HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:
-

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
71 TAG 31 FÉRFI 40 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
21 TAG 7 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
15 TAG 7 FÉRFI 8 NŐ
ŐRZŐK
20 TAG 10 FÉRFI 10 NŐ
EMBEREK
6 TAG 3 FÉRFI 3 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Catherine Benedict Kedd Júl. 03, 2018 7:26 am
írta  Catherine Benedict Vas. Ápr. 08, 2018 10:55 am
írta  Alignak Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm
írta  Payne Holmes Kedd Feb. 20, 2018 10:25 am
írta  Celaena McDonald Vas. Feb. 18, 2018 8:16 pm
írta  Tawny Vaidya Vas. Feb. 18, 2018 4:42 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 18, 2018 12:12 pm
írta  Catherine Benedict Szomb. Feb. 17, 2018 7:09 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 6:39 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Feb. 17, 2018 12:42 pm
írta  Alignak Szomb. Feb. 17, 2018 9:45 am
írta  Alignak Pént. Feb. 16, 2018 10:21 am
írta  Darren Northlake Csüt. Feb. 15, 2018 11:34 am
írta  Catherine Benedict Csüt. Feb. 15, 2018 6:40 am
írta  Hans Elfman Szer. Feb. 14, 2018 7:49 pm
írta  Payne Holmes Szer. Feb. 14, 2018 7:35 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 8:11 pm
írta  Alignak Kedd Feb. 13, 2018 6:22 pm
írta  Darren Northlake Kedd Feb. 13, 2018 11:51 am
írta  Yetta Northlake-Nacrosh Hétf. Feb. 12, 2018 8:29 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:28 pm
írta  Darren Northlake Hétf. Feb. 12, 2018 7:21 pm
írta  J. Isaac Sladen Hétf. Feb. 12, 2018 7:08 pm
írta  Jason Drewner Hétf. Feb. 12, 2018 6:45 pm
írta  Darren Northlake Vas. Feb. 11, 2018 6:28 pm
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:14 am
írta  Alignak Vas. Feb. 11, 2018 11:13 am
írta  Corinne June Mouser Vas. Feb. 11, 2018 10:07 am

Share | .

 

 *** Hírek ***

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
*** Hírek *** // Szer. Dec. 14, 2011 7:54 pm

First topic message reminder :

Hírek az oldallal kapcsolatban.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 14, 2011 7:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Vas. Ápr. 30, 2017 1:01 pm

Kedves Mindenki!

A Black Star kalandsorozat ezennel hivatalosan is lezárult! Köszönjük mindenkinek, aki ilyen-olyan módon, akár a legapróbb cameóval is hozzájárult az évek alatt, színesítette, előre mozdította az eseményeket, vagy egyszerűen "csak" lereagálta azokat. Nélkületek mindez nem valósulhatott volna meg!

Most pedig lássuk mindennek a következményeit!

Vérvonalalapítók
Meghaltatok. Ténylegesen, véglegesen, (védő)szellem NJK-ként azonban lehetőségetek van bele-beleszólni a JK karakterek sorsába. Amint pedig azt láthattátok, az átnevezésetek is megtörtént, ezzel párhuzamosan a lefoglalt helyszínek is megkapták a neveiteket. (Apró megjegyzés: amennyiben bárki szeretne hozzá hiedelmet/legendát, az ne fogja vissza magát, illetve minket is kérhet egy apró szösszenet összeütésére - semmi komplikáltra nem kell gondolni, elég megnézni a leírást Tupilek könnyeinél.)
(Védő)szellem opcióitokról korábban a kaland során már írtunk ebben a hozzászólásban, de természetesen ha akad kérdésetek, nyugodtan keressétek a Staff bármely tagját!

Utódok
Az Alapítók mondhatnák, hogy "üdv a klubban". Felelevenítés és a kimaradtak pótlása érdekében álljon itt egy listába szedett összefoglaló arról, hogy miket kaptatok, mindebből pedig mások mit érzékelhetnek és milyen lehetőségeitek vannak:

 • birtokoljátok Alapítótok egyedi képességét
 • NINCS nyolc évszázados erőtök, mindenki a korának megfelelő fizikai és mentális képességekkel rendelkezik
 • értelemszerűen ennek ellenére senki sem tud átharapni benneteket a Körnek hála
 • a ti beharapottjaitokkal viszont ezt megteheti egy megfelelő mértékben idősebb farkas
 • képesek vagytok megfosztani bárkit a farkasától, aki a ti vérvonalatokba tartozik (vagy vérvonal nélküli, esetleg nem ősi vérvonal tagja)
 • képesek vagytok bárkit (vérvonaltól függetlenül!) farkas létre átkozni (csak telihold idejére nyerheti vissza emberi alakját, farkasként mindentől meg van fosztva, ami a vérfarkaslét előnye, viszont más vérfarkasok érezhetik rajta - különösen az Utódok -, hogy valami nem stimmel az illetővel. Ezt az átkot nem csak az szüntetheti meg, aki ezzel illette az adott vérfarkast!
 • a Körnek hála megérzitek egymás halálát, érzékenyebbek vagytok egymás közelségére, jelenlétére, és mindennek köszönhetően jóval könnyebben tudjátok egymást "magatokhoz hívni", könnyebben tudtok egymásra lelni, ha segítségre van szükségetek
 • az energiáitokba számottevő változás NEM áll be, nincs a homlokotokra írva, hogy mi történt veletek
 • ennek ellenére, aki a vérvonalatok tagja, az enyhe, megmagyarázhatatlan furcsaságot érezhet felőletek (ahogy annak idején az Alapítókkal szemben, mégsem ugyanaz a kettő, mert mások vagytok, mint ők)
 • továbbra sem célszerű reklámozni, hogy miféle megtiszteltetésben részesültetek
 • előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb kalandok erejéig hazaszólít benneteket a kötelesség (vonatkozik ez az elvándoroltakra), illetve hosszabb-rövidebb kiküldetésre szólíthatnak fel benneteket a Szellemek (értendő ez elsősorban a maradni szándékozókra)


A kalandban részt vevőkön kívül SENKI sem tudja, hogy Vérvonalfőkké váltatok! Ennek megfelelően kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint, ha nincs IC megalapozva a feltevés, ne húzza ki a fairbanksi lottó-főnyereménnyel együtt az Utódok létezését és kilétét.


Első fokos vérfarkasok
Tekintve, hogy kinek a kölykei vagytok, milyen erős farkast kaptatok, az Alapítók halála után is él, hogy SENKI sem tud benneteket átharapni.
Első fokra ugyanakkor továbbra is lehet karakter hozni a már ismert módokon, a megadott feltételek és keretek között.


Városlakók, nemre, korra és fajra való tekintet nélkül
A civilek, akik nem vettek részt a kalandban, nincsenek fix forrásaik, esetleg abszolút laikusak, a következőket tapasztalhatták:

 • április 8-án, hajnalban vörösbe borult a Hold, még napközben is lehetett látni halványan, estére se szűnt meg a jelenség - másnap a nyomtatott sajtó, a tévé és az online hírportálok is előszedték a Hold vörössége kapcsán terjengő teóriák (sok esetben hoaxok) teljes tárházát
 • különösebb jelenséget nem tapasztalhattak, azon túl, hogy hajnalban és késő éjjel az arra fogékonyak különös, hátborzongató energiák fel-fellobbanását észlelhették (az Alapítók akaratlan kitörései az Utódlás, majd az Áldozás során) - ezek pillanatnyi, intenzív impulzusok voltak
 • néhány megszokott arc kikopott a városból (az Alapítók), mások esetleg feltűntek (olyan Utódok, akik eddig nem éltek Fairbanksben, de esetleg maradnának)
 • arra kérjük a Falkát és a Protektorátust is, hogy ennél konkrétabbat senki se fogalmazzon meg játéktéren, amíg a vezetőktől nem ment egy-egy hozzászólás a hivatalos álláspontról!
 • csak az tudja, hogy ki vált Utóddá, akinek az Utód elmondja (vagy kifecsegi mások titkát)Magányos farkasok, akik nem ismerik az Alapítók titkát és a Vörös Hold napja is ismeretlen számukra
Ugyanaz vonatkozik rátok, mint a városlakókra!


Falkatagok, őrzők és esetleges magányosak, kik ismerik a Vörös Hold kegyetlenségét, ám az Elsők  titkát nem
A vörös hold felbukkanása esetére bevett protokoll (falka és őrzők esetében) mindenki számára ismert és érvénybe is lép egyfajta készültségi állapot, ugyanakkor különleges megszállást, ebből fakadó rendbontást nem tapasztaltok a rettegett éjszakán.
Ti is érzékelitek az energiakitöréseket, ugyanakkor bármennyire is keresitek az erdőben azok forrását, nem lelitek. Mintha mindig tévútra vinne benneteket az adott ösvény, hála Denaali illúziójának. (Ugyanakkor, ha valaki elhagyja a tisztást az életben maradtak és az utódok, utódlásnál segítők közül, őket már könnyedén meglelitek a fák között.)


Beavatott 13-asok
Őrzők esetében a következmények előre le lettek a belső fórumon fektetve a dolgok kitudódása kapcsán, ugyanakkor az Elsők, illetve az Alfa és Béta aktáihoz hasonlóan az utódokéi is zárolásra kerülnek. Hozzáférést a mindenkori Krónikás adhat megfelelő indoklásért cserébe.


Áldozatok esetében ugyanakkor nem lett ily markánsan meghatározva, hogy nem szólhattok a történtekről, így többnyire karakteretek belátására van bízva, hogy - akár felmenője iránti tiszteletből, akár más indokból - kinek és mennyit árul el. Érdemes vigyázni, hiszen miként az Elsők nem szívlelték a lebukást, úgy az Utódok sem biztos, hogy tárt karokkal fogadnak efféle akciót!


Alignak
Mint azt mind olvashattátok a kaland során, hiba csúszott a mátrixba. Annakpok az Első Körön belülről áldozott, ami addigra ugyan nevében felbomlott, ám ez a Szellemek szemében semmit sem jelentett. Ez szülte Tupilek csalódottságát, bánatát, valamint Alignak örömét és elégedettségét.
A haragvó szellem, kapva a felkínált lehetőségen hátat fordított megbékélésnek, nyugvásnak és megszállta az áldozásra szánt, majd eltorlaszolt menekülő utat kapott Yetta Northlake-Nacrosh-t. Felfoghatatlanul nagy hatalommal rendelkező Szellemről lévén szó, egyetlen test sem bírja sokáig, ha ekkora erőnek kell gazdatestül szolgálnia.
IC idő szerint április 8ától számítva, OOC idő szerint április 23-ától: 3 hét elteltével Yetta belehal a megszállásba (mivel a Vörös Holdtól eltérően Alignak hosszabb időre marad/tervez, és csak egyetlen megszállottra összpontosít). Ha nem sikerül megállítani Alignakot és kiűzni a nőstény testéből, abban az esetben a 3 hét letelte után, rögtön a halált követően új testbe költözik a Hold istene. Akkor se lesz másképp, ha az aktuális gazdatestet megölik - addig nem ér véget ámokfutása, amíg Annakpok egyezségszegését nem szépítik.

További adalék: mivel az Áldozás kudarcot vallott, illetve nem nevezhető teljesnek ott a siker és Alignak kiskaput kapott, így továbbra is fel-fel fog bukkanni évről-évre. Némileg nehezítve, némileg könnyítve az eddigi éveken, részletekbe azonban egyelőre nem bocsátkoznánk. Ezen felül az alku felrúgásának teljes következménye is vissza van még, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járni-kelni-olvasni! Hír természetesen arról is fog érkezni - idővel, de aki nem akar addig várni, legyen szemfüles és olvassa a megfelelő játékokat. Very Happy

A további kedélyborzolásig, információmorzsákig/halmokig:
a Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Pént. Május 12, 2017 6:52 pm

Kedves Játékosok!

Az elmúlt időszakok sűrű történéseinek utójátékai ugyan még zajlanak, ám mi ezalatt sem pihenünk. Hoztam máris három apróságot a számotokra!

Az első és talán legfontosabb egy új lehetőség a játéktéren, a saját falka alapításának opciója. (Bővebben)
Ennek kapcsán mindenkit buzdítunk, hogy vegye ki a részét belőle bátran - nem, nem kell, hogy mindenkiből előtörjenek az alfa-ösztönök, falkatagként legalább ugyan olyan (ha nem hatványozottabb) súlyú döntéseket lehet IC meghozni eme lehetőség kapcsán szerintünk.

Amennyiben kérdés, pontatlanság akad, valami nem teljesen világos és érthető (emberek vagyunk mi is, megesik), keressetek minket bátran PM-ben!

A másik fontos dolog, hogy kérjük az utódokat, ne feledkezzenek meg az előtörténeteik bővítéséről, frissítéséről! Illetve mindenkit érint, hogy lehet már nevezni a tavasz legjobb játékait! Wink

A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szomb. Május 13, 2017 10:16 pm

Kedves Játékosok!

Íme a Redemption abszolút utolsó, záró akkordja, a.k.a.: Alignak jutalma és a Fakírok büntetése.

Az előbbivel kezdve, teljesen OOC, useres információ: Alignak az év bármely szakában, bármely hónapban felbukkanhat, mint egy váratlan tömegkatasztrófa. Annak a lehetőségét se zárjuk ki, hogy egy évben nem csak egy alkalommal teszi tiszteletét, szóval ezzel az áprilissal lehetséges, hogy nincs letudva a vén Szellem! A felbukkanásai jellege másabb lesz, mint a Vörös Hold, a pontos kidolgozás még folyamatban van, de ugyanúgy, ahogy az eddigi években, úgy ennél a friss felállásnál is lesz mindenkinek lehetősége beszállni a kedélyborzoló eseményekbe.
További részletek ezt illetően majd az aktualitás pillanatában. Smile

Az utóbbival folytatva pedig: mostantól nem születik új Fakír. A vérvonal tagjai képesek maradtak a beharapásra, tehetnek embert vérfarkassá, viszont az illető vérvonal nélküli lesz, és semmit sem örököl a beharapójától. Ennél fogva elmarad a szoros Teremtő-Kölyök viszony is, tulajdonképpen olyanok lesznek egymás számára, mint az idegenek.
Ugyanez érvényes az átharapásra is!
A vérvonalra hozott karakterek (már meglévők és eljövendők) természetesen maradnak. A jövőben megalkotott Fakírok esetén viszont mindenki figyeljen arra, hogy sem a be-, sem pedig az átharapás nem történhetett meg sikeresen 2017. április 8-a után!
Mindennek tükrében életbe lép egy OOC megszorítás is, érzékeltetve az IC büntetés/következmény súlyát. A Fakír vérvonal minden fokára csak annyi farkas hozható, ahányadik fokról beszélünk, ebbe a létszámba pedig mostantól az IC farkasok (mivel nem lehet már frissen született Fakír, így érzelemszerűen a hirdetettekre gondolunk) is beleszámítanak! Vagyis az 1. fokra csak egy, a 2. fokra, kettő, a 3. fokra három... és így tovább, karakter hozható! (Ez természetesen a vérvonal leírásába is bekerül.)

Mivel a vérvonal átadásának képtelensége, az "utódnemzés" nincs billogként, láthatóan a Fakírokra nyomva, így kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban is eszerint játsszon. Idővel természetesen a világ minden pontján feltűnik, hogy akár fiatal, akár idős Fakírról legyen szó, csak vérvonal nélküli Kölyökkel képes előrukkolni, de ez nyilván nem egyik napról a másikra történik meg.

A további, kellemesek hírek reményében:
a Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Május 17, 2017 5:48 pm

Sziasztok!

Ne aggódjatok, ezúttal semmiféle bombát nem kívánunk ledobni közétek, technikai jellegű infóval jöttem most hozzátok. Itt a jó idő és szeretnénk mi is rendet tenni kicsit a házunk tájékán, legalábbis ami a régi, elavult hirdetéseket jelenti. Kérnélek benneteket, hogy nézzétek át a Keres-kínál topikot és ha van olyan hozzászólás, aminek tárgya már aktualitását vesztette, megtaláltátok a keresett személyt, vagy szimplán nincs már a hsz-re szükségetek, akkor szerkesszétek bele az aljára, látható helyre, hogy TÖRÖLHETŐ!, onnan tudni fogom, mit lehet gyomlálni.
Ugyanitt ha van karakterbazáros hirdetés, vagy bármi olyan topik, hozzászólás, amire már nincsen szükségetek, akkor jelezzétek lécci ebben a topikban.

Köszi,
Payne
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Szer. Május 31, 2017 1:43 pm

Kedves Játékosok!

Néhány hírrel, felhívással és kéréssel fordulok ma hozzátok. Kezdjük a felsorolás végével.

Kérések:

 • mindenki frissítse, aktualizálja a multilistáját, akinek még nincs, de eggyel több karakterrel rendelkezik, azt kérjük, hogy hozzon létre! Nagyban könnyíti a mi munkánkat is, úgyhogy hálás köszönet érte! (Aki napra készen tartja, annak természetesen nem kell ezzel külön foglalkoznia.)
 • panaszkodjatok! Na jó, nem pont a siránkozás értelmében, de hogy értsétek, miről van szó: igyekszünk a leíráshalmokat minimalizálni, átláthatóbbá tenni, szétválasztani a fontosat az opcionálistól. Csakhogy ami nekünk már megszokásból is egyértelmű és kvázi rövid, lényegre törő, az messze nem biztos, hogy másoknak is. Ezért kérlek most benneteket, hogy ha van olyan leírás, ami túl sok és szerintetek ráférne a reform, ne habozzatok szólni! Akár chaten, ha beugrik, akár PM-ben.


Felhívás:
Jövő héten indul a Tavaszi Szavazás, úgyhogy elő azokkal a játéknevezésekkel! Very Happy

Hír:
Mint azt valószínűleg látjátok, tapasztaljátok, igyekszünk felrázni és felfrissíteni az oldalt, kívül-belül, keresztül-kasul. A falkaalapítás lehetősége az egyik, a következő nyalánkság is készülőfélben van, és már az őszön is mesterkedünk. Addig is természetesen, ha bárkinek bárminemű átfogóbb eseményszála van, amibe szeretne többeket bevonni, ne fogja vissza magát, mi csak örülünk, ha gyarapítjátok a meglévő szálakat. Very Happy

a Staff nevében:
Duncan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Vas. Aug. 13, 2017 4:19 pm

Kedves Játékosok!

A zavaros áprilisunk óta történtek hamarosan felvezetésre kerülnek az oldal történetébe. Addig is adminisztrálásra kerültek a falkatagok - távozók, maradók egyaránt. Szeretnénk kérni mindenkit, hogy nézzétek meg, minden karakteretek megfelelő helyre került-e! (Titulus, csoport, etc.)

FONTOS!
Aki nem jelzett vissza, automatikusan „falkatag” rangot kapott és új játékba csakis úgy kezdhet, ha előtte választ a két oldal között! – Igaz ez minden további, inaktivitásból feléledő karakterre is, aki falkatag és még nincs egyik béta alá se sorolva.

Falkatagok a továbbiak kapcsán Rockynál vagy Mike-nál érdeklődhetnek, mi pedig már készülünk az őszre! Wink

A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Okt. 23, 2017 12:30 pm

Kedves Játékosok!

A hosszúra nyúlt nyári besüppedésből való kiemelkedés első lépéseinek megtételeként egy egészen friss és ropogós hírt hozunk nektek. Szeretnénk felrázni magunkat ebből az állapotból, szóval elétek tárnánk némi fontos információt.

1. Activity check
Szeretnénk látni, kik azok a karakterek, akikre a továbbiakban is számíthatunk, ezért egy gyors activity check keretein belül mérnénk fel a szándékaitokat. Annyit kérünk, gondoljátok végig, melyek azok a karaktereitek, akikkel maradnátok és játszanátok tovább, illetve kik azok, akiket most inkább parkolópályára tennétek. Ha látjuk, kikre számíthatunk, onnantól kezdve nekünk is könnyebb építkeznünk és tervezgetnünk.
Maradási szándékotok jelzésére egészen november 5-ig van lehetőségetek! Azok a karakterek, akik a határidőig nem jeleznek terveikről, automatikusan a Visszatérő utazó csoportba kerülnek!
Az activity check-et itt éritek el: LINK

2. Átalakuló karakterbazár
A könnyebb átláthatóság kedvéért szeretnénk bevezetni némi változást a karakterbazárunk rendszerében. Tudjuk, hogy sokan szeretitek ezt az ömlesztett megoldást, de sok szempontból praktikusabbnak ítéltük a külön topikos hirdetést, ezért áttérünk erre a formára. Minden egyes karakter külön topikban kerül meghirdetésre, de, hogy ne szerencse alapján kelljen választani közülük, az egyértelmű topiknév mellett egy összesített karakterkereső is a nézelődők rendelkezésére fog állni, ami könnyebb áttekinthetőséget biztosít majd a kínálatról.
Nézzetek be az új KARAKTER BAZÁRBA, hogy a sok magyarázkodás helyett maga a topik mutassa, mire is gondoltunk egészen pontosan.
A meglévő hirdetéseiteket kérjük legkésőbb november 5-ig pakoljátok át az új rendszernek megfelelően! A bent maradt és át nem pakolt hirdetések archiválva lesznek.

3. Avatarfoglaló
Apró kis változtatást vezetünk be az avatarfoglalóban, méghozzá a zárolt pb-ket illetően. Innentől kezdve egy play by-t akkor lehet zároltatni (PM-ben jelezve Adminnak), ha az arcot viselő karakterrel minimum 50 IC hozzászólás megszületett. 100 IC hozzászólás fölött az avataralanyok automatikusan zárolásra kerülnek.

Bármiféle kérdés, észrevétel, javaslat esetén forduljatok bátran hozzánk!

A Staff nevében,
Payne
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Nov. 06, 2017 9:59 am

Kedves Játékosok!

Lezárult az activity check, köszönjük a visszajelzéseket mindenkinek! Very Happy A karakterek adminisztrációja a mai nap során ez alapján megy végbe, ha valakinél bármi hiányosság lenne, valami kifelejtődött, azt nyugodtan jelezzétek és orvosoljuk a dolgot. Very Happy
Aztán tiszta lappal robogunk tovább!

Kivételezettek
Mert mindig vannak, mindig lesznek. Jelen esetben és helyzetben ezek a Vérvonalfők. A besorolásnak megfelelően fogunk minden, ebbe a csoportba tartozó karaktert kezelni - mivel alapvetően kis létszámról van szó, ez megkönnyíti a dolgunkat -, DE! Onnan senkit se fogunk átpakolni Visszatérő Utazó, vagy Inaktív csoportba, ennek pedig egyetlen prózai oka van: betölthetetlen a helyük. Mivel játékok során alakult ki, hogy melyik Vérvonalalapító helyét ki veszi át, így az ő személyük kvázi újrahirdethetetlen, újraalkothatatlan. Ennél fogva értelmetlen bárhova is rakosgatni őket, fix helyük lévén.

Meggondoltam magam
A későbbiek során természetesen van lehetőségetek variálni, módosítani, ami most leadminisztrálódik, az sincs kőbe vésve, így ha valaki lemaradt volna, esetleg eleve bizonytalan volt egy-egy karaktere esetében, annak sincs oka aggodalomra. Smile

Karakterbazár
A megújult karakterbazár mellől a régit tüntetjük. A varázslat neve: archiválás. Very Happy Aki esetleg lecsúszott az átpakolási hullámról, a későbbiek során meggondolná magát és előhalászná az ott hagyott vagy felejtett hirdetését, megtalálja a Mauzóleumban. FONTOS! Ez csupán azokra a hirdetésekre vonatkozik, a későbbiek során nem archiválunk hirdetést! Az elvitt, user-vesztett hirdetéseket egy idő után töröljük.

Fogalalók
Sok a karakter - nagy-nagy örömünkre! -, mi pedig emberek vagyunk, így a jelen "nagytakarítás" során itt van a legnagyobb esély elcsúszásra. Ahogy korábban írtuk, ha bármi elcsúszás van, nem történt módosítás a kért, szükséges helyeken adott karaktereitek kapcsán, mindenképp szóljatok!

Bármiféle kérdés, észrevétel, javaslat esetén forduljatok bátran hozzánk! Legyen mindenkinek szép hete! Very Happy

A Staff nevében,
Duncan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Pént. Dec. 15, 2017 5:35 pm

Kedves Játékosok!

Hosszú ideje tervezett változást hoztunk nektek advent 3. hétvégéjére. Ahogy azt már biztos észrevettétek, az indiánoktól megválva némi ráncfelvarráson esett át a design, az új korszaknak, az "új Körnek" adózva letisztultságával.
Az alap a régi, a rá épülő színi-formai-szövegi világ Peter Mansfield userének munkája. Köszönet illeti Primet is, amiért bármikor fordulhattam hozzá design kérdésben két haj-kitépés között a design oldal-kompatibilissé tétele során.

Az oldalsávban is történt némi változtatás, érdemes végiggörgetni rajta. Bekerült egy ún. "Up to date" nevű rész, ahová az éppen az oldal történetében aktuális, fontosnak tartott játékokat linkeljük, hogy useresen mindenki képben lehessen, felvehesse a fonalat, merre is járunk épp, ami a fő csapásvonalat illeti.

Reméljük elnyeri tetszéseteket!  Smile

A Staff nevében,
Will

Ui: Még apró elmaradások akadnak, ezekről tudunk, folyamatosan cseréljük le a redemption feliratos dolgokat, ha láttok ti is, jelezzétek pm-ben! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Hétf. Dec. 25, 2017 11:43 pm

Kedves Játékosok!

Az oldalon jelenleg zajló, IC idő szerint szilveszteri kaland minden karaktert érint majd ilyen-olyan mélységben, így kérünk mindenkit, a kaland lezárultáig NE kezdjen 2018-as dátumozású játékba IC!

Megértéseteket köszönjük!

A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Vas. Feb. 18, 2018 12:14 pm

Kedves Játékosok!

A kaland a mai nappal lezárult, köszönjük szépen mindenkinek a részvételt és/vagy a türelmet!
A résztvevők igény szerint reagálhatnak még a közös témakörben, örömködhetnek egymásnak, etc - ez már fakultatív. Smile

Az összefoglaló és a következmények legkésőbb a holnapi napon kikerülnek a megfelelő felületekre, így mindenki ennek megfelelően tudja majd továbbszőni a szálait.

Üdv,
A Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Alignak
Admin
avatar

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 6820
◯ IC REAG : 8562
Re: *** Hírek *** // Vas. Feb. 25, 2018 8:44 pm

Kedves Mindenki!

Hosszas mérlegelést követően a Staff úgy döntött, hogy nehéz szívvel, de bezárja a North Star kapuit. Igyekeztünk időnkhöz és erőnkhöz mérten felülkerekedni a nehézségeinken, ám kénytelenek lettünk elfogadni a realitást és ehhez mérten meghatározni az oldal sorsát, jövőjét.

A technikai részletek tükrében ez annyit tesz:
- letiltjuk a regisztrációt
- a karakterbazár ezentúl belépés nélkül nem lesz látható, illetve a főoldalról is leszedjük a hirdetéseket
- a játék lehetősége továbbra is fennáll, akinek-amikor kedve akad, nyugodtan visszatérhet, olvasgathat, játékba bonyolódhat, azonban:
- az oldal cselekménye a jelen állapotokba fagy, így kérünk mindenkit, hogy a fő szálat esetlegesen érinthető játékba ne kezdjen (értjük ez alatt példának okáért: ne mesélje be, hogy Alignak legyőzetett)


Hol marad félbe/lezárva minden?

VÉRVONALFŐK

Fáradhatatlanul és nagy erőkkel keresik Alignak legyőzésének módját, a Szellem szilveszteri látogatása kiváltképp nyugtalanítóvá vált, hiszen eszerint az Ős nem viccelt: valóban bármikor eljöhet, hogy pánikot keltsen, vért fakasszon.
A tanácskozásuk során megbeszéltekhez tartják magukat, terjesztik a mesét, amellyel félig-meddig elkendőzik a valóságot, mialatt próbálják minimalizálni a Fakír-átok negatív hatásait. Amennyire a lehetőségek és a körülmények engedik, együttműködnek ebben a harcban az Őrzőkkel.


FALKA

A belvárosi lakban történteket követően Nessa mindenkit felköltöztet a hegyre, a készenlét fokozott és minden falkatagnak kötelező kivennie ebből a részét a képességeihez mérten (OOC: mindenki rangot kap a falkatagok közül, amiért felelős, szimpla falkatag titulusú nincs a falkában jelenleg).
A helyzet persze elégedetlenkedőket is hoz magával, van, aki az őrzőket, mások a két fél falkát okolják, a falka létszáma csökken némileg, ez pedig végleg indokolatlanná teszi a kettősséget, ami eddig megosztotta őket. Ezen az alkalmon, lehetőségen kap Mike és hívja ki Nessát az Alfa pozícióért, amelyet meg is szerez, életben hagyva a nőstényt. (Aki, már csak büszkeségéből adódóan is távozik a falka életéből, kölykével együtt.)

// A falka élére tehát Mike kerül, a falka összlétszáma nem haladja meg a 20-25 főt jelenleg, mindenkinek jut feladat/rang sorai között. A falka határai ugyanakkor kissé beszűkülnek ez által, a városhatárokat övező erdőkön túl megjelennek mindenféle kóbor népek (lásd később).
Rocky: Mike-kal egyeztessetek a te további helyzetedről kérlek! A falkatagok a belső fórumon jelezhetik továbbá véleményüket, meglátásaikat (rang-igényüket a szimpla falkatagság helyett). //


KÓBOROK

Számukra Fairbanks és környéke továbbra is erőteljes tabu, ami a letelepedést illeti, bejárni ugyanakkor nem tilos – csak érdemes számolni  a falka figyelő tekinteteivel ez esetben.
Akadnak kisebb csoportosulások a tágabb (két város közötti) erdőségekben, ezek közül a helyi protektorátus szemében is legitim egyedül a Darren-féle közösség jelenleg.

// Legitim egy kisebb csoportosulás, ha a vezetőn kívül még legalább 3 user karaktere, azaz min 4 karakter tartozik bele, ezen felül persze egy usernek több karaktere is tartozhat a falkához. A kétfős kompániák az erdőségekben nem számítanak falkának. //


PROTEKTORÁTUS

A falkával való viszonyuk kissé megingott. Még mindig támogató, egymással partnerkapcsolatot fenntartó ez az együttműködés, ugyanakkor korántsem felhőtlen, köszönhetően annak, hogy a protektorátus határai messzebbre nyúlnak a falka területénél és a Protektor nyíltan együttműködést hirdetett a kisebb falka-szerű csoportosulásokkal is a területen (lásd kóborok leírása fentebb), mivel az őrzők elsődleges feladata a civilek védelme, a rend és a világ mögötti világ titkának fenntartása. Ehhez pedig nem elég csupán a helyi falka bizalmát élvezniük.

Az őrzők között a januárban történtek végett akadnak zúgolódók is, akik bizalmatlanokká váltak a bundások felé, mert szerintük Alignak átka tőlük ered, őket kellene, hogy sújtsa csupán, nem pedig az őrzőket is.
Alignak megfékezésére a mágikus és lexikális tudásukban elöl járók külön rá lettek állítva, hogy időt és energiát nem spórolva megtalálják a megoldást a szellem végső likvidálására.


ANCHORAGE VÁROSA

A város békés nyugalma továbbra is hívogató a  környék farkasai és őrzői számára, de végtére a status quo örök: ide csak átutazóba járnak a farkasok, sosem ez az igazi célállomás. Ha valaki mégis itt adná falkaalapításra fejét, annak gyorsan letörik karmait a helyi szabad népek.Zárszóként

Szeretnénk megköszönni minden jelenlegi és volt Játékosunknak az oldalba ölt időt, energiát és kreativitást! Elmondhatatlanul sokat tettetek hozzá ahhoz, hogy a North Star több mint hat éves történelmet tudjon a háta mögött, és nem is akármilyen történelmet! Nélkületek mindez nem jöhetett volna létre, nem tartott volna ki ilyen hosszan és nem lenne ennyire keserédes a befejezés.
Voltak nehézségek, konfliktusok, hiába próbálnánk tagadni, ugyanakkor bízunk benne, hogy legalább ennyi, ha nem jóval több és értékesebb pillanat, játék, kapcsolat, karakter és történet is született itt. Együtt sírtunk, együtt nevettünk, együtt írtunk egy történetet, az Isten háta mögötti kis Fairbanksben, hóban, fagyban, Szellemekkel, Mágiahasználókkal, Vérfarkasokkal és Emberekkel.
Köszönjük Nektek!

Bármerre sodródjatok, reméljük, hogy még számtalan remek játékban lesz részetek! És ha olykor eszetekbe jut, hogy volt egy oldal, ahol a VH nem világháborút, hanem Vörös Holdat jelölt, visszatértek nosztalgiázni, emlékezni, olvasni.

Esetleges kérdésekkel, kérésekkel továbbra is megtaláltok bennünket Alignaknak címzett PM-ben.

Maradunk a fagyos észak vörös gárdája:
Duncan, Payne, William
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: *** Hírek *** //

Vissza az elejére Go down
 

*** Hírek ***

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Leírások & OOC :: Staff Közleményei-