HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
AKTÍV KARAKTEREK
115 TAG 52 FÉRFI 63 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
31 TAG 14 FÉRFI 17 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
29 TAG 15 FÉRFI 14 NŐ
ŐRZŐK
33 TAG 15 FÉRFI 18 NŐ
EMBEREK
13 TAG 4 FÉRFI 9 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ
Az előző negyed évben ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

...A Legsokoldalúbb:

...A Legszomorúbb:

...A Legjobb Bónusz:írta  Jonathan Wilson Kedd Szept. 19, 2017 7:30 pm
írta  Destiny Maeve Bluefox Kedd Szept. 19, 2017 11:07 am
írta  Rebecca Morgan Kedd Szept. 19, 2017 7:36 am
írta  Madison River Layton Pént. Szept. 15, 2017 10:33 pm
írta  Hella Deborah Blackbird Pént. Szept. 15, 2017 9:09 pm
írta  Michael Cooper Csüt. Szept. 14, 2017 3:15 pm
írta  Prof. Dr. Lester J Edison Szer. Szept. 13, 2017 7:32 pm
írta  Primrose Trevelyan Vas. Szept. 10, 2017 10:48 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 1:00 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:58 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:57 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:42 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 10, 2017 12:38 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:50 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:49 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:46 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Alignak Pént. Szept. 08, 2017 10:45 pm
írta  Rebecca Morgan Hétf. Aug. 21, 2017 7:06 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 20, 2017 12:32 pm
írta  Balthazar Bluefox Szomb. Aug. 19, 2017 5:26 pm
írta  Hannah B. Wilson Szomb. Aug. 19, 2017 12:10 pm
írta  Alignak Szomb. Aug. 19, 2017 9:04 am
írta  Dr. Emily Hart Kedd Aug. 15, 2017 7:09 pm
írta  Alignak Vas. Aug. 13, 2017 4:19 pm
írta  Payne Holmes Szomb. Aug. 12, 2017 1:21 am
Alignak
 
Catherine Benedict
 
Rebecca Morgan
 
Hans Elfman
 
Prof. Dr. Lester J Edison
 
Achilles Kilpatrick
 
Anguta
 
Hella Deborah Blackbird
 
J. Isaac Sladen
 
Corinne June Mouser
 

Share | .

 

 Meditációs terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Alignak
Admin
avatar

◯ HSZ : 6647
◯ IC REAG : 8460
Meditációs terem // Pént. Nov. 30, 2012 9:56 pm

First topic message reminder :

Ez a helyiség a Rituális szentélyekkel szemközt található, célja pedig nem más, mint az ifjú és/vagy gyakorlásra szoruló Őrzők mentális kiképzése. Ebben a teremben következmények nélkül lehet gyakorolni a meditáció folyamatát, valamint a varázslatokat is.

Felszereltség:
- Az egyik sarokban teakészlet
- A teakészlet mellett könyvespolc, rajta mágikus tartalmú könyvekkel
- Füstölők
- Párnák
- A terem közepén egy rituális kör, körülötte majdnem szoba méretű téglalap mintával (így hasonlatos egy kosárlabdapálya alapvonalaihoz)

FIGYELEM! EZ A HELYISÉG A MÁGUSOK KÉPZÉSI TERÜLETE, így egyéb,magán jellegű játék ezen a helyszínen nem bonyolítható le.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://northstar.forumr.net


SzerzőÜzenet
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 845
◯ IC REAG : 899
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Meditációs terem // Szomb. Júl. 22, 2017 5:44 pm

- Szép is lenne, ha azok lennénk, de sajnos nem így van. - szólaltam meg, még ha a felelősséget illetően egyet is értettem vele. Mint a helyi őrző gyógyítól vezetője, különösen - Tudod, Becca, ha maga a sérült, vagy beteg nem akar meggyógyulni, vagy elhagyja az élni akarás, akkor a legjobb orvos sem tehet túl sokat érte. - mondhatni, mi csak megadjuk neki, ami a gyógyuláshoz kell, a lehető legideálisabb feltételeket biztosítjuk, de a többi rajta ál. Az a bizonyos élni akarás, meg az ezzel járó csodával felérő gyógyulások.
- Ami azt illeti, kell hozzá gyomor, az biztos. És ez még nem is a legrosszabb sérülés. - hívtak már ki engem élet és halál peremén egyensúlyozó vérfarkashoz is, akinek olyan súlyosak voltak a sérülései, de miután nyilvánvalóvá vált, hogy nem szívesen hallgat ilyesmiket, megkímélem a fiatal tanoncot a részletektől. És egyébként is ezért van most itt.
- Nos igen... bár többnyire akad a falkán belül is elég gyógyító, hogy intézzék a sajátjaikat, nem árt, ha az ember képben van az ő anatómiájukkal is. Nekünk gyógyítóknak azért, hogy ha úgy adóduk, segíteni tudjunk, ellenben egy harcosnál azért nem hátrány a tudás, mert jobban tisztában van az ellensége képességeivel, határaival, gyenge pontjaival. Vagy akár informátorként is hasznos tudás lehet. - pillantottam rá. Rövidre fogva, miután őrzők vagyunk és majdnem, hogy napi kontaktban vagyunk velük, nem árt ismerni őket, no!
- Igazából mindkettőnek megvan a maga előnye... És mindkettő másképp segít. - hívtam fel Becca figyelmét egy apróságra - Azt tudni kell a farkasok regenerációjáról, hogy elsődlegesen mindig az életveszélyes, és súlyos sérülések gyógyítására koncentrál a testük. Teszem fel, ha egy farkas egy egyszerű vágást pár perc meggyógyít, ha mondjuk összeverekszik egy társával és több törött csontja is van, kilyukadt tüdő, sérült máj, szétcincált véna, akkor a testük arra koncentrál elsődlegesen, és a szimpla karmolások lehet, hogy csak órákkal, napokkal később tűnnek el a testükről. - kezdtem némi bevezetéssel, mielőtt arra a bizonyos különbségre rátérnék - Ha valaki ott van, hogy orvosi segítséget nyújtson, azzal a gyógyulást segíti elő, egyszerűsíti, gyorsabbá teszi. De történhet úgy, hogy annyira súlyosak a sérülések, hogy még ez is kevés... vagy nem elég jó a regenerációja, olyankor életet menthet, ha néhány valaki mintegy varázsütésre megszabadít néhánytól. - persze ez csak nagyon speciális, drasztikus eset, és igaza van Beccának abban, hogy az esetek nagy részében mindkettő nagy segítség tud lenni - Egyvalami azonban biztos... a mi gyógyításunk mindig felgyorsítja a gyógyulásukat. Még akkor is, ha ezüst sebezte meg őket, és emiatt emberi tempóban gyógyulnának... - tettem hozz, hisz ez sem elhanyagolható apróság volt, ha már belementünk a témába.
- Tudtommal mindegyikre immunisak, a dózis pedig sosem halálos. Vagyis... na jó, lehet, hogy ha napokon keresztül semmi más folyadékot nem kapnának, csak mérget itatnánk velük, akkor őket is elvinné, de... szívós egy népség. Igazából ez is olyan kicsit, mint az alkohol vagy a drogok... olyan gyors az anyagcseréjük, hogy hihetetlen mennyiség kell nekik, hogy tényleg hasson, ami pedig a függőséget illeti, tényleg nagyon mértéktelenül kell fogyasztani őket... Mindenesetre olyanról még nem hallottam soha, hogy bármelyik vérfarkas is alkoholmérgezésbe halt volna bele. Vagy a drogokba... Vagy mérgezésbe. - vontam vállat. Biztos akadt rá példa, extrém esetben, de ez szinte már a lehetetlen és az abszurd határát súrolta.
- Hát igen... Nem csak a filmírók, ha az ember a különféle népek népmeséit olvasgatja, azokban is akad bőven hasonló túlzás... ahogy igazság is akad azért, ha tudja, mit keressen az ember. - tettem hozzá. Lefogadom, hogy őrzők, vagy farkasok is akadtak azok közt, akik ezeket a történeteket terjeszteni kezdték, bár a nagy része valószínűleg akkor is a hétköznapi emberektől származik... megláttak valamit, és a fantáziájuk kiegészítette a hiányosságokat, kész is a történet!
- Még szerencse, hogy az őrzők döntenek arról, kit hívnak el maguk közé, és többnyire egész jó érzékkel sikerül kiszűrni az ilyen... szélsőséges viselkedésű alakokat. - jegyeztem meg Becca szavain mosolyogva, igaz, néha átcsosszan a rostán egy-egy, példának okáért Dimitris is egészen csodabogár módjára tud viselkedni... De ilyennek szeretjük, nem igaz?
- Nos igen, informátoroknak valóban hasznos varázslat. Ami pedig a farkasokat illeti... akad belőlük szép számmal a környéken, az biztos. - és hála az égnek, az utóbbi időben a kóbor is kevesebb, illetve a falkával is békében állunk. A régi „szép” idők, még az érkezésem idején, amikor mindenhová párban kellett járni a farkasveszély miatt...
Kíváncsian figyelek, mikozben a Röntgen varázslatot említi Becca, és akaratlanul is elmosolyodok a hallottakon, elgondolkozva egy pillanatra, mielőtt rávágnám a választ.
- Igazából embere válogatja, szerintem. Miután ez tipikusan olyan varázslat, ami a fejünkben „elevenedik meg”, és nem olyasvalami, amit mindenki láthat, mint mondjuk a Lámpás... szerintem egyéntől függ, ki hogyan képzeli el. - felelem töprengve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 775
◯ IC REAG : 717
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Meditációs terem // Vas. Júl. 30, 2017 8:12 am

Abigail & Becca*Az amit Abi mondott a nem élni akarásról, nos azt soha nem tudtam volna elképzelni milyen és visszakérdeztem volna, hogy ki az aki nem akar élni. Ám ami az erdőben történt Gloriával…bár ma már ha hideg fejjel próbálom újra felidézni a történteket, tudom, hogy semmi és senki nem segíthetett volna rajta, ő volt az élő példa arra, aki nem akar élni. Sosem mondta ki, sosem célzott rá, és sosem vettem észre rajta noha eléggé fura megnyilvánulásai voltak néha. Mégis akkor ott…láttam a tekintetében. Láttam, hogy megbékél és bármilyen furcsa, amikor a halál ráérősen üvegezni kezdte a szemeit, az arcán boldogság látszott. Persze ezt akkor nem fogtam fel, nem volt időm, de még a mai napig is élesen él bennem a kép róla és Alignakról, és ha felidézem már kockánként vagyok képes rá, ott volt a tekintetében. Ez a tudat mégis elszomorít minden egyes alkalommal, most is.* -Igen, tudom. *S ebben a két szóban minden fájdalom benne volt. Arról viszont nem beszéltem és nem is fogok soha, hogy mit láttam Gloria szemeiben. A jelenre koncentráltam és arra, hogy minél több varázslatot sikerüljön több szempontból is megbeszélni és az alkalmazási területük határait megnyújtani. Csodáltam Abit – mint minden embert aki nem lett rosszul a vér látványától – hogyan volt képes mindarra amire az életét tette fel. Nekem elég volt beszélni róla, vagy csak hallani, szerencsére nem részletezte tovább. Noha megvolt bennem minden segíteni akarás és empátia, szóval a gyógyításhoz szükséges lelki összetevő, a maradék hiba miatt nem választottam az őrzők gyógyító hivatását. Viszont elméletben majdnem annyival tisztában kell lennem mint egy gyógyítónak. *-Igen, értem. Ha orvosnak nem is, ápolónak ki kell képeznem magam. *Tiszta sor, persze eddig is sok mindent megtanultam a vérfarkasokról, de tudnom kell a gyenge pontjaikról. Természetesen erről egyikőjük sem szívesen beszél, még Egon sem, de majd megoldom. Az is érthető, hogy a farkasok regenerációja ugyanúgy működik mint az embereknél a sérülések osztályozása. Egy tömegbalesetnél is a súlyosabb sérülteket látják el, ahogy a sürgősségi osztályokon is van aki órákat vár egy-egy apróbb sérüléssel vagy más betegséggel ha közbe jön valami. A bámulatos regenerációjuk ellenére nem hátrány ha én is megtanulom a gyógyítás fortélyát, hiszen akár Egonon is segíthetek ha úgy adódik a helyzet, természetesen nem csak miatta ásnám bele mélyebben magam a tanulásba. Több dolog is motivál. Igazából nem volt mit hozzáfűzzek mindehhez, csak bólogattam, hogy értem és megjegyeztem mindent. A mérgekkel kapcsolatban azonban újat tanultam, egy újabb csodálatos tulajdonságot.* -Az alkoholról már tudtam, igen, van benne tapasztalatom, de az nem is számít méregnek.*Önkéntelenül is elmosolyodtam mert Egon arca jelent meg előttem és a whiskys üvege. Valójában még nem láttam soha berúgva pedig a mennyiség indokolta volna. *-Biztosan volt egy-két vérfarkas vagy őrző aki mesének beállítva elhíresztelt pár dolgot a világunkról. Forgatókönyvíró, regényíró akár. Még meg is gazdagodhatott belőle ha jó írói képességei voltak. Másrészt előny is lehet, hiszen kissé elferdítve a valóságot tévútra vezetheti az embereket, azt is aki véletlenül meglátott valamit és valamilyen módon elkerülte az emléktörlést. *Talán szükség is van ilyen mesékre, a jó hazugság is azon alapszik, hogy van benne némi igazság. Miért ne lenne ez igaz a mi helyzetünkre is? *-Szerencse. Szerencse, hogy engem nem rostáltak ki. Persze ha megtörtént volna, élném tovább az életemet New Yorkban és mit sem tudnék az egészről, de azért így mégis izgalmasabb. *Talán nem is lett volna miért kirostálniuk. Az én életem elég nyugodt volt mindig és én magam sem voltam igazán különleges, nem voltak furcsa szokásaim és….ezen a téren nem volt priuszom. Persze az más kérdés, hogy ha tudtak volna a vérfóbiámról, hányszor gondolják meg, hogy öröklés ide vagy oda, elhívjanak-e. Mindenesetre őrző vagyok és a továbbhaladásomban magabiztos és még Keldron sem téríthet el attól, hogy informátor legyek. Az első mesterszavamban is biztos vagyok, a másodikig még van bőven időm, de már azon is elgondolkodtam, de természetesen sok minden más is érdekel.* -Te hogyan képzeled el? Azért fura lehet, ha olyasvalami belsejébe nézel aminek a kinézetével igazából nem vagy tisztában. Például az emberi test. Szerencsére nem láttam még belülről embert, rajzokon sem. Azt tudom melyik szervem hol van, de fogalmam sincs hogyan nézhet ki egy ember belülről. De ha csak mást említek meg, mondjuk valamilyen tárgyat, dobozt vagy épületet, mégis mire számíthatok?*Színes vagy nem színes? Egy röntgen felvétel fekete-fehér, de már van 4D-s ultrahang is ami nem olyan mint egy röntgen felvétel, és vajon csak egy pillanat az egész vagy több ideig tart és láthatom a mozgást is? *-Láthatom ahogyan dobog a szív?*Nagyon kíváncsian és izgatottan nézhetek most, ez a kérdés most ötlött fel bennem de nagyon érdekel. Szívesen kipróbálnám, az még sem véres látvány.*

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
avatar

◯ Kor : 56
◯ HSZ : 845
◯ IC REAG : 899
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros

Re: Meditációs terem // Vas. Aug. 20, 2017 7:00 pm

- Nos, ha nem is feltétlenül, de... hátránynak sosem hátrány, ha az embert konyít hozzá valamennyire. Ki tudja, mikor lehet rá szükség? Mert az biztos, hogy sokszor akkor, amikor az ember a legkevésbé számít rá. - válaszoltam a lány kérdésére, mielőtt tovább folytattam volna a mesélést a vérfarkasok regenerációjának természetéről. Lehet, hogy így egyszerre soknak, s talán kissé tömörnek tűnik ez a mennyiségű információ, de igyekszem a lehető legszemléletesebben magyarázni. Ha a másik megérti az egész logikáját, onnantól már sokkal könnyebb megjegyezni is, ha pedig a valóságban is lesz hozzá szerencséje, pláne sokkal érthetőbb lesz az egész!
- Olyan mennyiségben, ami az italokban van, talán nem is. De nagyobb töménységben bizony az sem túl egészséges... Mondjuk ha így nézzük, például az étkezési só, vagy a bors, a kávé, fahéj, vagy épp szerecsendió, melyek hétköznapi, ártalmatlan fűszerek, nagy dózisban ugyanúgy halálhoz vezethetnek az embernél. - hívom fel egy apró érdekességre Becca figyelmét. Az előbb említett „kis mennyiségben ártalmatlan, vagy hasznos, nagyban halálos is lehet” téma néhány újabb példája. Ugyanúgy abba is belehalhat az ember, ha több vizet fogyaszt, mint amit fel tud dolgozni a szervezete.
- Ezt én sem tartom kizártnak. Kissé talán az írás is olyan, akár egy fegyver, a forgatójától függ, hogy mit akar vele... védelmezni vagy kárt okozni? - a szavak és a média erejét pedig azt hiszem, nem kell bemutatni senkinek sem, régen sem volt elhanyagolható, de a mai világban talán még fontosabb szerephez jutott, mint valaha.
- Örülök, hogy így vélekedsz, Becca. Remélem, hogy évek múltán sem fogod megbánni, hogy igent mondtál. - őszintén csengenek a szavaim, hisz eddig sem volt egyszerű dolga tanoncként, a Vörös Hold miatti balesete, a Gloriával történtek... és ez még csak a kezdet! Vajon a későbbiekben mi minden várhat még rá?
- Ha engem kirostáltak volna, valószínűleg még mindig Indiában élnék és ott próbálnék segíteni annak, akinek tudok, egyszerű orvosként. - jegyzem meg. Ha nem lettem volna őrző, valószínűleg sosem találkozom a férfival, aki végül a férjem lett, és a halála sem késztetett volna arra, hogy hagyjak magam mögött mindent, ami rá emlékeztet. A sors kegyetlen tréfája, hogy ennyi év után ismét megismételte magát a történelem, másodszor is egyedül maradtam, annyi különbséggel, hogy ezúttal már nem látom értelmét tovább menekülni. Ami ránk vár, az úgy is utolér, bármerre is járunk.
- Mivel előbb kezdtem el az orvosi egyetemet, mint hogy őrzővé váltam volna, az én lelki szemeim előtt hasonló kép jelenedik meg, mint a röntgengépek segítségével, csak több dimenzióban, mozgás közben. Bár a gyógyításban fontos szerepe van a színbéli elváltozásoknak is, de a röntgenképek esetében inkább a fizikai, alakbéli sérülések, elváltozások a mérvadóak. Másrészt, orvosként elég anatómiát tanultunk ahhoz, hogy tudjuk, milyen is az emberi test belülről? - mesélek kicsit arról, esetemben hogyan ölt testet ez a varázslat, ha már Becca kíváncsi rá, máskülönben biztosan nem fárasztanám ilyesmivel.
- Igen, láthatod. Egyébként... talán könnyebb úgy elképzelni, hogy milyen lehet, mint ha valami üvegtárgyat szemlélnél. Legalábbis kicsit hasonló, még ha nem is olyan részletesen kimunkált valami. - jut eszembe egy ötlet, ami használható talán. Nyilván nem ugyanaz az élmény, hatás, de közelebb áll hozzá, mint valami drótvázas szobrot szemlélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Morgan
II. Tanonc
avatar

◯ Kor : 29
◯ HSZ : 775
◯ IC REAG : 717
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Meditációs terem // Hétf. Aug. 21, 2017 7:06 pm

Abigail & Becca
*Bármiről is beszéltünk, mindenről Gloria jutott eszembe, mindig sikerült a gondolataimmal odakanyarodni hozzá és ahhoz ami történt. Aminek nem szabadott volna megtörténnie, de Alignak úgy keverte a kártyákat, hogy az összes ász hozzákerült, nekünk még egy aprócska adut sem osztott. Tudtam jól, hogy ez az életem végéig elkísér, csak meg kellett tanulnom félre tenni, és nem feltenni magamnak a kérdéseket, hogy „Mi lett volna ha…”* -Igen, általában akkor amikor nem számít rá.*Picit szomorúbbra sikerült a hangom de gyorsan mellétoltam egy mosolyt is, ez az én keresztem és nem terhelhetem vele Abit annak ellenére, hogy Emmett biztosított arról, nem vagyok egyedül és nem kell egyedül megbirkóznom a fájdalmammal. Jobb szerettem magamban nyalogatni a sebeimet, vagy olyasvalakivel aki a lelkem legrejtettebb zugát is ismeri és ilyen csak egy volt. Ezek után kaptam egy egész konyhai fűszerszekrényt. Abinek igaza volt és bármennyire is komoly lehet mindaz amit mondott, elnevettem magam.* -Ez elég sarkított példa volt, de igazad van. Főleg ha az az ember allergiás valamelyik fűszerre.*A civilizáció „fejlődése” a rengeteg új anyag, a szintetikus gyógyszerek és vitaminok, a környezetszennyezés és még sorolhatnám mi minden, szép lassan gyengévé tette az embert. Az allergiás emberek száma évről-évre növekszik és akkor nem beszéltünk még a divatallergiásokról, akik csupán azért mondják, hogy azok valamire, mert szerintük az olyan menő és jobban figyelnek rájuk. *-jelen esetben védelmezni.*Ha valóban volt olyan aki vérfarkasos könyveket írt vérfarkasként vagy őrzőként, akkor csak egyetlen célja lehetett vele, hogy félrevezesse az embereket és megőrizze a titkot. Biztosan beszélt az anyukámmal, ő aztán világbajnok volt titoktartásban, még azt is sikerült eltitkolnia, hogy él a nagyim. Ő pedig, nos azt hiszem pont az őrzőkkel szembeni lojalitása miatt maradt a háttérben és arra várt, hogy eljöjjön a megfelelő alkalom. Sajnos már nem érhette meg. Bármi is történt velem az elmúlt időkben mióta őrző lettem, és bármi vár még rám, miatta nem adhatom fel. *-Nem fogom megbánni, ebben biztos vagyok.*Szomorkás mosoly rajzolódhatott az arcomra mert a lelkemben is szomorú voltam amiért nem ismerhettem, de tudtam, hogy velem van, még ha csak az álmaimban is. *-India? Indiában éltél? Ez fantasztikus. Egzotikus ország az biztos és titokzatos is. Ezek az őrzők mindenhol ott vannak.*Kissé viccesen arra utaltam, hogy az országhatár sem lehet akadály, sőt egy másik földrész sem. Tisztában voltam azzal, hogy tényleg mindenhol ott vannak, hiszen szerte a világon voltak kapcsolataink, de mégis itt volt a középpont. Nem véletlenül. Abiről sosem gondoltam volna, hogy Indiában volt orvos, legalábbis ránézésre nem, de ne ítéljünk ránézésre. Abi szép volt és szelíd arcú, kedves lány, de mégiscsak őrző és őrzőnek nem választanak akárkit. Így már értettem miért olyan egyértelmű neki minden ami nekem szinte kínai, és mivel előbb volt orvos mint őrző, másképp is látja az egészet. Engem viszont pont a képzettség hiánya miatt érdekelt annyira minden és nem csak azért mert valóban szükségem volt a tudásra, volt ebben egy jó nagy adag szimpla kíváncsiság is.* -Már alig várom, hogy ott tartsak. Igen, nos már Adam is megmondta, hogy túlságosan türelmetlen vagyok. *Annak idején amikor velem foglalkozott, azt hittem sosem érünk el a mágiáig. Most viszont….boldog vagyok, hogy már itt tartok. Nem lehetek elégedetlen, de kíváncsi igen.* -Érdekelne, hogy használtad-e a páncélt a gyógyításod során. Konkrétan az, hogy csak egész testre lehet koncentrálni, vagy beszűkíthető az emberi testen belül egy kisebb részletre is? Mondjuk lehetséges, hogy egy sérült testrészt, egy eltörött kart vagy lábat burkolsz be, hogy ne érje külső behatás míg biztos helyre nem kerül a sérült. Persze ettől még nem gyógyul meg, de talán nem is romlik az állapota. *Talán ilyen az amikor egy laikus ötleteket nyújt. *


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Re: Meditációs terem //

Vissza az elejére Go down
 

Meditációs terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

 Similar topics

-
» Meditációs terem
» Elhagyatott edzőterem
» Edzőterem
» A meditáció kertje
» Volangaard - Királyi csarnok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Kultúra és Tudomány :: University of Alaska Fairbanks :: Az egyetem pincéje :: Tanuló, edző termek-