HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
AKTÍV KARAKTEREK
136 TAG 62 FÉRFI 74 NŐ
BETOLAKODÓ FARKASOK
31 TAG 16 FÉRFI 15 NŐ
ŐSLAKOS FARKASOK
24 TAG 10 FÉRFI 14 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
23 TAG 13 FÉRFI 10 NŐ
ŐRZŐK
32 TAG 13 FÉRFI 19 NŐ
EMBEREK
15 TAG 5 FÉRFI 10 NŐ
ALAPÍTÓK
10 TAG 5 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legtanulságosabb:

...A Legnagyobb találkozás:

...A Legjobbak (Vörös Hold - Hard):

...A Legjobb (Vörös Hold - Soft):


írta  J. Isaac Sladen Today at 11:14 am
írta  Rebecca Morgan Today at 8:59 am
írta  Jackson Carter Yesterday at 3:06 pm
írta  Catherine Benedict Yesterday at 6:22 am
írta  Jackie Leigh Suresh Hétf. Dec. 05, 2016 10:20 pm
írta  Celeste M. Hagen Hétf. Dec. 05, 2016 9:19 pm
írta  Catherine Benedict Hétf. Dec. 05, 2016 2:19 pm
írta  Jackson Carter Vas. Dec. 04, 2016 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Dec. 04, 2016 4:43 pm
írta  Duncan Corvin Vas. Dec. 04, 2016 2:18 pm
írta  Declan S. Callaghan Szomb. Dec. 03, 2016 11:03 pm
írta  Darren Northlake Szomb. Dec. 03, 2016 9:43 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:37 pm
írta  Alignak Szomb. Dec. 03, 2016 2:03 pm
írta  Lester J. Edison Pént. Dec. 02, 2016 6:04 pm
írta  Jamie Waldorf Szer. Nov. 30, 2016 3:53 pm
írta  Sage Miller Szer. Nov. 30, 2016 3:50 pm
írta  Rebecca Morgan Csüt. Nov. 24, 2016 7:27 am
írta  Balthazar Bluefox Kedd. Nov. 22, 2016 8:30 pm
írta  Vendég Hétf. Nov. 21, 2016 12:46 pm
írta  Nessa O'Brien Hétf. Nov. 21, 2016 10:19 am
írta  Maya Honeycutt Szomb. Nov. 19, 2016 7:20 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:01 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 11:00 pm
írta  Alignak Pént. Nov. 18, 2016 10:58 pm
írta  Jackson Carter Vas. Nov. 13, 2016 4:52 pm
írta  Roxan A. Cruz Csüt. Nov. 10, 2016 7:40 pm
Darren Northlake
 
Alignak
 
Amaryllis Margaret Lux
 
Yetta Northlake-Nacrosh
 
David A. Blandern
 
Celeste M. Hagen
 
Catherine Benedict
 
Balthazar Bluefox
 
Rocky
 
Primrose Trevelyan
 

Share | .

 

 Mamma Rosa Ristorante

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Mamma Rosa Ristorante // Szer. Aug. 15, 2012 8:02 pm

First topic message reminder :

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net

SzerzőÜzenet

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 131
◯ IC REAG : 106
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Mamma Rosa Ristorante // Szomb. Dec. 12, 2015 12:26 am

Figyelmesen és csendesen hallgatom végig, hogy mit is szeretne mondani, főleg a lányukkal és az Elhívásával kapcsolatban. Már az elején sejtem, hogy ez hová is fog kilyukadni a végére és előre utálom, amit mondani fogok. Nem is válaszolok azonnal, mert nem akarom azt az érzést kelteni benne, hogy át sem gondolom a dolgot. Ez azonban még nem fog változtatni azon, hogy vannak bizonyos szabályok, amit nem hághatok át, még én sem.
Szusszanok egyet mielőtt megszólalnék, majd a keze után nyúlok és tenyerembe fogom azt, ha engedi nekem, míg tekintetem az övé után kutat.
- Szívem szerint beleegyeznék a kérésedbe, de nem tehetem. Mert ez… ez olyasmi, amit csak… egy őrző tehet meg. – halkan fejezem be a mondatot. Nem azt akarom ezzel sulykolni belé, hogy ő nem olyan, mint én – eszemben sincs ilyet tenni – mégis tudom, hogy miként is hangzik ez az egész. És ettől borzalmasan érzem magamat.
Az Elhívásnak megvannak a maga szabályai, amiket be kell tartani. Ez nem olyan, mint az ő beavatása volt.
- De szeretném, ha ott lennél. Elmondhatjuk neki együtt is. – tudom, hogy ez nem azaz alternatíva, ami elégséges volna, vagy helyettesíthetné a kérését, de igyekszem olyan megoldást találni, ami nem a kategorikus elutasítás. Tudom, hogy miért kérte, hogy miért fontos ez neki és eszemben sincs elvenni tőle, de valahol mégis megteszem. És ettől borzalmasan érzem magamat.

- Hát látod, végül rávettem őket, hogy ne vegyék el az emlékeidet. – ütöm el a téma komolyságának élét. Igazság szerint nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak vagy gondoltak a házasságunkról vagy a választásomról, mert magasról teszek rájuk. Szeretem Lenát és tudom, hogy a lehető legjobb döntést hoztam meg, amikor feleségül kértem. Ma sem tennék másképpen.
Elmosolyodok a nevetését hallva. Szeretem, amikor nevet, amikor még ilyen hangot tudok belőle előcsalogatni. Szeretném, ha boldog lenne, ha mindennap így tudna nevetni és látnám a huncut csillogás a szemeiben.

- Nagyon haragszol, ha azt mondom, ő már tudja? – határozottan olyan képet vágok, mint aki nagyon is jól tudja, hogy rossz fát tett a tűzre. Mert ez olyasmi, amit illett volna előbb vele megbeszélnem, mielőtt felvetem a gyereknek.
- Igazság szerint ma ebéd közben szóba jött. – vallom be töredelmesen a bűnöm egészét, majd vezetés közben a nejemre pillantok. Nem állt szándékomban megbántani és bízom abban, hogy akaratomon kívül nem sikerült ezzel a húzásommal.
- Mit szólsz a huskyhoz? – nagytestű kutyára gondoltam, ami kibírja ezt a cudar hideget is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 53
◯ HSZ : 140
◯ IC REAG : 111
◯ Lakhely : Fairbanks, Hagen-ház

Re: Mamma Rosa Ristorante // Pént. Dec. 25, 2015 5:55 pm

Sejtettem en, hogy nem kerek egyszerut vagy kehetsegest, am megis irdatlanul rosszul esik hallanom a valot. Enyhen osszeszorulnak ajkaim, pillanatnyi pengevekonysagukba temetem csalodottsagomat. Nem haragszom en Walterre, egyaltalan semmi bajom nincsen vele, tudom, hogy nem a szivebol szolt, hanem a torvenyeikbol - mert az o dolguk is egyfajtan jog szamomra meg akkor is, ha nincs hozza sok koze - de ettol meg kell par perc, hogy osszeszedjem anyai szivemet.
-Sejtettem. - sohajtok cseppet tobb faradtsaggal annal, mint ahogy szerettem volna eszkozolni ezt a megszolalast. Jolesnek szavai. Ha masmilyen lennek, akar erezhetnem ugy, higy ez valami jutalomfalat, vigaszdij. De nem vagyok olyan, s nem is feltetelezek ilyet szeretett ferjemrol.
-Amennyiben nem szeg semmilyen szabalyt, ugy koszonettel elnek az ottlet lehetosegevel. - fogadom el a tobb mint semmit. Mert az elozo csalodottsagomba lop nemi derut. Nem sokat, nem is mulasztja el, de olyan, mint a viharban suto nap. Egy falatnyi remeny.
Meg mindig kicsit tettetett sertodottseggel kell felhuzzam orromat a megjegyzes hallatan.
-Igazan nem lett volna szep toluk, hogyha elveszik tolem a korai zsengeink csodalatos emlekeit. A szerelmunket. Meg mindig borzalmasnak tartom ezt az egesz procedurat. Egyaltalan nem ertem higy lehet valaki kepes ra, hogy jatsszon mas emlekeivel. - fakadok ki sokadszor. Walter amneziaja okan is erzekenyen erint a tema, de egyebkent is. Az emlekekhez mindenkinek joga van. Es nem veletlenul nem egyeztem bele September esete utan abba, hogy Helenat ily' modon tonkretegyek.
-Nos, nem a haragszom a megfelelo kifejezes. - rezdul bele orrom egy elnyomott fintorba.
-Csak meg vagyok lepve. Sosem szoktal ilyesmit elozetes megbeszeles nelkul a gyermekeink tudtara hozni. De nyilvan megvolt ra az okod..- hagyom fuggoben, menekulesi utvonalat hagyva ezzel ferjemnek. Nem vadolom en semmivel, tenyleg hiszek benne, hogy oka volt ra, s ha ez igy van, akkor itt az alkalma arra, hogy elmondja nekem.
-Tartalmas ebed volt akkor. - vegyul egy kis epe is a megszolalasba, de olyan enyhe keseruseggel, amit talan eszre se vesz, hisz nem akarom en se megbantani, ahogy nyilvan o sem akart engem. Ideje megszokjam, hogy a Helenat erinto dontesekbol is lassan szinte teljes egeszeben kimaradok majd. Es nem azert, mert nem szeretnek. Hanem, mert ez az o vilagukban - a mi vilagunkban - igy mukodik.
-Gyonyoru allat! - koltozik tekintetembe oszinte lelkesedes. Ha nagytestu kutyakrol van szol, akkor ez a kedvens fajtam. Foleg, higyha eltero szinu a ket szeme. De ez nem ismerv, csak ugy eszembe jutott.
-Errol is beszeltetek? Helena velemenye mi?
Igaz, ugy emlitette, hogy Helena beleegyezeser is var meg, de az elobbiek utan en mar igazan nem tudom, hogy kivel es mirol beszelt. Vad nelkuli a kerdesem, erdeklodo jellegu.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 131
◯ IC REAG : 106
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Mamma Rosa Ristorante // Hétf. Dec. 28, 2015 10:17 pm

Szeretnék én eleget tenni a kérésének, de nem lehet és nem csak azért, mert esetleg mit szólnának hozzá az őrzők. Helena miatt is, mert lesznek kérdései – ebben biztos vagyok – és felelni csak az tud rájuk, aki átéli a mi életünket teljes valójában. A lányunk érdeke, hogy olyan avassa be, aki ő maga is átesett azon, amiről beszél.
- Együtt csináljuk. – fogom meg a nejem kezét, ujjain végigsimítva. Tudom, hogy nem örül ennek igazán, mert nem ezt szerette volna, de nem tudom jobban teljesíteni a kívánságát, csak ilyen módon és mértékben.
- Azt nem vették volna el, csak a farkas támadást és kaptál volna az eredetiek helyett olyan emlékeket, amelyek a farkast valami mással helyettesítik. – húzom el a számat, mert ez sem lett volna megoldás szerintem. Meg eleve baromság, mégis mit találtak volna ki, mitől maradtak vissza karomnyomok Lena testén?! Egy túlméretezett mókustól? Merthogy a Central Parkban azon kívül maximum még patkány vagy kóborkutya rohangál, de még utóbbi sem hagyott volna olyan sebeket maga után, mint amilyeneket az a bizonyos vérfarkas, aki a nejemre támadt.
- Nem terveztem el előre. – szusszanok azzal kapcsolatban, hogy nem előre megfontoltan álltam a gyerek elé az ötlettel előbb, mint elé. Talán az is közrejátszott, hogy Helena még mindig dühös volt és ez nyilván nem érintett jól. Vagy fogalmam sincs, visszacsinálni már nem lehet.
- De a döntést veled akartam meghozni mindenképpen. – természetesen nem akarom, hogy azt gondolja, kihagytam volna belőle, mert ez nem igaz. Ugyanolyan beleszólási lehetősége van, mint nekem, ahogyan az elmúlt évtizedek alatt mindig is.
Kihallom az epét a megjegyzéséből, de nem teszem szóvá a dolgot. Joga van ahhoz, hogy így érezzen, akkor is, ha pontosan tudom, hogy van, amiből én maradok ki, ha a kisebbik lányunkról és róla van szó. Azt hiszem nem véletlenül alakult úgy, hogy a családunkban én vagyok az egyetlen, akinek nem tanította meg a jelnyelvet. Bár az is igaz, hogy külön erre konkrétan sosem kértem meg.
- Igen, szóba került. Ő is szeretné és a huskyt eredetileg ő dobta fel. – nekem csak az számít, hogy nagytestű legyen és mindenképpen iskoláztatni fogjuk, a fajtája már nem annyira szempont az én szememben. Annak azonban mindenképpen örülök, hogy Lenának is tetszik ez a fajta kutya
- Ha benne vagy te is, akkor holnap reggelinél megbeszélhetnénk közösen az egészet és valamikor elmehetnénk megvenni, együtt. Mit gondolsz? – gyengéd mosoly költözik ajkaimra, ahogy rá pillantok.
- Illetve van még valami. Helena szeretne közösen, velünk hármasban elmenni valahová kirándulni, túrázni a környéken, nem tudom, hogy neked említette-e. Én benne lennék bármelyik hétvégén. Neked van kedved hozzá? – hármunk különböző időbeosztása okán sajnos ritkábban van lehetőségünk ezeket a dolgokat azonnal és egyszerre megbeszélni, így olykor előfordul, hogy ez a történik, külön-külön beszélgetünk és a végén közös konszenzusra jutunk, amikor végre ténylegesen mind a hárman össze tudunk ülni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 53
◯ HSZ : 140
◯ IC REAG : 111
◯ Lakhely : Fairbanks, Hagen-ház

Re: Mamma Rosa Ristorante // Hétf. Dec. 28, 2015 11:55 pm

- Úgy lesz, ahogy Helenának a legjobb. De mondd.. mi van, ha nemet fog mondani? - kérdezem kissé óvatosan. Nem akarom, hogy azt higgye, arra vágyom, hogy a lányom ne menjen bele az elhívésba. Egyszerűen csak érdekel, hogy miképp van ez. Mert nekem nem volt esélyem és lehetőségem dönteni, de nekik van. És Celeste igent mondott, de ők nem egyformák azért. És ki tudja, talán Lucas.. talán ő olyan lenne, mint én vagyok.. Mindig hiányzik, de az ilyen parttalan gondolatok közepette pláne. Nagyon.
- Nem is feltételeztem, hogy eltervezted. - védekezem azonnal azzal, hogy mindezt leszögezem. Semmiképpen sem gondolom, hogy ki akarna ebből hagyni, egyszerűen nem olyan. Csak kibukott belőlem a roszs érzés, de azt hittem nem fogja észrevenni. Viszont talán mégis, mert a reakciója ezt adja.
- Meghoztuk. - mosolygok rá, jelezve ezzel, hogy nem haragszom én, csak tényleg egy kicsit csalódtam. De nem lehet egy szavam se, nekünk is megvannak a magunk titkai. A jelnyelv a lányokkal, Celeste és a férfiügyei (bár utóbbit nem szeretem, hogy titokban kell tartanom).. sorolhatnám, de nem akarom. Egy idő után úgyis minden kiderül.
- A kicsi kutya odafagyna az első sétakor a járdára. - nevetem el magam. - A husky pedig szép, főleg ha eltérő a két szemének színe.
Fogalmam sincs arról, hogy Helena is mondta-e ezt vagy sem, egyszerűen csak szeretem az ilyen kutyákat. Tudom, hogy a heterokrómia egy rendellenesség, de huskyknál annyira gyakori, hogy szinte átlagosnak mondható. Meg egyébként is.. ne csak én legyek rendellenes ebben a családban.
- Mindenképp. Palacsinta vagy omlett? Esetleg mindkettő? Csak, hogy meglegyen a beszélgetés alaphangulata.. - bújik elő belőlem a háziasszony. Hiába, ha arról van szó, amiben tényleg hasznosnak érezhetem magam, akkor minden gondomat hajlandó és képes vagyok elfelejteni.
- Természetesen van! Ez nagyon jó ötlet és örülök, hogy Helenának eszébe jutott.
Magamban azt gondolom, hogy ez lehet a lányunk sajátos bocsánatkérése azért, mert kicsit túlreagálta ezt a dolgot az apjával. Költözés és egyebek. De nem akarom ilyesmivel megbélyegezni, így hangosan nem is fejtegetem.
- Mondd.. nem megyünk inkább haza? Van otthon is tequila. - nyúlok a keze után. Nem tudom.. egyszerűen csak vele szeretnék lenni, s a tömeg valahogy cseppet sem hiányzik jelenleg. Túl sok volt mára a markáns és mélyen szántó információhalom, azt hiszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 131
◯ IC REAG : 106
◯ Lakhely : Fairbanks

Re: Mamma Rosa Ristorante // Kedd. Dec. 29, 2015 12:26 am

A kérdést hallva halkan szusszanok egyet, mert tudom, hogy nem fog neki tetszeni a válasz. Nekem sem tetszik, de ez a helyzet.
- Ha nemet mond, akkor törlik az emlékeit és pár hét múlva megint felfedem neki az egész Őrző és farkas világot, hogy újra átgondolja. Ha erre is nemet mond, akkor azzal ráérünk később foglalkozni. Te is tudsz mindenről, szabályok és kőkemény titkolózás ide vagy oda. – nem akarom én ezt az egészet elbagatellizálni, de tény, ami tény. Lena a mágia érzékenység hiánya ellenére is tud arról, hogy mi vagyok és milyen világban is élünk. Megtaláltam a kiskaput és nem vagyok hajlandó megszakítani a kapcsolatot vagy átformálni levélre és telefonra szorítkozva. Megtaláltam a kiskaput annak idején is, és ha eljön az ideje, hogy szükséges lesz, akkor megtalálom újra. Ezzel azonban nem akarok még foglalkozni, mert reményeim szerint sosem kell majd.
- Örülök. – bólintok egyet én is mosolyogva. Szeretem, amikor konszenzusra jutunk és azt is, hogy ezt harmóniában tudjuk megtenni.
- A leánykánk is ugyanezt mondta, szóval akkor eldőlt, ugyan husky kell, amelyiknek heterokrómiája van. – nevetek fel. Hihetetlen, hogy Helena és az anyja mennyire együtt tudnak gondolkodni. És mégis, valahogy megnyugtató ez a tudat, szeretem bennük, hogy ennyire kiegyensúlyozott és szoros a kapcsolatuk, hogy így egymásra vannak hangolódva.
- Legyen mindkettő. – én a magam részéről az omlett nagy híve vagyok, de a palacsinta is bármikor jöhet, szeretem mindkét fogást, különösen akkor, ha a nejem készíti és együtt esszük meg, most már csak hármasban. Hiányoznak azok a reggelek, amikor még négyen ültük körbe az asztalt és vitattuk meg a napi dolgainkat.
- Remek, ez nagyszerű! Akkor megtervezzük és mehetünk. – értek egyet a kirándulás kapcsán. Jót fog tenni a kikapcsolódás és az együtt töltött idő. És emellé még a környéket is megismerjük.
- Ha inkább erre vágysz, akkor haza is mehetünk. – bólintok, majd megfordulok a kocsival és visszafelé veszem az irányt. Otthon majd egy közös fürdéssel és egy kiadós masszázzsal kényeztetem a feleségem, ha már az étterem és a megtáncoltatás elmaradt.

//ez lenne a záróm, ha nincs már más és nagyon köszönöm életem, ezt is nagyon élveztem //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

◯ Kor : 53
◯ HSZ : 140
◯ IC REAG : 111
◯ Lakhely : Fairbanks, Hagen-ház

Re: Mamma Rosa Ristorante // Kedd. Dec. 29, 2015 1:40 am

- A szentségit, hát meddig lehet ezt csinálni vele?! - csattanok fel, hogy aztán ajkaim elé kapjam tenyeremet és inkább a szélvédőn bámuljak ki, elkapva pillantásomat Walterről. Nem akartam én nekitámadni, én kérdeztem és ő válaszolt, ennek ez a természetes módja. Mégis kiszaladt a számon a kissé emeltebb hangú megjegyzés, s nagyon szégyellem magam miatta.
Kezem remegését azzal igyekszem megölni, hogy - nem érdekel a frizura - a fülem mögé tűröm hajamat. Nem egyszer, nem kétszer ismétlem a mozdulatot, hanem legalább kettő a negyedikenszer. Ha ugyan számolnám. A páros szám a lényeg. Mert olyannyira együtt vagyunk, hogy meghalni se kéne külön. De fogunk. És mégis mérgezem az együtt töltött időnket az ilyen kirohanásokkal.
- Ne haragudj. Komolyan. Elragadtattam magam. - köszörülöm meg a torkomat. Szégyenkezem, nehezen nézek Walterre, de végül mégis megteszem. Lesütött pilláim alól csak úgy rohan felé a sajnálom minden rezdülése.
Nehezen jön a nevetés, de mégis kicsúszik. Mert ahogy Helenáról kiderül mennyire együtt gondolkodtunk, nem tudok mást, csak egyszerűen örülni annak, akik, amiylenek vagyunk.
- Akkor ez eldőlt, azt hiszem. Még jó, hogy nem valami ritkábbra vágyunk. - teszem hozzá még mindig a magam szégyellésébe vegyült nevetés ízével.
- Rendben van, akkor mindkettő. De elmenni péksüteményért reggel a te dolgod. - jegyzem meg, mintha nem lenne egyértelmű. Tökéletesen kialakult háztartási rendünk van, minden stimmel, minden működik és erre büszke vagyok. Még ha Walter nem is mindig figyel oda mindenre, mégis gördülékenyen haladnak előre a mindennapjaink.
- Valamint a kávé is. - kacsintok rá. A kávés tradíciónk legalább annyira messze földön híres, mint ez a reggeli munkamegosztás. Persze nincs kőbe vésve, de általában így működik.
- Szerintem előbb elviszem Helenát télikabátot venni. Amilyenje van, az nem egészen erre az éghajlatra lett kitalálva. - szalad elő belőlem az anya, az aggódó, az, aki nem akarja, hogy megfázzon a lánya. A mondatom mögött kérdés lapul, amoylan költhetünk-e erre jellegű? Rendben van, ez scak egy kabát, de mivel mindent megbeszélünk, azt is, hogy mire költünk, alap, hogy ezt sem hagyom kérdő hangsúly nélkül.
- Csak ha nem bánod. - mosolyodom el szégyenlősen. Szeretnék kettesben lenni vele, szobánk magányában. Tudom, hogy Helena valószínűleg csalódott lesz, amiért ilyen hamar hazamegyünk, de őt sem akarom zavarni. Egyszerűen csak.. ma valahogy nem menne már a szórakozás.

//Köszönöm szépen a játékot, Kedvesem, nagyon szerettem! //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alignak
Admin

◯ HSZ : 6148
◯ IC REAG : 8034
Re: Mamma Rosa Ristorante // Kedd. Dec. 29, 2015 12:43 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net
Sponsored content

Re: Mamma Rosa Ristorante // Today at 5:19 pm

Vissza az elejére Go down
 

Mamma Rosa Ristorante

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

 Similar topics

-
» Elhagyatott város
» Denver városa
» Urb, a kalandosztó városa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: 2nd Avenue-