolgai, de szeretném, ha nem húzódna el a történet tavaszig meg ilyesmi.

További szép napot nektek,
C.


"Ha választanom kellene, hogy egy órát lent töltök a Hotel gyerekmegőrzőjében vagy egy feltételezett vérvonal alapítóval töltöm az éjszakát, hát... Mindenki tudja, mennyire rajongok a habszivacslabdákért."

Betolakodó Kampányvideó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Dec. 02, 2013 7:56 pm


Kedves idetévedő!

Te bizony most a North Star FRPG-nek szánt ajándékomhoz kapcsolódó leírást olvasod. Vagyis megtaláltad az Adventi naptárt, illetve az első naphoz tartozó képecskét ami idevezetett és nyilván elolvastad ezt a kiírást is:

"Ho-ho-ho !

Szép fát szereztem nektek, mi? Sajnos, Hárt a temérdek sok csokoládéval - amit ajándéknak szántam a kalendáriumba - bevette magát a fotelba és azt falatozza, így most nem segít nekem... szóval apátok egyedül állítja és díszíti idén fel a fát.

Minden nap egy új doboz lesz majd látható este 10:00 után (magyar idő szerint, természetesen). Amelyek mindegyike megfelel az aktuális dátumnak, mint egy igazi adventi naptár! Ezzel a kis innovatív meglepetéssel igyekszünk megköszönni azt, hogy a nehézségek ellenére is kitartottatok a North Star mellett idén is! S hogy mire lehet számítani? Nos, mi ahelyett, hogy csokoládét kínálnánk (Em-től kérjetek, ha csokit akartok!), inkább személyre - pontosabban karakterre - szóló ajándékokkal kedveskedünk nektek. Lesz itt új profilkép ünnepi hangulatban, meglepetésképek, karakterekhez párosított zenék, videók, stb... Röviden, minden nap egy jutalom. Ahhoz, hogy eme virtuális ajándékokat kibonthassátok, előbb azonban meg kell találnotok őket hová is rejtettük el az oldalon! Az egérrel, ha végigpásztázzátok a képet elő-elő fog bukkanni egyre több és több figyelmeztető információmorzsa az aznapi dátummal és meglepetéssel! Ez egyszerű, ugye? Számítok rátok, hogy jöttök és nézelődtök; no meg nem hagyjátok, hogy Emily megegye a csokoládékat..."


No de, lássuk hogy ez mit is jelent a számotokra pontosan:

  1. Minden nap, egészen szentestéig 22 óra után egy új posztot fogok ide írni, amiben valamiféle virtuális (grafikus) ajándék fog lapulni.
  2. Lehet, hogy ez kép, profilkép, aláírás, karakternek szánt videó vagy zene lesz, igazából bármire számíthattok meglepetésként!
  3. Ahhoz, hogy az ajándékaitokhoz hozzájussatok a fent említett Naptáros linken meg kell találnotok az aznapi dátumhoz tartozó számmal ellátott kis képecskét, amit elrejtettem! A kép egy linket tartalmaz, így ha a képre kattintotok rá, át fog irányítani a megfelelő naphoz tartozó topikba. (Ez értelemszerűen csak 10 óra után működik, addig nem élesítettek a linkek, hisz dolgozom velük!)
  4. Az oldalon a topikok vendégként is láthatóak, így nincs más dolgotok, mint lementeni az ajándékokat és élvezni a dolgot! (Esetleg NS-en meg lehet köszönni, ide nem tudtok írni. Wink)
  5. Kellemes időtöltést és nézelődést!


Ha valami nem világos, vagy csak kérdésed van NS-en, Elisabeth McKinley-nek írj üzenetet ez ügyben!

Karácsonyi Kommanó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Kedd Dec. 03, 2013 12:15 pm

Sziasztok Pajtik,

a közelgő ünnepi hangulatra való tekintettel elérhetővé vált számotokra egy Karácsony & Szilveszter nevezetű, folyamatosan bővülő topic. Nézzetek körül, egyelőre 3 topic közül választhattok, de gyanítom, hogy ez még bővülni fog.

Kellemes mézeskaláccsal dobálózós napokat mindenkinek!

A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Kedd Dec. 03, 2013 1:03 pm

Gyorshír, szóval az előzőt is tessék olvasni.

Mindenki, aki a közeljövőben szeretne ÚJ karaktert alkotni magának, és nem rohan annyira, várjon egy kicsit, hamarosan új vérvonalakkal és előtörténeti sablonnal érkezünk, mint a hetes gyors.

Csók!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Dec. 04, 2013 10:51 am

Kedves Játékosok!

Az elmúlt időszak adminisztrátori fejösszedugásának részeredményeként a mai napot 3 bejelentéssel indítjuk.

I. REGENERÁCIÓS LEÍRÁS

Az alábbi linken minden érdeklődő nagyságrendileg megpróbálhat eligazodni a regenerációs folyamatokban. A Trollok, a Fakírok és a leendő Mártírok ez alapján tudják belőni a képességük hatékonyságát. Nem kötelező olvasmány, de az itt leírtak nemismerete nem ment fel a... blablabla. Persze a karaktereteket el kell tudjátok helyezni a saját koruk-képességeik alapján, de sajnos ennél pontosann adatokat nem tudtunk kieszközölni, tekintve, hogy nem tudjuk beilleszteni minden egyes karakter tűrőképességét, tapasztalatait, satöbbi. Szóval ez a feladat rátok hárul, de reméljük, hogy nem lesz vele baj. Ha mégis, akkor keressetek minket nyugodtan.

II. 3 ÚJ VÉRVONAL

A Vérvonalak leírásában találhattok három újdonsült, ősi vérvonalat. Egyet Tupileknél, kettőt pedig Alignaknál, mert szegény még mindig hatalmas hátrányban van, úgyhogy a kialakított képességeknek hála, most legalább egy kicsit felzárkózott. Itt nem részletezem pontosan, hogy miről van szó, csak kedvcsináló címszavakban:

"Illuzionisták" - Kilaun, az Álmodó - mentális képesség
"Idomárok" - Nagojut, a Hűséges - aktív/passzív képesség, melyhez eszközöltünk némi szabályzatmódosítást, illetőleg bővítettük a Vérfarkasok mítoszát az alábbi ponttal:

"Vérfarkas körökben igazi, vadon élő farkast ölni főbenjáró bűn, testvérgyilkosság. Aki mégis megteszi, a Szellemvilág által lakol: rendes farkas alakba kényszerítve kell leélnie az általa elpusztított farkas még hátralévő idejét - illetve amennyi a gyilkosság meg nem történte esetén még hátra lett volna. [Ha ilyen történik, IC 2 kockás dobással születik döntés, amennyi a dobott érték, annyi OOC hónapig tart a büntetés]."

"Mártírok" - Eeyeekalduk, az Önzetlen - látta valaki a Feláldozhatókat?

III. ÉVSZAK JÁTÉKA/JÁTÉKOSA - ŐSZ

Vagy ma, vagy holnap - szóval a napokban kiírásra kerül az őszi Évszak Játéka és Játékosa szavazás. A dolog a már jól megszokott ütemben fog zajlani, az újak pedig ne aggódjanak, mert mint mindig, most is lesz részletes ismertető a dologról.
Elkezdhettek gondolkozni a jelölni kívánt játékokon is. Ráadásként - a Karácsonyi időszakra való tekintettel - NEM vesszük figyelembe a hozzászóláskorlátot, szóval a szavazásban résztvevő karakterek száma talán egy kicsit megugrik majd, de üsse kő.
Akik idő közben csoportváltáson mentek keresztül, azok a jelenlegi színük szerint fognak bekerülni a listába. Mivel tanultunk a legutóbb történtekből: ha valaki nem szeretne részt venni a szavazáson, írjon PM-et az Adminnak, és ő nem fog szerepelni (remélem, azért ilyen nem lesz o.o)


Kérdések, kérések, bizonytalanságok esetén gyertek érdeklődni nyugodtan.

Szép, hóesésben gazdag napot mindenkinek,

-cdw.-

SZERK.: Kikerültek a szavazások, nevezések, hajrá mindenki! LINK
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szomb. Dec. 07, 2013 11:56 am

Kedves Mindenki,

jelentem, hogy nyilvánosságra hoztuk az új Karakterlap sablont. A linkelési dolgok miatt nem új topicba került, hanem a régi helyén lett lecserélve, szóval továbbra is ITT tudjátok megtekinteni.

A régi lapokat nem kötelező átírni, de aki szeretné, nyugodtan megteheti.

Remélhetőleg nem lesz baj a használatával, igyekeztem mindenhol egyértelműsíteni, hogy mit kell átírni, satöbbi. De ha kérdés van, megtaláltok Smile

Csók,
C.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 11, 2013 10:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Dec. 11, 2013 10:38 am

Kedves Mindenki,

a HUforum úgy döntött, hogy mostantól nem szeret minket, szóval a kezdőlapon elhelyezett keresett karakteres kis cucc egy időre leáll a rendeltetésszerű működéssel. Hiába szerkesztem át a kódot rendesre, amint "leokézom", visszaáll valami förtelmes masszává, olyan kódrészeket is beletesz, amiket már vagy 10x kitöröltem, mert nem oda valóak.

Szóval átmenetileg ilyen kis görgetős rusnyaság lesz, de igyekszem minél előbb kitalálni valamit az ügy érdekében.

Köszi a türelmet!

Ja, és fontos: az Előtörténeti sablonhoz új hozzászólás formájában kaptatok egy aprócska kódszeletet, amit használhattok fakultatívan az ET-kiegészítéséek megírásához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Dec. 16, 2013 10:45 amKedves Játékosok!

Nagy örömmel tölt el, hogy már 2 egész esztendeje működünk, és hogy ezt a hírt ezen a fronton is megoszthatom veletek. Nem pazarolnám senki idejét a közhelyes köszönetnyilvánításokkal és a meghitt hangulatú visszaemlékezéssel, egész egyszerűen közlöm velünk, hogy SZUPEREK VAGYUNK!

És ennek a szuperségnek hála a North Star FPRG fennállásának második évfordulóján hivatalosan is bejelentésre kerül, hogy mint minden fejlődő közösségi rendszer, mi is bővülünk, méghozzá egy verziószámmal. Hamarosan lehull a lepel a North Star 2.0-áról, rengeteg újdonsággal és különlegességgel annak érdekében, hogy a fő történeti szálunk ne álljon meg ott, ahova ennyi idő alatt sikerült eldöcögni vele.

Továbbá születésnapi ajándék gyanánt szeretnénk felajánlani nektek néhány lehetőséget.

1.) A jelenleg beregisztrált játékosaink lehetőséget kapnak arra, hogy igény szerint a multikorlátot kikerülve a jelenlegi hozzászólásszámuktól függetlenül újabb karaktert hozzanak.
2.) Aki nem élne a fenti lehetőséggel, az előállhat a csoportvezetője felé valamilyen kéréssel, amit szeretne megvalósítani, de eddig nem volt rá engedélye/lehetősége (legyen ez IC/OC terület), és a születésnapra való tekintettel megpróbálunk eleget tenni neki a realitás határain belül (Drága Őrzőink, kell még az a jacuzzi a bázisotokra? Razz)
3.) Akinek egyik lehetőség sem jön be, az vegyen fel egy party-kalapot, és ünnepeljen Wink

A küszöbön toporgó 2.0-ás világról egy másik hírben hamarosan kaptok néhány információmorzsát, a lényeg az, hogy:

TUPILEK ÉLTESSEN BENNÜNKET SOKÁIG!

A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Kedd Dec. 17, 2013 3:25 pm

- hírmorzsák -

North Star 2.0Mint azt a születésnapi felhívásban olvashattátok, az új évet új dolgokkal fogjuk elkezdeni, és hogy senkit se érjen váratlanul a helyzet, címszavakban elhintünk nektek néhány kedvcsináló információt. A Staff már roppantul be van zsongva, és csak reménykedni tudunk abban, hogy ti is hasonlóképpen fogtok majd érezni!

***Új világleírás

Azt természetesen senki sem borítékolja, hogy ez az együttműködés teljességgel problémamentes lesz.

***Új titulusrendszer

"FALKAEGYESÍTÉS UTÁNI HIERARCHIA"

***Új csoport

"A különös események, a megnövekedett vérfarkas létszám és az ezzel járó veszélyfaktor olyan ősi erőket idéz meg, amelyekkel talán még egy olajozottan működő, egységes falka sem bír el."

***Új és átfogalmazott leírások

"Célunk, hogy segítsünk zökkenőmentesen elindulni ebben a világban."

***Teljesen új design Lissy közreműködésével

"Szeretném ezt a fajta kék árnyalatot megtartani mindenképpen. Összességében szeretném, ha gusztusos lenne, elegáns és kellemes, de mégis könnyen kezelhető"

***Új fejléckép, amiből megtekinthettek egy apró, megvágott részletet


***Új helyszínek

"Sokan, sokfelől áthaladnak itt, ki hosszabb, ki rövidebb ideig tengődik errefelé. "

***Új oldalkoncepció

"Ebben a játékban nincs főellenség, nincsenek résztvevő csapatok. Fogalmad sincs, kitől számíthatsz árulásra vagy együttműködésre, arról nem is beszélve, hogy lehetsz bármennyire tapasztalt, olyan falakba ütközhetsz, amelyeknek a létezéséről eddig talán csak gyerekmesékben hallottál."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: *** Hírek *** //

Vissza az elejére Go down
 

*** Hírek ***

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Leírások & OOC :: Staff Közleményei-